עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הפעם המחשב שונה והוא בשבילי -הקודם היה לחבר שביקש עזרה!!! חברה אני צריך עזרה , אני מחפש מחשב משחקים AMD ואין לי שמץ של מושג איזה מפרט לקנות... אילו הם המאפיינים של הAMD שאני מחפש: מחיר: עד 5000 פלוס מינוס מעבד:לא צריך יותר מ3000+ ציוד היקפי: לא צריך מסך אבל צריך עכבר אופטי למשחקים(לא יקר מדי)+ מקלדת מארז: חשוב שיהיה יפה ולא מסדרת ה"קומפוס" פול טאואר או שקוראים למארזים המכוערים האלה... ועם אפשר שיהיה עם ספק לא יקר מדי מאוורים: חשוב שהמחשב יהיה מאוד מאוד שקט ... אבל עדיין אין צורך לשפוך הרבה כסף על המאווררים... כרטיס מסך: אני מתלבט בין 6600GT לX800-XL... אני לא יודע אם ההבדל במחיר שווה את ההבדל באיכות... תרגישו חופשי לנסות... זיכרון פנימי: שיהיה 1024 ..לא חשוב של איזה חברה…

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל המשחקים החדשים בשנים הקרובות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 2209WA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

3. Started by barlevi321,

שלום לכם. אני רוצה לקנות מחשב , כרגע ללא מסך, התקציב שלי הוא גג 2400 ש"ח. השימושים במחשב הוא: אינטרנט , לימודים , משחקים לילדים קטנים , ומשחקים רגילים לא כבדים , כמו פיפא , nba , gta וכו'. וגם מה שחשוב לי שאני קונה מחשב, שהוא יחזיק לי להרבה זמן , עם בעתיד הרחוק אני ארצה לשדרג אותו , לא תיהיה לי בעייה. חיפשתי באינטרנט מפרטים של מחשבים , ומצאתי שתיי מפרטים. 1. מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8300, 1333MHz, s775, 4MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי …

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  4. שלום, אני בתהליכים של קניית מחשב חדש. ואני מתווכח עם אבא שלי שעדיף להרכיב מחשב מאשר לקנות מחנות. אז הוא נתן לי תקציב של עד 4500-5000 שקל בשביל לבנות את המחשב הכי טוב שאני יכול ואחר כך נשווה אותו למחשב אחר מחנות ונראה מה עדיף. אז מה אני מחפש במחשב? אז ככה קודם כל שיעלה את המשחקים הכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות בצורה חלקה! שיהיה בו יחסית הרבה מקום, כרגע יש לי 140GB ואני לא ממש מרוצה. שיוכל לעבוד בצורה חלקה גם אם אני מפעיל עליו מספר תוכנות בו זמנית. הערה חשובה: המסך הנוכחי שלי הוא זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=418972 אז רציתי לדעת אם המחשב שתרכיבו לי מתאים למסך הזה או שכדאי גם לקנות מסך חדש? תודה רבה לעזורים!

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  5. Started by SenDeR,

מחשב משרדי המורכב מרכיבים של INTEL שיהיה כולל 2GB זיכרון RAM תקציב סביבות ה2000 שח ללא ציוד היקפי

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by roy_katz,

אממ ככה אני די מוקצב בתקציב יש לי רק איזה 2500 בערך למחשב.. אני רוצה מחשב כזה לעבודה אני מוכן לקחת גם יד שנייה אם יש... אבל לא משו זבל... כמובן... יש הצעות למישהו?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by hosham,

מנהלים,אם זה לא קשור אז סליחה ותעבירו בבקשה. ברצוני לשדרג זיכרון ללפטופ שיש לו סטיק אחד של 256MB PC100 (העובד ב-100MHZ כמובן). כנראה אין סטיקים כאלה בדיוק בארץ (לא מצאתי...) וברצוני לדעת האם סטיק של 133 או 266 או 333 MHZ יעשו פשוט DOWNCLOCK ויעבדו בתדר 100 כמו במחשב רגיל או שגם יש הבדל מבחינה פיזית במבנה הזיכרון. לא יודע את הדגם של המחשב אבל הוא SONY VAIO עם P3 700MHZ בפנים...חלש אני יודע אבל זה מה יש... תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  8. אהלן אנשים. אני מעוניין להתחדש קצת בחומרה שיש לי ואני זקוק להמלצה ל-לוח אם. מעבד+ קירור , זיכרונות ,וספק. בלבד!! בתקציב של עד 5000 ש"ח כרטיס מסך יש לי XFX 9800GX2 מארז יש וכוננים קשיחים יש! ופלופי. המחשב מיועד לתוכנות סאונד ועיצוב גראפי כבדות מאוד. ובטח אנסה OC לראשונה . ומשחקים. אני בהתחלה חשבתי על ה- XFX 790I ULTRA + Q9550 או ASUS STRIKER EXTREME 2 אבל לאחר בירור קצר מסתבר שאת שני הלוחות הפסיקו לייבא לארץ , למה? אין לי מושג ! לפי מה שהבנתי אילו הלוחות הטובים ביותר ל-LGA 775 ולכן כרגע אני דיי בדילמה על סוג המערכת 775 או 1366 אשמח לקבל המלצה לחומרה שאני צריך בתקציב של עד 5000 ש"ח תודה.

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  9. שלום, אני צריך הצעה למחשב נייד בפחות מ3000 ש"ח לצרכים של אינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים (המחשב יחובר למסך אחר בזמן של צפייה בסרט). חשוב שיהיה גודל הארד דיסק סביר (לפחות 80GB). תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 18000, חריגה עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

11. אני כבר חודשיים מחוץ לתחום החומרה , ואני חושב שהשתנו כמה דברים . אז אני צריך את העזרה שלכם לבניית מחשב : תקציב - 6,000 שקל . בבקשה לא לחרוג ( מקסימום 50-60 שקל חריגה ) מטרות : אינטרנט , ומשחקים כבדים (יחסית) . חובה שהמחשב יכלול : הרכבה, מסך 17 אינץ' LCD , עכבר+מקלדת , רמקולים . עדיפויות : שהכל יהיה מחנות אחת ( באיזור המרכז ) , 160GB ( זה חשוב מאוד , אבל אם אין כסף אפשר לוותר ) תודה רבה :-*

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  12. התלבטות בין הדגמים הללו: HP Pavilion DV5-1179ej ו LG R510 -P18 בדגם של ה 14". המפרט יותר חלש במחשב של LG אך יש בו אפשרות לקחת את המחשב עם מסך יותר קטן שזה יתרון? הכרטיס מסך יותר חלש 9300 לעומד 9600 ב HP, האם ההבדל הזה משמעותי מבחינת חיי סוללה וביצועים? אני נוטה ללכת על המחשב שבו חיי הסוללה יהיו גדולים אך אם ההבדל זניח בין 2 הדגמים אני אקח את ה HP. מבחינת משקחים, 9300 יכול להריץ משחקים חדשים כמו GTA (גם אם לא על ההגדרות הכי גבוהות) בצורה חלקה? תודה רבה לכולם, איתי

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  13. Started by amiro,

שלום לכולם אני מחפש מחשב תותח למשחקים, אני מוכן להשקיע במחשב הזה עד 10,000 ש"ח אם אפשר לעזור לי במפרט טכני טוב מאד לקניית מחשב איזה(מעבד, לוח אם, כרטיס מסך,זיכרון......)??? ומה כדי לקנות עכשיו?? רב תודות מראש. Amir

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  14. שלום לכולם, אשמח לייעוץ בהרכבת מפרט עד 10K עבור מחשב שישמש בעיקר לעבודה מול DB גדולים מאוד, ויחוברו אליו המון התקנים חיצוניים בממשק USB (דרוש ספק חזק), כמו כן תיהיה עבודה גם עם תוכנות כמו אוטוקאד, פוטושופ, סולידוורקס ואילוסטרייטור (זה יהיה שימוש משני, השימוש העיקרי יהיה עבודה על דטהבייסים של תוכנת LANEL) 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה מול DB עצומים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). LANEL - ע…

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  15. אהלן התקציב שלי לא גדול במיוחד, צריך את עזרתכם לנצל את המקסימום ממנו אני מחפש מחשב שיריץ לי משחקים לא כבדים מדיי.. אני משחק בעיקר בDiablo III ו League of Legends התקציב שלי הוא 3500... אפשר לחרוג אולי באיזה 100 שקל. * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? רצוי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שתהיה מוכרת תודה…

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by Achiron,

למחוק

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  17. השימוש הוא ביתי לאינטרנט ושמיעת מוזיקה CASE BUSINESS CLEARLINE 500WATT + HANDLE INTEL E5300 2.6GHZ 2M INTEL RAISIN CITY G41 L1G + VGA 1333Mhz -http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DG41RQ/DG41RQ-overview.htm DDR II 2GB 800Mhz CL5 PATRIOT 320GB 16M SATA II 7200 HITACHI יש לי אפשרות למחיר יותר זול אם אני לוקח לוח כזה(לא שמעתי על החברה הזאת) http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=G31M-VS&s=775

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  18. אין צורך במערכת הפעלה. רזולוציה - בסביבות 1280X800, מסך מט. זיכרון - לפחות 3G. חשוב שיהיה עמיד יחסית (חושב שסדרת SL500 של LENOVO אמורה להיות טובה בתקציב?) עדיפות לאחריות ארוכה ככל הניתן. תודה.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  19. היי, כפי שהבנתם בכותרת, אני מחפשת מחשב נייד עם מעבד הכי חזק שיש, עם יציאה של COM המחיר ממש לא משנה, גם אם הוא אלפיים או 10 אלף! תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by schumih,

[font=]צהריים טובים, מקום עבודתו של אבא שלי מציע לו בחירת מחשב מבין מבחר אפשרויות, כולם תוצרת או . מדובר במחשב שישמש בעיקר לצרכים ביתיים, אינטרנט ,מייל, סרטים (אולי אף ישמש כבסיס לסרטים וסדרות שיוזרמו לטלויזיה). צימצמתי ל-3 דגמים שמצורפים בקובץ כתמונה, אשמח לדעתכם המקצועית בנושא. – , האם זה נכון שלמסך הראשון אין כניסת , מה שאומר אין

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  21. Started by satlachimpo,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪582 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪228 לוח אם: Gigabyte MA78LMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪271 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪480 קירור למארז: Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA כמות: 1 - מחיר: ₪37 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 1 - מחיר: ₪121 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪374 כרטיס מסך: Gigabyte GT…

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  22. 1. WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII .2 ועוד שאלה על הSTAT RAID יש שני דגם YD ו.. YS יש הבדל קטן במחיר מה ההבדל בין הדגמים ?

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  23. שלום לכולם, כפי שמצוין בכותרת, אני מחפש נייד במיוחד לצורך ביצוע מבדקי חדירה באתרים שונים (אצל לקוחות). דרישות: * דגש על "ביצועי רשת" ויכולת טיפול בנפחי תעבורה גבוהים ככל האפשר (סריקות ומתקפות MITM) * זמן סוללה אינו רלוונטי * אין צורך בכרטיס מסך חזק * המשקל אינו משמעותי * גודל מסך באזור 15'' * דיסק 7200RPM * עיקר העבודה תתבצע ע"י BackTrack או מערכות הפעלה מבוססות לינוקס אחרות אשמח לשמוע דעות בעניין, גם במידה ולדעתכם יש מפרט שיענה על הדרישות אבל הוא מחוץ לתקציב... תודה!

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  24. עבודה בעיבוד תמונה ואנימציה עם חבילת CS4 ותלת עם MAX עד כמה שידוע לי בחבילה ישנה תמיכה במרובע ליבות כמו גם שימוש בכרטיס המסך (Photoshop) . אינני זקוק למפרט מלא אלא לפריטים הבאים: מעבד- אינטל או AMD לא עקרוני. לוח אם הכולל Firewire. זיכרון מהיר 4G. כ.מסך 9600GT או מקביל בביצועים. מארז+ספק שיתמוך בכרטיס המסך. לא מעוניין ב OC. תודה.

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  25. היי, רציתי לשאול את דעתכם על המפרט הבא חשוב לציין שגם חשוב לי שהמחשב יהיה לא יותר מדי רועש עוד הערה קטנה, יש לי מסך 22 אינצ' וחשבתי אולי בעתיד לחבר את המחשב לLCD שלי שהיא 37 אינצ' (FULL HD) הרכבתי את המפרט הזה מ SKYPC 1,448 1,448 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray IQ9550ay 510 510 1 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 39470 589 294 2 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ F2-8000CL5D-4GBPQ 430 430 1 ספק כח Enermax Pro82+ 425W EPR425AWT 805 805 1 מארז ללא ספק Antec P182 Black P182 616 308 2 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB 5000AAKS 1,460 1,460 1 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe 28314 111 111 1 קרור ל…

• 7 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים