ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
LENOVO G580 - 8 g ram 2.4 ghz Windos 10 מסך 15.6 500 g 2020 m אשמח לדעת חוות דעת על המחשב נייד !! והאם הוא שווה 1000 שח ביד שניה , תודה
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.starcaft 2, assisens creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p inch 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בסיסי, גלישה, צפייה בסרטים, עבודה עם אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. צריך מפרט להריץ משחקים לא ממש כבדים אבל שיתמכו ב-4K וירוצו על FPS טוב, כמו World of Tanks. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אלף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of Tanks. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך המלצה למסך שתומך ברזולוציית 4K וכמו…
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום חברים, בשבוע הבא אני נוסע לארה"ב ואני שוקל לנצל את ההזדמנות כדי לקנות שם מחשב נייד. השימושים במחשב יהיו שימושים כלליים ולימודים (אופיס, אינטרנט, סרטים), כאשר יכול להיות שבשלב מסויים ארצה להפוך אותו לתחליף לנייח בכך שאחבר אותו למסך, מקלד ועכבר חיצוניים, והוא יעבור לבלות את מרבית זמנו בבית. לא מאוד חשוב לי שהוא יהיה קל, והייתי רוצה מסך של 15 אינץ' לפחות. כדאי שהסוללה תהיה סבירה פלוס לפעמים שכן ארצה לקחת אותו איתי לנסיעות. מסך מגע זה נחמד אבל ממש לא חובה. מאוד חשבו לי שהמחשב יהיה רלוונטי לאורך זמן. ממש לא מתחשק לי לשדרג אותו אחרי שנתיים כי אין מספיק זיכרון/כוח עיבוד כדי להתמודד עם מערכות ההפעלה/התוכנות העדכניות. חשבתי לקנות מ-bestbuy, או מחנות א…
-
- 11 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 .א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CSO, PUBG, GTA V ועוד משחקים חדשים שיצאו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינצ, 1366X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב מאוד מחשב חדש ואשמח לקבל הצעות וכיוונים למפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ופיתוח תוכנה קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CS:GO, PUBG, Battlefield ושאר משחקים חדשים שיצאו בהמשך. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קיבלתי המלצה על 2 האופציות הבאות-מה דעתכם? מחיר? Asus X542UR- i7-7500U במחיר 3090 לפני מע”מ . 15.6" NvidiaGT920M8 DDR4 8GB 256GB SSD win10 מחשב + התקנה : 3450 לא כולל מע”מ . או Dell Latitude 3380 L3380-5277 DELL | דגם: Latitude 3380 | מערכת הפעלה: W10 PRO | גודל תצוגה: 13.3” HD 1366 X 768 | כרטיס גרפי: Intel HD Graphics 620 עלות מחשב + עבודה 3945 ש”ח .
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל למינימום קרי 3000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כרגע לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים רק Battlefield bad company 2 אולי GTA 5 וגראפיקה UNITY3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). UNITY3D כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5 רמת גרפיקה לא ULTRA שיהיה אפילו כמו ב PS4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5 BATTLEFIED BAD COMPANY 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
בס"ד 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב? שיריץ את כל משחקי הספורט על רמה גבוהה - פיפא, פרו אבולשיין, ניד פור ספיד אם עדיין קיים. גם לעוד מספר שנים, בד"כ הדרישות שם נמוכות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 , שיהיה רעש רגיל כזה... אף פעם לא ייחסתי חשיבות תמיד היה יחסית שקט. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסחר עצמאי בבורסה, שימוש במספר של מסמכים במקביל (4 מסמכים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פלטפורמות המסחר השונות בבורסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ביתי+ אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש ביתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל - נייד 15.6 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שנה בדיוק קניתי מחשב חדש - חוץ מכרטיס מסך כי היה לי Sapphire Radeon 7850 dual-x ( שקניתי משומש) עכשיו הכרטיס מסך שלי התקלקל ( התחיל להקריס את המחשב כל פעם שאני נכנס לfortnite לגרום למסך לקפוא ואז חייב לעשות restart ואז גם התחיל לעשות את זה סתם) אז עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך, בתקציב של 500-1000 ש''ח - המטרה של המחשב זה בעיקר gaming, אבל אני לא מחפש לשחק דברים כבדים רק דברים קלילים כמו fortnite וfifa ולא אכפת לי להיות על הגדרות ממוצעות ולא high מצרף את המפרט של המחשב שלי ( כי שמעתי שצריך שהכרטיס מסך יתאים בצורה טובה ללוח אם) Quad Core i5 7500 3.4Ghz + ASUS H110M-K DDR4 S1151 8GB Crucial DDR4 2400Mhz CL…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף 6000 רק אם השיפור מאוד משמעתי עד 7000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים צפייה ב4K סטרימינג . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Far cry 5 Witcher 3 doom -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 רזולוצייה 2k קצב רענון 144 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף 6000 רק אם השיפור מאוד משמעתי עד 7000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים צפייה ב4K סטרימינג . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Far cry 5 Witcher 3 doom -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 רזולוצייה 2k קצב רענון 144 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב מאוד מחשב חדש ואשמח לקבל הצעות וכיוונים למפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ופיתוח תוכנה קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CS:GO, PUBG, Battlefield ושאר משחקים חדשים שיצאו בהמשך. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש סיוע בבניית מפרט מחשב מבוסס אינטל לשימוש ארוך טווח למישהו שמחליף מחשב בממוצע פעם בעשור וחצי (לא צוחק) תקציב כ 3500 ש"ח (אפשר לחרוג) השימושים בעיקר משרדיים אך יכללו פה ושם גם משחקים ותוכנות סטטיסטיות עם צפיית פני עתיד. אין בעיה של רעש לא מתוכנן אוברקלוק וכרגע גם אין צורך בכרטיס גראפי מעבר לזה שבמעבד אבל צריך לשמר אפשרות לשדרוג עתידי. בשורה התחתונה - צריך מפרט חזק ככל האפשר (במסגרת התקציב פלוס) שיאפשר שידרוג עתידי לאורך זמן בלי החלפה של חלקים מיותרים תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט איזה מבין שלושת הניידים שבקישור עדיף לי לקנות: https://ksp.co.il/?list_compare=.42220..41568..47105 הייתי הולך על dell אבל נראה לי שהמעבד בו קצת פחות טוב, נכון? אם יש רעיונות נוספים למישהו באותו מחיר ועדיף יותר זול אשמח לשמוע... תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרימייר, אדובי, עריכת וידיאו ב4k, אולי אפטר אפקט שימוש תדיר לצורך עבודה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות ל4k אם התקציב שרשמתי מאפשר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, למרות שאין הרבה מרחב פעולה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? VR READY, וקימפול C# בשביל יוניטי(תיכנות). אלה הפעולות החשובות ביותר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Unity, SteamVR, Visual Studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי VR לרוב, אין צורך בגרפיקה הכי חזקה אבל שיענה לדרישת המומלצת למשחקי VR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך אבל לא להתפשר בגלל זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות לכיתה י"א בנושא אנרואיד + C# , משחקים בסיסיים . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio . android studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כמו מייפל סטורי , מיינקראפט , mount&blades -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -…
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
היי, בהמשך לכותרת, זקוק להמלצה למפרט ב3.5K 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Overwatch, Pubg -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי שני מסכים אחד 24 ואחד 23, המשחקים כרגע רצים על המסך של ה24. -לאילו ה…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים , אני מתכנן לקנות מחשב נייח בקרוב בעיקר למטרות גיימינג. אני מתלבט אם לקנות את המחשב בחודשים הקרובים או לחכות עוד קצת לקראת היציאה של כרטיסי המסך החדשים של nvidia. האם לדעתכם כדאי לחכות? האם המחירים בדר"כ זהים בין דור לדור ? אשמח לעצה תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, רינדור א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ אילוסטרייטור אפטר ואקרובט כמו כן אינדיזיין, שימוש קבוע יומיומי ופרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא יהיו משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080/1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לייעץ לי על דגם או מפרט ממולץ למחשב נייד "15 שיתמוך בתוכנות SKETCHUP, AUTOCAD, REVIT, PHOTOSHOP. הסכום שלי הוא בסביבות 5000 ש"ח. נתקלתי בשני דגמים העומדים בתקציב והייתי רוצה לדעת אם הם כיוון טוב ואם לא אז מה כן מומלץ במקום: 1. Asus Vivobook X556UQ-DM842T- http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=10105 2. Lenovo Yoga 720 15 80X7007YIV- http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=10004 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת גרפי…
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-