עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rabbit,

‎Dell Inspiron 1525 IN-RD09-2057‎ איך הדגם הזה? יש לו 3 שנים אחריות.. השאלה אם זה באמת נותן משהו.. איך השירות של DELL בכללי? מישהו התנסה איתם כבר? ועוד שאלה לפי מה שאני קורא פה מצטיירת תמונה שמסובך להתקין מערכת הפעלה על נייד האם זה באמת נכון? אני לא אמור לקבל את כל הדרייברים על דיסקים כמו שאני קונה מחשב רגיל? ההתקנה היא לא כמו התקנה על מחשב רגיל.. אני מצטער אם שאלתי שאלות טיפשיות פשוט אף פעם לא התעסקתי עם מחשב נייד..

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  2. יש לי תקציב מוגבל מאוד, ואני רוצה שתעזרו לי לבחור מחשב לשני האופציות הבאות (אחד לי והשני לאחי) אופציה א) המחשב מיועד למשחקים וסרטים, חשוב WIFI, משקל לא רלוונטי (לא מפריע כבד) מסך 15 עדיף לא רחב'. לא משנה זמן סוללה, הוא אמור להחליף מחשב שולחני. מערכת הפעלה XP או ויסטה לא משנה. האם יש משהו שעונה פחות או יותר על הדרישות? אופציה ב) משהו יותר זול שיהיה פחות למשחקים ויותר לסרטים ועבודה. 15', משקל סביר, סוללה לזמן סביר (2-4 שעות) מערכת הפעלה XP או ויסטה לא משנה. תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  3. * מטרות המחשב? בעיקר לימודים שיריץ סרטים באיכות נורמאלית ומישחקים ברמה של super meat boy פחות או יותר ושיחזיק 4 שנים לפחות * גודל המסך? עדיפות ל 15.6 * משקל רצוי?כמה שיותר קל אך לא ככ קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB זה נראה לי סביר עדיפות לאחריות ל3 שנים בנתיים שמתי עין על dell vostoro 2520 שעולה לי עם מע"מ 2.2K או ThinkPade Edge E530 3259B13 של לנובו שעולה בסביבות ה 2.5K שווה או יש המלצות למשהו אחר?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  4. Started by Yakim Peled,

הי, המחשב הזה מוצע למכירה ב-1600 ש"ח ואני שוקל לקנות אותו. מה דעתכם? מעבד: Intel Core 2 Duo T6500 2.10GHz מסך ''15.6 זיכרון: 4.00 GB מערכת הפעלה windows vista home premium 32 bit כונן קשיח 250 GB

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. כמות מוצרים סה"כ 1 Leadtek GeForce PX8800GTS 640MB TDH - PCX - retail 1,997.01 ש"ח 1 Intel Core 2 QUAD Q6600 -2.4 GHz - 8MB cache - 65W - LGA775 1,639.01 ש"ח 1 ASUS DVD-RW 1814BLT LightScribe x18 (White) - SATA- RETAIL 223.05 ש"ח 2 OCZ 2x1024MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 5-5-5-12 1,346.15 ש"ח סך הכל לתשלום: 5,205.22 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 5,049.06 ש"ח הקנייה נעשית דרך זיגזג כאשר ספק קניתי ocz 600 מנועה מחשבים. חסר לי לוח אם. חשבתי להשקיע. יש לי התלבטות בין כמה לוחות: ASUS P5N32-E SLI (nForce 680i SLI) GIGABYTE GA-P35-DS3 (P35) - ATX GIGABYTE GA-P35-DQ6 (P35) או אולי ה GIGABYTE GA-965P-DS3 האחרון הוא כמובן הכי זול. השאלה כמה…

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  6. Started by rank,

המפרט שלי היום זה : E6600 GIGABYTE PDS3P DDR KINGSTONE 2GB CL5 WD 250 GB 7200 RPM ומארז ב300 כולל ספק זה מה שהציעו לי לקנות : קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 מחיר: ¤240 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤415 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025L 120mm כמות: 3 מחיר: ¤29 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 מחיר: ¤581 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 מחיר: ¤481 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 מחיר: ¤355 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 2000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 מחיר: ¤45 המהרת מערכת מחשב: אני מעוניין בהמהרת המעבד כמות: 1 מחיר: ¤0 סה"כ: ¤2204 מה אתם מציעים לשנות ... ( …

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  7. או שזה לא נכון במקרה של מחשבים נישאים ?... משום מה מחיר ה 400MHZ זול יותר מ ה 333 ולכן אני שואל עם יש הגבלה מסויימת ?

8. Started by sadistic,

שלום. אני רוצה להזמין מפרט מחשב מהחנות KSP בבילו סנטר. תקציב המפרט- 5500 ש"ח, מסכים לחרוג במחיר עד 500 שקל. שימוש- גיימרים, משחקים כבדים כמו CSS, CRYSIS, NFS שהמשחק ירוץ חלק לגמרי <גם בעוד כמה שנים>. אין צורך בציוד היקפי מעוניין באוברקלוק. זקוק להרכבת המחשב. יש עדיפות ל-CORE I7 ועוד שימושים עיקריים אין לי כרגע פשוט מחשב לגיימר שיריץ לי משחקים על המון FPS <מי שיודע מזה>. פשוט תיבנו הכי טוב שאתם יכולים :] ד"א שחכתי לכתוב את זה- יש עדיפות למעבדי אינטל <כמו שכתבתי יש עדיפות יותר גבוה ל-CORE I7>. יש עדיפות בכרטיסי מסך ל- GIGABYTE או Sapphire. ולא צריך יותר מ-500 GB. תודה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  9. שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש וזקוק להמלצות. מטרותיו יהיו בעיקר גלישה באינטרנט, סרטים ואופיס (או כל דבר בסגנון). אשמח אם גם הוא יוכל להפעיל תוכנות adobe ברמה הבסיסית. התקציב הוא באזור ה5000 וחשובה לי מאוד האחריות/השירות שהיצרנית תספק. הסתכלתי לאחרונה על המחשב הזה - יש המלצות/הערות? אמשח לשמוע על דגמים מומלצים נוספים. תודה

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  10. שלום . המחשב שלי כבר דיי גרוטאה , ואני צריך עזרה בהרכבת מחשב חדש . התקציב שלי הוא 3000 ש"ח , המחיר הזה לא כולל עכבר , מקלדת , מסך , רמקולים , ודיסק קשיח שנקנה לאחרונה . המחשב מיועד בעיקר לשימוש בייתי, אינטרנט , סרטים. אך צריך להתאים למשחקים ברמה סבירה - איזשהו כרטיס מסך ברמה בינונית + (עד עכשיו אני עם GeForce FX 5200 ) מס' דגשים שיש לי זה: מארז טוב , אוורור ושקט , כרטיס קול איכותי - אני שומע הרבה מוזיקה במחשב ויש לי רמקולים 5.1 . תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  11. הכל בכותרת...אין צורך במקלדתתעכבר ורמקוליים! יש צורך במסך 17... תודה!

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  12. המחשב הוא לאחי שרוצה לשחק בעיקר משחקים בסגנן NBA ן GTA

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  13. Started by Sigma12345,

מאיזו חברה הכי כדאי לקנות ספק כוח איכותי אבל במחיר סביר? ENERMAX, COOLERMASTER? בתקציב של עד 250 שקל ועוד שאלה: כדאי לקנות את לוח האם הכי זול של GIGABYTE? זה באמת משנה?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by shlidor,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב שולחני עם מסך דק במחיר של עד 3,500 ש"ח הצרכים שלי הם בעיקר עבודה משרדית ( תוכנות אופיס , SPSS , גלישה מרובה באינטרנט וכדו',), כמו כן אני מאחסן במחשב קבצי קול שונים ( שאני מעביר מטייפ דיגיטלי) ותמונות מהמצלמה הדיגיטלית. אני רוצה שהמחשב יכלול צורב DVD . אודה על קבלת מפרט מומלץ למחשב שיספק לי את הצרכים הללו תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  15. לאחר לא מעט התלבטויות ולבטים במסגרת התקציב (3,400) + גודל מועדף (14.1"), הגעתי למסקנה שזה הלפטופ המתאים Dell Vostro 1014: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH1D938AD#shidrug http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1014.htm אשמח לשמוע חוות דעת, יתרונות וחסרונות, כמו כן, האם עדיף יותר זכרון על גבי המעבד או להפך? תודה

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. אז ככה חברים, לפני ימים מספר, רכשתי את המחשב הנ"ל מבאג. תהליך הרכישה היה נעים ועובדי באג ניחנים בחוש הומור גבוה. המחשב נקנה לצרכי אופיס בלבד. אך אבדוק גם אינדיקציות אחרות לגבי המחשב ולא רק רק של אופיס. בדקתי מספר לא מבוטל של תכונות של המחשב , אך יחד עם זאת , ישנם דברים שלא נגעתי בהם , כגון: -Multi Card Slot -mini VGA -Micro HDMI -Camera -Bluetooth -Ethernet - כניסת רשת חוטית -לא התעמקתי בכלל בכח עיבוד -לא נגעתי בפן היכולות הגרפיות -וכו' הלאה. קופסה המחשב קטנה אך מפורטת- ישנם מחשבים שלא כתוב על המפרט כלל וכלל, כמו רב המחשבים של דל. קצת על המחשב עצמו: -המחשב שוקל 1.13 קילו, עוביו דק כשל סמארטפון, הוא קל בטירוף, כיף לעבור איתו ממקום למקום אך קליטת ה-WIFI שלו לוקה בחסר אל …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by shlomom,

מעוניין ברכישת מחשב נייד למטרות עריכת תמונות photoshop, lightroom. עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך בסביביות 13" * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * צורב DVD? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell, HP, Lenovo מה המלצתכם?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? 5500 ש''ח האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, סרטים, משחקי מחשב בינוניים\כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה רגילה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?יש צורך במערכת הפעלה, אופיס לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב 10. הא…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. לא הבנתי אם יש בתוכו מיקרפון מבונה או לא(מכיון שמנהל של חנות מחשבים ליד הבית שלי אמר שלכל מחשב נייד יש מיקרפון מבונה) מה שמצאתי בספר הוראות זה חיבור למיקרפון ועוד שאלה בהנחה שאין מיקרפון מבונה ,איזה מיקרפון במחיר סביר כדי לקנות כדי להקליט הרצאות באונברסטיה (משהו שלא היה בולט ואם איכות קול סבירה) תודה

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  20. אהלן, אני סטודנט שמחפש בין היתר מחשב שמסוגל גם לשרת אותי בצפייה של סרטי FHD על גבי LCD, ולאחרונה התחלתי לצלם וידאו אקסטרימי במצלמה למי שמכיר, GoPro HERO, הייתי רוצה שאוכל גם לערוך את הסרטים שאני מצלם על גבי המחשב, הסרטים מצולמים ב720P 30/60 fps. זה המחשב נייד הראשון שלי כך שאני לא יודע איזה פיצ'רים רצויים, סדר גודל של תקציב הוא 3K~. וחייב יציאת HDMI. תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by EG,

בבקשה מחפש נייד שיהיה לפחות: 3000 ש"ח אפשרית חריגה קלה 17 אינץ' Dell 256 ssd 8GB ram ווינדוס 10 מוכן פיקס אופיס מוכן פיקס לא מגע תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 אפשרית חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לא משחקים רציניים בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6.…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם! אני מעוניין במחשב חדש, שהפרמטר הכי חשוב לי בו מסיבות מסוימות הוא נפח הרד דיסק משני גדול, באיזור ה 2-3 טרה, מלבד ההרד דיסק העיקרי שלו (SSD 500 Giga?) זה הפרמטר העיקרי. כמובן שאשמח שיהיה לו כרטיס מסך שיאפשר משחקים עכשווים באיכות סבירה אבל החשוב כאמור הוא נפח האיחסון 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, מקווה שלא יהיה צורך לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מעט משחקים, בעיקר סטרימינג עבודה ואיחסון קבצים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט…

23. Started by איציק כהן,

חברה אני משתגע מהכרטיס מסך הדפוק הזה של אינטל אין מצב לחבר משהו חיצוני כדי שמשחקים יעבדו טוב או כל פיתרון אחר למה מי שקונה נייד צריך לסבול מהכרטיס מסך של אינטל

24. Started by freidkin.gilad,

אני צריך מחשב חדש אז הרכבתי מפרט. אתם יכולים להגיד לי אם הכל מתאים אחד לשני (למשל שהמעבד לא יגביל את הכ מסך) במפרט ואולי איפה אני יכול לקנות את אותו הדבר ביותר זול? מפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/ct8qareu

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  25. Started by lsshay,

מה דעתכם? השיקולים בעד: מקום פיזי מצומצם מאד שימושי המחשב: ביתי פשוט(אופיס) +עריכת סרטים ותמונות+צפיה ישירה על מסך TV גדול http://www.cnet.com/2748-32333_1-1186.html?tag=nl.e794

• 2 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים