ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב הכי טוב שיש... ( שיריץ משחקים טוב... ) ב 3000 שח ( בלי מסך ) תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מרכיב לאחותי מחשב שאמור לבצע במקביל ובצורה חלקה את הפעולות הבאות: גלישה באינטרנט שמיעת מוזיקה שימוש קל בphotoshop (התוכנה לוקחת משאבים אבל אחותי לא מבצעת פעולות מתקדמות/מורכבות בתוכנה...) שימוש במסנגר וskype כמו כן, המחשב יצטרך להריץ windows 7. התקציב הוא 2000 ש"ח, אין צורך בציוד היקפי ובצורב DVD. בניתי מפרט שמתבסס על מפרט מומלץ: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133168§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D זה מה שיצא: ₪367 מעבד AMD Athlon II X2 260 Box ₪425 לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪197 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪227 זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 …
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב מבוסס אינטל במסגרת התקציב 3000 ש"ח שימושים עיקריים: גלישה באינטרנט, סרטים, ויז'ואל סטודיו וקצת משחקים אפשר לחסוך בכרטיס מסך, הסטנדרטי בתחום יספיק לי, וגם בלוח אם אפשר לחסוך, כי אני לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב במחיר של 4500 כולל מסך. המחשב מיועד למשחקים. ~~~~~~~~~~ע~ריכה~~~~~~~~~~~~~ ואם אפשר בבקשה עוד מפרט אחד שחורג עד 1000 שקל ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ הצלחתי להוציא את זה מskypc (לא כולל מסך): מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤797 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6550 לוח אם ASUS P5KPL ¤389 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31140 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤300 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL 5-5-5-15 Value ¤285 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD3850 HDMI 256MB PCIe ¤990 כמות:1 http://skypc.co.il/prod…
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב אני מחפש לחבר מפרט של מחשב במחיר הנמוך ביותר במזומן גם במחיר של אחריות קצרה יותר המפרט כולל מחשב עם צורב dvd, הרדיסק הכי קטן שיש מספיק, 20 ג'יגה אם היה קיים היה רלוונטי, זיכרון 512, מקלדת, עכבר, מסך אפילו 15 יהיה טוב, כאשר כרטיס קול כרטיס מסך וכרטיס רשת מובנים בלבד, נושא הקירור לא משנה כלל סטנדרטי מספיק, הוא מעוניין לקבל את המחשב ללא שום מערכת הפעלה גם לא חינמית ולא חופשית אין העדפה אישית לחברה כזו או אחרת כל עוד מדובר בחברה שהמוצרים שלה אמינים בדרך כלל השימוש הוא גילישה באתרים, תוכנת מסרים מידיים, אנטי וירוס, שמיעת קיצבי קול תודה רבה, תזכו למצוות
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי להפעלת משחקים גדולים, תכנות אתרים בשפת צד שרת ועיצוב בפוטושופ ( גם אתרים ). המחשב הוא כהשקעה גם לטווח הרחוק, ואני רוצה להדגיש את זה. אין בכוונתי לקנות מחשב עוד שנתיים בגלל שהחלקים ישנים מדי והם לא תואמים לדרישות שיהיו עד אז. הנה מה שאני ניסיתי להרכיב, תנו לי חוות דעת, תיקונים, שיפורים וכל מה שאתם חושבים. אפשרות א' : מעבד: Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: GigaByte965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E זיכרון: 1GB TwinMOS DDR II 667 כרטיס מסך: Sapphire (ATI) X1950XTX 512MB GDDR4 2xDVI, VIVO, PCI-E כונן קשיח: ?WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? מארז: ?Chieftec Mesh Silver / Silver / Black - להוסיף את כל המאווררים האפשריים ! (…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט למחשב בתקציב של כ-8000 שקל בעיקר למטרות משחקים וצפייה בסרטים. אני מיתלבט בין שני מעבדים: Pentium4 2.4GHz לבין מעבד של ADM בעל ביצועים דומים. אני רוצה להשקיע בכרטיס המסך ונאמר לי שכרטיס המסך להלן הוא הכדאי ביותר: Gigabyte Radeon 9700 pro 128Mb אני מעוניין להשקיע פחות בכרטיס הקול וברמקולים אבל אם זה יצא בגבולות התקציב אז יהיה נחמד אם גם הם יהיו טובים. אם מישהו יקח קצת זמן ויעזור לי בהכנת המפרט אז תודה רבה לו מראש.
-
- 30 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אבא שלי מעצב שיער (לא לא שכונתי, בתל אביב). מממ והוא ביקש ממני להרכיב לו מפרט למחשב (אחד) למספרה.. אני נמצא בקונפליקט, כי ישר ששמעתי מחשב למספרה אמרתי לו שהמחשב שהוא יצטרך הינו פשוט ביותר (מעבד סמפרון, לוח NFORCE2, 256MB זיכרון, WIN XP, כרטיס מסך פשוט למדי.. , מסך 17 דק) אבל אני לא יודע, אני מרכיב מפרטים הרבה זמן אבל כמעט ואף פעם לא נתקלתי בלהרכיב מפרט כזה זול, ומכיוון שהוא קונה את זה לעסק ומקבל החזר מס, והוא גם קונה את זה ממקור זול יחסית, חשבתי אולי לתת רכיבים קצת יותר טובים. אילו רכיבים טובים לדעתכם יתאימו למקום כמו מספרה? (לדעתי הדגש הכי גדול זה המארז(שיהיה יפה) והמסך (שיראה מקצועי) אבל שאר החומרה לדעתי צריכה להיות מאוד פשוטה. בסה"כ מה שהוא צריך זה מחשב שיעבוד טוב בסיב…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עזרתם לי בעבר, בינתיים המשרד גדל וצריכים עוד מחשב עבודה לאדריכל אז מקווה שתוכלו לעזור שוב עם מפרט עדכני, כרגיל מנסים להוציא את המיטב מתקציב קצת מוגבל... תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אדריכלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד, סקצ'אפ, קצת רנדרים בVRAY לסקצ'אפ (שאינו משתמש בכרטיס מסך אבל עדיין כדאי שיהיה כרטיס מסך סביר בשביל תוכנות אחרות), אילוסטרייטור (פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציי…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא כולל מסך, כן כולל אל פסק שאמור לתמוך בשניים שלושה מחשבים
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
http://zap.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=PTASUS_820X20 איך המפרט הזה נראה ? ( משדרג ל 1GB זיכרון ). אם יש הצעות טובות יותר במסגרת התקציב אודה להצעות מחנויות מאזור המרכז כולל התקנה. המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט,אימיול והמרת סרטים מהמצלמת הוידאו הדיגיטלית ( לכן גם קסם לי הגודל של הדיסק במפרט הנ"ל ). אין צורך באביזרים נלווים.
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין במפרט למחשב נייח, למטרות עבודה משרדית ולימודים, ולעיתים גם שימוש בתוכנות עריכת וידיאו (פרימייר, וגאס, אפטר אפקטס...) וגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש...). עד כה הייתה לי בעיה לערוך וידיאו וגרפיקה במחשב הנייד שפשוט היה איטי באופן מחריד. יש לי עדיפות ללוח אם של אינטל שיתמוך בזיכרון DDR3, דיסק קשיח של 1 TB, רצוי מאוד שיהיה שקט, ואני כן אשמח אם תוכלו להכליל את המסך במפרט (כל שאר הציוד ההיקפי: עכבר, מקדלת, רמקולים אין צורך). אם לדעתכם ניתן להגיע למפרט יעיל שיענה על הדרישות, וחסכוני זה מאוד יעזור! עוד משהו אחרון- אני לא מבין יותר מידי במפרטים למחשב, אז אם תוכלו גם להסביר לי מעט על המפרט שאתם בוחרים ולמה הוא כדאי אני אשמח! תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הייי חברים הרכבתי מפרט בסביבות 4500 שקל אך יש לי מספר התיעצויות איתכם.. הוא ישמיש אותי לצרכים הבאים - ללימודי הנדסה,גרפיקה,משחקים,אינרנט סרטים ומוזיקה זה המפרט מ-zigzag2000.co.il: כמו שבטח שמתם לב חסר זיכרון יש לי התלבטות קשה מאוד ואשמח לשמוע ממכם עצות. אני מעוניין בשני ציפים של 1G זיכרון על מנת שיעבדו ב- DUAL (ערוץ כפול בעברית???) 1- אז מה לעשות חברים? אני יכול להתקדם מעבר ל-4500 והאם באמת כדי? 2 - ועוד שאלה האם שווה לרדת למעבד לAMD Athlon 64 (3800+) - [AM2]- RETAIL ולהשקיע את הכסף בזיכרון? 3 - אשמח להצעות ושיפורים... לכל חלק במפרט - נא לפרט למה אתם לא ממליצים על משהו ועל משהו כן 4 - אשמח לשמוע האם יש עוד חנויות שכדי לבדוק לפני הקנייה עדיף בהודעה אישית את התשו…
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני צריך מפרט בסביבות 4 אלף מיועד למשחקים כבדים לא oc יש לי מסך וצורבים חובה יציאה אופטית -עם יש רעיון של כרטיס חיצוני לאופטי גם טוב (כדי להגדיל את המבחר של הלוחות). תודה רבה :-*
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בניתי מפרט ורציתי הצעות והמלצות לשיפורים, אם החלקים יעבדו טוב ביחד ואם יש משהוא לשפר, להוסיף או משהו מיותר. מעבד אינטל Core 2 Quad Q9650, 1333Mhz, s775, 12MB לוח אם ASUS Maximus II Formula s775 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0, HDAudio, 1394a, 2xGBL זכרון DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 דיסק קשיח Western Digital 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיס מסך ASUS HD 4850 TOP 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 none צורב LG GH22LS40 DVD±RW x22 Black LightScribe Sata Retail none מאוור וגףי קירור Thermaltake MaxOrb EX 120mm CPU Fan מארז Thermaltake Armor+ MX VH8000BWS (No PSU) ספקי כוח Enermax PRO82+ 525W Active PFC 12cm…
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מפרט למחשב שמיועד לעבודה עם תוכנות גרפיות ותל מימד (psotoshop, solid works, 3d max) אשמח לשמוע עצות והמלצות. זיכרון 2 ג'יגה, מסך 19", geforce nvidia כרטיס מסך , Intel Core2 Duo E6300. צורב, יציאות usb קדמיות, מקלדת, הכל... אין לי מושג לגבי מארזים, מאווררים, פיצול זכרונות, זכרון ram ועוד כל מיני דברים. אשמח לשמוע המלצות למפרטים, עדיף עם קצת הסברים. ובמיוחד המלצות לחנות שתוכל להרכיב באמינות ולספק שירות במקרה הצורך באזור תל אביב והמרכז. המון תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנתיים ולא מזמן התחילה בעיה שהכרטיס מסך הפסיק לעבוד וביצע שיחזור בהצלחה. ניסיתי כבר הכול מטמפרטורה, ביטול oc הורדת דרייברים חדשים ומחיקת ישנים ואפילו פירמוט, כלום לא עזר. לכן החלטתי לקנות מחשב חדש או כרטיס מסך חדש שמקסימום אני יעביר למחשב החדש. כרגע יש לי מחשב עם: מעבד intel cire 2 duo cpu e7200 @2.53GHz כרטיס מסך של ITA radeon hd 4850 הייתי אומר עוד פרטים אבל אני לא ממש יודע איפה אני מברר עוד פרטים על המחשב שלי >< ולגבי המחשב החדש: הוא למטרות משחקים בעיקר אבל אני לא ממש חייב מפלצת גיימרים מספיק לי שיריץ את SC2 , WOW ו MW2 על הגדרות גבוהות המפרט לא צריך לכלול אביזרים נלווים (כמו מסך וכאלו) בנוסף יש לי שני כוננים אחד מהם בלו ריי אז גם כונן אני …
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
פתחתי אתמול דיון בנוגע למפרט למחשב ונשלחתי לדיון עזרה (שאכן עזר לי מאוד - תודה רבה). בינתיים יצא לי לעבור על כמה דיונים ומצאתי דיון של Spidi man, שביקש עזרה במפרט למשחקים בסביבות ה-6,000 שקל, שזה גם מה שאני מחפש. בסופו של דבר הומלץ לו על המפרט הבא: Core2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache 1250 AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 850 1GB Twinmos DDR2 667*2 900 Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E 2170 WD 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 195 ?JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin) 180 HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 הרכבת מחשב 100 ש"ח סה"כ : 6350 ש"ח יש לי כמה שאלות נוספות: 1. ראיתי שההב…
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מבקש בבקשה מפרט למחשב. מבוסס אינטל מעבד חייב להיות לפחות i5 לוח אם סביר,2 ג'יגה זיכרון ddr3 כרטיס מסך שמספק כל גיימר חובבן צורב די וי די ו320 GB הארד דיסק. aquarius
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב חדש בסה"כ 3000 לא כולל מסך, מקלדת ועכבר. חשוב לי תמיכה ב- High Definition.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי תקופה ארוכה שבה היה ברשותי מחשב נייד מהעבודה, אני חוזר למחשב שולחני וכבר לא ממש מתמצא.. אני זקוק למפרט מחשב בסיסי : השימוש יהיה בעיקר לאינטרנט (כולל הורדת סרטים וסדרות), ותוכנות קלות (אופיס ואולי visual studio) התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח (כמובן ללא מסך, מקלדת ,עכבר וכו').
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מעוניינת במפרט למחשב בסיסי לגלישה באינטרנט . לא מעוניינת בציוד נלווה כמו מסך או מקלדת ועכבר. לא מחשב AMD ולא סלרון. התקציב הוא 1000 ש". אודה על עזרתכם .. בברכה מימי
-
- 13 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מעוניין להחליף בשעה טובה את העגלה בת ה- 5 שלי. הדרישות הן כאלה: סכום - 3000 ש"ח דרוש מחשב בלבד (בלי מסך, מדפסת וכו') שימושים - בסיסיים. office, גלישה, מעט מולטימדיה. שום דבר שה-P2 שלי לא עושה עכשיו לאט. חשוב מאד - לא למשחקים. מפרט רצוי - מבוסס Athlon, דיסק SATA (לא יותר מ- 80GB), כרטיס מסך מינימלי, אין צורך בכרטיס קול (מעבר ל-on board), כרטיס רשת, DVD (מה דעתכם על DVD + צורב CD משולב? אני שוקל לחכות שצורבי ה-DVD יהיו באמת זולים, ולא לקנות כרגע צורב). בקשר לזכרון, כרגע ברור לי שאני לא צריך יותר מ- 256, אבל השאלה היא אם 2*256 יספיקו בעתיד. איך הדיסק המהיר ישפיע על השיקול?). עוד נקודה לא ממש קריטית - עדיף שלמארז תהיה יציאת usb מקדימה, ונורות (פעילות דיסק) ברו…
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש מפרט למחשב בסיסי,אופיס אינטרנט ומוזיקה,כולל מסך. תודה מראש,אפשרות לחריגה עד 3000.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
דרוש מפרט למחשב בסיסי שיריץ יישומים רגילים כמו אופיס (2009), אינטרנט (פייסבוק בין השאר), סרטי HD ופה ושם איזה משחק לא משהו רציני ברמה של פיפא. הכל ירוץ על וינדוס 7 כמובן. המחשב צריך להחזיק כמה שותר זמן לכן החלטתי לנסות משהו עם I3 אב אולי יש לכם רעיון אחר... צריך לכלול מסך, מקלדת ועכבר. ניסיתי להרכיב משהו בעצמי אבל זה בלי כ.מסך: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 22" (E-IPS PANEL) 2209WA ₪1246 מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1156 2.9GHz 530 - BOX ₪598 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H55M-S2H ₪550 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL9-9-9-24 - F3-12800CL9D-4GBNQ ₪565 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪110 מארז: [..] RAIDMAX TORNADO BLACK w/o PSU ₪221 …
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-