ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום שוב חבר'ה אני צריך את עזרתכם בבחירת מפרט לחבר הכי טוב שלי.... מפרט שתקציבו הוא 4000 ש"ח אם אפשר בלי חריגות... המפרט יהיה מיועד למשחקים בעיקר ולקצת מכל דבר אחר!!! מה שלא צריך במפרט : מסך , ציוד היקפי, צורב או כונן, דיסק קשיח, פלופי, אני חשבתי על המפרט הבא: תנו דעותכם עליו: מחיר כמות דגם 1,275 1 Intel Pentium D 930 3.0GHz 2x2 MB מ- skypc 582 1 GIGABYTE GA-8I945PG-RH מ- skypc 221 2 TWINMOS 512MB DDR2 533MHz CL3,4,5 PC4300 מ- skypc 929 1 Sapphire ATI X800GTO FIREBLADE 256 mb מ- דיגמה מחשבים 256 bit DDR3 PCI Express Bulk 350 1 Sunbeam Transformer BLACK מ- נועה מחשבים 330 1 FSP 400W…
-
- 14 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בהצעה של מפרט למחשב בתקציב של 4000-5000 ש"ח כולל מסך. אני רוצה שהמחשב יהיה מבוסס INTEL והוא לשימוש ביתי : בעיקר אינטרנט, OFFICE, משחקים (לא ברמה של גיימר). חשוב לי שיהיה מחשב חזק (מעדיף מעבד 4 ליבות). והשאלה הנוספת אם כדאי לרכוש גם רשיון ל VISTA. תודה,
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם הינה משו שחשבתי עליו... מעבדי אינטל : P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE מחיר : 1070ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל ASUS : P5ND2-SLI Dual Core, NF4, SLI, SATA2, DDR2 מחיר : 690ש"ח זכרונות? DDR 400: 512Mb 400MHz Twinmos מחיר : 265ש"ח (אני לא צריך עוד אחד יש לי כבר) כרטיסי מסך? GIGABYTE : 7600GT Silent-Pipe 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E מחיר : 1230ש"ח סה"כ : 3255 המחשב בעיקר למשחקים כבדים ו FPS אני רוצה שישרת אותי לכמה שנים טובות ויעלה משחקים מתקדמים בעתיד הבקשה שלי היא אם יש שיפורים/תוספות שחשבתם עליהם אז בבקשה תשתפו אותי... אה כן עוד ועוד דבר ... אני לא מבין גדול במחשבים ולכן אין לי מושג מה בקשר ל: מאווררים,מארזים,ספקי כח וכו' אז אם צריך תוסיפו וכמ…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שימוש עיקרי: עריכת וידיאו עם קבצים די גדולים... משחקים פה ושם... חשוב שיריץ סרטים HD באופן חלק. כרטיס קול כבר יש. לדעתכם התקציב מספיק למחשב חזק שיחזיק כמה שנים טובות? תודה רבה ;D
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1305.61 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-M Intel 865G Motherboard (HT, FSB800, SATA, VGA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,USB 2.0) [ ¤ 652.49 ] 1 Memory : Kingston DDR-RAM 512MB PC3200 Memory [ ¤ 705.73 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 495.17 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 Pro C3 128MB DDR 256bit Retail Video Card [ ¤ 2123.77 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.98 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Sony x 52 [ ¤ 113.42 ] 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT [ ¤ 156.9 ] 1 Ca…
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, אחרי זמן ממושך עם הפנטיום 4 שלי ונסיון שכנוע גובר על אימא שלי, התקלקל המחשב המעפן שלה והיא חייבת לקנות מחשב חדש אז ככה: 1. מה התקציב? 5000 שקלים חדשים עם נתייה לחסוך כמה שיותר. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים בעיקר, כל החדשים שיוצאים, ומפרט כזה כמובן מתאים לסרטים ולכל החארטה האחר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, יש לי הכל 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא, צריך הכל. חוץ מכונן דיסקטים כמובן. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני רוצה מעבד Q9550, בנוגע לכרטיס מסך אני חושב על HD4850 כי יש לי מסך 20 אינץ' 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? אני אקח Coolermaster 690, אני שמעתי שהוא שקט מספיק. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, …
-
- 12 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום רב, קודם כל ברצוני להגיד שרק לאחרונה יצא לי להכיר את האתר שלכם וכבר כולי מחמאות על הרצינות, האיכות והפרקטיות של האתר, כבר יצא לי לקרוא לא מעט מאמרים פה שהחכימו אותי ואף יצא לי ליישם חלק מהעיצות פה במחשב שלי. ולדבר האמיתי, ברצוני לקנות מחשב חדש לגיימינג ואלו הפרטים: 1. מה התקציב המקסימלי? כ- 6000 ש"ח כולל מסך 23-24" Full HD ורמקולים 2.1 (אין לי פשוט חדר שמתאים ל-surround) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה יצדיק מבחינת ביצועים אז אפשר ורצוי לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב לגיימינג בעיקר, כמובן שגם גלישה והורדות. א) יש לציין…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה מפרט טוב למחשב עם אוברקלוקינג גבוה ולמשחקים ובלי מסך
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב בלי מסך וציוד היקפי במקסימום 2000 ש"ח המחשב צריך להיות בנוי לגרפיקה ועריכה תלת מימדית. אני צריך שהיה מותאם הכי שאפשר לשימוש בתוכנות עריכה כבדות, במיוחד Maya. בבקשה לא לחרוג מהתקציב (לא מתכוון ל 5 ש"ח יותר אלא לא 200 ש"ח יותר) ושהתקציב יהיה כולל משלוח רגיל. אמרו לי שב IVORY מחשבים שווה כרגע לקנות מחשב במזומן. אז אם אכן מחשב באותו איכות יהיה שם יותר זול אז עדיף, אם יהיה זול במקום אחר אז לא משנה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב בלי מסך וציוד היקפי במקסימום 2000 ש"ח המחשב צריך להיות בנוי לגרפיקה ועריכה תלת מימדית. אני צריך שהיה מותאם הכי שאפשר לשימוש בתוכנות עריכה כבדות, במיוחד Maya. בבקשה לא לחרוג מהתקציב (לא מתכוון ל 5 ש"ח יותר אלא לא 200 ש"ח יותר) ושהתקציב יהיה כולל משלוח רגיל. אמרו לי שב IVORY מחשבים שווה כרגע לקנות מחשב במזומן. אז אם אכן מחשב באותו איכות יהיה שם יותר זול אז עדיף, אם יהיה זול במקום אחר אז לא משנה תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הרכבתי מפרט מחברת נעה מחשבים - www.Noacomp.co.il,רציתי שתיתנו לי חוות דעת על המחשב. המפרט המעודכן יותר למטה אקבל הצעות או שינויים,התקציב הוא ממש גג עד 3,700 ש''ח. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי ^^. אני צריך מפרט למחשב. המטרה שלו היא עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) אבל בעיקר משחקים (שיריץ את הטובים ביותר שאפשר), עדיף הרבה מקום לאחסון. התקציב הוא 4000 ש"ח. אני לא צריך ציוד הקפי כגון עכבר, מקלדת וכו... רק כל מה שכולל המחשב עצמו. תודה רבה מראש למי שעוזר ^^.
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מה צריך: מחשב+מסך דק+מקלדת+עכבר+רמקולים סבירים. הדרישות: שיוכל להפעיל משחקים.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
1.רמת תקציב של 7,000 שקלים פחות או יותר 2.מטרות המחשב:המחשב אמור בעקרון לשמש בתור תחנת עבודה רצינית שתפעיל בערך 5-6 תוכנות בו זמנית,ובנוסף מערכות גרפים וסטרימרים למינהם(מזרימי מידע בזמן אמת) כמו כן על המחשב יחוברו 4 מסכים שאמורים לעבוד יחדו 3.זקוק לציוד הקפי כגון:מקלדת ,עכבר,אל-פסק,ומסך לא סגור על המסך שבחרתי אבל חשוב שיהיה בגודל של22-24 אינץ הנה מפרט שהרכבתי אשמח להערות או כל מפרט אחר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל למען ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: battlefield 3, guild wars 2, skyrim -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך מרובע 19 אינץ' מתוכנן מסך חדש ורחב יותר. לא כחלק מהתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין במחשב שישמש ל: 1. שימוש משרדי ביתי. 2. מחובר לטלויזיה (לידו) 3. משחקי רשת מפעם לפעם. קיבלתי כבר הצעת מחיר של 3,500 על המפרט הבא: מעוניין לחסוך אפילו יותר. מארז-גיימרים מקצועי Coolermaster 430+קירור מקצועי ZALMAN ספק כוח-ספק גימריםCoolerMaster 500W REAL+מאורר 12אינץ לוח אם-Intel B75M-D2V-Gigabyte-USB 3.0- מעבד-Intel® Core i5 3570 3.4Ghz 6MB- זיכרון-16384MB-DDR3-1600MHZ-Crucial/Patriot- כרטיס מסךFX GTX 650 1024 DDR5 - דיסק קשיח-500GB Seagate SATA3 7200Rpm-.. כונן-DVDRW X24 SAMSUNG/HP- כ.רשת-Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystem כ.קול-8-Dolby Home Theater* Audio subsystem-digital audio מקלדת-מקלדת מולטידיה הכולל משטח לכריות הידייםUSB עכבר-אופטי ארגו…
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שווה לנסות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 70% משחקים 35% (אינטרנט וכו'). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקיםלדוגמא ישוחקו על המחשב: Total war: Rome 2 ArmA 3, Battlefield 4 ומשחקים שעתידיים לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות אם אפשר הכ…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב המקסימלי למחשב - בנתיים ללא חשוב השימושים, למה מיועד המחשב? (לסמן באדום) משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית/ עבודה גראפית/ קידוד וידאו/ מערכת HTPC/ אחר (נא לפרט) במידה שהמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו - GTA V, TOMB RAIDER וכל מה שהולך לצאת בשנים הבאות (בעיקרון אני רוצה לשחק על האיכות הכי טובה) במידה שהמחשב מיועד לתוכנות גראפיקה ועריכה, נא לציין באילו תוכנות תשתמשו - (אנא פרטו על השימושים שלכם ועל היעוד של המחשב בהרחבה על מנת שתהיה לנו אינדיקציה מתאימה) Overclock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - לא האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש? במידה שכן, נא לציין על איזה חלק יבוצע אוברקלוק: (מעבד, כרטיס מסך וזיכרונות). ציוד היקפי - מהו גודל ו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מביני עניין. אני מנסה לבנות מפרט למחשב גיימינג. זה מה שיש לי בינתיים האם הכל עובד ביחד? יש משהו שאפשר לשפר? כדאי לשנות? האם יש חשיבות למפרט עם רכיבים של אותה חברה? (מפרט מבוסס קורסייר למשל) תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן לחרוג אפילו עד 6500 במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) : משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אופן שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) צריך גם לקנות מסך אז זה גמיש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1K£ (באזור ה 5700 ש"ח) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק אם יש הבדל משמעותי בביצועים. אבל בגדול תנו בראש. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150£ 2. מה שימושי המחשב? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי NEXT GEN -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P לפחות. מדובר במסך sony KDL42W653 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ULTRA 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? יכול להיות OC קל עד בינוני אבל לא בהתחלה לפחות 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוף אבל אם זה פוגע בביצועים אל תחסכו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400-700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 , COD 7, APB -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אין לי מושג אבל המסך זה מסך acer x193w -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר …
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3.COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם י…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים, המחשב המדובר הוא עבור אחי שלא מתעסק בכלל ב OC, אז המחשב שאני אקנה לו זה המחשב שיהיה לו, בלי OC למעבד או כרטיסי מסך, כרגע המשחק יעד זה Skyrim \ Diablo 3, אני מתכוון לקנות לו גם מסך 22 אינץ (בלי קשר לתקציב למחשב אז אין צורך להתחשב, רק לשים לב לרזולוציה), אם אפשר שהחנות תהיה באזור ראשון אני יודה לכם מאוד אבל זה לא קריטי. ניתן לחרוג בכמה מאות (פחות או יותר 400). תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/…
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-