עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ברצוני לשדרג את המחשב הבא : מעבד PIII 667mHz לוח אם ASUS CUV4X-csVIA694-133mHz כרטיס מסך VOODOO 5 5500 ;D זיכרון 128mB דיסק קשיח 20gB מסך MAG 786FD מארז נראה לי ש-MIDI TOWER ספק נראה לי 300W זהו בערך... ***-******-******-******-******-******-******-******-******-******-******-******-*** **עכשיו אני רוצה את עזרתכם, איך אני יכול לשדרג את המפרט הנ"ל למפרט של "מכונת משחקים" ב-כמה שפחות $$$(ירוקים-כסף). ***האם בשביל לשדרג את המעבד והכרטיס מסך לATHLON XP 2200+, וREADON 7900 PRO אצטרך לשדרג עוד דברים ??? כמו ***לוח אם,ספק, מארז ? ****האם לפי ניסיונכם יש "שוק" למוצרי משחב בודדים כמו לוח אם,מעבד ? כלומר האם יש מצב למכור את המעבד הנ"ל בנפרד ואו את ****הלוח אם בנפרד ? **האם לדעתכם…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by Murmur,

שלום, אני מנסה להרכיב מפרט וחושב אולי כדאי בראש שקט לקנות מחשב מותג עם אחריות כוללת לשלוש שנים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=866902 זה מפרט מתאים מבחינת הדרישות באופן כללי. יש סיבה למה לא?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by Ori ZEE7,

לא להציק לגבי זה שהמפרט חלקי, אין לי עוד פרטים. זה מה שמציג המוכר. אם תוכלו להתייחס רק לפריטים המוצגים. Intel I7 2600K 3.4GHZ (אחריות לשנתיים וחצי) Asus P8H61 S1155 (אחריות ל 3 שנים) גוף קירור - Scythe Katana 3 (אחריות לשנה) צורב חדש LG X22 CD/DVD זיכרון - 8GB - Patriot Extrme 2 Divison DDR3 1600MHZ (אחריות לכל החיים) מארז - 210 - Gigabyte Isolo וכן אני יודע שמי שהרכיב את המפרט לא גאון...

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by NikNik95,

יש לי מחשב נייד Acer Extensa 5620z ונשבר לי המסך.. כשחיברתי מסך חיצוני הוא הראה לי במסך החיצוני את תהליך ההידלקות וכשזה נכנס לי לאשף יצירת משתמש (עשיתי שחזור להגדרות היצרן...וואנאבי פרמוט) אז המסך החיצוני נכבה וכתב לי "check cable connection" מה עליי לעשות חוץ מלשלוח את המחשב לתיקון אולי בהגדרות לשנות את מסך ברירת המחדל או משהו כזה.. ואם אין ברירה ואני חייב לשלוח לתיקון אז אם אפשר תמליצו לי על חברה טובה שקרובה למקום מגוריי... (דימונה-ליד ב"ש)..תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by smoker09,

. מה התקציב המקסימלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משמעותי אפשר לפזול לכיוון ה-3.5 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD) ? השימושים העיקריים הם מולטימדיה(תכני HD), גלישה ומדי פעם משחקים כדוגמת call of duty , pes המעודכנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני מתכוון להריץ על המחשב visual studio , java , לא קריטי לגביי זמן העיבוד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כבר כתבתי , בעיקר FPS וספורט -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. מה דעתכם על המפרט הבא, עבור גיימינג קל (משחקי תפקידים ואסטרטגיה) ופיתוח תוכנה האם כדאי להחליף למעבד AMD עם 6 ליבות תקציב שעומד לרשותי כ- 3500 ש"ח מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪873 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪47 לוח אם: Gigabyte GA-PH67-DS3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪386 מארז: Gigabyte GZ-G1 Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN כמות: 1 - מחיר: ₪213 ספק כוח: FSP Aurum 600W Gold 90+ כמות: 1 - מחיר: ₪510 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 קשיח למחש…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by madx,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, כבר רכשתי מעבד Intel Core i5 2500K. אין צורך בכונן אופטי או כונן קשיח בנוסף ל-SSD. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. מעבד E2140 מחיר - 150 ש"ח לוחות אם יש 2 ASUS P5B DELUXE מחיר 230 ש"ח GIGABYTE P43 ES3G מחיר 330 ש"ח (עדין באחריות) זכרונות 1GBX2 של OCZ DDR2 PC2-8500 מחיר 350 ש"ח אחריות לכל החיים של OCZ העולמית. 2GBX2 Corsair XMS2 DDR2 PC6400 מחיר 390 ש"ח אחריות לכל החיים על ידי קורסייר העולמית. כרטיס מסך XFX 4870 עדין באחריות מחיר 450 ש"ח (כרטיס מסך 256 ביט) קריר למעבד Tuniq Tower 120 מחיר -120 ש"ח מארז COOLER MASTER HF922 מחיר 450 ש"ח צורב DVD NEC מחיר 50 ש"ח ספק כח (חדש בן פחות מחודשיים מן הסתם עדין באחריות) CORSAIR TX650M מחיר 550 ש"ח (אחריות 5 שנים) כרטיס קול חדש בן כ 3 חודשים ASUS XONAR D1 מחיר 300 ש"ח (לא בטוח שאני רוצה למכור אותו) מחיר מיוחד לכל החבילה כלל 2 הלוחות אם (שיה…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. ראיתי את המחשב הזה בסביבות ה-5600 שקל (כולל ההרחבה ל-1GB) בעיקר איך הוא מול HP Pavilion DV5269EA (מעבד T5500 וכרטיס GeForce Go 7400, עם תוספת של שנתיים אחריות עולה 6700 שקל) ומול Dell Inspiron 6400 (מעבד T7200 וכרטיס X1400 Mobile, עם תוספת ל-1GB זכרון עולה 6800 שקל, בתשלומים בסביבות 7000) מבדיקות של דגמים אחרים של Champion אני מבין שהם מגיעים עם שנה אחריות, למי שיודע - האם יש אפשרות להרחיב את האחריות? הדבר הכי מושך ב-Champion הוא הגודל (12" ומשקל 1.95KG) לעומת ה-15.4" רחב של שני הדגמים האחרים הפחות מושך זה החוסר היכרות עם המותג והכרטיס הגרפי (GMA950 המשולב)

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K , לא יכול לחרוג מזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי יהיה תכנות ווירטואליזציה, מעבר לזה אני משחק בקטנה משחקים כמו lol , fortnite, ועוד משחקים קאז'ואל כזה אז כרטיס מסך ייעודי יהיה נחמד אבל ממש לא צריך איזה RTX מטורף או משהו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלו…

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by zone glide,

יש לי מחשב בן 6-7 שנים שמבוסס i3 ישן ואני רוצה להחליף אותו.. בעקרון חשבתי לחכות לדור החדש של הרייזנים ואז לקנות את המחשב כדי להעלות עוד את הפער ולקבל משהו יותר טוב וחזק.. הקטע אבל גם שאני חושב שאם אני אקנה דור חדש שכזה אז שווה גם לחכות לכרטיסי מסך חדשים וכנראה הם יתעכבו.. בנוסף.. אני אומר לעצמי אולי אם כבר לקנות הכל חדש אז גם לעבור ל-ddr5 אבל הבעיה שכרגע אין צפי בשבילו.. מתי לדעתכם הזמן המתאים לקנות את המחשב? מספיק רק לחכות לדור המעבדים וזהו?

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by Jiddu101,

שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3,Crysis 2,SC2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מתכוון לקנות מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

13. שלום כולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחשב שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית ותלת מימדית). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15" ומסך מבריק. * רזולוציית המסך? Full HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצויה מקלדת מוארת - אם אפשרי. חובה מקלדת מלאה. * משקל רצוי? חשוב - כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, לפחות 8 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA ,USB3 ,HDMI * Bluetooth - לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 2TB, ואם אפשר בנוסף SSD של 128-256GB למערכת הפעלה. * כונן אופטי? DVDR * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ל…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. שלום לכולם אחרי שנים של חוסר פעילות בפורמים חזרתי ובגדול ! לא באמת .. אני חסיד גדול של כפתור חפש, אבל טרם מצאתי פתרון. אז אחרי החפירת הקדמה... אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש . יש לי דודים אמריקאים אסליים שמגיעים מארה"ב חודש הבא. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים במיוחד), צפיה בסרטים. * גודל המסך : 15.6 מסך מאט או 17.3 * רזולוציית המסך : HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט : סטנדרנט קבלן * משקל רצוי? לא משנה ... לשימוש ביתי בלבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth : רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 ג'יגה * כונן אופטי? רצוי - לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Pentium 4 3.06GHz HT 512K 533MHz 3,924 ש"ח 1 Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 854 ש"ח 1 GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel 952 ש"ח 1 Maxtor 80GB 7200RPM 640 ש"ח 1 Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO 2,048 ש"ח 1 CREATIVE VIBRA 128BIT 4.1D 125 ש"ח 1 ARTEC X 56 RETAIL 144 ש"ח 1 SONY CDRW 52X24X52 RETAIL 399 ש"ח 1 Mitsuni floppy 1.44 57 ש"ח 1 3R SYSTEM AIR Blackהמארז החכם בעולם 456 ש"ח 1 Antec 350 Watt 433 ש"ח 1 FLATRON 19 F900B 1,875 ש"ח 1 hp psc 2110 all-in-one 1,235 ש"ח 1 Creative Inspire 4400 (4.1) black 535 ש"ח 1 S…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. שופרסל יצאו במבצע לשלושה ימים עבור מחשב נייד Lenovo G570-4334-6FG במחיר של 1990 ש"ח עם המפרט הבא:מעבד: Intel b940, זכרון: 4G, דיסק: 500GB, שנה אחריות יבואן האם מישהו מכיר את המחשב? האם עסקה כדאית? אשמח לחוות דעת עליו

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4000 ש"ח, חריגה עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי מהמחשב הקודם ספק seasonic m12II bronze 620W , לא יודע אם אפשר להשתמש בו או לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6 מתוך 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא, ללא הרכבת המחשב בחנות, מרכ…

18. שלום לכולם, אחי הקטן התחיל ללמוד גרפיקה וברצוני לצ'פר אותו במחשב נייד. לפי מה שהבנתי מחשבי מק הם הפיתרון הכי טוב לנושא זה. התקציב שלי הוא בסביבות 5000 ש"ח עם אפשרות למתוח קצת אם ישנה תועלת ממשית בכך. מטרת המחשב הוא לעבודה גרפית עם תוכנות כגון: פוטושופ, freehand, dream weaver, flash בגלל שזה מק אין לי כל כך אפשרות של בחירת חברה אבל רצוי שהוא יהיה קומפקטי וקליל, אך עדיין נוח לעבודה מסוג זה ועם זמן סוללה סביר. דיסק לא חייב להיות גדול אם יש צורב והיה נחמד אם יהיו את כל יציאות התקשורת המתאימות (אלחוטית, בלוטות', פיירוויר) ויציאת DVI/VGA למסך נייח. בגלל שלי או לאחי אין ניסיון עם מחשבי מק וסביבתם אני קצת חושש מכך אך הבנתי שישנה אפשרות להתקין עליו WINDOWS, אולי לא בשביל העבודה ה…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by יוסי כהן,

שלום, איך צורך לכתוב להסביר יותר מידי לדעתי מיותר ולא נכון בעליל. כל שיטת העזרה פה שגויה. מה שצריך לשאול לדעתי 1. תקציב 2. למה מיועד המחשב? 2 אופציות גיימר או לא. 3. מארז שקט או שלא. מעבר לזה פשוט מיותר. אני גיימר כבד משחק בכל המשחקים החדשים שיוצאים איך צורך לכתוב. הכל הכי חדש. משחק על 3440X1440P כעור של דל על 143 הרץ 34 אינץ. מחשב שקט לא מדבר אליי בכלל. לשלם על לוח אם 1200 שקל זה גניבה. כל החיים לוחות האם עלו 500 שקל מעבר לזה זה גניבה. המחשב הישן שלי: AMD Ryzen 7 2700X B450 AORUS M NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - ר…

20. צריך עזרה במפרט התקציב שלי עומד על 7400 ש"ח ואני לא יודע איזה מערכת לקחת הנה שתי המערכות האחת עם מעבד יותר חזק והשנייה עם כרטיס יותר חזר בבקשה תגובות שתי המערכות לא כוללות ספק ומארז ולא מתוכנן OC ודרך אגב המחשב מיועד למשחקים המערכת הראשונה: ונמצא בסניפים. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3500+ (S-939) 1 2390 2390 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ AV8 (s939) sata,GBL 1 690 690 זכרונות? DDR 500 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 2 610 1220 כרטיסי מסך? MSI כמות מחיר סה"כ RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 1290 1290 דיסקים קשיחים? MAXTOR כמות מחיר סה"כ 160GB (8MB) SATA 1 730 730 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.4…

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by RoronoaZoro,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Illustrator וPhotoshop . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי . 4. האם…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by HeX0R,

חבר שלי רוצה מחשב לבית. שיוכל לראות סרטים על הפלזמה, לצרוב דברים, לגלוש באינטרנט וגם לשחק במשחקים פשוטים. וכל זאת בתקציב של 3, כולל מדפסת. אז לקחתי את הפרט שיש פה בפורטל ושיניתי אותו מעט. מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 420 לוח אם SocketAM2 - NVIDIA nForce® 570 Ultra- ASUS M2N-E - Heat pipes - 3Y Warranty 520 זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 460 דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - 3Y Warranty 360 צורב DVDRW BLACK LG H62N OEM DVD-RAM 2 YEAR WARRANTY 180 כרטיס מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8500GT 512M…

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. שימושים עקריים: אינטרנט, אופיס, SPSS. לא מעבר לזה. משחקים- משחקי רשת. בשביל השימושים שלי מה חשוב יותר כמות זכרון או איכות מעבד? אני מעדיף יותר מ 2 ג'יגה. אשמח להמלצות. מה שהספקתי לראות זה משהו כזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5982&CatCode=3 תודה!

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by שניצל,

שלום לכולם, המחשב של חברתי מסוג Acer 3810T מסרב להידלק. מדליקים אותו, רואים את מסך הכניסה (איפה שאפשר ללחוץ F2 כדי להיכנס ל-bios או F8 כדי להיכנס לתפריט ההפעלה של windows), אבל מיד אחרי זה יש הודעה כזו: Check cable connection! PXE-M0F: Exiting Intel PXE ROM. No bootable device -- insert boot disk and press any key לפעמים אין את ההודעה וסתם יש מסך שחור. הצלחתי פעם אחת לגרום לו לעלות ב-safe mode ואז הוא הציע לעשות תיקון, אבל זה לא עבד. מה אפשר לעשות?

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. שלום רב לכל משתתפי הפורום היקרים, וברוכים הבאים לתת פורום מחשבים ניידים. אם אתם מעוניינים לרכוש מחשב נייד חדש אבל אתם לא כ"כ מתמצאים בתחום ואתם זקוקים לעזרה, או שיש בידכם הצעה למחשב נייד ואתם מעוניינים בחוות דעת, תוכלו תמיד להגיע לכאן, לפורום מחשבים ניידים. זהו הפורום המתאים בשבילכם. משתתפי הפורום האחרים ישמחו לעזור לכם כמה שיוכלו ועד כמה שניתן. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. גודל המסך? 4. משקל רצוי? 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6. יציאות מיוחדות? 7. בלוטות? 8. גודל מינימלי של כ…

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים