עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ערב טוב לכולם, אני משתמש טרי בנייד ולפני שאני יעשה נזק בלתי הפיך רציתי להתיעץ איתכם. ברצוני להשאיר נייד שידלוק באופן קבוע לצורכי הורדה. השאלות הבאות: 1. עד כמה זמן אפשר להשאיר ניד דולק שלא ישרף? 2. האם תחנת קירור תועיל לשמור על חום המחשב? תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  2. משמועות ומהמאמר באתר הזה נראה שקיימת כדאיות לקניית מחשב נייד דרך האינטרנט בחו"ל וייבוא אישי דרך הדואר מהשוואה נראה שבמחיר של מחשב שנמכר במבצע בחנויות בארץ (1500 ש "ח פלוס מינוס) ובד"כ או שאינו כולל מערכת הפעלה או שמדובר במערכת הפעלה ויסטה / XP או שמדובר במעבד חלש מאוד או שבמעט מאוד זיכרון אפשר לקנות בחו"ל מחשב חזק ב 400$ וגם בחישוב מע"מ שנגבה במכס (15%), חריטה של המקלדת לעברית (100 ש"ח) והוצאות משלוח. האם משהוא התנסה בכך ויכול להמליץ ולהסביר על התהליך באופן כללי ועל חנויות אינטרנט בחו"ל שכדאי לקנות מהם וכיצד מתבצע המשלוח לארץ המלצות על מחשבים ספציפים יתקבלו בברכה המדובר בתקציב כולל של 1500 ש"ח - 2000 ש"ח למחשב עם מסך 15" כולל מערכת הפעלה ווינדוז 7 DVD המחשב ישמש בעיקר לג…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שוב שלום. צמצמתי בסוף לפי הדרישות שלי את חמשת האופציות הבאות, אשמח אם תעזרו לי בבחירה - איזה מחשב בבחירה הראשונה שלכם, ואיזה כבחירה שניה? Dell Inspiron 3537 - Intel i5-4200 1.6Ghz - 6GB RAM - 1TB HD - AMD Radeon 8670M 2GB - TouchScreen Dell Inspiron 3521 - Intel i7-3537 2.0Ghz - 4GB RAM - 1TB HD - AMD Radeon 8730M 2GB - TouchScreen Asus S550CM - Intel i7-3517U 1.9Ghz - 4GB RAM - 750GB HD - 24GB SSD - Nvidia GeForce GT635M 2GB - TouchScreen Asus S551LB - Intel i5-4200U 1.6Ghz - 8GB RAM - 750GB HD - 24GB SSD - Nvidia GeForce GT740M 2GB - TouchScreen Samsung NP350V5C - Intel i5-3230M 2.6Ghz - 8GB RAM - 1TB HD - AMD Radeon 8850M 2GB - TouchScreen מבחינת אחריות, לכל החמישה י…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by havtzuel,

שלום אנשים, החלטתי לקנות מחשב חדש, אחרי הזלת ריר מתמשכת... לא מחפש מכונת משחקים אולטימטיבית, אך משהו שיעמוד בסטנדרטים. הנה המפרט: TITAN TTC-CU5TB/F FOR AMD & PIII ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE AMD Athlon XP (BARTON) 2500 Tray - No Fan - 1 year Warrenty SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail מה אתם אומרים?

5. שלום חברים אני מעוניין לקבל את דעתכם בנושא מפרט מחשב בסכום כולל של עד 1500 - 2500 ש"ח, למטרות גיימינג וצרכים ביתיים. במפרט אני רוצה לשים דגש על : כרטיס המסך ( עדיפות לכרטיס של Nvidia) ומאבד (עדיפות ל Intel) המפרט לא כולל : ציוד עיקפי מסך שלכם בתודה שי אוחנה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  6. המחשב נועד לבית ולעבודה כעריכת תמונות בתוכנות כמו : Photoshop illustrator המחשב מיועד להירכש ב-IVORY, לא זקוק לציוד נלווה. חשוב שיהיה עד 2000 ש"ח בלי WINDOWS אבל עם 3 שנים אחריות. מה ההמלצה למחשב הכי טוב באתר של IVORY ? http://www.ivory.co.il/ איך המחשב הבא ? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12547

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. אפשר להרחיב את הזכרון הפיזי של המחשב הנ"ל? זאת אומרת יש לו סטיק פנוי או שיש לו רק סטיק אחד תפוס? ועד כמה זכרון אפשר להרחיב?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  8. אהלן חברה, כבר העליתי פה פוסט דומה לפני שבועיים בערך. מחפש לקנות מחשב גיימינג נייח בתקציב של 6000 ש"ח. לאחר הביקורות החיוביות שקיבלו AMD (ממש עכשיו ירד האמברגו על 6800) אני נוטה לכיוון מחשב אדום. אשמח לעזרה. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח ומתאפשרת חריגה בהתאם לכדאיות. (עד 7000) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, RDR2 , CYBERPUNK ועוד... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני צריך מפרט למשחקים כולל מסך 22' ובלי ציוד היקפי. שלא יעבור את ה 6700 שקל כי זה הרבה בלי OC רק אולי שהחנות עושה וזהו, עד 500 GB לא יותר... תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by IdolAdmin,

מחשב למשחקים כולל מסך 19 אינץ' ואם אפשר שני מפרטים אחד לOC אחד בלי..אני רוצה לראות את ההבדלים..ושיהיה מהחלקים הכי איכותיים וטובים

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  11. Started by Python 3.7,

היי חברים, ברצוני להתייעץ איתכם על בניית מפרט למחשב שיתאים לצרכים האיישים שלי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, אפשר גם יותר אך יש סיבה שאני נוקב בסכום הנוכחי כי לפי סקר שוק ראיתי שזה המחיר בערך של המחשב שאני מעוניין בו כמובן שאעדיף כמה שפחות אך שיענה על הביצועים שלי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות, Office, כתיבת מסמכים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אני לא מבין בחומרה 100% לכן אשמח לקבלת מפר…

12. GPT VGA to RGB Computer to LCD 1.8m http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1101_1252_3310&products_id=26840&PHPSESSID=d41a32ec84d3e751e277c448cc45c0ea במחשב VGA ו-HDMI, בטלוויזיה רק קומפוננט. הRGB זה לא קומפוננט רגיל, זה יכול להתאים? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yoavbd123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש עדיף שלא, גג עד 3500 אם יש שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה יום יומית + סרטי FHD + משחקים חדשים שיצאו בקרוב, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIABLO3 GUILD WARS 2, ELDER SCROLLS SKYRIM וכד' לא כל כך בקטע של SHOOTERים ו GTA שאלה בד"כ המשחקים עם הדרישות היותר כבדות למיטב ידיעתי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום לכולם. קוראים לי זיו ואני עוסק בתלת מימד ואנימציה בצורות מאסיביות ביותר (למי שמעוניין להתרשם מאופי העבודות שלי זה האתר שלי - www.zivcg.com ). עד עכשיו עבדתי על מחשב BOXX שקיבלתי כפרס בתחרות לפני כשנתיים, אבל הפרוייקטים שלי תובעניים במיוחד ואני רוצה להשתדרג למערכת שלא תוגבל גם כשאני עובד על סצינות מאסיביות ושרינדורים שלוקחים לי כרגע ימים יקחו שעות. התקציב שלי עומד על 10,000 שח, אולי קצת יותר ... כרטיס מסך אני אקח מהבוקס שלי - ATI FIREGL 7100 זאת ההצעה שקיבלתי - הלוח הטוב והנחשב ביותר בשוק המקצועי NVIDIA MCP55-Pro + IO55 Chipset Tyan S2915A2NRF Motherboard Quad Core מעבדים 2x AMD Quad Opteron DP Model 2344 Processor זכרונות 4x DIMM 1024mb 667 …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by methodman,

האם זה משתלם וכדאי לקנות מחשב נייד בתאילנד ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני מחפש לקנות מחשב נייד לאבא שלי, הדרישות הן כאלה * מטרות המחשב? עבודה משרדית - עסקית * גודל המסך?גודל סטנדרטי נוח לעבודה, מניח בין 13 ל16 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אזור ה5 שעות נשמע מספיק, לא מבין בשוק הנוכחי ממש * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך בהרבה זיכרון, עדיף זיכרון מהיר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה עם שירות לקוחות כמה שיותר טוב!! הכיוון הוא דל * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שירות ואחריות!! שאלות שמחקתי לא קריטיות לי התקציב לא ממש מוגבל, אני מניח שהמחשב צריך להחזיק לו לכמה שנים (3-4) הבאות, מעוניין במחשב שיעבוד לו חלק ולא יעשה בעיות. רק לא רוצה להוציא כסף סתם ע…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בלי הגבלת סכום, אבל המינימום האפשרי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית (Premier) וסאונד (Cubase) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, מסך, עכבר (אולי אוזניות טובות) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 3 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…

18. Started by Din Noyman,

אהלן חברים. מחפש לקנות מחשב שישמש לעריכות וידאו ובכללי מחשב שיסחוב יותר מהממוצע .. אפשר לקבל חוות דעת ? ערכת שבבים Intel® B460 מעבד Intel® Core™ i7-10700KF, 8 Core Processor, 16M Cache, 3.8 GHz up to 5.1 GHz זיכרון 32GB DDR4-2933 MHz (2 x 16GB) Up to 64GB כונן קשיח 1TB M.2 SSD NVMe™ PCIe® 3.0 מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® RTX™ 2060 Super 8GB כונן אופטי ללא תקשורת אלחוטית WiFi 6 802.11 a/x 2x2 and Bluetooth® 5.0 כרטיס רשת Ethernet Gigabit LAN שמע SupremeFX S1220A CODEC קירור 105W Air Cooler חיבורים אחורים 6 x USB 3.2 Gen 1 type A 1 x USB 3.2 Gen 2x2 port(s)(1…

19. Started by יונתן,

כרטיס מסך -POWERCOLOR RADEON X700 PRO 256MB - PCI-E מעבד - AMD ATHLON 64 3200+ BOX זיכרון -OCZ DDR 512MB 400mhz +HS לוח אם אני יכול בתקציב של 1000 ש"ח לכן אני אחכה שיצאה הnforce 4 והארד דיסק כבר יש לי מה דעתכם על המפרט ??

20. Started by Jook,

אני עוזר לחבר לבנות מחשב, הוא לא עושה אוברקלוק, מסך צריך 17 אינץ וכרטיס מסך ברמה של GEFORCE 4 TI ודיסק קשיח 60 גיגה. תודה

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. אהלן חבר'ס, מה העניינים ? יופי . עכשיו, יש לאמא שלי חברים אשר מעוניינים להחליף את המחשב שלהם - PII Celeron 400Mhz עם 196MB SDRAM. המחשב צריך לשמש להם לפחות לשנתיים ללא שדרוגים. התקציב כמו שאמרתי הינו עד4000 ש"ח - וזה ללא כרטיס מסך - יש להם R9200SE חדש שבהחלט מספק אותם. זה או לקחת מערכת סלרון D\סמפרון זולה ולהשקיע בציוד היקפי, או לקחת A64 2800 או P-4 2.8Ghz\3Ghz למולטיטאסטינג...ואפשרויות שדרוג נרחבות יותר בעתיד( בעיקר LGA775 ). המינימום זה צורב רגיל וכמובן לפחות 512MB. תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  22. שלום אני מחפש מחשב נייד למשחקים ואני רוצה שיהיו לו הדברים הבאים: 1. זיכרון 2 ג'יגה 2. כרטיס מסך שיחזיק משחקים ברמה טובה... 3. מעבד סנטה רוזה החדש 4. ואם אפשר אחריות ל-3 שנים... התקציב שלי הוא 6500 שקל... מצאתי באייבורי נייד GX600 שדיי עונה על הדרישות שלי, רק שחסר לו עוד ג'יגה (שאני אוסיף אם הוא כדאיי), ועוד אחריות... http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1307&maincat_no=135&cat2_no=271 יש עוד מחשב כמו HP DV6680 , רק שהוא בא עם כ.מסך חלש יותר ואני מעדיף ת-8600GT... מה אתם אומרים שכדאיי לקנות? האם יש עוד ניידים טובים בטווח המחירים הזה? תודה רבה לעוזרים..!

• 12 תגובות
    • 888 צפיות
  23. קניתי ASUS N550JK חדש וכשאני לוחץ על הקובץ על מנת להפעיל את המשחק לא קורה כלום , זה קורה לי בכל משחק. מה יכולה להיות הבעיה? אני חושד שהבעיה היא בזה שיש יותר מכרטיס מסך אחד למחשב , אך עדיין כשאני מגדיר לו לעבוד רק עם הכרטיס של NVIDIA עדיין אין תגובה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום, חבר ביקש מפרט באזור ה5000 שקל כולל מסך, הוא בעיקר משחק, שיהיה טוב לגיימינג ביצועים טובים מהיר והכל. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 794 צפיות
  25. דרישות? 6K, שיוכל להתמודד בכבוד יחסי עם FPSים מודרניים גודל? 14 עד 17 דרישות מיוחדות? לא ממש... אוף לאן נעלמו ה אייסרים 5930

• 4 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.