עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ybit,

Gigabyte GZXX1CASNS Triton Silver Full Tower Case 1 387 ¤ Pioneer DVR-111 Black x 16 DVD±RW Bulk 1 260 ¤ Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1 1230 ¤ Logitech Classic PS2 Keyboard 1 95 ¤ ASUS P5B LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 1020 ¤ Kingston K1GK-1024MB (2x512MB) DDR-II 667 Memory 2 1504 ¤ 17" Samsung 793DFS Flat Monitor 1 660 ¤ Logitech MX310 High Performance PS2/USB Optical Mouse 1 157 ¤ HEC (Herolchi) 400T-TRT 20/24 Pin Ver 2.0 Power Supply 1 280 ¤ EVGA e-Geforce 7600GT CO PCX 256MB DVI Video Card 1 1155 ¤ סה''כ: 11 6748 ¤ המחשב מיועד לעריכת וידאו, ההזמנה מתוכננת ליום ראשון אני ישמח לקבל הערות על המפרט... אני צריך לדעת האם אני זקוק לקי…

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  2. מעבד: NEWEGG ------------ INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6700) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1268 לוח אם: ASUS P5N32-E SLI ¤1075 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤2278 כרטיס מסך: NEWEGG ------------ ASUS PCI-EX GeForce 8800GTX 768MB DDR3 384BIT DUAL DVI HDTV TV/O - DX10 - RETAIL ¤3454 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤454 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL ¤228 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL ¤228 זיכרון: CORSAIR DOMINATOR DUAL CHANNEL 2048MB (1024X2) DDR2 800 DUAL XMS CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-6400C4D ¤720 NEWEGG ------------ מארז…

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. מקווה שזה התת פורום המתאים, ואם לא אני מצטער. עד לא מזמן היה לי לפטופ בסלון שמחובר עם כבל HDMI לטלויזיה , וככה הייתי רואה סרטי HD וסרטים בצפיה ישירה . לפני שבוע המחשב הפסיק לעבוד, והגיע הזמן לקנות חדש. מצאתי באינטרנט את המוצר הבא שנקרא ANDROID TV. http://www.pandawill.com/ug802-mini-android-pc-android-tv-box-android-40-rk3066-dual-core-hdmi-tf-1g-ram4gb-p66965.html האם לדעתכם המוצר יתאים על מנת לצפות בסרטים בסלון וגלישה קלילה באתרי אינטרנט? מישהו מכיר את הפריט ויש לו ניסיון איתו? אשמח לשמוע תגובות בנושא ,

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1350 פחות או יותר . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי דפדפן ומשחקי מחשב קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 /1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. כנראה היום או מחר אני אלך עם אחי להזמין מחשב .. המחשב לא מיועד למשחקים או לעריכת מוזיקה/וידאו וכאלה דברים .. הוא מעוניין במחשב פשוט רק לשמוע מוזיקה/סרטים אימיול , אינטרנט וקצת איסיקיו .. עד 2700-2800 כולל הכל . בעיקרון עשיתי מפרט והייתי רוצה לשמוע את דעתכם אם עדיף משהו אחר , אולי במקומות אחרים המחירים של החלקים זולים יותר ..? אני לא בידיוק שולט בשוק ואני אשמח לקבל עוד מקומות לבדיקה והשוואה באזור הצפון . לגבי הספק אני לא בטוח .. אני יודע שהפשוטים האלה והזולים תמיד שורדים יותר זמן השאלה איך הוא מבחינת רעש וכאלה ..? עוד שאלה חשובה , הוא לא רוצה מסך .. אין בעיה לחבר את זה לפלזמה בחדר נכון ..?

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  6. Started by Nov Rafowicz,

אני כנראה אקנה עוד איזה חודשיים מסך חדש. הדרישות שלי הן: 144hz לא פחות 1080x1920 ו-g-sync אבל תלוי במחיר. יש לי nvidia ואני מתלבט אם לקנות את זה: http://fre.co.il/items/835371 או את זה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824160226&nm_mc=OTC-Iceleads&cm_mmc=OTC-Iceleads-_-AOC+Monitors-_-Monitors+-+LCD+Flat+Panel-_-24160226 אני יודע שהראשון זה freesync אבל המסך הזה הוא בתור רק 144hz.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  7. הנה.... לצרכי תוכנות כגון פוטושופ, פלאש, פריהנד ודומיו.... משחקים בקטנה.... מארז - ATX 6092 HTSPL 400W לוח אם - INTEL P4 BATTLE LAKE +LAN מעבד - INTEL P4 3.0GHZ 800FSB 1MC 775PIN זיכרון - SPECTECK 2X256MB DDR2 533MHZ דיסק קשיח - SAMSUNG 120GB S.ATA 8MB כרטיס מסך - SAPPHIRE RADEON X300SE 128MB DVI 3325 ש"ח בסה"כ טוב? לא טוב? תודה מראש, אלכס. *עריכה* למה AMD יותר טוב מאינטל? יש סיבה מסויימת?

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by mgs_foxhound,

טוב.. בואו נתחיל: 1.האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך : לנסות לחסוך ואם זה יפגע בביצועים בצורה קריטית אז לא לחסוך חריגה בסכום במידת הצורך - עד 1000 שקל + - 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : משחקים (בלי גבולות והגבלות ) ואוברקלוק א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד: כל המשחקים החדשים שיש ושיהיו. רצוני שלא תיהיה לי הגבלה להריץ משחק על highest settings. עם רזולוציה מטורפת לדוגמא : bbc2. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד :גבוהות במיוחד. 3. האם יש צורך בציוד היקפי : מסך FullHD מעל ל20" מיוחד למשחקים עם זמן תגובה מהיר. עם כניסת DVI למחשב, וכניסת HD…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by wrecker,

היי אני צריך מפרט בעיקר למשחקים, רק קופסה ז"א: מעבד, לוח, זכרונות, קשיח, כ. מסך, מארז וספק אם זה מוזיל אני יכול להרכיב בעצמי תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by nadavor,

הי, אני צריך המלצה למחשב למשחקים בלבד , להל"ן הדרישות : לפחות 2Gb זכרון. אין צורך בציוד הקפי : מסך , מקלדת , עכבר , רמקולים , HD , צורב . כרגע יש לי מארז של chenbro xpider , ספק של TT 420 watt APD 2-FAN APFC . האם כדאי להשתמש בהם או שיש להחליף ספק ומארז ? האם להשתמש בקירור STOCK ? יש לי תוכניות לביצוע OC קל מאוד

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  11. Started by Alonreg,

http://www.fre.co.il/pl_product~999999912521~39~89.htm המחשב מיועד לאחותי הסטודנטית. בעבר כבר שאלתי על איזה מחשב אתם ממליצים, והבאתם אפשרויות נחמדות מאוד, אבל אחותי שינתה מאז את דרישותיה: מאחר והיא לומדת חשבונאות היא אמרה שהיא תשתמש במחשב פחות באוניברסיטה (מאחר וכותבים במחברות), ויותר לצפייה בסדרות במעונות. לכן היא מעדיפה מסך 14". המחשב הוא Dell vostro 3460 i5: המחשב נראה טוב, יש לו כונן 7200 סל"ד, מעבד אייבי ברידג', יואסבי 3, סוללת 6 תאים, אחריות 3 שנים, ומחיר נחמד. כמובן שזה גם מתוצרת דל, שאחותי מתעקשת עליה. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

זקוק למפרט ב 3000 ש"ח,לא כולל מסך שהיה הרד דיסק 80 גיגה.(אם אפשר שהיה 120). ותביאו לי מקום שאפשר להזמין את כול זה (שהיה כבר מורכב).

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  13. אני רוצה לקנות מתנה לאישתי מחשב וישימש גם אותי... עד סכום של 3000 שח כולל מסך עבר הרבה זמן משהתעניינתי בחלקים ומפרטים למחשב לכן הכל אבוד אצלי בלהכין מפרט איכותי היום השימושים שלו יהיה אינטרנט צפיה בסרטים הורדות ומשחקים לפעמים.. אין לי זמן כלכך לשחק כל היום אבל שיעלו משחקים כמו COD4 ומספיק לי לא משו מיוחד כ"כ אני משחק אצל אחי ויש לו תגיפה 6600 ואני נהנה מאוד ורואים פצצה מה שאני רוצה שיהיה במחשב זה לוח-זיכרון-מעבד-צורבדיוידי-כונן קשיח-כרטיס מסך-מארז+ספקנחמד +רמקולים- מקלדת ועכבר... ומסך! אפשר לחרוג טיפה ב 200-+ . תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  14. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2.5K, ניתן לחרוג אם זה ממש נדרש, כמובן עדיש שלא 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) קולנוע ביתי וגיימינג קל 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כרטיס טלוויזיה+שלט לויסטה מדיה סנטר(ניתן לוותר על דברים אלה אם התקציב חונק, אני אוסיף אותם בהמשך במידת הצורך.) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? בעיקרון עדיפות לאי…

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  15. אני צריך במחשב לפחות 160 GB צורב DVD של LG מעבד 6400 ורמקולים טובים וזיכרונות טובים ,וכרטיס מסך טוב מאוד

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by faingeizcht,

הלכתי לחנות וזה המפרט שהם נתנו לי : לוח GIGABYTE B75M מעבד Intel® Core™ i5-3470 זיכרון ADATA 8GB DDR3 1600 מארז COOLER MASTER ELITE 311 כונן קשיח HITACHI / WD / SEAGATE 500GB כונן אופטי ASUS DRW-24B5ST X24 DVDRW-DL כרטיס מסך sparkle GTX560 1.5GB ספק כוח SEASONIC 500w eco Active PFC סה"כ כולל מע"מ : 3400 המפרט הזה הוא ב3400 ש"ח לפי מה שהם טוענים למשחקים .האם המפרט הזה הוא באמת למשחקים? מה אפשר לשפר? ואיזה מפרט אחר אפשר לעשות אשמח לחוות דעת . תודה יפתח.

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by moshe191,

מה התקציב המקסימאלי?2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 3200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF3, ועוד כמה משחקים כבדים... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב כל כך הרעש אבל שלא יהיה כמו גנרטור... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, הבקשה שלי למפרט היא מעט ספציפית מהרגילות שעברתי עליהן עד עתה בפורום, אך למיטב הבנתי הרמה פה היא גבוהה ואני מאמין שתוכלו לעזור לי. כיום יש לי מחשב סביר מאד שמתקשה רק עם המשחקים החדשים והכבדים ביותר. אני רוצה להחליף את החלקים הבאים בלבד: לוח אם, זכרון RAM, כרטיס מסך, ומעבד. הסכום הוא עד 2000 ש"ח אם אפשרי. את כל הציוד הנלווה ומארז אני לא מוצא סיבה להחליף. יש עוד חלק שפיספסתי וקריטי להחליף? אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה,

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  19. אורח אריאל
    Started by אורח אריאל,

אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K (כרגע לא סגור סופית ויכול להיות שהתקציב יעלה או ירד.) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים כבדים מדי, אבל המטרה היא שהחדשים יהיו בmax -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mafia 3, Overwatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by SoapSeller,

אני זקוק למעשה לשני מחשבים, כול אחד בעד-5000 ש"ח. יריצו ישומים עסקיים כבדים יחסית(מסדי נתונים וכו') בנוסף לעבודה משרדית שוטפת. ינויידו הרבה, ולכן אם אפשר לא במשקלים כבדים מדי. אחד מהמחשבים ישמש גם למצגות מזדמנות, אז אשמח לקבל הצעות גם למחשבים עם מסכים בטווח ה-13-15. יש שום צורך בכרטיס מסך לתלת מימד וכו'. בתודה מראש,

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  21. Started by kikoos,

שלום אני מעוניין בHTPC לסלון שלי,תקציב של 2400 ש"ח,אני יודע שיש מפרט בסכום הזה ב"מפרטים מומלצים" פחות או יותר אבל הוא לא מתאים לי, אין לי צורך בכרטיס TV,ואני צריך מינמום 500 GB,בנוסף אני דיי מעוניין בכרטיס קול שיחובר לרסיבר יציאה קואקסיאלית או אופטית מהכרטיס תהיה מעולה. ואין צורך במארז HTPC מארז שחור רגיל יהיה מעולה. אין צורך בציוד היקפי. השימוש העיקרי של המערכת יהיה סרטי FHD,המון מוזיקה,אינטרנט ועבודה משרדית (כן המסך מחשב יהיה LCDLA37R81B Samsung ) מתנצל על כל הבקשות וה"תנאים" תודה מראש!!! בניתי מפרט,מה אתם אומרים? GIGABYTE GA-M52S-S3P(AM2) NFORCE 520 DDR2 800MHZ (REV 2.0) 305.00 305.00 AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 5000+ FSB 2000MHZ HT 2000MT/s BOX 422.0…

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  22. שלום לכולם, אני נאלץ (שלא מרצוני) להחליף את המחשב שלי זצוק"ל לאחר שנות שירות יחסית רבות (כמה זה שנת מחשב בהמרה לשנת בני אדם?) ואני מעוניין בחוו"ד לגבי מפרטים שמצאו חן בעיניי. המטרה היא כאמור מוצהרת למשחקים כאשר אני ניגש לעסקה בכוונה לקנות מחשב שלא יצטרך שידרוג בשלוש השנים הקרובות ויותר. התקציב שהעמדתי לצורך העניין הוא באיזור ה-7K, גג 7.5K כולל מסך. המפרטים הבאים לקוחים מזיגזג למי שמכיר, אשמח גם לדעת אם יש סיבה שבגינה לא כדאי לי לרכוש שם (ואם לא אז איפה), למרות שסך הכל שמעתי ביקורות טובות עליהם: מפרט 1 מפרט 2 אשמח לדעתכם, כולל מודיפיקציות אפשריות, רכיבים מיותרים, אפשרות להוזלת המפרט וכו'. שאלה נוספת: האם ניתן להרכיב מפרט לגיימינג שעדיין יעמוד בדרישות התקציב ויכלול גם…

• 41 תגובות
    • 5.3k צפיות
  23. Started by Topaz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש ניידים טובים בפחות אז למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנטית למדעי המחשב אז כל התוכנות שצריך, עבודה משרדית, צפייה בסרטים. בלי משחקים בכלל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 13-14 (מעדיפה 14) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by maozgal,

היי אני סטודנט למדעי המחשב. אני צריך עזרה בבחירת מפרט למחשב שישמש אותי במשך התואר לעבודות בתכנות. אלו הנתונים שאני צריך: 1. התקציב המקסימלי הוא 2000-3000 ש"ח 2. השימושים הצפויים של המחשב הם לעבודות תיכנות וקומפילציה-רק בשביל זה. 3. אין צורך בשום בציוד נלווה(מסך וכדומה..) 4. אין צורך בשום כונן,לא פלופי ולא CD. 6. השקט של המפרט לא חשוב. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. עם windows 7. 9. אין העדפה לחנות מסויימת-עדיף באיזור רחובות. 10אני רוצה שהמחשב יחזיק לשלוש שנים הקרובות בלי צורך לשדג. ובנוסף רציתי לדעת מה אני צריך בשביל עבודות קומפילציה? מעבד חזק? זיכרון חזק? האם הבדלי הליבות משמעותיים לצרכים אלו,או שתוכנות הקומפילציה לא יודעות להשתמש ביותר משתי ליבות? תודה רבה!!

25. Started by gshhar,

זה התקציב בערך. היא צריכה אותו לעבודות,אופיס וכד' ואינטרנט כמובן. האם סנטוריני או דותן (זה סנטוריני משופר לא?) יכנסו בתקציב? כי נראה לי שיש להם זמן בטריה גדול יותר.

• 11 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.