עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תזמון לא הכי טוב עם כל המעבדים החדשים שיוצאים וכשהמשחקים היחידים שהייתי מעוניין להריץ על הגראפיקה הכי טובה עוד בשלבי פיתוח.. 1.מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח במידה והשיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, כללי (סרטים, אופיס וכו),תכנות (בעתיד, לצורך לימודים, לא מאמין שיהיה צורך במשהו מיוחד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל משחק חדש שיוצא. בעיקרון המשחקים היחידים שארצה להריץ על אולטרה הם Dragon Age 3 ו The Witcher 3, הבעיה היחידה היא שאף אחדלא י…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by dddoorrr1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: LOL CS:GO ghost recon -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות\בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם י…

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  3. שלום רב לפורום, עזרתם לי ממש בעבר ואשמח לסיוע שוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג אם זה ממש דרוש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, עבודה משרדית, אינטרנט,גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 , GTA 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני 3. האם יש…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by Oven,

כעיקרון יש לי PS4 אז אני צריך את המחשב למשחקים בנוסף אבל אני לא צריך שיהיה HIGE END, בעיקר חשוב לי להריץ את המשחקים שפסספתי בשנה שנתיים האחרונות למשחקים העתידים יש לי תPS4 , אני משתמש מולטיטאסקינג כבד (יכול להריץ 20-30 חלונות במקביל) לכן אני צריך 8 גיגה של ראם (אולי אפילו יותר ?) המחשב שלי כיום בן 5 , כול 20 דקות עושה ריסט גם אחרי פרמוטים והוא מרעיש כמו לא יודע מה אני חושב שנהייתה לי פגיעה בשמיעה מרוב שהוא מרעיש ( אני יושן עם המחשב ליד ) התקציב עד 2800-2900 וצריך שיהיה בו SDD .

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. . מה התקציב המקסימאלי?4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?:לנצל במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?:4600 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?:גיימינג. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:black ops, mw2 ולפעמים CSS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך):1360X768 בקרוב אני הולך לקנות מסך אבל אני לא יודע איזה... האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים:לא. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?:לא. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, ב…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by matanco3,

היי זה המפרט הסופי שהגעתי אליו אם יש הצעות לשיפור או דעות אני אשמח לשמוע... המחשב מיועד לגיימינג כבד יש לי מסך 24 אינץ של סמסונג והמחשב יהווה גם כטלוויזיה (יש לי כבר כרטיס טלוויזיה) השקט מאוד חשוב 8 מ10 בגלל זה הקירור הטוב שבחרתי... Intel Core i5 750 2.66GHZ 8MB LGA1156 BOX NOCTUA NH-U12P SE2 Cpu Cooler Intel Whitesburg DP55WB LGA1156 SAPPHIRE RADEON HD5850 1GB GDDR5 Dual DVI\HDMI\DP PCIE LANCOOL PC-K56WB HEC WIN+ 550 550W RETAIL G.SKILL Ripjaws 4GB 1600MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9 SEAGATE ST3500418AS 500GB SATA2 7200RPM 16MB LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK קיבלתי הצעת מחיר מנעה מחשבים בסך 5035 ש"ח...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם רציתי לבקשת בצעה למפרט/חוות דעת על מפרט למחשב למטרות "גיימינג קל-בינוני". הכוונה היא להיות מוכוון תקציבית - בסגנון מפרטי המקסימום "גיימינג במינימום מחיר" - אבל עם "אופק שירות ארוך". המטרה היא לא להריץ את המשחקים על גרפיקה מקסימלית, אלא בהגדרות גבוהות-בינוניות עד בינוניות, ובעיקר להנות מהמשחקים (לצורך העניין, עם FPS מינימלי של 30 FPS) תוך שמירה על מחיר נמוך, גם על חשבון פגיעה מסויימת בביצועים בהתאם לחוקי הפורום - להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 (סה"כ 2500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (קאזואל-בנוני) …

8. 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה-6000, עם אפשרות לחריגה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך, אבל גם אין צורך לדחוף חומרה יקרה יותר רק כי אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אספוג חריגה של עד 1000 ש"ח אם זה יהיה ממש משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המטרה העיקרית היא גיימינג. כמובן שאני עושה שימוש במחשב גם לכל צורך אחר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני משחק בערך בכל דבר שזז. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג, רוצה שיחזיק לשנה הקרובה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 4 זאת הדוגמה הכי טובה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג, רצוי שיחזיק לשנתיים הקרובות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 4 זאת הדוגמה הכי טובה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11,500, חריגה של עד 100 ש''ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג(VALORANT, CSGO, NBA2K, FIFA, RDR2" GTA ועוד), תכנות(PyCharm, VS Code) ועריכה (Photoshop, Premiere, After Effects, Illustrator). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, +2K 144HZ. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חייב להיות שקט, אבל אם אפשר עדיף. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו…

12. אהלן, אשמח אם תעזרו לי בבניית מפרט. המחשב הנוכחי שלי עוד מעט סוגר 6 שנים, וכבר מתחיל לקרטע לאיטו... קריסות נהיו דבר שבשגרה ואני מתמודד איתם בסבלנות, מתחמם יותר מדי, וגם לא מריץ חזק מספיק משחקים חדשים(העיסוק העיקרי שלי..) 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגדר, התקציב מגיע מההורים(הא, ילד שמנת שכמותי.) ולא הגדרנו איזה שהוא גבול. רק לא בהגזמה - אין צורך לשלם 9000 שקל על מחשב שיוכל להריץ לי 500 עותקים של קרייסיס 60.(לא הגזמתי בכלל) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חיסכון זה תמיד טוב, אבל לא על חשבון ביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים, מוזיקה(כתיבה בעיקר…

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by XnirX,

שלום רב, מדובר על מחשב לבן 10 אשר יהיה מחובר לטלויזיה 32" HD . עדיפויות : 1.שקט 2. ביצועים 3. עיצוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לטובת העדיפויות שצוינו בהתחלה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי עולם פתוח בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: . Fortnite , GTA 5 , Skyrim , minecraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by LAUSER,

שלום איך המפרט המצורף? איך הכרטיס מסך? כדאי לשדרג ל 9600GT ? אני גם צריך המלצה למארז בבקשV. Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz GA-EP43-DS3L Gigabyte Western Digital 500GB SATA II Kingston 2048MB (2GB) DDR II 800MHz צורב LG / Optiarc / Samsung X22 SATA DVD Gigabyte nVIDIA GeForce 9500GT 512MB DDR III מקלדת + עכבר + רמקולים מארז סהכ: 2035 חנות: IVORY תודה ליאור

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  15. כבר כתבתי בקשה, אך הפנו אותי ל10 השאלות בסטיקי ואנסה את מזלי שוב בצורה מפורטת יותר ... ;D אני מתנצל שפתחתי טופיק חדש! אני לא טוב בלקרוא דברים לפני שאני עושה מסתבר.....טעות, מצטער. ??? תקציב של בערך 5000 ש"ח במזומן, למחשב כולל מסך. מטרותיו העיקריות הן עריכת מוזיקה, משחקים ואינטרנט. כ. קול להקלטה אני קונה בנפרד בחנות מוזיקה. חשוב לי מאוד שיהיה מעבד של אינטל, הארד דיסק עם 32 מגה באפר, וקירור וספק חזקים מאוד - הספק צריך לתת הספק גם לכ. קול וגם לכ. מסך. כמו כן יש חשיבות גדולה לRAM בעריכת מוזיקה. אני צריך 4GB - אשמח לשמוע המלצות לזיכרון טוב. לא מתוכנן OC. לגבי המסך - ישמש בעיקר לעבודה בתוכנות כמו אופיס, גלישה ברשת ולסרטים. אשמח להמלצות מעבר למסך הDELL שראיתי שהומלץ כאן ב…

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין במחשב חזק אבל לא top notch שיפעל טוב, נראה לי אני מעדיף איזה מעבד ברמה של i5 של intel שיוכל להריץ משחקים ברמה טובה ותוכנות תיכנות ברמה גבוהה, כמו כן שיוכל להריץ סרטי HD בקלות. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? למסות לחסוך טיפה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). הקרנות של סרטי HD 1080.720 , שימוש ב visual studio 2008/2010 MPLAB , mathlab,spice ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפר…

• 25 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייבים עד 3800 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש מסך של 17 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?call of duty black ops, crysis 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב,כונן דיסקטים 6. עד כמה הש…

• 64 תגובות
    • 4.7k צפיות
  18. Started by haimcoen,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty , Diablo 3 ובכללי כל המשחקים החדשים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. מקלדת ועכבר אלחוטיים ורמקולים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Madmonator,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ,GTA 5 , dark souls 2 ,watchdogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). חשבתי על Dell E2214H. אבל אני אשמח להמלצות גם לגבי המסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  20. Started by nadavk14,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3 000. חריגה של 100 שקל לא יותר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אך אם אפשר לחסוך ולהביא תוצאות דומות זה יהיה מעולה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל. לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים שיושחקו בעיקר יהיו CSGO\BF4\ASSASIN CREED וכמובן שאם יצאו משחקים בעתיד ישוחקו גם הם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Gwiz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, קצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Mw3 - BF3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא! 4. האם יש רכיב שאין צור…

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  22. Started by --Shadow--,

שלום לכולם, אני מעונין לרכוש מחשב גיימניג HIGH END , שהמסך עליו יובסס המפרט הוא ASUS rog p348q - רזולוציה של 3440X1440 - חשוב שהמחשב יהיה מבוסס אינטל + NVIDIA ויאפשר הגדרות מקסימליות במשחקי FPS - מעונין במארז איכותי, שקט וחסין לאבק עד כמה שאפשר - הוספתי 4 מאווררים AF של CORSAIR למארז - שיחליפו את הקיימים שמגיעים עם המארז (2 מקדימה, 1 למעלה, 1 מאחורה). - בניתי את המפרט הבא (כולל המסך): http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=122633 אשמח לשמוע הערות\הצעות נוספות מעבדים - Intel Socket LGA1151v2 BX80684I78700K - Intel - i7-8700K Coffee Lake Six cores CPU - 3.7 GHz - Max Turbo Frequency 4.7 GHz - Inte…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000-3200 ש"ח גמיש. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ומשחקי רשת 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא, יש לי מסך 19" 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי: לא צריך DVD או צורב. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? Ivory או המתחרה ששכחתי איך קוראים לו 6. האם נוש…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. טוב , כמו שהכותרת אומרת , אני מחפש מחשב שיוכל גם להריץ לי את רוב המשחקים (בחצי שנה הקרובה...) באיכות סבירה + ובעיקר לשדר סרטי HD דרך כבל לטלויזיה , 720 בעיקר אבל גם 1080 אם אפשרי . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  25. הרצון הבסיסי שלי היא מחשב שיכול להריץ בצורה טובה משחקים חדשים וכבדים כגון empire: total war, crysis, עם תמיכה גם במשחקים עתידיים כמו supreme commander 2. אני ממש לא חייב שזה ירוץ על ההגדרות הכי גבוהות, עם רזולוציות מטורפות ועם frame rate בגג, רק שיראה סבבה ולא יקרטע כמו במחשב הנייד שלי. חלק מהזמן אני אשחק במסך 22 אינץ' רגיל, אבל בזמנים אחרים אני אשחק במסכי טלוויזיה חדשים של 37-47". אני לא יודע אפילו אם זו דרישה מיוחדת, אני רק רוצה שזה יתמוך בזה. גם פה אני ממש לא צריך שזה יתמוך ברזולוציה מטורפת, רק שיראה סבבה ולא ירצד. אני לא כ"כ מבין בזה, אז אם צריך עוד מידע כמו יציאות וכ"ו, תשאלו ואני אענה. עכשיו לשאר הדברים: 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנ…

• 1 תגובה
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים