ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
טוב אני חושב על המפרט הזה.. יותר נכון כבר דיי סגור עליו http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1513 המפרט מעולה לOC עכשיו אני כבר הרבה זמן מחפש מפרט בתקציב.. יש למישו הצעות יותר טובות באותו תקציב? בלי לחרוג מ4.5.. וצריך קירור המסך יהיה SAMSUNG T220
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הורדתי את התכנה GPUZ, ואני פתאום שם לב שכאילו שיש לי 2 כרטיסי מסך - אחד מובנה של INTEL והשני GEFORCE 520MX שזה מה שאמור להיות. הלפטופ הוא חדש של סמסונג. אתם מכירים תופעה כזאת? יש מצב שזה פוגע לי בביצועים של המחשב? תודה Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי, אני בדיוק עומד להזמין את המחשב. חשוב לי שמישהו יבדוק אם כל החלקים באמת הולכים אחד עם השני: הCPU נכנס ללוח האם? הCPU + קירור + כרטיס מסך נכנסים למארז? הספק כוח מספיק חזק לשרוד את המפרט? כמו כן אם מישהו הזמין פעם מTMS ויודע איזה המהרה הם עושים אם מסמנים את האפשרות שם, אני ממש רוצה לדעת אם כדאי או לא. המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ¤1469 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3P כמות: 1 - מחיר: ¤708 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤712 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤277 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤498 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 …
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מחפש מחשב לחדר ילדים שנועד לישומי אופיס, גלישה וגם קצת משחקים. הדרישה העיקרית היא לקומפקטיות ולכן אני מחפש מארז שמשולב במסך ולא תופס מקום. (החלופה הפחות מועדפת היא לקנות נייד בסיסי ב-3K ש"ח).
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש.. אבל אני לא בטוח אם עכשיו זה הזמן הנכון.. מה אתם מציעים? אגב חשבתי על הלוח הבא: Gigabyte GA-8KNXP Intel 875P
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לבחור: http://www.gamaoffice.co.il/products/76884 או http://www.gamaoffice.co.il/products/71052 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=17253 השאלה שלי האם יש למישהו נסיון עם אחד מהם או אם איזה שהוא דגם נייד "17, כי אין הרבה מבחר... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?ביתי,סרטים להורדה,צפייה ישירה, משחקים בקטנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל את עזרתכם במפרט העונה לדרישות הבאות: תודה רבה מראש לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? כ5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בהתאם למפרט. אם יותר מומלץ לחסוך מתוך שיקולים כאלה ואחרים (כמו יעילות וכו) אז למה לא. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח במידה ויש הצדקה \ מומלץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודות משרדיות לא מורכבות מידי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לקוחה בעסק שרוצה לקנות מחשב גיימינג VR לבן שלה. מהקריאה שעשיתי הבנתי שHTC Vive הוא המוצר המומלץ לגיימינג דרך Steam ונראה לי שזה מה שאמליץ לה. אודה להארות אם יש + מפרט נחמד שיחזיק את כל החוויה כמו שצריך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג + VR א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא י…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה בדפדפן ומסמכים (word, excel וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני צריך לקנות מחשב חדש . הצרכים שלי הם:ממש קצת עריכת סרטים וממש טיפה משחקים אבל ממש פשוטים. לרוב אני משתמש רק באינטרנט אבל אני רוצה מחשב שיעבוד לי מהר וחלק בלי בעיות ותקיעות. התקציב שלי הוא עד 2000 שקל. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=36668&select=.268..271..211..2639..2183..2185..347..442..2012..432..466. http://ksp.co.il/?uin=37560&select=.268..271..211..2639..2183..2185..347..442..2012..432..466. מה עדיך לדעתכם? חשוב גם שיהיה זמן סוללה סביר כ-4 שעות לפחות. מחשב שמיועד ללימודים ולשימוש ביתי, חשוב שיהיה נוח. שני המחשבים דומים במפרט פחות או יותר השאלה מה עדיף.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני כרגע בלימודי אבטחת מידע ויש לי צורך במחשב יחסית חזק למען מכונות וירטואליות ומעבדות ועוד כמה דברים שאזדקק בין היתר אני רואה בזו גם הזדמנות למחשב גיימינג כי שלי כבר ישן מאוד.כרגע יש לי מחשב נייד ASUS N75S.עם 8 GB ראםכרטיס מסך NIVIDIA 555M1T זכרון.ומעבד intel core I7-2670QM CPU 2.20GHZ.התקציב שלי הוא באזור 7-10 אלף.עכשיו ההתלבטות היא כזו..הרבה מאוד זמן רציתי מחשב גיימינג וגם המחשב הנייד שמפורט פה היה אמור להיות כזה אבל היה מאוד מאכזב ולא הריץ משחקים ברמה שרציתי ובזמנו עלה באזור ה7 אלף.חיכיתי הרבה זמן עם התלבטות עוד לפני הלימודים ובדיוק יצאו כל הכרטיסי מסך המטורפים שהגיעו וכל הSSD.כרגע ללימודים אני זקוק למחשב שאוכל לפתוח עליו מכונה וירטואלית ומעבדות.לכן המינימום שא…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך 2 המלצות למחשבים ניידים 1 ב11000 והשני ב9500 זה דחוף לי מאוד תודה
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, בזמן הקרוב אני קונה מחשב חדש ורציתי את דעתכם על המפרט: CPU : Intel Core i5 3470 3.2Ghz S 1155MB, 6 GPU Core Colling - Artic Freezer 7 Pro Rev,2 Motherboard - Gigabyte H77M-D3H S 1155 Intel H77 DDR 3 1600 2XPCI-E VGA DVI HDMI Memory - Corsair 1X4GB DDR 3 1600Mhz XMS3CL 9-9-9-24 GPU - Sapphire Radeon HD 7790 Dual-X OC 1GB GDDR5 HDD - Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM 64MB SATA III WD1002FAEX PSU- Antec Basiq 550W Active PFC 12cm PSU VP500P (Retail) Case - Antec Three Hundred TWO Mid Tower Gamer Black Case No PSU המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים כמו GTA V. התקציב הוא בערב 3400 ש''ח, אם יש לכם המלצות שינויים ושיפורים אני אשמח לשמוע תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, מעוניין לרכוש מחשב נייד, מפרט טכני בסיסי שאני רוצה: גודל מסך 15.6' מעבד i7 (דור 8?) זיכרון RAM לפחות 16GB רצוי 32GB HD SSD לפחות 512GB אני יותר מתחבר באופן אישי ל DELL\ASUS\HP לא קריטי פיצ'רים מגניבים כמו מסך מגע, מסך מתקפל וכדו' לא קריטי רמת הדקות של המחשב הנייד , חשוב שלא יתחמם ולא ירעיש. השימוש המרכזי של המחשב הנייד הינו פתיחת מכונות וירטואליות, תכנות, מתכוון להריץ גם כלים לשבירת סיסמאות וכדו' לכן אולי חשוב שיהיה כרטיס מסך? תקציב - עד 10K, אם אפשר פחות אז מגניב. כמובן רצוי מחשב חדש-חדשני ולא משהו עתיק תודה רבה מראש! שלמה.
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מה ההבדל (למעט האחראיות) בין מעבד מסוג E7200 מסוג BOX לאותו מעבד מסוג TRAY והאם למשתמש ביתי המעוניין במחשב אמין למספר שנים (כ-5) כדאי ללכת על TRAY?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה:אינטרנט,סרטים ואופיס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?לא חשוב * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות * משקל רצוי?2-2.3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth?לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא התקציב שלי הוא 2300 שקל ולא יכול לחרוג תודה לעוזרים. - - - תגובה אוחדה: - - - אה בעצם אני רוצה גודל מסך 15.6 - - - תגובה אוחדה: - - - אה בעצם אני רוצה גודל מסך 15.6
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
האם אפשר למצוא את הלאפטופ הזה http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=46&p=21 במחיר יותר נורמלי? :
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מפרט למטרת GAMING ו צפייה בסרטי HD בעיקר ואשמח לעצתכם בנושא , בגדול המטרה היתה להגיע למפרט במחיר של 2500 ש"ח אבל זה גלש לי לכוון ה 3K אז אם אתם רואים מקום שאפשר לקצץ בו אשמח וכמובן אשמח לדעה שלכם לגבי תאימות הרכיבים והמפרט אז ככה : מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 965 (3.4GHz) - 125W - BLACK EDITION - BOX - זמין במלאי ₪643 לוח אם: [..] ASROCK 970 EXTREME 4 ₪643 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪100 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6770 1G GDDR5 DVI/HDMI/DP + DiRT3 - RETAIL - מבצע מיוחד! - זמין במלאי ₪575 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] ANTEC ONE HUNDRED w/o PSU ₪243 ספק כוח: …
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בינוני בע…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב נייד שיחליף את הנייח בתור מחשב דסקטופ גיימינג, אני צריך את הניידות כי אני בקרוב נוסע לחול ללימודים איתו. אחרי מחקר הגעתי ל2 אפשרויות- Lenovo Y50 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14022 (שאלה קטנה לגבי המחשב הזה- באייבורי הוא מגיע או עם 8GB SSHD ומעבד 4700HQ, או בלי הSSD עם מעבד -4710 אני לא ישקר, אין לי מושג מה נותן ה SSHD, אז מה עדיף?) וASUS N550JK https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12869 בתכלס הלנובו נותן ביצועים יותר טובים ב30% לפחות בגלל הכרטיס מסך, אבל כל הביקורות אומרות שהמסך פח, לעומת האסוס שיש לו מסך IPS טוב. אני לא איזה גיימר מנוסה אני פה ושם משחק משחקים כבדים, לא מתעסק עם גרפיקה בעיקר עם סימולטור טיסה של מיקרוסופט ומשחקי BF4 COD…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל סליחה על ההודעה הקודמת לא ידעתי אני חדש :'( בבקשה אשמח את דעתכם לגבי המפרט הזה: אני רוצה להשתמש במחשב לאינטרנט משחקים,צפיה בסרטים,הורדות וכל השאר תקציב בערך 4000 אלף. ההצעה הזו היא למזומן. מה אתם אומרים על הלוח ועל המסך ועל המארז והקירור שיש פה בהצעה האם כדאי להשקיע בגוף קירור האם הוא יעשה רעש כשהמחשב יפעל והלוח זה לוח טוב??? והמארז האם הוא טוב הוא בא עם מגן ברקים. והאם המסך טוב??האם החברה של הכרטיס מסך טובה או שאין חשיבות לזה והאם הכרטיס מסך טוב?? אני רוצה לקנות את המחשב הזה צריך לדעת עם כדאי? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום רב! * מטרות המחשב? בעיקר גלישה באינטרנט ואופיס, אך חשוב לי שיוכל להריץ משחקים בסגנון FIFA ומעלה בצורה הטובה ביותר ביחס לתקציב. * גודל המסך? אני ממש מעדיף 14" * רזולוציית המסך? העדפה ל FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נחמד שיהיה מקלדת מוארת, אין דרישות מעבר לזה * משקל רצוי? כמה שיותר קל, אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI מספיק * Bluetooth? לא נחוץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בין 250GB ל500GB, אני הבנתי שכדאי שיהיה בשילוב של SSHD להרצה של המערכת. * כונן אופטי? עדיף * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בינלאומית * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשר ג…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב חברה בניתי מפרט לחבר שלי... תקציב 5000 ש"ח, אם אפשרות לחריגה אבל ממש ממש קטנה. המחשב הוא לצורך משחקים, קצת סרטים וכאלה. אין צורך בצורב, הארד-דיסק, מסך וציוד הקיפי. זה המפרט שבניתי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1036 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤665 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1866 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤717 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU מחיר…
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-