ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני רוצה המלצות למפרט. אז ככה זה הפרטים: * תקציב כמו שכתבתי הוא כ3,000 ש"ח אפשר קצת לעבור אבל לא בהגזמה. *השימוש העיקרי של המחשב יהיה למשחקים. *יש כבר מסך אני לא זוכר את הדגם, אבל הוא דק של MAG גודל 22 אם אני לא טועה. *מיועד למשחקים יחסית כבדים, סגנון נגיד...CRYSIS,COD ניראה לי שהבנתם, המשחקים החדשים שיוצאים..לא צריך אבל לרוץ על מקסימום הגדרות נגיד בינוניות-גבוהות. *לא דרוש מסך,רמקולים,מקלדת, עכבר או כל ציוד היקפי אחר. *השקט לא כל כך חשוב..בוא נגיד 6. *לא מתוכנן אוברקלוק. *לא צריך לכלול מערכת הפעלה. *לא מתוכנן שדרוג מאוחר יותר של המפרט. *חשוב: אני רוצה שהמחשב יהיה מבוסס INTEL. אני מקווה שלא שחכתי כלום.. תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
תקציב: 10K ש"ח מה חשוב: 1. מעבד, כמה שיותר ליבות וזיכרון מטמון, פחות חשוב לי אם INTEL או AMD 3. כמה שיותר כרטיסי מסך, עם כמה שיותר זיכרון לכל כרטיס. חשבתי על RX580 X 4 3. לוח מתאים. 4. ספק שיחזיק את הכל לא גנרי. 5. מארז שיכיל את הכל, יכול להיות אלגנטי. 6. דיסק קשיח SSD בלבד, 120 ג'יגה יספיקו (התוכנות+מערכת הפעלה לוקחות 40 ג'יגה, 120 זה גם הרבה) 7. 8 ג'יגה זיכרון, שני סטיקים. מה לא צריך: 1. לא יהיה OC בשום צורה או דרך, לא עכשיו ולא בעתיד. 2. לא צריך אורות או צבעים. 3. לא צריך וגם לא יהיה כונן דיסקים, לא השתמשתי באחד כבר 15 שנה, אין סיבה שזה ישתנה.
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?(לנצל את כל התקציב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?(300 שח) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?(שרטוט ובניית מודלים ב google sketchup 8 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).(תדיר,מערכת הפעלה dual boot -ubuntu-windows xp ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: (המחשב לא מיועד למשחקים חדשים,רק דברים ישנים כמו heroes 4) * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?(המסך הקיים הוא LCD פשוט של 19'' 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אהלן, אשמח להמלצות על מפרט של HTPC. אני מעוניין שהמחשב יתמוך בכל פורמט וידאו ואודיו קיים, לרבות FULL HD, 3D ותקני האודיו החדשים, ושהמחשב יכלול יציאת HDMI, יציאה אופטית עבור אודיו, ואופציה להתקנת קורא כרטיסי זיכרון למיניהם (כמו SD CARDS). יש לי כרגע סטרימר עם WD של 1TB בתוכו (3.5"), ואני מחפש לקנות מארז שיכלול בין היתר גם סלוט עבורו. מלבד זה, אני כמובן רוצה מארז שיהיה אסטתי, ימוקם בשכיבה מתחת לטלוויזיה, ויהיה שקט ככל האפשר. זה המפרט הנוכחי שבחנתי: מעבד - Intel i3 3220 3.3 Ghz (האם כדאי לבחור AMD במקום אינטל?) מאוורר למעבד - Arctic Alpine 11 Pro Rev. 2 לוח אם - Asus P8H77-I (בעל יציאה אופטית לאודיו) זיכרון - Kingston 4GB SSD - של Intel, בנפח של 60GB - למשל Intel 60GB SSD…
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
המחשב עצמו: כרטיס מסך: Leadtek 7800GT. מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 3800+ Box. לוח אם: DFI Lanparty UT nF4 Ultra-D. זיכרון: Mushkin Redline 1GB 2x512. חלקים פחות קריטיים: מארז: Antec Super LanBoy Aluminium. כונן קשיח: Maxtor 160GB SATA 7200 RPM. צורב / כונן דיוידי: NEC ND-3540A 16x Silver Bulk. קירור: Zalman CNPS9500 Led 99mm Fan. זה בלי מסך עכבר ומקלדת בנתיים, כי אני עדיין לא יודע כמה אני הולך לבזבז על המחשב (בר מצווה), אבל זה מה שאני מתכנן: עכבר: Razer Diamondback. מקלדת: איזושהי מקלדת של Logitech. מסך: Viewsonic 19 CRT Flat Black Silver. ניסיתי להתאים את הציוד ההיקפי למארז אבל לא הלך לי אז אני אשמח לקבל שיפורים (: זה מעצבן שאתה לא יודע מה התקציב, כי אז אתה לא יודע …
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מטרת המחשב – משחקים כגון Skyrim, Fallout New Vegas,Civilization V,Guild Wars2 וצפייה בסדרות באיכות HD גודל המסך לא יותר גדול מ15 אינץ' ( 15 או 15.6 זה הסטנדארט לא ? ) לגבי סוג המסך לא כזה משנה לי אבל לפי הסקירה שלי בפורום מסך מט עדיף. לא כזה משנה לי הרזולוציה של המסך. למרות שאני מתכוון לחבר את הנייד למסך 32' אם זה משנה אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט משקל רצוי – לא כזה קריטי זמן סוללה – לא קריטי תמיכה בתחנת עגינה – רצוי אבל לא מחייב. אחריות בינלאומית – רצוי אבל לא מחייב רצוי שיהיה ללא מערכת הפעלה. כי אני מבין שזה יכול להוזיל במחיר. אין העדפה לשום חברה. ערכתי את הדיון לאחר הסתכלות במדריך. וגם עדכנתי את המחיר שהיה 4500.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים, אני מתלבט בין 2 מפרטים למחשב נייד עבור חבר שלי. המחשב מיועד בעיקר למשחקים אבל לא מיועד להריץ הכל על קונפיגורציות הכי גבוהות, והכי חלק. אני מוסיף את המפרטים המלאים, ואני מאוד אשמח לשיתוף פעולה ועצות מקצועיות לגבי ההבדלים בין 2 המחשבים להלן: והכרעה לגבי מי יותר טוב. מחשב נייד Toshiba Satellite L500-13T מחשב נייד של Toshiba עם מסך בגודל 15.6 אינטש, מעבד T6500, 4 גיגה זיכרון וכרטיס מסך ATI HD 3650 עם 512MB זיכרון ייעודי. תכונות מיוחדות: * ניתן לבחור בין מערכת הפעלה 32 ביט ל-64 ביט * מקלדת מלאה הכוללת לוח מקשים מספרי * יציאת HDMI למסך חיצוני בתמיכה עד 1080p FULL HD * כרטיס מסך חזק של ATI HD 3650 עם 512MB זיכרון ייעודי מפרט טכני: * מעבד: Intel Core 2 Duo T6500 …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לנובו G530 מגיע עם ויסטה בסיסית (HOME BASIC). כשמנסים להתקין ויסטה ממדיה אחרת (מקורית וחוקית) אי אפשר להתקין, מתקבל BSD . גם כשמחליפים כונן קשיח לחדש בלי המחיצה הסמויה של לנובו - המערכת לא ניתנת להתקנה. הבעיה לא במדיה DVD להתקנה כי נבדק על מחשב אחר והיא מותקנת בלי בעיות. זה פטנט של לנובו למניעת התקנת מ"ה אחרת מזו המותקנת כבר? רעיונות מישהו?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
המחשב מיועד לתכנות ובעיקר להריץ משחקים על הגדרות גבוהות. אשמח למפרט שיספק אותי ב3-4 שנים הקרובות... לא מתכוון לעשות OC, אין צורך בציוד היקפי. בניתי את המפרט הבא, בעיקר מתלבט לגבי כרטיס מסך: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪895 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪123 לוח אם: Gigabyte H81M-S2PV LGA1150 כמות: 1 - מחיר: ₪259 מארז: באנדל - NZXT Phantom 410 Black + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪729 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz כמות: 1 - מחיר: ₪383 כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9 290 Tri-X OC 4GB Battlefield …
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אהלן, אחרי הרבה שנים על הקונסולות אני סוף סוף חושב לעשות את הצעד ולעבור לPC, הבעיה היא שהדבר נורא מפחיד ואין לי מושג בכלל מאיפה להתחיל. כבר יצא לי לבקש פה בפורום מפרט אבל עכשיו אני ממש נתקע עם כל העניין של מאיפה להזמין. אילו חנויות אמינות וכמה זמן המתנה עד שיהיה לי מחשב ביד? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
זה מפרט שכבר שאלתי לגביו לפני זמן מה, אבל היות ואני מתכוון להזמין מחר אני מעוניין לדעת האם ישנם שיפורים כלשהם שאתם חושבים שניתן להכניס בתקציב. תודה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1750 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סקייפ, אימייל, פייסבוק, גלישה באתרים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650*10…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב נייד עד 6000 לגיימינג ושימוש רגיל אחסון של קבצים מה שחשוב לי זה חיבור לכבל רשת , מסך 15.6 תאורה במקלדת אחסון גדול ואשמח לשמוע המלצות לעוד דברים שלא חשבתי עליהם אני חשבתי ללכת על dell אבל ראיתי שאין להם איזה דגמים טובים
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
- 2 followers
-
-
יש ברשותי את המחשב הזה, http://ksp.co.il/?store=ksprishonlezion&uin=23930 אני רוצה לעבור לווינדוס 7, האם זה אפשרי? אין לי כונן אופטי, איך אוכל לפרמט בחזרה ל7? תודה.
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
תמליצו לי על חברות טובות של מחשבים ניידים. מכיוון שנושא השירות מאוד חשוב לי, אבל אסור לדבר על נושא זה בפורום, אל תזכירו שם חברה בגנותה או בשבחה, פשוט תמליצו ואל תיתנו תירוצים בקשר לשירות. בקשר למוצרים עצמם, תבורכו אם תיתנו כמה שיותר פרטים. ועוד שאלה, יש ל-AMD מעבד שיכול להתחרות מול ה-Core Duo של Intel?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג מאלפיים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? '' 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מפרט בתקציב כזה כמובן לא מיועד למשחקים כבדים, השימושים הם בסיסייים: צפיה בסרטים, שירים, גלישה. הדבר העיקרי שיעמיס זה מולטי-טסקינג, אני בדרך כלל עובד עם הרבה חלונות במקביל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בצורב, ואין צורך בHD של טרה, אפשר עם שטח אחסון מינימלי מכיוון שכונן נוסף יילקח ממחשב אחר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)…
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 338 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W 329.00 ¤ 1 329 ¤ 1 5893 NEC ND-3520AW 16/16/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 399.00 ¤ 1 399 ¤ 2 5229 AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray + TT TR2 for AMD64 949.00 ¤ 1 949 ¤ 3 245 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 4 3847 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 379.00 ¤ 1 379 ¤ 5 4950 Gigaybyte GA-K8NS nForce3 250 Socket 754 Motherboard 499.00 ¤ 1 499 ¤ 6 4328 A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 479.00 ¤ 1 479 ¤ 7 5338 17" Samsung 793DFS Flat Monitor 849.00 ¤ 1 849 ¤ 8 640 Computer Assembly 16…
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
ז"א עדיף לאחד מלוחות האם עם הכרטיס המובנה החזק. לא היה מקום בכותרת אבל עדיף גם ציוד היקפי בסיסי- יענו מקלדת ב50, עכבר ב50, רמקולים ב50. משהו פשוט. מסך איכותי וזול, דק, ז"א לא 30 אינצ' XHD, נגיד 17\19 אינצ' מחברה אמינה. מארז- לא משהו בומבסטי. צריך להראות בסדר. עדיף שהכל ייבנה בחנות אחת.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
חבר שלי צריך מחשב למשחקים בעיקר ב3000 שקל בלי מסך בלי רמקולים בלי מקלדת ובלי עכבר עדיף AMD
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך מפרט הורדות כבדות באימיול וגיימינג(crysis,gta iv,virtua tennis,pes2009 ועוד) עד 3700 ש"ח לא כולל ציוד היקפי.. לא מתוכנן oc והשקט חדוב.. עם זה ממש הכרחי אז חריגה של עד 100-150 ש"ח..
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ברמת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מחשב לעריכת אודיו מיועד לאולפן ביתי להקלטות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).-מיודע לCUEBASE 8.5 ולabelton 9.5 - פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- בעתיד המחשב יצטרך להתחבר ל2 מסכים בו זמית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות עד בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8300 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא להתפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקרון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא לתוכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta V, Blade and Soul, Cod Black ops 3 (רוב המשחקים הכבדים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
צריך מפרט מתוכנן OC ומיועד לגיימינג מהחנות SKYPC בלבד. אם אפשר להכניס 2900XT, ואם אפשר לעשות גם אפשרות של GTS 640MB. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
* מטרות המחשב - עבודות סטדנטיאליות, צפייה בסרטים, משחקים קלים אם אפשר. * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? קל ככל האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - אני חושב שהסטנדרט לסטודנט יהיה כ6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אין, אבל כמובן שאשמח לטכנולוגיה עדכנית * בלוטות? אשמח * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לאו דווקא SSD לא מאמין שממילא זה בתקציב * כונן CD/DVD? צורב? שאלה טובה. לטעמי צורב לא מחוייב המציאות וכונן כלשהו יהיה עדיף. *כונן Bluray?לא *האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? זו אחת ההתלבטויות שלי. אם ההבדל יהיה משמעותי אשמח אם תציינו זאת *הא…
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
מכרתי את רוב החלקים של המחשב ה"ישן" והזמנתי חלקים חדשים, מה דעתכם: 3.0c asus p4c800del 2x512 corsair ddr 466 twinx xaser3 2000a wd 200gb se sata הקירור מים נשאר אצלי - hydro גם הכרטיס מסך - ati r9800pro הספק tt480 wd 120 se audigy וכל המדיות - lite on cdr וכו... מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-