עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אני זקוק למחשב נייד לצורך לימודים. שאיפה לפחות מ2000 שח באמזון. חבר המליץ לי על amd, מישהו יודע איזה סדרה של הכונן היא טובה? תודה! שמוליק

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לצורך עריכה, המחשב צריך להיות קטן (14 אינץ), ובעל מסך מט. המליצו לי על הLenovo ThinkPad T400. רציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם המחשב הנ"ל ואשמח אם מישהו יכול להליץ לי על חנות שאפשר לרכוש שם את המחשב הנ"ל. טל

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  3. Started by wertuy,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט וIDE שונים כמו אקליפס, ויזואל סטודיו, JB וכו' * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשבתי על 14 שהוא איזושהי פשרה בין גודל למשקל * רזולוציית המסך? לא חייב להיות מסך סופר איכותי, אבל אני כן מתעסק עם הרבה טקסט אז שלא יהיה נורא * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? סביבות 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות יהיה מספיק טוב, שיספיק לחצי יום מחוץ לבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) יש לי כונן 250GB SSD שאני מתכוון לשים בו, מעב…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by gaf,

ראיתי בחנות EILAT SHOP מוכרים מחשבי INSPIRON 6400 ודגמי 1525, יש הבדל בדגם המעבד, (ויש בטח עוד הבדלים קטנים - לא בדיוק הבנתי) אבל הפרש של 400 ש"ח במחיר. יש הבדל עקרוני בין הדגמים? דגם יותר מוצלח, או פחות מוצלח? איזה עדיף? תודה לכל העונים!

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by Black_Citadel,

שיהיה עם מסך מינימום 15 אינץ', קל משקל, תומך BLUETOOTH ושיריץ עליו WOW בסבבה

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  6. אהלן אני בשלבי הזמנה של מחשב חדש.....זהו המפרט: intel due 2 core 6700 extreme quad 8 mega byte cach- giga corsire 800 mgrz-2- asus striker- primary hd wd raptor 139 giga 14000 rpm- secondery hd wd 250 giga byte- g force 8800 gtx- thermaltake armor liquid cooling- enrmax 1000w- זהו לגבי הספק אני לא סגור עדיין כי אני רוצה לקנות ספק שאם בעתיד אני ירצה לעשות SLI זה יהיה אפשרי במקום לקנות כרטיס חדש..... אז אם אני יוכל להסתפק ב680 וואט זה יהיה סבבה.....

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  7. היי לכולם! אז ככה, אני רוצה להרכיב שני מחשבים - אחד מהם מיועד בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט וכדומה אבל גם, וזה בדגש חשוב, על צפיה בטלוויזיה דרך המסך מחשב. במחשב הזה לא מתוכננים לשחק משחקי מחשב סוערים, ולא אוברקלוקינג ושום דבר רציני דומה אלא בעיקר לנ"ל ושוב בדגש גם על צפיה בטלוויזיה. המחשב הזה צריך לכלול ציוד הקפי כמו מקלדת, צורב DVD טוב ורמקולים וכמובן רצוי מסך LCD איכותי של 17 אינץ'. אם אפשר להרכיב משהו איכותי ב 3.5 אלף (למרות שמאד מאד רצוי לכיוון ה 3 יותר מאשר ה 3.5) זה יהיה מצויין. המחשב השני אף פשוט יותר כאשר מיועד אך ורק לעבודה משרדית וגלישה עם ממש מעט שימושים למשחקים הכי בסיסיים שיש (מהסוג שיש באינטרנט וכדומה). הוא לא צריך לכלול מסך בכלל אבל ציוד היקפי אחר, כמו מקלדת…

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by YoTaMi,

אני רוצה מפרט מחשב ... 3000-3100 חשוב מאוד! מסך 22 רחב אני רוצה מחשב AMD.. שיהיה ליבה מרובעת.. 4G זיכרון דיסק קשיח 160GB + תודה רבה לעזורים!

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by איתי זרחיה,

שלום, הייתי שמח בהצעה למפרט למחשב נייח שעיקר ייעודו הוא עריכת קבצי אודיו גדולים. בד"כ 2 gb לקובץ ולפעמים גם 8 gb ואולי יותר. אני לא צריך יכולת גרפית אני רק צריך מחשב אמין שיעשה את העבודה מהר. כרגע אני לוחץ אנטר והולך לשתות קפה... אני גם אשמח למחשב שישאר מהיר עם הזמן למרות שדרישו. התוכנות עולות כל הזמן. אני צריך נפח אחסון של כ 4tb לפחות. מה הייתם מציעים? היות ואין לי שום צורך במסך איכותי הייתי שמח במידת האפשר להמשיך ולהשתמש בנוכחי שלי שבחיבור vga רגיל. תודה מראש! יש לי אפשרות לקנות באילת, אז אם יש המלצה לחנות אשמח שוב תודה!

10. היי, היום יצא לי לחשוב על זה קצת ומעניין אותי מה אתם חושבים. יש אצל הסבים שלך מחשב ישן + מסך ישן (מחשב מבוסס Pentium 3 500 ו מסך CRT 17" של MAG) הייתי רוצה לקנות להם מחשב חדש ויש לי התלבטות : מצד אחד ברשתות הגדולות (כדוגמאת אייבורי וKSP) מציעים לי "מחשבי חבילה", שהם מפרטים מוכנים שהרשתות הנ"ל מכינות מבעוד מועד ככל הנראה בכמויות מסויימות ומוכרות במחיר זול. היתרון של זה הוא מובן מאליו - המחיר - קשה לי להאמין שאפשר להרכיב מחשב דומה מחלקים בלבד במחירים הנ"ל. מצד שני יש איזו אמירה שהיא בגדר מיתוס (או שלא) שלצורך הרכבת המפרטים האלה משתמשים בחלקים סוג' ב'/פגומים/משומשים/מחודשים מה שמביא לכל מיני בעיות בעתיד, מימוש האחראיות מהר מהצפוי ובקיצור כאב ראש. מצד שני, תמיד אפשר להר…

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  11. אז עדיף מבין ה-3 LG® NAPA P1 EXPRESS DUAL - P1-JDUOE ואני יוסיף בעוד אלף ש"ח XP PRO וחצי ג'יגה..(היחיד עם מסך לא 17') או לקחת את הS1 שהוא עם X1600 HP® Pavilion NX 9420 - ES460EA לא צריך להוסיף כלום (זה עם אחריות לשנה בינ"ל) כ.מסך הכי חזק מבין ה3 LG® LW70 - LW70-JLCE (כ.מסך חלש אבל עדיין LG..) המחיר לא משנה רק עד 11K. הראשון עם מסך יחסית קטן אבל עם כ.מסך חזק ונראה מרשים במיוחד השני עם כל המרכיבים הטובים שיש כולל X1600 אבל הוא HP והוא לא נראה מרשים במיוחד(יש לו אולי צבע טיטניום או לבן?) השלישי הוא עם מסך גדול וכל המרכיבים שצריך אבל כ.מסך הכי חלש מבין ה3... מה כדאי לקחת? אבא שלי נוטה לשלישי או לשני ואני די לראשון כי הוא לא HP והוא נראה מרשים ויש לו כ.מסך חזק... ייעוץ בבק…

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  12. Started by Bloodshot Eyes,

הדגם הבא - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12579 אחד נרכש בינואר 2014, השני לפני כשלושה שבועות. אין לי קבלה עבור שניהם. עבור החדש אני יכול לקפוץ לחנות ולבקש שידפיסו לי, הישן הוזמן מחנות רחוקה ממני ואין באפשרותי להגיע אליהם. יש לי קופסה ושקית אנטי-סטטית עבור החדש, הישן בא ללא קופסה או שקית.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. עדיף שלמחשב תהייה יציאת DVI. המסך שמחובר למחשב הוא מסך 20". לא צריך ציוד היקפי כלל. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by strider19,

נתחיל בזה שאני סטודנט, גם עובד אבל לא מרוויח מספיק, כך שפתרון של לקנות לפ טופ חדש אינו אופציה. לפ מדגם LG LE50 EXPRESS נפל לי על הרצפה וכעת כשאני מנסה להדליק אותו, אני מקבל הודעה של: operating system not found אני חושד שהדיסק הקשיח נפגש, דבר שמכעיס אותי, כי יש לי על זה מידע שאני צריך. אם מישהו יכול להדריך אותי איך לבדוק את מקור הבעיה בעצמי, ואף לייעץ לי איך לקנות רכיבים ללפ טופ שלי בזול, אודה לו מאד. תודה מראש חברים.

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  15. שלום ניגשתי לסניף RSM ואין להם את המסך הזה שהומלץ לי כאן בפורום מסך LG L227WTP 22" 1:30000 1680x1050 2ms , יחידות 1 ₪859 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1825 במקום זה המליצו לי לקחת את LG W2243T 21.5" 1:30000 1920x1080 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1865 שהוא 5 מיליסקנד והוא full HD האם כדאי לי ללכת על מסך זה ואם לא האם אפשר להמליץ לי על מסך/מסכים בסביבות אותו מחיר ואותו איכות? להלן המפרט עם המסך השני: AMD Athlon 2 X2 250 3.0Ghz Dual Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪318 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1109 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1288 Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CH…

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  16. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz 8Mb BOX לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L Intel ® P35 Express Chipset LGA 775 זכרון 4 GB OCZ 2GB Kit DDR PC2-6400 800Mhz Platinum Rev2 4-4-4-4-15 XTC OCZ2P800R22GK X2 קשיח: Western Digital 500 GB 3.5 7200Rpm 16MB Butter SATA II WD5000AAKS כרטיס מסך: Gigabyte nVidia Geforce 8800GT 512Mb GV-NX88T512HP ספק כוח: Corsair VX Series 450W PSU צורב: LG GSA-H62 SATA Multi DVDRW X18 Bulk Black מה דעתכם? הערות: 1. האם יש צורך בקירור נוסף? 2. המלצות ללוחות אם שתומכים ב- Quad 3. חשוב שלא ירעיש מדי אבל מוכן להתפשר במחיר בשביל מחשב לא שקט לגמרי 4. איזה פירמת מקלדות מומלץ לקנות? אני מרוצה מהמקלדת של מייקרוסופט מלבד ה- F lock 5. עכבר מדוייק מספיק לגרפיקה אב…

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  17. Started by chenrp,

שלום, לאחר ניתוח קבצי DUMP הבעיה בקובץ: BATTC.SYS איך ניתן לסדר את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  18. אהלן, אני מחפש לקנות מחשב בתקציב של עד 4,000 ש"ח אם אפשר להגיע ל-3,500 גם מצוין (לא צריך מסך). המחשב אמור להיות למטרת גיימינג, סרטים ומוזיקה מה שאומר דגש גם על כרטיס מסך טוב(עם חיבור HD) ועל כרטיס קול, הארד דיסק בנפח 1TB מספיק. אין לי כוונה לבצע אוברקלוק. אשמח לקבל המלצות לחנויות / מפרטים, תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגי…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני גם כפי שנראה אשתמש במחשב לתפעול של 2-3 מסכים ברזולוציות שונות, כשאני לא משחק... אשמח לדעת מה יותר מתאים לצרכים שלי. אשמח גם לקבל הצעות לשינויים אם יש לכם(הבנתי שאולי כדאי לוח אם אחר). תודה! Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪346 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪952 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 HIS ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪848 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1694 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 h…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  20. אני ועוד הרבה אנשים שראיתי שקנו את אחד המחשבים מסדרת הווסטרו החדשה עם כרטיס מסך חיצוני, ונתקלו בבעיה מעצבנת במסך, שחלקים ממנו בקריאת טקסטים וגם משיטוט ברשת היו מרוחים. הבעיה הזאת הציקה מאוד, ואני אתמול פתרתי אותה סוף סוף. הבעיה בסך הכל שלא הורדנו את הדרייברים מהאתר של Nvidia , והורדנו את הדרייבר מהאתר של דל. זה נשמע מובן מאליו, אבל כשנכנסתי לאתר של דל והופיע דרייבר לכרטיס מסך חיצוני הנחתי שזה מספיק. חשוב מאוד ששאר חברי הפורום ידעו על העניין, שיוכלו לתת מענה לאחרים בבעיה הזאת שהפכה לנפוצה.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  21. רציתי לדעת איזה מחשב עדיף לפיתוח תוכנה, הרצת matlab, וכדומה... מבין 2 המחשבים שלהלן: ‎HP Pavilion DV-6520‎ ‎Model‎ ‎DV-6520EA‎ ‎ CPU‎ ‎1.80 GHz Intel® Core 2 Duo processor T7100 featuring Intel® Centrino® Duo Mobile Technology‎ ‎ Memory‎ ‎1024 MB (2 x 512 MB)‎ ‎ HD‎ ‎120 GB (5400 rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280 x 800)‎ ‎ GPU‎ ‎Intel® Graphics Media Accelerator X3100‎ ‎ Up to 256 MB shared video memory‎ ‎ Optical Device‎ ‎Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel® PRO/Wireless 3945 802.11a/b/g Integrated Wireless LAN‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes‎ ‎ Card Reader‎ ‎5-in-1 in…

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  22. Started by Kirma,

צריך רק שילוש חדש (לוח אם, מעבד, זכרונות) על מנת לא לעבור על חוקי הפורום, מלאתי גם את השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, PhotoShop. DreamWeaver, Sony Vegas, Eclipse א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 Crysis 2 Call of duty, far cry3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p …

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  23. מה שכתוב למעלה

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  24. Started by tttig,

שלום, על איזה מחשב נייד תמליצו? . מה התקציב המקסימאלי? - 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר אז לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אינטרנט, סרטים און ליין ועבודה משרדית (office). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ירושלים. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בזמן הקרוב.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום, פתחתי כבר נושא אתמול והחלטתי שאני משנה את הקנייה שלי ללפטופ שהוא לא לגיימינג כי זה פשוט לא משתלם בשיט. אם מישהו יכול להעיר אותי לגבי טיב המחשב לטובת תכנות אני אשמח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג במשהו שעולה על 50 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה משרדית, לראות סרטים לפעמים(שימוש בסיסי בגדול חוץ מנושא התכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר עד כבד -מהי הרז…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.