ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב, לא לעבור את החריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן להוסיף עד 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד(כבד), עריכת מוזיקה(כבד, פרנסה עתידית), עריכה גראפית(מזדמן) משחקים: שיריץ על ULTRA במשחקים עכשווים כגון BF4, FC3 ,COD:GHOSTS,MINECRAFT+SHADERS תוכנות: Cubase Fl Studio Adobe Photoshop Sony Vegas -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי,אני ראיתי שניתן להשיג את הT60 במהירות של 1.66GHZ במחיר נורמלי (יחסית) האם ההבדל בין דגם זה ל1.86 או 2.0 משמעותי ? לא נראה לי שאני אפעיל ישומים כבדים על המחשב,למעט פוטושופ. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
1. מה טווח המחירים שאתה מוכן להשקיע במחשב? 4k 2. מה השימושים העיקריים שלך במחשב? גיימינג. 3. האם תרצה בנוסף למחשב ציוד היקפי? שום דבר. 4. האם אתה מעוניין לבצע בעתיד אוברקלוק במחשב זה? לא. 5. האם תרצה מפרט מחנות ספציפית כלשהי שאתה סומך עליה? משהו שיש באזור חיפה.רצוי כרטיס של NVIDIA.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ואת האמת שאני ממש צריך עזרה!! אני מעוניין במחשב חדש לרגל שחרור מצה"ל (מגיע לא?) והבעיה מתחילה כאן! אין לי כל כך מושג מה המצב היום בשוק המחשבים והחלקים.!! העניין הוא שעד לפני הגיוס לצה"ל הייתי מעודכן ואפילו מבין ברמה טובה! בנעשה בשוק החלקים אבל מאז הצבא לקח לי את הזמן ואת היכולת להישאר מעודכן במה שנעשה... אני פשוט חייב מפרט למחשב איכותי עד 5000 ש"ח עכשיו אם אפשר לרשום סיבות למה רשמתם את החלקים האלה ולמה לא כדאי משהו איכותי יותר זה יהיה מדהים ואם תוכלו קצת לפרט באופן כללי על המצב בשוק וכל המעבדים החדשים מה מו מי. כביכול אני רוצה מעבד של אינטל ולוח אם של ASUS כרטיס זיכרון שיהיה איכותי אמממ הארד דיסק של WD בתקופה שלי זה היה מטורף שלא נדבר על MAXTOR אממ …
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, דודתי מעוניינת לרכוש מחשב נייד חדש ביתי עיקר השימוש יהיה גרפיקה (כתחביב). 1. תקציב עד 4000 ש"ח אך עדיף פחות מ3500 ש"ח לא ניתן לחרוג מ-4300 ש"ח ומומלץ לחסוך. 2. שימוש המחשב יהיה בעיקר לגרפיקה (תחביב ולא עבודה), גלישה ואופיס. א. התוכנות אשר היא עובדת איתן כעת הן: פוטושופ, אילוסטרייטר, אינדיזיין, ברידג', פיינטר (שימוש רב בתוכנות אדובי ושימוש של מספר תוכנות במקביל בכולן). 3. ציוד הקפי יהיה עכבר בלבד - אשמח להמלצה. 6. לא מתוכנן אוברקלוקינג (זה מחשב נייד). 7. מעוניינת לרכוש איתו מע"ה win 7. 8. גודל מסך 15.6 אינצ' עם עדיפות ל17 אינצ'. היא פנתה לחנות (את שמה לא אציין כי אינני יודע) והם הציעו לה את המפרט הבא: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=6693…
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, לאחר התלבטות רבה החלטתי לרכוש מחשב DELL מסדרת Vostro יש לי שאלה לגבי 2 הדגמים הנ"ל: 3450: http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3450-a2410m.htm 3550: http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3550-a2520m.htm אני כן הולך להתנייד עם המחשב הרבה ולכן יש לי העדפה ל-3450 בגלל גודל מסך קטן יותר ומשקל קל יותר. -השאלה שלי היא לגבי המעבד, ברור לי שהמעבד של ה-3550 חזק יותר, השאלה עד כמה זה משמעותי? -ב3550 יש את הסידרה החדשה Sandy Bridge, האם ב3450 זה מסידרה ישנה יותר ועד כמה ה sandy bridge משמעותי והם הוא שווה את ההשקעה? המחשב ישמש לעיצוב גרפי דו מימדי, photoshop, illustrator, Indesign ולרוב כל התוכנות רצות במקביל עם קב…
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
המחשב בעיקר לצפייה בסרטים אינטרנט ומשחקים. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1624 הבעיה היחידה,כביכול,שאני מוצא בו היא הזיכרון 2 gb. עד כמה זה משמעותי?ומה אפשר לעשות בנידון?תודהה
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
איזה מפרט עדיף ב3000 ש"ח מבוסס אינטל 775 או מבוסס AMD 64 בעיקרון המחשב הוא בעיקר לאינטרנט וקצת למשחקים כמו פיפ"א וneed4speed וכאלו... אם יש לכם הצעות למפרט טוב במחיר הזה{אני יודע שזה מעט אבל מה לעשות זה מה יש} אז אני אשמח לשמוע תודה
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנייד עסקי בטווח מחירים של 700-800 דולר בחוץ לארץ. הוא ישמש בעיקר לאינטרנט וכתיבת מסמכים אבל גם לעריכת תמונות [פוטושופ] ותוכנות גרפיקה אחרות לכן שגם לא יהיה חלש מידי. המסך - עדיף 15 אינץ' אבל אם יש משהו יוצא דופן שהוא 14 אינץ' אז גם יתקבל - אבל עדיף 15. זמן סוללה ומשקל - עדין שיהיו מעל הסבירים למרות שזה לא ממש משנה לי. מערכת הפעלה - לא חשוב. זיכרון, ארד-דיסק וכל השאר לא רלוונטיים. הרי כבר הניידים של היום כבר מגיעים עם נפחים מספקים. לא?! מצלמה מובנית זה מאוד חשוב - אם יש עדיין ניידים שמגיעים בלי. האמינות של המחשב מאוד מאוד חשובה! חשוב לי ממש שהוא יחזיק כמה שנים טובות ובהרבה טיסות ונסיעות ארוכות. אני יודע שזה לא תמיד משנה אבל למראה גם יש חלק פה... אני…
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אהלן. המטען שלי עושה לי בעיות ולוקח לי שעה לתפוס את התנוחה שהוא באת מטעין. כנראה שיש נזק לחוט בדיוק איפה שמחברים את זה למחשב. אני מעונייןם לקנות מטען וחדש ורציתי לדעת אם אני חייב לקנות מקורי ואל מה צריך להסתכל. המחשב הוא של חברת טושיבה והוא מלפני חצי שנה בערך. המטען מקורי אך הוא של חברת LITEON והוא 19V מה אני עושה ? כי לא ממש בא לי לשלם 300 שקל למטען. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
בלי שום אופציה עתידית לOC אם זה משנה משהו.. האם אפשר לארגן בסכום זה משהו? עדיפות לחברה עם סניפים בכל הארץ, דוגמת KSP או אייבורי
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אם קיים מחשב כזה הוא חייב להיות הכי טוב שיש יהיה מצויין גם אם מערכת ההפעלה תיהיה על כונן SSD (טוב גם לבטריה)... השאלה אם כבר יש כזה מחשב כי אם כן אני רוצה לקנות(ואם אפשר קישור בבקשה). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מעבד כפול ליבה לHDTV. כרטיס מסך למשחקים על המסך Dell2407WFP וספק שיחזיק את כל זה. תקציב 0 2K+-. תלוי בכמה אני אמכור את הלוח והמעבד הנוכחי- במפרט. מי שמעוניןן שיצור איתי קשר. זכרונות מה שיש לי עכשיו. אחליף בעתיד. אופציית אוברקלוק.
-
- 12 תגובות
- 709 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה עם כמה תוכנות עיבוד נתונים שירוצו במקביל גודל המסך?* בינוני משקל רצוי?* לא קריטי האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?* רצוי כמה שיותר אין בקשה ספציפית האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA,HDMIוכו)*לא בלוטות?* לא גודל מינימלי שלכונן קשיח?250 GB * כונן CD/DVD?רצוי אבל לא הכרחי צורב?*לא כונן Bluray?*לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?* לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא התקציב הוא בין 5000 ל-6000 תודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אחיין שלי התעסק עם המחשב ומקש אחד אבד, ושניים פשוט יצאו וכשניסיתי להחזיר התקשתי והם רופפים. המחשב הוא Ideapad U350. השאלה מה עליי לעשות? בטח המעבדה של לנובו תקח הרבה כסף על התיקון, מה הדרך שאתם הכי ממליצים לתקן את זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה! אני מעוניין לבנות מחשב מהמרכיבים הבאים: מעבד: amd athlon 64 3200+ שזה עולה 690 בערך לוח אם: albatron k8nf4x עם צ'יפסט nvidia n-force 4 - שעולה בערך 380 זיכרון: DDR2 512Mb 533MHz שתי אופציות - twinmos או samsung - שזה יוצא 230-260 ש"ח כונן קשיח: wd 80 gb s-ata - עולה 265 ש"ח מארז: פתוח להצעות לא הכללתי כרטיס מסך כי אין לי צורך בו וצורב dvd שכבר יש לי מדברים שקראתי כאן מקודם הבנתי שמומלץ מארז טוב אז אני אשמח לקבל המלצות רצוי לדברים זולים יותר (עד 250) כי התקציב די דל. אני פתוח גם להצעות והערות לגבי לוח-האם שבחרתי... בסך-הכל המחשב ישמש לפעולות פשוטות כמו תוכנות שיתוף קבצים, גלישה באינטרנט ,שמיעת מוזיקה וכו' וכו' (מולטיטסקינג) אני בקושי משתמש במחשב למשחקים ו…
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
המפרט הוא עבור אדם מבוגר, ועיקר השימוש הוא העברת קלטות מוזיקה למחשב ולדיסקים. אשמח לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב שישמש בעיקר לשיתוף קבצים ואינטרנט. יש לי כבר זכרונות (2 סטיקים של 512 DDR333 CL2.5 ) ללא מסך וציוד היקפי. הדרישות הם: שקט שקט. דיסק גדול. תקציב גמיש אפשר גם בפחות תודה
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה בבקשה לדעת מה בעצם ההבדל בין שני הדגמים האלו. בנוסף אין רישום מדויק של שני הדגמים באתר הרשמי של Dell.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
היי, חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים ב-5.5K (חריגה קלה בלבד) מעבד הוא כבר קנה (E6750) והוא מחוץ לתקציב. הוא לא יעשה OC בכלל. צריך את כל הציוד ההיקפי: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
רק כמה דברים שצריך בעיקרון 1.מסך גדול 2. כרטיס קול 5.1 ממש לא משנה לי איזה 3. כרטיס מסך טוב 4. צורב DVD תרגישו חופשי לחסוך בשביל המסך וכמובן שלוח אם צריך להיות נחמד++ תודה מראש על עזרה אין לי מושג מאיפה להתחיל
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי כמה דברים שהייתי רוצה במפרט: מסך- DELL2408 כ.מסך- EVGA 9800GX2 SSC תודה מראש למגיבים!
-
- 14 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לאחר הפסקת חשמל, נראה שהמחשב הנייד לא מזהה את כבל החשמל. ניסתי לנתק ולחבר, הפעלה מחדש. דבר לא עוזר! יש למישהו הצעות או רעיונות איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
רצוי מעבד אינטל..ושיהיה אפשר לעשות איתו אוברקלוק לא משהו רציני.. מדובר במחשב+מסך 22 מחנות ksp
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מעבד דגם: Intel C2D E8400 מהירות: 3.0GHZ קרור למעבד: CoolerMaster Hyper 212 Cpu Cooler לוח אם יצרן +דגם : GIGABYTE P43DS3L ציפסט: P43 זכרון יצרן + דגם: GEIL GX22GB6400LX דיסק קשיח יצרן + דגם: Western Digital WD640AAKS מהירות +נפח: 640GB SATAII 7200RPM 16MB Buffer דיסק קשיח 2 כרטיס מסך יצרן + דגם: Connect3D HD4850 512MB AC TwinTurbo OC Ver זכרון: 512MB כונן אופטי יצרן + דגם: SAMSUNG X22 SATA מארז יצרן + דגם: NZXT Guardian 921 ספק כח יצרן + דגם: CoolerMaster Real Power Pro 550W
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-