עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מחפש מחשב נייד כתחליף למחשב שולחני בסביבות 3000 ש"ח * מטרות המחשב? מחשב כתחליף למחשב ביתי, אין צורך שיריץ משחקים כבדים... אמין ונוח * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל17. מסך נוח למראה שלא יכיד יותר מדי על העיניים * רזולוציית המסך? לא יודע - אין רעיון כלשהו * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כולל כונן DVD, שיהיה Bluetooth כבל רשת, wifi, USB כלומר הסטנדרט * משקל רצוי? אין סטנדרט. יהיה בשימוש ביתי בלבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, HDMI, מצלמה קדמית * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא יודע. מה ההבדל במחיר? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by DJDAVID,

חייב מעבד 930 של אינטל צורב DVD מסך של וויסוניק V930 עכבר G7 מקלדת עלית של לוג'יטק(אפשר להשאיר 200 שקל לזה אם אין בחנות...) הארד 250 ג'יגה 7900GT קירור טוב למעבד... כונן דיוידי ולוח טוב.. המחשב מיועד לעריכת מוזיקה,משחקים גלישה באינטרנט הורדות מהאינטרנט תודה.

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by gbox,

שלום רב אז ככה אני צריך מחשב למשחקים כבדים, אינטרנט,אופיס דיסק קשיח 80 גיגה לא SATA כונן דיוידי רגיל בלי מסך ואני לא משדרג את המחשב אולי רק זיכרון ככה שאני צריך מחשב הכי טוב מבחינת ביצועים\מחיר אני משלם בתשלומים ככה שהמחיר צריך לצאת 4300-4200 תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by ran1809,

יש לי גיהבייט W566N עכשיו אני נגיד משאיר אותו דלוק מהבוקר ואז בא משחק עליו איזה 4 -5 שעות כל מיני משחקים COD 4 NFS pro street ואז אני בודק את הטמפ' שלו ב EVEREST והא גג 61 - 62 זה הגיוני או שהתוכנה מזייפת..? כי נראה לי שאחרי קריעה של 4 5 שעות זה צריך להיות טיפה יותר גבוה..! תודה מראש רן

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  5. שלום, מפאת חוסר מקום אני מעוניין במחשב "טוב" עם מארז HTPC לצרכים משרדיים, לפי השאלון הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב ? משרדי, ניגון תכני FHD, גלישה וכן הצגה על שני מסכים (אחד מחשב DVI והשני מסך טלוויזיה HDMI). 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא , גם לא מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 ? 8 ומעלה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיפות ראשל"צ, אבל אפשר תל-אביב . 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB3 , מעבד i5 עליו כרטיס גרפי אנטגרלי INTEL HD4000, צורב DVD, זכרון 8GB מהיר (1600), דיסק 1 טרה (עדיפות ל 2.5…

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  6. Started by Anonymous1,

היי לכולם, מבקש את עצתכם למפרט, בשביל משחקים כמו Crysis Remastered, FarCry 6, Cyberpunk 2077 וכדו'. בנוגע לתקציב 5000 ש"ח גמיש כדלהלן, תלוי במה שרייאלי כדי שיהיה מפרט טוב גם למשחקים עתידיים יותר. למיטב הבנתי, אין לי כמעט אם בכלל במה להשתמש מהמחשב הקיים שלי, בכל אופן המפרט שלו כדלהלן: Intel i5-4690 3.5GHz Gigabyte H81M-S2H Kingston HyperX DDR3 1600MHz 4X2 GB Shapphire Radeon Nitro+ RX 580 GDDR5 4 GB Transcend SSD SATA 3 128GB Western Digital 1TB Antec HCG-620 80 plus BRONZE בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  7. Started by moshe1379,

שלום לכולם אני חדש בפורום ויש לי תקלה בנייד לאחרונה ביצעתי בו פירמוט ולאחר לילה שלם שהמחשב היה כבוי הדלקתי אותו והוא פשוט נתקע על ה לוגו עם ה F9 ו F10 ורק לאחר כ רבע שעה עולה הווינדוס מישהוא יכול לזהות את הבעיה חשוב לציין שהמחשב שמור מאוד מעולם לא נפל ניסיתי להחליף את הזיכרון ראם אך זה לא עזר ניסיתי לפרמט אותו מחדש למערכת הפעלה אחרת וזה גם כשל ..... מישהוא יכול לעזור לי כל תגובה תתקבל בברכה .......

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים מכל הסוגים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי כבדים BT3 C CRYSIS וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 , גג 12 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיצוב גרפי , גיימינג כבד , עריכת וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש א…

10. Started by Gamerino,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב כולל חריגה 7 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא יש לי הכל מסך 144HZ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מזה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP טבריה 9. מתי מתוכננת קניית…

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by amitha73,

מעוניין לקנות מחשב גיימינג עד 5K ללא אביזרים משלימים ( מקלדת , עכבר, מסך וכו' ) בהנחה שיש את הרכיבים הבאים: MotherBoard : Gigabyte B365 m AORUYS ELITE Ram : 16G DDR4 CORSAIR CMK16GX4M1D3000C16 SSD 512GB M.2 INTEL 660P CASE: Cooler master k500L Cpu cooling: Antec a40 pro cpu cooler Power supply: CORSAIR CX650M 650W psu 80+ Bronze modular מתלבט האם לבחור במעבד אינטל I5 9400 וכרטיס מסך RTX2070 או מעבד I7-9700 וכרטיס מסך RTX 2060

12. Started by PITAMAR,

יש לי מחשב עם לוח אם 975X Platinum PowerUp Edition-MSI ,מעבד אינטל PD945 3.4 4M DUALCORE וכרטיס מסך MSI- NX7900GT VIVO אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שהוא כבר די חלש ונתקע לפעמים. המחשב משמש בעיקר לעיבוד וצפיה בוידאו סרטים ותמונות נמצא בממ"ד ומחובר לטלויזיה בסלון בחיבור S-VIDEO ׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁ(כבל קואקסיאלי).הטלויזיה פיליפס HD מלא דגם PFL5404H. אני מבקש המלצה לכרטיס מסך.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  13. שלום את מהחברים שלי נוסע ללמוד בחו"ל ומעוניין לרכוש בארץ מחשב נישא, הבעיה היא שהתקציב שלו הוא סביב 4000 שח, אז לפי דעתי זה תקציב מצחיק למחשב נישא, כי מה שאפשר לקנות בזה זה רק ג'אנק ישן, ומחשב סביב מתחיל סביב 5700 מינימום, אז קיוויתי שתוכיחו את טעותי ותציעו לי נישאים בתקציב הנ"ל... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by Frequency,

הי, יש ברשותי מעבד AMD Athlon II X2 260 3.2Ghz הלוח אם שאני כנראה אלך עליו זה Gigabyte GA-880GM-D2H אף על פי שהוא הוצאה לא קטנה, כנראה שאין מנוס. אני אשים 2X2GB DDR3 של Transcend עם HEATSINK. ולעניין המארז + ספק מסתבר שגם זה הוצאה לא קטנה (ואני יורד מעניין ה DO IT YOURSELF כי זה לא משתלם במיוחד) - על איזה מארז כולל ספק מה אתם ממליצים? ומה דעתכם בכללי? באמת יש צורך ב 4 GB RAM? וכנראה שאקנה ב RSM. למרות שאני פתוח להצעות. תודה (:

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  15. שלום לכולם, אני אורי.. מבקש גם המלצות לציוד הקפי, אך זה לא החלק הקריטי- העזרה העיקרית שאני צריך היא המפרט עצמו והמסך. כמו כן, מבקש HD של 1T לפחות. תודה מראש למומחים 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אתם קובעים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שכח 2. מה שימושי המחשב ? בעיקר משחקים , עבודה על פוטושופ ברמה סבירה (לא קבצי ענק), וגלישה \ שימוש כללי כמובן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: פוטושופ תדיר, משחקים חדשים תדיר, הרבה הורדות במקביל לגלישה מרובת חלונות. ב) אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: בעיקר סקיירים, WOW, דיאבלו 3 , SC2..אב…

16. היי, 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1700. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100~200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080p. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by yigael_o,

היי, חבר שלי רוצה לקנות לאמא שלו מחשב. שלחתתי לו את השאלון והתשובות לפניכם: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? 3500 , לחסוך כמה שיותר. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש באופיס ואינטרנט. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס ואקספלורר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט…

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by dix,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500-4000 מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים ו סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך של Nvidia 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב…

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by aryesr,

היי... אני מעוניין לקנות מחשב נייד עקב נסיעה לחו"ל מהעבודה (לחודש) ובגלל שבקרוב אתחיל ללמוד באוניברסיטה. דרישות: 1. עד 6000 ש"ח 2. גודל מסך לא קריטי (אסתפק ב "13) 3. משקל קל (בשאיפה 1.5 ק"ג) 4. סוללה סבירה +. 5. השימוש המיירבי בו יהיה לאינטרנט,סרטים, משחקים (לא יותר מידי) ואח"כ ללימודים. 6. אשמח לויסטה (רגיל מהבית), 2G זיכרון ומעבד טוב. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  20. טוב אז ככה חבר שלי רוצה לקנות מחשב והתקציב שלו זה 4000 שקל. הבאתי לו את המפרט הזה. הוא כנראה ייקנה מסך של 19 אינץ' אז העדפתי להשקיע יותר במעבד מאשר בכרטיס מסך בגלל שאני חושב שהוא לא ינצל אותו מספיק ויקבל את אותם הביצועים עם הכרטיס מסך הזה. מעבד AMD Phenom II X4 920 Box ¤1060 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1281 לוח אם GIGABYTE GA-MA770-DS3 ¤436 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38496 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤289 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502IJ זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ¤136 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...6400CL5S-2GBNT כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD4870 51…

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by Kuzum,

אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, למטרות גיימינג עד 2000 שקל עם אפשרות חריגה של בערך 300~400 שקל. המחשב הנוכחי שלי לוח אם: Gigabyte EP43-DS3 RAM: Kingston 2x2GB DDR2 (יכול לבדוק מהירות אם זה חשוב) מעבד: Q9550 GPU: Geforce 9800 GT 1GB ספק של 500W. (יכול לבדוק חברה\מודל אם זה חשוב) מארז: CM Storm Scout אני חשבתי על לקנות ספק CoolerMaster Extreme Power Plus 650W וכרטיס מסך Geforce GTX570 1260MB מה עוד כדאי לי לשדרג והאם כדאי לי לקנות את מה שציינתי? אני גם מתכנן לקנות מסך חדש עם רזולוציה מקסימלית של 1920x1200 או 1920x1080, חשבתי על Dell U2311H, הוא בסדר או שעדיף מסך אחר? (לא נכלל בתקציב לשדרוג המחשב).

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  22. יש לי 8800GT ואני רוצה להרכיב מערך SLI כי אני קונה מסך ברזולוציה 1920X1200 יש לי מעבד E6600 וספק LIBERTY 400 שאני כנראה חייב להחליף (אלא אם תגידו אחרת ;D) אין לי צורך במעבד למפרט כי אני עובד אינטל ואקבל דרכם פאנרין בזמן הקרוב. אני לא מעוניין להוציא המון כסף על לוח אלא מעוניין בלוח עד 600-700 (לא נראה לי משתלם לקנות לוח במעל 1000 שקל) תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  23. Started by RoniStyle,

קיבלתי מחשב נייד דיי ישן(סדרת IBM) ,אבל הוא נחמד. הבעיה:הלוח אם שלו הלך לעולמו,(סדרה R50e) השאלה: 1.מישהו יכול למצוא לי לינק של אתר שבו אני יכול לקנות את הלוח אם הספציפי הזה? 2.אפשר להכניס למחשב הזה לוח אם אחר? תודה לכל העוזר.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  24. שלום אני מחפש כרטיס מסך ולוח אם טובים כדי להריץ משחקים חגשים על רזלוציה גבוה ללא Over CLock אני רוצה הצעות שהכרטיס מסך יתמוך ככה שנה וחצי תודה לעוזרים ולוח אם מיתמוך בהכל חוץ מ I7 כאילו QUAD DUL CORE אהה וכמובן שיתמוך ב DDR2 תודה רבה לעוזרים אם אי אפשר ב 900 אפשר לחרוג עד 1100 רק אם זה ממש נחוץ מפרט המחשב קצת ישן נקנה לפני שנתיים אז ככהה מסך-19LG 2MS לוח אם -Intel Lakeport-G i945GC מעבד- E2200 box זכרונותKingStone X 2 DDR2 800MHZ HDD-WD320 ספק-StealthXStream 500W הספק זה החלק הכי טוב במחשב שלי.. בגלל זה לא רשמתי כרטיס מסך אין נשרף

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  25. Started by Zomgnome,

Vista 32 (עומד לשדרג ל7 למען האמת, כנראה בכמה ימים הקרובים). 2G RAM, לא יודע תוצרת. DDR3. E6750 (2.60GHZ) Core 2 Duo . Geforce 8800GTS (מהישנים, לא ה512 "החדשים"!). לוח-אם ASUS P5K ספק אני לא יודע ואין לי איך לבדוק ממש מצטער, אבל הוא בסביבות ה440 לדעתי בכוח ולא עושה בעיות. שימוש עיקרי: משחקים. רוצה לשדרג: כ.מ (ואולי גם מעבד לפי מה שתגידו). OC: כן אני כנראה יעשה OC בינוני-כבד לכרטיס מסך. הגדרות הכי גבוההות - גבוההות בינוניות, רזולוציה 1680 על 1050 בדרך כלל בלי AA , כול סוגי המשחקים (מOBLIVION או WOW לCRYSIS). תקציב: 1500 ש"ח מעדיף שלא לחרוג ולחסוך, אבל אפשרי לחרוג. אין לי שום חשיבות לשקט או לא שקט. אני חושב על להחליף כרטיס מסך, על מה אפשר להמליץ? אולי גם מעבד אם אתם חושבי…

• 3 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים