עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nadaviz,

שלום לכולם. אני בונה מחשב לעסק של ידידה שלי. המחשב מיועד למסחר און-ליין של ניירות ערך. יותר בפירוט, המחשב יריץ את הפלטפורמה X_TRADER7 , דרישות החומרה בלינק הבא: http://www.tradingtechnologies.com/documents/7x-Requirements.pdf בנוסף המחשב צריך לתמוך בשישה (6) מסכים. קיבלתי הצעה יקרה לשרת המבוסס על המעבד הבא: 3.2 GHz 800 MHz 2MB L2 Cache Xeon Processor אבל נראה לי שהיום E6600 חזק לפחות אם לא יותר ממנו. בקיצור אני מתלבט בין שרת (יקר ומפגר טכנולוגית) לבין איזה פתרון של E6600 + ASUS P5W64 שיכול לתמוך בקלות עד 8 מסכים. מה גם ששימוש בשרת יחייב כרטיס מסך של מטרוקס עם 4 יציאות (+ אחד עם שניים) בניגוד ל-3 כרטיסי מסך רגילים עם הקונרו. בקיצור, אני פתוח לשמוע רעיונות, הצעות ומפרטים. ה…

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by okarmi,

שלום לכולם, חבר של המשפחה רצה לקנות מחשב במגה (כן כן הסופרמרקט) ושאל מה דעתי. בדקתי את המפרט (וזה לקח הרבה זמן כי לאיש המכירות שם לא היה מושג) ואני חושב שהם דיי ניפחו מחירים עשיתי מעין סקר קטן שלי ונראה לי ששמחיר הריאלי של מחשב כזה הוא נמוך באיזור שלוש מאות שקל. בקיצור יש לי כמה שאלות: 1. אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט של המחשב במגה (מיד מגיע). 2. על סמך הדרישות שלהם, מה דעתכם על המפרט שאני אציע. (זה פעם ראשונה שאני מציע מפרט אז תרגישו חופשי לתקן אותי). דרישות: המחשב הוא בעיקר לאינטרנט, אופיס ושיתוף קבצים בעתיד אולי גם עבודה קלילה עם פוטושופ. אין צורך במסך או ציוד הקפי אחר. אין צורך במערכת הפעלה. אין שום כוונה לOC. תקציב: המחשב במגה תומחר ב3100 שקל (אבל יכול להיות גם שהוא מו…

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by michanonymi,

שלום אני רוצה את עזרתם במפרט למחשב בתקציב של 2K מיועד לגלישה צפייה בסרים משחקי בסגנון FIFA14 וGTA החדש המפרט לא צריך לכלול דיסק קשיח,ספק כוח יש ברשותי(400Wׂׂׂ) וכונן אופטי תודה על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  4. Started by MANYMAN,

. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל לא להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עם זה לשיפור משמעותי אז אפשר עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? משחקים, עיבוד מוזיקה, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bf4 crysis3 ועוד משחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני ארצה לקנות מסך מתאים, אשמח להמלצה למסך טוב, אבל לא להכניס לתוך ה 3.5K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות/ גבוהות תלוי בעלויות. 3. האם י…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. התקציב הוא 3500 ש"ח, מקסימום חריגה של 100 ש"ח. המחשב נקנה דרך כרטיס אשראי. המחשב הוא לאופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים והורדות. לא למשחקים. ציוד היקפי - מסך 19 אינץ', מקלדת ועכבר. אני מעדיף חנות שנמצאת בראשל"צ. אני מבקש מחשב שקט והרכבת המחשב במעבדה.

6. 1. מה התקציב המקסימאלי?_3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך _אפשר לנסות לחסוך אם זה לא פוגע משמעותית במפרט ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?_בסביבות ה 200~300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?_גימינג וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)._אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב._gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)._21 אינץ ומעלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?_בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  7. Started by קורלאונה,

מעוניין למפרט שמיועד למשחקים די כבדים לא מתכנן oc מחובר לטלויזיה 37 תודה לעונים...

• 10 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by pperoxide,

בעקרון אני צריך מפרט מחשב ב3000 שקל לגיימינג ועבודה משרדית אני צריך רק את הכונן נטו בלי מסך או ציוד הקפי כלשהו +צורב DVD והכי חשוב שיהיה סניף באזור הקריות שאם יתקלקל אני לא יסע עד תל אביב בשביל זה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  9. 1. 3000 ש"ח כולל מסך. 2. שימושים: עבודה משרדית, תכני HD, עיצוב גרפי פשוט. א) word, gimp. ב) צפייה והקלטה תכני DVB-T - עדיפה איכות סאונד וצפי גבוהה (DVD) ג) גלישה באינטרנט 3. מסך עם רמקולים לפחות 22" 4. לא אזדקק למקלדת ועכבר בינתיים. 5. השקט אינו קריטי. 6. אין צורך במערכת הפעלה. אך חשבתי להתקין במקביל windows 7 וmythbuntu 7. אקנה כנראה ב-KSP. 8. אני מעדיף שיהיה לי כרטיס רשת אלחוטי בכל מקרה מותקן. תודה.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  10. מחשב בעיקר לעבודות תיכנות (VS) , קצת למשחקים (Fifa,NBA ומשחקים ברשת) וגלישה ברשת. עדיפות מעבד אינטל , זיכרון 2 ג'יגה ,דיסק קשיח 250-160 ג'יגה ובלי ציוד היקפי. תודה.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by GiorTheLegend,

שלום! המחשב שלי מת ואני צריך לקנות מחשב חדש, אשמח לקבל רעיון למפרט. ורציתי לשאול האם יש מניעה להשתמש בחלקים מהמחשב הישן? כמו הכוננים: ST1000DM003 SD7SB6S-128G-1122 והמאוורר למעבד: CNPS5X Performa 1. מה התקציב המירבי? 3000-4000, מניח שאפשר לחרוג בכ500 אבל עדיף שלא אם אין צורך. 2. מה שימושי המחשב? משחקים ותכנות, לא דברים כבדים מידי. דברים כמו: Dota2, Rust, CS:GO, GTAV, AndroidStudio, PyCharm, IDA 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? אשמח לכונן SSD אחד של 250GB יש במחשב הישן כונן SSD 128GB וכונן HDD 1TB וגם מאוורר למעבד CNPS5X Performa. לגבי המאו…

12. Started by eranyosf,

1. מה התקציב 3000 ש"ח תשלומים כרטיס אשראי 2. מטרות המחשב משחקים כבדים, משחקי רשת מוזיקה וקצת סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי לא כלום! 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו צריך הכל! 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו מעבד INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד כן שהמארז יהיה טוב ושקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית כן! 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה כן לא עד כדי כך אבל עדיף שכן 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?- 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק משחקים כמו IV, PES 2009, NFS

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  13. Started by jordi,

מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל לא להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עם זה לשיפור משמעותי אז אפשר עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? משחקים, עיבוד מוזיקה, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים חדשים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים מסך ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב…

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  14. Started by Peleg212,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: באטלפילד 4 , הארדליין dayz -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. הא…

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  15. Started by pisti,

אהלן, תקציב מקסימלי: 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תמונות, פוטושופ, עריכת תמונות, אופיס, משחקי אינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) כבד, פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי) 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  16. Started by Amba,

משהו יכול להעשות לי מפרט למחשב 3800 שקל לא כול ציוד היקפי וצורבב שיריץ לי משחקים טוב שלא יהיה AMD ושיהיה מהחנות IQPC

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by Tamarcuse,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש די כללי: אינטרנט,הורדות, סרטים אין יעוד ספציפי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בשום ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  18. Started by ohaina,

שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב ממוצע שימלא את התכונות הרשומות מטה... תודה מראש לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? יש אפשרות לחריגה עד 3,500 מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באיכות נמוכה,מוזיקה,בעיקר סרטים (HD) וסדרות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Age Of Mythology וכו... לרוב משחקי אסטרטגיה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1036/1862 FHD גודל מסך 32 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Polyphonia,

שלום, אשמח אם תעזרו לי קצת,כי הידע שלי בלקנות מחשב לא בשמיים. אני צריך מפרט למחשב ב3000 שקל,ללא ציוד הקפי (עכבר,מקלדת וכדומה) וללא מסך. המחשב מיועד למשחקים (אני לא גיימר,כך שאני לא צריך כרטיס מסך מוגזם) ולשימוש ביתי כגון אינטרנט,מוסיקה וסרטים. תודה ענקית מראש.

• 13 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by dorat,

אני קונה מחשב לבן שלי, עדיף שיהיה גם עם אחריות ש3 שנים על החלקים היקרים (מעבד, לוח אם) מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ומשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקיפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by AmirL,

הי חברה, האמת הרבה הרבה זמן לא קניתי מחשב חדש ודי התנתקתי... הסתובבתי קצת בפורום וראיתי שיש לAMD הצלחה מסחררת. אני הייתי מעדיף מחשב מבוסס Intel (אולי פחד מחדש?) כי כל החיים היה לי רק Intel והאמת שדי הרבה שנים לא יצא לי לשחק. המחשב יהיה לקצת עבודה מהבית (Matlab, ++C) והרבה אינטרנט סרטים וכו'. ממה שראיתי AMD טוב בעיקר למשחקים - לא אכפת לי לקבל הפניות לכתבות ו-benchmark בנושא השוואות על ביצועים לאו דווקא בתחום המשחקים (למרות שלא היה לי אכפת לחזור לשחק קצת ברשת אם המחשב שלי יסחוב משהו) לפחות להחכים קצת. בכל מקרה המפרט שחשבתי עליו: מעבד - Intel P4 3.0Ghz עם socket 775 לוח אם ASUS P5GD2 או יצרן/דגם אחר המשתווה לו. זכרון 512MB dual DDR2 533Mhz (האם לדעתכם זה שווה את התוספת במחיר…

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  22. Started by Biatch,

לא למשחקים כבדים שיהיה כרטיס מסך סביר+ בכל זאת אממ כולל ציוד היקפי מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך, מדפסת, מיקרופון תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by nononinette,

חשוב שיהיה על בסיס מעבד של אינטל כולל ציוד הקפי למשחקים ללא גרפיקה כבדה, סרטים, אינטרנט תודה

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by joni69,

רוצה מחשב שיעבוד חלק ויטוס שאני ירגיש את המהירות ! לא למשחקים בכלל... תוכנות גרפיקה 2D ועריכת סרטים.....שיעשה רינדורים 3D ברמה סבירה אם אפשר לחסוך איפה שנחוץ בכיף (שיהיה שתי כוננים קשיחים של 500 או 600 ג'יגה) אתם המומחים !

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  25. אני עומד לבצע את ההזמנה למערכת מחשב המורכבת מהרכיבים אלה לוח ASUS M2N-E מעבד AMD 4200 DUAL HD WD 250GB KS LEADTEK 7600GS PQI DDR2 800MHZ CL4 512*2 TERMALTKER SWING 430W מה דעתכם ? המארז יחזיק את המערכת? והאם מומלץ לקחת מארז SOPRANO עם 3 מאווררים במקום זה? את המערכת הזו אני רוכש ב4000 שח במזומן ,משתלם מבחינת המחיר?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים