עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב יהיה לצרכי אינטרנטאופיס ,צורב די וי די. מסך דק 19 לא מתוכננן oc . אשמח להמלצה למדפסת משולבת סורק וצילום עד 300-400 עדיפות לזולה ... המחשב הוא לדוד קמצן .. שבאמת לא חייב מחשב חזק . תודה מראש

• 8 תגובות
    • 546 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)יצירת מוזיקה, סרטי HD וקצת משחקים bf4 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 ובנוסף טלוויזיה 32 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Slavikik,

שלום, אני מחפש מפרט למחשב בייתי לאמא שלי ללא ציוד היקפי וללא מסך... שימושי המחשב הם אינטרנט וסרטים...והיתי רוצה מארז טיפה איכותי... חשבתי אולי על המפרט הזה ב IVORY http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3032&CatCode=3 או מפרט בכל חנות אחרת באזור חיפה והקריות (פנדה נועה TMS..) חוץ מ KSP... תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  4. Started by sfzlaw,

שלום רב, אני מחפש מפרט למחשב בייתי ללא ציוד היקפי עד 2,000 ש"ח. שימושי המחשב הם בעיקר אופיס ואינטרנט אבל בגלל שהוא בייתי נראה לי שחשוב שגם ניתן יהיה להוריד סרטים בצורה סבירה. דרושה גם מערכת הפעלה שניתן יהיה להרכיב את המחשב בחנות (אני לא יודע להרכיב לבד) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  5. Started by MasterOr,

לצרכים של אינטרנט, עבודות משרדיות וקצת משחקים. כולל מסך LCD. תודה.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לבית... אני אשמח לקבל מפרט עד 4K מחנות אחת בלבד.... המפרט יהיה מיועד ליישומי אופיס ולאינטרנט, ואולי משחקים קטנים מאוד, אבל הכי חשוב שיהיה מוכן לוויסטה!. חשוב שיהיה במפרט גם כ.רשת אלחוטי! המפרט יכלול כל הציוד ההקפי, מסך, מקלדת רמקולים הכל .. תודה.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  7. אהלן, מה אתם אומרים על המפרט הבא (שהופיע באתר של KSP): מעבדי אינטל Core 2 Duo E4500, Bus800Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ABIT LG-95C s775, Intel 945GC, DDRII 667, VGA, 2xPCI-E זכרונות DDR II 667Mhz 1GB דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB SATA II צורבים Optiarc AD-7170S DVD±RW x18, DL x8 Beige Sata מארזים HJA-70 MIDI Beige סה"כ זה יוצא כ 1700 ש"ח. השימוש הוא בעיקר אינטרנט בסיסי ומשחקים (פשוטים) באינטרנט. נראה לי שעקב האכילס הוא שכרטיס האם הוא מדור ישן ועם מקסימום של 2GB זכרון. (שאמור להספיק לאמא שלי לפחות ל 3 שנים) זה לא אמור להיות מחשב שמתקדם עם כל חידוש טכנולוגי... תודה, אייל

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לצרכים בייתיים פשוטים facebook איטרנט וכו' אבל גם מחשב מספיק חזק (ללא יכולות יוצאות דופן) כדי להפעיל תוכנות קצת יותר מורכבות (תכנות - visual studio) לשנתיים הקרובות. נקודות חשובות: * אני רוצה שבמפרט יהיה זיכרון פנימי 4 ג'יגה של קינגסטון * ללא מסך * אני מניח שהדבר הכי יוזיל את המחשב היא העובדה שהכרטיס מסך,קול ורשת הם מובנים בלוח אם * מעבד בטווח מחירים כזה אני מניח שזה מעבד מסדרת i3 * עדיפות ללוח אם אמין כמו Gigabyte, יציאת HD מהכרטיס מסך תודה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  9. Started by aytek,

שלום, אני זקוק למפרט עבור מחשב שישמש עבור גלישה באינטרנט, תוכנות משרדיות ומשחקים פשוטים. אין צורךב ציוד הקפי (רמקולים, עכבר, מקלדת), אין צורך בצורב דיסק 160-200GB, אופציה להתקנת כרטיס מסך בעתיד (PCI-E), זיכרון 1GB לפחות. תודה מראש, ניסים.

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, אז למה לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי רגיל + משחקים עד כמה שהתקציב מאפשר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין משהו ספציפי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר, יותר טוב, אבל בשל התקציב אסתפק בהגדרות בינונ…

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  11. Started by sos,

אני צריך מפרט למחשב שהייעוד שלו הוא בעיקר סרטים והרבה ומשחקים כבדים גם מבחינת הגרפיקה וגם מבחינת הגודל שלהם כמו NFS וGTA החדשים. תשלחו בבקשה תשובה לאיימל: daniel_h1@walla.co.il תודה רבה =]

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  12. Started by shibby15,

היי אני שוקל אם עכשיו זה זמן טוב להחליף מחשב או שעדיף לחכות שיצאו רכיבים "מותאמים יותר" לויסטה... בכל מקרה אני מחפש מחשב שיאפשר לי לי אובר קלוק ברמה סבירה-גבוהה גיימינג ברמה בינונית מינוס שיהיה יחסית שקט ומבחינת מארז ו"יופי" ממש לא אכפת לי איך הוא נראה העיקר שיהיה יעיל נוח ושקט. צורב דיוידי נראה לי כבר הכרחי בימינו... שיחזיק הרבה זמן מבחינת היערכות לעתיד מבחינת שידרוגים (שלא נראה לי שאני אעשה בשנתיים הקרובות ועד אז מי יודע איזה לוח אם אני אצטרך...) חשוב לי קונרו ויכולות אובר קלוק כל השאר-העיקר שיתעלה על המחשב הנוכחי- athlon xp 1700 עם גיפורס 4 4200 וגיגה זיכרון נראה לי שאני אסתפק ב 7300GS או GT לפחות לשנה הקרובה ואז אולי כבר אשדרג למשהו מהדורות החדשים. מבחינת ה…

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  13. שלום! אחרי שנה שהמחשב לא עובד לי ושאני משתמש בasus eee אידיוט החלטתי להשתדרג! אז ככה...התקציב קצת קשה לי כי יש לי כל מיני דרישות אבל נקווה שאסתדר. ניסתי לבנות אחד אבל זה לא הצליח, אני סומך עליכם. הדרישות לא היסטריות אבל: שיהיה מהיר, שקט, שלא אשמע שהוא קיים בכלל ושיריץ לי מצוין sims 3. מעבד: 4 ליבות זה מיותר לי לחלוטין. הדילמה זה בין e8400 לcore i3 המקביל במהירות ובמחיר. זיכרון: 4 ג'יגה רגיל. דיסק קשיח: 500GB יהיה נחמד. לוח אם תואם של asus\gigabyte ושלא יהיה קטן! אחד טוב עם הרבה חיבורים ובלי כרטיס מסך מובנה! כרטיס מסך שיריץ לי sims 3 (למרות שזה נשמע בדיחה) אבל בכללי חזק שאוכל להריץ משחקים בסגנון ברזולוציה גבוהה מאוד. צורב asus 22X מסך 22' של חברה מוכרת ולא חייב משהו רציני…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, אני מחפש מפרט למחשב שיהיה למטרת מולטימדיה, אינטרנט, בקטנה משחקים. התקציב הוא עד 3000 שקלים. אני צריך רק את המחשב בלי מסך מקלדת עכבר .... רק מחשב ! אני חייב מקום אחסון גדול לפחות 160GB... ושלא תהיה בעיית אי תעימות ספק כל העניים הזה של ה-20\24 פינים... תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by e717,

חבר'ה, התייאשתי! לא ידעתי שבחירת מחשב תיהייה קשה כל כך ומאז שפנטיום 3 עבר אני כבר לא יודע כלום במחשבים בכל מקרה אני צריך 2 מחשבים אחד ביתי רגיל למשחקים וורד אינטרנט לא רציני והשני משרדי שגם יעבוד עם אינטרנט וגם עם תוכנות גרפיות (autocad) וכו' בקשר למחשב הבייתי חשבתי ככה: מעבד: אין לי מושג!! אני לא יודע אם AMD או אינטל בכלל חשבתי שרק אינטל וAMD בכלל לא טוב וכנראה שזה לא נכון, אני רוצה משהו כמו 3.0 ג'יגה אני לא יודע איך זה הולך בAMD תמליצו בבקשה לוח אם: זה לא כל כך חשוב כמו שהבנתי רק שיהייה בלי כרטיס מסך מובנה אבל כרטיס רשת וכל מובנים רצוי. אני יודע שזה קשור למעבד לכן לא רשמתי איזה אני חושב זכרון: בקשר לזכרון הבנתי שDDR 400 זה האחרון, וכנראה שאני אקח אחד של 512MB אבל…

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by green170,

קבלתי הצעת מחיר למחשב שהשימוש בו יהיה שימוש ביתי - אינטרנט, אופיס ופוטושופ. ההצעה - מארז 500W 2 XUSB דגם 1667 לוח אם GIGABYTE GA-H55M-D2H מעבד Intel Core i3-540 3.10 4M LGA115 זיכרון DDR3 2GB 1333 דיסק קשיח 500G WD BLUE CAVIAR SATA2 3Gb/S 7200 צורב DVDRW Sony Optiarc AD-7260S-0B כרטיס מסך GeForce 8400GS 512MB PCI-E GAINWARD המחיר 1,887ש"ח האם ההצעה נראית לכם תואמת לצרכים שפורטו למעלה ? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by nirsela,

