עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, פירקתי את הכיסוי האחורי של המחשב לכמה ימים. כעת, אינני מוצא את הברגים ועלי לקנות חדשים. מידת המברג הנה Torx T5, אך לא מצאתי מידע באינטרנט על מידת הברגים. אשמח למידע נוסף בעניין. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שלום רב חברי הפורום אני מעוניין בעזרה שלכם בבחירת הרכיבים הטובים ביותר עד 5000 ש"ח עם כרטיס מסך לא פחות מ 1070ti אשמח לעזרתכם האדיבה במציאת המפרט הטוב והמאוזן ביותר סתם לדוגמה מפרט שהכנתי מאתר שנקרא ולקום https://www.wellcom.co.il/4545 איך המפרט הזה פחות או יותר אשמח לתיקונים בהצעה שהכנתי והמלצת חנויות אמינות בתודה מראש כמובן

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. אני מעוניין בעזרה הנושא של בניית מחשב לסלון אני מעוניין להשקיע לא יותר מאלף שקלים לנושא מה שאני מעוניין שהיה לפי חשיבות 1) ממויזקה שישמיע מוזקה מהאינטרנט או מהמחשב שלי (היה מחבר ברשת חוטית) 2) יש לי כבר HD ישן לכן לא צריך HD לא צריך DVD כי הDVD היה על המחשב האישי שלי ושוב הם מחוברים ברשת מהירה 3) מארז כנראה שצריך לקנות...שוכב. 4) לוח אם ומעבד ...אפשר להסיג יד שנייה מחשב ישן פנטים 4 או ללכת על חדש כבר? 5) כרגע שהיה לו כרטיס קול פנימי על הלוח אם 6) שלט יש לי 7) סרטים באיכות סבירה לא מעוניין ב FHD 8) יוריד סרטים סדרות. מה אתם חושבים ? רבותי ?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. שלום לכולם, בעקבות כמה שיחות עם חברים, יצרתי קשר עם פנדה והצעתי אופציה לקנייה קבוצתית של זכרונות למחשבים ניידים. לאחר מספר מיילים נענתי לחיוב והצעת המחיר שלו היא כזאת: זכרונות KINGSTON יבואן רשמי תגה 667 - 109 שקל 800 - 115 שקל זכרונות SAMSUNG 119 - 667שקל 800 – 129 שקל זכרונות OCZ 120 - 667שקל המחירים מדברים על סטיק אחד, של 2GB, במהירויות הנתונות לעיל (למי שלא הבין מדובר על DDR2). כמובן שאפשר להזמין כמה סטיקים שרוצים לאדם, אם אתם מכירים אנשים נוספים שצריכים או חושבים על זה, מציע לכם לומר להם את זה (אם בא לכם תבדקו בזאפ, ותגלו שיש הפרש מחירים די גדול בין ההצעות). מבחינת איסוף הסטיקים, יהיה ניתן לאסוף בכל אחד מהסניפים שלהם, בהנחה שלא יהיה מדובר על בן אדם א…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. מישהו בעבר הזמין מחשב? כמה משלמים בתור מע"מ ומכס אם יש? והאם הייתם צריכים ליסוע לבית המכס בת"א כדי לשלם? או פשוט לאסוף מהדואר? תודה על התשובות! אני שוקל להזמין EEE PC 1000H עולה 550 דולר +55 דולר משלוח.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  6. Started by drorion,

בניתי היום את המפרט הראשון שלי, תרשמו לי אם הכל תואם להכל וזה יעבוד כמו שצריך מארז Fractal Design דגם Define R4 USB 3.0 כולל 2 מאווררים 14 ס"מ בצבע לבן ספק כח Corsair דגם CP-9020060-EU הספק 600W Modular כולל Active PFC לוח אם Asus דגם Z87-A צ'יפסט Z87 תושבת 1150 מעבד Intel Core i7-4770 Haswell 3.4GHz Box כולל מאוורר מאוורר למעבד Noctua דגם NH-U9DX i4 תאימות למעבדי Intel דיסק קשיח Western Digital Caviar Red WD20EFRX 2TB SATA3 / SATA2 דיסק Kingston SSD דגם V300 SV300S37A/120G נפח 120GB ממשק SATA3 / SATA2 זכרון G.Skill 16GB DDR3 1333MHz דגם F3-10666CL9D-16GBXL צורב LG דגם GH24NSB0B ממשק SATA כרטיס מסך Zotac דגם Nvidia GeForce GTX760…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום חברים, לאחר בדיקה ארוכה ומייאשת מול יבואנים, חנויות, EBAY, הגעתי למסקנה הסופית שני המפרטים הללו. אז.. מה כדאי? לאחר בדיקה כאן בפורום ראיתי הצעת מפרט זה של חברת RSM: "Intel Sandy Bridge Core i3 2120 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 65W Tray ThermalTake CLP0514 Socket 775 מאוורר ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET Elixir 4GB DDR3 1333Mhz WD 500GB 7200RPM 16MB Sata3 AAKX WD5000AAKX XFX ATI Radeon 6850 HD-685X-ZNDC 1GB GDDR5 XXX Edition LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black צורב ANTEC NSK4450B Midi VP450 450Watt Black ללא מערכת הפעלה סה"כ: 2754 כולל מע"מ" אתמול שלחתי ל- IVORY את המפרט הנ"ל עם ההצעת מחיר הנוכחית - וקיבלתי את ההצעה הזו מנגד: להלן המפרט: מארז ARCT…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. שלום רב, אשמח להמלצה למחשב נייד שמיועד למישהי שרוצה לנהל אתר אינטרנט של העסק 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500 ש"ח, עדיף כמה שפחות אם אין צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניהול אתר אינטרנט, בעיקר גלישה, צפיה בתכני וידאו ומידי פעם עריכה של סרטוני וידאו קצרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אולי לחבר לו מסך (-אשמח גם להמלצה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ל"ר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ל"ר 6. האם מתוכנן אוברקלוק…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by Cyb3r,

טוב, אני יודע שכבר היה על זה דיון, אבל כבר הקפצתי אותו ואם אני אעשה את זה שוב אני באמת שעובר על חוקי הפורום. החלטתי לשחרר קצת את הנושא של אוברקלוק, אבל שלא יגביל אותי באוברקלוק מקסימלי של 30-50% אני רוצה שהמחיר יהיה מקסימום 11700, במה אני יכול להוריד חוץ מהמעבד והכרטיס מסך כדי להגיע? בינתיים זו התוצאה, - כבר שלחתי מייל ללוגיק, הכפול ליבה 3800 אמור להגיע בקרוב - בקשר לכרטיס מסך, כל מה שאני רוצה ממנו זה שיריץ משחקים על מקסימום ברזולוציה הכי גבוהה של המסך, אני לא צריך קצב פריימים מטורף לכן אני לא צריך איזה מסך CRT שמגיע לרזולוציות דמיוניות - ברצוני לצמצם את החריגה כמה שיותר, אבל בלי לפגוע במפרט יותר מדי. (כלומר להשאיר את הכונן הקשיח המעבד וכרטיס המסך) - אני שוקל…

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. שלום לכולם , אני מעוניין במפרט למחשב משרדי שיריץ window 8.1 + יישומי אופיס ודפדפן. אני רוצה שהמחשב יהיה חזק מאד במטרה שיחזיק לפחות 3-4 שנים בלי סימנים של האטה. לצורך בניית המחשב יש לי מארז Gigabyte Poseidon לינק למארז : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2149#kf כמו כן , מן הסתם לא צריך כרטיס מסך חזק , אבל מצד שני אין אילוץ ל on board כי יש לי גם כרטיס powercolor radeon 4850 ישן שיכול לרוץ עם המחשב הזה. בנוסף יש לי ספק FSP-400W חדש שמורכב במארז הזה (atx - 400pnr). וכן , הוא הצליח להחזיק את הכרטיס מסך הזה כמה חודשים בלי בעיה. ולא יודע כמה זה רלוונטי לתצורת המעבדים החדשים אבל יש לי גם מאוורר Freezer pro 7 (סוקט LGA775 ) בקיצור מה שאני מחפש זה …

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by skylink,

היי, בתהליך מחשבתי לגבי רכישת מערכת חדשה לגיימינג, תקציב באזור ה6.5-7 א'. יש כבר SSD של 500 ג'יגה (יש גם של 120 למערכת אבל הוא ישן מאוד). כרגע גיימינג ב1080 אבל רוכש לטווח ארוך אז כנראה שעם השנים יעלה. http://www.rsm.co.il/product.asp?u=בנה-מחשב&product_system=1035 אשמח לשמוע את דעתכם, עיקר ההתלבטות היא ברמת הלוח אם, זכרונות ומארז (מחפש מארז פשוט בלי אורות וקשקושים), כמו כן לא מתכנן אוברקלוק אבל הבנתי שהמאוורר שמגיע עם המעבד רועש בטירוף אז גם על הגדר בנושא הקירור. רב תודות.

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by אוריפ,

אנחנו על סף הזמנה של מחשב חדש לצרכי משחקים (FAR-CRY וכו'), אופיס ואינטרנט. המפרט צריך לכלול הכל (כולל מסך 17" LCD) למעט רמקולים. הנה מה שאני חשבתי עליו: 2803 Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Silver Screwless 299.99 ¤ 1 299.99 ¤ 1 994 Lite-On 52/32/52 Black CD-RW 174.65 ¤ 1 174.65 ¤ 2 571 AMD Athlon XP 2600+ Barton 512K, 333 Mhz BOX CPU 627.54 ¤ 1 627.54 ¤ 3 1489 Toshiba 16/48 Bulk - Black DVD-ROM 189.98 ¤ 1 189.98 ¤ 4 2443 Citizen/Sony Black 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 5 3847 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 402.57 ¤ 1 402.57 ¤ 6 1179 Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 140.00 ¤ 1 140 ¤ 7 4990 ABIT NF7-S2 nForce2 Motherboar…

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. טוב הגיע היום שעוד חבר פורום זקוק לעזרכתם הנדיבה... אז הנה זה בא: מטרת המחשב: עבודה כללית ומשחקים. אני אמנם לא גיימר כבד, אבל כשאני משחק ב-Heroes 5, Medal of Honor Pacific Assault או פיפ"א אני רוצה להנות ממשחקים שפועלים חלק. הרכיבים שיש לי ואני מעוניין להרכיב במחשב החדש: כרטיס מסך GeForce 6600GT 128mb DDRIII AGP האם הכרטיס הזה מספיק טוב? מוכן לשמוע הצעות בכל זאת... צורב LG DVD RW זקוק להמלצות ב: מעבד הבנתי שכפולי הליבה עדיין לא נתמכים ע"י כל התוכנות והמשחקים, אך שווה להשקיע היום בעתיד, נכון? לוח אם שיכלול כרטיס רשת מובנה ו-4 סלוטים לזכרונות כאופציה לשיפור עתידי. כונן קשיח יש לי במחשב הישן 60GB ולפחות חצי מהם פנויים. ככה שאני לא זקוק לכונן גדול. זיכרון פנימי אני מתלבט: אנ…

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. המפרטים מKSP עם שינויים קלים בהרדיסק ובזיכרון מעבדי ?AMD Athlon XP 2500+(512k 333) לוחות אם למעבדי ?AMD Chaintech 7NIF2 nforce2,GF4,lan,usb2 זכרונות DDR 400 512MB Kingston דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) כרטיסי מסך GF4 32(up to 128)MB Shared DDR, TV כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac 1.44 כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM ASUS x52 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI 400W usb מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים MAG 17'' 786 FS מחיר 3100 ¤ מעבדי ?AMD Athlon XP 2500+(512k 333) לוחות אם למעבדי ?AMD EPOX 8R…

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by dupo,

שלום חברים, ישנה מחלוקת לגבי סוג הפאנל שמגיע במחשבים החדשים מסדרת T של לנובו,הייתי רוצה לדעת כיצד אוכל לוודא את הפקטים הבאים (בדיקת במחשב שאוכל לעמת שאכן הרכיב עצמו שהם מציינים בספפיקציות אכן תואם את זה שיש במחשב שקבלתי): 1. החברה שייצרה את הפאנל 2.המודל של הפאנל 3 DISPLAY MODE (שהוא למעשה החשוב ביותר) או אולי פשוט לזהות את מספר החלק ולהשוות אותו למספר שמצויין בספיקציות תודה רבה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by nivf,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, לימודים, משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מסך מגע * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard.…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. מודל שלא מצאתי אודותיו פירוט, הוא משפחת הטינק-פאד (15.6 אינטש). אישית אני רגיל לפלסטיק שלו, לעיצוב האגרונומי וכפתורי ההפעלה. וזה פרט מאוד חשוב לי במחשב שאתו אני עושה את כל העבודה שלי. מה הוא המפרט הטכני שאותו כדי לי לבקש במחשב כזה, אך שיישאר בתקציב שפוי (לא היקר ביותר שקיים בדגמים אלו). לפי מר אלכס שפירו ( נכון לשנה שעברה), מחשב חזק צריך להכיל: מעבד QH4700, כרטיס גרפי לפחות של חברת גיימינג (כמה ג'יגה?), 16 ג'יגה זיכרון ראם (האם אפשר פחות, או שזה הפסד?), ועדיף כונן SSD (איזה מהדגמים של אינטל?). האם לסדרת טינק-פאד ישנם דגמים חדשים המכילים רכיבים שכאלו? אודה מאוד למי שיכול לתת תשובה לשאלתי.. המחשב שלי גוסס וזה קריטי .. __________________________________________…

18. Started by UV1,

שימושים: אינטרנט, אופיס, סרטים HD ללא ציוד היקפי יחובר למסך 22" מעדיף את SKYPC

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by speakspeak288,

שלום, יש לי שתי שאלות: 1. לגבי שדרוג וינדוס 7 ל-10, כאשר אני לוחץ על הלינק להורדת האימג' של וינדוס 10 https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10, אני לא מגיע לאפשרות של הורדת האימג'. האם יכול להיות שמיקורוסופט חסמה את האפשרות? 2. לגבי התקנת דיסק של וינדוס 10, יש לי מחשב intel core i-3 6100 3.7GHZ , RAM- 8GB DDR4 , system type - 32bit opereating system מערכת הפעלה WIN7. א. מה תהיה ההשפעה של התקנת WIN10 על מהירות המחשב שלי? ב. איזה סוג של דיסק עליי להתקין - WIN10 OEM, או WIN10 RETAIL, ומה ההבדלים ביניהם? ג. האם משנה האם אקנה WIN10 של 32 או 64 BIT? אודה לעזרה …

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by Yossarian22,

שלום לכולם, באוקטובר אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה, וצריך מחשב נייד שישמש אותי לתקופת הלימודים. הקריטריון הראשון במעלה בשבילי הינו הניידות - אני צריך מחשב שאני אלך איתו כל יום ולא ישבור לי את הגב, הדבר האחרון שאני רוצה הוא להתבאס מללכת איתו כל בוקר. אני לא צריך שטח אחסון יותר מדי גדול שכן יש לי מחשב נייח לסרטים ומשחקים אלא רק למסמכי וורד וקצת גלישה באינטרנט. חיפשתי קצת באינטרנט והדגם שהכי נראה לי עד כה הוא הASUS zenbook prime ux31a http://www.pc365.co.il/cat.aspx?cat_id=2765 במיוחד אהבתי שבדור השני הם שיפרו את כל הדברים שלא אהבתי בדגם הקודם - מקלדת משופרת, מסך מט ומסך יותר איכותי בכללי. על פניו הוא עומד בתקציב ואולי עד אוקטובר המחיר שלו עוד קצת ירד. הדקיקות שלו הדליקה אותי…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, מוכן לחרוג בעוד 500 אם זה משנה משהו 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סאונד. עבודה עם קיובייס וייתכן בעתיד גם Pro Tools ו- FL Studio. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, חשוב לי שיהיה רחב וזהו בעצם. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בסולם של 1-10 הייתי אומר 6-7 כי כרגע אני לא מקליט, ייתכן ובעתיד כן אקליט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …

22. Started by Ayelett,

היי, מה ההבדל בין סדרת לנובו יוגה 500 ללנובו יוגה 3 פרו? ומה דעתכם עליהם באופן כללי? לא כ"כ מבינה במחשבים ניידים ולפי מה שראיתי שני אלה הכי מתאימים, אבל יוגה 3 עולה כ1000 ש"ח יותר אז אני מנסה להבין מה השוני המהותי ביניהם. נציין רק שאני סטודנטית, שימושים רגילים (אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים...). http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=901453,902105 תודה

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  23. שלום חברים, בקרוב אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ואני צריך לקנות לעצמי לפטופ שיחזיק לי בערך 4 שנות תואר. מטרות המחשב? לימודי מדעי המחשב וכל הנובע מכך, וקצת סרטים . * גודל המסך? אני סגור על 14 מטעמי משקל, 15 כבד מידי ו13 קטן מידי. * רזולוציית המסך? לא ממש חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת כמה שיותר ידידותית לכתיבת קודים (אולי אפשר להשיג מוארת אפילו). * משקל רצוי? הכי קל שאפשר להשתדל להישאר באיזור ה2.2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? דגש ענק לזמן הכי ארוך שניתן להשיג מהמחשב לא פחות מ5 שעות של עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות יציאת HDMI אחת, לפחות 2 של USB, נחמד אם יהיה שם VGA * Bluetooth לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 ג'יגה במהירות 7200…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Revolution3z,

מעבד Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד ZALMAN 7000V Al SI EDITION לוח אם MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI מארז NZXT Phantom 410 black ספק כוח Seasonic PSU S12II-620W Active PFC זיכרון Hynix Original 4GB DDR3 1600 קשיח למחשב שולחני Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 קשיח למחשב שולחני Samsung SSD 128G 840 Pro כרטיס מסך Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 WindForce OC כונן אופטי LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black מסך DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM תוכנות Microsoft Windows 7 Home Premium Hebrew 64 BIT אשמח לדעת כמה הוא שווה כיום עלותו הייתה 7350 דאז בתחילת 2013

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by rotemC,

אני רוצה לבנות מחשב בזמן הקרוב לצרכי מעט גיימינג קל, עריכת ודיאו וסאונד חובבנית וגם גלישה, אופיס סרטים וכו.. התקציב שלי הוא 4,000 שח ובגלל המחירים המוגזמים של הכרטיסים היום חשבתי שעדיף שאני פשוט אקנה את הכרטיס מסך עוד כמה חודשים בתקווה שהמחירים ירדו, וככה אוכל גם לשדרג את המעבד. לדעתכם זה רעיון טוב? בלי קשר אשמח לחוות דעת על המפרט שהרכבתי: PCPartPicker part list / Price breakdown by merchant CPU: Intel - Core i7-8700K 3.7GHz 6-Core Processor ($374.89 @ Amazon) CPU Cooler: Cooler Master - Hyper 212 EVO 82.9 CFM Sleeve Bearing CPU Cooler ($29.99 @ Amazon) Motherboard: Gigabyte - Z370P D3 ATX LGA1151 Motherboard ($114.99 @ Amazon) …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.