עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הנה המפרט: הביעו את חוות דעתכם. המחשב הוא למטרת משחקים בינונים לא GTA IV אלא פיפא וכאלה. אני רוצה שהוא יחזיק לפחות 3 שנים. אסור שהתקציב של המחשב כולל המסך והרמקולים יחרוג מ- 4500 שקל (כמו שתיראו אצלי) המארז-עיצוב לא משנה אלא ביצועים.חשוב שיהיה שקט מאוד ולא יתחמם.

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  2. * מטרות המחשב? אני צריך את המחשב לשני שימושים עיקריים: אופיס ותכנות. כמובן שהפרמטר השני הוא הדומננטי ביותר, אך יש חשיבות רבה גם לנוחות המקלדת להקלדה מהירה ולנוחות העכבר (אני רוצה להשתמש במחשב גם כדי לסכם שיעורים). רמת התכנות שלי היא לא גבוהה במיוחד כרגע, ולכן אני רוצה מחשב כדי שאוכל להשתפר בעניין. אני לא צריך מחשב "סופר" מהיר אלא רק מחשב שיוכל להתמודד עם תכנות ברמה בינונית בצורה סבירה. * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?לא חשוב כ"כ למרות שאשמח ככל שיהיה קל יותר... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו באיזור ה3.5 שעות נשמע לי סביר בהחלט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, אני צריך 3USB, יציאת SD ואם אפשר אז גם PCMCIA * בלוטות? לא קריטי. * גודל …

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  3. שלום לכולם! אני מחפש לעצמי מחשב שיתאים גם לעריכת סרטים (לא חייב שירוץ חלק 100%) וגם למשחקים די כבדים.. רוב השימוש במחשב שלי יהיה במשך החצי שנה הקרובה.. שנה הבאה אני פשוט מתגייס ואני עוד לא יודע אם אני יהיה ג'ובניק או קרבי ובכל מקרה אני רוצה להינות מבחצי שנה שנותרה לי כמה שאפשר.. אז לפי הנתונים שהצגתי, מה אתם אומרים על המפרט הנ"ל: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1395 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤533 ספק כוח: FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤184 זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz כמות: 2 - מחיר: ¤119 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB KS כמות: 1 - מחיר: ¤385 כרטיס מסך: Pali…

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  4. Started by yaniv_appX,

אחותי רוצה לקנות מחשב נייד והשימושים שלה הם בעיקר אינטרנט פייסבוק מוזיקה הורדות וצפייה בסרטים אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על מחשב נייד שיכול לאפשר את המטרות האלו וגם שתהיה לו סוללה מאוד טובה ובמחיר שנע בין 2000-3000 ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. בניתי מחשב ב-TMS וכנראה מחר או מחרתיים אני קונה אותו, ואני רוצה חוות דעת כלליות: (אל תשאלו אותי שאלות כמו: "אתה יכול להוסיף X ש"ח?" או "אם תוכל למתוח את התקציב ב..." , וזאת בגלל שמתחתי את הגבול עד הקצה לחלוטין.) המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1004 קירור למעבד: OCZ Vendetta 2 - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤245 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3L - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤585 מארז: Coolermaster CM 690 Black Nvidia Edition - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤416 קירור למארז: Arctic Cooling 12L 120mm כמות: 2 - מחיר: ¤35 ספק כוח: Enermax Pro82+ 525W 40A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤543 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 - במלאי כמות…

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by ehudm1,

שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב למשחקים בתקציב של 7K ללא מסך. הסתכלתי על המפרט הבא ויש לי מספר שאלות: http://hwzone.co.il/specslist/view/111/ 1. האם כדאי להשתמש בלוח X38 במקום P35? 2. האם כדאי להוסיף HD ולעבוד בתצורת RAID5? 3. מה מהירות הזיכרון שאני אצטרך? 4. מכיוון שאני לא מומחה ולא מנוסה אני זקוק למישהו אמין ורציני שירכיב לי את כל העסק (תמורת תשלום כמובן) באיזור חולון והסביבה. יש המלצות / הצעות? תודה, אהוד

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  7. צריך את העזרה שלכם בניידים . המחשב יהיה לצורכי אינטרנט ו OFIICE בלבד, מה שאומר שזה לא אמור להיות מחשב ייקר ואם אפשר שיהיה יד שניה , אבל פה הבעיה אני לא יודע מה אני צריך (מעבד ..זכרון...וכו) ובכלל ...איפה אני מוצא ניידים יד שניה עכשיו אני צריך לשים דגש על כמה דברים שחייבים להיות בו וזה : -הרדיסק מינימום 40 זכרון חצי ג'יגה או ג'יגה תלוי במחיר ...(שוב ..אין לי שמץ בניידים ובמיוחד במחירים) המסך חייב להיות 15.4 אינ'צ ואחריות 3 שנים . (כמובן שזה נוגע רק ל-חדש לא ל-יד שניה..זה אני יודע) תודה .

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  8. Started by ludacris,

שלום יש לי dell studio xps 16 עם ati radeon hd 4670 כרגע מוקצה לו 1.5 גיגה ראמ ויש לו 1 מובנה איך אני משנה את זה? אני רוצה להחזיר את הזכרון לראמ ולהפחית מהמעבד הגרפי תודה

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  9. ה1. מה התקציב המקסימלי? 5,500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גיימינג, תכני HD, עבודה משרדית א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920X1080 FHD * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל משחק חדש הוא אופצייה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? …

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by yyoozz,

שלום אשמח לקבל חוות דעת מקצועית לגבי התלבטות קנייה בין שני מחשבים לנובו 430 דל וסטרו 3450 /3460 אשמח להארות

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  11. אני מנסה לעזור לחבר שנתקל בבעיה במחשב שלו (Samsung NP-N102S): אין מיקרופון מובנה שעובד (יכול להיות שבכלל אין מיקרופון מובנה? במחשב בשנת 2012?). יש כניסה אחת למיקרופון/רמקולים - אבל זה לא מזהה מיקרופון אלא רק רמקול. (השימוש של המיקרופון הוא בשביל סקייפ) למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה, רועי

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  12. * מטרות המחשב - לעבודה עם פוטושופ + משחקים * גודל המסך - עד 14" * משקל רצוי - לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח - לא חשוב * כונן CD/DVD? צורב - לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא תודה רבה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  13. Started by arno,

Intel Core i3 540 SLBMQ Socket 1156 3.06Ghz 4MB Tray ThermalTake TMG i3 CLP0555 CPU Cooler Socket 1156 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ HIS ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI צורב LG GH22 SATA x 22 Black ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500ET 500W אמור לשמש לילד בן 8 (גיימר מתחיל) הצעות יעול של חיסכון או תוספות יתקבלו בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  14. ערב טוב לכולם, בימים האחרונים אני שובר את הראש על הרכבת מפרט רק לגיימינג בתקציב של קונסולה. (4.5K) בגדול המחשב נועד להריץ משחקים חדשים כמו Farcry Primal ברמה של קונסולה ב 1080p עם FPS שמאשר משחק חלק. עד עכשיו בניתי משהו שמתאים לדרישות שלי, אשמח מאוד לדעת מה דעתכם עליו וכמובן שאשמח להצעות לשיפור. כמה דגשים: 1. מאוד חשובי לי מארז קטן בסיגנון של זה שאציין. 2. חשוב לי שה-CPU יהיה מסדרת SkyLake החדשה עם RAM DDR4. 3. המחיר כולל מסך חדש. 4. לא ציינתי SSHD מפני שיש לי כבר אחד בנפח 1T. ה-SSD שאני מעוניין לרכוש נועד למערכת הפעלה. 5. חשוב לי קירור נוזלים. 6. מעוניין לרכוש מרשת IVORY מטעמי נוחות. 7. יכול לחרוג מהתקציב עד מ…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום לכם אני לא מבין מה סדר העדיפויות והמהירויות לבין הסדרות T3400 או T7500 חלק מהם אותו מהירות שעון כמעט, אז זה פנטיום וזה C2D... רציתי לדעת האם יש אתר שמראה את הבנצמרקים שלהם לפי הסדר.... כמו שיש בכרטיסי מסך... תודה ...

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  16. שלום לכולם. לאחר שעות של חיפוש מאסיבי באינטרנט עדיין לא הגעתי למסקנה איזה רכיבים כדאי לקנות... אני ממש אבל ממש מתוסכל אז אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה...אין לי זמן אפילו להרים טלפון לחנויות מחשבים להתייעץ (לעזעאל עם חדוא 1ת'...) מעוניין במחשב למשחקים בעיקר (משחקים כבדים). 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים + עבודה משרדית. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אל פסק טוב, ספק טוב שמתאים למחשב חזק. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צ…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by mmoty10,

כמה שווה המחשב הזה בן שנתיים + dell e6410 דגם dell inc. 0667cc לוח אם intel core i5 m 540 2.53GHz מעבד ram 4GB DDR3 זיכרון intel hd graphics (core i5) כרטיס מסך מובנה 14.1' מסך 256GB 7200RPM דיסק קשיח כונן דיסקים קיים קורא טביעות אצבע קיים תודה

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  18. Started by ShaySaf,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי (אינטרנט, סרטים ותוכנות בסיסיות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך בסביבות ה20 אינצ', מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/א…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ruotsi,

שלום! אני מעוניין במפרט מבוסס amd, דו-ליבתי, עם זיכרון של 2GB. ללא מסך, מקלדת עכבר וצורב. בנוסף, אני לא פריק של משחקים ולכן כרטיס המסך לא צריכה להיות ההשקעה הכי גדולה, אבל מאד חשוב לי שהמארז יהיה שקט ומקורר. תודה על כל הצעה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  20. שלום אני מחפש לקנות בEBAY מטען למחשב הנייד הנ"ל, ולא ככ מצאתי, מישהו יכול לעזור? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by moshe_ha,

מה דעתכם על המפרט הבא במחיר של 5100? 17" LG F700P Flatron Monitor AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard Foxconn TLA436W USB Front True Power 350W FSP Case Thermaltake TR2-M6 SE(K8) CPU Cooler for AMD64 Leadtek FX6600GT PX6600GTTDHEXT PCI-e 128Mb Retail Video Card(Extreme Version) NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD OCZ Gamer 512MB PC3200 x 2 =1024MB דרך אגב המפרט למשחקים... המחיר זול מאוד נכון?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by killer107,

אני מחפש מחשב נייד בעיקר לעבודה שוטפת (וורד, אינטרנט, בניית אתרים וכו') וגם לשירים, סרטים ולמשחקים. אני יכול להתגמש עם המחיר עד 5,000 ש"ח גג.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by mulik levy,

שלום רב לכולם! אני מבקש מפרט למחשב עד 9500 ש'ח ללא מסך מקלדת עכבר המחשב יהיה בשימוש בתוכנות כמו AUTOCAD + 3D , REVIT , BEAMD בעיקר תוכנות למהנדסי בניין בנוסך יהיה גם שימוש גיימינג טיפה לא למשחקים כבדים סגנון CALL OF DUTY, SQUAD וכ'ו... תודה לעוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 9500 ש'ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה לחרוג עד 10,000 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תוכנות שרוטו ותלת מימד, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשו…

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by hosham,

היי, נתחיל בכך שאני לא יכול לקחת לפטופ אחר. אני קונה את הלפטופ הנ"ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7801&perur=2&t=1&c=339 שאלונת, תחת רשתות מופיע צמד המילים DRAFT-N מה זה אומר? יש תקן N או אין תקן N. תודה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  25. שלום רב, מחפש מחשב לעבודה ביתית רגילה, לא להרצת משחקים(למרות שזה יהיה נחמד שתהיה האופציה לתקוע עליו כרטיס סביר בעתיד), שיסחוב לי גם VISUAL STUDIO 2008 במקביל ליישומים עד 1500 ש"ח. לא צריך דיסק קשיח היות ויש לי מס' כאלו SATA 2. תודה!

• 2 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.