שלום לכולם! החלטתי לרכוש מחשב חדש, והסתכלתי קצת על המפרטים באתר בניסיון למצוא את המחשב בשבילי. מטרות המחשב הן: 1) שימוש ביתי - אינטרנט, תמונות, מוזיקה, אופיס וכו'.. 2) הצגת סרטים וסדרות טלוויזיה. 3) משחקים - תתפלאו או לא אבל מה שגרום לי לקנות מחשב חדש זה גם זה שהנוכחי ישן, אבל גם זה שאני לא יכול להריץ את דיאבלו החדש עוד שתי נקודות חשובות בשבילי הן: 1) כיום אני משתמש ברשת אלחוטית באמצעות אנטנה שחוברה למחשב על ידי כרטיס יעודי. אני צריך תמיכה בכרטיס זה, או לחלופין יכולת WIFI מובנית. 2) הטלוויזיה בחדר שלי ישנה, ובעלת חיבורי RCA בלבד, ולכן אני זקוק לכרטיס מסך שתומך ביציאה זו. לחלופין, אם קיים כבל שממיר בין HDMI לRCA אז גם אין בעיה. התקציב המוגדר הוא בין 3500 ל4000 שקל…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Tal14,

היי אני צריך בבקשה עזרה מחפש מחשב בסביבות ה1,500 ש"ח. צרכים בייתים בלבד - מוזיקה אינטרנט ואופיס.. ללא ציוד הקפי תודה

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by omertov,

מבקש את דעתכם על המפרט הבא: http://www.planetnana.co.il/omertov2006/haza.JPG המחשב מיעוד לאינטרט ומשחקים... ההצעה יצאה 4000 שקל שזה גם הגבול הכספי...אין צורך בצורב מקלדת וכל השטויות... תגיד את דעתם בבקשה...כדי שאני בטוח בקנייה...

20. Started by leoleo,

שלום לכולם, אודה לקבלת חוות-דעת על המפרט בדגש על המארז ולוח האם. שיהיה יום טוב לכולנו CPU : Intel® Core 2 Duo® E4300 1.8Ghz 800Mhz FS With EM64T for Supporting 64Bit Operating Systems Motherboard : Intel Shrewsbury G965 for LGA775 VGA : OnBoard High Quality Intel 950 GPU *Optional - Any PCI-E Card Can Be Added To This PC LAN : 10/100/1000Mbps OnBoard, Cable/ADSL Ready Sound : Onboard 6-Channel High Quality HDD : SEAGATE 200GB SATA2 7200RPM 8Mb Buffer Case : JSP TECH White MINI ATX 400W Optical Drive : LG DVD Writer Dual Layer X18 Flash Card Reader : Internal 7 in 1 Memory : DDR2 667Mhz 2* 512Mb Total 1Gb Dual Channel DDR2 Keyboard & Mouse : Included LOGITECH Heb/Eng+…

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  21. שלום, הגיע הזמן להחליף את המחשב שברשותי -נרכש בשנת 2003, עבר קצת תוספות ושדרוגים, אבל הוא נורא עייף בזמן האחרון. אני רוצה מחשב מהיר, שקט ויציב שיעשה את העבודה, ושניתן לשדרג אותו / חלקים ממנו בעתיד אם אצטרך. השימושים העיקריים: אופיס, אינטרנט, תמונות, סרטים ומשחקים (NFS לדוג'). מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  22. ללא ציוד היקפי. יש לי מסך, אבל צריך להתחבר גם ל LCD לצורך צפיה בסרטים מהמחשב (גם HD) לא מתוכננים משחקים כלל. חנות באיזור ת"א/השרון בעדיפות. מארז לא גדול מידי...

• 11 תגובות
    • 841 צפיות
  23. בס"ד אשמח מאוד אם תוכלו למצוא לאמא שלי מחשב שמתאים לדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג כלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב אינטרנט ( כולל משחקים באינטרנט), צפייה בסרטים באיכות HD , א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : office לרוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם …

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. היי, מה דעתכם על המפרט הבא לשימושים ביתיים רגילים בעיקר - אופיס, אינטרנט ומשחקים בסיסיים (PES, fifa וכו' לא בהגדרות גרפיקה מקסימליות כמובן...) מעבד AMD Athlon II X3 435 Box ₪392 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX435WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-UD2H ₪368 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38513 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪263 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 ₪213 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23720 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪106 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז כולל ספק HEC 6T10 300W ₪206 כ…

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  25. שלום לכולם, אני זקוק למחשב ביתי שימוש של - סרטים HD, פוטושופ, גלישה באינטרנט, עריכת מסמכים, ניגון מוזיקה (לא גיימר בכלל לא משחק על המחשב בכלל) להלן המפרט כשמגבלת המחיר היא 3500 ש"ח. אשמח אם תוכלו להביע דעתכם הכנה. מעבד Intel Core I5 2500K Box לוח אם Asus H67BLB3 או לחילופין Intel DH67BL כרטיס מסך Asus nVIDIA GeForce 220GT 1024MB PCIe ENGT220/DI/1GD2(LP כונן קשיח WD BALCK EDITION 1TB 64MB BUFFER מארז tzag elite 10700 זיכרון: Kingston Hyper X Genesis 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz מסך Philips 244E1SW LCD מחיר המפרט כרגע:3500 ש"ח כולל בדיקת מאמץ וחיבורים. בבחינת המפרט אנא קחו בחשבון את השימוש במחשב. אני כן רוצה מחשב שיאריך שנים אבל אין לי צורך בקירור מסיבי מידי, מארז מטורף מי…

• 5 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים