עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. השימושים: אינטרנט ואופיס. אני רוצה שמארז יהיה קטן. אני רוצה שהמחשב יחזיק מעמד לפחות 7-10 שנים קדימה. רצוי שיהיה שקט. מיועד לאימי המבוגרת. המחיר גמיש. בעקבות משוב שקיבלתי כאן הרכבתי מפרט חדש. אשמח לשמוע את דעתכם. אני לא מנוסה בזה אז אני מקווה שהרכיבים מתאימים זה לזה. אשמח לשמוע אם אתם חושבים שכדאי לשנות משהו. או אם לקחתי רכיב ישן. השתמשתי ב-KSP כי מערכת הרכבת המחשב שלהם הכי נוחה וגם יש סניף ליד העבודה שלי. אך אני מוכן לקנות גם במקום אחר אם תהיה הצדקה טובה. דרך אגב, במדור ה-"מפרטים המומלצים" אין מפרט למי שרוצה מחשב ביתי קטן וקל. כדאי להוסיף כזה. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Pentium G3260 3.3Ghz 3MB L3 Cache s11…

2. Started by ArchDevil,

שלום, ברצוני לקנות את המחשב הזה: http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=N61JQ-A1&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=62&aff=Zap〈=he ורציתי לשאול איך אחנות טובה אמינה??

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by eliran005,

http://www.hevre.co.il/Webs/Hamula/GetFile.asp?FileID=111529&fid=8210&pid=19777 עכשיו אני מתלבט אם לקחת את הכרטיס מסך הזה בסוף http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6520 זה משנה? איך המחשב טוב? תודה על העזרה

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by mosheva,

שלום, אני מחליף את המחשב הקיים של ההורים שלי היות והוא כבר לא סוחב את השימושים היומיומים בעיקר אינטרנט על סביבת וינדוס 7... לא יודע אם זה כבר עייפות החומר או זה שיש לו 2GB זיכרון (או 4GB לא זוכר). המחשב עצמו הוא duel core כל שהוא מלפני 5 שנים. בגדול אני מחפש מחשב שיחזיק להם מעמד לפחות עוד 5 שנים ושיעבוד מהר. חשבתי על i5 במפרט מוכן מראש של ivory (מתחיל ב 1850) ולשדרג ל 8GB זיכרון + כונן 1 טרה (לא חובה) + ספק כוח חזק יותר. לאחר מכן נזכרתי שאינטל שחררה את הדור החדש של ה NUC ויש להם גם i5. ב KSP ה NUC i5 4250U נמכר ב 1895 ש"ח ועל זה צריך להוסיף זכרונות + דיסק קשיח של מחשב נייד עכשיו לשאלה: האם מחשב NUC i5 לשימושים ביתיים של אינטרנט בעיקר ולעיתים רחוקות עריכת וידאו ותמונות (…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. תקציב משוער: 5,000-8,000 מבקש שהמחשב יהיה ממעבדי haswell החדשים. * מטרות המחשב?- צפייה בסרטים/סדרות, משחקים כבדים ככל שאפשר כמו באטל פילד וכו, עבודה משרדית. * גודל המסך? באיזור ה-15 * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי? שיהיה בגדר הסביר. לא אכפת לי - אבל שלא יהיה מהטנקים הכבדים שנראים רע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחשב שרוב הזמן יהיה בבית אך רצוי שהסוללה תהיה חזקה. (שיהיה ממעבדי haswell) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI - כל העסק. * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256 * כונן אופטי? או צורב DVD רגיל, או קורא בלוריי במידה והדבר לא יאלץ חריגה מהתקציב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חברה אמינה עם שירות טו…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by ReL_1,

שלום לכולכם!! אני מחפש לפטופ לאחי, הוא התחיל לימודים והוא זקוק למחשב נייד. חשבתי איתו על מסך 13.3 אינץ', המטרה שיחזיק כמה שיותר שעות ויעלה עד 3000-3500 ש"ח גג. אנא עזרתכם, תפציצו עם שמות דגמים מומלצים, לא מה שאתם לא מכירים \ לא יצא לכם לשמוע עליו המלצה. תודה רבה, סופ"ש נעים לכולכם.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. יש לי מקלדת, עכבר, מארז, מסך, מ"ה וגם 2 זכרונות (1G +2G). אני רוצה לשמוע חו"ד לגבי החלפת המעבד, לוח אם, ספק כח חלש, ודיסק קשיח (אין לי צורך בדיסק ענק. 250G יספיקו). ואם צריך אז גם 4G זכרון (האם צריך להוסיף למה שקיים או שקונים זכרונות חדשים לגמרי?) כמו שאמרתי המחשב מיועד לאינטרנט, (אופיס אני משתמש בשירותי אינטרנט) ועבודה עם קבצים במחשב

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by moshe191,

שלום, אשמח לעזרה בבניית מחשב גיימינג שיחזיק לי לכמה שיותר שנים ב4000 שקלים. אני מעוניין שהמחשב יריץ משחקים גם בשנים הקרובות, גם אם זה לא יהיה על high אבל שלא יהיה על potato. תודה רבה.

9. Started by Ayelett,

היי, מה ההבדל בין סדרת לנובו יוגה 500 ללנובו יוגה 3 פרו? ומה דעתכם עליהם באופן כללי? לא כ"כ מבינה במחשבים ניידים ולפי מה שראיתי שני אלה הכי מתאימים, אבל יוגה 3 עולה כ1000 ש"ח יותר אז אני מנסה להבין מה השוני המהותי ביניהם. נציין רק שאני סטודנטית, שימושים רגילים (אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים...). http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=901453,902105 תודה

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  10. שלום לכולם אני מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הזה מעבדי אינטלCore i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירורמאוררים למעבדים Thermaltake Silent 1156 CLP0552 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8P67-M s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E זכרונותDDR III 1600Mhz 1x4GB G.Skill RipJaw Edition זכרונותDDR III 1600Mhz 1x4GB G.Skill RipJaw Edition כרטיסי מסך HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E מארזיםAntec Dark Fleet DF-30 ATX Mid Tower Black Case (No PSU) ספקי כוחChieftec 750W Modular 14cm fan, Active PFC (Retail) מחיר 5190 התקציב שלי הוא 5000 עם חריגה קטנה של מאה מאתים שקל עם מישהו חושב שהוא יכל לבנות מחשב יותר טוב בתקציב הזה שיר…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by Lechen Diakover,

היי התקציב שלי הוא 3K באילת באפשרות חריגה קטנה מסך 15.6 חייב 16GB RAM חשוב לי גם העיצוב שלו מכיון שזה המחשב שאני הולך לעבוד איתו בשלוש שנים הקרובות אני עובד בתור איש שיווק ולפעמים יש לי 20-30 חלונות פתוחים,, חשוב שהכל ירוץ מהר בלי תקיעות מעבר לזה אני לא גיימר, אבל כן מטייל בארץ ובעולם וחשוב לי זמני סוללה, למרות שברוב הזמן הוא יהיה מחובר לחשמל כמו כן חשוב לי שהמסך יהיה טוב, לפעמים אני יהיה בחוץ במקומות עם שמש וצריך לראות טוב. תודה ראיתי ש-2 אלו נכנסים בתקציב שלי Asus VivoBook 15 X512FL לגבי האסוס, מה שמפחיד אותי כאן שהמסך הוא לא IPS אלה (16:9) LED-backlit FHD (1920x1080) 60Hz Anti-Glare Panel with 45% NTSC with wide 178° viewing angles, 250nit…

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LOL, CS:GO וכו', אבל פתוח להתנסות במשחקים חדשים ואף כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by KEY-Tech,

היי חברה, אני רוצה לקנות מחשב נייד שמיועד בעיקר לעבודה משרדית, אבל שאם ארצה לשחק עליו Counter Strike לדוגמא, הוא לא יגיד לי לא. ראיתי את ההצעה שיש ל NEWRON באתר שלהם ואני רוצה לקבל את חוות דעתכם. הנייד הוא מדגם NEWRON Eximus 360XP מעבד - Mobile Intel Pentium 4 לוח אם - Intel 885m מסך - 14.1 TFT זיכרון - 256MB PC2100 דיסק קשיח - 30GB 5400rpm כרטיס קול - AC97 onboard כרטיס מסך - מובנה כרטיס רשת כרטיס רשת אלחוטי 802.11b מודם כונן COMBO יציאות שונות (USB 2.0 x 2, TV out ,FireWire) המחיר עומד על 6985 ש"ח. ניתן לראות את המוצר בקישור הבא: http://www.sinapsa.com/sites/eim/item.asp?item=3470 אם יש לכם איזו שהיא הצעה טובה יותר באותו מחיר או אילו היסתיגויות מNEWRON , תשתפו אותי ב…

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K-8K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Gaming 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מקלדת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך, Zotac GTX-1080 Mini 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? nice to have, לא deal breaker 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? OC קל, לא קיצוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפ…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. חברה אני ממש צריך עזרה קניתי לפני יומיים מחשב נייד חדש מבית asus וראיתי שיש לי עדכון של הכרטיס מסך שלי שהוא: nvidia geforce gt 740m והוא מנסה להתקין את הדרייבר החדש והוא לא מצליח עשיתי לפי אחד המדריכים ברשת דרך תוכנת driver sweeper והבעיה שהוא לא הסיר לי את כול הדרייבר הקודם חסר עוד איזה 3 קבצים בהסרה והוא לא מסיר לי אותם ועכשיו אני לא יודע מה לעשות הוא עדיין לא מביא לי להתקין את העדכון החדש של הדרייבר ממש ממש תודה למי שעוזר למה זה באסה ככה לקבל במחשב חדש...

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. שלום רב, אני מתחיל בעוד כשלושה חודשים לימודי הנדסת תוכנה באוניברסיטה הפתוחה. כיום יש לי מחשב נייח בעל: מעבד I5-6500 8GB ראם SSD 500 GB GTX 1060 6GB. ומעניין אותי לדעת האם אני חייב להחזיק מחשב נייד בשיעורים(או האם זה יתרום בצורה כלשהי). אני שואל עכשיו משום שבקרוב אימי טסה לחול ואני אוכל לבקש ממנה להביא לי בחזור במידת הצורך.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. שלום, אני מחפש מחשב לאשתי, היא צלמת וזקוקה למחשב ומסך בהקדם. להלן התשובות לשאלות: מה התקציב המקסימאלי? 5000 או 6500 כולל מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא על חשבון איכות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם אין ברירה מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לצלמת עריכת תמונות (photoshop, lightroom, bridge) - פרנסה, שימוש כבד עריכת וידאואים קצרים לעיתים רחוקות (premier) - שימוש מזדמן מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? לא יודע, מסך שיתאים לעריכת תמונות, שיהיה אפשר לכייל אותו ושיראו טוב לאילו הגדרות גרפי…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by guySch,

שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב גיימינג רציני פלוס מסך בלי מקלדת וכל השטויות האלה מחשב ומסך נטו מסך אני רוצה 22 אינץ' אני רוצה שהמפרט יכלול גם כרטיס קול רציני של 5.1 אני חושב שאני ילך על 4 ג'גה ראם ככה שזה יהיה kit של corssair כרגע אני מתכנן להתקין עליו אקס פי אבל בעתיד אני יתקין עליו ווינדוס 7 שהוא יצא מבטא. תודה על העזרה

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. שלום, יש לי מחשב דיי ישן (בן 6 אם אני זוכר נכון מתי קניתי אותו) שלאחרונה שידרגתי מספר חלקים, המפרט הוא כזה: מעבד: E8400 (נקנה באיביי לפני שנה) לוח אם: ASUS P5Q זכרונות: GSKILL 2*4GB + 2*512MB ספק: SEASONIC 750W (שודרג גם לפני שנה) כ.מסך: Gigabyte 460GTX אחסון: SSD Samsung 840 128GB + WD 1TB Green (הSSD נרכש גם לפני שנה) כונן אופטי \ צורב: לא נדרש, יש משהו חיצוני למקרה הצורך. כרטיס קול: Auzentech Brauvera 7.1 קירור: רדיאטור: XSPC RX360 משאבה: MCP655 בלוק מעבד: Swiftech Apogee HD אלה הדברים העקריים. מה שאני צריך זה כרגע שילוש (מעבד, לוח אם, זיכרון) ובעתיד אני ישדרג כ.מסך\יוסיף כ.מסך. הנה גם השאלון שיהיה קל להבין את המטרה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקצ…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. מחשב נייח לתל ממד וגיימינג, תקציב עד 6000 אלף, רוכש באילת החודש. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב נייח חדש, עבור עבודות תלת מימד ואנימציה (Blender,Adobe After Effects), וגיימינג ב 1440p. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6000 ש"ח, אם אפשר לחסוך ללא הפרש ביצועים, זה מעולה. אין צורך בציוד היקפי. (מקלדת, עכבר רמקולים וכו') עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במדד מ-1 עד 10: 8 חשוב מאד, אבל שלא יבוא על חשבון קירור הולם או ביצועים. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא אורות, זה מסיח את הדעת מהעבודה. כנראה מארז Micro או ATX איכותי ויפה כמו שיש לחברת NZXT, עם חלו…

21. שלום חברים, יש לי מחשב נייד חדש של סמסונג (סדרה 3, מפרט בצד). לוקח לו המווון זמן לעלות - בערך דקה וחצי עד שהכל עולה, ניסיתי להעיף ולמחוק את כל התוכנות של סמסונג שמותקנות במחשב, אבל עדיין לא עוזר. יש אפשרות לזרז אותו? בנוסף לזה טמפ' המעבד במנוחה היא 50+ מעלות ובד"כ 55 מעלות, במאמץ לא גדול הוא עובר בקלות את ה80 מעלות. האם זה בסדר? יש מה לעשות עם זה? תודה רבה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by was955,

אני מביא את הבאנדל הזה Intel Core i7 4960X Extreme 3.6Ghz 15MB L3 Cache s2011 - Box Asus X79-DELUXE Intel 530 Series SSDSC2BW180A401 180GB SSD Sata III Crucial 16gb kit 2X8GB ddr3-14900 240 -pin נשאר לי מארז + ספק + כרטיס מסך + דיסק קשיח רגיל + סט מקלדת עכבר +צורב DVD מה אתם מציעים למערכת המפלצתית הזו 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ל(מארז + ספק + כרטיס מסך + דיסק קשיח רגיל + סט מקלדת עכבר +צורב DVD) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בניית אתרים ועריכת גרפיקה פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריו…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ש"ח עם אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית ותכנות, בהמשך כנראה יהיה קצת עיצוב ועריכה גרפית. אני רוצה שהוא יוכל להריץ משחקים בהגדרות בינוניות. כלומר שהמחשב יהיה רב שימושי, בעיקר למטרות עבודה ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי אבל לא חובה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שהמסך של המחשב יהיה 15.6 עד 16 אי…

24. המחשב ישמש למשחקים ... תודה ..

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by the kooks,

שלום. החלטתית סופית לקנות את המפרט מחשב מזיגזג אז המפרט הבא שיהיה אך ורק מזיגזג לא להזמין מכמה חנות שונות... צריך שיהיה : מעבד אתלון 3200+ VENICE 939 לוח אם שיתאים ל גם לאוברקלוק טוב המליצו לי על DFI INFINTIY אם למישהו יש הצעה אני אשמח לישמוע (אני מתכון OC בעיקר למעבד) כרטיס מסך חובה שיהיה PCI-E אני רוצה שיכנס GEFORCE 6600GT ספק של HEC 425W שיהיה ATX 2 זיכרון 512MB PC3200 רצוי של איניקס או KINGSTON העיקר ששום דבר לא יהיה כאן ג'נרי.. מסך שטוח 17" של LG או של SAMSUNG שלא יכאיב לעיניים(אני עובד מול מחשב די הרבה זמן ביום) שיהיה כולל גם רמקולים ומקלדת ועכבר(עכבר אופטי אך לא אל חוטי) קורא וצורב DVD קירור של BT אני אתכנן בעתיד OC רציני למעבד... ותדאו שיש להם הכול …

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים