ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
הרכבתי 2 מפרטים ואני צריך חוות דעת שלכם... המחשב משמש בעיקר לעבודה משרדית : אינטרנט , צפייה בסרטים , מסנג'ר , הורדות(הרבה) , מוזיקה משחקים רק לעיתים רחוקות.... אבל עדיין הייתי רוצה שיהיה לי אפשרות לשחק בכיף משחקים כשאני ארצה , ולראות סרטים ב HIGH DEFINITION . איזה מפרט עדיף , גם לשימוש עתידי. אשמח להצעות ושיפורים , בעיקר כאילו שיוזילו את העלות , כי כבר דיי חרגתי מהתקציב. תודה אופציה 1 : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX אחריות: אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤978 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤458 כרטיס מסך: ASUS PCI-EX GeForce 8600GT SILENT 512MB DDR3 : EN8600GT SILENT/HTDP/512M - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤599 דיס…
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? ~10,000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד כיף , אבל בגדול הבחור מוכן להשקיע ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?12,000 2. מה שימושי המחשב? עריכה גראפית, משחקים, תכני HD, מוזיקה ושימוש שוטף א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל חבילת ADOBE שימוש כבד\פרנסה בנוסף הוא מתעניין להיכנס לעולם הסאונד הממוחשב (מנגן ברמה מאוד גבוהה), אני לא יודע אילו תוכנות שולטות שם אבל מכוון לתוכנות מקצועיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. במחירים כאלו שהכל יעבוד וחלק בהגדרות גבוהות לתקופה הנראית לעין. -מהי הרזול…
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
לא צריך דיסק קשיח וצורב DVD לא צריך ציוד היקפי.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני בונה מחשב שיהיה בסלון (כלומר שיהיה שקט) ויהיה מיועד למשחקים כבדים, סרטים וכל דבר שאפשר לעשות על פלאזמה 42" יעשה גם OC כדי לקבל מחשב מהיר מאוד. להלן המפרט: Intel Pentium Dual Core E2160 - 1.8 GHz 1MB cache 65nm - LGA775 478.78 ש"ח GIGABYTE GA-P35-DS3L (P35) - ATX 586.05 ש"ח OCZ 2x1024MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 5-5-5-12 388.71 ש"ח GIGABYTE GeForce 8800GT 512MB - PCX - retail 1,573.52 ש"ח WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 381.75 ש"ח NEC DVD-RW AD-7170A x16 (BLACK) DUAL LAYER DVD RAM X12- BULK 170.99 ש"ח NZXT LEXA BLACK Steel Chassis NO PSU 546.62 ש"ח Enermax Liberty 400W 415.43 ש"ח SUNBEAM …
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום חבר שלי צריך מפרט למחשב חדש שהוא מתכנן לרכוש. התקציב הוא 4K כמו שאמרתי והוא רוצה מחשב למשחקים. הוא לא יעשה OC לבד אבל אם אתם מביאים מחשב מTMS והבנתי שהם עושים OC בחינם ועם אחריות אז... למה לא. אין בקשות מיוחדות... מארז איכותי עם קירור איכותי וזהו בעיקר...
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
זה המפרט שאני חושב לקנות: Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2076 G.Skill F3-10666CL9D-4GBNQ 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪546 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1941 SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪313 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1032 Cooler Master 690 Black, יחידות 1 ₪336 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=404 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 מאוור EverCool Buffallo Socket 1156, יחידות 1 ₪87 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1617 Intel Core i3 540 SLBMQ Socket 1156 3.06Ghz 4MB…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
CPU: Athlon XP 2200 (1.80ghz) Mobo: Asus A7N8X-DX nForce 2 RAM: 512 DDR PC3200 / 400Mhz GPU: Gainward GF4 Mx440 128 DDR מה דעתכם?
-
- 26 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
חריגה קלה של 100 ש"ח מקסימום. לא צריך כונן קשיח, הרכבה, וצורב. רצוי קירור טוב למעבד, OC קטן בתיכון.
-
- 6 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל מפרט מחשב שמיועד בעיקר למדיה (סרטים, שירים וכו') ומשחקים עם גרפיקה בסיסית (אסטרטגיה וכו') התקציב המקסימלי הוא 2500 ₪. הרכיבים שאני צריך הם : מארז ספק לוח אם מעבד זכרון הארד דיסק צורב DVD כרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב במחיר הנ"ל תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני חייב לקנות מחשב חדש מידית (המחשב הישן מת) אני משתמש בו גם למשחקים כבדים ואני מנסה לבנות מחשב שיתאים לזה בשנתיים הקרובות. המפרט שחשבתי עליו: מעבד: AMD 2200 לוח אם: EPOX EP-8K5A3 זכרון: Mushkin 256MB PC2700 כר. גרפי: MSI GeForce4 Ti4400 - VTD מארז: ENERMAX FS-710-B 350W דיסק: MAXTOR 60GB 7200RPM ATA133 אשמח לשמוע את דעתכם, למשל ראיתי שמציעים את ה8K5A3 עם זכרון 3200 - האם יש יתרון ברכישת 3200 ללוח אם זה? אשמח גם לשמוע המלצות איפה כדאי לרכוש את המפרט הנל, בינתיים מצאתי אותם בפנדה וב-KSP אבל הם רחוקים מידי (אני גר בתל אביב) תודה
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב עד 4500 ש"ח - כולל מסך אני מעדיף מעבד של אינטל וכרטיס מסך טוב כמו כן אני מעדיף מחשב שקט כי אני תמיד משאיר אותו בלילה אז מאוד חשוב לי שהוא יהיה כמה שיותר שקט וגם שהמארז יראה נחמד גם לא יזיק (: כל השאר אני מקווה שתבחרו בשבילי מה שיתאים לתקציב שלי תודה ויום טוב ;D
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, מעוניין בהמלצה למפרט עבור מחשב ביתי (ללא מסך) עד 2K. השימושים: אופיס, גלישה (כולל אימיול/טורנט), פיתוח (סימולציות,VB, PHP, MSSQL, DOT NET), מעט גרפיקה, משחקים (לא כבדים גרפית), צפיה בסרטים. מעדיף INTEL ולא AMD. חשוב: שיהיה שקט. תודה, מיקי
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי לכולם אני חדש פה, בכול מקרה, שמח שהכרתי את האתר המדהים הזה [ממש ממש מושקע האתר והפורום]... חבר שלי רוצה לקנות מחשב, והתקציב זה 6000, כולל מסך, עכבר+מקלדת... הוא רוצה הארד דיסק של 320 GB... אשמח למפרטים שתציעו... [אפשר לרדת ל250 GB... הוא מעדיף 320 GB..] ומסך LCD 17 Inch... תודה!!!! המחשב יהיה בעיקר למשחקים [אני יודע שבמחיר הזה כולל ציוד הקפי, זה דיי קצת, אבל אני חושב שאפשר לחרוג מהתקציב [אבל קצת לא הרבה טווח של 100-200 שקל..] המחיר שרשום לא כולל מערכת הפעלה, ואין העדפות לחברות מסויימות [העיקר איכותיות, ומוכרות] וכולל כונן DVD.
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
התקציב: 3,500 ש"ח שימוש עיקרי למחשב הינו עבודה משרדית, עריכה גראפית ופיתוח תוכנה וכמובן צפייה בסרטי HD. תוכנות שאשתמש בהן: Photoshop, ZendStudio, בנוסף אשתמש בVirtualBox על מנת לעבוד גם בווינדוס [אני משתמש בלינוקס]. לא צריך ציוד הקפי כלל מלבד קורא/צורב CD ו-DVD. השקט לא הכי חשוב לי, אם לפי הדירוג 10 = השקט קריטי אז מבחינתי 5 יהיה מעולה. לא מתוכנן אוברקלוק, אני אתקין לינוקס בעצמי אבל כן מעדיף שהחנות תרכיב את המחשב. אני גר באזור המרכז - חנויות באזור זה יש לא מעט, לא משנה לי ממש באיזו חנות ארכוש את המחשב. אני כן רוצה eSata, לא מעוניין בFW. הRAID לא ממש חשוב לי - אני אקנה בעתיד כונן קשיח חיצוני. בנוגע לכרטיס מסך: אני מתכנן לרכוש מסך נוסף בעתיד, חשוב לי שיהיו 2 חיבורי DVI לכ.…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, עיסוקי בעיקר בעריכת וידאו ותמונות (Adobe Photoshop, Adobe Premiere, Sony Vegas וכד') , גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים. מעוניין להתחדש במחשב שקט במיוחד לצורך עיסוקי. דגשים: קיים צורך בעכבר ומקלדת אלחוטיים. קיים צורך במסך LCD איכותי, אפילו אם דורש תוספת למחיר, חשוב שיהיה פאנל איכותי שיציג צבעים אחידים (ולא כמו הנפוץ שנמכר). אין צורך במארז מהודר בעל חלונות, ממילא המארז מוצנע אצלי. דגש מיוחד על שקט, איני סובל רעש שבוקע ממארז בעל מאווררים רועשים. תודה רבה לכם, אורן.
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
כפי שרשמתי בכותר המחשב יהיה מיועד לעריכה גראפית (לא משהו כבד במיוחד) בפיינט שופ ועוד כל מיני עיסוקים הקשורים בתמונות, חוצמזה שיהיה יוכל גם להפעיל קצת משחקים. חוצמזה הוא יהיה מחובר למערכת לשמיעת מוזיקה. המחשב יהיה דלוק בחדר השינה שלי 24/7 בערך מטר מהראש שלי במיטה אז הוא חייב להיות ממש שקט התקציב הוא בערך 3000-3600 שקל אולי קצת יותר אם זה שיפור משמעותי... טוב, אז הנה המפרט שלי Athlon XP 1700 450 Epox 8RGA+ 780 Seagate 80GB 7200 rpm 650 DVD Liteon x16 (Black) 240 Thermaltake Smart Case Fan 2 X2 160 Zalman 6000 for AMD CPU 190 ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black 290 מארז ג'נרי מעפן MS Internet + MS Mouse Optical 140 כל הנ"ל יוצא בערך 2650 שקל חוצמזה עוד ש…
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום אבקש עזרה לבנות מפרט עפ"י הנתונים המתוארים כאן:. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא לאמא שלי כך שהשימושים הם "משרדים" ואינטרנטים . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כפי שציינתי שימושים לא כבדים במיוחד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - יש לה מסך Horizon 2019B (כניסת dvi אם זכור לי נכון). -לא…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן למחשב חדש אחרי שהישן התחיל לקרטע... ואין לי כל כך מושג בכל הסדרות החדשות של אינטל... אז ככה, שימושיי במחשב ברורים: המחשב ישמש לתוכנות אוטוקד וסקצ'אפ, ובעיקר להרבה יישמוים פתוחים בו זמנית.. אני תמיד עובד עם המון חלונות פתוחים והמטרה כמובן שהכל יחזיק. כמו כן המחשב ישמש כמדיה סנטר, ועליו לתמוך בהצגת תכני HD ומוזיקה. חלונות 7... שקט חשוב מאוד לי. מסך 22-24 נורמלי +. הרבה זיכרון תמיד טוב. המלצתכם בבקשה... גיא
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי, אני רוצה להפטר מהמחשב המזדקן שלי ולהחליף אותו במחשב שמיועד, בעיקר, למשחקים. באותה הזדמנות, אני גם רוצה להפטר מהמסך העתיק שלי (מאג 17 אינץ' ). לכל הסיפור אני מייעד בערך 8,000 ש"ח (עם עדיפות להוצאה נמוכה יותר, כמובן) - עד 6,000 ש"ח למחשב, ועד 2,000 ש"ח למסך. יש לכם הצעות? אגב, רשמתי כמה פרטים נוספים כאן: http://idanz.blogli.co.il/archives/197 הם פחות קריטיים, אבל נו, שיהיה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דרישות: א-רמת שקט בינונית (5)-מטר מהמיטה(חדר קטן). ב-עבודה עם תוכנות cubase, photoshop,flash בצורה חובבנית. ג-כרטיס רשת בלוח M. ד-צפייה בסרטי HD. ה-מקלדת ועכבר אלחוטיים. ו-רמקולים 2.1 באיכות בינונית. **התקציב הנ"ל כולל את המסך. **אם ניתן אפשרי בתקציב נמוך יותר(אבל עדיין שיהיה מחשב טוב).
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל מושג ראשוני למפרט למחשב PC חזק מאוד, פלוס ציוד הקפי ושני מסכים גדולים, לצורך עבודה ומחקר מדעי. השימוש העיקרי יהיה תיכנות ועיבוד נתונים כבד, כולל הרבה הצגה גרפית של הנתונים. 1. תקציב: נדיב וגמיש. לצורך העניין ניתן להניח 11,000 ש"ח כסכום בסיס, ממנו ניתן לחרוג כלפי מעלה עד 3000 ש"ח למטרות טובות, או לחסוך במידה והמטרה מושגת באופן המיטבי. 2. שימושים צפויים: תיכנות, חישובים נומרים אינטנסיבים (כאלה שנמשכים בכיף ימים ואף שבועות...), עיבוד וכריית נתונים, ויזואליזציות כבדות של הנתונים כולל בניית אנימציות וקטוריות עם עשרות אלפי נקודות וקווים. האפליקציה העיקרית איתה אני עובד היא תוכנה מתמטית בשם Mathematica (לצורך העניין דומה ל-Matlab) אשר כבר מותאמת לריבוי ליב…
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט טוב למחשב +מסך 20-22 איטץ שיריץ משחקים טובים אולי הדרישות נשמעות קצת הזויות יחסית לסכום אבל תנו לי את המפרט הכי טוב שיכול להיות תודה.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום אני ואחיי מחפשים מפרט למחשב חדש המיועד למשחקים קיימים וגם חדשים ומעט משחקי און ליין.לשלושתנו ידע כללי אך לא מעמיק ונשמח על כל עזרה. תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי?8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם ניתן לחסוך בשימחה אך עדיפות לביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קיימים בשוק וחדשים,שימוש בסיסי אינטרנט,סרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סידרת the sims 3 כולל ההרחבות למינהן, סידרת Crysis ,סידרת Mass Effect, סידרת assasins creed, Battkefield 3 וכו. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD ומשחקים בינוניים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). קצת משחקים והרבה תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080 FHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? קצת FPS קצת אסטרטגיה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס 3. האם יש צורך…
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-