ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועוד (אינטרנט וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Lineage 2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינונית-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי אפשרות להביא מחשב מארה"ב ללא מס כלשהו (מלבד עלות משלוח). כרגע אני משחק Archeage שהוא יחסית כבד. מאמין שיהיו אחרים בעתיד. מחוץ לבית ישמש למשחקים וכללי בבית הוא יחובר ל LCD וישמש כמחשב בסלון. * מטרות המחשב? משחקים Archeage\WOW * גודל המסך? 14-16 - מבריק * רזולוציית המסך? עדיפות ל FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי. רוב הזמן יהיה מטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה …
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי! ראשית, חשוב לי שלא יובן מהכותרת שאני מחפש את המחשב היקר ביותר הקיים. חשוב לי שהמחשב יענה על המטרות בהתאם לשימושים שאציג בהמשך ויהיה האידיאלי לשם כך ללא קשר למחירו. אומנם אין בעיה של תקציב, אך עם זאת, כמובן, לא מחפש מחשב יקר שייתן לי ביצועים שלא אזדקק להם. המחשב שאני מחפש הוא לשימושים די בסיסיים של עבודת מסמכים (וורד ואולי גם קבצי אקסל קטנים) ושימוש נרחב באינטרנט. קיימת גם אופציה שולית של צפייה בסרטי XVID. מבחינת משקל וגודל מסך יתאים משהו סטנדרטי. האמינות והאיכות חשובים לי ע"מ להבטיח חיים ארוכים למחשב. תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 כן בקצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 23 -24 (מקלדת ועכבר רק אם זה ממש משתלם אחרת אני אקנה בנפרד). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני שלא ירעיש כמו טרקטור. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה בעיקרון, עדיף בלי אורות או שאפשר לכבות. …
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חברה,, כמה דברים לפני שאתם מגיבים להודעה שלי,.. אז ככה: את המחשב הזה אני אקנה רק בינואר, אז כל עצה ועידכון שיגיע לגבי חומרה חדשה אני מצפה לקבל ממכם. כל שינוי שאתם מציעים, אם זה לגבי הכסף או לא יודע מה, שילווה עם הסבר קצר למה דווקא זה...(סליחה שאני קשה .. ) המחשב מיועד בעיקר למשחקים,ובעתיד הלא רחוק אולי גם לעבודה תלת מימדית. --את המחשב אני קונה ללא מסך,כ.קול,רמקולים, וכונני סידי רום/DVD., וכנראה גם ללא כ.מסך+מודם. אז ככה: מעבד:AMD 64BIT 3000+S754 - 990nis לוח אם:ASUS K8VDX s754 - 830nis זכרון:A-DATA PC3200 512MB 400mhz - 460nis דיסק קשיח:Maxtor 120GB SATA 7200Rpm - 580nis מארז:680שח - Thermaltake Xaser III VM-3000A midi/?Thermaltake Xaser V VM-7000A? - 680ni…
-
- 43 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K-8K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Gaming 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מקלדת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך, Zotac GTX-1080 Mini 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? nice to have, לא deal breaker 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? OC קל, לא קיצוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפ…
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי התלבטויות בין מספר דגמים - מסך "13.3: Lenovo Thinkpad EDGE HP ProBook Dell Latitude E4300 לגבי התת דגמים - אני לא סגור. - מה שחשוב לי במחשב זה זמן עיבוד הנתונים שלו. הרצת תוכנות כבדות. (לא גרפיקה) ומשך עיבוד הנתונים שלו. (לא הייתי רוצה להמתין הרבה זמן עד שקובץ יטען / יקומפל...). מבחינת עיצוב - מסך "13.3 לא מבריק. במידה ואתם מכירים מחשבים ניידים דגמים אחרים שיכולים להתאים לי. אשמח לשמוע גם עליהם.... תודה לכל אלו שעוזרים...
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אחיין שלי מחפש מחשב למחשקים בתקציב של עד 3500 ש"ח. המטרה שלו היא לשחק league of legends וברקע להפעיל תוכנה של מוזיקה. האם יש לכם המלצות למחשבים מתאימים? האם המחשב הזה מספיק טוב? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11651 ועוד מחשב שמצאתי http://ksp.co.il/?uin=28225&select=.269..397. (אחרי שהורדתי ממנו כוננן ssd וצורב דיוידי אז המחיר 3800 שאפשר לעבוד איתו)
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות לפטופ ומתלבט בין 2 מחשבים בטווח המחירים שאני יכול להרשות לעצמי: Asus ZenBook Touch UX31LA-C4020H - http://ksp.co.il/?uin=20478 Lenovo Yoga 2 Pro 5938-6557 - http://ksp.co.il/?uin=21248 ממה שאני יודע לנובו יותר טוב אבל מחיפוש באינטרנט הבנתי שכל מה שהוא לא thinkpad תחת מותג לנובו הוא די מעפן. אשמח שמישהו יעשה לי סדר איזה דגם עדיף - האסוס זנבוק או הלנובו יוגה. בנוסף אם יש לכם המלצות למחשב נוספים באותו טווח מחירים שטובים יותר ( אני סטודנט למדעי המחשב ) אשמח. בברכה, רומן
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
אין לי מושג בשרתים אז אני פונה אליכם. שהתקציב יהיה מינימלי... במה שונה השרת מהמחשב הרגיל ? (הבייתי)..?
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי לכם. אני מחפש לפטופ ללימודים(סטודנטים) לי ולחברתי. על כן, הלפטופ צריך להיות קל מאוד ומתאים לנשיאה. הלפטופ מיועד ללימודים, גלישה, ועבודה רגילה. אין צורך במשחקים וכדומה. עברתי וחיפשתי לא מעט בפורום, וראיתי את המגמה הכללית. כמו כן בדקתי בnotebookreview ובעוד כמה אתרים על ביקורות לניידים. המידע לצערי די מועט, אך קיבלתי תמונה מעניינת. הנה התוצאות מהשיטוט שערכתי, אך אשמח להמלצות אחרות ודעות: 1. האופציה הטובה ביותר היא זו של הMSI PR200BT(קראתי את הת'רדים הארוכים בנושא) - כ5800 ש"ח לסנטה רוזה(7300, 965), 2 ג'יגה זכרון, הרד דיסק 120-160 ג'יגה וכן הלאה. משקל 1.8KG. 2. אופציה נוספת היא מחשב של Gigabyte/Champion. גם אלה אינם מותגים. במקרה של gigabyte מדובר על ה251U - ניתן לקבל Na…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
פורסם לפני 2 דקות (נערך) שלום ללכולם בבקשה שלום לכולם מחפש את החוות דעת שלכם לגבי המפרטים שבנתי אם הם מאוזנים מה כדי לשנות התקציב לא ניתן לשינוי התקציב הוא 6600 ש"ח מה שיש במפרט זה מה שצריך להגיע איזה מהמפרטי יותר כדי זה מחשב לילד שיכלול לימודים אופיס סרטים משחקים מפרט ראשון אינטל : https://ksp.co.il/t/Lm68bQ מפרט שני של AMD : https://ksp.co.il/t/4A2uqG תנו את החוות דעת שלכם בכייף
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, מחפשת מחשב נייד לצרכי עיצוב גרפי בדגש על מסך איכותי ואמין, עדיפות ל15.6". ראיתי מספר דגמים ורציתי לשמוע את חוות דעתכם בהיבט של עמידות בעיצוב גרפי: 1. Lenovo Y50 הגרסא FHD עם 16GB RAM 2. Lenovo Y510p הגרסא עם כרטיס מסך 750M SLI אשמח לשמוע את חוות דעתכם על דגמים אלו ובנוסף לשמוע על דגמים נוספים שלדעתם מתאימים יותר לדרישות. אציין שאני גרה באילת ולכן המחירים ללא מע"מ תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תראו חברה אחי כל מה שכתבתם לי באשכול הקודם שפתחתי בנושא החלטתי לגרד עוד אלפייה והחלטתי שזה יכלול מסך. אני ישתמש במחשב בעיקר למשחקים. אני רוצה את הכרטיס מסך שאפשר יהיה לחבר לטלוויזיה. חבר שלי אמר לי משהוא אל הלוח אם לא יודע בידיוק לא מבין הרבה אבל הוא אמר שאפשר יהיה לחבר אליו 2 כרטיסי מסך או יותר. ושיכלול כבל לחיבור לטלוויזיה. והנה הדגם של המסך שיש לי אם הוא טוב לכרטיס חדש אז שלה יכלול מסך: SAMSUNG SyncMaster 793 DF
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שום לכולם! אני מחפש מפרט להחליף את המחשב הישן, די הרבה זמן לא התעדכנתי בחומרה החדשה ובמחירים של היום.. צריך בבקשה עזרתכם האדיבה כדי לשייף ולעשות פיין טיונינג למפרט שהרכבתי. המון המון תודה, מקווה שלא פיספסתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ולקצץ קצת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אלא אם כן יש מחיר ניוחד ששווה תוספת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הזרמת סרטי HD, משחקים עריכת תמונות בפוטושופ ולימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. שימוש תדיר במחשב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LOL, CS:GO וכו', אבל פתוח להתנסות במשחקים חדשים ואף כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, בשלוש+ השנים האחרונות אני משתמש לכל צרכי בלפטופ XPS L501X של DELL. לאחר הוספת 4GB של זכרון (הפך ל2X4) והחלפת הCD לSSD (מסוג M500 1220GB של INTEL) הוא די עונה על הצרכים שלי. הדבר היחיד הוא שלפעמים לוקח לו זמן בעבודה עם SOLIDWORKS. עיקר העבודה שלי עם המחשב היא עבודה עם SOLIDWORKS, דברים שקשורים בהדפסות תלת מימד, OFFICE וגלישה באינטרנט. בתקופה הקרובה אדרש להיפרד מהלפטופ ובגלל שבקרוב אתחיל ללמוד תואר שני בהנדסת מכונות ארצה להצטייד במחשב חדש שיחליף אותו. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך, אך העדיפות היא קודם כל שיעשה את העבודה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי לימודים ארוכים אני מתכנן לקנות מחשב וכבר קניתי כמה חלקים אני מתלבט לגבי מסך וכרטיס מסך המון. אני מאוד נעול על מסך כלשהו של 3440*1440 100HZ ולקנות כרטיס מסך 5700XT או 2070S. השאלה שלי היא כזאת: אם נגיד אני עם המסך של 100HZ ומשחק נגיד נגיד ב 75FPS, האם זה טוב? או שבשביל להנות מכל ה 100HZ צריך לשחק ב 100FPS ומעלה? אני יודע ששני אלו הם דברים שונים אבל כמה משנה שם הסינכרון בכמות הפריימים לרענון הזה? תודה מראש לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום בעניין המחשב המדובר http://ksp.co.il/?uin=35829&select= האם העובדה שהמסך הוא טאצ' ומתקפל 360 יכולה לגרום לבעיות חומרה או תוכנה בעתיד? שמעתי רעות על היוגה 710 שהמסך נדפק האם זה מקרי או שיש היגיון מאחורי המחשבה? מה דעתכם על המחשב בכללי ועל הקונספט 2IN1?
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, כל אחד יתן כאן את המפרט שלו. בימקום לפתוח תרדים אחרים. אפשר לתת את המפרטים,לבקש ביקורות ודעות. הנה המפרט שלי: מעבד: Intel Celeron D, 2800 MHzx 133 (בג'יגה בייתים זה 2.8 Ghz) לוח: Gigabyte GA-8S651M-RZ זיכרון: 256MB DDR דיסק קשיח: 80 GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce4 MX 128 MB כרטיס קול: Sound Blaster מערכת הפעלה: Micosoft Windows XP Profesional
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לקניית מחשב בארה"ב בתקציב של עד כ- 4500 ש"ח. הצרכים הם: גלישה באינטרנט הורדת סרטים סביבת פיתוח הרצת סביבה וירטואלית חשבתי על המפרט הבא: 13.3 - 14 אינץ מינימום i5 8 GB RAM לפחות 256 SSD רזולוציה טובה מחשב שיהיה אמין עם אחריות גם לארץ. תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מזה אומר: 3 שנים באתר הלקוח ע"י מעבדות DELL ישראל, זה אומר שבמקרה של תקלה צריך להגיע למעבדות שלהם? איפה יש רשימה של המעבדות שלהם או מישהו יודע היכן יש נכון לעכשיו?
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד קל במיוחד, בעל מעבד core 2 duo וזיכרון של 3-4GB כשהייעוד שלו הוא אינטרנט/אופיס/מוזיקה - לא למשחקים. כמו כן חשוב לי שיהיה קל לנשיאה ובעל סוללה ארוכה. אני מתלבט בין מסך 13-14" (ולכן נטבוקים הם לא אופציה). לאחרונה קראתי הרבה ביקורות מאוד מחמיאות על מחשבי ה-Timeline החדשים של Acer, דגמים 3810 (ה-13", שמגיע ללא כונן DVD) ו-4810 (ה-14", שמגיע עם כונן). במידה וכן ארכוש אחד מהשניים, אני מתלבט האם כדאי "להקריב" בכונן (שכמעט אף פעם לא נעשה בו שימוש) לטובת הגודל והמשקל של ה-13" (ואני מניח שגם אורך סוללה עדיף). מה אתם יודעים על הניידים הללו? יצא לכם לעבוד עליהם או לשמוע ביקורות אמינות? הביקורות שיצא לי לקרוא על ה-4810 מאוד החמיאו על רמת הגימור והבניי…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא שהורכב לצורך משחקים בין היתר. (KSP אילת) דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus B85M-E LGA1150, Intel B85, DDR3 1600 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X BOOST OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Barracuda Sata III ST1000DM003 1 כונני SSD: כונן קשיח Sandisk SDSSDP-128G-G25 128GB SSD SATA III 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 ספקי כוח: …
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצה למחשב נייד חדש - תשובות במודגש : * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים ומשחקים. * גודל המסך ? 14"-15" , לגבי עניין מט או מבריק לא סגור על זה אבל חודש שמעדיף מט. * רזולוציית המסך? מניח שFULL HD זה בסדר, לא חובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? HDMI * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? כונן SSD מינימום 128GB (אין צורך בכונן קשיח רגיל, יש כונן קשיח חיצוני). * כונן אופטי ? אין צורך, יש חיצוני. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? במידה ויירכש בארה"ב, עדיף שתהיה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-