עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by LmanYan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כול המשחקים החדשים שיצאו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. …

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  2. Started by TheSquiedWeider,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Watch dogs , Battlefield , Assassin's creed -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 25 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. שלום לכולם! לפי הכל, אני רוצה להגיד תודה מראש על העזרה שאתם נותנים פה לאנשים בורים כמוני, בשביל שלא נרומה בחנויות ! לאחר שהמחשב הקודם שלי בן 5 השנים נאלץ להיפרד, החלטתי לרכוש לעצמי מחשב חדש. התקציב שלי הוא 6000 ש"ח עם חריגה מקסימלית של 200 שקל. בגלל שהציוד ההיקפי של המחשב הישן היה כ"כ גרוע (מסך ברזולוציה של 1020 על 1240 אם אני זוכר נכון, עכבר מיושן ועוד), החלטתי לקנות הכל חדש. אני מעוניין במסך בעל רזולוציה של 1080 על 1920 (FULL HD אם אני לא טועה), אבל לא רוצה שיהיה גדול במיוחד - 19",20" יספיקו לי בהחלט! על המסך אני לא רוצה להשקיע יותר מ1000-900 שקל מהתקציב. המחשב עצמו אני מעדיף שיהיה מבוסס אינטל מעבר ארוך וטוב שהיה לי איתם, אבל אני פתוח להצעות גם בנוגע לAMD (אני יו…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Godlike4ever,

שלום חברים, אני אשמח לעזרה בהרכבת מחשב לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי שיקולכם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Far cry 4, BF4 ועתידיים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

5. Started by Nero4321,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח בערך אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2K או 4K, אני עדיין לא יודע מה התקציב שלי יאפשר לי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by KloCk,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גיימינג משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 COD GHOST -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי כרגע מסך 19INCH אבל אני מתכנן לקנות חדש בקרוב מאוד ,אם תוכלו לתת לי המלצה אני אשמח -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. הא…

• 44 תגובות
    • 8.1k צפיות
  7. שלום לכולם, נתחיל מהעיקר: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ- 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק במידה והשיפור אכן מצדיק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ב HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קשה לחשוב על דוגמאות כרגע, AC3 ודומיו העתידיים נאמר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  8. Started by Liit2104,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, חבר ביקש מפרט באזור ה5000 שקל כולל מסך, הוא בעיקר משחק, שיהיה טוב לגיימינג ביצועים טובים מהיר והכל. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by nizans,

האם המפרט הבא מומלץ ויריץ משחקים על הגדרות גבוהות על מסך 22 FHD ? לא מתוכנן OC. מעבד AMD Phenom II X4 945 Box ₪780 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDX945WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-770T-USB3 ₪482 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38493U כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪237 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Value ₪463 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3401K כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪816 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AX57701GBD5-H צורב Sony Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD ₪9…

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  11. Started by Mordeth,

לא מזמן קניתי מסך חדש LG W2220P והגיע הזמן להתאים לו מחשב. התקציב עומד על 4000 ש"ח, מה דעתכם? מעבד Intel Core i5-750 Tray מחיר: ₪934 קירור למעבד Evercool BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN מחיר: ₪68 לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L מחיר: ₪544 מארז : Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included מחיר: ₪310 ספק כוח : SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V מחיר: ₪305 זיכרון : A-Data 4Gb KIT (2G X2) 2000X X Series CL-9-9-9-24 מחיר: ₪568 כונן קשיח : Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 מחיר: ₪259 כרטיס מסך : Sapphire Radeon 4870 1GB GDDR5 Retail מחיר: ₪868 כונן אופטי LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מחיר: ₪111 סה"כ: ₪3967

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by Cloudwulfe,

שלום לכולם. אני מתכנן כבר כמה זמן להחליף את הנייד שלי במחשב נייח מודרני, והייתי רוצה המלצה שלכם לגבי מפרט. בגדול התחלתי לבנות מפרט בעזרת דיונים שראיתי פה בעבר, אבל אני לא בטוח בקשר לרכיבים הנותרים : http://www.tms.co.il/preview/spec/p9hfquzm הנה הפירוט של הדרישות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם ישנה אפשרות כזו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כרגע - משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by pc34,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 4 nfs rivals, battlefield -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות כמובן אני לא מצפה לקבל מפלצת במחיר…

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  14. מפרט ראשון. E5200T Intel Core 2 Duo E5200 2.5Ghz Penryn OEM 1 ¤385 GL5060L Glacialtech 5060L Light 775 24dba 1 ¤45 GEP31DS3L Gigabyte GA-EP31-DS3L 1 ¤347 NSK4480BV25E ANTEC NSK4480 V2 380W Black 1 ¤461 P483512D3H Palit Radeon 4830 512MB GDDR3 HDMI Retail 1 ¤585 GH22NS40 LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black 1 ¤135 2253BWCH Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI 1 ¤1099 COMPASSM Assembly Computer Including Full Tests and High Quality Wiring 1 ¤75 WD5000AAKS Western Digital 500Gb 16MB AAKS - במלאי 1 ¤321 D21G800AD A-Data 1GB DDR2-800 CL5 2 ¤130 סה"כ: ¤3583 מפרט שני. Samsung 22 LCD T220 20000:1 2MS 1,099 ש"ח Intel Core 2 Duo E5200 2.5GHz 2Mb 800mhz B…

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  15. שלום לכולם, חבר ביקש עזרה בבניית תפריט ואחרי שמאד עזרתם בניית המפרט שלי (מגיע עוד יומיים) החלטתי לבקש שוב את עזרתכם החבר בגדול רוצה מחשב שיריץ לו את המשחקים בשנים הקרובות, לאו דווקא על הגדרות מקסימליות אבל שישמש אותו כמו שהוא כמה שנים בלי להחליף רכיבים ובלי תקלות. אין צורך בציוד היקפי, אין צורך בהארד דיסק 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וניתן לחסוך אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים כלליים + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמ…

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  16. היי. צריך מפרט להריץ משחקים לא ממש כבדים אבל שיתמכו ב-4K וירוצו על FPS טוב, כמו World of Tanks. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אלף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of Tanks. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך המלצה למסך שתומך ברזולוציית 4K וכמו…

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לנסות אז למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים שישוחקו הם כמו BATTLEFIELD 3, MASS EFFECT 2 ועוד... רזולוציה מקסימאלית 1920 על 1080. הגדרות גרפיות ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרט…

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  18. הנה המפרט: הביעו את חוות דעתכם. המחשב הוא למטרת משחקים בינונים לא GTA IV אלא פיפא וכאלה. אני רוצה שהוא יחזיק לפחות 3 שנים. אסור שהתקציב של המחשב כולל המסך והרמקולים יחרוג מ- 4500 שקל (כמו שתיראו אצלי) המארז-עיצוב לא משנה אלא ביצועים.חשוב שיהיה שקט מאוד ולא יתחמם.

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  19. Started by galzohar,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000-10000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר, Diablo 4, Arma 3. מסך 144Hz ברזולוציה 1440p (אולי ישודרג לפני שדרוג המחשב הבא) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן קשיח 2TB+4TB לאכסון מדיה ומסמכים כנראה יכולים לעבור מהמחשב הישן. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא על חשבון ביצועים ולא אם העלות מוגזמת. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב …

20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל אם יש צורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.witcher 3, gta v, the division -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 20 תגובות
    • 4.8k צפיות
  21. אשמח אם תוכלו לעזור אין צורך בציוד היקפי

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  22. Started by Kimari,

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש צורך במסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים (לדוגמא: crysis 2, starcraft2, WoW, dead space2, borderlands) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?יש צורך במסך ורמקולים 4. האם יש ר…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by dp92,

קודם כל אני רוצה להתגיש שיש ברשותי hd7850 1gb ראיתי כמה בנצמארקים שאומרים שhd7850 CF חזק יותר מ7970 בכ10~30 תלוי במשחק עכשיו יש מצב שבעתיד הקרוב אשתרג למסך WQHD אז אצתך עוד זיכרון רק בשביל לוודא, amd מאפשרים cf בין כרטיסים עם כמויות זכרון שונות? (אני כמעט בטוח שקראתי שכן) אז יש לכלולל בתקציב hd7850 2gb אם אפשר אני רוצה לעשות oc למעבד ולכרטיסי המסך יש לקחת את זה בחשבון וגם ssd עם 120gb ועוד 1tb קשיח עם אפשרות להוסיף בעתיד cache drive לקשיח אין צורך במערכת הפעלה וכונן דסקים חשבתי על משהו כזה: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]סוג[/td][/tr][/table][table][tr][td]תמונה[/td][/tr][/table][table][tr][td]שם המוצר[/td][/tr][/table]יצרןאתרזמינותאיפוס כמות מעבד אינטל …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אהלאן חברים, רציתי לבקש את עזרתכם בבניית מפרט חדש בסכום של 6500 ש"ח לגיימינג. תודה מראש לכל המשתתפים והעוזרים בדיון!

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום, אני צריך מפרט לגיימינג בעיקר, גם מסך (22") התקציב שלי הוא 4000-4500 כלומר יש חריגה כזו אבל לא יותר מ 4500!! הדרישות שלי שיהיה מעבד INTEL (נראה לי עדיף 4 ליבות לא?) דיסק קשיח מספיק לי חצי טרה בייט כרטיס מסך שיהיה של NVIDIA מארז שיהיה שקט ויתן קירור מספיק טוב! זהו נראה לי? עכשיו עוד דבר, מה אני עושה עם הוינדוס שמעו יש לי דיסק של וינדוס ויש לי את המדבקה שמוכיחה שזה מקורי ועליה הסיריאל אני נותן את זה למוכר את הדיסק והמדבקה? והוא יתקין לי הכל חוקי וזה?? אבל חשוב להדגיש שהוינדוס הנ"ל כבר מותקן על המחשב שלי פה? אז מה עושים? זה אפשרי תעזרו לי כי אני זוכר שככה עשיתי במחשב הזה שאז קניתי אותו העברתי את המדבקה חח היא עברה כמה וכמה מחשבים כבר.. והם לא עשו לי בעיות

• 7 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.