עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום,הנני זקוק להמלצתכם למפרט בתקציב 6000-7000 ,שיהיה מיועד למשחקים חדשים וצפיית סרטי דיוידי.. אני צריך מחשב כולל ציוד הקפי ומסך.. תודה לעוזרים .

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. היי אחותי הביאה לי את המחשב הישן שלה כדי לבדוק מה הבעיה ונראה שהלך לה הלוח. מדובר במחשב מאוד ישן כך שהצעתי לה לקנות מחשב. היא צריכה מחשב מאוד סטנדרטי לשמיעת מוזיקה ולגלישה באינטרנט וקצת עבודות משרד. היא מוכנה לשלם 1000 שקל עם חריגה לא גדולה. המארז לא צריך להיות יפה ומשוכלל ולא צריך ציוד היקפי ומסך. האם אפשר למצוא מחשב כזה? תודה

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום רצ"ב 2 הצעות מחברת ksp אין לי הבנה גדולה בתחום, המפרטים נבנו על בסיס מפרט שהופיע באתר ב2800 ש"ח לערך. מה דעתכם? איך ניתן לשפר? מערכת הפעלה: windows 7 [br]פורסם בתאריך: 15.04.2010 בשעה 22:08:31 סליחה שכחתי את המפרטים עצמם[attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  4. שלום! שידרגתי את המעבד שלי מ-AMD Athlon 64 3200+ AM2 ל-AMD Athlon 64 3800+ AM2. יש לי עכשיו מעבד פנוי (Athlon 3200 בתושבת AM2) שאני אשמח למקם במחשב חדש ומינימלי. אני צריך לוח-אם, זיכרונות (512MB או 1GB אם לא יקר), ספק כוח HEC לא יקר שיתן מספיק חשמל למחשב, ומסך LCD בגודל של "15 או "17. יש לי מארז, דיסק קשיח, מקלדת ועכבר. אשמח לקבל המלצות בתקציב נמוך ככל האפשר.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  5. שלום השימושים העיקריים שלי במחשב זה הורדות סרטים וסדרות ברשת כך שאני משתמש המון בראר ולפעמים כשאני מחלץ כמה סרטים במקביל המחשב לא זז כך שבחינתי זה הדבר הכי חשוב ואם המעבד e8400 יעזור לי לזה... זה ההעדפה הראשונית שלי. מעבד חזק! בעתיד יהיה לי שימוש בתוכנות שצורכות מעבד כמו visual studio כך שחשוב שהמחשב לא יתקע. במקביל מידי פעם אני משחק במשחקים כמו סים סיטי והמשחק בניית רכבות rail way כך שככל שאני מתקדם במשחק ובונה את העיר המחשב נתקע ,כך שאני צריך כרטיס מסך שיריץ חלק תמשחקים האלה. הגרפיקה לא מעניינת אותי מה שחשוב שלא יתקע בכלל. זיכרון רם צפיה בדפי אינטרנט זוללי זיכרון אני לא כ"כ מבין מה הכי חשוב בram אם זה המהירות שלו או הנפח הבנתי ש 2 גיגה מספיק מה שאני לא יודע זה כמה מגה …

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  6. היי, אז זה הולך ככה: אני צריך את העזרה שלכם במפרט בתקציב הנ"ל לשימושים של אינרטנט ופוטושופ בעיקר. הפוטושופ לא דורשת המון אז לא נורא כל כך התקציב. העניין היחיד הוא שחשוב לי שחלקי המחשב יהיו אמינים וייתנו את הביצועים המירביים האפשריים בתקציב זה. אין צורך בציוד היקפי או מסך. אני חושב שכדאי שיהיה צורב DVD של NEC (לא עולה הרבה). עוד שאלה היא, האם מעבדי הסמפרון הם חזקים מספיק ועדיפים מסלרון והאם אפשר להכניס AMD64 חלש יחסית (2800 למשל) בתקציב? אשמח לקבל עזרה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by CHAOS6,

צריך מפרט למחשב כולל מסך (19 אינץ') בתקציב של 2500 ש"ח פחות או יותר, המחשב מיועד לכלל המשפחה וישמש לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטים, עריכות קלות ומשחקים קלים (לילדים). אם אפשר אז תרכיבו מפרט אחד על בסיס אינטל ועוד מפרט על בסיס AMD, תודה.

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  8. שלום רב, אני מתכונן לרכוש חלקים להרכבת מחשב חדש ורציתי לדעת את חוות הדעת שלכם. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,תכני HD,OC ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3,CRYSIS2,RA3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גב…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אבקש מפרט שמטרתו העיקרית היא להפעיל את המשחקים הכי חזקים שאפשר (בתקציב) כאשר חלק גדול מהמשחקים יהיו משחקי רשת כבדים. בנוסף הוא צריך להפעיל Photoshop טוב. אני לא אבצע במחשב שום OC. תודה מראש.

10. Started by FARKASH7,

אני צריך מפרט למחשב בתקציב הנ"ל. הדרישות: מסך דק, צריך גם ציוד היקפי(רמקולים עכבר מקלדת) אפשר להתפשר באיכות אני מבין שהתקציב לא גדול. שיוכל להפעיל משחקים בצורה טובה. אפשר לחרוג מהתקציב קצת, אבל אני מעדיף שהוא ישאר בגבולות שהצבתי. עוד דרישה החנות צריכה להיות מחיפה.

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  11. קודם אציין שאני רוצה לקנות רק את הרכיבים עצמם ללא הרכבה בחנות, אז עדיף שיהיו בקופסאות ריטייל. שבוע הבא אני נוסע לאילת ואני מעוניין לקנות מKSP שם, כך שאשמח אם תתנו לי תשובה במהרה ואולי אוכל להזמין חלקים שאין במלאי. במידה וזה לא ייצא לפועל בגלל אי זמינות של חלקים, אאלץ לשנות את המפרט בהתאם לחנות TMS. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים FULLHD, אופיס, מולטיטסקינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום! אני מעוניין בקנית מחשב חדש למטרת משחקים די כבדים. כמובן שהמחשב יהיה ללא ציוד הקפי. אינני מעוניין בביצוע OC. חשוב לי מאוד שהחנות תהיה בצפון כי אין לי אפשרות לנסוע למקומות אחרים... רציתי לשמוע את דעתכם על המפרט שבניתי מ-KSP, ואולי להמליץ לי על חנויות אחרות בצפון (איך noacomp?) הנה המפרט שבניתי: תודה רבה !

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  13. מחשב בסיסי לאללה... קצת משחקים, אינטרנט, לא יותר מדי אופיס, חובה TVOUT תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  14. שלום לכולם אני מחפש הצעה למחשב לטובת עיצוב גרפי בלבד (לא משחקים ולא סרטים) בתוכנות ADOBE CS4 (בעיקר פוטושופ, אילוסטרייטור) כלומר אין עריכת וידאו (לפחות לא כרגע) או משהו כזה. אני כרגע די בהתחלה אז אני לא מחפש להתפרע מבחינת גודל HD מקס' אקנה אחד נוסף בעת הצורך. אני לא צריך ציוד היקפי אבל אני כן צריך מערכת הפעלה. לא מעוניין לעשות OC. יש אפשרות לחריגת מחיר (עד 500 ש"ח) אם זה קריטי אחרת מעדיף לחסוך. .עריכה: הכנתי מפרט מחשב על פי מה שקראתי כאן בפורום מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤585 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300 לוח אם Asus P5QL ¤471 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31254 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB ¤290 כמות:1 http:…

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  15. שלום שוב חבר'ה אני צריך את עזרתכם בבחירת מפרט לחבר הכי טוב שלי.... מפרט שתקציבו הוא 4000 ש"ח אם אפשר בלי חריגות... המפרט יהיה מיועד למשחקים בעיקר ולקצת מכל דבר אחר!!! מה שלא צריך במפרט : מסך , ציוד היקפי, צורב או כונן, דיסק קשיח, פלופי, אני חשבתי על המפרט הבא: תנו דעותכם עליו: מחיר כמות דגם 1,275 1 Intel Pentium D 930 3.0GHz 2x2 MB מ- skypc 582 1 GIGABYTE GA-8I945PG-RH מ- skypc 221 2 TWINMOS 512MB DDR2 533MHz CL3,4,5 PC4300 מ- skypc 929 1 Sapphire ATI X800GTO FIREBLADE 256 mb מ- דיגמה מחשבים 256 bit DDR3 PCI Express Bulk 350 1 Sunbeam Transformer BLACK מ- נועה מחשבים 330 1 FSP 400W…

• 14 תגובות
    • 868 צפיות
  16. Started by mainframe,

היי, אני מעוניין בהצעה של מפרט למחשב בתקציב של 4000-5000 ש"ח כולל מסך. אני רוצה שהמחשב יהיה מבוסס INTEL והוא לשימוש ביתי : בעיקר אינטרנט, OFFICE, משחקים (לא ברמה של גיימר). חשוב לי שיהיה מחשב חזק (מעדיף מעבד 4 ליבות). והשאלה הנוספת אם כדאי לרכוש גם רשיון ל VISTA. תודה,

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  17. Started by YingYingYing,

שלום לכולם הינה משו שחשבתי עליו... מעבדי אינטל : P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE מחיר : 1070ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל ASUS : P5ND2-SLI Dual Core, NF4, SLI, SATA2, DDR2 מחיר : 690ש"ח זכרונות? DDR 400: 512Mb 400MHz Twinmos מחיר : 265ש"ח (אני לא צריך עוד אחד יש לי כבר) כרטיסי מסך? GIGABYTE : 7600GT Silent-Pipe 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E מחיר : 1230ש"ח סה"כ : 3255 המחשב בעיקר למשחקים כבדים ו FPS אני רוצה שישרת אותי לכמה שנים טובות ויעלה משחקים מתקדמים בעתיד הבקשה שלי היא אם יש שיפורים/תוספות שחשבתם עליהם אז בבקשה תשתפו אותי... אה כן עוד ועוד דבר ... אני לא מבין גדול במחשבים ולכן אין לי מושג מה בקשר ל: מאווררים,מארזים,ספקי כח וכו' אז אם צריך תוסיפו וכמ…

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  18. שימוש עיקרי: עריכת וידיאו עם קבצים די גדולים... משחקים פה ושם... חשוב שיריץ סרטים HD באופן חלק. כרטיס קול כבר יש. לדעתכם התקציב מספיק למחשב חזק שיחזיק כמה שנים טובות? תודה רבה ;D

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by itamas,

CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1305.61 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-M Intel 865G Motherboard (HT, FSB800, SATA, VGA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,USB 2.0) [ ¤ 652.49 ] 1 Memory : Kingston DDR-RAM 512MB PC3200 Memory [ ¤ 705.73 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 495.17 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 Pro C3 128MB DDR 256bit Retail Video Card [ ¤ 2123.77 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.98 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Sony x 52 [ ¤ 113.42 ] 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT [ ¤ 156.9 ] 1 Ca…

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  20. שלום, אחרי זמן ממושך עם הפנטיום 4 שלי ונסיון שכנוע גובר על אימא שלי, התקלקל המחשב המעפן שלה והיא חייבת לקנות מחשב חדש אז ככה: 1. מה התקציב? 5000 שקלים חדשים עם נתייה לחסוך כמה שיותר. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים בעיקר, כל החדשים שיוצאים, ומפרט כזה כמובן מתאים לסרטים ולכל החארטה האחר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, יש לי הכל 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא, צריך הכל. חוץ מכונן דיסקטים כמובן. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני רוצה מעבד Q9550, בנוגע לכרטיס מסך אני חושב על HD4850 כי יש לי מסך 20 אינץ' 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? אני אקח Coolermaster 690, אני שמעתי שהוא שקט מספיק. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, …

• 12 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by hotshot,

שלום רב, קודם כל ברצוני להגיד שרק לאחרונה יצא לי להכיר את האתר שלכם וכבר כולי מחמאות על הרצינות, האיכות והפרקטיות של האתר, כבר יצא לי לקרוא לא מעט מאמרים פה שהחכימו אותי ואף יצא לי ליישם חלק מהעיצות פה במחשב שלי. ולדבר האמיתי, ברצוני לקנות מחשב חדש לגיימינג ואלו הפרטים: 1. מה התקציב המקסימלי? כ- 6000 ש"ח כולל מסך 23-24" Full HD ורמקולים 2.1 (אין לי פשוט חדר שמתאים ל-surround) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה יצדיק מבחינת ביצועים אז אפשר ורצוי לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב לגיימינג בעיקר, כמובן שגם גלישה והורדות. א) יש לציין…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Dr@gon,

אני רוצה מפרט טוב למחשב עם אוברקלוקינג גבוה ולמשחקים ובלי מסך

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  23. אני מעוניין לקנות מחשב בלי מסך וציוד היקפי במקסימום 2000 ש"ח המחשב צריך להיות בנוי לגרפיקה ועריכה תלת מימדית. אני צריך שהיה מותאם הכי שאפשר לשימוש בתוכנות עריכה כבדות, במיוחד Maya. בבקשה לא לחרוג מהתקציב (לא מתכוון ל 5 ש"ח יותר אלא לא 200 ש"ח יותר) ושהתקציב יהיה כולל משלוח רגיל. אמרו לי שב IVORY מחשבים שווה כרגע לקנות מחשב במזומן. אז אם אכן מחשב באותו איכות יהיה שם יותר זול אז עדיף, אם יהיה זול במקום אחר אז לא משנה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  24. אני מעוניין לקנות מחשב בלי מסך וציוד היקפי במקסימום 2000 ש"ח המחשב צריך להיות בנוי לגרפיקה ועריכה תלת מימדית. אני צריך שהיה מותאם הכי שאפשר לשימוש בתוכנות עריכה כבדות, במיוחד Maya. בבקשה לא לחרוג מהתקציב (לא מתכוון ל 5 ש"ח יותר אלא לא 200 ש"ח יותר) ושהתקציב יהיה כולל משלוח רגיל. אמרו לי שב IVORY מחשבים שווה כרגע לקנות מחשב במזומן. אז אם אכן מחשב באותו איכות יהיה שם יותר זול אז עדיף, אם יהיה זול במקום אחר אז לא משנה תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by Dr.Hoffman,

שלום לכולם אני הרכבתי מפרט מחברת נעה מחשבים - www.Noacomp.co.il,רציתי שתיתנו לי חוות דעת על המחשב. המפרט המעודכן יותר למטה אקבל הצעות או שינויים,התקציב הוא ממש גג עד 3,700 ש''ח. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים