עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. מפרט המחשב שלי הוא: (מהתוכנה sisoft sandra) System Host Name : H-DEHW7KRYOLXIK User : Itay Domain : H-DEHW7KRYOLXIK Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 1.50GHz Speed : 1.50GHz Performance Rating : PR1646 (estimated) Type : Standard L2 On-board Cache : 256kB ECC Synchronous ATC Mainboard Bus(es) : X-Bus AGP PCI IMB USB MP Support : 1 CPU(s) MP APIC : Yes System BIOS : Compaq 686Y2 v1.04 Mainboard : Compaq 077Ch Total Memory : 255MB SDRAM Chipset 1 Model : Intel Corporation 82845 Brookdale Host-Hub Interface Bridge (A3-step) Front Side Bus Speed : 4x 100MHz (400MHz data rate) Total Memory : 256MB SDRAM Memory Bus Speed : 1x 133MHz (133MHz data rate) Video System M…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by roe10,

היי אני הולך ללמוד השנה בב"ש מדעי המחשב. מצד אחד רוב הצרכים שלי יהיו בסיסיים כמו כל סטודנט למדעי המחשב..מצד שני, אני רוצה שהמחשב יהיה חזק, כיוון שלא יהיה לי עוד מחשב בדירה..למשקל גם יש חשיבות, כיוון שכנראה אקח את המחשב איתי לאונ' או כשאחזור הביתה למרכז..אבל יכול להיות שאתפשר על המשקל אם אראה שהמחיר נהיה מאוד גבוה עם משקל נמוך והמפרט שאני רוצה... * מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לפעמים משחקים (משחקי ספורט למיניהם), צפיה בסרטים * גודל המסך?עדיפות ל13.3 כי אני מתכנן לקנות מסך רגיל ולחבר אליו. אבל אם יהיה 15.6 במשקל נורמלי גם טוב, כי ראיתי שרוב הדגמים של ה13.3 עם מפרט טוב, יקרים יותר משמעותית. * משקל רצוי- אני מאמין שעד 2 קילו…

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  3. שלום אז כך המחשב הישן התחיל לעשות לי בעיות בגלל הוספת כונן קשיח+זיכרון ואני לא מצליח לפטור את התקלה אז כרגה אני דיי לא יודע מה לעשות לשדרג את הלוח אם +כרטיס מסך או לקנות ישר מחשב חדש בכל מיקרה אני הקנה מחשב חדש מוקדם או מאוחר יותר בגלל starcraft and diablo אז מה אתם ממליצים עים חדש אז איזו מפרט עד נגיד 8K-9K המפרט של הישן : cpu:AMD Athlon 64 3200+ Socket 754 Motherboard: gigabyte ga-k8u agp GECUBE HD2400 pro 512 MB memory : 1)512 mb 2)1G hard :1)120G 2) 1T not conected תודה מראש !!

• 45 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. טוב אז ככה אחרי הרבה לבטים החלטתי ששבוע הבא אני נוסע לקנות את המחשב . פתחתי נושא חדש כי יש כמה עידכונים שאין לי כוח להוסיף אותם שם . אחרי התייעצות הבנתי שאין טעם לקנות כרטיס חדש ב300 שקל ועדיף להישאר עם ה8600GT ולהשקיע את הכסף בחומרה אחרת , בנוסף גם ספק כח אני אשאיר בגלל שגם הוא לא עושה בעיות 350W של PFC יחזיק את המערכת העתידית . החנות כנראה שאני קונה ממנה היא אייבורי ב"ש , אם יש למישהו הערות לגבייה אשמח . כזכור לשימוש של משחקים לא כבדים למשל FIFA NBA לא יותר .. ושוב תודה . מה שנשאר לקנות זה ככה : 1. מעבד שהבנתי שעדיף AMD לתקציב הנ"ל . 2. זיכרון שאין לי מושג כמה יש הבדל בין 4 ג'יגה ל2 ג'יגה לשימושים שלי במחשב . 3. צורב DVD . 4. לוח אם שאין בו שום אופציה עתידית לשדרוג כר…

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  5. המפרטים מKSP עם שינויים קלים בהרדיסק ובזיכרון מעבדי ?AMD Athlon XP 2500+(512k 333) לוחות אם למעבדי ?AMD Chaintech 7NIF2 nforce2,GF4,lan,usb2 זכרונות DDR 400 512MB Kingston דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) כרטיסי מסך GF4 32(up to 128)MB Shared DDR, TV כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac 1.44 כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM ASUS x52 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI 400W usb מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים MAG 17'' 786 FS מחיר 3100 ¤ מעבדי ?AMD Athlon XP 2500+(512k 333) לוחות אם למעבדי ?AMD EPOX 8R…

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בתקציב 2000 ש"ח. המחשב מיועד לגלישה, סרטים וגם כמה משחקים - לא נראה OC. אני חשבתי ללכת כבר על מערכת Quad Core. אני מתלבט נורא איפה לבצע הרכישה - חנות עם נגישות (לא שיהיה בחור נידח), אחריות, מקצועיות ושירות טוב. מה ממליצים לי? יש לי מפרט מאייבורי: Processor: Intel Quad Q8200 Mobo: GA-EP45-UD3L Gigabyte HD: Samsung 500Gb SATA II Memory: Kingston 2GB CArd Graphics: Point of View nVIDIA Geforce 9300GS 512MB PCIe יצא בסביבות ה-2200 ש"ח את הכרטיס מסך חשבתי להחליף ל- ZOTAC 9600GT - כדאי? מה אתם אומרים על המפרט? תודה, מיסי

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום חברי הפורום שנה טובה חג שמח אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מחשב לצרכיי הבסיסים אני סטודנט ואתם המומחים פה אני צריך את עזרתכם דרישות למחשב שלי: אני רוצה מחשב לתכונות (כמו OFFICE סרטים ואינטרנט facebook ), אין צורך בגרפיקה למשחקים חשוב לי ,שאינטרנט יהיה מהיר ,הייתי רוצה שיהיה יציאה במקביל לשני מסכים מסך טלווזיה ואחד מחשב רגיל (המסכים שיש לי אחד זה ASUS והשני זה METZ יש כניסות של VGA ו HDMI) הייתי רוצה מחשב שקט שמאוררים לא ירעישו (אני יודע שצריך לנקות אותם מידי תקופה ) ואם אפשר מארז קטן יציאה למיקרופון רמקול ו USB נוחים מהמארז ואין צורך : בDVD איני משתמש בדיסקים חיצוניים , רמקולים אני משתמש במערכת במחבר הסטנדרטי ו מסכים כבר יש האינטרט שיש לי בבית הוא אינטרט קווי ת…

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  8. Started by yogevsayag,

שלום לכולם אני ניסיתי בכל המקומות לקבל תשובה ולא הצלחתי , הפנו אותי אליכם ואמרו שאתם תוכלי לעזור אני קניתי מחשב lenovo y700 מהדגם של i5 מחשב באמת פצצה , הבעיה היתה במסך , הצבע הלבן לא באמת היה לבן אלא שמנת וככה גם כל שאר הצבעים לא היו מדוייקים אני עובד עם פוטושופ ולייטרום ככה שהצבעים חייבים להיות מדוייקים . החזרתי את המחשב וקיבלתי החזר כספי , אמרו לי שאולי הבעיה במחשב עצמו אבל לא שלחתי למעבדה ולא כלום , הציעו לי לקחת את הדגם היותר יקר שהוא עם רזולוציה 4K והוא יותר טוב משמעותית , מבחינת התקציב אין לי בעיה לקנות אותו הוא עולה 5550 ש"ח . הבעיה היחידה היא שאני מפחד ששוב הצבעים לא יהיו טובים ואז אני לא יוכל להחזיר אותו שוב. ממש אהבתי את המחשב וא…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by maor66,

מחפש מחשב למשחקים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג ב 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מגוון רחב, fallout 4,dark souls 3,far cry 4 אבל גם overwatch,SC2 ומשחקים קלים יותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך '24 , 1080*1920 -לאילו הגדר…

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. זה הלינק למפרט http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=280&ArticleID=822 המחיר הוא 3,300 הוא מגיע עם שנה אחת של אחריות,וזיכרון רק 1GB,יהיה לי אפשרות לקנות זיכרון ולהרחיב?ולגבי האחריות להרחיב באופן עצמאי מול דל? ובכלל,האם המחשב הזה מומלץ?ומה זה אומר עודפים? בעיקרון תכננתי לקנות את הווסטרו 1310 T8100 (רציתי את הxps אבל ויתרתי משיקולי תקציב)כעת כשאני רואה את האפשרות הזו אני די מתלבט.יש לי על מה להתלבט? הצרכים הם סטודנטיאליים,אבל זה יהיה המחשב האישי שלי גם למטרות פנאי,וארצה לראות בו גם סרטים,לגלוש הרבה וכו' תודה

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  11. Started by Fkl0ster,

היי, הנייד שלי מזה כמה חודשים פיתח עיוות במסך (בפאנל עצמו), דבר ששמתי לב אליו בפתאומיות יום אחד (כי התופעה התחילה בקטן ולאחר מיכן התפשטה). שלחתי אותו לתיקון והוא חזר עם מסך חדש. השאלה שלי היא, איך למנוע ממצב כזה להישנות? כיצד יש לשאת את המחשב על מנת לא לגרום לבעיות חומרה שכאלו, במסך או בכל חלק אחר? עלי לציין שהתנהלתי בעדינות שנדמית לי למעלה מהממוצע לעומת אחרים מסביב עם מחשבים ניידים. כמו כן, נשאתי אותו בתיק שיש לו תא נפרד ומרופד למחשב נייד והוא הוצא והוכנס לשם כ-5 פעמים ביום בממוצע. תודה.

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  12. Started by Jochman,

אהלן, חבר קונה מחשב והוא צריך הכל כולל הכל (בעצם בלי רמקולים ). עניין הנוחות לא הכי חשוב לו והוא לא מבין כלום. (הוא רצה לקנות מפאקינג זד מחשב ג'נרי בגלל שיש שמה Q6600!) כולל OC, אני עושה לו. בלי חריגות בכלל, הוא עלה בגללי ב1.5 אחרי שהבהרתי לו שמחשב גיימינג כולל מסך וציוד היקפי ב3 הוא לא יקבל. GIGABYTE GA-P31-DS3L Core 2 Quad Intel P31 FSB1333 DDR2-800 ¤399 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=682 MUSHKIN DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel HP Series CL4-4-4-12 EPP ¤290 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=280 XpertVision nVidia GeForce 9600GT 512MB ¤695 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1175 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 ¤102 h…

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  13. מדובר במחשב לשימוש ביתי כללי. אני יודע שיחסית לצרכים שאני מציין כאן הרכבתי מפרט חזק אבל חשוב לי להשאיר פתח לכמה שיותר שיפורים. בגלל זה למשל בחרתי לוח-אם עם ארבעה סלוטים לזיכרונות של עד 32GB. לא חשוב לי כרגע כרטיס מסך ואין לי בעיה להשתמש בכרטיס מסך המובנה, אבל גם כאן חשוב לי להשאיר אופציה עתידית. דגש חשוב מאוד הוא על השקט והקירור היעיל של המפרט. אין צורך בהארד דיסק וציוד הקפי. תודה רבה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת פוטושופ, קצת סרטי HD, קצת משחקים א) …

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by ybit,

Gigabyte GZXX1CASNS Triton Silver Full Tower Case 1 387 ¤ Pioneer DVR-111 Black x 16 DVD±RW Bulk 1 260 ¤ Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1 1230 ¤ Logitech Classic PS2 Keyboard 1 95 ¤ ASUS P5B LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 1020 ¤ Kingston K1GK-1024MB (2x512MB) DDR-II 667 Memory 2 1504 ¤ 17" Samsung 793DFS Flat Monitor 1 660 ¤ Logitech MX310 High Performance PS2/USB Optical Mouse 1 157 ¤ HEC (Herolchi) 400T-TRT 20/24 Pin Ver 2.0 Power Supply 1 280 ¤ EVGA e-Geforce 7600GT CO PCX 256MB DVI Video Card 1 1155 ¤ סה''כ: 11 6748 ¤ המחשב מיועד לעריכת וידאו, ההזמנה מתוכננת ליום ראשון אני ישמח לקבל הערות על המפרט... אני צריך לדעת האם אני זקוק לקי…

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  15. מעבד: NEWEGG ------------ INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6700) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1268 לוח אם: ASUS P5N32-E SLI ¤1075 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤2278 כרטיס מסך: NEWEGG ------------ ASUS PCI-EX GeForce 8800GTX 768MB DDR3 384BIT DUAL DVI HDTV TV/O - DX10 - RETAIL ¤3454 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤454 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL ¤228 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL ¤228 זיכרון: CORSAIR DOMINATOR DUAL CHANNEL 2048MB (1024X2) DDR2 800 DUAL XMS CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-6400C4D ¤720 NEWEGG ------------ מארז…

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. מקווה שזה התת פורום המתאים, ואם לא אני מצטער. עד לא מזמן היה לי לפטופ בסלון שמחובר עם כבל HDMI לטלויזיה , וככה הייתי רואה סרטי HD וסרטים בצפיה ישירה . לפני שבוע המחשב הפסיק לעבוד, והגיע הזמן לקנות חדש. מצאתי באינטרנט את המוצר הבא שנקרא ANDROID TV. http://www.pandawill.com/ug802-mini-android-pc-android-tv-box-android-40-rk3066-dual-core-hdmi-tf-1g-ram4gb-p66965.html האם לדעתכם המוצר יתאים על מנת לצפות בסרטים בסלון וגלישה קלילה באתרי אינטרנט? מישהו מכיר את הפריט ויש לו ניסיון איתו? אשמח לשמוע תגובות בנושא ,

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1350 פחות או יותר . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי דפדפן ומשחקי מחשב קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 /1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. כנראה היום או מחר אני אלך עם אחי להזמין מחשב .. המחשב לא מיועד למשחקים או לעריכת מוזיקה/וידאו וכאלה דברים .. הוא מעוניין במחשב פשוט רק לשמוע מוזיקה/סרטים אימיול , אינטרנט וקצת איסיקיו .. עד 2700-2800 כולל הכל . בעיקרון עשיתי מפרט והייתי רוצה לשמוע את דעתכם אם עדיף משהו אחר , אולי במקומות אחרים המחירים של החלקים זולים יותר ..? אני לא בידיוק שולט בשוק ואני אשמח לקבל עוד מקומות לבדיקה והשוואה באזור הצפון . לגבי הספק אני לא בטוח .. אני יודע שהפשוטים האלה והזולים תמיד שורדים יותר זמן השאלה איך הוא מבחינת רעש וכאלה ..? עוד שאלה חשובה , הוא לא רוצה מסך .. אין בעיה לחבר את זה לפלזמה בחדר נכון ..?

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  19. Started by Nov Rafowicz,

אני כנראה אקנה עוד איזה חודשיים מסך חדש. הדרישות שלי הן: 144hz לא פחות 1080x1920 ו-g-sync אבל תלוי במחיר. יש לי nvidia ואני מתלבט אם לקנות את זה: http://fre.co.il/items/835371 או את זה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824160226&nm_mc=OTC-Iceleads&cm_mmc=OTC-Iceleads-_-AOC+Monitors-_-Monitors+-+LCD+Flat+Panel-_-24160226 אני יודע שהראשון זה freesync אבל המסך הזה הוא בתור רק 144hz.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  20. הנה.... לצרכי תוכנות כגון פוטושופ, פלאש, פריהנד ודומיו.... משחקים בקטנה.... מארז - ATX 6092 HTSPL 400W לוח אם - INTEL P4 BATTLE LAKE +LAN מעבד - INTEL P4 3.0GHZ 800FSB 1MC 775PIN זיכרון - SPECTECK 2X256MB DDR2 533MHZ דיסק קשיח - SAMSUNG 120GB S.ATA 8MB כרטיס מסך - SAPPHIRE RADEON X300SE 128MB DVI 3325 ש"ח בסה"כ טוב? לא טוב? תודה מראש, אלכס. *עריכה* למה AMD יותר טוב מאינטל? יש סיבה מסויימת?

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by mgs_foxhound,

טוב.. בואו נתחיל: 1.האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך : לנסות לחסוך ואם זה יפגע בביצועים בצורה קריטית אז לא לחסוך חריגה בסכום במידת הצורך - עד 1000 שקל + - 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : משחקים (בלי גבולות והגבלות ) ואוברקלוק א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד: כל המשחקים החדשים שיש ושיהיו. רצוני שלא תיהיה לי הגבלה להריץ משחק על highest settings. עם רזולוציה מטורפת לדוגמא : bbc2. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד :גבוהות במיוחד. 3. האם יש צורך בציוד היקפי : מסך FullHD מעל ל20" מיוחד למשחקים עם זמן תגובה מהיר. עם כניסת DVI למחשב, וכניסת HD…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by wrecker,

היי אני צריך מפרט בעיקר למשחקים, רק קופסה ז"א: מעבד, לוח, זכרונות, קשיח, כ. מסך, מארז וספק אם זה מוזיל אני יכול להרכיב בעצמי תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by nadavor,

הי, אני צריך המלצה למחשב למשחקים בלבד , להל"ן הדרישות : לפחות 2Gb זכרון. אין צורך בציוד הקפי : מסך , מקלדת , עכבר , רמקולים , HD , צורב . כרגע יש לי מארז של chenbro xpider , ספק של TT 420 watt APD 2-FAN APFC . האם כדאי להשתמש בהם או שיש להחליף ספק ומארז ? האם להשתמש בקירור STOCK ? יש לי תוכניות לביצוע OC קל מאוד

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  24. Started by Alonreg,

http://www.fre.co.il/pl_product~999999912521~39~89.htm המחשב מיועד לאחותי הסטודנטית. בעבר כבר שאלתי על איזה מחשב אתם ממליצים, והבאתם אפשרויות נחמדות מאוד, אבל אחותי שינתה מאז את דרישותיה: מאחר והיא לומדת חשבונאות היא אמרה שהיא תשתמש במחשב פחות באוניברסיטה (מאחר וכותבים במחברות), ויותר לצפייה בסדרות במעונות. לכן היא מעדיפה מסך 14". המחשב הוא Dell vostro 3460 i5: המחשב נראה טוב, יש לו כונן 7200 סל"ד, מעבד אייבי ברידג', יואסבי 3, סוללת 6 תאים, אחריות 3 שנים, ומחיר נחמד. כמובן שזה גם מתוצרת דל, שאחותי מתעקשת עליה. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  25. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

זקוק למפרט ב 3000 ש"ח,לא כולל מסך שהיה הרד דיסק 80 גיגה.(אם אפשר שהיה 120). ותביאו לי מקום שאפשר להזמין את כול זה (שהיה כבר מורכב).

• 4 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים