ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש"ח, שכולל כולל מסך, ככה שהמחשב 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לצערי לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - המחשב בגדול מיועד ללימודים, ניהול רשתות - הקמת סביבת עבודה של שרתים, כמו כן אני מעוניין שהמחשב ישרת אותי לגיימינג, לדוגמא Code ghosts א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - התוכנות שאיתן אני עובד: active directory, vmware, linux ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - כן כפי שציינתי לעיל' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Code ghos…
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
צהריים טובים. אז כמו שרשמתי בכותרת, אני החלטתי לקנות לאחי מתנה ליום הולדת , הבחור פשוט אוהב לראות סרטים עם חברה שלו בחדר, בדרך כלל מה שהוא עושה זה - לוקח את המחשב הנייח שלי ומחבר אותו לטלוויזיה שלו (Phillips 42 Full HD) ואחרי שהוא מסיים לראות את הסרט הוא מחזיר לי את המחשב באמצע הלילה. לאח יש גם מחשב בחדר , די ישן עם חומרה ישנה , וכרטיס מסך דיי טוב 6800 GT (שדרך אגב כבר עשה את שלו, הוא מראה סימנים ירוקים על כל המסך ) מעבד AMD ישן שאני לא זוכר את הדגם שלו ולוח אם MSI שלא תומך ב PCI Express , לכן הוא לא יכול לחבר את המחשב עם כבל HD שיעביר סאונד ותמונה. חשבתי רק לקנות לו כרטיס מסך ולסדר את כל העניין אבל הבנתי שאי אפשר להעביר סאונד גם אם אני קונה כרטיס מסך עם יציאת HDMI , כי …
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, VMWare ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. ה…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה זה אולי נישמע מוזר אבל זה נכון חבר שלי (הוא בן 19) עושה התערבות אם חבר שלו הם מתערבים מי יכול למצוא שני מחשבים בהכי זול שאפשר אז אני צריך שתתנו לי בבקשה שני מחשבים הכי הכי הכי הכי זולים שאפשר ללא ציוד הייקפי אבל שיוכלו לעבוד אז ממש ממש תודה לכל מי שיעזור תזכרו לא משנה עד כמה גרוע זה יהיה הכי זול שאפשר תודה. נ.ב אם זה לא מתאים לפה אז אני מצטער ותנעלו את הנושא.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי אני רוצה ליקנות מחשב חדש.. האם כדאי לקנות עכשיו או לחכות עוד כמה זמן? התקציב שלי הוא 2500-3000 רק מחשב.. בלי ציוד הקפי ושיתאים למישחקים הכי כבדים ..... גם בעוד שנתיים שלוש חייב!: 1}מעבד :DOUL 2 CORE E6400 לא פחות!!! כרטיס מסך טוב לפחות 256 מגה 320 הארד דיסק ויותר מג'יגה ראם ומארז יפה אם אורות מגניבים כאלה.... בבקשה מהר!
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני צריך מחשב למשחקים חדשים וחזקים כמו קול אוף דיוטי 4 או פיפא או גיטיאיי..וגם מחשב לסרטים וכאלה..בקיצור מחשב חזק תשמעו עשיתי סריקה בכל הפורום ובחרתי בערך את המחשב שאני רוצה .. מעבד: intel core 2 quad q6600 כרטיס מסך: Gigabyte Nivida 8800GT G92 512MB DDR3 RETAIL לוח אם: Gigabyte ga-p35-DS3R/L תעזרו לי לבחור L או R זיכרון: Transcend 2GB (2x1gb) ddr2 667/800 תעזרו לי לבחור 667 או 800 דיסק קשיח:WB 320GB SATA 2 7200RPM 16MB WD3200 AAKS צורב: SAMSUNG SH-S203B DVD X20 מארז : צנוע שיהיה טוב אני לא צריך את המפלצות האלה..שיהיה די שקט ספק: אני צריך ספק 450 ומעלה ..זה משנה אם הוא מגיע עם המארז או לא..?! זה בערך המחשב אני צריך עזרה בזיכרון/לוח אם/צורב ומארז.. אל תשנו לי את המעבד כ…
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום ! אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב בלי מסך עד 3000 ש"ח. הצרכים שלי הם: 1)גלישה באינטרנט 2)צפייה בסרטים/סדרות + מוזיקה 3)עבודה מדעית בעיקר תוכנות matlab,mathematica ואופיס latex. 4)שיתוף קבצים 5)תמיכה במשחקים עכשווים...(בלי השקעה לעתיד) מבחינת חומרה עד עכשיו אני רוצה/חושב שצריך: מעבד: לא יודע אם צריך quad core או להשקיע ב dual core מהיר. זכרון: אני חושב ש 4gb זה טוב (שווה להתקמצן על 2 ? ) לוח אם: פה אני לא יודע איזה כדאי לקחת: אני צריך שיהיה עליו כרטיס קול ו lan. כרטיס מסך: לא משהו מפוצץ, שיהיה תמיכה בfallout החדש ו starcraft 2 לכשיצא.לא מחפש יותר מידי ביצועים אלא תמיכה בסיסית. דיסק קשיח: צריך צריך צריך: 500gb נראה לי סביר... מארז+ספק: אני מוכן לשים על זה קצת יותר כסף …
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לחבר מפרט למשחקים ורציתי לדעת אם הוא בסדר,ואיפה אפשר לקצץ קצת? התקציב הוא עד 4K בערך מדובר במשחקים הכי חדשים וכבדים המחשב לא יעבור אובר-קלוק ויעבוד עם מסך 19" אין צורך בצורב,עכבר,מקלדת,רמקולים ומע' הפעלה. שקט חשוב ברמה של 7 (לא קריטי) עיר מגורים - חולון לא חייב אופציה לשדרוג מעבד Intel Core i5-650 Tray ₪843 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-650ay לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪519 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 כונן קשיח Samsung HD103SI Eco Green 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪360 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-1TECOG32M זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪276 כמות:2 http://www.skypc.co.il/…
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין לרכוש בימים הקרוביחם מחשב שישמש כשרת ביתי למטרות למידה. המחשב יריץ מכונות וירטואליות בעיקר וישמש גם כמחשב משרדי . להלן השאלון: א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוךנסות לחסוך לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה שרת שיריץ מכונות וירטואליות (3-4 מכונות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SERVER 2012 R2 שימוש תמידי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אולטרה נייד השימושים שלי הם (במחשב נייד) : YouTube אימייל פורומים באינטרנט מוזיקה (רמקולים פנימיים של המכשיר לא מעניינים אותי, יש לי רמקולים ניידים איכותיים מאד) חשוב לי: שאני לא אצטרך בכל אתר שאני ניכנס לגלגל עמודים לצדדים וכד' בלוטוס אינטרנט אלחוטי טוב אחריות (במידה אם המכשיר מוכר כמכשיר בעייתי) וזהו בעיקרון .. היחידים שמתאימים לי בתקציב זה אלו : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHEAD6727 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCEeePC4G1s הבעיה היא שאלו מכירות אישיות, לאן לדעתכם אני אוכל להגיע הכי נמוך ? בתשלום 1
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אוקי ככה.. אני צריך מחשב הכי זול שאפשר שיריץ פיפא,נבא,cs,פרו אבולושין-קיצר אתם יודעים המשחקים האלה שכולם אוהבים[: המחשב יהיה עם ויסטה כך שיש עדיפות להרבה זכרון.. עכשו נניח ואתם מכניסים מעבד e2140 או בסדרה של e2ccc יש לי חבר עם מעבד כזה והמחשב שלו איטי זה בגלל המעבד?וגם המעבד e140 חזק יותר מסלרון 3.00? ומה אתם אומרים על המובנה 950? חנויות-ksp tms ivory העיקר שיגיע עד הבית או שיהיה ברעננה .. תודה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מחשבDUAL CORE 3800 כולל מסך 17 שטוח רק 3490 ש"ח מארז קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מעבד AM2 3800 X2 DUAL CORE 64BIT אחריות מעבד לכל החיים!! לוח אם PCI-EXPRESS MSI K9N NEO יתרון חשוב - לא משולב כרטיס מסך CHIPSET NVIDIA NFORCE 550 ניתן להשיג גם לוחות ג'יגהבייט ואסוס כרטיס קול 7.1 ( 8ערוצים) כרטיס רשת 10/100/1000 אחריות לוח אם 3 שנים!! דיסק קשיח 160GB SATA2 7200 RPM (WD,MAXTOR,HITACHI) אחריות דיסק קשיח 3 שנים!! ניתן לשדרג לכל דיסק אחר אספקה מיידית. אפשרות לתשלומים. שנתיים אחריות בפריסה ארצית בכל מעבדות אייבורי. אחריות למעבד ולזכרון לכל החיים, 3 שנות אחריות ללוח האם ולדיסק הקשיח זיכרון פנימי 512MB DUAL DDR II 667MHz אחריות זיכרון לכל החיים ניתן להרחבה כונן …
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן, אני אשמח לכמה המלצות לנייד בתקציב של עד 4 וחצי אלף ש"ח.. המחשב אמור יהיה לשמש ללימודים בעיקרון, אבל אני המחשב צריך להיות גם קצת חזק, שיסחוב משחקים ברמה בסיסית ,לפחות את COD4 המסך צריך להיות בגודל 15.4' והסביבה והארדיסק של 320 מינימום. המחשב אמור יהיה להריץ תוכנות כמו CAD וMATLAB ולכן צריך שיהיה מספיק חזק לסחוב את זה מבחינת זיכרון ומעבד... (אהממ אני לא מעוניין בהמלצות על MSI ) תודה יאן.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K + - א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך אז למה לא? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מה שיוצא בזמן הקרוב... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 אינץ' כרגע 1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
באג מוכרים את המחשב הבא: LG K1-323EE 1.73GHz 512MB מפרט טכני: מעבד: Intel® Pentium® M 740 1.73GHz, 2Mb L2cache זיכרון פנימי: 512MB DDR2 Dual Channel ניתן להרחבה עד 2048MB במהירות 533MHz מסך: (XGA 15" (1024x768 דיסק קשיח: PATA 60GB כרטיס גרפי: Intel 915GM (DVMT), up to 128Mb כרטיס רשת אלחוטי: WLAN תומך בפרוטוקול 802.11b/g כונן צורב: (DVD Super-Multi (DVD-R/RW, +R/RW, RAM כניסה לזיכרונות פלאש מסוגים: Memory Stick, MS PRO, MMC, SD משקל: 2.7 ק"ג בלבד כולל סוללה וכוננים מערכת הפעלה: Windows XP HOME מה שמפתה אותי בכל הסיפור זה שיש אחריות לשלוש שנים, בעוד שברוב החברות האחרות זה רק לשנה. מה אתם חושבים? כדאי? יש המלצות אחרות אולי? (התקציב שלי נגמר ב5500 בערך פלוס מינוס)
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
ידיד העלה בפני את התלבטותו הבאה: =============================== בשנה הבאה אני עומד להמצא רוב שעות היום מחוץ לבית ולחזור רק בשעות הערב המאוחרות + בחודש הקרוב אני רוצה לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים-סרטים-אינטרנט, שכמובן ישרת אותי בשנים הקרובות, ברור לי שמחשב נייח חזק יותר בשביל המטרות שלי, אבל האם שוה לי להשקיע עכשיו במחשב ולהתחיל להשתמש בו באמת רק בעוד שנה+? האם יש אפשרות של קניית מחשב נייד במחיר נורמלי (עד 6K) שיוכל להפעיל בצורה סבירה משחקים חדישים? יהיה לי זמן חופשי, רק זה לא יהיה בבית, אם יהיה לי מחשב נייד אוכל להנות ממנו הרבה יותר מאשר מחשב נייח שאני אראה חצי שעה ביום! אם כן, ז"א אפשר למצוא בתקציב הנ"ל מחשב נייד שיתמודד עם משחקים חדשים פחות או יותר (אלה מן הסתם התוכנו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן מחפש מפרט נחמד למחשב משרדי עד 2K עם נטייה למטה מינימום 2 ג'יגה זיכרון + 200GB הר-דיסק תודה רבה לעוזרים. (אם אפשר מחברה מסודרת ואמינה עם אחריות וכו') *כמובן ללא ציוד הקפי וללא מסך.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל אני צריך את המחשב הזה לפחות לשנתיים שלוש במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים החדשים שייצאו והמשחקים שיש כרגע. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אז ככה יש לי הארדיסק ספק מארז וכונן אופטי מה שאני צריך זה מעבד לוח אם זכרונות וכרטיס מסך באלפיים שקל שיסחבו משחקים חדשים בצורה בינונית בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום! אני מבקש מפרט הכי טוב למחיר! צריך מעבד מרובע ליבות? 4G? נאי צריך שיהיה HD לפחות של 500 וכרטיס חדיש 9800GTX (כדאי לחכות לחדשים?) [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300]המפרט לא צריך לכלול מארז יש לי SAGITTA [/size[/glow]] , יכנס במארז 9800GTX ? אשמח אם יענו לי על כל השאלות ויבנו מפרט הכי טוב למחיר
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני קונה לפטופ חדש בעקבות פטירתו בטרם עת של הקודם. הדרישה הכי קריטית שיהיה אולטרה בוק קל עם SSD 256 ו8 ג'יגה זיכרון אשמח לקבל המלצות נוספות מתלבט כרגע בין Toshiba Portege Z30 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=17127 ודל xps 13 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=16438 תודה!
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד sony vaio בארה"ב, ואני מודאג מנושא האחריות הבינלאומית. (עשיתי מחקר קצר בנושא ולא ממש הצלחתי להעלות משהו בחכתי...) האם מישהו שיש לו את המחשב התנסה בתיקון המחשב בארה"ב/בארץ? איך אני יודע אם האחריות הבינלאומית תופסת גם על ישראל? תודה רבה! נדב.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.orange.net.il/isp/19352.html HP Pavilion dv6-1110ej Entertainment Notebook PC המידע הכלול במסמך זה נתון לשינויים ללא הודעה מראש. האחריות .© 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. . המוצר עשוי להיראות שונה מהתמונות המוצגות כלולה בהצהרות האחריות המפורשות, הנלוות למוצרים ושירותים מסוג זה. אין לפרש דבר מתוך הדברים המובאים כאן כאחריות HP היחידה המוגדרת עבור מוצרים ושירותים של יש צורך ברכיבי חומרה מתקדמים או Windows Vista® לא תהיה אחראית לשגיאות טכניות, שגיאות עריכה או השמטות במסמך זה. עבור מאפייני מוצר מסוימים של HP . נוספת http://www.microsoft.com/windowsvista/getready/hardwarereqs.mspx נוספים. לקבלת פרטים, בקר בכתובות Windows יכול לסייע לך לקבוע אילו…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
WAASSSUUUPPP? im in the USA now and im going to buy this sweet little puppy is it worth it or not? what do you think? ;D Inspiron 1520, Intel Core 2 Duo T7100, 1.8GHz, 800Mhz, 2M L2 Cache Midnight Blue Color with Microsatin Finish 2GB, DDR2, 667MHz 2 Dimm 15.4 inch Wide Screen WXGA LCDTrueLife for Inspiron 1520 256MB NVIDIA GeForce 8600M GT 160G 5400RPM SATA Hard Drive Microsoft Windows Vista Home Premium Edition, English DELL RESOURCE DVD,BACK-UP INSP 1520 Integrated 10/100 Network Cardand Modem, for Inspiron 313-8X DVD+/-RW Dual Layer Drive Integrated High Definition Audio 2.0 Intel 3945 WLAN (802.11a/g) Mini Card Integrated 2.0M Pixel Webcam Creative E…
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-