ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,437 דיונים בפורום זה
-
שלום . המחשב שלי כבר דיי גרוטאה , ואני צריך עזרה בהרכבת מחשב חדש . התקציב שלי הוא 3000 ש"ח , המחיר הזה לא כולל עכבר , מקלדת , מסך , רמקולים , ודיסק קשיח שנקנה לאחרונה . המחשב מיועד בעיקר לשימוש בייתי, אינטרנט , סרטים. אך צריך להתאים למשחקים ברמה סבירה - איזשהו כרטיס מסך ברמה בינונית + (עד עכשיו אני עם GeForce FX 5200 ) מס' דגשים שיש לי זה: מארז טוב , אוורור ושקט , כרטיס קול איכותי - אני שומע הרבה מוזיקה במחשב ויש לי רמקולים 5.1 . תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
הכל בכותרת...אין צורך במקלדתתעכבר ורמקוליים! יש צורך במסך 17... תודה!
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
המחשב הוא לאחי שרוצה לשחק בעיקר משחקים בסגנן NBA ן GTA
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מאיזו חברה הכי כדאי לקנות ספק כוח איכותי אבל במחיר סביר? ENERMAX, COOLERMASTER? בתקציב של עד 250 שקל ועוד שאלה: כדאי לקנות את לוח האם הכי זול של GIGABYTE? זה באמת משנה?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב שולחני עם מסך דק במחיר של עד 3,500 ש"ח הצרכים שלי הם בעיקר עבודה משרדית ( תוכנות אופיס , SPSS , גלישה מרובה באינטרנט וכדו',), כמו כן אני מאחסן במחשב קבצי קול שונים ( שאני מעביר מטייפ דיגיטלי) ותמונות מהמצלמה הדיגיטלית. אני רוצה שהמחשב יכלול צורב DVD . אודה על קבלת מפרט מומלץ למחשב שיספק לי את הצרכים הללו תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לאחר לא מעט התלבטויות ולבטים במסגרת התקציב (3,400) + גודל מועדף (14.1"), הגעתי למסקנה שזה הלפטופ המתאים Dell Vostro 1014: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH1D938AD#shidrug http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1014.htm אשמח לשמוע חוות דעת, יתרונות וחסרונות, כמו כן, האם עדיף יותר זכרון על גבי המעבד או להפך? תודה
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אז ככה חברים, לפני ימים מספר, רכשתי את המחשב הנ"ל מבאג. תהליך הרכישה היה נעים ועובדי באג ניחנים בחוש הומור גבוה. המחשב נקנה לצרכי אופיס בלבד. אך אבדוק גם אינדיקציות אחרות לגבי המחשב ולא רק רק של אופיס. בדקתי מספר לא מבוטל של תכונות של המחשב , אך יחד עם זאת , ישנם דברים שלא נגעתי בהם , כגון: -Multi Card Slot -mini VGA -Micro HDMI -Camera -Bluetooth -Ethernet - כניסת רשת חוטית -לא התעמקתי בכלל בכח עיבוד -לא נגעתי בפן היכולות הגרפיות -וכו' הלאה. קופסה המחשב קטנה אך מפורטת- ישנם מחשבים שלא כתוב על המפרט כלל וכלל, כמו רב המחשבים של דל. קצת על המחשב עצמו: -המחשב שוקל 1.13 קילו, עוביו דק כשל סמארטפון, הוא קל בטירוף, כיף לעבור איתו ממקום למקום אך קליטת ה-WIFI שלו לוקה בחסר אל …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין ברכישת מחשב נייד למטרות עריכת תמונות photoshop, lightroom. עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך בסביביות 13" * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * צורב DVD? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell, HP, Lenovo מה המלצתכם?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 5500 ש''ח האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, סרטים, משחקי מחשב בינוניים\כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה רגילה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?יש צורך במערכת הפעלה, אופיס לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב 10. הא…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא הבנתי אם יש בתוכו מיקרפון מבונה או לא(מכיון שמנהל של חנות מחשבים ליד הבית שלי אמר שלכל מחשב נייד יש מיקרפון מבונה) מה שמצאתי בספר הוראות זה חיבור למיקרפון ועוד שאלה בהנחה שאין מיקרפון מבונה ,איזה מיקרפון במחיר סביר כדי לקנות כדי להקליט הרצאות באונברסטיה (משהו שלא היה בולט ואם איכות קול סבירה) תודה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אהלן, אני סטודנט שמחפש בין היתר מחשב שמסוגל גם לשרת אותי בצפייה של סרטי FHD על גבי LCD, ולאחרונה התחלתי לצלם וידאו אקסטרימי במצלמה למי שמכיר, GoPro HERO, הייתי רוצה שאוכל גם לערוך את הסרטים שאני מצלם על גבי המחשב, הסרטים מצולמים ב720P 30/60 fps. זה המחשב נייד הראשון שלי כך שאני לא יודע איזה פיצ'רים רצויים, סדר גודל של תקציב הוא 3K~. וחייב יציאת HDMI. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה מחפש נייד שיהיה לפחות: 3000 ש"ח אפשרית חריגה קלה 17 אינץ' Dell 256 ssd 8GB ram ווינדוס 10 מוכן פיקס אופיס מוכן פיקס לא מגע תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 אפשרית חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לא משחקים רציניים בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6.…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין במחשב חדש, שהפרמטר הכי חשוב לי בו מסיבות מסוימות הוא נפח הרד דיסק משני גדול, באיזור ה 2-3 טרה, מלבד ההרד דיסק העיקרי שלו (SSD 500 Giga?) זה הפרמטר העיקרי. כמובן שאשמח שיהיה לו כרטיס מסך שיאפשר משחקים עכשווים באיכות סבירה אבל החשוב כאמור הוא נפח האיחסון 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, מקווה שלא יהיה צורך לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מעט משחקים, בעיקר סטרימינג עבודה ואיחסון קבצים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט…
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
- 1 follower
-
-
חברה אני משתגע מהכרטיס מסך הדפוק הזה של אינטל אין מצב לחבר משהו חיצוני כדי שמשחקים יעבדו טוב או כל פיתרון אחר למה מי שקונה נייד צריך לסבול מהכרטיס מסך של אינטל
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך מחשב חדש אז הרכבתי מפרט. אתם יכולים להגיד לי אם הכל מתאים אחד לשני (למשל שהמעבד לא יגביל את הכ מסך) במפרט ואולי איפה אני יכול לקנות את אותו הדבר ביותר זול? מפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/ct8qareu
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מה דעתכם? השיקולים בעד: מקום פיזי מצומצם מאד שימושי המחשב: ביתי פשוט(אופיס) +עריכת סרטים ותמונות+צפיה ישירה על מסך TV גדול http://www.cnet.com/2748-32333_1-1186.html?tag=nl.e794
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט למחשב שישומש לאופיס ואינטרנט בעיקר. אין צורך בכרטיס מסך, אני לוקח כרטיס מסך GeForce 6800GS שקיים אצלי כבר (PCI-E). בקשה מיוחדת: כולל מסך דק "19. דיי גמיש במחיר. חשוב שהמחשב יחזיק מעמד בערך 5 שנים לעבודות אופיס ואינטרנט ותוכנות לא כבדות במיוחד. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
להלן המפרט מאתר KSP, אנא תנו חוות דעתכם. הצעות לשיפור יתקבלו בברכה נ.ב. המטרות למחשב הן גיימינג רציני ואוברקלוק הן לכרטיס המסך והן למעבד (לא מטורף אבל מכובד). אשמח אם תתנו הצעות לקירור לכרטיס המסך. תודה מראש. מעבדי אינטל: Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11848 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10902 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P67A-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12321 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?ui…
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
את המפרט אפשר למצוא פה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=ED50000&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE ובנוסף ישנה אפשרות להרחיב אחריות לשלוש שנים עבור 600 שח. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את חוות דעתכם על המחשב הנ״ל המיועד בין היתר למשחקים כמו battlefield 3. אני מבקש לדעת האם המפרט טוב מבחינת ערך עבור כסף, במידה ולא, אשמח אם תרכיבו מפרט אחר. מצטער על הבלאגן, אני מהסלולארי. כללי Dell יצרן Dell Vostro 460 VP-RD33-4999 דגם MT מודל מכונה לוח אם Intel® H67 Express לוח אם 10/100/1000 כרטיס רשת מעבד Intel Core I5-2500 (3.3GHz, 6MB) מעבד זיכרון 4096MB (2x2048) 1333MHz נפח 4 חריצי זיכרון נגישים 16GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 500GB (7200RPM) גודל דיסק כוננים 16X DVD+/-RW Drive DVD Multi Burner גרפיקה 1GB ATI Radeon HD 5450 כרטיס גרפי PCIe x16 חריץ הרחבה יציאות 8 USB VGA Port VGA eSATA Port eSATA HDMI Port HDMI מערכת הפעלה Free Dos מערכת הפעלה…
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
HP Pavillion dv6 core 2 dou t5450 1.66ghz 3gb ram geforce 8400m gs 250gb שנה וחצי בשימוש.. מה המחיר השקלי שהייתם נותנים עליו?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום , טוב הפנו אותי לפה אני בא מפורום אחר , שמעתי שיש פה מבינים (: אני מחפש מחשב נייח חדש .. תקציב 3500 אפשרות לחרוג מעט לא כולל מסך כמובן ! שימושים גיימינג \ עריכה גרפית שיעבדו משחקים כמו GTA IV ותוכנות כמו פוטושופ חומרה אופציונלית 500 G אם אפשר .. הערות נוספות שהכרטיס מסך יהייה חזק יחזית למחיר .. שהכרטיס מסך יהייה חזק למשחקים כבדים ושבעיקר המחשב לא יתחמם כי אני שעות על המחשב .. הציעו לי את זה : [table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Quad Core I5 2300 Quad Core 2.8GHZ 1155 6MB Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪789 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only[/td][td] 1 [/t…
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום חברים, אני קונה שני מחשבים אחד לסטונדית עם דרישות רגילות של סטודנטים (מסמכים, סרטים אינטרנט וכדומה) והמחשב השני גם לסטודנט אבל נועד גם להריץ משחקים (לא מטורפים אבל שיסחב סבבה) * מטרות המחשב? מחשב א' - עבודות משרדיות, אופיס, סרטים, אינטרנט שירים מחשב ב'- כל מה שמחשב א' + משחקים (BF, GTA5 ירוץ סבבה) * רזולוציית המסך? רוצה ששניהם יהיו 1080p, 1920x1080, במיוחד מחשב ב', מחשב א' יכול להיות גם 720p * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מחשב א' - לא משהו מיוחד מחשב ב' numpad * משקל רצוי? מחשב א' - כמה שפחות (המשקל חשוב לסטודנטית) מחשב ב' - כמה שפחות (פחות קריטי, אבל שלא יהיה משקולת) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחשב א',ב' - כמה שיותר, לפחות 3 שעות בעבודה משרדית…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מארז: Mid-Tower דגם H550D-F25 מבית EZCOOL ספק: enrmax liberty 525w לוח: ga-p31-ds3l gigabyte מעבד: core2duo e8400 זיכרון: ddr2 4gb kingston דיסק קשיח: 500gb sata 2 32mb צורב: l.g dvd כרטיס מסך: ati hd4850 1gb ddr5 כרטיס רשת אלחוטי edimax מסך: 2253bw samsung lcd 22" רמקולים: eacan a200ii 2.1 עכבר+מקלדת חוטיים איכותיים 1.איך המפרט הזה מבחינת התוכן שלו ? 2. כמה הוא אמור לעלות לי פחות או יותר? 3. האם יהיה אפשר לשדרג בעתיד בלי יותר מדי בעיות? 4. איך המארז? רק למי שמבין 5. איך הספק? האם הוא עדיף על fsp 550w 120mm 80plus
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכל החברים החלטתי לרכוש מחשב חזק לטובת המשרד שלי ראוי לציין שבמשרד שלי אני אוגר המון תמונות המון המון תמונות ולפעמים מידי פעם אני עובד עם הפוטושופ והפרייהנדס ממש בקטנה אני אוגר תמונות שאני מצלם בפרוייקטים שלי חלק מהתמונות כבדות חלק קלות אני ביקשתי מספר הצעות ורציתי לדעת איך ההצעה הזו אשמח לקבל הארות/הערות לדעתי המחשב חזק אבל תמיד יש מה לשפר 1. מעבד intel i-7 2600k (overclock) box - אשמח לדעת איך המעבד הזה האם הוא נחשב ומה אומרת המילה BOX 2 לוח אם - gigabyate ga-h67ma-usb3-b3 3. זיכורות - שתי סלוטים מחברת - transcend 4gb 1333mhz ddr3. 4.כונן קשיח סמסונג - 1tb 7200 32m spinpoint f3 אולי אקנה שתי יחידות כרגע ההצעה היא ליחידה אחת 5. צורב - lg dvdrw gh24ns50 x24 sa…
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-