ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
1) רקע: חברת סי אנד אמ בע"מ מציעה למכירה: מחשב חזק במיוחד לגרפיקה עריכת סרטים ומשחקים, הלוח המתקדם של GIGABYTE התומך ב 64BIT ע"י ציפ מרכזי P4M800,זכרון 256MB, המעבד החדש של LGA775 INTEL 3.2GHZ 64BIT, דיסק קשיח מהיר 7200RPM בנפח 80GB, תמיכה מלאה במערכת ההפעלה הבאה של Microsoft 64BIT. עכשיו רק 2,299 ¤ פרטים כלליים זכרון : 400Mhz : 256MB דיסק קשיח : 80GB : 7200Rpm : S-ATA כרטיס קול : 6 ערוצים : משולב 5.1 זכרון מטמון : 8mb לוח אם : GIGABYTE GA-8VM800M-77 צורב : DVD RW Dual Layer כרטיס רשת : 10/100 כניסות, יציאות וחיבורים יציאות USB : USB 2.0 : 8 יציאות : Serial-ATA : PCI תכונות עיקריות: לוח אם דגם GIGABYTE GA-8VM800M-775 מהירות FSB 800 MHz כ.מסך משול…
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מעבד: Athlon 64 3000+ (S-754) לוח אם: אני מתלבט בין ה- K8NS (s754) Nforce3 250 ל- K8NS PRO (s754) Nforce3 250 זכרונות: 512MB A-DATA x 2 כ. מסך: xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 דיסק קשיח: WD 80GB SATA מארז: HEC Compucase CI-6A19 1. האם כל הרכיבים שבחרתי מתאימים ? (סוג זכרון/לוח אם/מעבד) 2. האם כדאי לחכות לירידת מחירים ? (אם תהיה כזו בתקופה הקרובה) 3. אני צריך המלצה לצורב DVD ומסך שטוח (לא דק). 4. האם כדאי לקנות ב- KSP (בראשל"צ) ? תודה
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב ב3500 ש"ח+/- שימושים כיום אינטרנט נטו לא עושה אוברקלוקינג הדרישות נובעות מהרצון להוסיף כ.מסך וזיכרון בעתיד כיום לא צריך כ.מסך לוח אם לא זבל עם יציאת audio דיגיטלית + כ.מסך מובנה (כיום אין לי צורך - לא משחק) רוצה כפול ליבה (805) ג'יגה זיכרון בסטיק אחד צורב DVD HARD DISK 160G מארז+ ספק פשוטים (כשאני אקנה כ.מסך הספק ישודרג) זאת ההמלצה במפרטים מומלצים - לשנות משהו? שוב - בגלל התוספות העתידיות. אולי עדיף ללכת על מחשב מבוסס AMD3200 החד ליבתי? מעבד Intel Pentium D 805 (S775) - 2.66Ghz Dual-Core , 1MB(x2) Cache - 533MHz FSB - BOX Fan - 3Y Warranty 920 גוף קירור למעבד gLACIALTECH Igloo 5700 CPU Cooler for 775 200 לוח אם LGA775 Intel945G Gigabyte GA-8I945GMF Int…
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולכם, ראשית המון תודה על המדריך לרכישת מחשב נייד, פשוט מעולה - שאפו !!! לאור המדריך אלו הנתונים הנדרשים עבורי: גודל מסך - סביב ה- 12'' מעבד כפול ליבה. זיכרון 2GB לפחות. רזולוציה של לפחות 800 X 1280 מסך LED דיסק קשיח - במהירות 5,400 סל"ד , זיכרון מטמון לפחות 8MB , עדיפות ל- 16MB כרטיס מסך מובנה כרטיס רשת אלחוטי - 802.11n Draft (לא חובה) יציאת - HDMI כפי שניתן להבין אני משתמש ממוצע הרוצה ביצועים סבירים עד טובים אך יחד עם זמן עבודה ארוך ככל הניתן. מה דעתכם על המחשבים הנ"ל (כמובן שאשמח להצעות נוספות) Dell Inspiron 11z SU4100 1.3GHz HP Compaq Mini 311c 1010EJ VJ597EA NetBook Asus Eee PC 1201N NetBook תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש למשחקים והייתי רוצה המלצה למפרט למשחקים מבוסס אמד (939 עם פיסי אקס..), עד 4500, עדיף אנפורס. תודה רבה!!!
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי צריך מפרט למחשב חדש. תקציב: 2000 ש"ח דרישות: ללא מסך, למטב את המפרט כך שיתאים כמה שניתן למשחקים תודה
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גימיינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, APB , COD 7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 ING של ACER -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?תלוי במה תוכלו לבנות . אני מעדיף בינוני ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה: Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 Intel Pentium 4 2.4B GHz Winbond PC-3200 400MHz 256MB Winbond PC-3200 400MHz 256MB Maxtor 80GB 7200RPM Gigabyte ATi Radeon 9000 PRO 64MB LG FLATRON 19 F900B LG X 52 OEM PANOASONIC FLOPPY 1.44 Microsoft Wheel Mouse Optical OEM ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני עומד כרגע לפני רכישת מחשב ניד והוצא לי המחשב הזה במחיר 4550 מעבד: P7350 2.0Ghz 3 MB Penryn מסך: "15.4 brilliantView מצלמה: 1.3MPIX זיכרון ראשי: 3GB 800Mhz כונן קשיח: 250GB תקשורת: Wifi Link 5100 תומך HDMI מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium מחשב נייד המיוצר בגרמניה אחריות מלאה של 3 שנים כולל איסוף והחזרה מבית הלקוח כרטיס מסך: NVdia GeForce 9300 GS השימושים שלי הם גם לעבודות כסטודנט וגם למשחקים ולסרטים האם אתם ממליצים על מחשבים מחברת פוגי'טסו סימנס הוא שיש לכם איתם ניסיון רע. מכיוון שזה המפרט הטוב ביותר שאני יכול לקבל בתקציב שיש לי עד 4500 אלף ש"ח. חשובה לי גם נוחות המקלדת והעכבר מכיוון שהוא ישמש לרוב לעבודות וכתיבה בוורד. האם יש למישהו הצעה אחרת בת…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כבר במחשב 4ג'יגה ראם ידש לי כרטיס מסך ATI Radeon HD 4670 DD3 1G עכשיו מה שאני רוצה זה חוות דעת על כמה חלקים שקניתי היום מעבד: AMD Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz CPU קירור למעבד: Thermaltake Blue Orb II Silent 140mm CPU Fan For 754,393,AM2,775 (תכלס גם מתאים לAM3) לוח אם: Gigabyte GA-MA785G-UD3H (AM2+, AM3, 785G, DDR2 800, VGA ATI HD 4200, HDMI, 1394a) [2סלוטים לכרטיס מסך יענו אפשרות לקרוספייר בעתיד] והארדיסק WD 500GB יצא לי: 1700 ש"ח. למטרת שימוש: הכל בתכלס לרוב אינטרנט ומשחקים. וזה כי אני ממש ממש ממש עני(חייל) פשוט החלטתי לפנק את יצמי ליומולדת 20 שהיה לי לפני יומיים (:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח בהתנצלות כי בדיון הקודם שפתחתי לא נתתי ופרטים ובצדק נעלו לי את הדיון. בקשר לנושא אני לא יודע איזה מעבד לקחת , את ה 6700 או את ה6700 QUAD. אין לי בעיה תקציבית. התקציב של ה5000 שקל זה בשביל זיכרונות ספק לוח אם כוננים קשיחים ואולי מארז אם הכרטיסי מסך לא יכנסו ל. praetorian תודה למי שיעזור
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי רוצה להחליף את הנייד הישן (dell בן 6 שנים בערך) במחשב נייד חדש, השימושים שלו הם עבודה רגילה ושוטפת לא משחקים ומעבר, אבל חשוב שיהיה חשק לטווח הארוך וכמובן עלות מול תועלת, גודל מסך סטנדרטי, סוללה לא חשוב, יציאת HDMI חשוב, אחריות טובה ובלי מערכת הפעלה, התקציב הוא 3500-4000 ש״ח, אשמח לקבל המלצות למחשב טוב במחיר הזה תודה.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש ואני צריך שתעזרו לי ב- מפרט של מחשב טוב ואמין. אני רוצה מחשב של אינטל, מעל 1 ג'יגה זיכרון ,אממ 160 ג''ב בוא נגיד, אמממ המחשב מיועד בעיקר להורדות סרטים מהאימיול והרבה הרבה להפעלת תוכנות . אני רוצה גם כרטיס מסך נחמד ,שיתמוך במשחקים חדשים אבל המחשב הוא לא כל כך למשחקים אבל שיהיה גם טוב למשחקים. אממ ושוב התקציב שלי זה גג עד 2000 שקל למחשב. אמממ עוד משהו מה אתם אומרים על מחשבי DUAL CORE של אינטל עם הליבה הכפולה? שמעתי מכמה אנשים שמבינים פחות או יותר ושמעתי שעדיף לא להביא מחשב עם הליבה הכפולה... אממ מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 ש"ח במזומן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, סרטים, קצת תכנות - כל זה ברמת שימוש יומיומית ובמקביל בד"כ. כמו כן משחקים, בעיקר FPS. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MW, BF, FIFA, NFS ודומים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 10 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה מחשב נייד לשימוש מינהלי. אני מחפש מחשב נייד אמין עם אחריות טובה. חשיבות למסך בריא לעיניים ומקלדת נוחה להקלדה יחס ביצועים מחיר גבוה. קרוב שלי יהיה באזור ארצות הברית בעוד חודש אז אשמח לקבל הצעות בכיוון. לסיכום המחשב הכי טוב במחיר הכי נמוך שאפשר --לקבל הרבה ולתת מעט. תודה מראש לכל העוזרים. אם יש אפשרות לציין לי מקומות אפשריים ורשתות זולות בארצות הברית.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
עדיפות גבוהה לזכרון וכרטיס מסך, אין צורך במסך וציוד היקפי. תנסו לדחוף geforce סדרה 8 פנימה! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכי טוב לחסוך, אבל גם לנצל את הכל בא בחשבון במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שפחות, 100 שקל מקסימום 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר למשחקים, אבל המחשב יהיה לשימוש ביתי של כל המשפחה, זאת אומרת שהשימוש העיקרי הוא משחקים, אבל הוא צריך להיות גם מהיר וטוב באופן כללי א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני רוצה לקנות…
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי! הערה: השאלה הבאה התאימה גם לפורום "אמצעי אחסון" וגם לפורום "ניידים", כך שמי שמתעצבן על כך שהיא מופיעה כאן שייקח בחשבון שהיא מתאימה לשני הפורומים (וכמובן שפרסמתי רק באחד). קניתי הארד דיסק חדש לנייד (2.5 כמובן). עד עכשיו היה לי בנייד הארד דיסק אחד, ויש עוד מקום ריק לעוד הארד דיסק. ב"סלוט" שבו נמצא ההארד דיסק הראשון, יש מעטפת מתכת לכונן שמתחברת אליו עם ברגים וחיבור שמחבר את יציאות הכוח והמידע של ההכונן אל ההארד דיסק. בסלוט הריק אין את 2 הדברים הנ"ל. למישהו יש מושג איך קוראים לחיבוריםוהמעטפת הנ"ל ואיפה אפשר להשיג אותם? (אגב, לא נראה לי שזה משנה אבל המחשב הנייד הוא Toshiba Satellite A300 1MO) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחקתי כמה שאני בטוח שלא נחוצות. מה לגבי מה שכאן? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד מסוג HP PAVILON DV5 עם מערכת הפעלה ויסטה. אני רוצה למחוק את הBOOT עם תוכנה בשם MHDD כדי שיהיה אפשר להתקין את הXP במקום. בכניסה לתוכנה (MHDD) הדיסק הקשיח לא מזוהה ולכן צריך להגדיר אותו כMASTER. ניסיתי להכנס לBIOS כדי למצוא את האופציה להגדרת הדיסק קשיח אבל לא מצאתי. מישהו יכול לעזור כדי שהתוכנה תמצא את הדיסק קשיח או לתת פתרונות יצירתיים יותר להתקנת XP במקום ? תודה מראש 8)
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן ואני יודה מאוד לכול מי שמבין ויעזור לי, אני מתכנן עוד כמה חודשים אחרי לקנות מחשב חדש בנתיים אני כבר עם INTEL מסריח 3 שנים ובנתיים הוא מפעיל כל משחק אבל אל הגדרות MEDIUM וזה מעצבן כי לפעמים זה גם נתקע.. אני צריך מחשב כזה : הרבה ראם , מעבד חזק מאוד, כרטיס מסך חזק, לא צריך מסך ולא צריך הארדיסק , וו תגידו מתי יצאו הכרטיסי מסך החדשים של וויסטה שמעתי שלא כדי לקנות מחשב עד שהם יצאו
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? בערך 4000 שקל, לא במזומן שטרות (אבל גם לא תשלומים - תשלום אחד בכרטיס אשראי) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, הורדות (שרת קבצים), סטרימינג של וידאו למחשבים אחרים, תכנות והרצת Database-ים של אורקל (כלומר מינימום 4 ג'יגה זכרון). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא - המחשב הישן יעבור דירה וכנראה ש…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתלבט באיזה מחשב לבחור לצרכים של : 1. גלישה באינטרנט 2. XBMC 3. עבודה קצת על אופיס. השימוש העקרי הוא HTPC בעיקר XBMC. הדגמים בינהם אני מתלבט הם : ZOTAC ZBOX HD-ID40 או ZOTAC ZBOX AD04 תודה מראש, עודד
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום מבקשת המלצה לנייד העונה על הצרכים הבאים: * עד 7000 ש"ח * למטרת יישומי גרפיקה- דו מימד (פוטושופ) ואוטוקאד. שימוש בקבצים כבדים- חצי ג'יגה ויותר * הפעלה של מספר ישומים במקביל * מסך 15.4"- לא מבריק, שיתאים לשעות עבודה ארוכות * כונן קשיח החל מ-250GB * צורב DVD מובנה * חיי סוללה- פחות חשוב- כי אמור לשמש כתחליף שולחני *רכישה בישראל בלבד אשמח למספר המלצות מבעלי ניסיון ביישומים שפורטו בתודה מראש כימרה
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש עזרה בהרכבת מפרט למחשב עבודה. שימושי המחשב הם עבודה בתוכנת 2D ייעודית (שמאוד דומה ל-AUTOCAD). אני מחפש מחשב שיהיה בעיקר יציב נפשית במגבלות התקציב = סביב 2000 ש"ח. בנוסף, אשמח גם לשמוע המלצתכם למסך 22" במחיר טוב. תודה!
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-