עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי חבר'ה, אשמח להמלצה למחשב גיימינג בתקציב הנ"ל, ללא מסך וציוד היקפי.

2. שלום השבוע הייתי בLOGICPC והם הציאו לי את המפרט והסכום הזה : AMD ATHLON 64 3000+Tary cpu = 986.88 Thermaltake TR2 AMD64 CPU Cooler for AMD Athlon x =84.64 Gigaybyte GA-K8NS NFORCE3 250 motherboard =453 Kingston 512mb DDR 3200 Memory =493.17 LG 52/32/52 Bulk BLACK CD-RW =161.92 Club3D Radeon 9600XT 128MB 128BIT TV/DVI Video ca =819.72 Maxtor 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD =426.51 17LG Flatron F700B Flatron Monitor = 805.14 Logitech Wheel OEM Optical mouse =68.36 GENIUS KB-09 PS2 Eng/Heb internet keyboard =42.73 Citizen/SONY black 1.44MB 3,5" FDD =47.01 Smbadda 8088 black 480w USB 2.0 FRONT CASE W/X-W= 268.18 Coolermaster Aurora GREEN Cold DUAL Cathode kit = 99.13 Co…

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל גג 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג כבד ושימוש כללי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?ישוחקו battlefiled3,crysis2 וכ"ד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.רזולוציה מקסימאלית שאני אשחק היא full hd. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות(?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשו…

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  4. משרד+אינטרנט+הרצות במאטלאב לא כבדות+סרטים. הייתי שמח לשמוע המלצות האם נוח/אפשר לעבוד משרדי על 13" (בעיקר אקסל וורד) תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  5. Started by sharon500,

3500 למשחקים ללא ציוד הקפי וללא כונן DVD... תודה מראש, עריכה: איך זה? מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤551 לוח אם: ASUS M2N ¤480 כרטיס מסך: PALIT Geforce 8800GT 512MB GDDR3 ¤1339 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB 7200 RPM - SP1654N ¤299 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤348 מארז: RAIDMAX SAGITTA II BLACK + WINDOW + FSP 400W ¤518 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤117 מחיר סופי: ¤3652 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  6. Started by doronkapah,

יש לי sony vaio vgn-cr305e והמחשב עבר פירמוט פלוס הוספת זיכרון פינמי. מאז שפירמטו אותו המצלמה המובנית (motion eye) לא עובדת! ניסיתי להתקין כל מיני סוגי דרייברים והוא פשוט לא מגיב להם! אם יש למישהו פתרון אני אשמח(: בתודה מראש,דורון.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  7. Started by ofir_16,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב שיהיה גם לשימושים ביתיים רגיליםוגם כ- HTPC. ראיתי שדל הוציאה סדרה של מחשבים נייחים בשם סטודיו הייבריד - STUDIO HYBRID: http://www.notebookclub.co.il/cat-Dell+Studio+Hybrid.htm האם מישהו שמע, מכיר, ממליץ? או שעדיף לי להרכיב מחשב לבד?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by ran1809,

אז ככה אני עוזר לחבר לקנות מחשב ויש לי התלבטות כזו יש 2 מחשבים שאני מעוניין בהם בשבילו לאחד המחשבים יש את המעבד מהסדרה החדשה - T3400 במהירות 2.16 GHZ (אני יודע שהוא יותר חסכוני בחשמל) ולעומתו מחשב אחר עם מעבד c2d 5450, דבר אחד מוזר לי במחשב עם ה T3400 רשום DUAL CORE ) כאילו זה מהסדרה הישנה. קישור לשני המחשבים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7048 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2655&CatCode=315 מבקש עזרה בהחלטה רק לגבי המעבד - מה מהם חזק יותר לעבודה שוטפת של אינטרנט office ושימושים רגועים. תודה מראש רן

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by bimbim,

מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ואפילו לחרוג אם זה משמעותי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 ש"ח. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ושרת וירטואלי (VirtualBox) - שגם ישמש לתכנות (תדירות גבוהה), שרת וירטואלי להרצת php\jsp (תדירות גבוהה), משחקים כבדים וmultiplayer (כבד מאוד). כרגע אני משתמש באובנטו במחשב הוירטואלי, אבל זה משתנה לפחות פעם בשבועיים בגלל צרכי עבודה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטפליד, Crysis …

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  10. בס"ד שלום. יש פה קישור לשני מחשבים שאני מתלבט לגביהם איזה מהם עדיף.. רוצה מחשב שישרת אותי לתקופה ארוכה..מהיר מאוד..אמין וכו.. https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=3848,,3544,3848 מי שיוכל לעזור אשמח מאוד. גם מבחינת החברות איזו מהן עדיפה. יש הבדלים קטנים בין המעבדים האם הם קריטיים? איך זה משפיע? והאם מישהו יודע כמה אורך חיי הסוללה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by ronenn1,

מדובר על מערכת כזו: מעבד פנטיום 4 3.0 פרסקוט לוח אם מבוסס צ'יפסט 865 כרטיס מסך radeon 9600xt 2 דיסקים קשיחים 7200K או שעדיף ללכת על ספק FSP 350W?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  12. Started by MOFRA,

דרוש מחשב ב4-5 אלף יעוד: עבודה משרדית,גלישה,סרטים,עבודה בתכן 3 מימדי(לכן חשוב שיהיה זכרון בשפע:4GB לפחות) חשוב מאוד:קל משקל, לא יותר מ14 אינץ(ולא פחות מ11) תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  13. Started by mrraz,

בן שנה וחצי עדיין באחריות מתוך שלוש שנים. גיגהבייט עם שלושה מאווררים נקנה ב TMS

14. מעבד אינטל P4 3.2 775 4M Cache Dual-core לוח אם Intel DP965LT ותומך בחיבור PCI זכרון 1G 667 DDR 2 דיסק קשיח 160G 7200 8M כרטיס מסך GT7800 256 מגה PCI-E

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by amisha,

צריך הכול כולל מסך !!!! לא משנה אם זה AMD או INTEL

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  16. Started by lahav578,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הנדסה-solidworks, עריכה גראפית ADOBE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מבין בזה כלום, אשמח להצעה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  17. שלום אני מחפש מפרט שנועד בעיקר למשחקים ועריכת וידאו (לא מאוד מקצועית, משהו סביר) בעיקרון חשוב שהמחשב יריץ משחקים שיצאו בזמן האחרון על הגדרות סבירות ויריץ AVID כמו שצריך. חשוב שהמעבד יהיה אינטל והכ. מסך יהיה אנבידיה. ה-AVID לא אוהב משהו אחר... לא צריך ציוד הקפי, רק מסך 22' לא מתוכנן OC. תקציב: 5000 תודה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by cobmetal,

בניתי מפרט . השאלה שלי מה כדאי לשנות ? האם כדאי לקחת קירור שונה למעבד ו\או קירורים נוספים למארז , האם הספק מתאים ומסוגל לעמוד בעמוס ולעבוד בצורה יציבה ? תקציב : 7500 ולא יותר שימושים : עריכה גרפית הקלטה וקידוד סרטים MULTITASKING משחקים , צפיה בתכני HD. ציוד הקפי : כרטיס טלוויזיה להקלטות + מקלדת ועכבר אלחוטי רצוי של מיקרוסופט. אין העדפה לחברה , למרות שאני מעדיף שהמפרט לא יהיה מורכב ב KSP ו IVORY. עיצוב פחות חשוב , אבל קירור ושקט די חשוב לי , המחשב הולך לעבוד ימים ולילות לכן מעדיף שיהיה שקט ולא יהיה עמוס מבחינת חום. אין צורך במערכת הפעלה לא מתוכנן OC מתכוון לשחק במשחקים כמו GTA 4 וCRYSIS COD וכו' ברזולוציה הגבוה ביותר שדגם המסך שציינתי יאפשר לי. תודה . להלן המפרט : CPU : I…

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  19. שלום , אני מעוניין לבנות מחשב שיאפשר עיבוד מהיר ומבוסס זכרון וGPU המחשב נועד לתכנות ועיבוד ופחות למשחקים לכן אפשר להקל בדרישות על המעבד. תודה רבה מראש לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות (עיבוד נתונים כבד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).matlab ,python (machine learning) a ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…

20. שלום לכולם, אני מעוניין במפרט על פי הפרטים הבאים: 1. תקציב מקסימלי - 4000 ש"ח. 2. שימושים צפויים למחשב - עבודה משרדית, בעיקר גלישה באינטרנט ועבודה על WORD ו POWERPOINT 3. ציוד היקפי - מסך דק 19 אינטצ'. 4. אין צורך במערכת הפעלה. 5. ההארד דיסק צריך להיות גדול (לפחות חצי טרה). תודה מראש, עידו

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  21. היי לבן דוד יש hp pavilon והוא בארה"ב הוא ביקש שאני ינסה להשיג לו מדבקות למקלדת בעברית כדי שיהיה לו נוח אני יודע שיש בערבית/רוסית השאלה איפה אני מוצא עברית והאם זה יתאים לנייד תודה לכל העוזרים עידכון: מצאתי חברה בארץ שמתמחה בהסבת מקלדות זה האתר שלהם למי שצריך: www.pcgraph.co.il עכשיו השאלה שלי אם יש חברה כזאת בארה"ב ואם יש במיאמי אחת כזאת

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by haimsim,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ,Battlefield 1 ןכל המחשקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  23. Started by dani571,

ערב טוב לכולם, אז ככה... ישלי מחשב נייד HP Pavilion dv5 - 1160ej ומותקנת עליו מערכת ויסטה... אחרי התנסות קצרה אם המערכת הבנתי שזאת לא המערכת בשבילי ואני מעוניין לשנות לוינדוס XP... כידוע לכם... במחשב הזה יש קורא טביעות אצבעות... יש מערכת מדיה פלייר מעל המקלדת.. מצלמה מיקרופון ורמקולים מובנים ( כמו בכול מחשב נייד.. ). וקיבלתי את המחשב בלי דיסק אם כול הדרייברים.. אז עכשיו אני צריך להוריד את כול הדרייברים כדי לפרמט.. ישלי כמה שאלות... חוץ מדרייברים של כרטיס מסך, מקלדת עכבר וכול הINPUT... מה עוד אני צריך? צריך משהוא מיוחד לקורא טביעות אצבע? צריך אולי דרייבר ללוח אם? דרייבר לרמקולים למצלמה ולמיקרופון? נכנסתי לאתר HP והורדתי דרייברים למקלדת עכבר וכול ה-INPUT.. ומ-NVIDIA הורדתי …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. מחשבים לחברת ביטוח, אין תוכנות גרפיות מיוחדות. יש הרבה תוכנות פשוטות יחסית אבל שעובדות 10-20 חלונות ביחד. תוכנות שמקבלות נתונים ושולחות נתונים באון-ליין. הרבה מאוד אינטרנט ותוכנות שעובדות דרכו. והרבה מאוד אופיס ואווטלוק. מחפש מחשבים חזקים עם מארזים סבירים שיחזיקו מעמד בלכלוך ובחום שיש מתחת לשולחנות של העובדים. אלו המפרטים הקיימים, מה כדאי? תקציב עד 1000$. וחסר גם OFFICE2010 בתקציב הנוכחי. מפרט 1: תאור אחריות קוד אחריות סה"כ מחיר מחיר ליחידה כמות תאור מוצר מק"ט בן מק"ט עמודת קיבוץ מוסתרת 3 שנים בית לקוח NBD 304 $ 784.00 $ 784.00 1 מחשב DELL OPTIPLEX GX780MT GX780MT-V 0 3 שנים בית לקוח NBD 304 1 מחשב WIN7-PRO E8400-3.0G 500G/2X2.0G RW I4500 38,991 GX78…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, הייתי רוצה להתייעץ איתכם לפני שאני מזמין מחשב, למקרה שיש בעיות תאימות כל ששהם שלא שמתי לב, שאין דברים חלשים מדיאו מצד שני אוברקיל שימוש עיקרי: הורדה וצפייה בוידאו FULL HD (רוצה שיהיה מוכן ל4K) בחדר השינה (חשוב שיהיה קטן ושקט יחסית) שימושים נוספים: לעיתים יוצא לי לערוך וידאו ולשחק במשחקים לא תובעניים מאוד (רוצה שיהיה מסוגל להריץ AoE 4 לכשיצא, סיקוולים של Starcraft ודברים בסגנון) המפרט: מארז Thermaltake Core V1 Snow Edition Mini ITX Chassis (אני נעול עליו) ספק כח Corsair TX-M Series™ TX550M 550W CP-9020133-NA מאוורר למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 0 (האם מספיק?) מעבד Intel® Core™ i5-8400 Coffee Lake Tray לוח אם (Gigabyte Z370N WIFI (…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.