עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shimonsky,

ציפסט עדיף - G31 , P35, 945 או X38 ובמעבד מה עדיף - E6750 או Q6600 השימוש הוא ביתי - למשחקים ו- MULTY TASKING

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  2. Started by parsi1,

אשמח לקבל תגובות על המפרט 1. מארז: ANTEC NSK4480 380W Silver/Black 2. לוח אםלוח אםוGAEP43DS3LוGigabyte chipset: Intel P43 , התאמה למעבד: Intel Celeron , Intel Core 2 Duo , Intel Core 2 Extreme , Intel Core 2 Quad , Intel Pentium Dual Core , סוג הזכרון: DDR2 , מהירות (FSB): 1600 MHz , יצרן: Gigabyte 3. מעבד: מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel סוג המעבד: Core 2 Duo , זכרון מטמון(Cache): 6144 KB , מהירות מעבד: 3000 Mhz , יצרן: Intel , סוג חיבור (Socket): LGA 775 , bit: 64 , ליבה: כפולה , FSB: 1333 Mhz 4. קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro 5. קירור למארז: Arctic Cooling 8L 80mm 6. דיסק קשיח: כונן קשיחוST3500320ASוSeagate ממשק: SATA 2 , SSD (Flash): לא , מיקום: פנימי , ג…

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  3. Started by the kon,

שלום מה מצב???? טוב אז ככה סתם הסתובבתי באתר מכירות כלשהו (אני מסתכל לפעמים אולי יש הצעה טובה) וראיתי את המפרט הזה ורציתי לדעת איזה מפרט הכי חזק אפשר לקנות במחיר של זה לדוגמה המחיר 3700 לא כולל משלוח

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by eransmoler,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1059 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪676 מארז: Thermaltake V6 BlackX edition 2X 120mm + BlackX HD dock כמות: 1 - מחיר: ₪379 קירור למארז: Zalman FB123 90MM Bracket כמות: 2 - מחיר: ₪48 ספק כוח: Seasonic 750Watt, Modular, Active PFC, 80PLUS Silver, 120mm Fan, 24 pin, 2x 12V, 4x PCIe, 11x SATA כמות: 1 - מחיר: ₪579 זיכרון: Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED כמות: 1 - מחיר: ₪237 קשיח למחשב שולחני: OC…

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by sheriboy,

להלן הצעה שקיבלתי למפרט עבור מחשב להקלטות סאונד ביתיתות יש בידי - מעבד - I7 - 950 לוח אם של אינטל - -58 ן דיסק קשיח פלאש - 80 גיגה . יתר הציוד להשלמת המפרט קיבלתי בהצעה הבאה : זיכרון - CROSAIR 6GB KIT DDR3 1600 כרטיס מסך - GT 240 1 GB DDR3 HDMI + VDI +VGA צורב ASUS DVD - RW DUAL LAYER SATA מארז NZXT LEXA-S 3X120CM +140CM ספק - THERMALTAKE 600W קירור - AC-FREEZER 7 PRO ARCTIC-COLLING I7 מערכת הפעלה - WINDOWS 7 HOME PREMIUM 64 BIT בעלות - 3000 ש"ח ( כולל הרכבה ) אשמח לדעת האם המפרט אמור לתת מענה הולם? והאם יש צורך בשינויים כלשהם או תוספות. גם התיחסות למחיר למביני עניין תוכל לעזור לגבש דיעה טובה .

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  6. Started by WhatUp,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? כ-2000 גמישים 2. מטרות המחשב? המחשב יחובר למסך 32" ישמש גם כמחשב רגיל למשחקים סבירים וגם שאני אראה עליו טלוויזיה(HTPC 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. סט אלחוטי מינימלי וכ"ט כמובן 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? הכי טוב ביחס למחיר כמו כולם 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? זה בחדר שלי להתחשב בזה ..והמארז לא צריך להיות סלוני וכל הBS הזה.. 7. האם אתם צריכי…

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by avir122,

שלום לכולם עד עכשיו הייתי נעול על מחשב נייד אבל מהר מאוד ירד לי ממנו כי גם לא מצאתי משהו שמתאים לי (סכומים מטורפים). עכשיו בבקשה עם אפשר לפבנות לי מפרט למחשב חזק שיספק אותי לשנים הקרובות. אני עובד הרבה עם המחשב בגרפיקה בתוכנות פוטושופ פרייאנד פלאש 3dmax ועובד על בניית אתרים ומשחק במשחקים דוגמה למשחק שאני משחק זה 2 Ghost Recon Advanced Warfighter עכשיו לכול הלה שישאלו לא צריך מסך ולא מקלדת ולא עכבר . כרגע המחשב שיש לי הוא: מעבד:amd3500+ לוח אמ:dfi lanparty ut ultra-d זיכרון 1g שלoc-z כרטיס מסך xfx780gt מחיר עד 7000-8000 תודה רבה

• 52 תגובות
    • 3k צפיות
  8. אבקש עזרה בקשר למפרט הנוחכי מה דעתכם ? תקציב עד 6/7K שימוש עבודה משרדית, תכני HD, משחקים עבודה - פיתוח תוכנה + VS2010 ,MICROSOFT OFFICE,עריכת תמונה - PHOTOSHOP משחקים - כן חושב לקבל רזולוציה ואיכות גבוה אין צורך בציוד נלווה - הכל קיים כבר OC - כן מתוכנן חשוב שיהיה שקט מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - TRAY ₪1444 לוח אם: [..] ASUS P7P55D-E DELUXE ₪1223 זיכרון: [..] G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600 CL9 - RIPJAWS-X ₪586 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD5750 OC 1GB DDR5 - RETAIL ₪658 מארז: [..] COOLERMASTER HAF 932 w/o PSU - זמין במלאי ₪612 ספק כוח: [..] COOLERMASTER SILENT PRO 700W - MODULAR ₪599 קרור למעבד: [..] THERMALRIGHT COGAGE TRUE SPIRIT INTEL CPU COO…

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by כלכלן,

שלום לכולם, אשמח לקבל מפרט למחשב(לא שידרוג) נייח בסכום של עד (כולל הרכבה)1500 לא כולל ציוד נלווה,שיתאים לאינטרנט(שלא יתקע מFLASE) האם בסכום כזה ניתן לשחק במחשב כזה עם משחקים טובים(שלא דורשים גרפיקה גבוהה)?האם לצורך הדרישות שלי ניתן להסתפק במחשב זול יותר?המלצה למסך עד סכום של 500-700 ש"ח המלצה לחנויות מחשבים מאנשים שחוו על בשרם תודה.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  10. מבקש הצעה למפרט למחשב חזק לשימוש ב- MATLAB (תוכנה מתמטית לסימולציות) ופוטושופ ללא OC וללא צורך במשחקים כולל מסך 22" הדרישות הן: 1. מחשב חזק ומהיר לעבודה משרדית בעיקר (לא לצפייה מיוחדת בסרטים, אך עם עבודה גרפית). 2. מסך 22" טוב (בעיקר לעבודה עם טקסט ותמונות) 3. שקט 4. שיהיה עדכני ל- 3 שנים לפחות (כלומר הרצת ויסטה ותוכנות מתקדמות ב- 3 שנים הקרובות, עם ביצועים טובים) 5. ניתן להוסיף עד 1000 שח לשידרוגים הכרחיים. הערה, אם ביצועי AMD הם כמעט כמו של אינטל ועם מחיר מופחת אז אין העדפה הכרחית לאינטל. תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 2.05.2008 בשעה 08:30:15 כמה דרישות נוספות: המחשב הוא לשימוש פרטי, כך שהוא עובד הרבה ב"רכישות" ב- EMULE. לכן אני צריך נפח איכ…

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים ועריכה גרפית . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: MW2, BF3,WoW,SC2. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? / מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. ה…

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  12. שלום לכולם אני מעוניין במחשב לעריכת סרטים לתוכנות כמו AVID ו PINNACLE חשוב שהיה במפרט: לפחות 2 GB זיכרון לוח אם איכותי דיסק 500GB צורב DVD לא צריך להשקיע במקלדת עכבר ורמקולים אם נכנס מסך 19 דק זה יהיה מאוד נחמד בתודה מראש טומי

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  13. היי! אני מבקש את עזרתכם במפרט מחשב למטרה הבאה: המחשב מיועד לשמש כתחנה רדיו באינטרנט (לא שרת). המארז, הקירור והספק צרכים להיות שקטים במיוחד! כמוכן, עריכת וודיאו וקול. אבקש גם שם חנות. בתודה

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  14. היי פרסמתי גם ת'רד בקשר למפרט שהציעו לי בחנות מחשבים מסויימת אבל אני אשמח גם להצעה של מפרט חדש שמתאים לצרכים האלה התקציב הוא לא יותר מ4500 שקל ניתן לחרוג מהמחיר בשביל להוסיף מסך מקלדת עכבר רמקולים וכו'... אבל שהמחשב עצמו לא יחרוג מ4500 ש"ח ורצוי לחסוך במה שאפשר ולא מתפשר יותר מדי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? התעסקות בגרפיקה, סרטוטים והדמיות בתלת מימד השימוש הוא בעיקר בתוכנות של אדובי וsolidworkS 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך מקלדת עכבר ורמקולים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדו…

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  15. Started by Themis,

שלום לכולם! פונה עליכם ע"מ לקבל עצה משכילה . צריך מפרט למחשב משפחתי רב שמושי (קצת משחקים, קצת תוכנות עריכה, קצת ריבוי משימות וקצת שמוש משרדי), אשר יחזיק מעמד ללא שדרוגים לאורך השנים. לא OC בזמן הקרוב, בעוד שנתיים נראה איפה נהיה. ללא ציוד היקפי ומסך. מאחר ומטרה עיקרית היא "חיי מדף" ארוכים, חשבתי על מעבד E6600 BOX (נא לא להציע AMD , בבקשה! ). לוח אם ככל הנראה Gigabyte GA-965P-S3, זיכרון 2G רצוי, אך אפשר להסתדר עם אחד בינתיים (האם לקחת 667MHz או 800 לטווח ארוך יותר?), לא מתקינים VISTA כל עוד היא במצב עגום שכזה. צורב DVD פרימיטיבי ככל האפשר, קשיח 250GB יספיק. כ.מסך לעיבוד גרפיקה ברמה בסיסית, אך שוב, שלא נצטרך להחליפו בשנה הבאה. מארז, מבחינתי, שיראה כמו מצעד הגאוה. ב…

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  16. שלום לכולם, מעוניין להרכיב מחשב שקט לשימוש כללי,סרטים וכו' ,עריכה חובבנית דרך FIREWIRE מעט משחקים (C3&C,GTA4 ), לא רזולוציות גבוהות(19 אינץ),ללא אוברקלוק ללא מסך לא מעוניין בכרטיסים הי-אנד שצורכים הרבה חשמל ומתחממים ומרעישים תקציב 4000 מינוס מזיגזג זה מה שנראה לי כרגע: E8400 Nexus LXM-8200 קירור למעבד Gigabyte GA-EP43C-DS3 Kingston 4GB 1066MHz DDR2 Non-ECC CL5 (5-5-5-15) DIMM (Kit of 2) - HYPER X SAMSUNG 750GB (HD753LJ) -32MB - 7200RPM S-ATA SAMSUNG DVR-S223F x22 (BLACK) DUAL LAYER SATA Sapphire 4670 ULTIMATE 512GB GDDR3 HDMI ANTEC SOLO Quiet Mini Tower Case Enermax MODU82+ EMD425AWT סה"כ 3782 התלבטיות לגבי הקירור למעבד והכרטיס מסך עם קירור פסיבי( בעיה של חום??,א…

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  17. Started by FuZuL,

CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box X 1 Power Supply: CORSAIR CMPSU-620HXEU 620W X 1 Mother Board: Asus P5E X 1 מארז: Enermax Chakra ECA5001 X 1 Hard Disk: Western Digital 500GB WD5000AAKS SATA2 X 2 Memory [RAM]: OCZ DDR2 1024MB 800Mhz CL3 X 4 MODEL: RPR800C3 Video Card: ASUS Nvidia GeForce 8800GTX ULTRA 768MB PCIe X 1 DVD Writer: ASUS DRW-2014L1T X20 BLACK COLORED X 1 Audio Card: Creative X-Fi Extreme Music 7.1 X 1 פרטים שוליים: Floppy Disk: SONY Floppy 1.44Mb - BLACK COLORED X 1 HeadSet: SteelSound 5H V2 X 1 Mouse: Logitech G5 X 1 מבחינת מסך.. אני כנראה לוקח 206BW של סמסונג או אותו דבר רק 22 אינץ'... ואני לא רוצה לעשות אוברקלוקינג במחשב לא בהתחלה בכל זאת ו…

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי, הגיע הזמן לשדרג את המחשב הישן.... השימושים שלי בעיקר אינטרנט, אופיס, סרטים ואני מתכוון להתקין עליו Linux RHEL5 כנראה על VM ו- oracle database לשימוש ביתי (לא לכמות גדולה של התחברויות או לעומס גדול במיוחד). בבקשה תאמרו מה דעתכם על המפרט, לא אכפת לי דווקא AMD אפשר גם המלצות הכוללות מעבד intel, העיקר להיצמד למגבלת התקציב ולשימוש. המפרט לא כולל כרטיס מסך כיוון שאני לא משתמש במחשב למשחקים ולכן לא ראיתי בכך חשיבות כיוון שהלוח מכיל כרטיס שלדעתי מספיק לשימושים שלי (אני צודק?) אגב, מסך אני קונה PROVIEW 22" AR2238AFW 1680X1050 HDPC DVI+ SP 2MS (אני יודע שיש יותר איכותיים אבל קיבלתי המלצות מאוד מאוד טובות על הדגם הקודם לו FP2226W משלושה אנשים שקנו אותו, וחוץ מזה המחיר שלו…

• 14 תגובות
    • 852 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גימיינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, APB , COD 7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 ING של ACER -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?תלוי במה תוכלו לבנות . אני מעדיף בינוני ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  20. Started by Xstile12,

שלום לכולם, יש לי מחשב מעפן שמתקלקל כל הזמן והחלטתי שהגיע הזמן להשתדרג... קיצור התקציב שהועמד לי הוא 2500 ש"ח... אני רוצה מחשב למשחקים ושיוכל לעמוד במשחקים עתידיים (גם אם באיכות נמוכה יחסית), וגם שיהיה נוח לשדרוג... מדובר במארז בלבד, כלומר בלי מסך או כל ציוד היקפי אחר. מישהו יכול לתת המלצה למפרט?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by amir321,

שלום, יש לי מחשב ישן כ-6 שנים וכרגע הוא בשלבי גסיסה והייתי מעוניין להחליפו. רציתי להדגיש שעשיתי קצת בירורים ואני חסיד יותר של intel ולא AMD (מה שכן עובדים ב-32nm ו-73W ב-I3 ו-I5 שביניהם אני מתלבט) 1. מה התקציב המקסימלי? 2500-3000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית,אינטרנט,קידוד וידאו (לפעמים),משחקים פשוטים.צפייה בסרטים (גם HD). יש לי מסך 22 אינץ של fullhd samsung דגם-2333HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. מפרט מלא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=ה…

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  22. Started by DLS,

אז ככה... אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב במחיר 3,500 ש"ח (אפשרי חריגה בקטנה לא מכליל במפרט ציוד מקיף כמו: מסך, עכבר, מקלדת רמקולים וגם לא מארז, כי אני כבר יודע פחות או יותר איזה אני רוצה אני צריך מפרט רק של מחשב נטו... הצרכים שלי הם בעיקר לעריכה ויצירת מוזיקה וגם קצת וידאו...מחשב שיהיה מספיק חזק גם להריץ עליו ויסטה. נקודות חשובות: *אני צריך כרטיס מסך נורמלי...משהו באמצא, לא יותר מידיי ולא פחות מידיי חח *4 ג'יגה של מהירות (2 סלוטים של 2GB) *500 GB הארדיסק (או 2 של 250 כל אחד...) *ספק כוח מינימום 500W *קירור טוב למעבד כמה שאלות... - שמעתי שעדיף לפצל את ההארדיסק ל-2 (לקנות 2 הארדיסקים של 250 במקום אחד של 500) האם זה נכון? מה היתרונות והחסרונות של זה? - מה זה …

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  23. 1. אני מעוניין להשקיע בכרטיס מסך עד 600 ש"ח - 7300GT/GS ? 2. 160-250GB H.d. 3. מארז נורמלי שיחזיק כ. מסך טובים יותר בעתיד. 4. המלצה לצורב DVD 5. RAM 1GB אשמח לקבל את ההצעות מ-logicpc או goldtop. (שם אני מתכנן לקנות). אם אפשר לקבל כמה אפשרויות (כדי שאם לא יהיה במלאי ספציפית את הדגם המוצע). תודה - רבה

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  24. Started by skuki1,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? צפייה בתכני HD, עבודה משרדית, משחקים ותכנות בקטנה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שיהיה אפשר להפעיל VS2010 כמו שצריך ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בקושי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר …

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  25. שואל בשביל חבר: לאחר שנים רבות, המחשב הישן כבר לא סוחב וצריך להחליף. אני מעוניין במחשב לשימוש כללי (גלישה, אופיס וכו') כמו גם אפשרות לשחק עד כמה שאפשר בתקציב. התקציב כולל דרישה למסך (היום אני עם 19 אינץ' עתיק).

• 1 תגובה
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים