ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש, חשבתי על מעבד של אינטל I5-750 ומסך של 24' (לא TN), חשבתי בכיון של 5 אלף למחשב ועוד 2K למסך כרגע יש לי FLATRON L1932TQ של LG שחשבתי לשמור אותו כמסך שני (שיציג דפים באינטרנט או כול דבר אחר שאני צריך במקביל, אם אפשר גם את הטלויזיה, לא משחקים) ומכאן יש לי דילמה אם לקנות שני כרטיסי מסך או אחד יקר? בנוסף אני ממש רוצה להרכיב את המחשב לבד (סתם לכיף). 1. מה התקציב המקסימלי? 7,000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 +- 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים ,סרטים באיכות FHD, אינטרנט א) במידה והמח…
-
- 20 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אין צורך בצורב, HD .רק רכיבי ליבה ,ספק ומארז. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤381 כמות:1 לוח אם ASUS P5KPL-CM ¤279 כמות:1 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤233 כמות:1 כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 9800GT 512MB DDR3 PCIe ¤630 כמות:1 ספק כח Corsair CMPSU-400CX 400W ¤336 כמות:1 /COOLERMASTER CENTURION 534 (ALL BLACK) w/o PSU - זמין במלאי ¤295 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2154¤ תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3 000. חריגה של 100 שקל לא יותר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אך אם אפשר לחסוך ולהביא תוצאות דומות זה יהיה מעולה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל. לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים שיושחקו בעיקר יהיו CSGO\BF4\ASSASIN CREED וכמובן שאם יצאו משחקים בעתיד ישוחקו גם הם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימושים: עיקרי - פיתוח תוכנה, פיתוח ווב, אינטרנט משני - סרטים וסדרות פה ושם נדיר - משחקים סגנון GTA וכו', לא משהו כבד ורצחני לא יודע כמה חזק צריך להיות המחשב ת'כלס, בבית אני עובד על איזה ענתיקת פנטיום 4 דואל קור (לא קור דואו, סתם דואל קור שקרי ממש נראה לי אפילו סוג של אימולציה ולא חומרתי) מקרטע גוסס מת שלוקח שעה עד שהוא עולה עם 512 ראם והארדיסק 40+30 ג'יגה וכ.מסך רדיאון 9600... אחרי שנתיים הבטריה הולכת? ואז מה? קונים חדשה וכל השאר בסדר? עוד שאלות זה למי יש את האחריות והתאימות בין החלקים שלו הכי טובה? אני שמעתי על לנובו ודל, ושHP והשאר לא להיט בכלל איך החנות שבה אני קונה משפיעה על הנייד? נגיד חנויות עם מוניטין כמו אייבורי וכו' יש להם השפעה\נגיעה למחשב הנייד בעצמן? או שהוא …
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ZiggyMan תודה שהפנית את תשומת ליבי לשאלון שבעוגן, אני אפתח את הנושא מחדש בצורה המתבקשת.
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב הינו לבית ויהווה כתחליף למחשב הביתי השימושים היחידים יהיו השימושים הבייתים הרגילים..מוזיקה אינטרנט וכדומה...ללא משחקים כבדים כלשהם תודה,...ואשמח לעזרה כמה שיותר מהר די דחוף לי להיום
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אלהן חברים בקש את עזרתכם בבנית מפרט מחשב בתקציב סביבות ה7000 המחשב מיועד לחבר שלי ואני עוזר לו לבנות את כל זה היינה תשובתו לשאלון הנדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: אפשר לנצל אם זה הכרחי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: לא בהרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה(?: משחקי מחשב ואחסון מאסיבי של קבצים (מוזיקה, סרטים, סדרות, הופעות סטנד אפ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה :?( אין תוכנות מיוחדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מ…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום איך המפרט המצורף? איך הכרטיס מסך? כדאי לשדרג ל 9600GT ? אני גם צריך המלצה למארז בבקשV. Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz GA-EP43-DS3L Gigabyte Western Digital 500GB SATA II Kingston 2048MB (2GB) DDR II 800MHz צורב LG / Optiarc / Samsung X22 SATA DVD Gigabyte nVIDIA GeForce 9500GT 512MB DDR III מקלדת + עכבר + רמקולים מארז סהכ: 2035 חנות: IVORY תודה ליאור
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש, הציעו לי כבר 3 מפרטים בעבר והייתי שמח לקבל עוד הצעות ולהשוות ביניהם. התקציב הוא 2.000 ש"ח אבל יש אפשרות של חריגה של 300 ש"ח. המחשב עצמו הוא לחדר שלי, אני משחק משחקים קלים בלבד והכי חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ושהאינטרנט עבוד כמו שצריך. אני משתמש בעיקר במשחקי דפדפן באינטרנט ומדי פעם משחק גם במשחקים כמו roller coastar 3, Fifa 2010 וכדומה אני מעוניין גם שתמליצו לי על רמקולים טובים כי הרמקולים שלי נהרסו (לא להכליל אותם בתקציב של המפרט) חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט אבל אם זה יגרום לייקור משמעותי במחשב, אני אוותר על זה בנוסף חשוב ליי מאוד המארז, אני רוצה שהמחשב יהיה יפה אין לי חנות מועדפת, אני פתוח להצעות ויש לי עוד מספר שאלות שעלו לי במשך חיפ…
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני עומד להתחיל ללמוד הנדסת מכונות בסמסטר הקרוב ומחפש לפטופ זול עם ביצועים טובים, לעבודה בתוכנות CAD וSolidWorks. לכן דרישות המינימום הן: i5, 8GB, כרטיס מסך ממוצע. עוד לא ברור לי אם ארצה לסחוב אותו איתי לכל מקום באוניברסיטה - זאת אפשרות, ועד כמה זמינים שקעים להטענה של הלפטופ (אם לא זמינים צריך סוללה חזקה יותר). שתי האפשרויות שעומדות בפניי הן: 1. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15896 יתרונות: כרטיס מסך טוב, מפרט טוב, מסך גדול (15.6), מוכר יחסית בשוק. האפשרות הזולה מבין השתיים (לא בהרבה), העיצוב קורץ לי יותר. חסרונות: יחסית כבד, לנובו זאת חברה שאני לא לגמרי שלם איתה כי להבנתי השירות לקוחות שלהם לא טוב. 2. http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=4464 עם הר…
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.89 ] 1 Motherboards for AMD : Leadtek NForce2-ST K7NCR18D PRO-II Motherboard (Dual DDR,AGPx8,5.1 Sound SPDIF,SATA,1394,LANx2,USB2) [ ¤ 661.88 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 295.94 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler for AMD [ ¤ 74.25 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 542.93 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case [ ¤ 298.8 ] 1 Service : Computer Assembly [ ¤ 150.57 ] 1 שאלה: כדי לי שהם ירכיבו את המחשב? עם ההרכבה אני מק…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מה המלצתכם למחשב לשימוש בסיסי ביותר - אינטרנט,אופיס, מוסיקה, קצת סרטים וכו. המחשב צריך לכלול מסך, עכבר ומקלדת. תודה מראש. עד 3000 ש"ח - מעט אבל זה מה יש. לבקשת אחד החברה פה לאחד הודעות - אז אם אפשר גם מפרט ללא מסך אך כולל עכבר ומקלדת אלחוטיים ויציאה לטלוויזיה, אולי נוותר על המסך ונחבר ישירות לטלוויזיה. תודה
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ממש לא מבין גדול בדסקטופים, אני כבר שנים עובד עם לפטופ והחלטתי לגוון, אני מעוניין במחשב למטרת משחקים, גלישה, סרטים ואופיס. אין לי העדפה לחברה מסויימת, חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ושלא יהיה מארז עם תאורה שתאיר את כל החדר. כמו כן אני מעוניין לקבל המלצה לחנות מקצועית ואמינה באזור רעננה שתרכיב את המחשב ותתקין את מערכת ההפעלה והדרייברים הנדרשים. מסך אני לא צריך,חוץ מהמסך אני צריך את כל הציוד הדרוש. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה לעוזרים אני מקווה שאני לא עובר פה על איזה חוק אבל לא ראיתי שום מקום אחר שזה מתאים בכל מקרה יש לי הזדמנות לקנות מחשב יד שנייה המחשב בן חודש חודשיים כל החלקים נקנו בחו"ל (יש אחריות אצל היצרן עצמו) אז ככה מעבד Phenom II x4 Quad Core 965 Black Edition לוח אם GIGABYTE 880GM-UD2H זכרונות 4X2GB) 1333Mhz 8GB) (חברת rendition זה מה שהבנתי ממנו לא ממש מכיר אותם) כרטיס מסך Gainward nVIDIA GeForce GTX 465 כונן קשיח Seagate 2TR מארז של SAMA גם לא מכיר אך אני מניח שזה לא משהו ספק כוח 650WATT גם זה לא משהו אני חושב http://www.sweex.com/en/assortiment/power-security/power-supplies/PS040 מחיר כל החבילה 3200 ש"ח אני אישית אסתפק במחשב פחות חזק פשוט חשבתי שאפשר לקנות מחשב …
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של דל, הInspiron 6400 מחשב דיי ישן.. בקיצור הסוללה שלו לא עובדת כבר איזה שנתיים נראלי, אבל תמיד הייתי עובד איתו כשהוא מחובר לחשמל והוא היה עובד פיקס.. היום אני מדליק אותו, והמנורה הימנית (מן ברק כזה) מהבהבת כל עוד המחשב דלוק (גם כשהוא מכובה ומחובר לחשמל) המחשב פועל הרבה יותר לאט מבדרך כלל, שום דבר כמעט לא זז, אפילו כשאני סתם מזיז את העכבר הוא זז בצורה תקועה אמרתי אולי זה קשור להתחממות, שמתי אותו מתחת למזגן איזה כמה שעות וזה לא עזר מה אתם אומרים יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
החלקים שצריכים להיות בתקציב הם : דיסק 8MB קאש 512 MB בכול תצורה שהיא (העיקר שיהיה 800FSB) כרטיס מסך - לא להרבה משחקים מארז+ספק לוח אם
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כולל ציוד היקפי. (מסך CTR) ב5K... לקצת משחקים מוזיקה וסרטים
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק למפרט ללא ציוד הקפי לשימושים כללים כגון: סרטים, יצירת מוזיקה ,אינטרנט ופוטנציאל לOC למקרה שאני ארגיש ביצועים נחותים בהמשך. יש ביידי מסך 20'' חשוב שיהיה: 4 ג'יגה זכרון ספק איכותי! קירור למעבד השקט הוא חשוב אבל לא מועדף על גבי ביצועים. אני לא משחק,אין צורך בכרטיס מסך. עדיף חנות באזור המרכז תודה!
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם, יום שישי יצאתי מהאוטו והתגלה לי שהבקבוק מים שלי שהיה מלא נשפך כולו על המחשב הנייד שלי. המחשב לא נדלק לי ואני צריך להציל את הקבצים שהיו שמורים לי בו. יש אפשרות כלשהי שהוא יחזור לעבוד? המחשב הנייד הלך איתי לכל מקום, מכיוון שאני מתכנת ומנצל כל שניה פנויה שיש לי לתכנות. עקב תקלת המים, אני זקוק למחשב נייד לשם תכנות, אני מתכנת בתחילת דרכי, מדי פעם אני עורך סרטי וידאו ותמונות. שליחת וקבלת מיילים ועבדוה בסיסית עם OFFICE. אשמח לקבל עזרה. בנוסף, אני זקוק למחשב נייח עם אותה פעילות ובנוסף גם הפעלת תוכנות כבדות. תודה
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1050 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤462 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤793 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤419 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤329 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤586 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1052 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail כמות: 1 - מחיר: ¤186 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 סה"כ: ¤4882 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שוו…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי לאחרונה פלזמה 42 אינץ' של LG מדגם PG100R לסלון. עכשיו החלטתי להתפנק גם בHTCP חמוד שיתחבר אלייה ב-HD. התקציב שלי כרגע הוא 1500 ש"ח. לפי מפרט שראיתי פה באתר הבנתי שאני דווקא כן יכול ליהנות בתקציב הזה ממחשב שכזה ראוי. המפרט: http://hwzone.co.il/specslist/view/82/ המטרה שלי היא צפייה בסרטי HD (720P(, גלישה באינטרנט מדי פעם, מוזיקה ואם יתאפשר לשחק משחק פשוט מדי פעם אבלל לא חובה. החובה זה הצפייה בסרטי HD. האם אתם ממליצים על מפרט אחר? מה דעתכם על המארז במפרט? האם המארז הזה עדיף? http://www.ivory.co.il/product.asp?prod ... atCode=512 תודה לכם על התשובות, מקווה כבר לרכוש את המחשב כדי שאוכל קצת ליהנות מהפלזמה החדשה [חיוך] דרך אגב, שאלה שיותר קשורה אל הפלזמה: למישה…
-
- 31 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום! אשמח לעזרתכם, מחפשת מחשב חדש ללימודים, קניה בעוד כשלושה חודשים. יש המלצות לאיזה דגם ספציפי? ממש לא חייבת מק להבנתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?10002. מה שימושי המחשב? תוכנות עיצוב ותכנון של אדובי ואוטודסק (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, אוטוקאד, רביט, 3די-מקס, סקצ'-אפ) לעיתים עם חלקן במקביל, כולל רינדורים (וי ריי בעיקר). 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 56. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כשאני מסתכל בDevice manager אני רואה שני כרטיסי מסך שפועלים במחשב: 1. משו פשוט של Intel 2. Navidia GTX 960M הכרטיס אמור להיות ממש טוב אבל משום מה יש לי לפעמים קריסות קטנות. מעבר לזה המחשב אמור להיות ממש חזק יחסית (i7, 16RAM, 512SSD) אבל אני רואה שאם אני מנסה להריץ משחק כבד יחסית כמו the witcher 3 המחשב פשוט לא עומד בזה גם אם אני מריץ על הגרפיקה הכי נמוכה. יכול להיות שזה בגלל שאני משתמש בשנייהם במקביל והכרטיס מסך של Intel יוצר לי צוואר בקבוק?
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
להלן מה שאני רוצה לקנות, משומש בעיקר לתכנות וכנראה פרויקט בווידיאו ומשחקים. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770K Socket 1155 8MB 3.5 Ghz BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1736 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪214 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪669 מארז: CoolerMaster 690 II Advanced White + Seasonic 620W S12II-620 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪675 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 2 - מחיר: ₪295 קשיח למחשב שולחני: Crucial 256G SSD Marvell M4 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1070 כרטיס מסך: Gigabyte 7850 2…
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-