עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Daniel_Mil,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעקר סרטי HD, קצת CS6 לעריכת תמונות בסיסית. קצת פיפא 2012 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 2012, לא על הגדרות גרפיקה גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3.…

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. 4200 שקל בלי חריגות צריך את מלוא הציוד ההיקפי שזה עכבר מקלדת ורמקולים ומסך LCD 19 אינצ' למשחקים בעיקר והורדות המחשב יפעל הרבה.. דחוףףףףף ברמות.. תודה==]

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by moshe191,

שלום, אשמח לעזרה בבניית מחשב גיימינג שיחזיק לי לכמה שיותר שנים ב4000 שקלים. אני מעוניין שהמחשב יריץ משחקים גם בשנים הקרובות, גם אם זה לא יהיה על high אבל שלא יהיה על potato. תודה רבה.

4. שלום לכם פורום המושיעים שלי, הפעם מרכיב מחשב לאחיין שלי שהוא סטודנט מצטיין אז מבקש ממכם לפרגן במפרט מכל הלב 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 ושאר ה- FPS-ים. AC4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-24" תלוי מה נכנס בתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by was955,

אני מביא את הבאנדל הזה Intel Core i7 4960X Extreme 3.6Ghz 15MB L3 Cache s2011 - Box Asus X79-DELUXE Intel 530 Series SSDSC2BW180A401 180GB SSD Sata III Crucial 16gb kit 2X8GB ddr3-14900 240 -pin נשאר לי מארז + ספק + כרטיס מסך + דיסק קשיח רגיל + סט מקלדת עכבר +צורב DVD מה אתם מציעים למערכת המפלצתית הזו 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ל(מארז + ספק + כרטיס מסך + דיסק קשיח רגיל + סט מקלדת עכבר +צורב DVD) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בניית אתרים ועריכת גרפיקה פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריו…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. שבוע טוב, ביום שני הזמנתי מחשב חדש בשבילי לשימושים רבים כמו גיימינג קל וכבד מדי פעם, גלישה אינטרנט וסרטים. מה דעתכם? : מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box ₪843 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ965FBGMBOX לוח אם Gigabyte GA-870A-UD3 ₪542 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950810 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪296 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ כונן קשיח Corsair SSD Force 2.5" 40GB SATA2 ₪672 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CSSD-F40GB2 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-8-7-24 Eco ₪483 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pi…

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. חברה אני ממש צריך עזרה קניתי לפני יומיים מחשב נייד חדש מבית asus וראיתי שיש לי עדכון של הכרטיס מסך שלי שהוא: nvidia geforce gt 740m והוא מנסה להתקין את הדרייבר החדש והוא לא מצליח עשיתי לפי אחד המדריכים ברשת דרך תוכנת driver sweeper והבעיה שהוא לא הסיר לי את כול הדרייבר הקודם חסר עוד איזה 3 קבצים בהסרה והוא לא מסיר לי אותם ועכשיו אני לא יודע מה לעשות הוא עדיין לא מביא לי להתקין את העדכון החדש של הדרייבר ממש ממש תודה למי שעוזר למה זה באסה ככה לקבל במחשב חדש...

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוטב שלא 2. מה שימושי המחשב - גיימינג - ממינקרפט, אנדרטל ועבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 17 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - בינוניות 3. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. היי, אני מחפש מפרט למחשב נייח. התקציב הוא בין 3000 ל- 4000 ש"ח. השימוש הוא בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה, גלישה באינטרנט, לפעמים תכנות ב- visual studio ו- intellij. גיימינג לא רלוונטי בכלל. כרגע עובד עם מסך 23'' עם רזולוציה טבעית של Full HD (1080p) 1920 x 1080 (ממש צפציפית Samsung SyncMaster BX2335 LED - LED monitor - 23"). אם התקציב יהיה יותר קרוב למינימום אשקול לקנות מסך חדש (כמסך נוסף), פחות קריטי בטווח הקרוב. (כן אשמח להמלצה על מסך 25'' שיתאים למחשב, עדיף עד 1500 ש"ח). אין צורך בציוד היקפי. השקט חשוב כיוון שהמחשב נמצא בחדר שינה. לא מתוכנן אוברקלוק. צריך לכלול וינדוס 10. צריך צורב. הקנייה מתוכנן עד סוף השבו…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by lirjeh,

אהלן חברים פתחתי כבר אשכול לפני פסח לגבי מפרט, וכבר עבר זמן מאז ואני מאמין שהחומרה התעדכנה קצת מאז. אני רוצה להרכיב מפרט וללכת כבר בימים הקרובים להזמין. אז ככה... יש לי עד 6000 ש״ח חשוב לא לחרוג מזה המחשב אמור לשמש בעיקר לגיימינג. וכל השימושים שמסביב כמובן אבל לא יודע כמה זה רלוונטי כמו מוזיקה וגלישה באינטרנט וכל זה. לא חשוב לי אם המארז ירעיש, יהיה מכוער, יפה, לא משנה לי העיקר שהמחשב יהיה הכי טוב שאפשר להוציא מהתקציב הזה, מבחינת יעילות וביצועים. תתפרעו עד כמה שניתן אני צריך מפרט מלא, כולל מסך. בנוגע לעכבר ופאד ומערכת סאונד, לא צריך לכלול, אני כבר אעשה בדיקה וארכוש את זה בנפרד. אז מפרט מלא כולל מסך עד 6000, גיימינג. תודה מראש חברים! :-)

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. כמו שציינתי בכותרת אני מעוניין לקנות מחשב HTPC, פעם היה לי תכנון, אבל זה לא יצא לפועל, עכשיו TMS קיבלו לוחות אם שבניתי עליהם. אז כמיטב המסורת... השאלון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (אבל אם זה לא הכרחי, אז אפשר לחסוך). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח, לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים (FHD 3D בעיקר) ומעט מאוד גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מתוכנן נכון לעכשיו משהו רציני, א…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. שלום, שבוע הבא אני ינצל הזדמנות שאני נמצא באילת על מנת לקנות מחשב נייד חדש. השימוש העיקרי של המחשב זה גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים לא יהיה שימוש כלל של משחקים ככה שאין צורך עם כרטיס מסך מפוצץ יותר חשוב שהמחשב ירוץ חלק בלי תקיעות. הארד דיסק גדול גם יתן לי עדיפות למחשב. התקציב בגדול 2000-2200, עדיפות לאייבורי\KSP. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. היי! אני מתכוון לעבור דירה בקרוב ומכיוון שכל הציוד שלי נשאר בבית אני צריך המלצות לקצת אלקטרוניקה לבית החדש. הדברים מאוד בסיסיים- מחשב לאינטרנט, למוסיקה ולסדרות (כולל מסך, מקלדת, עכבר). משהו נורמטיבי, לא חייב להריץ גיימינג, רצוי שתהיה לו יכולת להריץ דברים בסיסיים (פרו, פיפ"א). חשוב חשוב- שאוכל לחבר אותו לטלוויזיה. מתכוון לקנות חדשה שאתה על הקיר, סביבות 30-40 אינץ'. אם למישהו יש המלצות לדגמים וחברות זה גם המקום. חשוב חשוב- רמקולים. אני רוצה לחבר באיזושהי צורה את הרמקולים לטלוויזיה ולמחשב. איך עושים את זה? אילו חיבורים אני צריך לוודא שיש בשניהם והאם אני צריך להתארגן בצורה מיוחדת? חשוב לי גם לקבל המלצות לערכות של רמקולים (2 או 5). השאיפה היא שכל הסיפור יסתכם בכמה אלפי שקלים ב…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. מחיר : עד 4000 באילת. * מטרות המחשב? עבור סטודנט להנדסת בניין. שיריץ אוטוקאד, REVIT, וכל שאר התוכנות חלק בלי תקיעות. * גודל המסך? 14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?- לא * משקל רצוי?- רצוי שיהיה קל כמה שיותר, כי אני צריך להסתובב איתו כל היום על הגב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)- לא * Bluetooth?- לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)- כמובן שאעדיף SSD, אבל ראיתי שיש SSHD, קצת לא מבין איזה עדיף, האם 8giga sshd מספיק מה…

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 5K ל-6K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פוטשופ, קצת PREMIERE, קצת גיימינג קל (FIFA), וכמובן משרד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא שיקול מרכזי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? קל - 14"? (יחובר למסך חיצוני) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…

16. Started by Pure-Gold,

שלום, לחבר שלי יש מחשב נייד מדגם Gigabyte w566n וכרטיס מסך nvidia gforce 8400m gs. הוא נתקל בתופעה הבאה (ראו קישור): http://i.imgur.com/gKRob.jpg הוא ניסה להתקין את הדרייברים העדכניים של nvidia וכמובן שזה לא עזר. כמו כן הוא מדווח שזה לפעמים מרצד. בנוסף לפעמים בניסיון להעלות את חלונות הוא נתקע באמצע ורק לאחר המתנה מסויימת (כאשר המחשב כבוי), ניתן לשוב ולהדליק את המחשב מחדש. עושה רושם שהכרטיס מסך נדפק מהחום ואולי עוד כמה דברים. מה כדאי לו עוד לבדוק לפני שהוא שולח אותו למעבדה? ולאילו מעבדות אמינות כדאי להפנות אותו עם המחשב הנ"ל? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. שלום לכולם... אז ככה חבר שלי עומד לקנות מחשב והתקציב שלו זה 7,000 ש"ח (כולל הכל: עכבר, מקלדת, מסך ורמקולים) ולמחשב לא צריך oc אז ככה שלא צריך גוף קירור או עוד מאווררים נוספים. המפרט הוא: מעבד: AMD Athlon XP 2500+ Barton לוח אם: Epox 8RDA NVIDIA nForce2 זיכרון: Winboand DDR-RAM 512MB 3200 ארד דיסק: Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer כרטיס מסך: ATI Radeon 9600 PRO 128MB DVI Retail כרטיס קול: Hercules Fortissimo III 7.1 כונן דיסקטים: Teac 1.44MB 3,5" Floppy Drive דיוידי: Toshiba 16/48 Bulk - Black צורב: Lite-On 48/24/48 Black Retail מסך: 17" LG F700P NEW Flatron Monitor + USB Hub מקלדת: Microsoft Multimedia Keyboard עכבר: Microsoft Intellimouse Optical USB רמקו…

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. לפני שבועיים קניתי לפטופ של HP DV6186EA ורציתי לכתוב כאן את דעתי עליו ... http://www.ctm.co.il/product.asp?id=731 נתחיל עם חסרונות: 1. מסך: החיסרון הכי גדול של המחשב הזה הוא המסך, אני לא מבין בכל הטכנולוגיות החדשות של המסכים המבריקים, אבל בוודאות אני יודע שהמסך של HP לא נוח לשימוש (מניסיון של שבועיים) אולי ככה זה אמור להיות אבל אני יודע שזה מעצבן, אני רואה השתקפות של עצמי, הצבעים משתנים. לפעמים אני לא רואה את הצבע האמיתי ואני צריך להזיז את המסך על הציר שלו כדי לקבל את הצבע האמיתי. אני ממש מאוכזב מזה... 2. אין חריץ פנוי לזיכרון: מתוך התעניינות למקרה שאני ירצה להוסיף זיכרון פתחתי את הלפטופ מלמטה וראיתי אין מקום פנוי בשביל עוד זיכרון. מסתבר שהזיכרון עובד בדואל (ראיתי כאן וי…

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. שלום , אחרי אחרי חקירה וחפירה כולל פה באתר בחיפוש מחשב נייד לתלמיד עבור עבודות ,אינטרנט וצפיה בסרטים יש 2 מועמדים סופיים. התקציב עד 3500 . המועמדים Lenovo e490 https://www.pc365.co.il/product-19077-Lenovo_ThinkPad_E490_20N8000RIV_הפעלה_יבואן_רשמי_במלאי או dell vostro 5481 https://www.pc365.co.il/product-18621-Dell_Vostro_5481_V5481_5152_במלאי שניהם זה הדגם עם מערכת הפעלה . אם נלך על הלנובו ניקח עוד שנתיים אחריות. ה dell כבר מגיע עם 3 שנים הלנובו עם 3 שנים אחריות יעלה כ 250 ש"ח יותר מה Dell. הדל עולה 3225 והלנובו 3469. השאלה אם יש הצדקה לשלם עוד 250 ש"ח עבור הלנובו ? כדי לבלבל - יש אולי עוד מועמד ששוה ל…

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by YanivRot,

אני מעוניין לקנות את המחשב הזה - אני בתקציב של 10-11 אלף שקל לקנייה באילת. רציתי לדעת האם אמור לצאת דגם חדש בקרוב מכיוון ואנחנו כבר בספטמבר.. אני הכי יתבאס בעולם לקנות מחשב ב10 אלף שקל וחודש אחרי יצא דגם חדש. תודה :).. נב: המלצות\מסקנות על המחשב?

21. Started by Klayhamn,

שלום, כמו שכתבתי בפוסט אחר - הזמנתי את ה-UL30A של אסוס והוא מעולה הבעיה היחידה כאמור היא זמזום מעצבן שהוא משמיע כל פרק זמן מסויים - שנע בין 15~30 דקות הזמזום הוא לעיתים חלש וממושך, או חזק וקצר אני חושד שמדובר במאורר, כי הוא והכונן הקשיח הם שני הרכיבים הנעים היחידים בנייד (אין לו כונן דיסקים). יש למישהו מושג איך אני יכול לוודא שמדובר במאוורר - ויותר מכך - מה לדעתכם הבעיה או איך ניתן לפתור אותה? האם לדעתכם כדאי לפנות לרונלייט היבואנים הרשמיים כדי שיבדקו את המכשיר - או שמישהו מכם מכיר איזה טכנאי/מעבדה נורמלית שאפשר לגשת אליהם עם המחשב ועל המקום הם יעיפו מבט? (אני יוצא מנקודת הנחה שאני עצמי לא יכול להגיע למאורר בלי לפתוח את המארז כולו, מה שלא כל כך מתחשק לי לעשות) מה שבאמת מע…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. אין צורך בציוד היקפי יש צורך בשקט כשהמחשב לא במאמץ לא יהיה אוברקלוק עכשיו אני הולך לקרוא את הדיון FAQ כי לא הייתי בפורום הזה הרבה זמן 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר לנצל כמה שצריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10 אחוז, לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית בעיקר: תמונות ווידאו, לא עושה תלת מימד. בעל המחשב אוהב Quadro של NVIDIA א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעל המחשב הולך להתפרנס ממנו - כלי עבודה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…

23. Started by jetstream,

. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V LEAGUE OF LEGENDS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות או בינוניות מעדיף לחסוך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

24. Started by Ayelett,

היי, מה ההבדל בין סדרת לנובו יוגה 500 ללנובו יוגה 3 פרו? ומה דעתכם עליהם באופן כללי? לא כ"כ מבינה במחשבים ניידים ולפי מה שראיתי שני אלה הכי מתאימים, אבל יוגה 3 עולה כ1000 ש"ח יותר אז אני מנסה להבין מה השוני המהותי ביניהם. נציין רק שאני סטודנטית, שימושים רגילים (אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים...). http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=901453,902105 תודה

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  25. שלום, מחפש המלצות לנייד קטן (12-10", אולטראבוק?) לסטודנטית עד 2000 ש"ח למטרת: אופיס ואינטרנט, השימוש הכי כבד יהיה matlab מבחינת מדיה - לא אמור לשמש כמדיה סנטר אבל הציפייה היא שיוכל לנגן full hd בלי לגמגם (משהו שהייתי מצפה מכל מחשב בן ימינו) הדרישה החשובה ביותר כאן היא שיהיה קל משקל ככל שאפשר (ולכן גם ההגבלה בגודל המסך) מעבד לכך אין העדפות מיוחדות (והתקציב בכל מקרה לא מאפשר יותר מדי גמישות) חשבנו על Lenovo IdeaPad S20-30, ומצאנו שיש שני דגמים http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=893459 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=889519 ההבדל הוא במעבד n3540 vs n3530 ואם יוחלט על הדגם הזה אז ניקח את העסקה הזולה יותר (ההבדלים מינוריים באמת, וגם במחיר) אשמח לשמוע מה…

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים