עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אני צריך מפרט לגיימר כבד מאוד אני מוכן להשקיע עד 6500 שח , לא צריך מסך. תודה מראש!

2. שלום רב לחברי הפורום הנכבדים! לפני כמעט שנתיים נועצתי בכם בנוגע לרכישת מחשב נייח פצצה, ואכן כולם נרתמו לעזרתי והתפתח שם דיון של ממש שהחכים אותי, ובסופו של דבר השתמשתי בהמלצות שקיבלתי שם, רכשתי את החלקים ב TMS והרכבתי אותו בעצמי, וב"ה עובד מצויין בלעה"ר. כעת ביקשה ממני אחותי עזרה באותו נושא, היא רוצה לקנות מחשב לילדים שישמש כעת בעיקר לצרכים בסיסיים כמו וורד, אינטרנט וקצת סרטים, לא הרבה מעבר. העניין הוא שאחת הבנות שם לומדת עריכת מצגות, והרצון הוא להרכיב מחשב בסיסי, אבל עם 'אופציה להרחבה', דהיינו שביום מן הימים בעוד שנה או שתיים כשירצו לשדרג אותו לא יצטרכו להחליף לו את כל הרכיבים והמארז, אלא רק כרטיס מסך ומעבד למשל, או משהו בסגנון. מקווה ש…

• 20 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by nani50,

אז אני רוצה למכור את המחשב הנייד שלי.. יש לו אחריות לעוד כמעט שנתיים בערך, המחשב ללא שריטה. מפרט: מעבד: i7 3520M זכרון: 12GB HDD: ראשי 500GB 7200 מסך: 14׳ (HD+ (1600/900 Windows 7 Pro אפשרי לקבל את המחשב גם עם CADY http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Latitude-E5430-Notebook.81765.0.html http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=826388 מה אתם חושבים... בכמה אני יכול לנסות למכור אותו?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. בוקר טוב! יש כאן עניין בבית בקניית מחשב שישמש כמרכז המולטימדיה הביתי. המחשב יחובר ב-HDMI לטלויזית LCD 42" ברזולוצית Full HD - 1080P ובחיבור S/PDIF לרסיבר. תפקידו של המחשב יהיה כמובן להכיל את כל התמונות, הסרטים, דיסקים (מוזיקה) שיש בבית. אחד הדברים החשובים ביותר הם שהמחשב ישמש כמקור לסרטי HD, בכל הפורמטים, הקידודים והרזולוציות! 720P, 1080i,1080P ב-WMV,MKV, כאלה שצלומו במצלמת ודיאו HD ביתית (AVC-HD - H.264) ובעתיד גם מכונן Bluray שיותקן במחשב. הנושא העיקרי לדיון הוא הבא: המחשב שנמצא במפרטים המומלצים הוא לא רע בכלל (כמובן בתוספת מעט זכרון ואולי HDD גדול יותר), אבל אני תוהה אם הוא יוכל לעמוד בניגון חלק ללא בעיות של וידאו באיכות ה-HD הגבוהה ביותר ללא שום בעיה (ללא תקיעות, ב…

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  5. אני סטודנט לתוכנה שלא סגור על עצמי המחפש מחשב נייד לא יקר שיעבוד טוב עםתוכנות שפות תיכנות למינהן ויזואל ו אס-קי-אל עם מעבד טוב וכרטיס גרפי מעולה ישמח לשמוע או לקבל המלצה...

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  6. כמו שכבר אמרתי אני מחפש לקנות מחשב נייד למטרת תיכנות (לימודים) וקצת משחקים (אסאסין סקריד, פרוטוטייפ - זה הסגנון) תקציב של 3.5K עם חריגה של עד 1K המחשב יכול להיות מהארץ או מאתר NEWEGG * גודל המסך? ממה שהבנתי הכי טוב זה '14 או '15 * רזולוציית המסך? מה שמתאים לצריכים שלי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת + מלאה * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדיי לשים בתיק כי אני יסתובב איתו בלימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ כמה שיותר ארוך. אני לא יודע מה זמני הסוללות של הניידים לכן אני יגיד 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3. * Bluetooth? לא חובה (לא צריך) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD + עוד כונן SDD שעליו אני יתקין את התוכנות הכבדות ומערכת ההפעלה * כונן א…

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by שיבולת,

שלום לכולם, אני סטודנטית לתואר שני ומחפשת מחשב נייד טוב שילווה אותי לשנים הבאות. - גודל מסך ''14, 1920*1080, FHD, מט. למה? בעקבות הקורונה הלימודים הלימודים דרך המחשב, צריכה מסך טוב בגודל סביר שלא יחזיר את האור מהמנורה. - כרטיס גרפי שיתאים לעריכה. -פלוס כונן SD, מעדיפה שיהיה במחשב מאשר משהו חיצוני. למה? אני צלמת חובבת, ועורכת מדי פעם תמונות בתוכנת lightroom ובפוטושופ. - נראה לי מספיק לי 8GB ו- 256GB. לפי הבנתי זה מספיק לי בשביל להריץ אופיס ולגלוש באינטרנט. תקנו אותי אם אני טועה. - מחשב קל! חובה. עדיף עד 1.5 ק"ג. למה? מסתובבת עם המחשב עלי. -כולל מצלמה. למה? כי לומדים בזום! - SSD - מקלדת שקטה. פלוס לומדת עכשיו…

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  8. Started by matonia,

למראית עין זה נרא המשהו טוב אבל אני מכיר הכל חוץ מהלוח אם הזה. מעבדי אינטל P-4 3,2 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IS7-E2 (865PE),DDR128b,H-Threding,SATA זכרונות DDR 400 512MB Dual Chanel (2x256MB) דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80GB SATA כרטיסי מסך GF FX5200 TV כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM LG x52 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI 2209 PFC, usb מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים IIYAMA 17''V.M. PRO1404 Flat נ.ב: אתם חושבים שבחברת KSP אפשר להגיד להם שאני רוצה את זה בלי מסך? תודה רבה לכו…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-500 שקלים בבקשה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). עבודה משרדית וגלישה - יומיומי, תכני HD -העתקה של תכני ה HD לכונן חיצוני ייעודי לצורך סטרימינג. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ראוטר מהיר עם טווח שידור אלחוטי רחב, כונן חיצוני בנפח של 1TB לפחות ,יעודי לסטרימינג באמצעות חיבור USB למסך ה LCD, עדיפות לכוננים שמזוהים בצורה אלחוטית (WIRELESS) 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב ב…

10. Started by Krooc,

Core 2 Duo E6750 nm 4mb l2 2.33 GHz 1333 MHz מעבד לוח אם Gigabyte GA P35 DS3L 2GB DDR2 667 MHz זכרון צורב DVD PHILIPSX18 RW כונן קשיח W.D SATA2 500 GB 7200 RPM 16MB כ. מסך GIGABYTE 8800 GT 512mb 256 bit כ. רשת on board lan 10/100 מארז מקצועי וספק כוח HEC PRO MINI USB FULL ATX +HEC 450W REAL 4800 או:::: Core 2 Duo E6750 nm 4mb l2 2.33 GHz 1333 MHz מעבד לוח אם Gigabyte GA P35 DS3L 2GB DDR2 667 MHz זכרון צורב DVD PHILIPSX18 RW כונן קשיח W.D SATA2 250 GB 7200 RPM 16MB כ. מסך GIGABYTE 8800 GT 512mb 256 bit כ. רשת on board lan 10/100 מארז מקצועי וספק כוח HEC PRO MINI USB FULL ATX +HEC 450W REAL 4500 האם המחירים טובים? אפשר למצוא יותר זול?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  11. בלי צורב, די וי די, מסך, מודם, מקלדת ועכבר (יש לי את כל אלה ואני לא רואה סיבה לקנות חדשים) וגם לא מסך. המחשב מיועד למשחקים . יאללה לעבודה.. (סתם בצחוק...) תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 545 מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX AMD1174 1,457 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe 32130 519 לוח אם GIGABYTE GA-M57SLI-S4 38430 269 134 2 זיכרון SAMSUNG DDR2 1024MB 667Mhz CL5 M378T2953CZ3-CE600 391 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W 6A19B-400 79 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) 10 1 איסוף עצמי מהחנות. 8 פריטים 3,260 ¤ סכום כולל מע``מ איך המפרטאני קונה אותו היום מסק פי שווה את המחיר? ואם כן מה לשפר די דחוף כי אני סוגר את העסקה היום אז תודה מרא

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  13. אורח gonzila

Athlon XP 2000+ cooper fan GIGABYTE 7VRXP (KT333)+sb+lan+raid133 512Mb DDR (333) Samsung SUMA GEFORCE 4 Ti4200 128Mb+TV+DVI+vivo 40GB 7200 ATA-100 (8MB CACH) l LG X16 DVD SONY 1.44 SONY 40 x 12 x 48 (Retail) ATX MIDI 400W for P4 + USB HP Multim usb hub KEYBOARD Mitsumi Optical USB/PS2 +roll תודה מראש, gonzila

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. שלום לכולם אני חדש בפורום אני גר באיזור המרכז אך לומד בב"ש כך שרוב הזמן אנח שם ולכן מעדיף לקנות את המחשב שלי שם. אני יודע שיש שם אייבורי מחשבים עם מחירים טובים אבל מצד שני שמעתי אליהם דעות שונות.... יש עוד מקומות מומלצים וזולים בב"ש? כי אני באמת לא יודע איפה לקנות שם... תודה

15. Started by shani36000000,

שלום יש לי לפטופ של ג'גבייט הוא נתקע לי ועלה כל פעם מחדש עד שהתקנתי בו עם הדיסק המקורי ויסטה ואז נמחקו לי כל הדרייברים במחשב ככל הנראה כי האינטרנט לא עולה לי [אני משתמשת באינטרנט לאחוטי] וכל הטכנאים שדיברתי איתם אמרו לי שאני צריכה להתקין דרייברים חדשים והביאו לי גם אתר להוריד ממנו הבעיה היא כשכשאני באה להתקין את הדרייברים המחשב פותח אותם בתוכנה של ה"כתבן" או ה"מדיה פלאייר" ובקיצור כל התוכנות שמותקנו לי במחשב וזה ממש לא עוזר אפשר עזרההה???

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לפי מידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 (באמת שאין צורך לסחוט את המיץ אלא אם זה ממש ממש ממש ממש מומלץ, אני מעדיף לחסוך עד כמה שניתן, רוצה מחשב חזק לשנים הקרובות אבל לא לבזבז סתם). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית (בעיקר WORD וטקסטים ארוכים), הרבה לשוניות פתוחות והרבה תוכנות (פשוטות לרוב) שיעבדו במקביל). 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - אין צורך לכלול HDD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) ? - 6(?), רצוי שיהיה שקט. כמובן שאין …

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  17. לפני איזה חודש ביקשתי מפרט בסביבות 4000-4500 וזה מה שהציעו לי.... מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ₪1058 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ₪578 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ₪366 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ₪427 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe ₪1637 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37388 מארז ללא ספק HEC 6C28 ₪169 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6C28-NPS ספק כח HEC 500TDT 500W ₪290 http://skypc.co.il/product.asp?pid=500…

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by iceflame24,

שלום ותודה מראש, אני צריך מפרט מחשב בתקציב 1000-1200 שקלים . המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית במחשב וורד אופיס וכד . צריך להיות מבוסס אינטל אם אתם יכולים לכלול גם אפשרות לחיבור לטלויזיה כמחשב סלוני hd במסגרת התקציב אז נפלא. במידה ולא אז ממש לא נורא. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  19. Started by radel,

(Mods: apologies if this is the wrong section of the forum to post 'for sale' notes; please move as appropriate) [התוכן נמחק עקב עבירה על חוקי הפורום ]

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  20. Started by egozoid,

אני צריך מפרט למשחקים ממש כבדים ב 6500 ש"ח בלי חריגה... קשה לי להכין מפרט בעצמי... אני לא צריך ציוד היקפי ואני לא שם דגש על שקט או על עיצוב... יש לי מסך 30" אני לא בטוח מה טוב בשביל זה... תודה. עריכה: משחקים כמו STALKER CLEAR SKY החדש והדורש... ואולי גם CRYSIS על ההגדרות הכי גבוהות למעט AA גבוהה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by tomerA,

יש לי בעיה שהמעבד שלי מתחמם לאחרונה יותר מידי וחשבתי שאחת הבעיות יכולה להיות שהמאוררים שלו מלוכלכים. חשבתי לנקות אותו עם ספריי של אוויר והשאלה שלי היא האם צריך לפתוח את המחשב בשביל זה? או שמספיק לרסס לתוך החורים של האוורור? במידה שאני רוצה לפתוח אותו, האם זה פשוט כמו מחשב נייח? ואם לא כדאי לקחת את המחשב לטכנאי שינקה אותו?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  22. Started by lcx,

היי, אשמח להמלצה- מחפש מחשב נייד עם מסך 14", למגוון שימושים- יומיומיים וגם קצת תוכנות (כמו אנדרואיד על המחשב). המחשב צריך להיות קל וכמה שיותר חזק בתקציב. (16GB ראם, לפחות 256 SSD) תקציב 2500-3500 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  23. אני מחפש מחשב חזק שיתאים למשחקים וגם השימוש הוא למולטיטסקינג כגון סרטים , מוסיקה, אינטרנט ההתמקדות העיקרית פה מבחינתי מהירות שאלה : האם 8 ג'יגה זכרון יתן לי ניצול גבוהה של משאבים עם מעבד חזק ולוח אם מהיר ואם כן, אז ההתמקדות היא בזה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  24. Started by shabo or,

מחשב אסוס נייד עלה לי 2,700 ללא מערכת הפעלה, המחיר היום עדיין 2,700 ללא מערכת הפעלה. בכמה מציעים למכור את המחשב? בשימוש שנה בדיוק (12 חודשים) הגיע ללא מערכת הפעלה ואני התקנתי את המערכת הפעלה (win 10) ולא הרצתי עליו משחקים ודברים כבדים, רק דפדפן. צירפתי תמונה של המפרט והכל.. ממה שאני רואה הוא גם אזל במלאי בהרבה חנויות פה בארץ.. אשמח לדעת כמה מציעים למתחר. מצב כמו חדש באמת בלי שריטה אחת ולא הרצתי עליו דברים כבדים ככה שגם בחומרה הוא כמו חדש. הוא כולל טביעת אצבע ומערכת הפעלה (מציין שאת המערכת הפעלה לא קיבלתי עם המחשב, אני התקנתי)

25. שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לשימושים בייתים רגילים למדי שיחליף מחשב שולחני בן 6 שנים בערך... ולפירוט העניין: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משרדי (אינטרנט, אופיס) משחקים קלים, צפייה בסרטים. לעיתים נדירות יחסית עריכת סרטי וידאו ברמה ביתית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?עדיף מסך 14 + . מבריק או מאט - לא מבין במיוחד. השימושים הם כפי שכתבתי מעלה. המחשב ישמש בעיקר בבית או במשרד ופחות בחוץ. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אי…

• 2 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.