עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by osherrb,

1. . מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 וכאלה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינטץ או לטלויזיה 32 אינטץ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב ש…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by bs315,

שלום לכולם. אחרי 3.5 שנים, הגיע זמני לקנות מחשב חדש. הוא מיועד בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא 5,000 ש"ח, ללא ציוד היקפי. אני מריץ על Windows 7, עם מסך ברזולוציה טבעית של 1680 על 1050. עוד פרטים: * לא חשוב לי מאוד שהוא יהיה שקט (זה עדיין נחמד), ואני לא מתכוון לבצע אוברקלוק, אבל עדיין הייתי רוצה קירור קצת יותר נורמלי למעבד - במחשב האחרון שלי היה לי Thermaltake V1, והייתי מאוד מרוצה ממנו. הייתי שמח לקנות קירור בערך באותה הרמה. * אין לי העדפה לחנות ספציפית. היתה לי התנסות מאוד חיובית עם tms, אבל זה לא קריטי. אם יש לכם המלצה לחנות אחרת, תצעקו. * אם לסמוך על נסיון העבר, יש סיכוי מכובד שאני לא אשדרג את המחשב בכלל עד שאני אחליף אותו, 4 שנים מאוחר יותר. * לצורך לכידת תמונות…

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  3. Started by Hiiram,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9K, עם חריגה מקסימלית של כ-500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הראייה העכשווית היא גיימינג, פוטושופ, סרטים, ובאופן כללי היכולת להתמודד עם מולטי-טאסקינג כמו שצריך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רעש לא מפריע לי במיוחד, אם הוא מגיע כנגזרת של קירור איכותי ויעיל. מן הסתם אני לא רוצה רדיאטור חמסן אצלי בחדר, אך אנ…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by noamh2000,

. מה התקציב המקסימאלי? 2400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייבים 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים בHD וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. וורלד אוף וורקראפט, assassin's creed, COD, C&C, Splinter cell וכאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 - 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עד…

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by meital_z,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף כמה שיותר זול. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 אם זה שווה את ההשקעה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברמה בינונית אך כמעט בטוח שבעתיד כבדה,צפייה בסדרות, מוזיקה והרבה מאוד גלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני גם משתמשת בתוכנות כמו: nero, imgburn,avi recomp אופן השימוש הוא מזדמן..אבל אני צורבת מלא דיסקים!! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע אני בעיקר משחקת בסימס ועוד משחקים בינוניים. אבל בעתיד א…

• 85 תגובות
    • 10.7k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח אם ההבדל משמעותי, לפרט אם יש חריגה בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.League of Legends, CS:GO, WoW, CoD, BF -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" , 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by TomL94,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות בבקשה לא לחרוג - אבל אם יש חריגה מומלצת אז לציין אם אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (משחקים קלים, משחקי רשת בעיקר או משחקים ישנים, מכיוון שיש לי קונסולה שעליה אני מריץ את החדשים), עבודה יומיומית (אופיס, אינטרנט, מוזיקה וכד'). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Team Fortress 2, Counter Strike: Source, Football Manager וכו…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by צחי_אל,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wiitcher 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב ב…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by fectionn,

. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, assasins creed, Battalefield, ובעיקרון כל משחק חדש שיוצא אני ישחק בו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by rOnka,

מעוניין לרכוש מחשב חדש ב4000 שקל. הולך לשמש למשחקים ופוטושופ. כרגע יש לי 2 הצעות למפרטים קצת שונים הקטע שאחד חורג מהתקציב ואני לא רוצה לעבור רק אם אין ברירה. שני המפרטים: http://imgur.com/a/QA54S הראשון KSP ב4300 והשני מחנות מקומית שמציע ב3900 אבל עם חלקים טיפה שונים השאלה אם הם ההתפשרות הזאת של ה400 שקל קריטית או לא. *אני מכרמיאל

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Vinsader,

אז שמעתי שהחברה ממש מבינים פה וזה. מקווה שיתייחסו אלי למרות שאני עם ההודעה הראשונה שלי פה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פאר קריי 4, באטלפילד 4, בתקווה שיצא עוד החודש GTA V. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אהלן, איש חסר מזומנים רוצה בכל זאת מחשב חדש.... עד 2000 ש"ח ללא חריגה משמעותית. גיימינג קל עד בינוני (GTA IV, TOTAL WAR, אולי FPS אך אין צורך בהגדרות גבוהות מאוד). Windows 7 ככל הנראה 32. אולי 64 בעתיד. כרגע מעדיף סטיק של 2 גיגה עם אופציה להוסיף סטיק של 4 אח"כ (ולכן יותר משני סלוטים מיותר לדעתי). ללא OC. ללא SLI. ללא ציוד היקפי. כרגע עם מסך 19 CRT. בעתיד מתוכנן מסך 20-22, לא בטוח שיש צורך ב HD. קיימת מערכת רמקולים 5.1. יש צורך בצורב, דיסק של 500 יספיק (אלא אם כן התוספת מחיר זניחה..). גר במרכז. בשביל דיל שווה במיוחד מוכן לנסוע. כולל הרכבה. המפרט שאני נותן כאן נראה טוב מכדי להיות אמיתי... יש להם טעות? AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪389 http://…

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  13. אני זקוק לעזרה להמלצה למפרט טוב יש לי samsung 850 evo 250 gb ו אני זקוק להמלצות לגבי המפרט שבניתי Intel Core i5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 - Tray מעבד Arctic Alpine 11 PLUS CPU Cooler מאוורר למעבד Gigabyte GA-H170M-D3H LGA1151, Intel H170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI לוח אם Kingston ValueRAM 2x8GB DDR4 2133Mhz CL15 Kit ראם Corsair 650W Active PFC 80+ VS650 PSU ספק Corsair Carbide 200R Black Compact Case No PSU מארז פתוח להצעות אחרות אין לי נסיון בתכום לא בטוח לגבי המפרט הזה וזקוק לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, משרדי, ניתוחים סטטיסטיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר יוצא דופן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מכל הסוגים, אבל צריך שיתמודד מעולה עם FPSים חדשים ועם משחקי עולם פתוח אינטנסיביים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני עם מסך של 1920X1080, אבל רוצה ל…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by Eitan Smoliak,

היי, אני לא מבין במחשבים כל כך אז סליחה על הבורות. התשובות שלי מסומנות ב אדום. . מה התקציב המקסימאלי? בנתיים אין א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, CSGO, PAYDAY 2, BORDERLANDS 2, BIOSHOCK 3 וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא יודע איפה בודקים, אשמח אם תסבירו לי איפה. -לאילו הגדרות …

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד של 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). android studio - כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: league of legends , call of duty, overwatch, cs:go , fifa . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך):1600*900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-400 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.(WOW, SWTOR, BF3, Diablo3) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך כרגע. מתכנן לקנות led 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  18. שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב ואשמח אם תוכלו לעזור אז ככה יש לו כבר lcd 19 אינץ' צריך רק מעבד, צורב, כ. מסך, לוח אם, זיכרון, מארז, הארד דיסק. מיועד למשחקים בלבד ללא OC, עדיפות שיהיה שקט. תודה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  19. . מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , עבודה משרדית . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - דיאבלו 3 ודומיו, משחקי מירוצים למיניהם . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' מינימום . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי חבר'ה, אני צריך את עזרתכם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש שמטרתו העיקרית היא גיימינג רציני. המטרה שלי היא שהוא יוכל להריץ את כל המשחקים שיצאו עד עכשיו ושיהיה טוב גם לשנה-שנתיים הבאות, עם אפשרויות לשיפור. דוגמאות למשחקים יהיו הסטארקראפט החדש, דרגון אייג' אוריג'נס, דיסייפלס החדש, ועוד RTS/כמה פירסט פרסון שוטרים. המטרה היא להריץ את כולם בהגדרות הכי גבוהות. במחשב אני אשתמש בצורה כבדה. מתכנן להשאיר אותו דולק ימים... הרזולוציה הטבעית של המסך שלי היא 1280*1024 (זו ההכי גדולה, נראה לי שזו הכוונה), אבל מקריאה מחפפת הבנתי שככל הנראה אצטרך אחר. אשמח לקבל המלצות למסכים כי אני לא מבין בנושא בכלל. מעבר למסך אני צריך רמקולים טובים. ציוד הקפי שיש לי שיחסית חדש הוא צורב LG DVDX22 DL G…

21. Started by dfriedd,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 אבל אפשר אולי טיפה יותר (שוב, רצוי לחסוך... אבל בגלל הציוד ההקפי אני חושב שתידרש חריגה קלה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, CS:GO, PES 2016, NBA 2K16 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוצה גם המלצה על מסך טוב -לאילו הגדר…

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של 6500 ש"ח עם חריגות קלות מאוד לגיימינג(השאיפה זה קרייסיס על ההגדרות הכי גבוהות חח) ולצפייה בסרטי 1080P בצורה חלקה. תודה רבה לעוזר

• 12 תגובות
    • 795 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי?8000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב עם ניסיון לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג כבד מאוד, גרפיקה, תכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? המשחקים הכי חזקים שיש ושעומדים להיות - לדוגמא battlefield. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).הרזולוציה המקסימאלית תהיה full HD והמסך יהיה 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות - Adobe Photoshop, Autodesk Maya. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  24. Started by Dani albom,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 כולל הציוד ההיקפי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג וסטרימינג (פורטנייט, RUST, rainbow' call of duty, CS go) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך לגיימינג "24 144HZ, מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל טאוואר סטנרט, אין צורך באורות …

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  25. אחרי שכבר קיבלתי מכם מספר הצעות למפרט והשוואה עם מפרטים אחרים באתר הגעתי למפרט הזה. בעיקרון המחשב מיועד לעבודה באינטרנט, סרטים והרבה משחקים ומיועד להחזיק מעמד כמה שנים טובות. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪895 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪508 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪429 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 ₪520 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1458 כמות:1 h…

• 4 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים