ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
היי ^^. אני צריך מפרט למחשב. המטרה שלו היא עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) אבל בעיקר משחקים (שיריץ את הטובים ביותר שאפשר), עדיף הרבה מקום לאחסון. התקציב הוא 4000 ש"ח. אני לא צריך ציוד הקפי כגון עכבר, מקלדת וכו... רק כל מה שכולל המחשב עצמו. תודה רבה מראש למי שעוזר ^^.
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מה צריך: מחשב+מסך דק+מקלדת+עכבר+רמקולים סבירים. הדרישות: שיוכל להפעיל משחקים.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
1.רמת תקציב של 7,000 שקלים פחות או יותר 2.מטרות המחשב:המחשב אמור בעקרון לשמש בתור תחנת עבודה רצינית שתפעיל בערך 5-6 תוכנות בו זמנית,ובנוסף מערכות גרפים וסטרימרים למינהם(מזרימי מידע בזמן אמת) כמו כן על המחשב יחוברו 4 מסכים שאמורים לעבוד יחדו 3.זקוק לציוד הקפי כגון:מקלדת ,עכבר,אל-פסק,ומסך לא סגור על המסך שבחרתי אבל חשוב שיהיה בגודל של22-24 אינץ הנה מפרט שהרכבתי אשמח להערות או כל מפרט אחר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל למען ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: battlefield 3, guild wars 2, skyrim -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך מרובע 19 אינץ' מתוכנן מסך חדש ורחב יותר. לא כחלק מהתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, מעוניין במחשב שישמש ל: 1. שימוש משרדי ביתי. 2. מחובר לטלויזיה (לידו) 3. משחקי רשת מפעם לפעם. קיבלתי כבר הצעת מחיר של 3,500 על המפרט הבא: מעוניין לחסוך אפילו יותר. מארז-גיימרים מקצועי Coolermaster 430+קירור מקצועי ZALMAN ספק כוח-ספק גימריםCoolerMaster 500W REAL+מאורר 12אינץ לוח אם-Intel B75M-D2V-Gigabyte-USB 3.0- מעבד-Intel® Core i5 3570 3.4Ghz 6MB- זיכרון-16384MB-DDR3-1600MHZ-Crucial/Patriot- כרטיס מסךFX GTX 650 1024 DDR5 - דיסק קשיח-500GB Seagate SATA3 7200Rpm-.. כונן-DVDRW X24 SAMSUNG/HP- כ.רשת-Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystem כ.קול-8-Dolby Home Theater* Audio subsystem-digital audio מקלדת-מקלדת מולטידיה הכולל משטח לכריות הידייםUSB עכבר-אופטי ארגו…
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שווה לנסות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 70% משחקים 35% (אינטרנט וכו'). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקיםלדוגמא ישוחקו על המחשב: Total war: Rome 2 ArmA 3, Battlefield 4 ומשחקים שעתידיים לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות אם אפשר הכ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב המקסימלי למחשב - בנתיים ללא חשוב השימושים, למה מיועד המחשב? (לסמן באדום) משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית/ עבודה גראפית/ קידוד וידאו/ מערכת HTPC/ אחר (נא לפרט) במידה שהמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו - GTA V, TOMB RAIDER וכל מה שהולך לצאת בשנים הבאות (בעיקרון אני רוצה לשחק על האיכות הכי טובה) במידה שהמחשב מיועד לתוכנות גראפיקה ועריכה, נא לציין באילו תוכנות תשתמשו - (אנא פרטו על השימושים שלכם ועל היעוד של המחשב בהרחבה על מנת שתהיה לנו אינדיקציה מתאימה) Overclock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - לא האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש? במידה שכן, נא לציין על איזה חלק יבוצע אוברקלוק: (מעבד, כרטיס מסך וזיכרונות). ציוד היקפי - מהו גודל ו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מביני עניין. אני מנסה לבנות מפרט למחשב גיימינג. זה מה שיש לי בינתיים האם הכל עובד ביחד? יש משהו שאפשר לשפר? כדאי לשנות? האם יש חשיבות למפרט עם רכיבים של אותה חברה? (מפרט מבוסס קורסייר למשל) תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן לחרוג אפילו עד 6500 במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) : משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אופן שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) צריך גם לקנות מסך אז זה גמיש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1K£ (באזור ה 5700 ש"ח) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק אם יש הבדל משמעותי בביצועים. אבל בגדול תנו בראש. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150£ 2. מה שימושי המחשב? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי NEXT GEN -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P לפחות. מדובר במסך sony KDL42W653 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ULTRA 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? יכול להיות OC קל עד בינוני אבל לא בהתחלה לפחות 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוף אבל אם זה פוגע בביצועים אל תחסכו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400-700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 , COD 7, APB -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אין לי מושג אבל המסך זה מסך acer x193w -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר …
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3.COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם י…
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי אנשים, המחשב המדובר הוא עבור אחי שלא מתעסק בכלל ב OC, אז המחשב שאני אקנה לו זה המחשב שיהיה לו, בלי OC למעבד או כרטיסי מסך, כרגע המשחק יעד זה Skyrim \ Diablo 3, אני מתכוון לקנות לו גם מסך 22 אינץ (בלי קשר לתקציב למחשב אז אין צורך להתחשב, רק לשים לב לרזולוציה), אם אפשר שהחנות תהיה באזור ראשון אני יודה לכם מאוד אבל זה לא קריטי. ניתן לחרוג בכמה מאות (פחות או יותר 400). תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/…
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7 אלפי שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים (מאוד). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Star Citizen, The Witcher, Far Cry, etc. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - לא ידועה היות והמסך הוא חלק מהתקציב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך. …
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, מעוניין במחשב נייח לשימוש ביתי וגיימינג. לקחתי הצעה מהפורום ל-KSP והרכיבו לי את המפרט המצורף למטה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ₪8,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 1-10 - 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …
-
- 25 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקבל מפרט למחשב גיימינג, אבל שיכלול רק את הדברים הבאים: לוח אם (רצוי שיהיה לוח אם חדיש שיחזיק לתקופה ארוכה) מעבד (רצוי כפול - מרובע גם בסדר) כונן קשיח (500 ג'יגה יספיקו) צורב DVD (שלא תהיה נפילה כמו שקורה לי עד היום) זיכרונות (לא פחות מ-4 ג'יגה) כרטיס מסך (מכיוון שזה מחשב גיימינג, צריך כרטיס ממש טוב) לא נתתי מחיר ספציפי כי אני מעוניין לשמוע הצעות מחיר... ברור שאני לא אשקיע 15,000 ש"ח במחשב חדש. חבל על הכסף ;-) אבל גם אם יש לכם משהו כזה, נו לי להתרשם ואז אדע מה הכיוון שלי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש התעייצתי עם חברי הפורום בנוגע למחשב חדש אני מעוניין לקנות. ביקשתי שיעזרו לי לבנות מפרט גיימינג מוצלח שעולה 5500, ללא מסך ועד 6500 עם מסך. רוב התשובות שקיבלתי היו "אין מצב. תעלה את התקציב שלך, כי אין סיכוי שתבנה מפרט טוב במחיר הזה". אז החלטתי לשתף אתכם במחשב שאני קונה, כי עזרתם לי לא מעט והיום של ההזמנה קרב (29.08.10): מעבד - .i7 870 2.93Mhz לוח אם - P7H55-M\USB3 s1156 של ג'יגה בייט. זכרון - 2X2GB 1600 Mhz של .Corsair כרטיס מסך - GTX 460 1GB של ג'יגה בייט. צורב DVD\CD של סוני. גופי קירור - שני מאווררים של זלמן. 1 למארז ואחד למעבד. מארז - SopranoRS של טרמל-טק. מסך - 23 אינץ', 2MS, של סמסומנג (דגם: P2350) מערכת הפעלה - ווינדוס 7, 64 ביט באנגלית. הרכבה.…
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה במפרט למחשב לגיימר עם סדר גודל של עלות של 7000 ש"ח. מצ"ב ההגדרות : מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח, גמיש, אם אפשר לחסוך זה נחמד לא קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ובמיוחד FPS כמו BF3 אך גם RPG כמו SKYRIM רזולוציה של 1280 * 1024 תספיק(מסך 19 או 21 אינץ מלבני) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ציוד היקפי כרגע לא נדרש, האם יש מסך 21" מלבניים? 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? המחשב לא אמור להיות אולטרה שקט(אך גם לא טרקטור), כך שאין מה להשקיע לדעתי בקירור. גם מארז מיוחד שאיננו במלאי של חנות מחשבים רגילה מיותר, לדעתי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט …
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כאמור, 3500 - 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, יהיה מעולה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 1 , PUBG, Kingdom Come: Deliverance, Far Cry 5 וכל משחק שדורש בסגנון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה למחשב גיימיניג, מה דעתכם על המחיר - זה כולל התקנה והגדרה של הכוננים כרייד 0. 2 X כונן קשיח Kingston SSDNow V300 SV300S37A/120G 120GB SSD SATA III G.Skill 2 X 8G (1600) 9-9-9-24 לוח אם Gigabyte G1.Sniper Z97 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600 מעבד Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray Seasonic 750W Gold R9 290X Sapphire קירור לכרטיס מסך Arctic Accelero Hybrid II קירור נוזלי למעבד CoolerMaster Nepton 280L Obsidian 450D Corsair Scyth Kaze master II
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר תקופה ארוכה אני מתכנן לקנות מחשב חדש, כזה שיתאים לגיימינג לפחות לשנה וחצי-שנתיים בלי להיתקע מאחור, אבל מטעמי חוסר זמן (צבא), לא באמת יצא לי להתעסק עם זה. עכשיו נפל עליי שבוע של חופש בהפתעה, אז החלטתי לנצל אותו כדי להשתדרג סופסוף. הנה הדרישות שלי, בהתאם לשאלון. 1. התקציב למחשב הוא בערך 3,500-4,000 ש"ח, עם אפשרות לחריגה קלה. 2. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג, בשאיפה למחשב חזק, שיוכל להריץ משחקים על דרישות גבוהות, ויתחיל לפגר מאחור רק עוד שנה וחצי-שנתיים (או אפילו יותר). למחשב כבר מחכה מסך של 21 אינץ'. 3. רמקולים חדשים וכרטיס קול הם בהחלט אופציה, בתנאי שלא תהיה חריגה מהתקציב הראשוני. 4. חוץ ממסך, יש צורך להחליף הכל. 5. השקט נמצא על הסולם במקום של 2-3/10. 6. לא מתוכנן אוברקל…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הטופס: מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח, אפשר עם חריגות. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה עם לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 שקל. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. מידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): - במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Grand Theft Auto V, Battlefield 4, The Division מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1080 * 1920 לאי…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי חברים, מתרגש לרשום את ההודעה הזו! בשעה טובה מחפש לקנות מחשב גיימינג נורמלי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד כ-8000 ש״ח, אך לא חובה לנצל אם התרומה השולית זניחה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המטרה העיקרית היא ביצועים גבוהים במשחקי ה-FPS המרכזיים (CS, PUBG, COD), מטרה משנית להריץ משחקים חדשים מכל הז׳אנרים באיכות טובה אך לא חובה מקסימלית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - בעדיפות קצב רענון גבוה + 1ms (לא מספיק מבין איזה פאנל עדיף וכו׳ - אשמח להמלצות) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צו…
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מפרט לילדה שרוב יעודו הוא לפרוטנייט וגיימינג. לגבי מעבד \ לוח \ SSD יש לי אופציה לקנות בנפרד במחירים מוזלים: Intel Core i7-8700 | GIGABYTE Z370 Gaming 7 - 425$ Intel Core i7-8700 | GIGABYTE Z370 Gaming 3 - 340$ Intel® Core™ i3-8350K | Z370 AORUS Gaming 3 - 265$ או רק מעבד: Intel® Core™ i7-8700 Processor - 181$ Intel® Core™ i5-8600K Processor - 150$ SSD: Intel® SSD 760p Series (512GB, M.2 80mm, PCIe 3.0 x4, 3D2, TLC) / 256GB - 170$ / 88$ מה דעתכם מה כדאי לקחת מהאופציות אם בכלל או מה כדאי להוסיף למפרט? מדובר רק על מחשב ללא אביזרים נילווים. תקציב כולל של 4000 שח תודה
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-