עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Lackluster,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועבודה מול מערכת וירטואלית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אחושילינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by omerklein280,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000~5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4, COD MW2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינץ', 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, אם אפשר לחסוך תמיד טוב... אבל אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, Starcraft2 וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft2 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  4. Started by chrisamar,

התקציב: 5500 חריגה מקסימאלית 700 השימושים של המחשב: פרט למה המחשב יהיה מיועדהמחשב מיועד לשימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, קריאה מרובה):כןהמחשב מיועד למשחקים, אילו משחקים: כן, משחקים חדשים שאמורים לצאת בקרוב כגון GTA V על איכות הכי גבוהה. חשוב מאודדדד שכרטיס המסך יהיה מהדור הנוכחי האחרון...שלא יהיה "ישן" גרסה 5 אצל NVIDIA וגרסה 6 אצל AMD לצורך העניין לא רלוונטיים עוד... המחשב מיועד לתוכנות, אילו תוכנות: כן - עריכת אודיו בעיקרהמחשב מיועד למוזיקה, האם אתם תעבודו עם תוכנות עריכה של מוזיקה: רגיל,ייתכן שאקליט ואערוך אודיו- לא מאוד מקצועי= חובבני..חשוב שהאיכות תהיה סבירה....אם יש כרטיס קול מובנה שהוא מעולה אז זה יתקבל בשמחה.המחשב מיועד לעריכה גראפית, אילו תוכנות תשתמש: לאאתה מתכ…

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  5. Started by Lupo30,

1. מה התקציב המקסימאלי? כ-6000 ללא ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה (איכות עדיפה על פני מחיר). ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודות סימולציה/עיצוב גרפי בסיסי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גרפיות גבוהות…

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג, לא יותר מ300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הסוגים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן- מסך, מקלדת ועכבר 4. האם…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by topy11,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בערך 7.5 עד 8 אבל חריגה עד 8500 אם צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב ישמש למשחקים וכמובן שגם לגלישה באינטרנט וסרטים וכל השאר כרגע עם מחשב ישן ולכן אין לי דוגמאות למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך אני אקנה בנפרד וגם את כל השאר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אם אפשר להתחשב זה טוב אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי…

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  8. אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני זקוק למפרט. תקציב 7000 ש"ח (לנצל, אפשר לחרוג מעט) שימוש גיימינג בעיקר (הגדרות גבוהות, משחקים חדשים), וקצת תכנות ועריכת מוזיקה ציוד היקפי מסך 24 אינץ', רזולוציית FHD (אם יש המלצה למסך עם נתונים שונים אז בכיף) מקלדת רגילה, לא אלחוטית אין צורך ב: רמקולים, עכבר (אם הוא בא עם המקלדת אז שיהיה) אין חשיבות לשקט ללא OC ללא שדרוגים עתידיים אולי מלבד כרטיס קול (חיצוני) חנות בעלת משלוח לאזור המרכז והרכבה בחנות גודל HD מלבד כונן SSD (שאני מניח שזה הסטנדרט לצרף אחד), ברגיל יספיקו 2T שונות תמיכה לרשת בWifi, מערכת הפעלה Windows 7, הרכבה בחנות אני אשמח מאוד לעזרתכם בהרכבת מפרט. תודה (:

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Yoni_Maist,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 1, Rainbow six siege, Far cry primal ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות 3. האם יש צור…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 9700KF 3.6Ghz 12MB Cache s1151v2 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור נוזלי Corsair Hydro H55 Quiet CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus ROG STRIX B365-F GAMING LGA1151v2, Intel B365, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte RTX 2080 SUPER GAMING OC 8GB GDDR6 HDMI 3xDP USB Type-C 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue 2TB 256MB Sata III WD20EZAZ 1 כונני SSD: כונן קשיח Western Digital Black WDS250G2X0C 250GB M.2 2280 NVMe S…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by ofir123456,

1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן להוסיף עד 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher3, crysis series, batman arkham knight -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? מינימום 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by osherrb,

1. . מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 וכאלה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינטץ או לטלויזיה 32 אינטץ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב ש…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by bs315,

שלום לכולם. אחרי 3.5 שנים, הגיע זמני לקנות מחשב חדש. הוא מיועד בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא 5,000 ש"ח, ללא ציוד היקפי. אני מריץ על Windows 7, עם מסך ברזולוציה טבעית של 1680 על 1050. עוד פרטים: * לא חשוב לי מאוד שהוא יהיה שקט (זה עדיין נחמד), ואני לא מתכוון לבצע אוברקלוק, אבל עדיין הייתי רוצה קירור קצת יותר נורמלי למעבד - במחשב האחרון שלי היה לי Thermaltake V1, והייתי מאוד מרוצה ממנו. הייתי שמח לקנות קירור בערך באותה הרמה. * אין לי העדפה לחנות ספציפית. היתה לי התנסות מאוד חיובית עם tms, אבל זה לא קריטי. אם יש לכם המלצה לחנות אחרת, תצעקו. * אם לסמוך על נסיון העבר, יש סיכוי מכובד שאני לא אשדרג את המחשב בכלל עד שאני אחליף אותו, 4 שנים מאוחר יותר. * לצורך לכידת תמונות…

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  14. Started by Hiiram,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9K, עם חריגה מקסימלית של כ-500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הראייה העכשווית היא גיימינג, פוטושופ, סרטים, ובאופן כללי היכולת להתמודד עם מולטי-טאסקינג כמו שצריך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רעש לא מפריע לי במיוחד, אם הוא מגיע כנגזרת של קירור איכותי ויעיל. מן הסתם אני לא רוצה רדיאטור חמסן אצלי בחדר, אך אנ…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by noamh2000,

. מה התקציב המקסימאלי? 2400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייבים 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים בHD וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. וורלד אוף וורקראפט, assassin's creed, COD, C&C, Splinter cell וכאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 - 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עד…

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  16. Started by meital_z,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף כמה שיותר זול. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 אם זה שווה את ההשקעה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברמה בינונית אך כמעט בטוח שבעתיד כבדה,צפייה בסדרות, מוזיקה והרבה מאוד גלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני גם משתמשת בתוכנות כמו: nero, imgburn,avi recomp אופן השימוש הוא מזדמן..אבל אני צורבת מלא דיסקים!! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע אני בעיקר משחקת בסימס ועוד משחקים בינוניים. אבל בעתיד א…

• 85 תגובות
    • 10.8k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח אם ההבדל משמעותי, לפרט אם יש חריגה בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.League of Legends, CS:GO, WoW, CoD, BF -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" , 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by TomL94,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות בבקשה לא לחרוג - אבל אם יש חריגה מומלצת אז לציין אם אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (משחקים קלים, משחקי רשת בעיקר או משחקים ישנים, מכיוון שיש לי קונסולה שעליה אני מריץ את החדשים), עבודה יומיומית (אופיס, אינטרנט, מוזיקה וכד'). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Team Fortress 2, Counter Strike: Source, Football Manager וכו…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by צחי_אל,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wiitcher 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב ב…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by fectionn,

. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, assasins creed, Battalefield, ובעיקרון כל משחק חדש שיוצא אני ישחק בו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by rOnka,

מעוניין לרכוש מחשב חדש ב4000 שקל. הולך לשמש למשחקים ופוטושופ. כרגע יש לי 2 הצעות למפרטים קצת שונים הקטע שאחד חורג מהתקציב ואני לא רוצה לעבור רק אם אין ברירה. שני המפרטים: http://imgur.com/a/QA54S הראשון KSP ב4300 והשני מחנות מקומית שמציע ב3900 אבל עם חלקים טיפה שונים השאלה אם הם ההתפשרות הזאת של ה400 שקל קריטית או לא. *אני מכרמיאל

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Vinsader,

אז שמעתי שהחברה ממש מבינים פה וזה. מקווה שיתייחסו אלי למרות שאני עם ההודעה הראשונה שלי פה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פאר קריי 4, באטלפילד 4, בתקווה שיצא עוד החודש GTA V. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אהלן, איש חסר מזומנים רוצה בכל זאת מחשב חדש.... עד 2000 ש"ח ללא חריגה משמעותית. גיימינג קל עד בינוני (GTA IV, TOTAL WAR, אולי FPS אך אין צורך בהגדרות גבוהות מאוד). Windows 7 ככל הנראה 32. אולי 64 בעתיד. כרגע מעדיף סטיק של 2 גיגה עם אופציה להוסיף סטיק של 4 אח"כ (ולכן יותר משני סלוטים מיותר לדעתי). ללא OC. ללא SLI. ללא ציוד היקפי. כרגע עם מסך 19 CRT. בעתיד מתוכנן מסך 20-22, לא בטוח שיש צורך ב HD. קיימת מערכת רמקולים 5.1. יש צורך בצורב, דיסק של 500 יספיק (אלא אם כן התוספת מחיר זניחה..). גר במרכז. בשביל דיל שווה במיוחד מוכן לנסוע. כולל הרכבה. המפרט שאני נותן כאן נראה טוב מכדי להיות אמיתי... יש להם טעות? AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪389 http://…

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. אני זקוק לעזרה להמלצה למפרט טוב יש לי samsung 850 evo 250 gb ו אני זקוק להמלצות לגבי המפרט שבניתי Intel Core i5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 - Tray מעבד Arctic Alpine 11 PLUS CPU Cooler מאוורר למעבד Gigabyte GA-H170M-D3H LGA1151, Intel H170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI לוח אם Kingston ValueRAM 2x8GB DDR4 2133Mhz CL15 Kit ראם Corsair 650W Active PFC 80+ VS650 PSU ספק Corsair Carbide 200R Black Compact Case No PSU מארז פתוח להצעות אחרות אין לי נסיון בתכום לא בטוח לגבי המפרט הזה וזקוק לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, משרדי, ניתוחים סטטיסטיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר יוצא דופן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מכל הסוגים, אבל צריך שיתמודד מעולה עם FPSים חדשים ועם משחקי עולם פתוח אינטנסיביים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני עם מסך של 1920X1080, אבל רוצה ל…

• 0 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים