עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by xEnplex,

אני צריך מפרט למשחקים כבדים כולל ציוד הקפי ומסך. מסך טוב שינצל את הכרטיס הגרפי כמו שצריך ברזולציות גבוהות. לא מתכננן OC. תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 997 צפיות
  2. Started by jungle-man,

שלום לכולם אני מאוד מעוניין לרכוש את הXPS 1530 הנושא כרטיס גרפי 8400GS של NVIDIA אבל מטרידה אותי הבעייה של התחממות הליבה הגרפית. האם נכון להיום יש פתרונות נוספים מעבר לעידכון ביוס? האם לדעתכם בכלל שווה לרכוש נכון להיום את הXPS כאשר הבעייה קיימת עדיין? תודה עידו

3. היי חברים קודם כל סליחה על האורך רציתי להיות כמה שיותר מובן. אז.. אני מחפש מחשב נייד בעיקר למשחקים לא כבדים. התקציב הוא עד 3000 כולל ציוד הקפי - מקלדת ועכבר חוטיים שימנעו דילאי במשחקים. אני לא ממהר לקנות אין לי בעיה לחכות שבוע שבועיים אפילו חודש אם הסקר שוק וההשוואה שאני אעשה תיהיה מקיפה ואיכותית. ההחלטה על נייד היא כי לפעמים אני צריך לעבוד מהבית/מחוץ לבית והוא ישמש אותי גם לזה. לא משנה לי חיי סוללה מצידי שיהיה מחובר לחשמל תמיד אבל שיהיה נייד. גודל מסך בין 15-17 נראה לי סביר. לא חשוב הכובד, כמו שאמרתי שיהיה נייד. לא חשוב אם יהיה טיפה רועש אבל שלא יתחמם בקלות, אם יש לכם מוצר איכותי לקירור שאתם ממליצים עליו אשמח לשמוע. חשו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי חבר קצת חולה בראש... הוא שונא שדרוגים- שנוא להתעסק עם זה- כל פעם שהוא קונה מחשב זה מ-א' עד ת' וסוחב איתו עד שהנ"ל כבר לא מתפקד מי יודע מה ואז קונה חדש- עד כמה זה חכם לא רלוונטי כרגע- בכל אופן הגיע זמנו לשדרג ולקח לי קצת זמן קודם כל לשכנע אותו שפנטיום זה כבר לא מוןב מאליו והוא השתכנע ללכת על AMD - ביקש ממני לבנות לו מפרט מטורף עם הכל הכי טוב (מכירים את אלה? -אני רוצה הכל הכי חזק) , אז שוטטתי ובפנדה בניתי לו מפרט (לא הכי טוב אמנם- עם הכי טוב אפשר להגיע ל40000 שח) בכל אופן השאלה הנשאלת לא עד כמה המפרט כדאי או לא - כי הוא מאוד בזבזני אלא השאלה לכמה זמן המחשב הזה יחזיק (והכוונה לא יסחוב אלא יהיה מחשב מעולה): AMD Athlon 64 3500 CPU Box 2,274 ש"ח (לא הכי טוב בשוק אבל בה…

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  5. אני מקווה מאוד שהכותרת בסדר הודעה ראשונה שלי פה ומקווה מאוד שתעזרו לי. ברצוני לציין שהמחיר של כל מוצר שאני אראה פה שאני לא בטוח עליו לא משנה פה כי לי משנה רק האיכות! אז בבקשה לבחור לי בין האפשרויות שאני אביא לכל חלק שאני לא בטוח בו לפי האיכות ולא לפי הסכום תודה רבה! המפרט למשחקים מאוד כבדים במיוחד לדוגמא קרייסיס אבל כמובן שהוא ישמש גם לאינטרנט וכו'. מעבד אני בטוח אקח את : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ₪1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם אני מתלבט בין שניים : 1 : לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ₪623 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 2 : לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ₪562 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 מה יותר טוב? מה ההבד…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by D@Nte,

אתמול שאלתי בפורום אחר לגבי מפרט למחשב משחקים שעליו להיות בין המחירים 8K עד 10K. אני מחפש רק מחשב בלי שום ציוד היקפי, למתרות משחקים כבדים שישרוד הרבה זמן (בהתחשב במחיר אפילו הרבה מאוד זמן) ואולי הכי חשוב, שלא יתחמם יותר מידי ולא יעשה רעשים ! (אני לא מעוניין בקירור נוזלי). על המחשב להיות בין המחירים 8K ל-10K אבל זה לא אומר שאתם פשוט חייבים לבזבז הכל אם אין ממש צורך בזה. בין השאר אני רוצה שיהיה כמובן כרטיס מסך חזק שיתמוך בכל המשחקים החדשים לכמה השנים בקרובות וכמובן יריץ אותם על ההגדרות הכי גבוהות (אני יודע שזה קצת קשה להתחשב בשנים הקרובות אבל אני מאמין שיש כמה שיודעים מה הם עושים), אם יש צורך אין לי בעיה שיהיו אפילו שני כרטיסי מסך אם זה באמת יראה הבדל לתווך הארוך (שוב, אל ת…

• 65 תגובות
    • 4.9k צפיות
  7. Started by HilaX3,

שלום, אשמח להצעה למפרט בסה"כ של 5000, במידה וזה ממש נחוץ..אז קצת יותר. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כל המשחקים החדשים בשוק. כגון GTA-5, COD-GHOST, AC5 וכול'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by MARZOOK,

שלום רב, אני סטודנט לאנימציה, מעוניין להחליף רק את גוף המחשב ( אין צורך במסך, עכבר וכו') השימושים שלי במחשב הינם : שימוש שוטף ויומויומי על פוטושופ. עריכה על תוכנת אפטר אפקטס בתדירות נמוכה . תוכנת תלת מימד בתדירות גבוהה יותר אך עדיין פחותה. תוכנת אנימצייה קלאסית "( TVPAINT לאנימציה בקבצים שנסרקו ברזולוצייה גבוהה - נפח פרוייקטים גדול במיוחד. יכול להגיע לחצי ג'יגה לפרויקט בקובץ בודד. עבודה שוטפת ורינדור על הפרימייר לעריכות סופיות. אני שם דגש רב על מחשב שקט ( אני גם ישן לצידו..אז גם לבריאות חיבורים מתקדמים כמובן USB 3 וחבריו. חשוב לי שידרוג עתידי דרושה לי מערכת הפעלה, אופיס לא חובה. רזולוציית המסך שלי ( SAMSUNG הינה 1280X960 *במחשב לא יותקנו משחקי מחשב מכל סוג שהוא…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by TalSedaka,

התקציב המתוכננן הוא 3000ש"ח אם צריך להגדיל או להקטין בהתאם למפרט שאני מבקש תגידו לי בבקשה מתכננן לקנות בישראל אבל מחפש המלצה מאיפה בישראל לקנות? רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? משחקים קלים, סרטים HD ובנוסף למכללה ללימודים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 15.4 עדיף, לא יודע מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, רצוי זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחבר לטלויזיה לראות סרטים. * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB, אם אפשר גם SSD. * כונן אופטי? מה זה? CDROM? א…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אני רוצה מחשב חזק ומהיר עם המעבדים החדשים, שיכלול לפחות ג'יגה זכרון פנימי. הארד דיסק קטן של 10000\15000 RPM של יותר מ-30 GB ובנוסף הארד דיסק של 250 GB (עדיף 16 MB BUFFER). לגבי כרטיס מסך אני לא יודע בדיוק אבל אני רוצה שיחזיק לי 5 שנים. כרטיס קול לא מובנה איכותי למקרה שצריך. מארז איכותי עם בולמי זעזועים להארד דיסק ומערכת קירור טובה. אהה.. ללא מסך!!! חשוב לי לציין שאני רוצה רכיבים של החברות האיכותיות והאמינות ביותר. אני חדש פה באתר אז תנו לי קרדיט תודה מראש!!!

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  11. Started by MORAN4691,

שלום לכולם חדשה פה. צריכה את עזרתכם. הידע שלי במפרטי מחשבים באמת שואף לאפש, אז אני פונה אליכם. אני רוצה להחליף מחשב, השימושים שלי בעיקרון זה לאינטרנט, למשחקים (סימס 2 וזו טייקון2 (הגן חיות)) ולתוכנות עריכה ומולטימדיה (פוטושופ וכו'), התקציב שלי מוגבל, יש לי מסך, ומקלדת ועכבר, וגם מערכת הפעלה, ויש לי 2000 שקל למחשב, הבנתי שאני צריכה זיכרון פנימי של לפחות 1 ג'יגה, מה ההבדלים בעליות של חצי לגיגה? ועוד דבר, המליצו לי על חברת איבורי, שבונה מחשבים לפי רצון הלקוחות, יש לכם דעה עליהם? תוכלו לעזור לי לבנות מפרט טוב ואיכותי עד המחירים האלו ואני אפנה לאיבורי ואבנה מחשב. תודה רבה לכולם , מורן

• 44 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by SmallerMeow,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב לחרוג מהתקציב? לא משנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Skyrim (modded), AC4, Metal Gear Rising Revengeance -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זכרונות RAM 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. ראתי את המפרט המופיע ב: http://www.hwzone.co.il/specslist/view/103/ אני חושב שמה שיתאים לי היא האופציה השניה עם הכרטיס הגרפי, אך בגלל מגבלת התקציב אני אוותר על הדיסק הקשיח השני המופיע בהצעה. ראיתי כי התאריך של ההמלצה הוא מלפני שלושה חודשים, רציתי לדעת אם מאז היו אילו שהם שינויים משמעותיים שאני צריך לקחת בחשבון כגון ירידת מחירי המעבדים וכו', ואם כן אז אם יש אלו שהם שינויים שאני יכול להכניס שיכנסו במסגרת התקציב? המחשב מיועד בעיקר לעבודה לסטודנט, עם תוכנות דו מימד, אך בכל זאת אני מעדיף לשמור על כרטיס מסך נפרד.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  14. רצוי מעבד מהסדרות החדשות וכרטיס מסך nvidia 9... ומעלה או ATI הסידרה 8 של NVIDIA מתחממים ניראה לי שמסך 14.1 יהיה לי טוב. 13.3 נשמע לי קטן מידי ללימודים בתודה מראש

15. Started by danielblum,

* מטרות המחשב? לימודים ומשחקי ספורט כדוגמת פיפא NBA2K ומנג'ר * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל15.6 אפשר גם קטן יותר לא חשוב מסך * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא מבין בזה אודה לכם אם תכוונו אותי לפי צרכיי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) בסביבות 5 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) רק HDMI גם לא…

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  16. Started by blabla234,

היי, אשמח לעזרה בבחירת מחשב, הצרכים העיקריים הם עבודה בשפות תכנות, תוכנות כמו eclipse וכו' מידיי פעם קצת פוטושופ מה שחשוב לי בעיקר זה הרבה זיכרון (8 ג'יגה) ורצוי גם מעבד חזק כרטיס מסך הרבה פחות קריטי וגודל מסך 15.6 התקציב הוא בסביבות 3500 ש"ח כרגע מצאתי 2 דגמים שנראים לי : Asus R510CC-XX667H Dell Inspiron 3537 ההבדל המשמעותי שראיתי ביניהם זה הסוללה (4 תאים לאסוס, 6 לדל) אשמח לשמוע המלצות לכאן או לכאן, גם לדגמים דומים אחרים... תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by zohar517,

אז ככה.. אני צריך מחשב פשוט וזול.. מה התקציב המקסימלי? 1000-1700 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, שימושים יומיומיים 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צריך צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 0 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ולא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. לא קריטי, גר בחולון 10. האם יש בקשות מיוח…

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by shanewald,

שלום אני סטודנטית לביולוגיה ואני צריכה מחשב לפוטו שופ ותוכנות עיבוד תמונה עד 4K מטרות המחשב? פוטושופ ותוכנות עיבוד תמונה * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי? לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשמל זמין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה שיותר גדול * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? נטיה לכיוון המק אבל לא בהכרח המון תודה חן

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  19. Started by liad.az,

חרשתי על האינטרנט וקשה למצוא מחשב שתואם למה שאני צריך ולסכום כסף שאני יכול להשקיע אבל בכל זאת מצאתי את הדגם: Dell Vostro 5590 מישהו שמבין בסדרה הזאת ובדגם הזה ספציפית שיכול להמליץ לי אם כדאי או לא אני מאוד אשמח!! בכל אופן אם יש למישהו המלצות על מחשב נייד Core I7 כרטיס גרפי לא מובנה זיכרון ראם 16 ומעלה מהירות מעבד גבוהה ושהגודל מסך יהיה 15.6 ומעלה אני מאוד אשמח להמלצות אם יש לכם דגמים טובים יותר

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. Started by ftom2,

שלום, קיבלתי הצעה למחשב נייד ב-3950 ש"ח ורציתי לשמוע את דעתכם: שנתיים אחריות ומקלדת רחבה מקלדת עם ספרות גם בצד ימין!!! ניתן להרחבה לשלוש שנות אחריות צבע כסוף !! מעבד ליבה כפולה INTEL CORE 2 DUO T5250 chipset intel 965PM מסך וכרטיס מסך "15.4 רחב - יתרון חשוב לא "15 מאיץ גרפי Intel Media Accelerator X3000 זיכרון פנימי 1024MBX2 DDRII 667MHz זכרון דיסק קשיח Samsung 120GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DUAL LAYER SUPER MULTI DVD המחשב משמש לתכנות לא כבד ולגלישה וצפיה בסרטים. אשמח לקבל המלצות גם לחנויות טובות.

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  21. Started by shaharo,

חשבתי על ABIT AN7 PQI 512MB 2.5-3-3-7 GunMetal Athlon Xp 2500+ Mobile מארז-250 + הרכבה 2300 מפנדס שינויים עצות?

22. Started by Yakir001,

אוקי התקציב שלי הוא 2700 שקל, אני מתכנן לקנות מחשב לגיימינג ואלו 2 המפרטים שהציעו לי : 1 מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Box ₪608 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E7500 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2C ₪250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GG31MES2C כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪237 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Titanium ₪521 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2409K כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪598 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4850M5 מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 341 ₪176 כמות:1 htt…

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  23. Started by FreakOfNature,

שלום! רציתי לשמוע המלצות לcooling pad. קראתי שזה גם תלוי במאווררים עצמם בלאפ טופ ובכיוון הסירוקלציה של האוויר כך שלא לכל לאפ טופ הפד באמת יכול לעזור ולשפר ביצועים. יש לי מחשב Studio 15 Notebook (Studio 1555) Intel Core 2 Duo P8600, 2.4GHz1066Mhz, 3M L2 Cache 4GB, DDR2, 800MHz 2 Dimm 15.6 Inch Full High Definition(1080p) High Brightness LED Display with TrueLife and Camera/Facial Recognition 512MB ATI Mobility Radeon HD 4570 320G 5400RPM SATA Hard Drive לאחרונה כשאני משחק SC2 המחשב פשוט קורס , זה קרה לי כבר 3 פעמים היום כשבמשך שנתיים זה קרה לי רק פעם אחד. תודה רבה. הערה: http://www.bug.co.il/result.asp?brand=0&ser=%EE%F9%E8%E7+%F7%E9%F8%E5%F8 זה מה שיש בבאג, שווה משהו…

24. שלום רב! תוכנות- אני צלמת אירועים, עובדת בעיקר עם פוטושופ ולייט רום, עם קבצי jpeg ו-raw בגודל של בין 30 ל-40 מגה לקובץ. נפח- מאחר וכל אירוע תופס בין 4 ל-8 ג'יגה יש לי צורך לפחות ב-Tera. שקט- מ1 עד 10 השקט חשוב-8, מאחר והמחשב נמצא בחדר השינה ולפעמים עובד גם בלילה. (10=השקט קריטי) מסך- הייתי שמחה לעבור למסך של eizo, יש לי אפשרות לקנות את ה-s2232 ב2500 ש"ח, יד שנייה במצב חדש חדש. אבל אני לא בטוחה שאני באמת צריכה מסך כל כך יקר, אשמח לקבל המלצה על מסך מצוין אך פחות יקר. לא פחות מ-22 אינטש, דגש על התאמה נכונה בין מסך לכרטיס מסך. תקציב- 4500-5500, המטרה היא לבנות מחשב מצויין לטווח רחוק, להשקיע במה שחשוב ולחסוך במה שאפשר. אין צורך בציוד היקפי ואין צורך במערכת הפעל…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Cilay,

שלום, שימושים: גלישה, משחקי פלאש, סרטי HD, חיבור לLCD עם HDMI , תוכנות אופיס וכדו'. חשוב לי שהמחשב פשוט יטו מבחינת גלישה והמערכת הפעלה, שהכל ירוץ חלק חלק ויסחוב לכמה שנים הבאות בכיף. מעדיף מעבד של אינטל, אם אפשר איזה CORE I3 בתקציב, אבל פתוח לשמוע גם הצעות אחרות. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.