ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
מחפש המלצה למערכת שאני עומד לרכוש בתחילת חודש יוני (אולי חלק מהדברים אני אזמין כבר השבוע) רשמתי פחות או יותר מה אני רוצה, השארתי הרבה סימני שאלה כדי שתעזרו לי להשלים את המפרט מעבד: i7 920 d0 לוח אם: ??? לא מתוכנן SLI אבל מתוכנן OC לאזור ה3.8GHZ. זיכרון 6 ג'יגה: ??? איזה חברה דיסק קשיח: 1TB SAMSUNG F1 SpinPoint כרטיס מסך: רק NVIDIA חושב אולי על 260GTX או כל דבר אחר... ??? קירור למעבד: ??? (הבנתי שהסטוק לא משהו ב-i7) מארז: שיהיה שקט וגדול ??? ספק: משהו שיחזיק את המערכת 600-750W נראה לי ??? מעבר לחלקים שציינתי אני לא צריך יותר כלום, כל השאר יש לי כבר עכבר logitech mx revolotion מקלדת logitech wave מסך samsung 2253bw 22" צורב DVD SAMSUNG. גם אין צורך בהרכבה, אני אוהב להרכיב …
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב שהכותרת מספרת הכל אבל אולי נוסיף בכל זאת המחשב מיועד למשחקים, ולמרות שאני לא צריך שכל המשחקים ירוץ על דרישות מקס', יש חשיבות לכך שמשחקים ירוצו ולאורך זמן, והכוונה לאורך זמן כוללת בתוכה אפשרות לשדרוג בעתיד(תוספת זיכרון למשל) המחשב יושב בחדר שישנים בו, אז לגבי השקט זה עקרוני שלא ירעיש יתר על המידה(כמה זה יתר על המידה? לא יודע סומך עליכם שתבינו ;D) בציוד ההקפי אני זקוק לעוד עצה, כעיקרון אני צריך מקלדת ועכבר חדשים, התלבטתי אם לקנות נייידים, כמה זה כדאי? כמה הם יציבים במשחקים וכדומה?(לצורך ההקפי אני מוכן לחרוג ב100-200 מהתקציב) תודה לכל העוזרים :yelclap:
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשלב זה המחשב יחובר לטלוויזיה ישנה (32") ולכן יש צורך ב-S-Video (ניתן עדיין להשיג?) בעוד כמה חודשים תשודרג הטלוויזיה לטלוויזית LCD של 37" עם חיבור HDMI ורזולוצייה של Full HD. השימושים יהיו סרטים (בעתיד ב-Full HD), שימוש כללי באינטרנט ומשחקים קלים ברמה של ה-Sims 3 ו-Spore. לא יהיה OC, אין צורך בכרטיס טלוויזיה, ציוד היקפי כלשהו או מערכת הפעלה. אין צורך בשקט/ קירור יוצא דופן רק שלא יהיה ברמה שתפריע לצפות בסרטים (לא ישנים בחדר הזה. ברור לי שזה דבר סובייקטיבי, בכלליות אפשר לומר שאני לא רגישה במיוחד לנושאים הללו). יש צורך בכונן DVD ודיסק קשיח של מינימום 320gb. עדיפות גבוהה למארז שיושב במאוזן, העיצוב משני. אין בעיה לשלם במזומן/ תשלומים - אין חשיבות לעניין. האם התקציב הזה ריא…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי רוצה לקנות בימים הקרובים תחנה מבוססת i7. מודע למחיר שלו אבל באמת ובתמים זקוק לכוח עיבוד רב עבור קומפילציות יום יומיות מתישות. אראה בו סרטים, עבודה משרדית רגילה, לא אשחק בו בשלב זה. הולך להריץ XP כהוסט (מודע למגבלה של 4GB, אבל רוצה לנצל את היתרון שב- triple channel ולא יכול להסתפק ב- 3GB) מבקש חוות דעת לגבי: 1) האם המארז הנ"ל שקט? מעוניין במארז שקט, קטן, קל לנשיאה, פשוט, שחור, ללא דלת קדמית ובלי חלונות\ניאונים וכו' 2) מתכוון להריץ את שני הדיסקים ברייד 0 בשביל ביצועים. העדפתי על ה- 7200.12 של סיגייט בגלל שאין אותם בזיגזג וגם הבנתי שהבלאק גם בסדר. 3) כרטיס המסך נראה לי מושלם - צריך לתמוך ב- 1920x1200 בווינדוז, חוץ מזה יתרון גדול שיש לו את שלושת סוגי היציאות 4) לקחתי את ל…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני צריך מחשב דחוף לעבודה (אדריכלות) שישמש בעיקר לרינדורים ועבודה עם תוכנות מידול תלת מימד. מצאתי את המפרט הבא ב- KSP, מה דעתכם: מעבד Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB מחירו 1450ש"ח לוח אם P5Q3 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1600, 2xPCI-E 2.0, HDAudio, 1394a, GBL מחירו 790ש"ח זכרון 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel מחירם 630 ש"ח כרטיס מסך HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E מחירו 460ש"ח כונן HD 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II מחירו 485ש"ח מקרר למעבד Freezer Xtreme Rev.2 CPU Fan For (s1366,s1156,s775,s939,AM2,AM2+,AM3) מחירו 200ש"ח מארז CM 690 Black (No PSU של coolermaster מחירו 355ש"ח ספק כח eXtreme Power Plus 600W 12cm Fan מחירו 380 ש"ח זהו סה…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? כ 3000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, משחקים לא מאוד כבדים, אבל כן רוצה הגדרות גבוהות, הורדות,מעט תכנות ומעט מאוד פוטושופ 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המח…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מפרט המחשב שלי נכון להיום הוא מעבד : E6300 לוח אם: GA-965-P-S3 זיכרון: 2GB 667 MH כרטיס מסך : RADEON X1950 PRO אני רוצה לדעת איזה רכיבים אני אמור לשדרג בשביל לקבל תוצאות איכותיות הכוונה לפעיל על הגדרות אופטימליות משחקים כמו קרייסיס פאר קריי וכו' תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכונן בזמן הקרוב לרכוש מחשב נייד מחו"ל, התקציב כאמור 600-700$. מחשב לשימוש כללי (תלמיד) אני מחפש משהו קל, (נגיד 1.6-1.8 קילו, אבל לא מצאתי משהו כזה בתקציב) וגם אם אפשר מסך לא מבריק (גם לא מצאתי) בינתיים שמתי עין על הM1330 של דל עם: ב700$, לא הצלחתי למצוא לו קופון. (1.8 זה המשקל האידיאלי, כי לא מצאתי קל יותר בתקציב) או את הstudio 13 עם: ופה יש משהו מוזר, כי באתר של דל כתוב 805$, ואז שאני מוסיף לסל קניות כדי לשים קופון של 20% הוא אומר לי 944$, ואז אחרי הקופון זה 715. מדוע? הבעיה של המחשב הזה היא שהוא כבד יותר, ממה שהבנתי 2.2KG, זה נכון? ראיתי גם את הSL400 אבל הוא גם כבד, ופחות טוב מה13. אם יש לכם עוד הצעות אני אשמח, תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים! אני מחפש מחשב נייד לצורכי עבודה המחשב יצטרך לעבוד שעות רבות ללא גישה לחשמל כדי לטעון, לכן אני צריך שיהיה אפשר לטעון אותו בעזרת power bank חוץ מזה הוא צריך להיות דיי סטנדרטי , הוא לא צריך להיות חזק במיוחד 16 גיגה ראם SSD כלשהו ( 500 גיגה זה טוב) ומערכת הפעלה windows התקציב הוא סביב ה 3000 שקל ללא מעמ, גמיש הסיבה שאני שואל כאן ולא הולך לאתר כלשהו ומזמין, זה בגלל שאני לא בטוח לגבי הטעינה באמצעות USB-C, אני לא בטוח אם זה משהו סטנדרטי שכול מחשב עם USB-C יתמוך בוא, או שזה משהו מיוחד יחסית ולכן אני שואל פה תודה על העזרה!
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קניתי m27q והמחשב בן 10 השנים שלי עם gtx970 מקרטע על 1440p אז הגיע הזמן לשדרוג. מחפש מחשב גיימינג למשחקים כבדים (gow5, re8, rdr2 וכו..) אין צורך בציוד היקפי. מה שכן אולי הייתי שמח ללוח אם עם בלוטוט לחיבור אוזניות. מוכן לחרוג קצת בתקציב אם יש הצדקה. תודה רבה!
-
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, מעדיף שלא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות. עובד הרבה עם Visual Studio, PyChart, הרבה טאבים פתוחים בדפדפן במקביל וכו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 מ 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף ללא אורות ושטויות כאלה. אם אפשר שיהיה קטן זה מעולה, אך לא אם זה מייקר את החב…
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
- 3 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 , ניתן לחרוג מעט במידה וקיים צורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הפקת מוזיקה , עריכת וודיאו , עריכה גרפית - FL STUDIO , PRIMIRE , Photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיימים ברשותי הארדיסקים רגילים של SEGATE לאחסון אז אין צורך לצרף למפרט 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מקסימום שקט יש לציין שזה מחשב שאמור לעבור בתוך אולפן הקלטות וזאתי העדיפות העליוני בבני…
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
הקדמה - אני זקוק למספר מחשבים לאנשים שונים, אני פותח דיון נפרד עבור כל אחד מהמחשבים מחשב 2 - נייד לצרכי לימודים בתיכון, מגמת צילום. תקציב - כ-5000 ש"ח גמיש אין צורך בציוד היקפי ו/או WINDOWS או אופיס השימוש העיקרי - לימודים בתיכון, כולל נשיאה של הנייד לביה"ס (כל הלימודים יהיו תוך שימוש במערכת דיגיטלית, כולל הספרים, כך שעדיף שהנייד לא יהיה כבד) מגמת צילום - כך שאני מניח שיעשה שימוש בתוכנות עריכה כלשהן (לא נאמר לנו איזה), אבל כן קיבלנו המלצה לנייד, שאמור לעמוד בדרישות המגמה לשלוש השנים הקרובות: ASUS 16.0-inch i7 1355U Touch screen NVIDIA® GeForce® RTX 2050 DDR5 32GB 1TB WIN11 +3YO ExpertBook B3 (B3604) | AI PC for Work | ASUS Global לטעמי, הנייד הזה קצת OVER…
-
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
זיכרון מותג סיני ב 4 שקל ? 8GB 1600 שידרוג למחשב ישן אם אני לוקח 4 = 32 GB ב 16 שקל מטורף .
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
- 4 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התשלום יוצא מהעסק, אז 4,500 לפני מע"מ (מחיר אילת). קיימת חריגה קלה בתקציב במידה וקריטי לשדרג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? קודם כל שימוש משרדי בתוכנות אופיס והמון חלונות של כרום. כנראה אעשה בו שימושים נוספים ואלמד עריכת גרפית / תכנות בקטנה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגוד…
-
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, התקציב שלי היה 15K בעיקרון. בניתי את המחשב ב TMS לפי רכיבים פרימיום מומלצים שקראתי באתרים שונים עד כמה שיכולתי. באמת שהרכבתי את המחשב הוא הראה לי שאני עומד על קצת יותר מ 15K אבל אחרי שההורדתי רכיב מהמפרט וציפיתי שהמחיר ירד פתאום האתר הקפיץ את המחיר ל 18K… אולי זה חישב לי תחילה לפי אילת ללא מע”מ, לא יודע.. נגיד בפעם הרשאומה שהרכבתי את הפרט הוא הראה לי שה 9000X3D מחירו 2540 ש”ח ולאחר מכן קפץ ל 2972 ש”ח בכל אופן, עכשיו שנראה שאני חורג מהגבולות הייתי שמח לעזרה איפה ניתן לקצץ מהמפרט הנ”ל. כמה נקודות. 1. RGB לא מעניין אותי 2. אני לא הולך לבצע OC ידני בעצמי. 3. המחשב אמור להחזיק ל 8 שנים. ברור שלא יחזיק בהגדרות ULTRA אבל שעדיין יהיה ולידי. היום יש לי 1080TI ואני משחק איתו…
-
-
- 18 תגובות
- 6k צפיות
- 3 followers
-
-
כן אני יודע מק זה הכי טוב (או שלא) נעזוב את הדיון בצד תקציב של עד כ- 5K (טיפה חרגתי) אבל מצאתי את זה: ASUS דגם UX530UX-FY005T בעל מסך 15.6" זיכרון 16GB דיסק קשיח 512GB SSD מעבד Intel® Core™ i7-7500U Processor ומערכת הפעלה Win10 http://www.wallashops.co.il/מחשב-ASUS-UX530UX-FY005T-15-6-16GB-512GB-SSD-i7/pi7FOUX530UXFY005T היתרונות: - גודל מסך - משקל - זיכרון 16 - SSD 512 החיסרון/התלבטות - כאן אני צריך את עזרתכם: - כרטיס מסך "רק" GTX950M WO ODD - מעבד למיטב הבנתי לא HQ פספסתי משהו? חייב עזרה רצינית במיוחד שאני חורג מהתקציב (שהתחיל בכלל עד 4.5K) מיועד למעצב גרפי שזה המקצוע שלו, עובד ע…
-
- 18 תגובות
- 19.1k צפיות
-
-
תודה מראש על העזרה. הסקר לא עובד, לא ברור לי למה, אז אכתוב מה שחשוב לי. כיום יש לי דל VOSTRO 4570, והוא נשבר לי פיזית בשני מקומות. פרט לכך אני מאוד מרוצה ממנו (גם מהשירות של דל, שנדרשתי לו לפני שנתיים), כך שכיוון הזה אני מכוון. בקיצור. משקל - פחות מ 1.8. כל יום עלי ברכבת. מעבד - איכותי וחזק, פחות מבין בזה ואני לא מתכנת או גיימר. הארד דיסק - SSD חובה. רצוי 500, כנראה שגם 256 יעשה את העבודה. מסך - 14 רצוי. אידיאלי. רצוי מסך מגע, זה נחמד ומשמש אותי מידי פעם. חשוב מאוד שיהיה חזק יחסית פיזית (הווסטרו נשבר לי), שהסוללה תחזיק את ה 6 שעות (בתאוריה, בפועל זה 4.5). תקציב - כ 5000 שח. זה לא יכול להיות אסוס, השירות שלהם לא מתקבל ע…
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מטרת מחשב סרטם גיימינג VR מפרט מעבד אינטל:מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד:קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.21לוחות אם למעבדי אינטל:לוח אם Asus H81M-K LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זכרונות:זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT1כרטיסי מסך:כרטיס מסך Gigabyte Radeon R7 250X 1GB GDDR5 DVI HDMI 2x Mini DP PCI-E1דיסקים קשיחים:כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III2כונני SSD:כונן קשיח Kingston SSDNow V300 SV300S37A/120G 120GB SSD SATA IIIכונן קשיחSDSSDA-480G III SanDisk SSD Plus 480GB 1צורבי DVD:צורב פנימי Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Sata - צבע שחור כרטיסי ק…
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין להזמין רכיבי מחשב להרכבה מהרשת, אשמח לקבלת המלצות ולינקים לרכיבים. שאלון: 1. תקציב מקסימלי: 6,500 ש"ח א. אפשר לנצל את כל התקציב ב. ניתן לחרוג מהתקציב בטווח של 500 שח לכל היותר 2. שימוש המחשב בעיקר להרצת משחקים חדישים וגם להרצת תוכנות כמו פוטושופ\חבילת אופיס. - משחקים שצריכים לרוץ חלק על הגדרות גרפיות גבוהות: ג'י, טי איי 5, פול אווט 4, קריסיס 3, סי.אס גו, אוברוואצ' - רזולוציה טבעית של המסך: 1680 על 1050 - הגדרות גרפיות: גבוהות 3. ציוד הקפי: אשמח לקבל המלצה על מסך, ניתן להגדיל את התקציב בעוד כ1000~ ש"ח לטובת המסך. 4. יש צורך בכל הרכיבים. 5. מידת השקט הרצויה: 5-8 יהיה אידיאלי אבל מוכן להתפשר על גורם זה 6. …
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1 עם המחשב יעסוד חלק עם אוטוקד ? 2 המלצות כלליות על המחשב ? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות מחשב נייד ואחי המליץ לי לכתוב כאן בפורום אז יצרתי דיון חדש, אבל כתבתי אותו באופן מעט לא ממוקד אז אחרי התייעצות, אני כותב אותו מחדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וובינרים, תיעוד פגישות, כתיבה בגוגל דוקס, מפגשים אונליין א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). gotowebinar, zoom cloud meeting ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 18 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת + מסך 24" + עכבר אלחוטי + רמקולים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 =…
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחשב נייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? כרגע לא מוגדר... א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה (WEB / IONIC + NATIVE ANDROID), גלישה, מעט עבודה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CHROME (הרבה מאוד טאבים), Webstorm / Visual Code, ANDROID STUDIO, מעט עבודה עם פוטושופ, מעט עבודה עם GOOGLE SKETCHUP. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…
-
- 18 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך, אם ההבדל בין שני hardwares נמוך אך ההבדל במחיר גבוהה אשמח אם יצויין. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרבה שעות רצוף. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, PUBG, Dark souls 1 2 3, Skyrim +ENB, Mount And Blade 2 Bannerlord. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…
-
- 18 תגובות
- 3.6k צפיות
-