עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eranyosf,

1. מה התקציב 3000 ש"ח תשלומים כרטיס אשראי 2. מטרות המחשב משחקים כבדים, משחקי רשת מוזיקה וקצת סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי לא כלום! 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו צריך הכל! 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו מעבד INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד כן שהמארז יהיה טוב ושקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית כן! 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה כן לא עד כדי כך אבל עדיף שכן 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?- 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק משחקים כמו IV, PES 2009, NFS

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  2. Started by jordi,

מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל לא להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עם זה לשיפור משמעותי אז אפשר עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? משחקים, עיבוד מוזיקה, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים חדשים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים מסך ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב…

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  3. Started by Peleg212,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: באטלפילד 4 , הארדליין dayz -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. הא…

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  4. Started by pisti,

אהלן, תקציב מקסימלי: 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תמונות, פוטושופ, עריכת תמונות, אופיס, משחקי אינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) כבד, פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי) 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  5. Started by Amba,

משהו יכול להעשות לי מפרט למחשב 3800 שקל לא כול ציוד היקפי וצורבב שיריץ לי משחקים טוב שלא יהיה AMD ושיהיה מהחנות IQPC

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by Tamarcuse,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש די כללי: אינטרנט,הורדות, סרטים אין יעוד ספציפי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בשום ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by ohaina,

שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב ממוצע שימלא את התכונות הרשומות מטה... תודה מראש לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? יש אפשרות לחריגה עד 3,500 מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באיכות נמוכה,מוזיקה,בעיקר סרטים (HD) וסדרות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Age Of Mythology וכו... לרוב משחקי אסטרטגיה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1036/1862 FHD גודל מסך 32 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by Polyphonia,

שלום, אשמח אם תעזרו לי קצת,כי הידע שלי בלקנות מחשב לא בשמיים. אני צריך מפרט למחשב ב3000 שקל,ללא ציוד הקפי (עכבר,מקלדת וכדומה) וללא מסך. המחשב מיועד למשחקים (אני לא גיימר,כך שאני לא צריך כרטיס מסך מוגזם) ולשימוש ביתי כגון אינטרנט,מוסיקה וסרטים. תודה ענקית מראש.

• 13 תגובות
    • 954 צפיות
  9. Started by dorat,

אני קונה מחשב לבן שלי, עדיף שיהיה גם עם אחריות ש3 שנים על החלקים היקרים (מעבד, לוח אם) מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ומשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקיפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by AmirL,

הי חברה, האמת הרבה הרבה זמן לא קניתי מחשב חדש ודי התנתקתי... הסתובבתי קצת בפורום וראיתי שיש לAMD הצלחה מסחררת. אני הייתי מעדיף מחשב מבוסס Intel (אולי פחד מחדש?) כי כל החיים היה לי רק Intel והאמת שדי הרבה שנים לא יצא לי לשחק. המחשב יהיה לקצת עבודה מהבית (Matlab, ++C) והרבה אינטרנט סרטים וכו'. ממה שראיתי AMD טוב בעיקר למשחקים - לא אכפת לי לקבל הפניות לכתבות ו-benchmark בנושא השוואות על ביצועים לאו דווקא בתחום המשחקים (למרות שלא היה לי אכפת לחזור לשחק קצת ברשת אם המחשב שלי יסחוב משהו) לפחות להחכים קצת. בכל מקרה המפרט שחשבתי עליו: מעבד - Intel P4 3.0Ghz עם socket 775 לוח אם ASUS P5GD2 או יצרן/דגם אחר המשתווה לו. זכרון 512MB dual DDR2 533Mhz (האם לדעתכם זה שווה את התוספת במחיר…

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  11. Started by Biatch,

לא למשחקים כבדים שיהיה כרטיס מסך סביר+ בכל זאת אממ כולל ציוד היקפי מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך, מדפסת, מיקרופון תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  12. Started by nononinette,

חשוב שיהיה על בסיס מעבד של אינטל כולל ציוד הקפי למשחקים ללא גרפיקה כבדה, סרטים, אינטרנט תודה

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  13. Started by joni69,

רוצה מחשב שיעבוד חלק ויטוס שאני ירגיש את המהירות ! לא למשחקים בכלל... תוכנות גרפיקה 2D ועריכת סרטים.....שיעשה רינדורים 3D ברמה סבירה אם אפשר לחסוך איפה שנחוץ בכיף (שיהיה שתי כוננים קשיחים של 500 או 600 ג'יגה) אתם המומחים !

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  14. אני עומד לבצע את ההזמנה למערכת מחשב המורכבת מהרכיבים אלה לוח ASUS M2N-E מעבד AMD 4200 DUAL HD WD 250GB KS LEADTEK 7600GS PQI DDR2 800MHZ CL4 512*2 TERMALTKER SWING 430W מה דעתכם ? המארז יחזיק את המערכת? והאם מומלץ לקחת מארז SOPRANO עם 3 מאווררים במקום זה? את המערכת הזו אני רוכש ב4000 שח במזומן ,משתלם מבחינת המחיר?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by DaBrain,

שלום לכולם אני חדש כאן! אני אודה לכם אם תוכלו להשיג לי מפרט בין ה4000 ל5000 ש"ח.. אפשר גם טיפה מעל אבל לא יותר מדי! אני צריך מחשב לגיימרים שיוכל לספק לי את ההכי טוב.. יש 2 תוכנות חשובות שהמחשב יוכל לסחוב - ווינדוס ויסטה ופלייט סימולטור איקס! תודה רבה לכל מי שיעזור, אביב! נ.ב. עדיף שהמפרט יהיה בנוי על אינטל..

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  16. טוב אחרי כמה שנים עם מחשב של AMD athlon 2600 בעל 2GHZ וge force 4 mx גם אני צריך שינוי חחחח אוקיי אז כמה דרישות רשוניות. המסך לא צריך להיות הכי הכי פצצתי בעולם,בתאחלס הוא לא צריך להיות פצצתי בכלל (משו זול,דק 20 אינץ,הכי זול שתמצאו...) מעבד מבחינתי רק אבל רק AMD (חבר שלי המליץ לי על ה 64x2 6400 tray) אמממ כרטיס מסך אני בהיתלבטות מטורפת בין ATI HD 4850 (של HIS) או בHD 3650 שהרבה יותר זול ממנו אבל שמעתי שגם הוא נחמד) אתם מצידי יכולים לבחור לי את הכוננים הכי חארות,כונן די וי די צורב די וי די הכי נחותים מצידי... אמממ בלי מקלדת עכבר וכו (אם אפשר לדעת מה הכוונה שחבר שלי אמר לי,שיבחרו לי רכיבים שמתאימים,למשל מעבד שינצל את הכרטיס ודברים כאלה) תודה מאוד לעוזרים!,אני כל כך מחכה לזה …

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by XGALX,

אוקי היה פה נושא על המחשב שלי(לא אני פתחתי אבל היה)בכל מקרה בגלל הנחה גדולה על המעבד שהשגתי נשארתי עם כסף לשידרוגים ושידרגתי ועדיין נשאר לי 450 שקל לשדרוגים אגם אם אפשר חוות דעת על המיפרטים (המחשב למשחקים כבדים) הישןליפני ההנחה על המעבד) מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 125 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤ 49 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 446 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 25…

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. מחשב שיחזיק משחקים כבדים ל 3 שנים הקרובות (ברזולציה של 1280x1024) אני מוכן להשקיע 5000 שקל, לא צריך ציוד היקפי. הייתי רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, וגם יראה נחמד אין העדפות מיוחדות, רק כרטיס מסך של Nvidia. תודה רבה ! נ.ב - אם החנות תהיה מהמרכז-שרון ככה זה יהיה נחמד.

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  19. מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 640 Computer Integration 160.00 ¤ 1 160 ¤ 1 6966 WD250GB WD2500KS 16MB S-ATAII HDD 420.00 ¤ 1 420 ¤ 2 8252 WD 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 247.00 ¤ 1 247 ¤ 3 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1049.00 ¤ 1 1049 ¤ 4 9049 Leadtek Quadro FX 550 PCI-e Professional Video Card 1095.00 ¤ 1 1095 ¤ 5 9083 Twinmos 1024MB DDR-II DDR 667 Memory 372.68 ¤ 2 745.36 ¤ 6 9147 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 400W V.2 Case 420.00 ¤ 1 420 ¤ 7 9393 Sony AW-G170AB Black x 18 Bulk DVD±R/RW 182.00 ¤ 1 182 ¤ 8 9776 ASUS P5B-VM LGA775 Intel P965G DDR2 + 1000 LAN Motherboard 760.00 ¤ 1 760 ¤ 10 5078.36 מחכה ל…

20. Started by eladsachs,

מחשב בלי ציוד היקפי ומסך. כונן דיסקטים בנוסף. 5000 ש"ח מקסימום בלי לחרוג. ועכשיו חשוב מאוד: מחשב שקט במיוחד - מועדף על ביצועים. המחשב ליד המיטה וממש לא בא לי רעשים. העדפה לחנות שנמצאת בראשל"צ. תודה.

• 13 תגובות
    • 832 צפיות
  21. Started by Burned,

המחשב מיועד למשחקים (לא כבדים, משחקים רגילים כמו לדוגמא FIFA, LOKI שיריצו על איכות גבוהה ובלי תקיעות), פוטושופ (לא משהו רציני) וHD לא מתוכנן OC תודה

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by cat-food,

שלום, אני מעוניין בהמלצות למפרט בתקציב שציינתי (אפשר טיפה לחרוג). הייעוד האבסולוטי של המחשב אינו למשחקים, אך אני כן מעוניין שאפשר יהיה להריץ בו משחקים בצורה טובה וחלקה. חשוב לי שניתן יהיה לעבוד בקלות על מספר תוכנות ופרוססים במקביל ושיהיה שקט. מסך - LCD. מקלדת, עכבר - לא צריך. בתודה.

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  23. מבקש את עזרתכם בקנית מחשב למשחקים לגיסי את המעבד E6700 כבר רכשתי אזי צריך את היתר המרכיבים מה שקורץ לי זה המפרט הבא מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz e6700 כבר נרכש לוח אם: gigabyte GA-965P-DS3P revision 3.3 ¤730 כרטיס מסך: BFG Geforce 8800GTS 640 mb DUAL DVI Retail OC2 B88SOC2640 ¤2290 זיכרון: GEIL 2Gb KIT (1G X2) DDR 800 ULTRA CAS 4-4-4-12 GD22G800UK ¤1203 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS ¤397 צורב DVD: PIONEER DVR-212BK SATA BLACK ¤240 מארז: ANTEC 900 GAMING NO PS ¤800 ספק: BFG 650 Watt PSU EPS12V Dual 12V Rails SATA BFG Silent Control (MID TOWER) ¤696 האם הספק מספיק חזק למערכת כזאת או שאולי יותר מדי ואפשר לקחת ספק יותר זול? …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מפרט למחשב 5000-6500 (כמה שיותר טוב לגיימינג) | כולל מסך + ציוד הקפי תקציב 5000-6500 כמו שכתוב .. לא מעל ה6.5 עם מסך שיהיה טוב לגיימינג וציוד הקפי בסיסי ( לא מקצועי לגיימינינג או משהו ) אם אפשר גם כמובן מאיפה הכי כדאי לקנות את הכל (מחיר+אמינות) תודה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by m_rtl,

אהלן חברה אני מנסה להרכיב איזשהו מפרט בתקציב של 5000 שקל (אם זה הכרחי ושווה את זה אני מוכן להוסיף עוד אבל מעבר לזה לא להתפרע) המחשב צריך להריץ משחקים חדשים חלק, לעבוד יפה עם ריבוי משימות - תוכנות כבדות מאוד שמסוגלות בכיף לתפוס איזה 2-3 ג'יגה זכרון במצבים רעים. בקיצור מחשב חזק שיעשה את העבודה, אני לא מחפש משהו זול, אלא משהו יציב שיחזיק לי שנתיים - שלוש לפני שאני אחשוב על להחליף איזשהו חלק. תנאי הכרחי - בלי ATI וAMD. נסיון לא טוב איתם. וחשוב גם שהמפרט יתמוך ב64 ביט אבל אני לא חשוב שזו בעיה היום. שוב, אפשר לעבור את ה5000, אבל זה בערך התקציב מודה לכם ! נ.ב - הכי חשוב שיריץ לי את סטארקרפט 2 על ההגדרות הכי גבוהות בלי ירידות פריימים. הכל מתגמד לעומת זה!

• 6 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים