ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי נהיה קצת איטי גם בשימוש בכונן קשיח וגם במעבד. המעבד חלש כשאני מתכנת דברים כמו אנדרואיד (ללא שימוש בדברים גרפים כבדים מדיי) והכונן הקשיח מכל מיני סיבות איטי ובכל מאט את כל המחשב ומעמיס עליו. בנוסף אני חובב פוטושופ (כנראה לא מצריך התייחסות מיוחדת). האם שווה לשרג את המפרט הקיים או שעדיף כבר לקנות מחשב חדש, הייתי הולך כנראה על מחשב נייד כל שהוא הרבה יותר נח ולא טופס הרבה מקום. הרעיון שלי הוא פשוט לחבר אותו למסך הקיים שיש לי + מקלדת ועכבר ובבית הוא ישמש כמחשב רגיל וחוץ מזה הוא יהיה נייד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן …
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! הגיע הזמן להשתדרג ולקנות מחשב חדש אחרי חמש שנים ואשמח לעזרתכם. בניתי מפרט לאחר שקצת עברתי קצת בין הדיונים השונים והצלחתי לבנות מפרט ב5000 ש"ח אבל התקציב שלי הינו 4500, אשמח לעזרכתם איפה אפשר לקצץ קצת.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטים.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield 4,Watch Dogs, GTA 5, The Witcher 3 - בקיצור כל המשחקים הכי חדשים -מהי …
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
:roll: כן זאת השאלה ,מה המפרט הכי זול שמובסס על אינטל I3 ומארז antec 2480 ? תנו מחיר ועם אפשר המלצה לחנות
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3,Crysis 2,SC2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מתכוון לקנות מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 38 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום השימוש במחשב הנייד הוא רוב הזמן גלישה באינטרנט, שעה וחצי ביום סרטים, ומעט עיבוד תמלילים ובכלל - היום סרטים וסדרות טלוויזיה באיזה יחס הם מצולמים לרוב (16:9 או שמא 16:10) ? אני מתלבט בין שני דגמים של msi אחד מהם עם מסך 17 אינטש ויחס 16:10 והשני עם מסך 16 אינטש ויחס 16:9 באתר msi מסבירים שביחס של 16:9 לא רואים פסים שחורים מעל ומתחת לסרט שצולם בשיטה זו. האם בסרטים שלא צולמו ביחס של 16:9 תיגרם תוופעה הפוכה במסך שהוא 16:9 ז"א יווצרו פסים שחורים מצד ימין ומצד שמאל ? הדגמים: 17 אינטש 16:10 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3303&CatCode=315 http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=135&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=1669 16 אינטש 16:9 htt…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, כבר רכשתי מעבד Intel Core i5 2500K. אין צורך בכונן אופטי או כונן קשיח בנוסף ל-SSD. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקבל פה מהמומחים מפרט למשחקים ללא ציוד עזר ומסכים, נטו מחשב בסכום של 6500 ש"ח תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד למשחקים כבדים ברזולוצייה גבוהה, צפייה והקלטה של מצלמות IP 3. האם יש צורך בציוד הקפי - ללא ציוד מקיף 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אובר קלוק? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא כרגע 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בתוכנות 8. האם ישנה העדפה…
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד 3K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטריטור, לייט-רום, תיכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כרטיס מסך GEOFORCE 210, השאלה אם הוא מספיק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא ידוע לי, אם כן אז קל 7. האם האם יש …
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
בעתיד הקרוב אני מתכוון לקנות netbook. עכשיו ראיתי של-ACER יש נייד חדש מאד אטרקטיבי, עם מסך גדול ומשקל נמוך. http://www.dtown.co.il/articles/852.html חיפשתי פרטים ומבחנים עליו ולא מצאתי. תוכלו לעזור לי בבקשה? תודה מראש.
-
- 41 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום וחג שמח אני בשלבי חיפוש כרגע למחשב נייד שיוכל להריץ את התוכנה אוטוקאד חלק בלי תקיעות ובלי לחכות לזמני טעינה ארוכים... חשבתי ללכת על מחשב נייד עם כרטיס מסך קוואדרו בשביל האוטוקאד מה אתם אומרים?... חשובה לי גם תמיכה מובנית באינטרנט אלחוטי וWI-FI מובנה מסך גדול אם אפשר ויכנס בתקציב (משקל פה הוא לא פקטור כי אין לי בעיה להיסחב גם עם מחשב ששוקל מעל 5 קילו) 2 ג'יגה זכרון אם הדרישות שלי מוגזמות אנה תקנו אותי משום שאני לא מבין כמעט כלום במחשבים ניידים ורק עכשיו די נכנסתי לזה... אם צריך תוספת תקציב נכבדת בשביל שהמחשב יענה על הדרישות אנה תאמרו כמה ..ונושא האחריות די חשוב למרות שלא צריך אחריות בינלאומית וכו' תודה והמשך חג שמח
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הקאטץ' במחשב הזה ??? נתונים מאוד טובים ומרשימים +מסך מגע +מחשב שלא שוקל הרבה 1.9 ק"ג +צורב די וי די +מעבד AMD כפול +כרטיס מסך מאוד חזק .. והמחיר מאוד מגוחך = רוב החנויות הוא נמכר ב 5300 בערך ...אבל ראיתי כבר מקומות שאפשר להשיג אותו ב 4600 -4700 ! הגיוני מחיר כזה למחשב כזה ??? ואם מישהו יודע אם הסוללה שלו טובה ומחזיקה מעמד מניסיון ...(אולי פה הקאטץ' ?) הסוללה שלו - ...Lithium-ion 4 תאים ! קישור למפרט הטכני והכל ...http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22909800 תודה רבה אנשים ..
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי! אני מתכוון לעבור דירה בקרוב ומכיוון שכל הציוד שלי נשאר בבית אני צריך המלצות לקצת אלקטרוניקה לבית החדש. הדברים מאוד בסיסיים- מחשב לאינטרנט, למוסיקה ולסדרות (כולל מסך, מקלדת, עכבר). משהו נורמטיבי, לא חייב להריץ גיימינג, רצוי שתהיה לו יכולת להריץ דברים בסיסיים (פרו, פיפ"א). חשוב חשוב- שאוכל לחבר אותו לטלוויזיה. מתכוון לקנות חדשה שאתה על הקיר, סביבות 30-40 אינץ'. אם למישהו יש המלצות לדגמים וחברות זה גם המקום. חשוב חשוב- רמקולים. אני רוצה לחבר באיזושהי צורה את הרמקולים לטלוויזיה ולמחשב. איך עושים את זה? אילו חיבורים אני צריך לוודא שיש בשניהם והאם אני צריך להתארגן בצורה מיוחדת? חשוב לי גם לקבל המלצות לערכות של רמקולים (2 או 5). השאיפה היא שכל הסיפור יסתכם בכמה אלפי שקלים ב…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עריכה: הוספתי את המידע הדרוש בסוף ההודעה הנוכחית שלום לכולם, ברצוני לבנות מחשב חדש, ההתלבטות היחידה שלי היא לגבי ספק כוח. אלה הרכיבים: האם הספק הבא יספיק: עריכה: ספק אחר http://www.amazon.com/EVGA-Bronze-100-B1-0600-KR-Power-Supply/dp/B00EON40CS/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1460811094&sr=1-1&refinements=p_n_feature_keywords_two_browse-bin%3A6906985011 אני רוצה לבצע OC למעבד ולכרטיס מסך, משהו עדין. אגב, אשמח לחוות דעת מכם בקשר למפרט בכללי. עריכה: אוקיי, הזמנתי חלק מהרכיבים והשבוע הזה או הבא אני אקנה את השאר. החלטתי לקנות את המארז corsair spec-03. …
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי הקטן התחיל ללמוד גרפיקה וברצוני לצ'פר אותו במחשב נייד. לפי מה שהבנתי מחשבי מק הם הפיתרון הכי טוב לנושא זה. התקציב שלי הוא בסביבות 5000 ש"ח עם אפשרות למתוח קצת אם ישנה תועלת ממשית בכך. מטרת המחשב הוא לעבודה גרפית עם תוכנות כגון: פוטושופ, freehand, dream weaver, flash בגלל שזה מק אין לי כל כך אפשרות של בחירת חברה אבל רצוי שהוא יהיה קומפקטי וקליל, אך עדיין נוח לעבודה מסוג זה ועם זמן סוללה סביר. דיסק לא חייב להיות גדול אם יש צורב והיה נחמד אם יהיו את כל יציאות התקשורת המתאימות (אלחוטית, בלוטות', פיירוויר) ויציאת DVI/VGA למסך נייח. בגלל שלי או לאחי אין ניסיון עם מחשבי מק וסביבתם אני קצת חושש מכך אך הבנתי שישנה אפשרות להתקין עליו WINDOWS, אולי לא בשביל העבודה ה…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ראיתי את המחשב הזה בסביבות ה-5600 שקל (כולל ההרחבה ל-1GB) בעיקר איך הוא מול HP Pavilion DV5269EA (מעבד T5500 וכרטיס GeForce Go 7400, עם תוספת של שנתיים אחריות עולה 6700 שקל) ומול Dell Inspiron 6400 (מעבד T7200 וכרטיס X1400 Mobile, עם תוספת ל-1GB זכרון עולה 6800 שקל, בתשלומים בסביבות 7000) מבדיקות של דגמים אחרים של Champion אני מבין שהם מגיעים עם שנה אחריות, למי שיודע - האם יש אפשרות להרחיב את האחריות? הדבר הכי מושך ב-Champion הוא הגודל (12" ומשקל 1.95KG) לעומת ה-15.4" רחב של שני הדגמים האחרים הפחות מושך זה החוסר היכרות עם המותג והכרטיס הגרפי (GMA950 המשולב)
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם... אז ככה חבר שלי עומד לקנות מחשב והתקציב שלו זה 7,000 ש"ח (כולל הכל: עכבר, מקלדת, מסך ורמקולים) ולמחשב לא צריך oc אז ככה שלא צריך גוף קירור או עוד מאווררים נוספים. המפרט הוא: מעבד: AMD Athlon XP 2500+ Barton לוח אם: Epox 8RDA NVIDIA nForce2 זיכרון: Winboand DDR-RAM 512MB 3200 ארד דיסק: Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer כרטיס מסך: ATI Radeon 9600 PRO 128MB DVI Retail כרטיס קול: Hercules Fortissimo III 7.1 כונן דיסקטים: Teac 1.44MB 3,5" Floppy Drive דיוידי: Toshiba 16/48 Bulk - Black צורב: Lite-On 48/24/48 Black Retail מסך: 17" LG F700P NEW Flatron Monitor + USB Hub מקלדת: Microsoft Multimedia Keyboard עכבר: Microsoft Intellimouse Optical USB רמקו…
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חברה,, כמה דברים לפני שאתם מגיבים להודעה שלי,.. אז ככה: את המחשב הזה אני אקנה רק בינואר, אז כל עצה ועידכון שיגיע לגבי חומרה חדשה אני מצפה לקבל ממכם. כל שינוי שאתם מציעים, אם זה לגבי הכסף או לא יודע מה, שילווה עם הסבר קצר למה דווקא זה...(סליחה שאני קשה .. ) המחשב מיועד בעיקר למשחקים,ובעתיד הלא רחוק אולי גם לעבודה תלת מימדית. --את המחשב אני קונה ללא מסך,כ.קול,רמקולים, וכונני סידי רום/DVD., וכנראה גם ללא כ.מסך+מודם. אז ככה: מעבד:AMD 64BIT 3000+S754 - 990nis לוח אם:ASUS K8VDX s754 - 830nis זכרון:A-DATA PC3200 512MB 400mhz - 460nis דיסק קשיח:Maxtor 120GB SATA 7200Rpm - 580nis מארז:680שח - Thermaltake Xaser III VM-3000A midi/?Thermaltake Xaser V VM-7000A? - 680ni…
-
- 43 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את המחשב הבא : מעבד PIII 667mHz לוח אם ASUS CUV4X-csVIA694-133mHz כרטיס מסך VOODOO 5 5500 ;D זיכרון 128mB דיסק קשיח 20gB מסך MAG 786FD מארז נראה לי ש-MIDI TOWER ספק נראה לי 300W זהו בערך... ***-******-******-******-******-******-******-******-******-******-******-******-*** **עכשיו אני רוצה את עזרתכם, איך אני יכול לשדרג את המפרט הנ"ל למפרט של "מכונת משחקים" ב-כמה שפחות $$$(ירוקים-כסף). ***האם בשביל לשדרג את המעבד והכרטיס מסך לATHLON XP 2200+, וREADON 7900 PRO אצטרך לשדרג עוד דברים ??? כמו ***לוח אם,ספק, מארז ? ****האם לפי ניסיונכם יש "שוק" למוצרי משחב בודדים כמו לוח אם,מעבד ? כלומר האם יש מצב למכור את המעבד הנ"ל בנפרד ואו את ****הלוח אם בנפרד ? **האם לדעתכם…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V LEAGUE OF LEGENDS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות או בינוניות מעדיף לחסוך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
לאחרונה חיפשתי ברחבי הפורום ובאינטרנט מחשבים ניידים למולטימדיה ומשחקים בעלי מפרט חזק. הוא אמור להיות השימוש כנייח משני ולכן אין יותר מדי חשיבות לסוללה או משקל וכדו' למרות שזה יתרון במידה וקיים... מעבד i7 SB, כרטיס מסך חזק למשחקים, עיצוב קשיח ולא פלסטיקי, מסך 15.6 FULL HD, מסך LED מט, חברה טובה ואמינה. USB3, זכרון של 8G. יתרון להארדיסק 7200RPM. תקציב עד 5.5K. מצאתי מפרט של ASUS מדגם N55SF שעונה על כל מה שחיפשתי וגם דגמים של חברות אחרות אבל קצת יותר יקרים ו/או נופלים ממנו בחלק מהנתונים: VOSTRO שמחיפושים בפורום הבנתי שהיו קצת בעיות עם החומרה הגרפית והדרייברים שלה ובכל מקרה סדרה קצת יקרה לתקציב (ולא כל כך מכוונת מראש לשוק המולטימדיה אלא לעסקי), תקנו אותי אם אני טועה. כמו כן ג…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
זה המפרט מאתר Memory PC: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={697700C3-80E9-4415-96FA-F432D9CF9052}&details_type=1&itemid={0A21AE60-BE8D-486B-BA49-E5A423D96735} שאלות: א. רציתי לדעת עם המפרט הזה טוב למשחקים כגון: CS:S, Far Cry, BattleField 2 וכו'. ב. צריך להחליף משהו, או כדי לקחת מפרט אחר? ג. בקשר לספק כוח, מישהו יכול לתת לי פה הצעה של ספק כוח שמתאים למפרט הנ"ל? בתחום ה500 שקל. אני מתכנן לקנות אותו מחר אז זה קצת דחוף. תודה!
-
- 39 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום טוב אחרי מפרט קודם(מבוסס אינטל)שירדתי ממנו בגלל ההמלצות והתגובות פה בפורום בניתי מפרט החדש מבוסס AMD אני מבקש המלצות ועזרה אני רוצה להזמין כבר ביום ראשון הקרוב- המחשב לעבודות גרפיקה מאוד כבדה(קבצים של ג'יגה ומעלה), הדמיות תלת מימד מפורטות, ומשחקי מחשב כבדים... מחשב חייב להיות שקט וקריר(אפשר לחרוג ב-500ש"ח) מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ 2.0GHz לוח אם: Gigabyte GA-K8N-Pro SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 כרטיס מסך: LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO Extreme זיכרון: GeIL 2GB 2*1GB Value PC3200 DDR400 Dual Channel דיסק קשיח: Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM צורב דיוי: NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black …
-
- 39 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה היום את הasus n550jv וssd של סמסונג. יש לי שתי שאלות, מישהו יכול להביא לי קישור לאיביי לcaddy שיתאים באופן ודאי ולא יעלה לי 70 שקל? איך אני מעביר את המערכת הפעלה מהhdd הקיים לssd? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. הנה מפרט כמעט סופי (נכון לעכשיו), לקראת קנייה מתישהו אחרי החג. התקציב עד 17-18K, בינתיים הצטמצמתי קצת אבל מבחינתי אפשר עוד לשחק עם זה. המחשב מיועד למשחקים כבדים (בהגדרות גבוהות ככל האפשר), סרטים, אינטרנט והורדות. הוא צריך להיות יציב, שקט ועמיד, ולהחזיק עכשיו לכמה שנים טובות. ממש לא מתוכנן OC, לפחות לא כרגע. הנה המפרט: מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1726 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ASUS COMMANDO מחיר: ¤1230 אחריות: שלוש שנים. מסך: DELL LCD 20" 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ¤2350 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTX X…
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-