ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
מזה אומר: 3 שנים באתר הלקוח ע"י מעבדות DELL ישראל, זה אומר שבמקרה של תקלה צריך להגיע למעבדות שלהם? איפה יש רשימה של המעבדות שלהם או מישהו יודע היכן יש נכון לעכשיו?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת באילו מהחנויות הייתי ממליצים לי לרכוש את המחשב, אני גר בראשון לציון ומכיר את SKYPC וסומך עליהם. המפרט של RSM הוא זהה ל-SKYPC חוץ מבכרטיס המסך, בקירור למעבד ובצורב : 1. הייתי רוצה לדעת האם המפרט מומלץ? האם הייתם מחליפים בתוך התקציב חלקים מסויימים (לא להחליף מעבד!!!) הייעוד של המחשב הוא ל-OC בסיסי (קבוע כמובן) ולמשחקים. הייתי רוצה מחשב שקט וקר, אבל יציב!!!! 2. האם UNLOCK לכרטיס המסך עלול לעשות בעיות ביציבות? קראתי שיש בעיות לעשות UNLOCK ל-Sapphire... 3. כמובן הייתי רוצה לדעת באיזה חנות לבחור? הייתי מעדיף לא לעשות פיצול לקניה לחלקים בגלל ענייני אחריות וכאלו... *** RSM *** Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1066 …
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא דרוש מחשב חזק מיוחד (אני מניח שפוטושופ זו לא תוכנה כבדה כמו משחקים); עם זאת, היא תעשה מעט עריכת וידאו, אז כדאי כרטיס גרפי שיעמוד בעומס מדי פעם. אבל לא צריך להתפרע, כי זה יעשה פעם ב... אז אין בעיה אם העיבוד יתארך קצת כי בסופו של דבר עריכת וידאו זה לא הייעוד העיקרי. אני קיבלתי פה המלצה לפני כחודשיים למחשב מבוסס AMD ATHLON X3 450 וGTS 450 למטרות משחקים וקניתי אותו ואני מרוצה. השאלה האם משהו כזה יתאים גם למטרות שציינתי. לי נראה שמשחקים דורשים יותר כוח עיבוד. עוד שאלה: האם יש צורך בכרטיס מסך יעודי או שמא משהו כמו ה450 יכול להספיק? אני מבקש להרכיב את התפריט מIQPC, כי קניתי אצלהם את המחשב הקודם ואני מרוצה מאוד. תודה מראש, חברים!
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבועות האחרונים אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי שאמורה להתחיל ללמוד שנה א' באוניברסיטה בשנה הבאה. לאחר חיפושים רבים התמקדתי על שני דגמים ספציפיים של לנובו: Lenovo IdeaPad S310 Lenovo ThinkPad Edge E330 ההבדלים בינהם (מבחינת המעבד וכרטיס מסך ייעודי) ידועים לי אבל אני לא מצליח למצוא בשום מקום ביקורת על הS310.(כל מה שאני מצליח למצוא הוא ביקורות על הU310). לסיכום, על מה מבינהם הייתם ממליצים? מישהו יכול למצוא לי ביקורת על הS310 איפשהו? מישהו יודע מהם חיי הסוללה של הS310? והנה השאלון, למקרה שתוכלו למצוא משהו אחר טוב יותר: התקציב עומד על עד 3500 שקלים, אבל הצלחתי למצוא באיזור של ה3200 הרבה טובים.המחשב עומד להיקנות בארץ. עדיף קנייה של המחשב בחנות אמינה ולא בחצי חינם. חש…
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעקרון עד 7.. אולי אחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, וכנראה הפקת מוזיקה בעתיד הלא רחוק.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קראו בהמשך.. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 שקל, אפשרי עד 4500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית וקצת וידאו מתכוון לעבוד עם לינוקס (הכל במסגרת תחביב, לא משהו רציני) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף בלי אורות, אין מגבלת גודל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים, אז כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מחשב נייד ללימודים (הנדסת מכונות) עבודה באינטרנט ואופיס בעיקר. חשבתי על מסך 12 עד 14 אינץ'. מה שחשוב לי זה שהוא שיהיה בעל עיצוב נוח לשימוש, לא שוקל יותר מ-2 קילו, יציאת HDMI למסך LCD, ושהסוללה תספיק ללפחות 3 שעות עבודה. אני לא ממש מבין גדול בניידים אבל קראתי על EeePC 1201N של אסוס שלפי המפרט והמחיר נראה טוב למדי. אולי אתם ממליצים בכלל על דגמים אחרים בגדלים 13 או 14 שמתאימים לדרישות שלי?
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריכה מחשב דחוף למחר לצורך עבודה על תלת מימד והחלטתי שבמקום לקנות לוח אם וספק חדשים אני אקנה מחשב חדש המחשב הישן CPU Type: QuadCore Intel Core 2 Q9450, 2000 MHz (6 x 333) Motherboard : Gigabyte EP35C-DS3R Memory: Kingston 2G-UDIMM 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM x 2 Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB) Disk Drive : WDC WD2000JS-22MHB0 ATA Device Disk Drive : WDC WD5000KS-00MNB0 ATA Device CASE : THERMALTAKE CASE VD2000BNS MATRIX BLACK Monitor: SyncMaster T200HD samsung יש לכם אולי המלצה לחנות שיכולה לספק לי את מה שאני צריכה במחיר אטרקטיבי? רצוי לציין שהמחשב הישן עלה לי 4000 שקל בערך +- תודה רבה לעונים
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב Tablet לצורכי לימודים ועבודה, המחשב ישמש כמחברת בעזרת תוכנת One Note. למישהו יש נסיון עם זה? זה עובד טוב? על איזה מחשבים אתם ממליצים (במחיר סביר), תקציב עד 5000 ש"ח, שישמש לעבודה וללימודים. תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני צריכה לקנות סוללה חדשה למחשב HP probook 5310m מה ההבדל בין סוללה תחליפית למקורית? כי מבחינת מחיר יש הפרש של כ-100.... והאם כדאי לקנות בארץ או להזמין מאיביי/חו"ל? תודה על עזרתכם, עדי
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
דרוש לפטופ לסטודנטית להנדסת חשמל, חשוב שיהיה קל, אין צורך בסוללה גדולה - להורדת משקל וכי תמיד זמין שקע חשמלי. עדיף שיכלול SSD או שיהיה אפשר להכליל SSD נוסף במחיר וניתן יהיה להחליף. לפחות 8GB RAM לפחות14" 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בוידאו, אופיס ומטלאב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס (יום-יומי), מטלאב (יום-יומי). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפ…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
HP מחייה את מותג ה-Omen ומצטרפת רשמית לטרנד החם של ניידי גיימינג אשר שומרים על מימדים קומפקטיים ועל שיק ועיצוב סולידי. איך הנייד החדש שלה מתמודד מול המתחרים החזקים בקטגוריה? הפרטים בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/hp-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%aa%d7%95%d7%92-%d7%94-omen-%d7%a2%d7%9d-%d7%9c%d7%a4%d7%98%d7%95%d7%a4-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e/
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב לכם. אני חדש פה בפורום וזה כבר כמה ימים שאני מדפדף וקורא נושאים ודביקים למיניהם לגבי רכישת מחשב חדש לצרכי גיימינג , וגם לצרכים אחרים כמו הורדות וצפיות בכל מיני תכנים - אינטרנט התקציב שעומד לרשותי הוא בעיקרון 10 אלף ש"ח עם אופציה לחריגה קטנה) אני סומך עליכם שבמחיר הזה אפשר למצוא משהו טוב ) רוב המשחקים שאני מתכנן להתקין הם בעיקר משחקים חדשים וכאלה שיצאו בעתיד ) כמובן) אז ככה, אין לי מושג בכלל בכל הקשור לחומרה, כך שאני מודה מקרב לב לכל העוזר והמשקיע זמן מזמנו. הדברים שקראתי קצת מסביב ולמדתי שצריך לשים דגש עליהם : כרטיס מסך זיכרון ram דיסק קשיח) גם רגיל וגם ssd ( ספק טוב מארז יחסית גדול מסך ) כציוד הקפי, יש לי כרגע 19 אינץ של Lg אבל הוא בן 8 שנים כבר רמקולים *מקלדת וע…
-
- 34 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי אתמול את המחשב הנייד הראשון שלי. אמרתי שעל איכות ואחריות אני לא מתפשר וקניתי מחשב עם אחלה מפרט: dell n5010 בצבע שחורכ INTEL I5 460 4GB DDR3 500GB 5400RPM RADEON 5650 סוללה 6 תאים ואחריות ל3 שנים. בחרתי במעבד איי 5 כי יצא לי לשחק במחשבים ניידים עם מעבדי I3 ודי התאכזבתי מהביצועים. אני עובד עם מערכת WINDOWS 7 64BIT שקיבלתי עם המחשב. אז מה הבעיה? הבעיה היא שאני מרגיש שהמחשב איטי, יש לו דיליים ובכמה תוכנות שפועלות ביחד הוא לא ממש מטיס את עצמו. אני רגיל לעבוד עם מחשב נייח ויש לי מעבד E6400 (שעובד עם WIN 7 32BIT) ובאמת שהוא מרגיש בהרבה יותר מהיר ויעיל מהI5. לפי דעתכם יש איזשהי בעיה במחשב? או בגלל שזה מחשב נייד הוא אמור להיות יותר איטי? אשמח לעזרה. תודה, ניב
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב E6400 חדש ויש לו קורא של טביעת אצבע. אין לי מושג איך משתמשים בו - צריך תוכנה כלשהי? או שיש ל VISTA תוכנה משלו?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אמרו למכר שלי כי לא מומלץ לעבוד עם E8400 וזכרון DDR3, זה נכון או סתם שטויות? (שאלה חדשה בעמוד 3).
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עבור משחקים כמו GTA וסימולטור טיסה של מיקרוסופט 2020 * מערכת הפעלה - אתקין בעצמי * מסך - בינתיים אסתדר עם מה שיש לי מאוד אהבתי את המארז החדיש של ANTEC דגם STRIKER ועליו הייתי ומעוניין להרכיב את המחשב. השאלה העיקרית היא התאימות בין הרכיבים השונים כמו הזכרונות, לוח ומעבד והיתר. שאלה נוספת היא האם ניתן להשיג את הרכבים במחיר יותר זול? הרכיבים שכבר יש לי - GPU - MSI 1080 TI 11GB - PSU - Antec 750W Bronze - HDD -Samsung 970 PRO M.2 MZ-V7P512BW 512GB SSD הרכבים בהם אני מעוניין: - לוח אם - ASUS ROG STRIX Z590 - מעבד אינטל Intel Core I7 10700 2.9Ghz 16MB Cache S1200 - Tray - זיכרון למחש…
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה אני מעונין לקנות מחשב למטרות משחקים (משקחים כבדים) ואני מעונין להוציא עד 8000 שקל כמו כן אני מעוניין שהמחשב יספיק לי לפחות ל3 שנים של משחק על ההגדרות הכי גבוהות. אני הרכבתי מחשב אבל המחיר יצא בסביבות ה12000 שקל אז אם מישהו יכול לתת לי הצעה טובה ובמחיר סביר זה יעזור לי מאד תודה. זה המפרט שאני הרכבתי Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE מעבד K8N Pro SLI s939, 2x PCI-E, GBL, SATA II לוח אם 2Gb 400MHz Corsair (Value) CL2 זכרונות Radeon X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO ASUS כרטיס מסך 160GB SATA II 7200RPM 8MB דיסק קשיח WD Thermaltake VA 9000SWA KANDALF מארז http://www.thermaltake.com/XaserCase/kandalf/swa/va9000swa.htm קישור לפרטים על המארז razer copperhead עכבר Steelpad S…
-
- 53 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מהפלא אז אני מקצר. אני זוכר שקראתי על הבעיה הזאת אבל אנלא מוצא את זה. פשוט מדי פעם המחשב עובד כאילו בעומד כשאין שום דבר שמעמיס. העכבר זז קטוע וכל התצוגה זזה קטוע. אין שום דבר חריג במנהל משימות. זה לפעמים מסתדר אחרי כמה זמן ולפעמים צריך לכבות. זה קורה גם בווינדוס וגם באובונטו. מישהו קרא על זה או יודע מה זה יכול להיות? וירטואליזיישן כיביתי
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה טוב למשחקים וחזק בכלליות שאני לא אצטרך לקנות מחשב חדש תוך 8 חודש.... הבעיה היא שאני לא ממש מכיר איזה רכיבים חזקים היום ומה כדאי לקנות לכן רציתי את העצות שלכם...... הסכום הוא בערך 3 וצי אלפיות .. אבל אם זה לא מספיק אז תכתבו בכל זאת (אני לא סגור על הכסף)... תודה רבה....
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קודם לכל הוא מIVORY זיכרון 2 סטיקים של 1GB 667 צורב DVD של LG H10 מעבד E6300 ספק כוח של EZCOOL 400W אני יודע שהוא לא משהו אבל אם יקרה משהו יחליפו לוח אם של גי'גה בית 965 S3 דיסק קשיח 160GB של WD כרטיס מסך 7900GS מארז של THERMALTAKE SOPRANO כסוף אין מה לעשות לא ישנו את דעתי מארז יפה רמקולים CYBER ACOUSTICS 3095 2.1 איך הרמקולים מוציאים צליל טוב? סה"כ 6,050
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט למחשב עבור משחקים עד סכום כולל של 4500 ש"ח (עם חריגה של 100 ש"ח גג). אני לא זקוק לרמקולים ומסך, אבל כן אשמח אם תכללו ציוד היקפי של מקלדת ועכבר וכמובן מארז וספק וכל מה שמחשב סטנדרטי מכיל דבר אחרון, אשמח שהמפרט יכלול SSD בגודל כלשהו, אני סומך עליכם שתוכלו להמליץ לי על הגודל המתאים בתקציב הנוכחי. בתודה מראש ושבוע טוב! נוריאל
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב גיימינג רציני פלוס מסך בלי מקלדת וכל השטויות האלה מחשב ומסך נטו מסך אני רוצה 22 אינץ' אני רוצה שהמפרט יכלול גם כרטיס קול רציני של 5.1 אני חושב שאני ילך על 4 ג'גה ראם ככה שזה יהיה kit של corssair כרגע אני מתכנן להתקין עליו אקס פי אבל בעתיד אני יתקין עליו ווינדוס 7 שהוא יצא מבטא. תודה על העזרה
-
- 38 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אין פגיעה משמעותית בביצועים או באיכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לילד בן 9 - אינטרנט, אופיס, משחקי פלאש וקצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA, NFS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צ…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי מתחיל להראות סימני זקנה ודי נמאס לי ממנו, אני מעוניין לקנות אחד חדש, וחשבתי ללכת על מחשב מותג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים העיקריים שלי הם פוטושופ ולייטרום (עריכת תמונות, בלי גרפיקה, מדי פעם פעולות מורכבות בפוטושופ כמו הערמת 30-40 תמונות והרבה ייצוא/ייבוא בין לייטרום לCS) ** מלבד עריכה ישמש המחשב, דרך המדפסת מן הסתם, לסריקת מסמכים (די הרבה) וגם לצפייה בתכנים מקוונים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש …
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-