ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! הגיע הזמן (כעבור 5 שנים) להחליף למחשב חדש! ברצוני להיעזר בעצתם הטובה של מומחי האתר(: תקציב המחשב (לא כולל רמקולים+מקלדת+עכבר+מסך) בסביבות 3300 ¤. וכולי תקווה שמחשב זה ישמש אותי היטב (גם למשחקים) למשך 4 השנים הקרובות.. התוכנית כרגע היא לקנות: מעבד Q6600 - קנייה מחבר מעבד שהיה בשימוש 4 חודשים ב-700 ¤. לוח אם Dragontail של אינטל. 4GB של זכרון DDR2 2048MB 800MHZ CL5 Patriot (או kingstone??) כרטיס מסך Radeon HD 4870! Codegen Briza 6097-C9 ATX 400w Silver Mid Tower Case Hard disk 512MB 7200RPM - Western Digital כונן DVD (משנה איזה בימינו?) נראה כמו חריגה מהתקציב? אני מתכנן להתקין גם XP וגם vista על המחשב על 2 כוננים שונים (כדי לנצל את מלוא יכולת הזכרון+כרטי…
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב בעיקר להורדות, סרטים, מוזיקה ומשחקים. ללא מסך אבל כולל מקלדת+עכבר אלחוטי. התקציב עד 4000 ש"ח. תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
רשמתי טווח מחירים כי אני לא בטוח שאפשר להעמיד מחשב טוב בסכום של 1500 ש"ח. נקודה נוספת , כונן קשיח בגודל בינוני מינוס בהחלט יספיק , הכי חשוב לי זה הביצועים של המחשב. כאמור , אני חותר כמובן לכיוון ה- 1500 אבל אם סכום קטן נוסף של 100-200 ש"ח יאפשר לעלות מדרגה , אני בהחלט מוכן לשקול תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אחרי קריאה ממושכת בפורום הרכבתי מפרט, רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו והאם יש שיפורים שאפשר לעשות באותו מחיר או בתוספת של עד 200 שקלים שיהיו באמת שווים את הכסף (בחנויות באיזור המרכז בלבד בבקשה). אני מעוניין לעשות OC לe7200 כי שמעתי שאפשר בקלות להגיע איתו לביצועים טובים. המטרה היא מחשב שיריץ את כל המשחקים של היום באיכות טובה, ושיחזיק בערך שנה וחצי כשהוא עדיין מריץ משחקים בצורה סבירה, כלומר, ממש ממש לא חיית משחקים. התלבטתי בין ה9800 ל4580, רציתי לדעת מה אתם חושבים ואם ה200 שקלים יעשו הבדל משמעותי (גם בהתחשב במעבד, האם הוא ידע לנצל אותו כראוי). בנוסף רציתי לדעת אם המארז (ובעיקר הספק) מספיק טובים, ולבסוף אם הp43 הוא בסדר לOC (כי ראיתי כמה שכותבים פה שלא). תודה רבה: מעבד…
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מרכיבה מחשב לאנימציה שיפעלו עליו בעיקר תוכנות תלת מימד מאיה ZBRUSH ותוכנות של ADOBE ומשחקים לא מעניינים אותי במחשב הזה, מחשב עבודה נטו התקציב שלי הוא עד 10,000 שקל אני לא בטוחה שאני מתכוונת לעשות OC אבל אינ משאירה לי את האופציה הזאת פתוחה, יש לי 2 מסכים, אחד 19 ואחד 17 אינץ, ויש לי עוד כונן קשיח עם צורב של 500 GB וסט של מקלדת ועכבר ורמקולים, ככה שבציוד היקפי אני דיי מסודרת עברתי במשך השבוע על המון המון מפרטים ולבסוף הרכבתי לי אחד ואני אשמח אם תגיבו עליו, תעירו הערות, תשנו וכד' מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1582 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם ASUS P5E64 WS Evolution ¤1506 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31225 …
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אהלן, אני חדש בפורום ואשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא את מפרט המחשב שהכי מתאים עבורי, במחיר של עד 4500 ש"ח (אני אשקיע כ-1300 ש"ח נוספים לטובת מסך 22"). בעיקרון המחשב הוא בשביל אבא שלי, שהוא מתכנת במקצועו. אני מחפש מחשב שיריץ בעיקר אינטרנט ותוכנות אופיס למיניהן, אך שיהיה מסוגל גם להריץ ויז'ואל סטודיו במידת הצורך, וכן משחקים (אני לא גיימר כבד, אך אני בהחלט מעוניין בכרטיס מסך שיהיה חזק באופן יחסי לאותם פעמים שאני אשתמש במחשב - אם זה לטובת משחקים, ואם זה לענייני גרפיקה, לעתים נדירות יותר). קיבלתי המלצה על המפרט הבא, שהוא פחות או יותר עומד בתקציב שלי (יוצא כמעט 4000 שקל מבלי לכלול מסך, מארז וציוד היקפי). תציצו במפרט, ותראו אם אכן שווה/משתלם להשקיע עבור הרכיבים האלה, או שיש רכיב…
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
בוקר טוב! יש כאן עניין בבית בקניית מחשב שישמש כמרכז המולטימדיה הביתי. המחשב יחובר ב-HDMI לטלויזית LCD 42" ברזולוצית Full HD - 1080P ובחיבור S/PDIF לרסיבר. תפקידו של המחשב יהיה כמובן להכיל את כל התמונות, הסרטים, דיסקים (מוזיקה) שיש בבית. אחד הדברים החשובים ביותר הם שהמחשב ישמש כמקור לסרטי HD, בכל הפורמטים, הקידודים והרזולוציות! 720P, 1080i,1080P ב-WMV,MKV, כאלה שצלומו במצלמת ודיאו HD ביתית (AVC-HD - H.264) ובעתיד גם מכונן Bluray שיותקן במחשב. הנושא העיקרי לדיון הוא הבא: המחשב שנמצא במפרטים המומלצים הוא לא רע בכלל (כמובן בתוספת מעט זכרון ואולי HDD גדול יותר), אבל אני תוהה אם הוא יוכל לעמוד בניגון חלק ללא בעיות של וידאו באיכות ה-HD הגבוהה ביותר ללא שום בעיה (ללא תקיעות, ב…
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם איזה מחשב נישא הייתם ממליצים לי לשימושי ארכיטקטורה מקס וגרפיקה בתקציב סביב 5,000 [ לא סגור הרמטית ] ההתלבטות כרגע בין bell studio על איזה מביניהם כדי ללכת או ה acerשכבר הומלץ כאן בפורום לא מזמן למטרות האלו אני מוסיף את מארך ה acer ואת כמה ממערכי ה bell תודה ACER 5930G Intel® Core2 Duo mobile processor P7350 2.1GHz 2X1GB 667Mhz 250GB 15.4" 1280X800 NVIDOA GEFORCE 9600GT 512MB DDR3 6-cell Li-ion battery pack /2.5 HOURS Intel® PRO/Wireless 3945ABG (dual-band tri-mode 802.11a/b/g) Bluetooth VISTA HOME PREMIUM BLUERAY DVDRW 2.75Kg DELL STUIO LINK http://www.notebookclub.co.il/cat-DELL+Studio+1535.htm
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של חברת IBM-thinkpad T40 עכשו במחשב יש רק סלוט אחד של כרטיס זיכרון יש לי ג'גה אחד ddr1 במפרט של המחשב כתוב שהוא תומך ב 2 ג'יגה חיפשתי ואני לא מוצא 2ג'יגה בסלוט אחד (ddr1) משהו יכול להגיד לי עם קיים 2 ג'גיה בסלוט אחד תודה
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, חברים של המשפחה שלי מחפשים מחשב לעבודה משרדית, הכוללת בעיקר גלישה באינטרנט. בנוסף לכך, המחשב אמור לאפשר הרצה של משחקים קלילים - כיוון שלעיתים מבקרים אצלהם אורחים עם ילדים קטנים שרוצים לשחק במחשב. חשוב לי לציין שהמסך חייב להיות איכותי (כלומר, שלא עושה שימוש בפאנל TN) כדי לאפשר להם לעבוד על המחשב למשך זמן בלי להרגיש עייפות או כאבים בעיניים. מלבד זאת, המחיר (עד 4300 ש"ח, כמו שמופיע בכותרת) חייב לכלול את כל הציוד ההיקפי לעבודה שוטפת עם המחשב (מקלדת, עכבר, רמקולים). בנוסף לכל אלה, חשוב שהמחשב יהיה שקט (בגלל זה הוספתי לשתי ההצעות שבניתי שני מאווררים שקטים במקום מאוורר אחד, במטרה להחליף את המאוורר הלא כל כך שקט שבא עם המארז). ההצעה הראשונה שהרכבתי, שהיא בעצם הזולה מב…
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות שמנצלות ריבוי ליבות, אז אם יש מעבדי QUAD לניידים זה יתאים בול. חוץ מזה שימושים פשוטים - אינטרנט וסרטים (שיוכל להריץ סרטי FHD). תודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כרגע אני עם מסך '22 לוח האם נבחר בגלל שלDS4 אין עדכוני ביוס וניראה שגיגבייט זנחו אותו משומה אני מתכנן להתחיל עם OC בעדינות וגם מתוכנן CF עתידי פשוט נגמר כרגע התקציב ! מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ₪861 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-X48-DS5 ₪1214 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39401 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ₪279 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 EM ₪427 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996557 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ₪1390 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב LG …
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שלוש שנים מעולות עם ה HP NW8240 הגיע הזמן להשתדרג להלן הדרישות: 1. הנייד צריך להיות מספיק חזק כדי לעמוד בעבודת פיתוח אתרים כולל תמיכה בתוכנות אדובי למינהין ואופיס 2. גרפיקה ברמה גבוהה ביותר, חדות, ניגודויות ובקיצור מסך וכרטיס גרפי ברמות הגבוהות. 3. רוב הזמן המחשב מחובר לתחנת עגינה ולמסך 24 ברזולוציה 1200*1920, כרטיס המסך צריך לתמוך בזה וצריך להיות לדגם תחנת עגינה מתאימה 4. המסך צריך להיות גדול מספיק לשם עבודה מידי פעם בדרכים. 5. אמינות אמינות אמינות, זה מחשב שהולך לעבוד הרבה שעות נוספות ולכן גם שירות חשוב מאד 6. ולסיום הנייד צריך להיראות טוב, מכובד ועדיף גם סקסי, הוא הולך לככב בלא מעט פגישות ולצערי הרב רושם זה גם חלק מהעניין. אשמח לשמוע ולקבל כל הצ…
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
התחדשתי בנייד חדש dell vostro 3560 רציתי לדעת איך מומלץ להשתמש בו מבחינת הבטרייה, בלילה עדיף לכבות לגמרי או לשים בסליפ? כשהמחשב בסליפ/כבוי עדיף להשאיר מחובר לחשמל או לא? ולגבי עבודה עליו, אני מבין שעדיף שיהיה מחובר לחשמל... תודה
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לינק לדרישות מומלצות של המשחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני משחק הרבה בתחרויות עולמיות ונורא חשוב לי שהמשחק ייפעל כמה שיותר חלק. מדובר בCOD CS:GO ולפעמים יוצא לי לשחק בכל מיני משחקים חדשים בשביל הכיף. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ציינתי מעל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 -לאילו הגדרות גר…
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שימושים: אופיס, אינטרנט, שירוץ הכל בצורה חלקה, ובעתיד שתהיה אפשרות להריץ תוכנות עיצוב( כרטיס מסך נורמלי ולא מובנה). מסך: רצוי 13.3 אם אין אפשר 15. דיסק קשיח: 500 ומעלה. כולל מערכת הפעלה. מעבד: מעדיף i5. סוללה: עדיף 8 תאים, אך אפשר להסתפק ב6. שלא יהיה כבד מדי. אחריות: שלוש שנים ומעלה. כולל כונן אופטי! חשבתי עד עכשיו שAsus מעולים, אך לפי מה שאומרים Dell ו lenovo ו hp טובים יותר! תודה לכם אנשים יקרים
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום כולם: הנה הצעה שקיבלתי למחשב חדש: SANDY BRIDGE I5 2400 מעבד MB INTEL BLKDH67CLB3 COLD LAKE KINGSTON 4GB 1333MHZ DDR3 NVIDIA 8400 GS מסך כ הסכום הוא 2080 ש"ח אחרי מע"מ חשוב לציין שיש לי מארז, כונן קשיח, וספק ולכן הם לא במפרט עכשיו, התקציב שלי הוא 2500-3000, אילו חלקים הייתם מחליפים.משדרגים?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מיועד למחשב גיימינג כבד שיריץ משחקים מוורקראפט 3 דרך Total War ועד הדרישות המפלצתיות של קריסיס וכמותו. מדובר שמחשב שברכבתי לבד והייתי רוצה א' לוודא שהחלקים מתאימים וב' לוודא שאני מקבל את המיטב עבור הכסף שלי מעבד: Intel core i7-3820 Tray לוח אם: Asus P8Z68-M PRO SSD: Crucial SSD M4 25" 9.5m 64GB דיסק קשיח: Seagate Barracuda 7200 ST2000DM001 3.5" 2TB זיכרון: Patriot Viper Xtreme 8192MB (4GBx2) DDR3 1600MHz CL8 כרטיס מסך: Galaxy Nvidia Geforce GTX560 1024MB GDDR5 כרטיס טלוויזיה: AVerMedia AVerTV Volar GO שני צורבים: LG GSA-GH22L X22 SATA DVDמארז: XClio 777 Color ספק כוח: Antec TruePower Quattro 850W כרטיס קול: כרטיס קול Creative Sound Bl…
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שאלתי בטעות את השאלה לא בפורום המתאים ולכן שואל שוב לרשת באג יש מבצע של מחשבי סמסונג ללא מע"מ http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=12193 חשבתי על המחשב הזה בעיקר לצרכיי תכנון בעזרת אוטוקאד דו מימד.( עבודה ). האם המחיר באמת אטרקטיבי או שיש מחשבים באותו מחיר ( או אולי איני צריך מחשב כזה חזק ויקר יחסית), שישרתו אותי טוב יותר העבודה בעיקר בבית כך שלמשקל אין משמעות קריטית. חשוב גרפיקה איכותית, כוח עיבוד, מה שכן בסבירות גבוהה אחבר מסך חיצוני נוסף ולכן המחשב צריך להיות מסוגל לתת אפשרות זו. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל, חריגה עד 10 אחוז מה שימושי המחשב עבודה באוטוקאד, גלישה, העברת קבצים בין מחשבים ובין בעלי מקצוע (גרפיקה) עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? …
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪880[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 מחיר: ₪383[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN + 430W Seasonic כמות: 1 מחיר: ₪425[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זיכרון:[/td][/tr][/table][table][tr][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪115[/td][/tr][/t…
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
השימושים הם בעיקר אינטרנט אבל לפעמים גם משחקים שיוצאים בלעדי ל PC ולא לקונסולות .. מה שאני צריך זה: לוח אם מעבד כ.מסך זכרונות כלומר ללא ספק כח וללא הארדיסקים תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש די כללי: אינטרנט,הורדות, סרטים אין יעוד ספציפי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בשום ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מטרת המחשב הוא לא רק אבל בעיקר למשחקים. מה אומרים? מעבד Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray ₪938 קירור למעבד Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only ₪115 לוח אםGigabyte GA-Z68A-D3H-B31 ₪651 מארזLancool Midi Tower PC-K62R1 Dragonlord Red - בקניית מחשב חדש בלבד ₪499 ספק כוח Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד ₪370 זיכרוןCorsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-13332 ₪121 X2 קשיח למחשב שולחניSamsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F31 ₪527 כרטיס מסך Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 Ultra Durable - בקניית מחשב חדש בלבד ₪1089 2X כונן אופטיSONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK1 ₪97 סה"כ:₪5617
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קניתי 32 אינץ lg ld460 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ויינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-