עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אשמח אם תעזרו לי בבניית מפרט. המחשב הנוכחי שלי עוד מעט סוגר 6 שנים, וכבר מתחיל לקרטע לאיטו... קריסות נהיו דבר שבשגרה ואני מתמודד איתם בסבלנות, מתחמם יותר מדי, וגם לא מריץ חזק מספיק משחקים חדשים(העיסוק העיקרי שלי..) 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגדר, התקציב מגיע מההורים(הא, ילד שמנת שכמותי.) ולא הגדרנו איזה שהוא גבול. רק לא בהגזמה - אין צורך לשלם 9000 שקל על מחשב שיוכל להריץ לי 500 עותקים של קרייסיס 60.(לא הגזמתי בכלל) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חיסכון זה תמיד טוב, אבל לא על חשבון ביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים, מוזיקה(כתיבה בעיקר…

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by XnirX,

שלום רב, מדובר על מחשב לבן 10 אשר יהיה מחובר לטלויזיה 32" HD . עדיפויות : 1.שקט 2. ביצועים 3. עיצוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לטובת העדיפויות שצוינו בהתחלה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי עולם פתוח בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: . Fortnite , GTA 5 , Skyrim , minecraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by LAUSER,

שלום איך המפרט המצורף? איך הכרטיס מסך? כדאי לשדרג ל 9600GT ? אני גם צריך המלצה למארז בבקשV. Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz GA-EP43-DS3L Gigabyte Western Digital 500GB SATA II Kingston 2048MB (2GB) DDR II 800MHz צורב LG / Optiarc / Samsung X22 SATA DVD Gigabyte nVIDIA GeForce 9500GT 512MB DDR III מקלדת + עכבר + רמקולים מארז סהכ: 2035 חנות: IVORY תודה ליאור

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  4. כבר כתבתי בקשה, אך הפנו אותי ל10 השאלות בסטיקי ואנסה את מזלי שוב בצורה מפורטת יותר ... ;D אני מתנצל שפתחתי טופיק חדש! אני לא טוב בלקרוא דברים לפני שאני עושה מסתבר.....טעות, מצטער. ??? תקציב של בערך 5000 ש"ח במזומן, למחשב כולל מסך. מטרותיו העיקריות הן עריכת מוזיקה, משחקים ואינטרנט. כ. קול להקלטה אני קונה בנפרד בחנות מוזיקה. חשוב לי מאוד שיהיה מעבד של אינטל, הארד דיסק עם 32 מגה באפר, וקירור וספק חזקים מאוד - הספק צריך לתת הספק גם לכ. קול וגם לכ. מסך. כמו כן יש חשיבות גדולה לRAM בעריכת מוזיקה. אני צריך 4GB - אשמח לשמוע המלצות לזיכרון טוב. לא מתוכנן OC. לגבי המסך - ישמש בעיקר לעבודה בתוכנות כמו אופיס, גלישה ברשת ולסרטים. אשמח להמלצות מעבר למסך הDELL שראיתי שהומלץ כאן ב…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מעוניין במחשב חזק אבל לא top notch שיפעל טוב, נראה לי אני מעדיף איזה מעבד ברמה של i5 של intel שיוכל להריץ משחקים ברמה טובה ותוכנות תיכנות ברמה גבוהה, כמו כן שיוכל להריץ סרטי HD בקלות. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? למסות לחסוך טיפה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). הקרנות של סרטי HD 1080.720 , שימוש ב visual studio 2008/2010 MPLAB , mathlab,spice ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפר…

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייבים עד 3800 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש מסך של 17 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?call of duty black ops, crysis 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב,כונן דיסקטים 6. עד כמה הש…

• 64 תגובות
    • 4.6k צפיות
  7. Started by haimcoen,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty , Diablo 3 ובכללי כל המשחקים החדשים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. מקלדת ועכבר אלחוטיים ורמקולים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Madmonator,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ,GTA 5 , dark souls 2 ,watchdogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). חשבתי על Dell E2214H. אבל אני אשמח להמלצות גם לגבי המסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  9. Started by nadavk14,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3 000. חריגה של 100 שקל לא יותר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אך אם אפשר לחסוך ולהביא תוצאות דומות זה יהיה מעולה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל. לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים שיושחקו בעיקר יהיו CSGO\BF4\ASSASIN CREED וכמובן שאם יצאו משחקים בעתיד ישוחקו גם הם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Gwiz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, קצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Mw3 - BF3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא! 4. האם יש רכיב שאין צור…

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  11. Started by --Shadow--,

שלום לכולם, אני מעונין לרכוש מחשב גיימניג HIGH END , שהמסך עליו יובסס המפרט הוא ASUS rog p348q - רזולוציה של 3440X1440 - חשוב שהמחשב יהיה מבוסס אינטל + NVIDIA ויאפשר הגדרות מקסימליות במשחקי FPS - מעונין במארז איכותי, שקט וחסין לאבק עד כמה שאפשר - הוספתי 4 מאווררים AF של CORSAIR למארז - שיחליפו את הקיימים שמגיעים עם המארז (2 מקדימה, 1 למעלה, 1 מאחורה). - בניתי את המפרט הבא (כולל המסך): http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=122633 אשמח לשמוע הערות\הצעות נוספות מעבדים - Intel Socket LGA1151v2 BX80684I78700K - Intel - i7-8700K Coffee Lake Six cores CPU - 3.7 GHz - Max Turbo Frequency 4.7 GHz - Inte…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000-3200 ש"ח גמיש. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ומשחקי רשת 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא, יש לי מסך 19" 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי: לא צריך DVD או צורב. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? Ivory או המתחרה ששכחתי איך קוראים לו 6. האם נוש…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. טוב , כמו שהכותרת אומרת , אני מחפש מחשב שיוכל גם להריץ לי את רוב המשחקים (בחצי שנה הקרובה...) באיכות סבירה + ובעיקר לשדר סרטי HD דרך כבל לטלויזיה , 720 בעיקר אבל גם 1080 אם אפשרי . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  14. הרצון הבסיסי שלי היא מחשב שיכול להריץ בצורה טובה משחקים חדשים וכבדים כגון empire: total war, crysis, עם תמיכה גם במשחקים עתידיים כמו supreme commander 2. אני ממש לא חייב שזה ירוץ על ההגדרות הכי גבוהות, עם רזולוציות מטורפות ועם frame rate בגג, רק שיראה סבבה ולא יקרטע כמו במחשב הנייד שלי. חלק מהזמן אני אשחק במסך 22 אינץ' רגיל, אבל בזמנים אחרים אני אשחק במסכי טלוויזיה חדשים של 37-47". אני לא יודע אפילו אם זו דרישה מיוחדת, אני רק רוצה שזה יתמוך בזה. גם פה אני ממש לא צריך שזה יתמוך ברזולוציה מטורפת, רק שיראה סבבה ולא ירצד. אני לא כ"כ מבין בזה, אז אם צריך עוד מידע כמו יציאות וכ"ו, תשאלו ואני אענה. עכשיו לשאר הדברים: 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנ…

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  15. Started by C-walk,

שלום ) אז ככה.. אני בתכנונים של קניית מחשב לצורך משחקים יש חלקים מסוימים שהייתי רוצה שהם אלה שיהיו אך יש כמה חלקים שאני לא ממש מבין בהם והייתי רוצה המלצה ממכם אך אם אתם רואים צורך בשינוי מסוים אז אשמח לראות תשינוי. לא מתכונן Oc לא צריך עכבר מקלדת רמקולים כוננים ... אז ככה : intel core 2 duo s775 2.66ghz E6750 1333 mhz\fsb 4 mb box - מעבד לוח אם - צריך עזרה בזה אבל עדיפות לאינטל זכרון - 2 ג'יגה 800mhz אבל איזו חברה ( לא ממש מבין בהבדלים) sapphire pci-ex radeon x1950 xt 256 mb ddr3 dual - retail - כרטיס מסך ספק כח - צריך עזרה דיסק קשיח - 160 מספיק לי רק איזו חברה עדיפה מארז - RAIDMAX SAGITTA + WINDOW BLACK 2X 120MM LED NO PS קירור למעבד - עזרה תודה לעוזרים )

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  16. Started by Ronfer123,

שלום, אני חייב עזרה, אני מחפש כבר המון זמן מפרט לגיימרים, הבעיה היא שכל מי שמציע לי מפרטים מביא לי לוח אם ב-400 שקל. טכנאי המחשבים שלי אמר לי שלוח אם חשוב לגיימרים. זה נכון? מישהו יכול לבנות לי מחשב עד 5000 שקל? 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends battlefield 3 Rage -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by bendavidmatan,

מעבדי אינטל Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Tray 23566 מאווררים וגופי קירור Corsair Hydro H40 High Performance Liquid CPU Cooler 23083 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Z77MX-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 23699 זכרונות DDR3 1600Mhz 2x4GB Kingston HyperX LOVO Dual Channel CL9-9-9 (Low Voltage) 24048 זכרונות DDR3 1600Mhz 2x4GB Kingston HyperX LOVO Dual Channel CL9-9-9 (Low Voltage) 24048 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX 19771 כרטיסי מסך GIGABYTE - nVidia GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E 21319 צורבי DVD Pioneer BDR-207DBK Blu-Ray Writer x12 Black S…

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  18. Started by Ronfer123,

שלום, אני כבר הרבה זמן מחפש מפרט לגיימינג, ועכשיו אחרי התלבטות עם כמה מומחים וטכנאי המחשבים שלי, רציתי לשאול אותכם אם זה המפרט הכי טוב שאפשר למצוא בחיר של כ- 5200? לי חשוב שיהיה לוח אם, מעבד וכרטיס מסך חזקים במיוחד. אשמח אם תגידו לי אם המפרט שווה אם המחיר או אם אתם יכולים להציע הצעות יותר משתלמות במחיר. הינה המפרט: 1140 ₪ - Intel Quad Core i5 4670K 3.4Ghz LGA1150 765 ₪ - MSI Z87-G45 LGA1150 GAMING 309 ₪ - Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1310 ₪ - NVIDIA GeForce Gigabyte GTX760 Windforce X3 2GB 530 ₪ - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III 320 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 749 ₪ - NZXT Phantom 410 White + FSP Raider 650W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by EyalOnn,

אני אומר איזה דברים אני רוצה ופשוט תציאו לי מפרטים לדעתכם: E6300-E6600 250g harddrive+ 2g ddr2 667/800/1066 8800gts 320mb Enermax liberty 400watt or some equal quality power supply no need for screen yet motherboard 965 chipset burner shouldn't be more then 200nis no need for keyboard and mouse

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  20. Started by DoLikeMe,

שלום אני מחפש מחשב שיעודו יהיה משחקים כבדים וקלים.... סביר להניך שהמסך יהיה 19" עם רזולוצייה של 1024X768.

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  21. חבר שלי רוצה מחשב חדש והוא לא מתפשר ברכיבים, הוא רוצה את המחשב עם הרכיבים הכי טובים שאפשר לקחת בתקציב שלו, הוא אומר שאפשר לעלות טיפה מעל ה-7,000 אבל לא בסכומים גדולים. הוא צריך רמקולים (הוא כנראה לוקח את ה-ATP3) אבל הוא יישאר עם הכ.קול המובנה שיש בלוח, כמו כן הוא צריך מקלדת עכבר וכמובן - מסך. עכשיו, הוא גם רוצה כ.מסך Ati Radeon 9800Pro. על איזה מפרטים אתם ממליצים? (תנו גם של אינטל וגם של AMD ותתנו הערות אם אפשר) תודה רבה מראש ;D

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by omergd1,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 1333MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX לוח אם: Asus P5K זיכרון: Corsair DDR2 2048MB 800MHZ CL5 דיסק קשיח: Western Digital WD1600JS צורב: DVD Asus DRW1814BLT מארז: Raidmax Smilodon ספק כח: Thermaltake TR2 Power W0101 550W כרטיס מסך: Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTX 768MB PCIe מערכת הפעלה: Microsoft Windows XP Professional OEM - Heb

23. Started by josef19,

הצעת מפרט שקיבלתי מ KSP ברצוני לקנות בנוסף למחשב גם ווינדואס חוקי וגם קספרסקי חוקי. שווה לי? השתמשתי 4 שנים בווינדואס לא חוקי וגם אנטי וירוס לא חוקי. הייתה לי פעם בעיה עם האנטי וירוס ובמוקד של מיקוסופט לא עזרו לי כי הוינדואס שלי לא היה חוקי, זה אחת הסיבות שאני רוצה לקנות חוקי - תמיכה. ואנטי וירוס קספרסקי אי אפשר לא חוקי הם תמיד תוספים את זה בסוף, והוא הכי טוב בשוק בגלל זה אני רוצה לקנות אותו. אגב אני רוצה WINDOWS 7[הכי חדש ממה שהבנתי] תקציב:4000 שקל, לא כולל תוכנות או מסך אגב זה נכון שכל המסכים מ 19 והאלה הם WIDE SCREEN? אין 21-22 שהם ריבועים כמו ה-17 שלי? אני רוצה שמבחינה טכנולוגית הוא יתמוך בטכנולוגיה של היום ושל עוד 5 שנים, לא שיהיה מפגר מידי מאחורה. ברור לי …

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  24. המפרט צריך לכלול מסך 19" LCD ו-GF 8800 יש אפשרות לדחוף את זה בתקציב? תודה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by C_E,

בוקר טוב, האם המפרט למחשב גיימרים המוצג כאן http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133209&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D הוא העדכני ביותר? במידה ולא אשמח לעדכון. התקציב הוא עד 10K *כולל כל הציוד ההיקפי* (ניתן לחרוג מהתקציב עד 1.5K, אבל עדיף שלא). המחשב אמור להיות מסוגל להריץ את כל המשחקים הכבדים ביותר שיוצאים כיום. בנוגע לשקט, הייתי נותן 6. לא מתוכנן אוברקלוק למחשב (מי שהמחשב מיועד לו לא מתעסק בעניינים האלה). מערכת הפעלה Windows 7 אמורה להיות כלולה בעסק. על איזו גרסה אתם ממליצים? המחשב אמור להרכש באזור באר שבע. אני חשבתי על KSP, אבל אשמח להמלצות אחרות. לגבי אופק שדרוג, עדיף להשאיר יכולת הרחבה של הזכרונות ואולי שדרוג של כרטיס המסך במ…

• 3 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים