ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, יש לי מחשב נייד חדש של סמסונג (סדרה 3, מפרט בצד). לוקח לו המווון זמן לעלות - בערך דקה וחצי עד שהכל עולה, ניסיתי להעיף ולמחוק את כל התוכנות של סמסונג שמותקנות במחשב, אבל עדיין לא עוזר. יש אפשרות לזרז אותו? בנוסף לזה טמפ' המעבד במנוחה היא 50+ מעלות ובד"כ 55 מעלות, במאמץ לא גדול הוא עובר בקלות את ה80 מעלות. האם זה בסדר? יש מה לעשות עם זה? תודה רבה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן חברים פתחתי כבר אשכול לפני פסח לגבי מפרט, וכבר עבר זמן מאז ואני מאמין שהחומרה התעדכנה קצת מאז. אני רוצה להרכיב מפרט וללכת כבר בימים הקרובים להזמין. אז ככה... יש לי עד 6000 ש״ח חשוב לא לחרוג מזה המחשב אמור לשמש בעיקר לגיימינג. וכל השימושים שמסביב כמובן אבל לא יודע כמה זה רלוונטי כמו מוזיקה וגלישה באינטרנט וכל זה. לא חשוב לי אם המארז ירעיש, יהיה מכוער, יפה, לא משנה לי העיקר שהמחשב יהיה הכי טוב שאפשר להוציא מהתקציב הזה, מבחינת יעילות וביצועים. תתפרעו עד כמה שניתן אני צריך מפרט מלא, כולל מסך. בנוגע לעכבר ופאד ומערכת סאונד, לא צריך לכלול, אני כבר אעשה בדיקה וארכוש את זה בנפרד. אז מפרט מלא כולל מסך עד 6000, גיימינג. תודה מראש חברים! :-)
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המפרט מיועד בעיקר לעבודת פוטושופ כבדה, גיגה+ לקובץ. בנוסף הורדת קבצים, לא מתוכננים משחקים בשלב זה. לא מתוכנן oc אין צורך בציוד הקפי המסך שיש לי הוא dell 24 קריטי שיהיה השקט ביותר שיש, הבנתי שהמארז והספק הזה יתאימו. חסר לי כרטיס מסך לצרכים שציינתי. המחשב אמור להיות מוכן לשדרוג עתידי בקלות. דיסק קשיח 250 למערכת הפעלה והורדות, 2 דיסקים של 500 לאכסון שאני צריך. האם raid 0 ישפר לי את הבצועים משמעותית? האם יש לו חסרונות? אשמח להערות, שפורים, הצעות מכל סוג. תודה!!! מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - TRAY שלוש שנים. ¤ 1494 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ללא הגבלת זמן. ¤ 515 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3 שלוש …
-
- 37 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שום לכולם! אני מחפש מפרט להחליף את המחשב הישן, די הרבה זמן לא התעדכנתי בחומרה החדשה ובמחירים של היום.. צריך בבקשה עזרתכם האדיבה כדי לשייף ולעשות פיין טיונינג למפרט שהרכבתי. המון המון תודה, מקווה שלא פיספסתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ולקצץ קצת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אלא אם כן יש מחיר ניוחד ששווה תוספת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הזרמת סרטי HD, משחקים עריכת תמונות בפוטושופ ולימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. שימוש תדיר במחשב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
דבר ראשון אני אביא את המפרט שאני חושב שיהיה הכי נכון בשבילי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1031 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤677 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM מחיר: ¤523 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤203 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤742 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: ANTEC P150 QUIET PC CAES + 430W PSU מחיר: ¤845 אחריות: שלוש שנים. מחיר סופי: ¤4122 + כרטיס מסך: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6485 מחיר: 2190 ש"ח. + מקלדת: …
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, ככל הנראה אשדרג את המערכת שלי, חלק כבר שדרגתי עם הזמן, ונשאר השילוש הבא+ספק כוח (הצעה נפרדת): CPU: i7 920 2.66Ghz Motherboard: GA-X58A-UD3R Memory: Kingston DDR3/1333Mhz 2GB x6 החלקים עובדים מצוין, לא עברו המהרה, למיטב ידיעתי אין אחריות (אולי מלבד זיכרון שזה לכל החיים), החלקים בני 3.5 שנים בערך. למי שישאל למה אני משדרג, הסיבה היא בעיקר RAID1 שהוא חובה אצלי וכרגע אין לי כי הכוננים ששדרגתי הם 3TB כל אחד וזה לא נתמך. בנוסף, צריך חיבור USB3 קדמי. רכשתי כרטיסים נפרדים לזה, אבל בגלל הלוח אם וכרטיסי המסך אין מקום (יש קירור בלוח אם בדיוק מול החיבור לכרטיס וכרטיסי המסך לוקחים את המקום לחיבור השני). אשמח לדעת מה המחיר המקובל בשוק כיום לשילוש הנ"ל, ובהצעה נפרדת כמה שווה הספ…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב גיימינג רציני פלוס מסך בלי מקלדת וכל השטויות האלה מחשב ומסך נטו מסך אני רוצה 22 אינץ' אני רוצה שהמפרט יכלול גם כרטיס קול רציני של 5.1 אני חושב שאני ילך על 4 ג'גה ראם ככה שזה יהיה kit של corssair כרגע אני מתכנן להתקין עליו אקס פי אבל בעתיד אני יתקין עליו ווינדוס 7 שהוא יצא מבטא. תודה על העזרה
-
- 38 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד כמה משטח קירור הכרחי ושימושי? האם כדאי לקנות? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב עבור הבת שלי, ללימודים אקדמיים. צימצמתי את החיפוש למאפיינים הבאים: מעבד i5-8250U זיכרון 8 ג"ב דיסק SSD מסך מגע חיבוריות HDMI חובה הכרטיס הגרפי לא משנה כ"כ חיפוש בZAP נותן את התוצאות הבאות: dell inspiron http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=953063 hp pavilion http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=954706 לנובו יוגה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=955661 המפרטים די דומים והבחירה הסבירה היא לבחור את הזול מבין השלושה. האם יש סיבה נוספת להעדיף מותג או מוצר אחר שאיננה רק המחיר? איכות בנייה, ניסיון עבודה עם דגמים דומים וכו…
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב מיועד בעיקר למשחקים והוא לא יעבור OC. אחרי שקראתי בפורום הרבה הודעות,התחלתי להרכיב משהו אבל הוא לא סופי. AMD ATHLON XP 2500 804 ש"ח 1 ABIT NF7 Nforce 2 AMD 612 ש"ח 1 Mushkin 256MB PC3200 Blue 316 ש"ח 1 GIGACUBE Radeon9600 Pro 128MB DDR Game Buster 971 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8 MB special versionשלוש שנים אחריות 616 ש"ח 1 COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACKHEC 300 + USB 322 ש"ח 1 LITE-ON DVD 16*48 Retail Black 265 ש"ח 1 MAG 19 996PF 1,314 ש"ח 5200 שקל עוד 500 שקל לתוספות קטנות מה אתם אומרים? יש משהו שאני צריך לשנות?
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם אפשר אבל אני לא מתקמצן אם השינוי הוא מהותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגות קלות, לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר CS:GO, TF2, UNREAL TOURNAMENT וכאלה בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון לעכשיו 1920X1080, אבל יכול להיות שזה ישתנה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש לעבודה באוניברסיטה ואלו הדרישות : חשיבות המשקל שלו עולה בעדיפות ראשונה אז בבקשה שלא ישקול יותר מקילו וחצי. מסך- שהגודל של המסך ינוע בסביבות ש 14 אינץ ומעלה. ארד דיסק - שיהיה 40 ג'יגה [או יותר] מעבד וזיכרון - ממש לא צריך שהמחשב יהיה מהיר אבל שינוע הכי חלק שאפשר בword ובתוכנות אחרות שקשורות לאוניברסיטה ומשרד [מצגות (יש מצבים שמחשב איטי מידי גורם לבעיות עם מצגות כבדות מידי אז בבקשה שיהיה מספיק חזק בשביל להריץ כל מצגת] וכמובן שלא יתקע כל תוכנה אחרת כמו שאמרתי כתוצאה מאיטיות וגם שההפעלה שלו תהיה ממש קצרה. כמובן שתהיה אופציה להוסיף עוד זיכרון ושהזיכרון יפעל ב דידיאר [מומלץ לא פחות מ 256 מגה על 400hrz ] כרטיס מסך - כמו שאמרתי, המחשב ממש לא מיועד …
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב של דל Product Latitude E5430 non-vPro השינוי היחיד שעשיתי היה להגדיל את הזיכרון ל 8G CPUID CPU Name Intel® Core i5-3210M CPU @ 2.50GHz WDC WD5000BPKT-75PK4T0 ATA Device יש קצת בעיות קוסמטיות בפלסטיקה באחד הצדדים בגלל נפילה אבל לא מפריע הכלל בתפקוד (לפני שנה נפל המחשב) כמה שווה המחשב ? עם / בלי וינדוס 7 אולטימייט שיש לי גם
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. החלטתית סופית לקנות את המפרט מחשב מזיגזג אז המפרט הבא שיהיה אך ורק מזיגזג לא להזמין מכמה חנות שונות... צריך שיהיה : מעבד אתלון 3200+ VENICE 939 לוח אם שיתאים ל גם לאוברקלוק טוב המליצו לי על DFI INFINTIY אם למישהו יש הצעה אני אשמח לישמוע (אני מתכון OC בעיקר למעבד) כרטיס מסך חובה שיהיה PCI-E אני רוצה שיכנס GEFORCE 6600GT ספק של HEC 425W שיהיה ATX 2 זיכרון 512MB PC3200 רצוי של איניקס או KINGSTON העיקר ששום דבר לא יהיה כאן ג'נרי.. מסך שטוח 17" של LG או של SAMSUNG שלא יכאיב לעיניים(אני עובד מול מחשב די הרבה זמן ביום) שיהיה כולל גם רמקולים ומקלדת ועכבר(עכבר אופטי אך לא אל חוטי) קורא וצורב DVD קירור של BT אני אתכנן בעתיד OC רציני למעבד... ותדאו שיש להם הכול …
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי לימודים ארוכים אני מתכנן לקנות מחשב וכבר קניתי כמה חלקים אני מתלבט לגבי מסך וכרטיס מסך המון. אני מאוד נעול על מסך כלשהו של 3440*1440 100HZ ולקנות כרטיס מסך 5700XT או 2070S. השאלה שלי היא כזאת: אם נגיד אני עם המסך של 100HZ ומשחק נגיד נגיד ב 75FPS, האם זה טוב? או שבשביל להנות מכל ה 100HZ צריך לשחק ב 100FPS ומעלה? אני יודע ששני אלו הם דברים שונים אבל כמה משנה שם הסינכרון בכמות הפריימים לרענון הזה? תודה מראש לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, CS:GO, Rocket League, H1Z1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366x768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מפרט מחשב AMD מארז מתאים ל-AMD Full-Tower מעבד - AMD ATHLON XP 2600/2700 לוח אם לAMD - עם כרטיס קול מובנה בלי כרטיס מסך מובנה Epox 8RGA+ nForce 2 Motherboard (DuaDDR400, GF4MX VGA, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) כרטיס מסך - Radeon 9500 Pro 128MB + T.V Out דיסק קשיח - GB100 72000RPM ATA 133 זיכרון פנימי DDR 533MHz 256MX X2 (שתי יחידות) כונן CD 52X (של חברה ידועה) כונן FLOPY עכבר אופטי - לוג'יטק / מיקרוסופט מקלדת גדולה - מיקרוסופט *הלוח אם הוא רק לדוגמא על מנת להשלים את המפרט וליצג את תחום המחיר שאני מוכן להשקיע בלוח אם. תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300/400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גיימינג לייט, עריכת סאונד עם CuBase א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -דיאבלו 3 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - קיים מסך נוסף בגודל 22 אינץ', אבל רצוי שהלפטופ יהיה 15.6/13.3 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אין לי מושג בשרתים אז אני פונה אליכם. שהתקציב יהיה מינימלי... במה שונה השרת מהמחשב הרגיל ? (הבייתי)..?
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) 810 1 810 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Kingston CL3 260 2 520 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1020 1 1020 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 340 1 340 מארזים? Price Units Total 2437 ATX MIDI PFC, black, usb, LCD 290 1 290 מארזים? Power Supply Price Units Total HEC 400W 300 1 300 Total price + system assemly 4090 ¤ איך זה? להחליף משהו? מטרה: הף לייף וגיטיאיי!!!! ותגידו מה זה כל המבצעים ? אפשר לקבל אותם רק אם אני חבר בפורום הזה? מה אני מקב…
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני מתחיל לימודי סייבר ואני משחק אז אני צריך מחשב שיריץ הכל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים דיסק קשיח של 1TB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? השקט דיי חשוב (לא חובה) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לדעת בכמה אפשר למכור את המעבד הזה ? http://ark.intel.com/products/30720/Intel-Core2-Extreme-Processor-QX6800-8M-Cache-2_93-GHz-1066-MHz-FSB תודה
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה, 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי AAA חדשים, MAFIA 3' BATTLEFIELD1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע זה רק 1680X1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בגלל שהרזולוציה לא גבוהה, ארצ…
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.hevre.co.il/Webs/Hamula/GetFile.asp?FileID=111529&fid=8210&pid=19777 עכשיו אני מתלבט אם לקחת את הכרטיס מסך הזה בסוף http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6520 זה משנה? איך המחשב טוב? תודה על העזרה
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בארה"ב - dell e6400 או dell e4300. בחנות של dell outlet יש הצעות רבות על מחשבים אלה, עם אחריות לשלוש שנים (שבדקתי שתקפה בארץ אם מוסיפים את האפשרות של NBD ב 99 דולר). רציתי לשאול האם מישהו התנסה בקניית מחשב מחודש מדל או מחברה אחרת? מה הסיכונים לדעתכם? האם ההפרש במחיר (שמגיע עד ל500 דולר בערך) שווה את זה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-