עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני רוצה לרכוש מחשב נייד לשימוש משרדי (אופיס ואינטרנט) וביתי (סרטים, מוסיקה, חיבור לטלויזיה). התקציב בסביבות 4,500 ש"ח. מעדיפה לרכוש מחשב של דל או של טושיבה - בגלל האחריות. מסך - 15.6 או 14 אינץ LED 3 יציאות USB (לא כולל SATA) HDMI דיסק קשיח - 500G-320G צורב DVD סוללה שתחזיק לפחות ל-4/3 שעות עבודה רציפה אחריות- 3 שנים באתר הלקוח קיבלתי המלצה על שני דגמים- שניהם מעל התקציב שהגדרתי: Dell Inspiron n5010 Satellite L650-10H TOSHIBA אשמח לקבל המלצות לדגמים אחרים שעונים על הדרישות. איפה אפשר לראות תצוגה גדולה של ניידים? לא הצלחתי לראות 14 אינץ' בשום מקום... תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. שלום, ראיתי את המחשב הקטן הזה, נראה טוב...אבל איך המעבד שלו Core i5 2467M? זה נראה ממש חלש, 2 ליבות על 1.6GHz עם טורבו מקסימלי ל2.3GHz. מה דעתכם? וגם האם אני אוכל להריץ עליו משחקים ישנים עם גרפיקה 3D ישנה שכזו? (נגיד משחקים מ2006) יש לו כרטיס מסך Intel HD 3000... תודה!

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  3. אני מתכוון לקנות מחשב לעריכת ווידאו בזמן הקרוב, ורציתי את דעתכם לגבי מפרט שהוצע לי באחת מרשתות המחשבים. מעבד - athlon 3800 am2 לוח אם - abit kn8 ultra nf4 זיכרון - corsair 2 x 1024 ddr2 667 דיסק - x2 160G sat2 16 mb western digital כרטיס מסך - GEFORCE7300 gs מסך - MAGcrt 19 996pfs צורב - LG X16 dual layer מארז מקלדת ועכבר. פשוטים. מחיר כל החבילה 6350 ש"ח. 1 - האם תוכלו לתת לי את חוות דעתכם לגבי המפרט שהוצע לי? 2 - אני מתכוון להשקיע בסביבות 6k על המחשב, האם יש בפורום אנשים שמבינים בעריכת וידאו שיכולים לייעץ לי על מפרט למחשב המיועד לעריכה בסכום הזה? 3 - האם כדאי לי לחכות עם הקנייה עד לירידת המחירים שכולם מדברים עליה?

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  4. שלום, קודם כל אומר שהתחלתי והרכבתי מפרט לפי המומלצים שלכם שלפי דעתי די מייצג את טווח ההוצאות שלי והצרכים שלי. אבל ליתר בטחון, כי אני רוצה לקנות את הכל כמה שיותר מהר, אשמח אם תעבירו מבט נוסף על המפרט הסופי - אם יש מקום להוזיל עלויות קצת, או דברים שחשוב שאני אשדרג כי הם לא מספיק טובים.... קצת פרטים: 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך אם אין טעם ברכיבים שרשמתי ואפשר להסתפק בפחות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500+ אבל רצוי שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - תכני HD, משחקים, ותכנות בינוני (אבל זה בטח הרבה מתחת לדרישות האחרות) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - משחקים וvisual st…

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by benibenny,

שלום רב . הייתי לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל מהמבינים כאן , לגבי מחשב נייד דגם:http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=18710 האם המחשב הנ"ל יתן תמורה הוגנת למחיר? אני מתחיל ללמוד באוקטובר ואני מחפש מחשב לטווח ארוך שישרת אותי. אני רוצה מסך גדול, מעבד טוב, וכרטיס מסך טוב ,כדי להריץ משחקים טובים במחשב ולחבר לטלויזיה שלי וגם כמובן ללימודים. מוכן להשקיע עד 6000 ש"ח. לינקים לדגמים אחרים יתקבלו בברכה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. 3 שאלות אחרונות לפני רכישה של לפטופ : 1.מעבד 2.8 GHZ ,זכרון 512 וכרטיס מסך radeon 7000 igp יכול להפעיל משחקים שיש בשוק ?(ואיזה)? 2.נאמר לי שהסוללה מחזיקה לכשעה וחצי,מה מחיר של סוללה חדשה בממוצע? 3.איך בודקים אם יש במחשב WIFI ואם אין אפשר להוסיף? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  7. Started by VaultTec,

שלום חברים יקרים, מישהו מכם מחזיק באחד מן הדגמים הנ"ל? אם כן, איך הוא? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום חברים, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט לעריכת וידאו HD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח לשם ולשם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid, Adobe Premiere. שימוש כבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנ…

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  9. הי, אני מתכונן לשדרג את המחשב , על רוב הרכיבים אני סגור, בחלקם אני צריך עזרה, ויש לי גם קצת שאלות. המחשב מיועד לעבודה משרדית, אינטרנט, פיתוח תוכנה, סרטים, וגם משחקים (שיהיה מסוגל להריץ משחקים עדכניים בצורה סבירה, לא יותר). אני מתכוון לעשות קצת overclocking (אין לי נסיון בזה אבל זה לא נשמע יותר מדי קשה). מבחינת תקציב- אני לא מוגבל מתקציב גלובלי, לכל רכיב יש תקציב משלו. הכסף פחות מדאיג אותי, אבל אני לא רוצה לבזבז כסף על חומרה מיותרת ואין לי דרישות מטורפות. הרכיבים שאני סגור עליהם: מעבד: Inter Core2 Duo E4300 Box זכרון: DDR2 , שני סטיקים של 1G, 667mhz. שני כוננים קשיחים, הראשון Western Digital WD5000KS (חדש, SATA2) והשני הכונן הקשיח הישן שלי, עם ממשק ATA. מקלדת, עכבר, …

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by vsTOwn,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחב 24/7,מולטיטאסקינג,הרוב זה שימוש כעבודה משרדית אך לעיתים נדירות משחקים קלים ועבודה גרפית ב PS. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא עולים לי שמות מרוב שלא שיחקתי שנים על מחשב...אבל במקרה הצורך אשחק בהגדרות נמוכות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, סרקתי את האינטרנט בימים האחרונים בשביל למצוא מידע על כל מיני רכיבים, ובעזרת אתר של חברת מכירת מחשבים שוודאי מוכרת לכולכם, בניתי את שני המפרטים הבאים. בעיקרון אני מחפש לקנות מחשב במחיר, כפי שכתוב בכותרת, עד 8000 ש"ח פלוס מינוס. אני רוצה לקנות מחשב מאוד חזק משום שאני מתכנת המון לצורכי עבודה, ומצד השני אני רוצה גם שיריץ משחקים בצורה מעולה, כדי שאני לא אצטרך לשדרג אותו לעיתים קרובות. ברור שבשלב מסוים אהיה חייב לשדרג, אבל אני מעדיף שהשלב הזה יגיע יותר מאוחר וכרגע שלא יהיה מצב שאני אקנה משחק ואז אתאכזב שאני לא יכול לשחק בו. מאחר ואני מודה שאני לא מכיר היטב את כל הרכיבים, אני מבקש אם תוכלו לעיין ברכיבים ולתת לי הערות\הארות על המפרטים הבאים: מפרט ראשון: מעבד: core i-7 930 i…

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by שרון מהוד השרון,

שלום לכולם, יש לי את המפרט הבא : Intel Core 2 Due E8400 3GHz 4 Gb RAM DDR 2 800Mhz Radeon 6850 1GB Thermaltek 600W אני מעוניין לשדרג אותו על מנת שאני אוכל לשחק BF3 ומשחקים שעתידים לצאת על הגדרות הגבוהות ביותר על FHD. אין לי בעקרון הגבלה של תקציב, אם אפשר יהיה אז לנסות לא לעבור את ה 4,000. ככל שהסכום יהיה יותר נמוך כך יהיה יותר טוב, אני עובד קשה בשביל הכסף הזה.. P: אני רוצה לקנות רק מרשת KSP אני לא מעוניין בחנויות אחרות אלה אם יש שם משהו זול בצורה משמעותית. שמעתי שמחיר כרטיסי המסך של AMD אמור לרדת בקרוב, מתי זה יקרה אצלנו ? תודה רבה אשמח לתשובות.

13. שלום רב. יש לי שתיי שאלות למחשב הנייד GIGABYTE W468N http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9031 האם המסך של הדגם הנ"ל מט או מבריק ? כמה זמן סוללה של 6 CELL תחזיק ? והאם אפשר לשדרג את הסוללה למשהו יותר חזק ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by DorM,

היום קיבלתי תמחשב, אני מנסה איכשהו להגיע לאיפה שצריך להגדיר את זה ולא מוצא, עזרה לאיפה להיכנס או התקנת דרייבר בהחלט יעזרו תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אהלן, אני מעוניין להרכיב עבור חבר מחשב שמטרתו הבלעדית היא גיימינג. משחקים הכי כבדים בשוק. תקציב המחשב - 5500 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי. החבר מעדיף כרטיס מסך מבית Nvidia. *אני מעדיף שיהיה בו לפחות 4GB RAM ע"מ שיוכל להריץ מע' הפעלה ויסטה. [עד כמה שהיא לא פופולארית בקרב אנשים שמבינים דבר, היא הפתרון הכי הגיוני עד עכשיו להרצת DX10] גודל המסך שלו הוא 19 אינצ' רגיל [לא רחב], ואין צורך במפרט לOC. אודה לכל המציעים.

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום לכולם קיבלתי את מחשבי החדש ביום חמישי, התקנתי בו ויסטה, דריוורים וכדומה. למרות שאני לא הצלחתי להתקין את הSP1 משום מה. מחירו הכולל הגיע ל5500 ש"ח, ותכננו לקח שנתיים ( ) נרכש בTMS (שאגב עשו אוברקלוק מצויין למעבד, וסידור כבלים מעולה). סוף סוף, לאחר שנפתרתי ממחשבי הישן, אוכל להתחיל לשחק משחקים באיכות גבוהה ושחיקה: מחשב חדש מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2500Mhz@3125Mhz 1333Mhz 6Mb Chace Box קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120 LFB Led משחה תרמית למעבד: Arctic Silver 5 3G לוח אם: Asus P5N-D SLI PCI-E 100Mhz@105Mhz 2.0 זיכרון: (A-Data Vitesta DDR2 4096Mb 800Mhz@1000Mhz CL5 (2048Mb X2 דיסק קשיח: Westren Digital 320GB 16Mb Buffer SATA2 WD3200AAKS 1 Plate …

• 30 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. Started by soundf,

שלום חברה אני עוזר לחבר לבנות מפרט ונתקעתי (אשמח לתגובות אם יש משהו טוב או יש יותר טובים) Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 390 ש"ח דיסק קשיח NEC ND-4571 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black 270 ש"ח צורב DVD G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-1GBPK 998 ש"ח זיכרונות 2X פעמיים במחיר הזה (בדילמה ) Thermaltake BigTyphoon VX Cpu Cooler CL-P0310 259 ש"ח קירור למעבד (בהיתלבטות קשה ) ASUS Commando Intel P965 Socket 775 1,199 ש"ח (איך הוא שמעתי עכשיו נפלאות) Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX 1,390 ש"ח (מעבד אנחנו סגורים עליו!!) LG DVD 16x52 Black OEM 151 ש"ח סתם כונן DVD לעשות קופי וכו... …

• 11 תגובות
    • 770 צפיות
  18. אני בניתי מפרט למחשב עריכת וידאו רצינית ללא 3D, המחשב אמור לשרת אותי כמה שנים קדימה. יש לי מספר שאלות, ומעבר לכך הצעות - וביקורת יתקבלו בברכה ניסיתי לבנות מפרט שיאפשר לי OC עתידי במידה ואצטרך עוד כוח מהמערכת האם הספק\מארז מספיק טוב? ללא OC קרור סטוק מספיק טוב למעבד שבחרתי? זכרונות במהירות 1000 ותזמונים 5-5-5-5-15 עדיפים? להלן המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1604 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9450 לוח אם GIGABYTE GA-EP35-DS3P ¤715 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39292 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ¤275 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤330…

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  19. שלום לכל חברי הפורום, יש באפשרותי לרכוש מחשב נייד של Fujitsu Siemens מדגם:PA3515 מחו"ל עם מעבד AMD 2GHZ ו4GB 800MHZ זיכרון,HDD 250GB ומסך 15.4 (המקביל של ה PI בארץ) עם שנתיים אחרוית בנלאומית. שאלה ראשונה שלי היא האם משתלם במחיר של 4000 ש"ח לקנות אותו ולשאלתי השנייה איך המחשב מתנהג מבחינת ביצועים (מגיע עם ויסטה אורגינל על הדיסק הקשיח). דגם מעבד הינו AMD ATHLON QL-60 לינק למפרט: http://sp.ts.fujitsu.com/dmsp/docs/ds-amilo-n-pa-3515.pdf

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  20. אהלן חברים, המחשב הישן שלי עגלה. כל טעינה של תמונה גדולה בפוטושופ מצריכה הפסקת קפה של 5 דקות. עזרו לי להגמל מקפה! קודם כל - לשאלותיכם: 1. התקציב הוא 3K בנסיון לחסוך ככל הניתן. 2. המחשב ישמש ללימודי עיצוב, כלומר שימוש מסיבי בפוטושופ, אילוסטייטור, אינדיזייןת פרימייר וכנראה גם אפטר-אפקטס. כאמור, השימוש ללימודים, אבל השאיפה בהמשך להפוך את זה לפרנסה. כמעט ולא יהיה שימוש בתוכנות תלת-מימד. מעבר לזה, רק שימוש מזדמן - אופיס, מוזיקה, גלישה, הורדות וסרטים SD. 3. אין צורך בציוד היקפי כלל. נשאר עם מסך ה- CRT הישן והטוב כרגע. 4. אין צורך בצורב. יש לי דיסקשיח WD של 320GB, אבל אני מתלבט אם לא להוסיף שני 500GB ולחבר אותם ב- RAID 1 לצורך גיבוי, תלוי במחיר, כמובן. 6. יהיה נחמד אם אפ…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום המחשב הקודם הלך אז צריך חדש מחשב במיידי, מתכנן להתחיל ללמוד עיצוב גרפי אז על הדרך כדאי להתאים אותו לדרישות האלה. מבחינת תקציב מוכן להשקיע כמה שצריך אבל לא לזרוק סתם כסף מיותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל כמובן מעדיף להשקיע ושיהיה חזק ויסחוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזול…

• 17 תגובות
    • 6.2k צפיות
  22. Started by Turbine,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייד 13" רצוי עם מעבד CORE I3 לפחות פחות מ 1.8 קילו עם כונן אופטי והכי חשוב - כ.מסך טוב !! מצאתי המון מחשבים טובים ואיכותיים כגון TOSHIBA R700 , DELL 4310 ועוד... אבל הם ללא כ.מסך. רק מובנה. אשמח לעזרה !!!

23. ניכנסתי לאתר שלהם ולא ראיתי שיש את הדיסק להורדה,אשמח לקבל עזרה תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by sharpi,

* מטרות המחשב? : MATLAB, הרצת סימולציות, תכנות, שימוש לסטודנט באוניברסיטה. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? קל , לכל היותר 1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 5 שעות * בלוטות? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן אחריות 3 שנים חובה: I5 מסך מט. תקציב עד 4500 ראיתי את asus zenbook ux31a שאני יכול להשיג במחיר 4300. האם מחשב זה יעבוד ללא בעיות עבור השימושים שלי? או שלא? הכי חשוב לי שהמחשב לא יקרטע וגם אם אני אריץ סימלציות בינוניות + הוא לא יתקשה לעבוד.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מממ.. מחשב להרבה שנים הבאות שיחזיק הרבה זמן וטוב יש העדפה קלה לכרטיס קול סבבה קיים מסך 17 עדיף מחנות בדרום הקרוב לאשקלון אשדוד,וכרטיס מסך חזק.

• 10 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.