ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
אהלן, להלן מפרט, כמה entries לחלק מהסעיפים, לא בגלל התלבטות אלא בגלל פערים בין חנויות. המחשב מיועד למשחקים, רזולוציית full-hd, לא משחקי FPS תמיד, אבל על הגדרות מקסימליות. כמו כן יש שימוש לא מקצועי אך תדיר למדי בפוטושופ, עיבוד 2D, ההנחה שלי פה היא שדרישות החומרה העתידיות של חבילות פוטושופ, תהיינה דרישות של תוכנות ה3D של היום, כמו שבדר"כ היה עם פוטושופ. OC בינוני מתוכנן. מחשב שקט זה דבר בהחלט חשוב לי, אבל לא קריטי לגמרי. חלק ראשון - רכיבי הליבה, שלא יעברו שדרוג בשאיפה למשך 5 שנים ומעלה כמו desktop-ים קודמים שלי: 1) 3770K - ההפרש במחיר מ3570K משמעותי אבל ביחס למחיר המחשב כולו הוא כ6-7 אחוז, מאחר שהיום בעיבוד 3D מקבלים 15-20 אחוז ביצועים לכל המערכת מקיום של HT, אני נוטה ל…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלנו את ההצעה הזאת מחנות מחשבים למחשב לבית שיהיה לצרכים יומיומיים וגם שיהיה למשחקים קלים. אני מוסיף עוד כ-600 שקל בנפרד למפרט בשביל שיהיה למשחקים קצת יותר כבדים מה Sims של אחותי. האם ההצעה הזאת טובה לדעתכם? מעבד Intel E4500 לוח אם GA-945GMF-S2 זיכרון 1G DDR2 667Mhz CL5 דיסק קשיח 160GB S.ATA2 צורב DVD LG H62N כרטיסי קול ורשת OnBoard מארז Midi Tower 400W ATX יש גם אל פסק, מקלדת ועכבר בהצעה אבל אין פירוט של החברות. מחיר 2615 ש"ח.
-
- 12 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מכר שלי ביקש ממני לבנות מפרט לילד שלו בתקציב של בערך 2000 שקל, הדרישות של הבן היו ככה: כרטיס מסך עם 256MB זכרון אין צורך ל VIDEO OUT וכו'. לפחות 1GB זכרון. מסוגל להריץ את NFS האחרון על הגדרות גבוהות. צורב DVD. כרטיס רשת אלחוטי. מקלדת ועכבר. אין צורך בציוד היקפי מעבר למה שרשום.
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
צריך מפרט לבן דוד ב3000 + - למשחקים לא כבדים במיוחד (משחקי ספורט וכו'), וגם אם כן אז לא על גרפיקה גבוהה יותר מידי וכו'. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הוא צריך מחשב עד 2200 ש"ח כולל עדיף מערכת אינטל עם D805 וכרטיסי מסך בסדר גודל של 9550PRO או משו כזה המחשב כולל הכל מעבד +לוח אם +זיכרונות+ כרטיס מסך +מארז + ספק+עכבר ומקלדת לא כולל מסך
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
Core 2 Duo E6300 945P-S3 1GB TwinMOS 2 Thermaltake Soprano VB1000BWS 8600GT המארז הספציפי הזה חייב להיות, ללא ספק וללא כונן אופטי מה אתם חושבים??? יש מהוא עדיף יותר?? הוא לא אובר קלוקר ולא גימר רציני הוא רק חולה וויסטה
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים+עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושטופ,אילוסטריטור,אקשטין סקריפ,תוכנות פלאש וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:הירוס 6,דיאבלו 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).[19 אינץ',אם חשוב דגם אברר] -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמובן שכמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה מספר שבועות אני חושב על לבנות את המחשב הראשי שלי מחדש וחושב על קומבינציות ואפשרויות הרכבה. את רוב הדברים אחליף אבל בשביל החיבור האישי והנוסטלגיה אני משאיר חלק מהמרכיבים (בכל זאת מחשב שאוטוטו בן 9 שנים ועברתי איתו המון). אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט, מה הייתם מוסיפים / מורידים / משנים, וטיפים נוספים שלכם. כלל המחירים כאן מבוססים על אתר KSP במחירי אילת. הרכיבים שהכותרת שלהם מודגשת עם הרכיבים שאני רוצה/צריך לקנות (כל השאר כבר קיימים ונמצאים ברשותי). תודה חברים! מארז: משתמש בנוכחי שלי שאני מת עליו Enermax HOPELITE ECA3220 ספק כוח: ספק מפלצת שיש לי מאז ינואר 2015 ואקח אותו גם לחדש SeaSonic 1000W 80+ Platinum Platinum-1000 מעבד: מבחינת ביצועים…
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
-
-
אני בונה מחשב נייד תקציב 3200 ש"ח הבעיה היא שיש לי הרבה דרכים לבנות : 1. דרך מסורתית מחשב נייד מחלקים של מחשב נייד 2.מחשב נייד מחלקי מיקרו atx של amd אני צריך מידע בנוגע לדרך השניה כמות של watt שהמעבד צורך איזה בכן אלה ואלה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עבור משחקי פיפ"א, GTA, גניבת מכוניות ופיצוח גולגלות עם גרפיקה בינונית פלוס. שקלתי אם ללכת על AMD ובסוף הרכבתי את ה- core2duo: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: INTEL WESTCHESTER 965WH - DG965WH כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GS TDH EXTREME 256MB DDR2 128 BIT TV/O DVI - RETAIL דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-111D DOUBLE LAYERED X16 - WHITE - BULK זיכרון: TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL4 כונני דיסקטים: TEAC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE מארז: COMPUCASE CI-6A19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE+HEC 300AR-TF סך הכל למפרט : ¤ 4121 שאלות: 1. התרשמות כללית, יחזיק משחק…
-
- 13 תגובות
- 974 צפיות
-
-
בת דודה שלי רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים\מולטימדיה (הורדות וכו..) מה דעתכם על המפרט הזה? סה"כ AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1,059.08 ש"ח A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - C2.5 X2 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,045.98 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 709.70 ש"ח Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - Retail 1,172.79 ש"ח NEC DVD-RW NEC 3520A x16 (WHITE) DUAL LAYER - bulk לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 424.43 ש"ח Microsoft - Multimedia Keyboard + Wheel Mouse Optical - PS2 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 158.42 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,570.40 ש"ח המפרט מהזיגזגים רק צריך להכניס מארז וספק, …
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
דרוש מפרט לגיימינג + מסך שהיה במפרט *מארז FULL TOWER !!- של Thermaltake דגם VH6000BWS *מסך 24 לרזולוציה גבוהה למשחקים - במידה ולא מצאתם אז 22 ( עדיפות לסמסונג) *כרטיס מסך חזק במיוחד של NVIDIA !!! כמובן שיתאים למסך ! בעל חיבור FULL HD * הרבה RAM !! בקצבי רענון מהירים -תדר גבוה - שיעבוד בDUAL CHANNEL * שכל הכוננים יעבדו ב SATA *פאנל בקרה של טמפרטורה ו מהירות מאוררים * דיסק קשיח חצי טרה או יותר - BIG BUFFER + RPM - חשבתי במקום זה SSD - אני יודע שהוא לא יהיה באותו נפח דיסק - מישהו מכיר מחירים ? * לוח אם של ASUS בלבד !!!! יש לי נסיון רע עם לוחות אחרים ב OC שכחתי משהו ? תודה ;D
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם בימים הקרובים אני אקנה מחשב חדש ואני קצת בדילמה לגבי הרכיבים שלו התקציב שלי הוא כ3000 שקל (אפשר לחרוג אני משער אם זה שווה את זה) והמפרט הוא ביחס למחיר (עם עוד כל מיני תוספים קטנים כמו ספק, מארז, כונן קשיח זה אמור להסתכם ב3000 בערך). רציתי לבקש את עצתכם ודעותיכם לגבי המפרט שבחרתי - האם הוא טוב ביחס למחיר וכו'. כל עצה\דעה תתקבל בברכה. המפרט (החלקים העיקריים): מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 Tray לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-DS3L זיכרון: Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL 5-5-5-15 Value כרטיס מסך: GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCle (אני חושב שאחליף את הכרטיס מסך ב9800GTX+) אז מה דעתכם בכלליות על המחשב? מטרתו היא בעיקר למשחקים ושיהיה טוב ויעיל לטווח ארוך (…
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני אקנה בקרוב מסך FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שאפשר במסגרת התקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? .3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD משחקים , עריכת ודיאו מינימלית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SONY VEAGAS 12 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V MW3 , BF3, וכדומה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280 על 1024, 20 אינטש. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות... 3. האם…
-
- 109 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי?: בערך 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: כמעט ולא ניתן, אלא אם כן בעוד 100-200 שח יהיה הפרש משמעותי בביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: משחקים בעיקר, סרטים, סדרות ומעט תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).: Android studio, webstrom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: GTA למשל, הרימייק של Doom ועוד חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני הגיע הזמן לשדרג את המחשב והחלטתי הפעם לעשות שידרוג מסיבי. אלו הדברים שיש לי ואני מתכנן לשמור: מארז Mid-Tower - Thermaltake Piano לינק ספק כוח 500W Enermax ELT500AWT לינק SSD 120GB של Intel HD 1TB 7200RPM שני מאווררים, קדמי ואחורי (שקטים וטובים) מה אני צריך (עם אפשרויות שראיתי)? מעבד - https://www.tms.co.il/product/12801 לוח אם - http://www.tms.co.il/product/12629 זיכרונות - https://www.tms.co.il/product/11866 כרטיס מסך - http://www.tms.co.il/product/12832 סה"ב - 3330 שקל לא יודע אם צריך i7 או שזה מיותר... בכל מקרה שמתי i5. תודה רבה על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (אבל אפשר להשתמש …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSS TF2 CS L4D2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הולך ? אז הכרטיס מסך החליט שלא בא לו לתפקד כמו כ.מסך נורמלי , והוא בקרוב עולה השמיימה , וחוץ מזה , המחשב כבר לא כמו שהיה (i5 750 , ati 5850 וכו' וכו') בתכל'ס יש בו דברים ממש אחלה שאני יכול לשמור למחשב חדש (CM690ii, schythe mugen 2 rev B ,Seasonic 650ht) אלה דברים שאני אשמור , השאלה היא האם חנות תסכים להרכיב לי חלקים חדשים בנוסף לקיימים שיש לי ? ולעניין הרציני: 1. מה התקציב המקסימאלי?2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? זורם עם העניין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש רגיל(גלישה וטיפה עריכה ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיו…
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
זה הנייח הראשון שאני קונה אחרי שנים של ניידים ורציתי להרכיב לבד מחשב לגיימינג. אני די סגור על רוב הדברים החשובים (כ. מסך, מעבד, כ.קשיח) אבל לא בטוח לגבי דברים כמו קירור, מארז ולוח אם. אשמח לדעתכם והמלצותיכם! כמו כן מה עדיף לRAM: כרטיס אחד של 8GB או שניים של 4, או שאין הבדל? תודה! 1035 ₪ - Intel Quad Core i5 4670 3.4Ghz S1150 765 ₪ - MSI Z87-G45 GAMING S1150 370 ₪ - 8GB (2x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz 1500 ₪ - Gigabyte R9 280X 3G GDDR5 WINDFORCE 3 430 ₪ - SanDisk Pulse 128GB SATA3 *מבצע* 320 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 465 ₪ - Corsair 400R Carbide Mid-Tower Case 360 ₪ - SeaSonic S12II-620 620W 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 130 …
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪588 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪363 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3500 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪248 ספק כוח: Silverstone Strider 600W Active PFC Single Rail 12V 42A כמות: 1 - מחיר: ₪357 זיכרון: Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 2 - מחיר: ₪93 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪259 כרטיס מסך: Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked - בקניי…
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 6000. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המשחקים הכי טובים שיש. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני סגור על dell u2311h * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? MMORPG,Call Of Dutiy * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? …
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מחשב למשחקים ושימוש גרפי עד 6K כולל מסך, ללא ציוד היקפי אחר וללא OC 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל את הכל אם צריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?סרטים גם HD, משחקים וגם עבודות יומיוומיות רגילות כמו גלישה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.office,משחקים,BSPLAYER,firefox ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא יודע, לא לפרנסה, סתם להנאה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? קונה מסך חדש למחשב …
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? FPS בעיקר. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?כונן דיסקטים 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 …
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אפשר גם באמצע. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5 , Call of Duty וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-