ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מפרט לגיימינג בתקציב של 7000 ש"ח 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?7000ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, משחקי רשת 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט... 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? כן השקט חשובה ברמה סבירה 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במ…
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, אם אפשר לחסוך - תמיד זה טוב, אבל אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SC2 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמקולים 4. …
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!4800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר זה אחרי חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים עבודה משרדית וכו' א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?19 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כל החדשים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכב…
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ביום רביעי (20.6) התקציב שלי הוא 5000 שקל יש אפשרות לתוספת של 100 150 שקל אבל לא יותר אוקי אז ככה אני צריך מחשב למשחקים גלישה באינטרנט וסרטים אני צריך שהמחשב יהיה מחנות קרובה לחיפה ואני לא מתכנן OC אני רוצה שהמחשב יריץ את המשחקים half life ברמה ממוצעת heroes of might and magic 5 ו black and white 2 כמובן שעוד הרבה אבל זה בעקרון המשחקים הבסיסיים שאני חייב שהוא יריץ חלק ובלי בעיות אוקי אני לא יודע אם צריך להגיד אבל יש לי מסך samsung 931c והרזולוציה שלו 1280x1024 ואני לא צריך צורב אז הנה מפרט שבניתי: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Athlon 64Bit AM2 5600 DualCore BOX AM256DCB ¤ 1129 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 471 1 מארזים NZXT Trin…
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת על המפרט הבא. תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח, ניתן לחרוג קלות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? פחות חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …
-
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן אני חדש כאן בניתי מפרט ב4500 רציתי לראות איך הוא או אם יש נקודות לשיפור בעיקרון המטרות העיקריות של המחשב זה גיימינג למשחקים כבדים בניתי מפרט מה אתם חושבים ?? מ מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1231 כמות:1 לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3LR ¤528 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ¤282 כמות:1 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤285 כמות:1 כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe ¤1139 כמות:1 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ¤355 כמות:1 ספק כח CoolerMaster eXtreme Power 650W ¤399 כמות:1 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 LP ¤85 כמות:1 מאורר למארז CoolerMaster Blue LED Silent Fan 120mm ¤44 כמ…
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג - מתכנן לשחק starfield פיתוח תוכנה בקטנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) GPU -אני מתכנן לקנות 3070\4070 בנוסף למפרט 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 3 מתוך 5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מע…
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dogs, gta, Assassins creed unity, bf4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1050*1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K - ניתן לחרוג, אך העדיפות היא לחסוך אם אפשר. 2. מה שמושי המחשב? משחקים: Counter Strike Global Offensive, Battlefield 4, call of duty ובסגנון! 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב שיהיה שקט? 3, פחות רלוונטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד! 8. האם ישנה העדפה היכן לרכוש את המחשב? לא. אזור - רמת גן - גבעתיים (גם ת"א) 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? במהלך השבוע הקרוב. 10. האם יש בקשות מ…
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע אני משחק רק SWTOR אבל רוצה להריץ משחקים חדשים שיצאו לאחרונה ושיריץ משחקים עתידיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' 1680X1050 (אולי אשדרג בעתיד) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קודם המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E4300 Box ¤664 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4300 לוח אם ASUS Striker Extreme או GIGABYTE GA-N680SLI-DQ6 ¤1722 ¤1775 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31093 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤811 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400PHU2-2GBHZ כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCIe ¤2115 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV381 מארז ללא ספק Enermax Chakra ECA5001 ¤617 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ECA5001-BS ספק כח ThermalTake ToughPower 850W ¤1057 http://skypc.co.il/product.asp?pid=W0131R קרור למעבד Scythe Infinity ¤268 http://skypc.co.il/product.…
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוכש בקרוב את המחשב שמופיע בקישור מטה. המסך שלי הוא 2K עם 165 הרץ. אילו אתם הייתם רוכשים את המחשב, מה הייתם משנים במפרט ולמה? (מבלי לפגוע בביצועים) https://www.yahavpc.co.il/build?id=JS9UC25V9G71AW
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים, כמו שציינתי בנושא, יש כבר מעבד ולוח אם ולכן התקציב מתייחס לשאר הרכיבים. המעבד: i5-2500K הלוח אם: Intel DH67BL Media Series Motherboard את הלוח אם אני יכול לשדרג ל-DH67GD, DH67CLB3 או DZ68DB במחיר מאוד נוח אז אם כדאי אשמח לשמוע. בקשר לשאר המפרט: במידה והתקציב נמוך מדי, ניתן להתפשר על כרטיס מסך, תמיד אפשר לשדרג בעתיד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך אם עדיין יתאים לדרישות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, HD Streaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימ…
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום רב! אני עומד לקנות מחשב,אבל אני לא סגור לגבי במה הכי שווה להשקיע. במה עדיף להשקיע במעבד או בכרטיס מסך? במקור המחשב מיועד למשחקים, אבל האם לא עדיף להשקיע במעבד 4 ליבות, וכשיהיה לי כסף לקנות כרטיס מסך? מצ"ב המפרט. תודה רבה לכל מי שיעזור לי להגיע להחלטה. תודה מראש! מעבדים Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB ¤ 559 1 לוחות אם Gigabyte MA69G-S3 AM2 GMA69GS3 ¤ 435 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤ 170 1 ספקי כוח FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC ¤ 216 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 250 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II WD2500AAJS ¤ 377 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - …
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
המחשב לאחי הסטודנט. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מעוניין במסך 22'' 1680x1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי? כן. צריך הכל. לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף - 22), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. עדיפות לעכבר חוטי בסגנון MX518 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך כ. דיסקטים. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם…
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אהלן חברה, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.8 בלי חריגה בבקשה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר, לא כזה קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? החריגה הסופית היא 3.8 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: leagur of legends, GTA V, call of duty, farcry4 וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים: leagur of legends, GTA V, call of duty, farcry4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום הכנתי מפרט מהחנות OMC. תגידו לי בבקשה מה דעתכם עליו ואם כדאי לי להחליף חנות. amd athlon am2 3800 dual core - 400 ש"ח gigabyte m61p-s3 לוח אם kingston cl5 1gx2 667mhz case ea6a21 black 400w 775/478 מארז של HEC עם ספק מקורי שלהם winfast leadtek lv36 256mb/ 256 bit/ d3/ dvi/ pe כרטיס מסך 940 ש"ח זה יוצא 2800 ¤ כולל מע"מ והתקציב הוא בערך 3000¤ לא צריך עוד חלקים אז אל תוסיפו. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לסיוע בהרכבת המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אעדיף להוציא באיזור ה4.2K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד ה5K כל עוד זה משתלם בטווח הארוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה, סרטים... (מסך 22") 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? חיובי, בטווח הקצר OC קל, בעתיד כנראה OC רציני. עם הE4300 עשיתי 100% OC וזה היה חכם... 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שזו הפעם השלישית שאני פותח את הדיון הזה אני מתנצל פשוט ביום ראשון הקרוב אני קונה את המחשב, עקב היותי חייל ולוחם לקח לי זמן לחסוך את הסכום הזה לכן אני רוצה להיות בטוח לחלוטין שאני מקבל תמורה לכסף,שוב מתנצל שאני מטריד אותכם אשמח לקבל עזרה,תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי?4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל כל שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח אם חייב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC,WATCHDOGS,BF4,…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בת הזוג שלי חושבת לקנות מחשב גיימינג. ראינו את המפרט הזה: https://www.tms.co.il/45582 הבעיה היא שאני חושב שחסר עוד מאוורר למחשב. קצת קשה למצוא מידע על המארז הזה, אבל אני חושב שיש לו מאוורר רק מאחורה. כדי אולי להוסיף עוד אחד מקדימה? מה עם המפרט? נראה טוב? תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני אשחק על 24"-23" בפול HD בלי ציוד היקפי אני אולי אעשה אוברקלוק אבל לא אקסטרים אולי רק משהו קטן.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אסור לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, GTA IV, crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends, bf hardline, farcry 4, shadow of mordor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
אז הגיע הזמן לשדרג את המחשב הישן, המחשב מיועד בעיקר לגיימינג. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?-אפשר לנצל את כל התקציב, אך כמובן שכמה שפחות מחיר, ככה יותר טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאתיים שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב- שיוכל להריץ כל משחק שיצא בכמה שנים הקרובות על גרפיקה גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל משחק מחשב שיצא בזמן הקרוב-The Witcher 3, Crysis 3, לדוגמא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-