עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zerocool15,

היי, אחותי בארה"ב ויש באפשרותה לקנות מחשב נייד (לצורך לימודים) במחיר מאוד זול... עכשיו הדגם הוא Sony N385E/B KT5300 הוא עולה שמה עם מסים 3250 ש"ח.... אחותי אומרת שהמחשב הוא מאוד טוב ומאוד זול אז רציתי לדעת מה אם זה כך באמת וכמה הוא עולה בארץ... יתכן וסוני סתם מעלים מחירים בגלל השם שלהם בלי קשר לחומרה שבמחשב. היא גם רוצה להצהיר במכס שהמחשב הוא שלה כדי שלא יקחו מס.... מה דעתכם גם על זה? איזה מחשבים אחרים זולים יותר אפשר למצוא וגם טובים? המחשב הזה עולה שמה $700...

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by dariapod,

Hi, I'm currently in the US and am shopping for a laptop I went to BestBuy and I'm debating between 2 computers: the sony VAIO http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9370012&type=product&id=1218092999297 or the HP Pavilion http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371404&type=product&id=1218093381700 the only drawback that stops me from buying the HP one is that the battery sticks out and not flat... plus I have another question, at the store they told me that I can't get an International warranty on laptops and in order to have an International warranty I need to call the company and get one that will cost around 300$, is that true or…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by luna.frug,

מישהו יודע איך ניתן לברר אם למחשב שנקה בארה"ב יש אחראיות בארץ ? יש סוני ישראל? תודה

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  4. Started by shoval,

בטעות מחקתי את כל מה שיש לי על המחש, כולל כל קבצי מערכת ההפעלה... אני טמבל אני יודע... עכשיו אני מנסה להתקין חלונות ואני לא יכול כי אין קבצי מערכת... חוץ מלהניח עציץ על המחשב מה אפשר לעשות ואיך אפשר לטפל בעניין??

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  5. Started by oded6188,

האם שווה לרכוש מחשב מסדרת Sony Vaio כשאפשר לקנות מחשב עם מפרט זהה במחצית מהכסף?

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  6. Started by DeaglinG,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ומה שהרכבתי בנתיים היה זה * Microsoft® Works * LCD 16.4" (XBRITE-FullHD) * No Fresh Start * 320 GB SATA Hard Disk Drive [7200 rpm] [Regular price $150] * Video Standard * No Engraving * Large Battery * QuickBooks Simple Start * WLAN (802.11a/b/g/n) with integrated Bluetooth® technology * ATI Mobility Radeon HD 3650 with 512MB vRAM * Intel® Core 2 Duo Processor T9400 (2.53GHz) * None * DVD±R DL / DVD±RW / DVD-RAM Drive * Windows Live OneCare 90-Day Trial * Black * Microsoft® Windows Vista® Home Premium 64-bit * 2 GB DDR2-SDRAM (DDR2-800, 1GBx2) עכשיו השאלה שלי היא האם המפרט הזה כדאי? אני לא רואה שום סיבה …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by RJ1,

מה דעתכם על הדגם הזה: http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666297775#features לתקציב של: 4000~ לצרכים של: סרטים, אינטרנט ואולי משחקים בקטנה. מישהוא יודע אולי אם זה מגיע לארץ גם ב-25/4/2011? ואני מוסיף כהשוואה את HP Pavilion dv6t Select Edition series, במפרט דומה לסוני: • 2nd generation Intel® Dual Core i5-2410M (2.3 GHz, 3MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.9GHz • 1GB GDDR5 Radeon HD 6770M Graphics [HDMI, VGA] • 4GB DDR3 System Memory (2 Dimm) • 640GB 5400RPM Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection • 6-Cell Lithium-Ion Battery (standard) - Up to 5.5 hours o…

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by a707,

היי האם מישהו מכיר את הדגם "sony VAIO EB11FXB" ? (קיבלתי הצעת מחיר של 4200 ש"ח ) האם מומלץ ? איך השירות של סוני בארץ ? בעיקרון אני מחפש מחשב לצורכי גלישה באינטרנט, סרטים, אופיס וכו' , כולל יציאת HDMI . אם יש המלצות למחשבים בעלי עלות תועלת טובה, אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  9. שלום הלפטופ של בת הזוג שלי - סוני ואיו NR498 [לפטופ לבן] הפסיק לעלות את מערכת ההפעלה שלו פתאום - הוא עבד לה כל הסופ"ש, אבל אתמול כשניסתה להפעיל אותו קיבלה הודעת שגיאה - A347SCSI.DLL חסר או נעלם או לא יודע וויסטה הארורה לא יכולה לעלות. למישהו יש רעיון איך מסדרים בעיה כזו?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  10. Started by Vatos-Locos,

היי, אני שוקל לעבור אחרי ~4 שנים ממקבוק אייר ללפטופ וינדוסי, הציפיה היחידה שלי היא שאני לא ארגיש שום נפילה מהמעבר ממקבוק איר (: דרישות (לפי תיעדוף): - טראק פד ומקלדת נוחים - איכות בניה טובה - מימדים ומשקל ניידים - 13" (פלאן בי 11.6"). - איי-5 (עדיפות לדור רביעי) - SSD כלשהו - עדיפות ל-8 גיגה ראם - עדיפות ל-1920x1080. - אין לי שום צורך בכרטיס מסך חזק. - אני לא לחוץ בזמן, אני אמנם בלי לפטופ כרגע אז אני לא רואה את עצמי נשאר ככה יותר מחודש-חודשיים, אבל ברמת העיקרון אני לא ממהר לקנות בשניה הזאת. - אני לא נעול על חנות מסויימת, כנראה אקנה מאמזון/אתר היצרן. - אין לי צורך באחריות בינלאומית. לפטופים שיצא לי לבדוק או לשחק בתצוגה: - Acer S7, חביב מאוד אבל אני פחות סו…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by boim,

אהלן אני רוצה לרכוש את המחשב של סוני מסדרה SZ (עם המסך 13.3).. בכל מקרה, אני בקושי רואה אותו למכירה בארץ, וגם אם כן לא ברור לי איפה אני מקבל אחריות עליו? כי אני לא חושב שישפאר תומכים בו.. מישהו יודע מי היבואן? מה בדבר קניה בארה"ב ואחריות בינלאומית?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by lowlow1001,

האם המסך והמקלדת איכותיים ונוחים באופן כללי , לא בהשוואה לדגמים עסקיים והאם יש דברים ידועים על דגם זה שצריך להתנסות\להזהר\להתרגל אליו בתודה מראש למי שרכש דגם זה או דומה (אין חשיבות למרט)

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  13. Started by shedshed,

עוד שבועיים יוצא המחשב החדש - ורציתי לדעת אם מישהו יכול לחוות דעתו. על פני השטח הוא נראה מושלם לצרכים שלי - ניידות גדולה וזמן סוללה ארוך (700 גרם ל-11 אינץ!!). רציתי רק לוודא שהוא אמין, חזק, מבנה טוב, ובסך הכל קנייה משתלמת - הוא יושב לי בול בתקציב.

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  14. Started by TheSlayer,

אני מחפש מחשב חזק, קל ועם זמן סוללה ארוך. נכון להיום (לא כולל Asus UL30JT שעוד לא יצא) מצאתי את שני המחשבים הבאים כמועמדים רציניים לקניה: Sony Vaio y series HP dm4 המחשב שיבחר יוזמן ישירות מהאתר של היצרן, לפי קסטומיזציה שלי (מעבד core i5 החזק שבחבורה, הסוללה החזקה יותר וכרטיס גראפי). למישהו יש המלצה מי מבין השניים עדיף?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by gilp123,

שלום, רכשתי מחשב נייד DELL VOSTRO 3500 . כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה דרך יציאת HDMI אני מקבל רק 2 ערוצים ב SOUND של הטלוויזיה. כאשר אני רואה את אותו סרט עם DISK ON KEY הטלוויזיה מזהה DOLBY DIGITAL. האם אני מפספס משהו בהגדרות במחשב? האם יציאת ה - HDMI במחשב מוציאה רק שני ערוצים? כפי שאני יודע יציאת HDMI היא יציאה דיגיטלית שמוציאה גם DOLBY DIGITAL. אבקש את עזרתכם. גיל

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  16. גמיש, חזק, יעיל אבל מעט כבד - היתרונות הרבים והחסרונות המעטים של הנייד ההיברידי מ-HP הופכים אותו למתמודד כבד משקל על תואר האולטרבוק השווה של השנה לכתבה: http://hwzone.co.il/spectre-x360-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%a8%d7%91%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%94%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%93%d7%99-%d7%a9%d7%9c-hp-%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%97%d7%91%d7%99%d7%91-%d7%94%d7%9e%d7%91/

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  17. Started by ranger_z,

מצ"ב ביקורת: http://www.geek.com/spire-pacific-breeze-laptop-cooler למישהו יש ניסיון עם משטח הקירור הזה? המחשב שלי עכשיו בקיץ נורא מתחמם (hp dv6500 עם כרטיס מסך gf8400) קראתי שיש איזה בעיה עם כל סדרת הGF 8xxx לא יודע בדיוק עד כמה זה רלוונטי למחשב שלי אבל גם כשהמחשב עובד והמעבד לא נמצא במקסימום שלו - הוא מאוד חם ובאיזור המקלדת. וזה לא נוח, אגב אני מניח שזה נובע גם מטמפ' הסביבה שהיא 34 מעלות בערך.. (כן יש לי בית חם.. אני מפחד בכלל להריץ עליו משחקים כמו דום 3 כי אני מפחד שזה יגרום לנזק למחשב בגלל החום בגלל זה נראה לי שחיוני לקנות משטח קירור יעיל ... האם כדאי בכלל להוציא יותר ממאה שקל על דבר כזה כשיש אופציות ממותגים ידועים (כמן vantec) ובמחיר יותר זול

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by GALAI30,

זה SSD מומלץ למחשב נייח ? https://www.newegg.com/global/il-en/crucial-mx500-1tb/p/N82E16820156174

19. Started by Hilla Ben-ari,

שלום לכולם מה ההבדל בין ssd לm.2 ssd מכירים את שניידר מחשבים חנות שמוכרת מחשבים ? תודה הילה

20. Started by unckle_kraker,

שלום לכולם, אני קונה היום את הasus n550jv וssd של סמסונג. יש לי שתי שאלות, מישהו יכול להביא לי קישור לאיביי לcaddy שיתאים באופן ודאי ולא יעלה לי 70 שקל? איך אני מעביר את המערכת הפעלה מהhdd הקיים לssd? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by tendo,

היי, קניתי לאחרונה מחשב נייד עם ssd m550 של מיקרון בנפח של 128GB ורציתי לדעת אם אני מוכר אותו, כמה הוא שווה, הכונן היה בשימוש כיום וחצי ומאז לא שומש כלל. תודה מראש לעוזרים.

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by avivboker,

אני בונה מחשב NUC מלבד מה שמגיע איתו בנוי אני צריך להוסיף זכרונות וSSD התקציב שלי עד 3700 שח אני חשבתי על להוסיף את ה Corsair Vengeance 2x8GB Low Voltage DDR3L 1600Mhz CL9 SODIMM Kit ולגבי הSSD אני לא יודע כי יש הרבה סוגים וכל אחד והחסרונות שלו או שאולי עדיף לי לקחת M.2 בכלל? אז אני שואל פה האם הזכרונות שבחרתי טובים ואיזה SSD יהיה הכי מתאים ושלא יעבור את התקציב אגב כל החלקים נקנים מחברת KSP.

23. Started by Cereal Killer,

אהלן, החלטתי להוסיף ל E6400 שלי SSD, עכשיו שמתי לב שבהרבה מקומות (EBAY, NEWEGG וכו') ישנם SSDים בחיבור mini-pcie ויש לי אחד כזה פנוי (הסלוט שאמור לאכלס את כרטיס ה WWAN) אם אני דוחף לשם SSD כזה הוא יזוהה? הוא יוכל לשמש ככונן שיתבצע ממנו boot? תודה

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by Zakash,

היי חברים, האם ניתן לשדר כל מחשב שיש בו כונן אופטי ולהכניס במקומו SSD? אם לא, האם בדגם הבא זה אפשרי: http://ksp.co.il/?select=.268..271..214..213..2179..99.&list=1&sort=2&glist=1&uin=29227&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שלום רב. אני יודע שבפלפטופים "רגילים" יש כונן SSD מגודל סטנדרטי (9.5 מילימטר, נכון). לעומת זאת, ישנם לפטופים שבהם הכונן אף דק יותר (7 מילימטר). אז איך יודעים? איך אדע אם הנייד שלי (שהינו דק, אבל איננו אולטראבוק) דורש 9.5 או 7? תודה!

• 3 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים