ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
פעם אחרי פעם אני נופל על מחשבים שלא נותנים לי את הביצועים שאני צריך תמיד יש איזה צוור בקבוק שתוקע את ביצועי המחשב האם קניית מחשב BRAND NAME היא כדאית או שזה לזרוק כסף מיותר? תודה
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום אני רציתי לבקש ממכם טובה בקשר להרכבת מחשב מיוחד במחיר 4000 ש"ח מקסימום 4100 ש"ח לא יותר מזה כי אין לי .לא כולל מסך ! רק הקופסא כמובן. אני רוצה שהמחשב יתאים בעיקר למשחקים לגיימרים משהו שיהיה לי חזק ויפעיל לי מחשבים מאוד מהר ובקלות גם משחקים כבדים ובעיקר משחקי רשת. אז ככה קודם כל רציתי לשאול אותכם על הכרטיס מסך שעולה 990 ש"ח משהו כזה שאני כן רוצה שיהיה במפרט או שיש לכם משהו יותר חזק מזה במחיר הזה אז יותר טוב הכרטיס שבחרתי למפרט הוא : Gefroce 260xxx gainward 896 mb 448 bits רציתי שהכרטיס שבחרתי יכלל במפרט או שיש לכם במחיר הזה משהו יותר טוב אז תציעו לי בבקשה. תרכיבו לי את המפרט אם אתם יכולים אני מודה לכם תודה ענקית מראש ! המחשב לא כולל מסך כלומר 4000 שקל נטו לקופסא וחלק…
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקבל מפרט למחשב לעבודה משרדית ועריכה גרפית בתצורת mini itx. תקציב: 3,000 ש"ח בערך
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות להרחיב אחריות למשל ב HP, אחרי הקנייה של המחשב נייד ? ז"א מחשב נקנה עם אחריות לשנה, האם אני יכול דרך HP להוסיף כסף ולהרחיב את האחריות ? איך זה עובד.. ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-754) (box) 1 1280 1280 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ KV8-MAX III (s754) 1 880 880 זכרונות? DDR 500 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 2 610 1220 כרטיסי מסך? ATI כמות מחיר סה"כ RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 1470 1470 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 120GB SATA 1 610 610 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM כמות מחיר סה"כ LG x52 1 90 90 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans כמות מחיר סה"כ Arctic Silver 5 1 30 30 Vantec Cooler for memory from copper 2 40 80 מארזים? כמות מחיר סה"כ ATX MIDI 400W usb,p.stab.,window 1 260 260 SYSTEM ASSEMLY 190 סה"כ 61…
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום. מבקש לקבל המלצות למפרט מחשב,עד 2500 ש"ח(לא כולל מסך) ,שנועד לשימושם של ילדים (עד גיל 13) ויכול תת מענה לשימוש במשחקי רשת,צפיה בסרטים וכמה שאפשר (ואני יודע שהתקציב מגביל) גם משחקים. לא משנה לי אם זו מערכת INTEL או AMD. תודה.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
המחשב הראשון: (תקציב 3700-4400 בערך) מחשב לסטודנטית למדעי המחשב מטרות- תכנות (כתיבה והרצת קודים וכו'), אינטרנט, עבודות משרדיות, וצפיה בסרטים (לא ברמה מטורפת- רמה ממוצעת) גודל מסך - אין העדפה מיוחד למט או רגיל. משומה היא החליטה ש13.3 קטן לה והיא רוצה 14 אינטש (15.6 גדול מידי) - אני אישית לא מבין כל כך את הדרישה אבל בכל זאת אני מעדיף המלצות על 14 אינטש אבל אם יש דגם שהוא מומלץ במיוחד בגודל של 13.3 אני מאמין שאני אוכל להוריד אותה מהדרישה הזאת של 14 אינטש. רזולוציה - אין דרישות מיוחדות, שיהיה משהו טוב ביחס למחיר. משקל רצוי - מדובר במחשב של סטודנטית שמידי פעם תקח אותו לאוניברסיטה אז נדרש משקל סביר, עם זאת- רוב השימוש יהיה ביתי אז אין צורך להשתגע עם הקלות. זמן סוללה - אני לא יו…
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לצרכי תכנות. המחשב ישמש אותי לשנים הבאות לכן עם הזמן הוא יעבוד יותר ויותר חזק. כעיקרון אני לא מבין בהבדלים בין דורות המעבדים אבל אם כבר אני קונה מחשב חדש הכיוון הוא מעבדי i7 דור 10. אין צורך בכרטיס מסך חיצוני, המחשב לא מיועד לגיימינג. חשוב לי שהסוללה תהיה חזקה ושיהיה כמה שיותר קירור, שהמחשב לא יתחמם ולא ירעיש, ככל האפשר. אין צורך בציוד היקפי והמחשב לא אמור OC. מסך באיזור ה14 אינץ', לא פחות מ14 ולא יותר מ15. SSD של 512 אמור להספיק. חשוב לי שאם יש אפשרות אז שהמחשב יגיע ללא מערכת הפעלה, בעיקר על מנת להפחית עלויות. כעיקרון התקציב הוא סביבות ה4000, אני מחפש לנצל את המבצעים של החודש הקרוב ולקנות במחיר …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני מעוניין לדעת אם המחשב הזה שווה את המחיר ואם הרכיבים בו טובים? יחסית למחיר לפחות? P4 630 3.00GHz LGA775 800fsb 2048k 64 bit מעבד Gigabyte 8195 megl...intel 915GL 1PCI-E SATA2 ALC 880-7 לוח אם 1024 RAM WD 160 GB SATA2 דיסק קשיח LG GSA 4163B IDE5.25 DUAL LAYER צורב די וי די AC97 6.1 CHANNEL O\B כרטיס קול סטנדרטי... REALTEK 8139 1 GB כרטיס רשת NVIDIA GEFORCE 6600 256 MB DDR 128 BIT 450\500MHZ PCI-E 16 TV DVI כרטיס מסך 4000 מחיר... המניאק לא הסכים בשום פנים ואופן לרדת שקל מתחת לזה!!!!! וזה עוד בלי מסך חדש.... מחשב סבבה גרוע טוב ממוצא?? שווה את המחיר זה הכי חשוב?!? (הייתי מאד…
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן, מבקש עזרה במפרט למחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים, עם קצת עריכה גרפית כתחביב. תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000. חריגה קטנה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים + עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? הוא יהיה בחדר השינה, אז די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, או…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה אני צריך מפרט למחשב שישמש בעיקר כמחשב משרדי (אופיס, אינטרנט וסרטונים כמו ביוטיוב) אבללל הוא אמור לשמש גם כשרת ברשת של 3 מחשבים(הוא+2). בתכלס הדברים שאני צריך זה לוח אם, מעבד(חשבתי על אינטל-דו ליבתי), מארז+ספק כח..
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
היום הייתי ב FOXPC.. ואחרי מחשבות רבות הזמנתי את המחשב הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1413 הוא מגיע עם קירור למעבד של ZERO THERM.. וגם הוספתי לו עוד מאוורר אחד.. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1364 מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
טוב אז ככה אחי אחרי ששכנתי אותו החליט ללכת על ניד במקום ניח המטרות מאוד בסיסיות אופיס\אינטרנט \קצת סירטי HD אבל לא דברים כבדים מזה ולא 200 אלף דברים שרצים כל הזמן התקציב שלו לזה הוא 2500 שקל כולל הכל ראיתי בארץ כבר מחשבים שיספיקו לו בתקציב הזה אבל המחשבה לקנות כבר מארצות הברית בחברות שנותנות אחריות בין לאומית אז קודם כל איזה חברות מאפשרות את זה בארץ ? מה בעניין המכס\מיסים יש את זה במחשבים נידים ? (משלוח לא צריך כי מישהו עושה את זה בשבילו ) ובכללי מה מומלץ לקנות ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שתי הצעות אני ישמח אם תוכלו להגיד לי איזה עדיף http://tms.co.il/preview/spec/qflh8b3d או http://tms.co.il/preview/spec/f1c56dy3 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כמה שאלות שאשמח אם תענו לי 1. הCORE I7 הוא לא יוצא גם לניידים? 2. האם הוא לא ישפיע על מחירי הניידים של הCORE 2 DUO ? 3. האם הולך לצאת טכנולוגיה חדשה בתחילת 2009 לניידים שאולי תוריד את המחירים הנוחכיים של הניידים? 4. האם שווה חכות לתחילת 2009 לקניית נייד? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב, עכשיו חשוב לי שהמחשב יהיה מהחנות K.S.P בפ"ת. עכשיו המחשב צריך לכלול מעבד 4 ליבות, כרטיס מסך 9800 של חברת Gigabyte עם קירור של zalman , זיכרון קשיח של 500G, זיכרון RAM של 2G , כונן +צורב DVD, ומארז מאוורר, ולוח אם איכותי מומלץ של חברת Gigabyte . בטווח מחירים של 3-4K, תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני הולך לרכוש מחשב מארה"ב המחשב מיועד לעבודות,תוכנות כבדות,סרטים,מוזיקה,משחקים כמו נ,ב,א 2010 ופרואבולושיין אם תוכלו לעזור לי לבחור בין המחשבים תודה מראש. qosmio x505-q865 המחיר כולל מיסים הובלה וכל הפרוצדורה עולה 4800 http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Qosmio+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+-+Omega+Black/9716111.p?id=1218158634282&skuId=9716111 x505-q870 המחיר הכל כולל הכל 6500 http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=460941 מה כדאי לי להחליט שווה להשקיע על i7 או שזה לא כל כך חשוב? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למערכת מבוססת אינטל עדיף בעלי FSB 533 "החדשים"......... למעשה אני צריך רק מפרט לוח אם זיכרון ומעבד תואמים{DDR] שהיה כרטיס קול וכרטיס רשת אוןבורד את השאר אני יכול להשלים לבד. המפרט עד 6500 שקל אז אם אתם מציעים רק לוח אם מעבד וזיכרון תזכרו שלא יעלו יותר מדי. שאלה ---- הבדלי הביצועים בין נורתאוד לבין החדשים הוא גדול ??? מורגש??? מה הבדל המחיר? וביחד עם איזה זיכרון עובד כל אחד.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב: 4 אלף יכול לחרוג ל4.5 שימושים: גיימינג , סרטי HD ו3D חשוב שיוכל להוציא את המקסימום שאפשר בתקציב הזה ממשחקים כבדים כמו RAGE וSKYRIM לדוגמא ברזולציה 1920X1080 עם הגדרות גבוהות מאוד-הכי גבוהות אין צורך בציוד היקפי או ארד דיסק מאחר ואני יעביר את הWD CAVIER BLACK 1TB מהמחשב הישן אין כוונה לבצע OC העדפה לחנויות ידועות ואמינות מאזור ראשון-רחובות עוד דבר שחשוב לי זה הכרטיס המסך יהיה עם HDMI 1.4a שכולל תמיכה בסאונד HD ובBLURAY 3D
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מבקש עצות על מחשב לבניית אתרים, גרפיקה, עריכת וידאו. אין לי הגבלת תקציב אבל לא בא לי לזרוק כסף... אני גם רוצה להתקין WIN-7 כי הבנתי שכדאי. מצאתי שני מפרטים בחנויות שידועים לי כהכי זולים - צריך להוריד את התוספות כי לא צריך עכבר, מסך וכדומה. מה דעתכםאו אולי יש עצות לטוב יותר: אפשרות 1: אפשרות 2 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קיבלתי מאיזה מחסן עתיקות מחשב ישן של טושיבה, סטלייט 1405 S151, מפרט לא משהו אבל מעניין אותי להפעיל אותו. המחשב נדלק בעבר, שכב איזה חצי שנה באחסון, ועכשיו כשהוא נדלק הוא אומר שיש לו שגיאת CMOS וללחוץ F1. לחיצה על F1 לא עושה כלום, אבל כשעושים CTRL ALT DEL המחשב כן מגיב וחוזר על השגיאה הזאת. הצלחתי לפרק את המחשב ולהגיע לסוללה, הוצאתי והכנסתי אותה כמה פעמים וניסיתי להדליק את המחשב עם ובלי הסוללה, ללא הועיל. השגיאה עדיין נשארת. הצעות נוספות?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
ערב טוב אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של מקסימום 8K למטרת משחקים כבדים. אני חושב שאם אני כבר קונה מחשב אז להשקיע באחד טוב שיפעיל הכל בצורה מכובדת ברזולוציה שמתאימה למסך 24' (1920X1200). בניתי שני מפרטים, הראשון מפרט ב8K והשני ב7K תגידו לי אם תכלס יהיה הבדל גדול בביצועים, אני רוצה לקנות מחשב שמשתלם מבחינת מחיר\וביצועים אבל שיפעיל משחקים כמו CRYSIS,GTA IV וכו' ברמה גבוהה מאוד. מפרט ראשון: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪929 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪695 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪423 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=W…
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אחד מהנטבוקים הנ''ל,ניתן לחבר לטלויזיה עם כניסת HDMI לצפיה בסרטים באיכות HD?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שללום D: אז ככה ... יש לי לפטופ של טושיבה ( לא יודע תדגם אבל לא נראלי שזה משנה .. אם זה משנה תגידו אני אבדוק .. ) ויש עליו Windows 7 .. ויש לי רמקולים חיצונייים שאני כל הזמן מחבר למחשב וזה עבד עד עכשיו .... ופתאום היום אני מנסה לחבר את הרמקולים וזה כאילו לא מראה שזה מחובר למחשב ואותו סיפור עם אוזניות .... וזה מוזר כי עד עכשיו זה עבד . יש למישהו מושג מזה יכול להיות ? תודה מראש R.B.I
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-