עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בעוד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכנת מסמכים, מצגות, אינטרנט וסרטים- עבור ילד שהתחיל כתה א א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם! אני זקוק לעזרתכם בקביעת מפרט למחשב ביתי בסיסי וטוב בתקציב מאד נמוך. עיינתי במפרטים הקיימים למחשב המשרדי הזול ביותר באתר אך גם הוא היה במחיר גבוה מהתקציב שלי. ??? http://hwzone.co.il/specslist/view/52/#; שימושים: מער' הפעלה XP,אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים (Low Definition) ומשחקים בסיסיים (לא עטורי גרפיקה). מחיר: מתחת ל-1,000 שח מזומן המחשב יכיל: מעבד ולוח אם המתאים לדרישות וללא צורך בשידרוג משמעותי ל-3 שנים (העדפה לאינטל אך תלוי מחיר\ביצועים). לוח האם צריך לתמוך בחיבור IDE אחד (כדי לחבר דיסק קשיח קיים) ו-SATA II. זיכרון 1G DDR II צורב DVD RW SATA II , רצוי כרטיס רשת מובנה בלוח, כרטיס קול בסיסי מובנה וכרטיס מסך מובנה (יציאות DVI). מארז וספק שקט בהספק מתאי…

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  3. אני רוצה לקנות מחשב במחיר הזה. מס' דברים שחשובים לי: 1. מעבד אינטל - 2 או 4 ליבות. 2. כרטיס מסך 9800GT 3. לוח אם עם צ'יפסט G43 או משהו אחר תומך DDR3 לעתיד. חשוב לי גם 8 יציאות USB. 4. זכרון טוב 2G או 4G - האם XP תומך ב 4G ? 5. מארז, ספק ואוורור טוב - מחשב שקט! 6. צורב DVD. 7. דיסק 500G. 8. עכבר, מקלדת, רמקולים - פשוטים. מסקרים שביצעתי עד כה אייבורי נראה הכי זול. הייתי רוצה לקבל חוות דעת על החנות הזאת.

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  4. אני מחפש להרכיב מחשב חדש במחיר כמה שיותר קטן שיביא ביצועים הכי טובים למחיר שלו. לא צריך להיות מכונת משחקים.. המחשב יכלול מעבד, לוח אם, זיכרונות, מארז+ספק, דיסק וכרטיס מסך. הנה אופציה שחשבתי עליה: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz(E8400) 1333MHz/FSB 6MB 45nm - BOX ¤987 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3R ¤573 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤332 זיכרון: GEIL 2048MB DDR2 ULTRA 800 (1024X2) CL 4-4-4-12 : GX24GB6400C4UDC ¤277 מארז: ANTEC SONATA DESIGNER + 500W EARTHWATTS PSU ¤773 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤3017 לכרטיס מסך יש לי שתי אופציות.. הזולה יותר ב-599 שח - BFG GeForce 8600GTS OC2 256mb או היקרה יותר …

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  5. כפי שכתוב בכותרת ! דברים שחשובים לי.. לפחות טרה של זיכרון (שני כוננים קשיחים לגיבוי תמידי).. מעבד אינטל.. ושיתאים לעבודה בתלת מימד רינדור טוב והכל תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  6. שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב ביתי שישמש לצורכי מסחר בבורסה, הכוונה היא למחשב (יחסית) שקט שיוכל להתחבר לארבעה מסכים בו זמנית ולעבוד כל הזמן עם תוכנות מסחר. הפרטים המלאים (בהתאם לפורמט ההודעה המומלץ): 1. א. תקציב מקסימאלי : אשמח אם יהיה פחות מ-4000, אפשר לחרוג במידה וממש צריך (האם התקציב ריאלי?) ב. עדיף לחסוך, אבל לא על חשבון הביצועים או הרעש 2. א. שימוש ביתי רגיל (אופיס, אינטרנט, סרט מדי פעם) ותוכנות מסחר בבורסה, מחשב שיעבוד מסביב לשעון ויראה נתונים "בזמן אמת" על 4 מסכים. ב. לא לגיימינג 3. לא צריך ציוד היקפי 4. לא, אני צריך את כל הרכיבים 5. השקט חשוב אבל לא קריטי, לא צריך דממה מוחלטת אבל שגם לא ירעיש ברמה שמפריעה 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אשמח לדעת גם כמה עולה מ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם אני רוצה לרכוש מחשב לבית שעיקרו הוא שימוש משרדי -> אינטרנט, OFFICE, ואפליקציות נוספות לעבודה (SPSS, וכו"ו), אין כוונה להשתמש בו כמחשב משחקים אבל יהיה נחמד אם הוא יוכל לתת תמיכה ממוצעת למשחקים. אחרי חיפושים מצאתי את המפרט הזה אשר (אני חושב) יכול לתת מענה לכל מה שפרטתי קודם- המחיר עבור המפרטים הוא בין 2300 -2200 אשמח לקבל הערות אם המפרט אכן עונה על הצרכים או שבחרתי לא נכון מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray Warranty 3 years Model Intel® Core™2 Duo Desktop Processor E8400 CPU Speed 3.0 GHz Bus Speed 1333 MHz Bus/Core Ratio 9 L2 Cache Size 6 MB L2 Cache Speed 3.0 GHz Package Type LGA775 Manufacturing Technology 45 nm …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אורח רוני
    Started by אורח רוני,

שלום הרכבתי מחשב מבוסס על מפרט שהמלצתם למחשב ביתי מאוזן לשימוש כללי בתקציב המפורט כאשר יש לי בבית מארז של קולר מאסטר וספק כוח איכותי שאשתמש בהם מעבדים - AMD Socket - AM4 YD1200BBAEBOX - AMD - AMD RYZEN3 1200 - 4 Cores 3.1Ghz - 65W TDP - BOX with Wraith Stealth Cooler... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 518/508 ₪ לוחות אם - AMD Socket AM4 PRIME-A320M-K - ASUS - A320 Chipset - AM4 - mATX - 2x DDR4 32GB 3200MHz - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 2.0 x1 - 4x SATA - M.2 - 4x USB 3.1 Gen 1 - 2x USB 3.1 Gen 1 ... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 298/292 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח KVR21N15D8-8 - Kingston - 8GB DDR4 2133Mhz CL15 - 1.2V - 288Pin - KVR21N15D8/8... אחריות לכל החיים …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי את המעבד (ללא קירור). מעוניין במחשב לצפייה בסרטי HD 1080 (מעדיף לוח אם עם כרטיס גרפי עליו) חיבור HDMI על לוח האם. זקוק להמלצה למארז בסיסי, קירור למעבד, כרטיס אם, צורב DVD, כונן קשיח קטן יחסית אך מהיר (יש לי בבית כונן גדול ירוק ואיטי) ,זכרונות וספק. השאיפה להוצאה נמוכה ככל האפשר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  10. אז ככה, אני מחפש מפרט למחשב שיעבוד שיריץ ברמה סבירה משחקים חדשים. אני לא זקוק למסך או ציוד היקפי אחר. רציתי לברר לדוגמא האם יש בכלל צורך במעבד ממש חזק כדוגמת E8500 אם אני לא הולך לטחון משחקים. בנוסף רציתי לדעת מה יהיה ההבדל בביצועים בין מעבד של E8500 לתואם שלו של ה QUAD (באותו מחיר מן הסתם). אז אני אשמח להצעות של מפרטים (ניתן לחרוג טיפה במחיר) אבל תשתדלו שלא. תודה, יאללללה נחמן

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  11. שלום, קיבלתי הצעה לרכישת מחשב לפי המפרט הבא: SAMA / Achiles + 500Watt מארז + ספק-כח Gigabyte H67MA-D2H + USB 3.0 לוח אם Intel® Core i5 2300 2.8GHz מעבד 4GB DDR-3 1333 MHz זיכרון WD 1TB SATA-3 דיסק קשיח Nvidia GeForce GT430 1GB + HDMI כרטיס מסך High Definition 7.1 כרטיס קול --- --- LG DVD-RW X22 צורב DVD Realtek 1 Gigabit כרטיס רשת Logitech Wireless מקלדת Logitech Wireless עכבר אופטי Creative 2.1 SBS A320 רמקולים Samsung 23" LCD Full-HD מסך רחב אני מחפש מחשב לשימוש משרדי + אינטרנט + וידאו (כולל HD), תוכנות סטטיסטיות ואקסלים כבדים. אני כן רוצה מחשב יחסית חזק שלא יתאמץ מידי אם פותחים 3-4 דפי אינטרנט + אימיול + אקסל וכו'. האם זה נראה לכם סביר מבחינת…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מה דעתכם ? CPU: E8500, 3.16GHz Dual Core MB: P35EC Intel RAM: 4G 800MHz Kingston. HD: 320G, 16M Cache Seagate. G- force 8400 DVD Drive x22 Keyboard Logitech Mouse Microsoft ----------------------------------- 3K ¤ מארז מאושר Intel , לא זוכר את שמו ספק 500W האם יש ערך מוסף בלמשוך את המחשב הישן עוד חצי שנה ולחכות לi7 (מבחינת מחירים). האם כדי ללכת על מחשב עם ארבע ליבות 64bit ? זה נכון שמרבית התוכנות יעשו בעיות על מחשב 64bit ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  13. שלום, אני צריך מפרט למחשב לשימושים ביתיים. זאת אומרת אינטרנט, תוכנות שונות, משחקים (שיריץ ברמה גרפית של פיפא נגיד) וכו'.. אין צורך בציוד היקפי, מסך או במערכת הפעלה, פרט לצורב סביר. תקציב עד 2000 ש"ח (זה כבר אחרי חריגה אז לא לחרוג יותר) אשמח גם אם אנשים יתנו חוות דעת על מפרטים שיציעו לי שאני לא אפול למפרט חובבני. תודה ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  14. שלום לחברי הפורום, אשמח אם תזרקו כמה רעיונות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כדאי לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, משחקים, עריכת תלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזמדן בתוכנות: , solid works, autodesk inventor, photoshop, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Assassin's Creed: Brotherhood, Warhammer 40,000: Dawn of War II -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by pinto23,

דבר ראשון לפני שאני יתחיל,אני מתנצל על העוגמת נפש שעשיתי בכך שלא קראתי את הפוסט הראשון,עכשיו אחרי שקראתי את הפוסט שיניתי את כל ההודעה שלי ואני מקווה שזה יותר טוב. 1.מה התקציב המקסימלי? הוא יהיה עד 10K כמו שרשמתי בכותרת 2.מה הם מטרות/שימושי המחשב? שימוש בצפייה בסרטי HD,משחקים,ועבודה שוטפת 3.האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. חוץ מרמקולים 5.1 שיש כרגע,אני מעוניין במסך וחשבתי על LCD 32 ,וחשבתי על מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 6.מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 9 המחשב נמצא מטר מהמיטה שלי 7.האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? ה…

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by ariel700,

כן, אני יודע שהתקציב דל ביותר אבל זה מה יש... בסה"כ הדרישות לא מי יודע מה, בסה"כ בעיקר לימודים ואינטרנט, אולי סרט מדי פעם... מה שכן חשוב שלפחות את הדברים האלה הוא יעשה כמו שצריך, בלי להתקע ולהתקלקל ויחזיק לי לכמה שנים. בגדול ראיתי כמה מפרטים מוצעים בKSP המתאימים לתקציב אבל אני לא ממש סומך עליהם, אז אשמח אם תוכלו לייעץ לי במה חשוב וכדאי להשקיע ובמה פחות. מעבד: אינטל i3 זה דגם מספיק טוב להיום? אולי אפשר להסתפק אפילו בפחות מזה(G620 וכו')? זיכרון: יש לי היום זיכרון של 2G ולא נתקלתי בבעיות. במחשב חדש יותר רצוי להשקיע ב4G או שזה לא משנה? לוח אם: כאן אני ממש לא מבין כי יש 10000 סוגים בערך. למה לשים לב בלוח אם? מארז: מה כבר יכול להיות חשוב במארז? האירו את עיני... ספק כוח: הבנתי ש…

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  17. Started by Rebellion,

ובבקשה שיהיה באמת שווה את הכסף. תודה רבה. ;D

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  18. Started by Rebellion,

ושיהיה שווה את הכסף. תודה.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  19. Started by goor,

מה התקציב המקסימאלי? 1500שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל (גם ככה זה לא הרבה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (100שח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לנער שבעיקר משחק ברשת, לא משחקים כבדים, ללא עריכת תמונות/וידאו. קצת אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך: HD מסך 22~23 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

20. Started by showbiz,

שלום, צריך בבקשה המלצה למפרט מחשב עד 2,000 ש"ח . יישומי אופיס, אינטרנט, קצת מוזיקה, תמונות. שיהיה שקט אם אפשר. הבעיה - הוא להורים מבוגרים שגרים במרכז ומתעקשים על חנות שנמצאת בתל אביב (KSP, IVORY) למקרה של בעיות. אני יודע שזה אומר מחירים קצת יותר יקרים, אבל אין מה לעשות.. תודה

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by matan007,

עברו שלושה חודשים מאז התקלקל לי המחשב הישן, מאז אני חי כמאט בלי מחשב כלל המתנתי רבות לצאת המעבדים החדשים של אינטל וסוף סוף הם יצאו.. הגיע הזמן לקנות מחשב אז ככה אני רוצה מחשב ביתי שזה אומר: 1) סרטי FULL HD שירוצו ללא בעיה עם מערכת 5.1 ערוצים ואני מדבר על 1080P שיוזרמו דרך HDMI לטלוויזיה בסלון! 2) גלישה באינטרנט, עבודות בוורד ושאר השטויות שכל סטודנט חייב. 3) מידי פעם לשחק במשחקים כן חדשים אבל לא על המקסימות גרפיקה ובטוח שלא יום יום. 4) כל זמן שהמחשב לא יעשה את אחת הסעיפים הקודמים, הוא יוריד הורדות נון-סטופ ולמעשה ידלוק 24/7 ! כמה הערות חשובות: 1) אני לא מחפש כרטיס מסך!! אומנת אמרתי שאני יירצה לשחק מידי פעם אבל חושב שאני אסתפק במובנה שמגיע על מעבדי sandy bridge החד…

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by tzuki_f,

שימושי המחשב יהיו בעיקר גלישה באינטרנט ואופיס התוכנה הכי כבדה שתרוץ על המחשב תהיה matlabוגם היא לא תריץ חישובים מסובחים מדיי לגבי מערכת הפעלה אני לו בטוח אם xp או vista(מה אתם חושבים שעדיף?) תודה

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  23. צריך עזרה במפרט למחשב ביתי, כולל אינטרנט, אופיס ומשחק מייפל סטורי. רזולוצית מסך 1680*1050. מבחינת הקירור - המחשב נמצא בתוך מקום ייעודי בשולחן שיש לו בעיקר איוורור קדמי. הפתח מאחורה בקושי מספיק להעברת כבלים. האם יש מארז / מאוורר המאפשרים קירור מקדימה בלבד?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by jokere,

. מה התקציב המקסימאלי?2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט,מוזיקה,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 אינטצ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by edenb,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב? לנצל במידת הצורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) השימוש הוא בעיקר אינטרנט, הרבה אתרים פתוחים ובמידת הצורך גם תוכנות. חשוב לי מאוד מאוד שהמחשב יהיה מהיר[מינימום 8 ג'יגה זיכרון], יציב, לא נתקע כלל, מודרני בתור מחשב נייח גם לעוד כמה שנים, זמין למשחקים קלים בלבד ולכל תוכנה. מתוכנן מערכת הפעלה של וינדוס 7 ביט 64 אז חשוב שהכל יתמוך כמובן. זמין כמובן לתכני HD, סרטים, סרטונים וכל מה שבאמצע. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים