עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אורח gonzila

Athlon XP 2000+ cooper fan GIGABYTE 7VRXP (KT333)+sb+lan+raid133 512Mb DDR (333) Samsung SUMA GEFORCE 4 Ti4200 128Mb+TV+DVI+vivo 40GB 7200 ATA-100 (8MB CACH) l LG X16 DVD SONY 1.44 SONY 40 x 12 x 48 (Retail) ATX MIDI 400W for P4 + USB HP Multim usb hub KEYBOARD Mitsumi Optical USB/PS2 +roll תודה מראש, gonzila

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. שלום לכולם אני חדש בפורום אני גר באיזור המרכז אך לומד בב"ש כך שרוב הזמן אנח שם ולכן מעדיף לקנות את המחשב שלי שם. אני יודע שיש שם אייבורי מחשבים עם מחירים טובים אבל מצד שני שמעתי אליהם דעות שונות.... יש עוד מקומות מומלצים וזולים בב"ש? כי אני באמת לא יודע איפה לקנות שם... תודה

3. Started by shani36000000,

שלום יש לי לפטופ של ג'גבייט הוא נתקע לי ועלה כל פעם מחדש עד שהתקנתי בו עם הדיסק המקורי ויסטה ואז נמחקו לי כל הדרייברים במחשב ככל הנראה כי האינטרנט לא עולה לי [אני משתמשת באינטרנט לאחוטי] וכל הטכנאים שדיברתי איתם אמרו לי שאני צריכה להתקין דרייברים חדשים והביאו לי גם אתר להוריד ממנו הבעיה היא כשכשאני באה להתקין את הדרייברים המחשב פותח אותם בתוכנה של ה"כתבן" או ה"מדיה פלאייר" ובקיצור כל התוכנות שמותקנו לי במחשב וזה ממש לא עוזר אפשר עזרההה???

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לפי מידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 (באמת שאין צורך לסחוט את המיץ אלא אם זה ממש ממש ממש ממש מומלץ, אני מעדיף לחסוך עד כמה שניתן, רוצה מחשב חזק לשנים הקרובות אבל לא לבזבז סתם). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית (בעיקר WORD וטקסטים ארוכים), הרבה לשוניות פתוחות והרבה תוכנות (פשוטות לרוב) שיעבדו במקביל). 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - אין צורך לכלול HDD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) ? - 6(?), רצוי שיהיה שקט. כמובן שאין …

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  5. לפני איזה חודש ביקשתי מפרט בסביבות 4000-4500 וזה מה שהציעו לי.... מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ₪1058 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ₪578 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ₪366 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ₪427 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe ₪1637 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37388 מארז ללא ספק HEC 6C28 ₪169 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6C28-NPS ספק כח HEC 500TDT 500W ₪290 http://skypc.co.il/product.asp?pid=500…

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by iceflame24,

שלום ותודה מראש, אני צריך מפרט מחשב בתקציב 1000-1200 שקלים . המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית במחשב וורד אופיס וכד . צריך להיות מבוסס אינטל אם אתם יכולים לכלול גם אפשרות לחיבור לטלויזיה כמחשב סלוני hd במסגרת התקציב אז נפלא. במידה ולא אז ממש לא נורא. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  7. Started by radel,

(Mods: apologies if this is the wrong section of the forum to post 'for sale' notes; please move as appropriate) [התוכן נמחק עקב עבירה על חוקי הפורום ]

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  8. Started by egozoid,

אני צריך מפרט למשחקים ממש כבדים ב 6500 ש"ח בלי חריגה... קשה לי להכין מפרט בעצמי... אני לא צריך ציוד היקפי ואני לא שם דגש על שקט או על עיצוב... יש לי מסך 30" אני לא בטוח מה טוב בשביל זה... תודה. עריכה: משחקים כמו STALKER CLEAR SKY החדש והדורש... ואולי גם CRYSIS על ההגדרות הכי גבוהות למעט AA גבוהה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by tomerA,

יש לי בעיה שהמעבד שלי מתחמם לאחרונה יותר מידי וחשבתי שאחת הבעיות יכולה להיות שהמאוררים שלו מלוכלכים. חשבתי לנקות אותו עם ספריי של אוויר והשאלה שלי היא האם צריך לפתוח את המחשב בשביל זה? או שמספיק לרסס לתוך החורים של האוורור? במידה שאני רוצה לפתוח אותו, האם זה פשוט כמו מחשב נייח? ואם לא כדאי לקחת את המחשב לטכנאי שינקה אותו?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  10. Started by lcx,

היי, אשמח להמלצה- מחפש מחשב נייד עם מסך 14", למגוון שימושים- יומיומיים וגם קצת תוכנות (כמו אנדרואיד על המחשב). המחשב צריך להיות קל וכמה שיותר חזק בתקציב. (16GB ראם, לפחות 256 SSD) תקציב 2500-3500 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  11. אני מחפש מחשב חזק שיתאים למשחקים וגם השימוש הוא למולטיטסקינג כגון סרטים , מוסיקה, אינטרנט ההתמקדות העיקרית פה מבחינתי מהירות שאלה : האם 8 ג'יגה זכרון יתן לי ניצול גבוהה של משאבים עם מעבד חזק ולוח אם מהיר ואם כן, אז ההתמקדות היא בזה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  12. Started by shabo or,

מחשב אסוס נייד עלה לי 2,700 ללא מערכת הפעלה, המחיר היום עדיין 2,700 ללא מערכת הפעלה. בכמה מציעים למכור את המחשב? בשימוש שנה בדיוק (12 חודשים) הגיע ללא מערכת הפעלה ואני התקנתי את המערכת הפעלה (win 10) ולא הרצתי עליו משחקים ודברים כבדים, רק דפדפן. צירפתי תמונה של המפרט והכל.. ממה שאני רואה הוא גם אזל במלאי בהרבה חנויות פה בארץ.. אשמח לדעת כמה מציעים למתחר. מצב כמו חדש באמת בלי שריטה אחת ולא הרצתי עליו דברים כבדים ככה שגם בחומרה הוא כמו חדש. הוא כולל טביעת אצבע ומערכת הפעלה (מציין שאת המערכת הפעלה לא קיבלתי עם המחשב, אני התקנתי)

13. שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לשימושים בייתים רגילים למדי שיחליף מחשב שולחני בן 6 שנים בערך... ולפירוט העניין: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משרדי (אינטרנט, אופיס) משחקים קלים, צפייה בסרטים. לעיתים נדירות יחסית עריכת סרטי וידאו ברמה ביתית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?עדיף מסך 14 + . מבריק או מאט - לא מבין במיוחד. השימושים הם כפי שכתבתי מעלה. המחשב ישמש בעיקר בבית או במשרד ופחות בחוץ. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אי…

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  14. Started by guy_intel,

המערכת כוללת לוח אם של אינטל ו-3G זיכרון, 4870 1G: http://www.skypc.co.il/pl_product~sky250~88~0.htm נשמע לא רע בכלל במחיר הזה למרות שהלוח לא משהו (אינטל). הצעה אטרקטיבית, לא ?

15. Started by lielmar1,

חברה אני קונה מחשב בניתי מחשב תגידו לי עם הוא טוב מעבד intel E8500 3.16 Gh לוח אם Gigabitye GA-EP45TDS3 זיכרון 4 gh ram 800 mh kingston כרטיס מסך ati HD4870 512mg מסך 22 אינץ LG ספק 500 וואט רק תגידו לי עם הספק מספיק חזק או שצריך יותר חזק :) :)

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  16. Started by Phobus,

שלום לכולם, קניתי לפני יומיים מחשב נייד - dell inspiron 1520 8600m GT. היום כשחיברתי לראשונה את האוזניות שלי (sennheiser hd485) כדי לבדוק את איכות הסאונד פה בנייד ישר שמתי לב לתופעה מוזרה ביותר. רעשי רקע. עוד יותר מכך, רעשי הרקע היו של הדיסק הקשיח. כל פעם שהנורה הקטנה נדלקת פה והדיסק הקשיח עושה פעולה כלשהיא, אני שומע את הרעשים שאפשר גם לשמוע כשמקרבים את האוזן לגוף הנייד - אבל דרך האוזניות. זה נדמה לי כאילו יש מגע רופף כלשהוא בין חלקי כרטיס הקול או הג'ק של האוזניות לבין הדיסק הקשיח, כי הרעשים אינם מכאניים - זה נשמע כמו אותות חשמליים. אני ניסיתי לבדוק מאיפה זה מגיע, והרעשים האלו נשמעים גם כשהכל ב-mute. זה בטוח לא נגרם מהאוזניות כי הן בסדר גמור גם במחשב הראשי וגם במערכת הבית…

• 12 תגובות
    • 4.6k צפיות
  17. Started by LinKinG,

CPU Intel Pentium4 3.0E GHz Prescott Socket 775 Mainboard for Intel Asus P5GD1 Hard disk Western Digital 80 GB / Buffer 8 MB Floppy disk Mitsumi FDD 3,5 inch Memory Geil DDR 512 MB PC3200 400 MHz with cooling 2 Units DVD-RW NEC DVD RW 3500A Video Card - Radeon Asus Extreme AX600XT/HTVD 128 MB Case CoolerMaster Centurion 5 MS MultiMedia Keyboard + Ms optical Mouse Sum 6212 מה אתם אומרים על המפרט?

• 14 תגובות
    • 910 צפיות
  18. לא אכפת לי אוברקלוק.. רק שלא יהיה מרעיש.. ושיעבוד מהר גם עם ויסטה.. תודה[[=

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by shm01,

האם המעבדים של הדור הנוכחי i5 מתעלים על i7 של דור קודם?

20. Started by 00Amir,

אני רוצה לקנות נוטבוק 10" בשביל לחבר אותו ל TV , להריץ עליו סרטים HD ביציאה ל TV , יוטיוב והורדות... האם המעבדים בנטבוקים יסחבו את המעבר ל TV והרצת סרטים? פשוט מצאתי נטבוק ב 550ש"ח - דיל של החברה.. איזה נתונים לחפש? מה המעבד המינימלי שצריך?

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  21. Started by yam102,

מה דעתכם אל המפרט של המחשב הזה X202E-CT009H והמחשב לא לגיימינג לשימוש אינטרנט אבל מהיר כמה שיותר עם יש לכם עוד אופציות בכיף אבל חייב שיהיה בתקציב של2000 שח 11.6 אינץ מקסימום ומהיררר נתונים טכנייםסוג מעבד Intel Core i3 דגם מעבד 3217U נפח זיכרון RAM 4 GB סוג הזכרון DDR3 סוג מסך LED מסך מגע כולל כרטיס מסך Intel HD Graphics 4000 כונן קשיח 500 GB מהירות כונן קשיח 5400RPM רשת אלחוטית 802.11g 802.11b 802.11n

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2000, אולי 2500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדית ואינטרנט, חיבור לעבודה מרחוק, משחקים קלים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? המלצה למסך (בעלות מינימלית, מחוץ לתקציב) תתקבל בברכה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קצת 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין צורך באורות וכו 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן ר…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  23. שלום שלכולם המפרט שלי הוא קצת שונה, הוא מבוסס על ה-i3. בגלל שיש לi3 יכולות וידאו חשבתי שזה יכול לחסוך לי את הכרטיס מסך. אני טועה? אז הנה: 554 מעבד Intel Core i3-530 Box 588 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 282 זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value 272 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB 521 מארז כולל ספק Antec NSK 2480 Silver 380W ₪2,217 5 פריטים שמרתי עליו מאוד פשוט, ועניין שהוא מאוד עקרוני לי הוא ה-Intel, מכיוון שאני מריץ מערכת ייעודית אשר תרוץ על המעבד הזה.(לא amd) אין צורך כרגע בכרטיס טלויזיה, אולי בהמשך הוא יתווסף. מה שעוד נחמד במפרט הזה הוא שניתן לשפר אותו עם הזמן... כרטיס מסך וכו'. המערכת כרגע אמורה להריץ וידאו…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום ותודה מראש לעוזרים. מחפש מחשב לאדם מבוגר ,בעיקר לאינטרנט ,קצת וורד ומשחקי אונליין (פקמן וכו...) כרטיס מסך לא ממש חשוב ציוד הקפי קיים מהמחשב הישן. (המחשב הישן פשוט לא זז כבר) ללא מערכת הפעלה (יותקן ווינדוס) התקציב עד 2000 שח אבל אשמח אם יהיה גם הרבה פחות. תודה רבה!

25. האם שווה לקנות? יש מישהו שמבין ? מחירים, דגמים, זיופים והיכן לקנות?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים