ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
מומחי הפורום וחובבי המפרטים שלום להלן הצרכים שעל בסיסם אבקש לגבש מפרט: -המחשב ישמש למשחקים חדשים. -המחשב ישמש לצפייה/עריכה של סרטים. -תעשה עבודה בפוטושופ. -יעשו צריבות בתדירות גבוהה (למטרות גיבוי). -המחשב יריץ חבילת אופיס. -אין צורך בהרד דיסק מעל 160 ג'יג'ה. -אבקש לכלול במפרט מסך 19" (גם אם מקורו בחנות אחרת וזולה יותר - עדיף!) - למיטב הבנתי ה BenQ הוא האטרקטיבי ביותר ? -ע"פ התקציב כמובן המערכת תתבסס על AMD. -לא יעשה OC בשלב הנראה לעין. -דרוש סלוט PCI + מקום ל Audigy 2 platinum שברשותי. -אין צורך במארז נעים לעין ! תודה מראש, אשמח לעזרתכם...
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אוקיי תקציב גג 2400 שח.. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1289&CatCode=1 זה המפרט במפרט הזה אני משדרג דברים כמו: ספק EZCOOL 450W 12CM FAN,שדרוג למעבד Q9300, שדרוג לזכרון מתוצרת OCZ שדרוג ל- nVIDIA GeForce 8600GT 512MB סה"כ: 2350 ש"ח לא צריך ציוד הקפי .. מחשב לי OC למשחקים לא כבדים .. מה אומרים? מה אפשר להוציא במחיר דומה?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי, אני רוצה מחשב לגיימינג ובבקשה שלי אני מנסה למצוא את המחירים הטובים ביותר לחומרה הטובה ביותר. מכוון ל i7 מהדור החדש ביותר(אפשרי לחכות מס' חודשים עד ליציאה של החומרה החדשה שתתמוך בצורה המיטבית בציוד שכבר יש לי בטווח המחיר שציינתי) 1. מה התקציב המקסימלי? ~3K במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : משחקים בעיקר, עריכה גרפית, תיכנות וביצועים טובים לטווח זמן ארוך -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD ASSASINS CREED TOMB RAIDER ועוד משחקים כבדים שיצאו בשנים הקרובות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מטרות המחשב? בעיקר ללימודים, התעסקות חובבנית במאיה, פה ושם משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 אינץ', לא חשוב מבריק/מאט * רזולוציית המסך? כל המרבה הרי זה משובח P: * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נופ * משקל רצוי? צריך בסופו לסחוב ללימודים, אז יחסית קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה, יהיה נחמד אם כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל עוד מעל 500 G זה סבבה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה…
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת החלטנו לקנות מחשב חדש!!! אני מסתכל בפורומים שלכם כבר כמעט חצי שנה ואני חייב להגיד שהתרשמתי מאוד מהמקצועיות והעזרה שאתם מעניקים פה למקשים... לכן החלטתי גם לבקש את עזרתכם. (אני יודע שזה יצא קצת ארוך אבל אני מקווה שתוכלו בכל אופן לעזור לי). חלק א - המפרט המפרט שברצוני לקנות חייב לענות לדרישות הבאות: * כל המפרט חייב להכנס בתקציב של עד 4500 ש"ח בלי חריגות. * על המחשב לכלול את כל הרכיבים חוץ מציוד הקפי + צורב. * הדרישה הגבוהה ביותר שעל המחשב יהיה לעמוד בה היא משחקים (שעלולים להיות כבדים). * המפרט צריך להיות מחברת TMS (פרטים בהמשך). * בתקציב הזה לפי מה שידוע לי לוקחים מעבד אינטל ואכן לשם השאיפה * אין צורך ביותר מ 250 GB בדיסק הקשיח (למרות שלא נראה לי רלוונטי ל…
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט עד 10000 ש"ח, תודה. עוד כמה דברים לצורך העניין, ללא מסך, ללא מקלדת ועכבר, שהמערכת תהיה מבוססת מעבד אינטל, וגם לוח אם תומך RDRAM כי אני צריך לקבל מארה"ב זיכרון של --- Samsung 1gb 2 x 512mb Rambus RDRAM 1066 Mhz ECC ועוד דבר שרציתי לציין את רוב החלקים בעיקרון מביאים לי משם וידוע לי שיש דברים טובים יותר שעדיין לא הגיעו לארץ, אז קחו גם את זה בחשבון. תודה רבה רבה רבה לכל מי שיעזור,
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מפרט עם מארז שקט בצורה סבירה יחסית למחיר ושיחזיק משחקים ברזולוציה של מקסימום 1024 על 1280 בהגדרות בינונית - גבוהות. אני לא יכול לעבור 2500 כולל ההרכבה והמשלוח. מה דעתכם? אני רוצה להזמין ממש מחר בבוקר Gigabyte GA-EP31-DS3L Intel® P31 + ICH7 Chipset LGA 775 380 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה 195 ש"ח Palit GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCI-e 525 ש"ח Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 265 ש"ח Thermaltake TR2 RX Power 500W TT-W0136RI 420 ש"ח Compucase 6C60 Black Midi Tower No PSU 195 ש"ח Intel Core 2 Duo E5200 2.5GHz 2Mb 800mhz BOX
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000, אפשר לחרוג עד 500 אבל עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר עבודה משרדית, תכנות וסרטים. משחקים כמעט ולא. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. כל הרגילים (דפדפנים, אופיס, נגני מדיה וכו'), Visual Studio. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לשם פרנסה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680X1050 - ראו מסך בהמשך * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמעט ולא משחק, לא כ"כ רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאו…
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
חברים זהוא הלוג של המחשב שלי אני רוצה להתחיל לעבוד עם תוכנות עריכת וידאו כמו פרימיר ודומיה מה לדעתכם אני צריך לשדרג כדי שהכל יעבוד ככה כמו שצריך . ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
טוב, אני אנסה להסביר מה הוא בדיוק רוצה (יותר נכון דוד של חבר שלי) במילים שלו, כי אני בעצמי לא ממש מבין: לא מספק אותו המפרטים המומלצים באתר, כי זה לא בדיוק מה שהוא צריך. קיצר אני מניח שיהיה לוח אם טוב, לא צריך זכרון, ועם כל האביזרים כולל מסך. אני מניח שהוא מתכנן לקנות מעבד רציני בעתיד, וכרגע הוא רוצה להשקיע בכרטיס מסך. קיייצר, מקווה שלא בלבלתי לכם ת' שכל כי לי הוא בלבל בהחלט, אז תציעו הצעות ונראה לאן זה ילך משם
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? כ8000 ש"ח אפשר גם במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב ישמש לעבודה עם הפוטושופ, תלת מימד וגם משחקים חדשים שיצאו 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא כ"כ 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב …
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים בעיקר, מבוסס מעבד אינטל Intel Core i5-750 2.66GHz, כרטיסי זיכרון 4096 mb (2048mbx2) DDR3 1333MHz על לוח אם Intel WhitesBurg DP55WB Micro Atx כרטיס גראפי nVidia GeForce 9500GT 1GB DVI HDMI במחיר של כ-3000 ש"ח. מעניין אותי בעיקר איכות תמונה ופחות איכות שמע. לא מתכוון לבצע OC שאלותיי: 1. ספק מומלץ באיזור ת"א? 2. האם הקונפיגורציה מתאימה , החלקים מסונכרנים או שחלק מהם עדיף להחליף? 3. האם לוח אם Asus P7P55D או GIGABYTE P55-UD3L עדיף? 4. האם חשוב לוח ATX או mATX מבחינת פיזור חום, צפיפות ומצד שני מהירות בין מרכיבי הלוח? 5. האם כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA GeForce 9500GT GDDR3 עדיף? או, כרטיס אחר שלא יוביל לחריגה גדולה מהתקציב 6. האם זיכרו…
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייד עם התכונות הבאות: מסך: 15.4 כרטיס מסך: לא ג'נרי - Nvidia או ATI שאוכל להריץ משחק או שנים. מערכת הפעלה: מתלבט בין ויסטה לXP... מה כדאי למחשב נייד? רוב המוחלט של הזמן המחשב יהיה נייח, אני קונה אותו כדי לחסוך במקום בחדר השינה וגם שתהיה ניידות מסויימת לסלון. תודה על העזרה
-
שלום ברשותי מחשב עם כרטיס גרפי מסוג INTEL HD3000. הכרטיס הנ"ל תומך ברזולוצייה 1366*768 האם, כשאני מחבר כבל HDMI לטלויזיה או למסך חיצוני, שתומך ברזולוצייה 1920*1080, אז אכן אראה את התוכן ברזולוציית FULL HD אף על פי שהכרטיס על המחשב לא מראה לי יותר מ "HD READY" ?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אהלן סליחה אם הכותרת לא טובה.... תגידו לי לשנות אם יש צורך (גם ככה הייתם אומרים) טוב אני מתכנן על המחשב הזה AMD 64 3200+ - 1,520 - KSP EPOX HDA5J - 558 - ZigZag2000 512MB A-DATA 400 X2 - 980 - KSP GeForce 6800 MSI - 1,950 - KSP אני עוד איכשהו יכול להסתדר על העלות של החלקים האלו הבעיה היא שהמארז והספק שיש לי הם די חרא..... כדאי לי להוסיף 800 שקל ולקנות מארז וספק? יש לי חלקים שאני יכול למכור גם P4 2.4 333 מארז סתם כזה אבל מומלץ ע"י אינטל וAMD אם זה נותן משהו ועוד ספק שאין לי מושג מה הוא...... וג'יפה 4 440 MX אתם חושבים שאם אני אמכור את זה אני אוכל לקנות מארז וספק איכותיים? ואם זה תראד של סתם ספאם אז סליחה.....
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מסך חדש LG W2220P והגיע הזמן להתאים לו מחשב. התקציב עומד על 4000 ש"ח, מה דעתכם? מעבד Intel Core i5-750 Tray מחיר: ₪934 קירור למעבד Evercool BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN מחיר: ₪68 לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L מחיר: ₪544 מארז : Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included מחיר: ₪310 ספק כוח : SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V מחיר: ₪305 זיכרון : A-Data 4Gb KIT (2G X2) 2000X X Series CL-9-9-9-24 מחיר: ₪568 כונן קשיח : Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 מחיר: ₪259 כרטיס מסך : Sapphire Radeon 4870 1GB GDDR5 Retail מחיר: ₪868 כונן אופטי LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מחיר: ₪111 סה"כ: ₪3967
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
תעזרו לי אני צריך מפרט לחבר שלי תראו מה אינ צריך שיהיה : מקלדת של מיקרוסופט,עכבר LOGITECH MX 518,רמקולים עם איכות סאונד טובה!!,צורב דיוידי יאללה תודה אנשים
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
עדיפות בחנויות באיזור השרון- הרצליה,רעננה,כפ"ס, הסיכוי הגבוה הוא שאני אקנה מלמיר מחשבים בהרצליה, WWW.LAMIR.CO.IL לכן אני מבקש מהמבינים שמבינכם להרכיב-לעזור לי בבניית מפרטים של עד 4000 שקלים עם חריגה קלה, והדרישות הם למחשב עם מערכת קירור טובה שתניב מחשב שקט וחזק, עם מעבד של E-8400 שנראה לי דיי יספיק, כי זה בגדול לצורכי מוזיקה ומשחקים, חדשים שממש כבדים שיכולים מאוד להשתלב יפה במחשב. וגם בגדול בכללי. מסך יש לי LG בגודל של 19' דק. הצלחתי דיי להרכיב מפרט בלמיר, וגם בקיי אס פי יצא לי לבנות טיפה, אבל הבנתי שלא ממש כדאי לקנות שם. אז לכן האופצייה הממשית שלי היא נכון להרגע לקנות בלמיר, ואני לחוץ בזמן ומאוד רוצה לסגור מחשב. אני רוצה שתייעצו לי איך המפרט ואם צריך לשפר או כל דבר …
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום אחי רוצהל לקנות מחשב נייד ומכיוון שהוא לא בבית אז אני מחפש לו.. הדרישות: 1.עד 2200 ש"ח 2.כולל מערכת הפעלה 3.כולל אופיס 4. אם אפשר בתקצי מעבד דו ליבתי 5. עדיף מהחברות : TOSHIBA,IBM,SONY תודה רבה לעוזרים נ.ב: שיהיה מחנות באיזור חיפה והקריות
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב בן 4 שנים, וברצוני לשדרג אותו על מנת שיתאים למשחקים כבדים, כדוגמת GTA החדש. השימוש העיקרי שלי בו הוא צפייה בתכני HD, אבל מידי פעם גם משחקים. בעיקרון, עדיין לא החלטתי האם לשדרג את מה שקיים או לקנות חדש, בשביל זה בעצם אני פותח את הטראד על מנת לקבל ייעוץ ממכם. להלן המפרט שיש לי כרגע: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz 8 GB ראם לוח אם INTEL DP55WB כרטיס מסך 9800GT עם 1 GB ראם ספק כח OCZ 600W -- 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במיד…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב למשחקים בסביבות ה 3500 ש"ח אני בעיקרון מחפש מחשב שהוא שקט ככל האפשר כי הוא הולך להיות בחדר שלי ואני רוצה גם לישון בלילה... דבר שני אני מאוד מעדיף אינטל וזה מה שמצאתי לרגע זה מה אתם אומרים??? מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8I945PL-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיסי מסך ASUS 7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Recorders NEC ND-4570A DVD±RW x16, DL x8 מחיר סופי 3625 אה ועוד דבר אני לא ממש נעול על מחיר סופי אם יהיה 100 לפה ולשם לא נורא תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הי חברים אני רוצה מפרט למחשב משחקים הכי טוב שאתם יכול ליצור כסף לא ממש בעיה רק תכתבו לי פה בבקשה את המפרט ואתה המחיר הסופי אני ממש יודה למי שיוכל לעשות את זה
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ברשותי הרכיבים הבאים שהם מצויינים למחשב ביתי שאני רוצה לבנות: מארז שקט אנטק סונטה + ספק הכח האיכותי שלו. קירור למעבד שנרכש לאחרונה של זלמן Zalman CNPS5X SI Edition 2 דיסקים קשיחים רגילים מהמחשב הישן. מערכת הפעלה חלונות 10 HOME. האם יש ספק מחשבים שאפשר להזמין אצלו מפרט ולהביא איתי כנדוניה את הרכיבים שכבר יש לי כדי שירכיב אותם במחשב שאני מזמין ׁ(ובכך להוזיל העליויות)?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני התלבטתי אם לפתוח את השאלה פה או בתמיכה טכנית, ובסוף החלטתי שיותר מתאים פה. אז ככה- יש לי מחשב די ישן, שמריץ בגדול מה שצריך אבל עושה את זה בצורה די איטית. אני במגבלה של כסף כרגע (חזרתי מטיול ארוך לא מזמן ) ואני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי במקום לקנות חדש. אני עובד עם תוכנות גרפיות ועריכת סרטים (לייטרום, פוטושופ, פרמייר מדי פעם) שכידוע לוקחות הרבה משאבים, והעבודה איתן איטית ומבאסת. אני מחפש 2 דברים מהשדרוג, בסדר הזה: 1. עבודה מהירה יותר בתוכנות גרפיות 2. להיות מסוגל להריץ משחקים על המחשב, ואני לא מדבר על החדשים ביותר. (לדוגמה, אפילו הcall of duty למיניהם לא רצים לי על המחשב כמו שצריך, אפילו הישנים יותר) לא מזמן קניתי HD חדש למחשב, וגם החלפתי את המאוורר ל…
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, אשמח לייעוץ בבחירת מחשב נייד חדש - לשימושים ביתיים (ללא משחקים כבדים, מקסימום minecraft) אבל הרבה הכנת מצגות ושימוש בגרפיקה/סרטונים תוך כדי, עבודה עם הרבה טאבים במקביל. תודה! מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-4500 ש"ח, אפשר לחרוג קצת למעלה, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר פאורפוינט, עריכת סרטונים בעורך המונה של מיקרוסופט, עבודה רבה עם כרום, מרובה טאבים פתוחים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-