ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפשת מחשב לצורכי לימודים ולשימוש ביתי - בעיקר לאופיס, גלישה באינטרנט ומדי פעם לצפיה בסרטים. רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב הזה: VOSTRO 3460 i5 gf ubonto מפרט בלינק: http://www.c-data.co.il/catalog/product.aspx?maincat=2&cat=18&subcat=317∏=3691&page=1&psize=30 תודה, גינת
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב בלי מסך ובלי ציוד הקפי שישמש אותי כרגע לעבודה משרדית ובעוד שנה אני רוצה שתיהיה לי את היכולת לשדרג ל: א) כ.קול מקצועי לעבודה עם QBASE ב)כ.מסך מקצועי לעבודה עם תוכנת solidworks רציתי לשאול אם כ.מסך וכ.קול Onboard עלולים להוות מכשול לשדרוג העתידי ? והאם יש לכם הצעה למפרט עד 3000 ש"ח המתאים לנ"ל ?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, אז אם האנשים המבינים מביניכם תוכלו להפנות אותי לאתרים לחנויות שאפשר לקנות שם מחשבים. היעוד של המשחב הוא בעצם להכל, אין לו יעוד מסויים משחקים או עבודה בתוכנה מסויימת. שיתאים לכל דבר אבל קצת יותר בכיוון של משחקים השימוש הוא בעצם רק גלישה באינטרנט ו משקחים, סרטים מוזיקה ודברים פשוטים כמו אלו. אשמח לקבל המלצות למחשבים ולאתרים, התקציב הוא לא ממש גדול הוא בערך עד 4000 ש"ח. ומסך כבר יש לי. אז תודה מראש לכולם !
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם !! לאחרונה קניתי מחשב מדגם HP Probook 4530s ממחסני חשמל,המחשב עלה בצורה רגילה ועד כה הכל היה בסדר אבל שמתי לב שהוא לא מתפקד כראוי, לדוגמה:USB 3.0 לא פעל בכלל גם אחרי התקנת הדרייברים הדרושים מאתר האינטרנט של HP ובאופן כללי לכל פעולה של המחשב לקח המון זמן לדוגמה: התקנת עדכוני מערכת מWINDOWS UPDATE לקח כ-24 שעות ! ויש לי אינטרנט מהיר אז לא נגרם בגלל זה. אז החזרתי אותו לחנות וקיבלתי זיכו מלא. הלכתי לראות את אותו דגם בחנות אחרת והיה הבדל שהוא יותר מתקדם מבחינת מפרט עשיר יותר. התייעצי עם המוכר בחנות לגבי התקלה שנגרמה לי בחנות שבו רכשתי את המחשב והוא אמר לי שכנראה היה מדובר בתקלה חריגה במיוחד ושאצלם זה לא יקרה. כמובן שאין לסמוך על מה שהם אומרים. אני מספר את כל …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתחיל בזה שמממממששששששששש נמאס לי , למה אין חברה שתהנדס לך את המחשב שאתה רוצה ?!!? למה ? הדרישות הן אלו , אבל לא מצאתי משהו שמתאים מסך : 13.3 , מט ! חיבורים : HDMI ,USB,VGA . אלחוט - WIFI BT (כמה שיותר תקנים יותר טוב ) דיסק - לא עקרוני . זמן סוללה - מעל 5 שעות . משקל - עד 2 ק"ג . המועמד הקודם היה ה UL30VT-2G , אבל אני דיי סולד ממנו בעקבות המסך המבריק שלו , ומסע ההפחות שיש נגד המסכים המבריקים . ראיתי את הדל 3300 , אבל אין לו HDMI מה עושים ?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעבד , לוח אם משולב כרטיס מסך משולב כרטיס קול משולב כרטיס רשת , מארז , זכרון 512 עבור : אינטרנט + סרטים בלבד
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד אך ורק לעבודה עם מסמכים גלישה באינטרנט ותכנות, לכן מה שאני מחפש בעיקר הוא מעבד חזק וזכרון מהיר, ולא כרטיס מסך. אני כרגע מתלבט בין MSI WIND שעולה 2200 לבין http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236&CatCode= שיש לו מעבד Intel Core 2 Duo Penryn T6400 2.0GHz (מוזר שמצויין פנרין, לא?), זכרונות 2 GIGA עם 800MHZ והוא עולה 3000 ש"ח, מה מוזר כאן? למה כל כך זול? עוד שאלה, היום ישנו הבדל משמעותי בין DUAL CORE T4200 לדוגמה לבין CORE 2 DOU T5200 למשל? ואגב אם קונים זכרונות מסויימים בנייד, משנה מה החברה שלהם? או שאם טוענים שהם 800 מגהרץ, אז הם שקולים לכל זכרון 800 מגהרץ שיש בשוק. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט לאופיס משחקים אינטרנט כולל מדפסת וסורק וכל שאר החלקים תודה
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מעבד: intel core i5-650 processor 3.2ghz 4m lga1156 לוח אם: gigabyte-ga-h55-lga1156-ddr3\lan+audio ז. פנימי: 4G ddr3 1333mhz kingston כ.מסך NVIDIA GEFORCE GT 240 1G DDR3 FHD ד.קשיח : w.d 500g sata2 green 32m צורבעכבר מקלדת מארז שקט של 500 w כמה מפרט כזה אמור לעלות בערך... ואם אפשר חוות דעת כללית איך המחשב.
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
ייעוד:: GAMING מעבד סוג מעבד: INTEL QUAD CORE Q9300 מהירות מעבד: 2.5GHZ לוח אם חברה ודגם: DFI LANPARTY DK X38-T2R CHIPSET: INTEL X38 זיכרון יצרן ודגם: OCZ DDR2 נפח+מהירות: 4GB DUAL CHANNEL 800MHZ דיסק קשיח יצרן ודגם: WD SATA2 נפח ומהירות: 500GB 7200RPM 16MB כרטיס מסך יצרן ודגם: INNOVISION Geforce 9800GTX כמות זיכרון: 512MB DDR3 כונן אופטי יצרן ודגם: PIONEER DVR-215DSV מהירות וממשק: X20 SATA מארז יצרן ודגם: CoolerMaster CM690 MidTower ספק כוח: OCZ 600W StealthXstream כמובן אני יוסיף לו קירור למעבד ARCTIC FREEZER 7 PRO חשבתי להוריד את המעבד Q9300 ולשים במקומו את המעבד Q9450 מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box 1280 ¤ 1 DFI Infinity 975X for LGA775 1060 ¤ 1 G.Skill DDR II PC5400 667MHZ 1GB CL 5-5-5-15 580 ¤ 1 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII 310 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Accelero X2 1580 ¤ 1 LG GSA-H10 DVDRW BLACK 250 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A21 BLACK 400W 515 ¤ 1 מחיר כל תשלום: ¤ 5575 מחיר סופי: ¤ 5575 איך? האם כדאי לשנות / להחליף משהו במפרט הנ"ל תודה
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
היי, מאחר ואני מממממממש לא מעודכן בנושא חומרה אני פונה אליכם לעזרה. המפרט הוא בעיקר לצורכי פיתוח. חשוב מאד שכוח העיבוד יהיה גבוה, כי המחשב צריך להריץ מספר גדול של תוכנות כבדות באותו זמן (visual studio, IDA, אפליקציית תלת מימד כבדה, אפליקציית שרת בדבאג שיכולה להגיע ל 1gb ראם,מספר חלונות putty ו/או rd). תרגישו חופשיים לחפף בכרטיס מסך כי אני בקושי משחק והמשחקים שאני כן משחק די ישנים, אבל שיהיה לו video out ותמיכה בעבודה בשני מסכים. חובה - 2gb ram. אין צורך בעכבר/מקלדת או מסך. יש מצב שאני אעשה oc אבל לא משהו יותר מדי רציני. אפשר לעבור טיפה את ה 6k אם יש צורך... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤ 624 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400PHU2-2GBHZ ¤ 659 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 421 מארז : ANTEC P180-B ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU ¤ 918 דיסק קשיח : SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST250BA9S16 ¤ 398 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1064 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4084 המפרט נבנה בIQPC כרטיס מסך נקנה כבר בחו"ל שבוע הבא בארץ EVGA 8800GTS320 OC עלה 300$ = +/- 1200 ש"ח את המארז אני רוצה להחליף ל P182 (לא היה באתר יש בPanda) למרות שהתחלתי להתלבט לגבי הKandalf עם או בלי קירור נוזלי אם למישהו יש ניס…
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום, אחרי שבוע-שבועיים של שימוש רגיל,היום בהמלך גלישה באינטרנט נתקע המחשב ולא מגיב לא לעכב לא למקשים ולא לטאץפד, אמח לא מצליח לפתוח את המכסה של הבטרות כדי לנתק,המחשב לא נכבה דרך כפתור הדלקה כיבוי במקלדת,בקיצור אני לא יודע מה כבר אפשר לעשות. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום חברים חבר שלי מעוניין לקנות מחשב עד 3100-3200 גג זה התקציב :-\ רק מקלדת ועכבר הוא לא צריך יש לו מסך שלא אכפת לו להשאר איתו הוא אומר לי שהוא מעדיף להשאר איתו ולקנות רק תמחשב נראה לי שזה קצת חרא לשחק COD במסך 15 אינץ קוביה לפני 12 שנים נראה לי מבאססס הכל (הוא פשוט לא מכיר משהו אחר אז לא כל כך מעניין אותו ) אבל לדעתי זה באסה השאלה כמה זה יתן לו בפועל הבדלים ואם זה שווה בכלל כי נראה לי המשחקים יראו חרררבה מה אתם אומרים??? המון תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, השימושים עיקריים - עריכת וידאו, צפייה בסרטים ושמיעה MP3. המשחק היחידי- SIMS בעתיד (בעוד שנה - שנה וחצי) אני חושב להפוך את המחשב לHTPC כרגה לא חושב על OC. בניפרד, אם אפשר - המלצה לגבי מסך רחב ב 1500 ש"ח. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ניתן לחרוג ב400 2. מה שימושי המחשב? סקיירים,מיינקרפאט ואני לא מתכנן אולטרה אבל כמה שיותר גבוה שאפשר ביחס לתקציב. רזולוציה 1680x1050 3. אין צורך בציוד היקפי ובכונן קשיח 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 שלא ירעיש לא במאמץ יותר מידיי 5. האם מתוכנן OC? קל-בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא אבל שיהיה הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לגמרי שיהיה לי אופציה להחליף כרטיס מסך זה המפרט שאני הכנתי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנו…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות Surface Pro 4 בתור נייד עסקי שישמש אותי גם במשרד עם התחנת עגינה שלו וגם בחוץ בתור טאבלט קליל. יש חנות מומלצת לקנות את המכשיר ? או חנות שאפשר לראות אותו בתצוגה ? ובכללי אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם את המוצר, שזה לא סתם גימיק והוא מתפקד טוב כמכשיר היברידי
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
טוב, אני יודע שהתקציב מאוד נמוך, אבל גם הדרישות מאוד נמוכות. :-\ המפרט צריך לכלול הכל, חוץ מCD, כרטיס קול (על הלוח מספיק), מסך, פלופי. תודה מראש, manbot. נ.ב מצטער אם לא אוכל להגיב בשעתיים\שלוש הקרובות, אני חוגגים לאחי הקטן יום הולדת
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום רב, מחר אני מקבל מחשב נייד חדש (ASUS UX31A) וחשוב לי שהסוללה תחזיק לכמה שיותר זמן (גם מבחינת אורך חיים וגם מבחינת זמן עד שהיא נגמרת) איך להתחיל את השימוש בסוללה? האם יש צורך לבצע פריקה מלאה וטעינה מלאה בהתחלה או פשוט להשתמש כרגיל? אם אני נמצא במקום עם חיבור לחשמל כגון בבית או באוניברסיטה, לעבוד על הסוללה עד שהיא נגמרת או פשוט לחבר לחשמל ולהשתמש? יש לי בבית שני מחשבים ניידים שמחוברים תמידית לחשמל ושמתי לב שאם מנסים לעבוד על הסוללה היא נגמרת ממש מהר.. שעתיים וחצי בערך. אודה לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בקרוב קונה מחשב חדש (לפחות את רוב החלקים הרלוונטים) ואני צריך עזרה בתכנון המפרט. ישנה העדפה עצומה לחברות כמו ati, nvidia, asus, intel וכו'. המפרט יכלול הכול חוץ ממארז, ספק כוח וקירור למעבד (הם יקנו בארץ ללא קשר לתקציב). בלי ציוד היקפי, יהיה אוברקלוק קטן. ללא תוכנות נלוות. השקט חשוב, לכן אקנה קירור מים בארץ. אין צורך להתחשב בחלק זה. מתכנן לשחק בעיקר במשחקים כמו Crysis, COD וכו'. כפי שצוין למעלה, התקציב הוא 1300$. אין צורך לנצל את כל התקציב אלא אם זה צורך ממשי. המחשב צריך להחזיק בסביבות ה2.5-3 שנים, לכן עדיף שהחלקים יהיו חדשים. תודה רבה, עמרי.
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
האם המחשב זה מספיק טוב לעבודה עם קבצי PDF, אופיס ודומיהם, כשירוצו במקביל כמה תוכנות כאלו ביחד עם הדפדפן? ה2 ג'יגה יספיקו או שכדאי להרחיב ל4?כי קראתי באתר של היצרן שאפשרי, אך לא הבנתי בדיוק איך עושים זאת: "DDR2 memory, upgradeable to 4 GB using dual soDIMM modules "
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
אני יודע שאני חדש פה, אשמח להמלצה למפרט שמעתי שיש פה קהילה טובה אז נרשמתי לראות.... יש לי כבר מפרט מוכן עם למישהו יש מפרט טוב יותר בערך באותו מחיר או פחות (לא מעל 3600) זה היה מצויין עם הוא יבנה לי מפרט בKSP או בRAM אני לא רוצה מTMS. זה טופס מפורום אחר שמילאתי עם הטופס לא טוב תגידו לי מה לערוך ואני יערוך 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר ורצוי לחסוך עם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 200 לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/…
-
- 49 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
היי . אני חדש פה . נעים מאוד . אשמח אם תעזרו לי . המפרט הוא עבור משחקים (לא בהכרח הכבדים ביותר) , פוטושופ , פיתוח אתרים . AMD ATHLON X2 3800 AM2 מעבד DFI INFINITY AM2 צ'יפסט NFORCE4 לוח TWINMOS 512MB DDR2 667MHZ X2 = 1GB זכרונות WD 160GB 7200\8MB SATA2 160JS דיסק קשיח GIGABYTE GEFORCE 6600 256MB DDR2 כרטיס מסך DVDRW LG GAS-H10A צורב FLOPPY מארז + מקלדת + עכבר + רמקולים מסך דק PROVIEW 723 8MS 4265 ש"ח אני לא מבין הרבה אבל המוכר שם הכריז שזה "מחשב פצצה" .זה נכון ? אשמח לקבל כל הערה . האם המחיר בסדר ? האם הוא נמצא בתוך ההוזלות הענקיות שהיו למעבדים לאחרונה ? תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
צריך נייד ללימודים , אבל שישמש אותי גם לסרטים אינטרנט ותוכנות כמו emule בגדול מחפש מחשב שאני אוכל לקחת לשיעורים (עם עדיפות למסך לא משתקף) ובנוסף שישמש אותי לסרטים מוזיקה והורדות בלי משחקים.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-