עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Shay2111,

פורסם לפני 2 דקות (נערך) שלום ללכולם בבקשה שלום לכולם מחפש את החוות דעת שלכם לגבי המפרטים שבנתי אם הם מאוזנים מה כדי לשנות התקציב לא ניתן לשינוי התקציב הוא 6600 ש"ח מה שיש במפרט זה מה שצריך להגיע איזה מהמפרטי יותר כדי זה מחשב לילד שיכלול לימודים אופיס סרטים משחקים מפרט ראשון אינטל : https://ksp.co.il/t/Lm68bQ מפרט שני של AMD : https://ksp.co.il/t/4A2uqG תנו את החוות דעת שלכם בכייף

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. היי, אחיין שלי מחפש מחשב למחשקים בתקציב של עד 3500 ש"ח. המטרה שלו היא לשחק league of legends וברקע להפעיל תוכנה של מוזיקה. האם יש לכם המלצות למחשבים מתאימים? האם המחשב הזה מספיק טוב? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11651 ועוד מחשב שמצאתי http://ksp.co.il/?uin=28225&select=.269..397. (אחרי שהורדתי ממנו כוננן ssd וצורב דיוידי אז המחיר 3800 שאפשר לעבוד איתו)

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by gal,

היי, אני חושב על שדרוג מעבד+זכרון+כרטיס מסך+לוח אם בתקציב גג גג 3000 ש"ח. ההדגשים:המחשב אמור לשמש בעיקר לאינטרנט,צפיית סרטים,וגם קצת משחקים. המחשב אמור להתבסס על תצורת AMD כפול ליבה (זה בעצם כל הרעיון,לעבור למעבדים האלו) בלוח אם חייב להיות סלוט PCI רגיל (יש לי כרטיס טלויזיה שלא מוכן לוותר עליו, כמו כן אני זקוק ל-2 כרטיסי רשת,אחד מובנה אז אין בעיה ושני צריך סלוט PCI) המחשב אמור להריץ ויסטה בצורה חלקה ומהירה. מבחינת כרטיס מסך אבקש כרטיס טוב שמסוגל להריץ משחקים בצורה סבירה. לא מתכוון להתעסק בOC

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Jiddu101,

שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3,Crysis 2,SC2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מתכוון לקנות מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

5. התחלתי בפורום תמיכה טכנית עם בקשת עזרה בבחירת זכרונות ולאחר שיחה עם תמיכת מיקרוסופט שממנה הבנתי שללא החלפת לוח ומעבד המחשב שלי לא יהיה תואם חלונות 11, ביטלתי הזמנת הזכרונות ואני רוצה לבצע שדרוג לרכיבים הקיימים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לפי מה שיוצע לי פה. לא מכיר עלות הרכיבים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ללא משחקים כלל. רק יישומי אופיס, אינטרנט ולכל היותר תכנה גרפית לניתוח טכני (תכנת FXG) שהיום עם זכרון 8 גיגה גם מחזיקה לא מעט חלונות פתוחים של גרפים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …

6. אני שוקל לקנות מחשב נייח קטן שישמש כמרכז מדיה בסלון למשחקים ולסרטים, כולל זוג שלטים אלחוטיים. חשוב לי מאוד שהוא יהיה במארז קטן, שקט, עוצמתי עד כמה שאפשר ב 3000 ש"ח (העדפה ל Nvidia ו Intel בלבד, אבל לא חייב). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח עם חריגה של 200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? זוג שלטים אלחוטיים למחשב, תוצרת Microsoft או Sony, מה שיותר עדיף. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום . אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה טוב למשחקים ויריץ אותם בצורה הטובה ביותר בהתאם לתקציב + מסך של 22 או 21 התקציב הוא בסביבות 4000 אך לא בחריגה קיצונית שהמחשב ימצא את התקציב ויהיה טוב למשחקים וסרטים ושיבצע פעולות בצורה הטובה ביותר בהתאם לתקציב ושהמסך יהיה טוב למשחקים ולסרטים בגודל של 21 או 22 אינץ' רצוי מאוד חנויות מאזור ראשון לציון גג בתל אביב .. אם מישהו יוכל להביא לי מפרט טוב אני יודה לו מאוד ! תודה רבה!

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. התקציב הוא עד 1000% בארה"ב !! הוא יקנה בארה"ב- אני מניחה שזה משתלם יותר(?) המרכים הם לאינטרנט, הורדות ואופיס, אך אני לא מעוניינת במעבד חלש. האם בכלל זה לא הכיוון?? מה המק' שאני יכולה לקבל במחיר הנ"ל? המליצו לי על הדגם הנ"ל של HP : http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2418&catcode=103&AdCat=&parentid= מצד שני ראיתי גם את הדגם הנ"ל של DELL http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?c=us&cs=04&kc=6W300&l=en&oc=1od9404h&s=bsd ועוד דגם של HP http://www.officedepot.com/ddSKU.do?level=SK&id=431198&x=37&Ntt=Pavilion+dv5131EA&y=16&uniqueSearchFlag=true&An=text

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. שלום , אני מעוניין בעזרתכם לרכישת נייד ללימודי הנדסת בניין. עד 2500 ש"ח - המטרה של המחשב להריץ את התוכנות הבאות - autocad , beam וכו.. * מטרות המחשב? תוכנות - בעיקר אוטוקאד וbeam. * גודל המסך - אני מעדיף 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה לי. * משקל רצוי - לא כל כך משנה. *זמן סוללה - עדיף כמה שיותר אך לא לחסוך בביצועי המחשב . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - hdmi * Bluetooth - לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - הבנתי שSsd מומלץ להרצת תוכנות כבדות אז עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?הבנתי שה…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. שלום לכולם, מתלבט בין VALUE 7 ל SOLID 6 לטובת גיימינג (בעיקר סימולטורים) ותוכנות הנדסיות (CAD ו MATLAB) http://startpc.co.il/pc/value http://startpc.co.il/pc/solid אגב, האם SOLID 7 טוב משמעותית מאחד משניהם ושווה את תוספת הכסף? האם יש שינוי שהייתם מבצעים במפרטים הנ"ל? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש שיצא ושהולך לצאת, אני חושב שמיותר לציין שמות משחקים אני פשוט מחפש מחשב שיוכל להריץ הכל נכון להיום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. . מה התקציב המקסימאלי? 4200ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. יש לי מחשב נייד דל דגם satellite a200-1n2 בצד שמאל שלו יש סלוט שאפשר לשים שם כרטיסים (לא יודע איך קוראים לזה) אני רוצה להוסיף לשם כרטיס עם חיבור usb3 אבל אני לא מכיר את זה אפילו לא את השם של זה אז אני לא יודע מה לחפש תוכלו להמליץ על כרטיס עם חיבור usb3 שמתאים למחשב

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by R3flect,

תיאור של מה שאני צריך נמצא בעמ' 2

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by Kickapoo,

אהלן המחשב בן 3 שנים אשמח לדעת כמה שווה המחשב , מעוניין למכור אותו ביד 2. I5-3570K Z77X-UD3H Gigabyte Corsair Vengence LP 8GB(2x4GB) 1866Hz ScyteMugen 3 Corsair Graphite 600T Seasonic X760W Modular Samsung 830 256GB SSD Gigabyte GTX680 2GB DVD WRITER ASUS XONAR DS 7.1 תודה.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. התקציב הוא 1500 דולר המפרט חייב לכלול הכל כולל מסך LCD17 ומדפסת ללא רמקולים ומקלדת.. הקנייה תהיה בארה"ב והמחירים מ www.newegg.com שימושים:משחקים,אינטרנט,אימייל וסקייפ אך אני רוצה שתהיה גם אפשרות לאוברקלוק בעתיד. זה המפרט שחשבתי עליו: AMD 64 3200 MSI K8N NEO4 PLATINUM CORSAIR XMS 1GB (2 x 512MB) DDR 400 Dual Channel Kit TCCD 2-2-2-5 cas 2 TWINX1024-3200XLPT voltage 2.75V SAMSUNG SpinPoint P Series SP2004C 200GB 7200 RPM 8MB Cache Serial ATA 2 HIS Hightech P-ICE80XN-2I-ZAM Radeon X800XL NEC Silver IDE DVD Burner Model ND-3540A Thermaltake SOPRANO VB1430SWS Silver Steel/Plastic ATX Mid Tower Computer Case 430W Power Supply Samsung 730B 8ms 300 cd/…

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Or ei,

חבר רוצה לקנות מחשב חדש מבוסס על אטלון 64 חשבנו על athlon 64 3200 ABIT KV8-MAX3 (K8T800) 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) RADEON 9800Pro צורב DVD לפי המלצה (שלכם) ספק כוח אנרמקס\אנטק 430-480 (איזה עדיף?) טוב בקשר לזיכרון אני יודע שיש הרבה מקום לשפר במיוחד בגלל התקציב הגבוהה אבל לא צריך להגזים בסופו של דבר המחשב לא לOC הראדון עדיין לא החלטנו איזה חברה ,לאיזה חברה המהיריות הכי טובות (NS) ? ותנו המלצות לצורב DVD thnx

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by ArchDevil,

שלום, ברצוני לקנות את המחשב הזה: http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=N61JQ-A1&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=62&aff=Zap〈=he ורציתי לשאול איך אחנות טובה אמינה??

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by ron63841,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500, אך ניתן לחרוג קצת על מנת להשיג מפרט עם יחס עלות תועלת ברמה אידיאלית. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר (Plague Tale: Innocence, Tekken 7, Devil May Cry 5) וגם תכני FHD (סרטים, סדרות). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט חשוב על גבול הטעם הטוב, לא על חשבון ביצועים כמובן. 6. האם ישנה הגבלה…

20. Started by itaybm2,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ותכני מולטימדיה בצורה טובה (לא לגיימינג). תקציב- 4,000-5,000 אבל גמיש. * גודל המסך? 14-15 אינץ', רצוי מט * רזולוציית המסך? FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל ודק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וכל הדברים הבסיסיים, לא משהו מיוחד. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?חצי טרה מינימום, SSD לא קריטי. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by love-its-my-name,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש לעבודה באוניברסיטה ואלו הדרישות : חשיבות המשקל שלו עולה בעדיפות ראשונה אז בבקשה שלא ישקול יותר מקילו וחצי. מסך- שהגודל של המסך ינוע בסביבות ש 14 אינץ ומעלה. ארד דיסק - שיהיה 40 ג'יגה [או יותר] מעבד וזיכרון - ממש לא צריך שהמחשב יהיה מהיר אבל שינוע הכי חלק שאפשר בword ובתוכנות אחרות שקשורות לאוניברסיטה ומשרד [מצגות (יש מצבים שמחשב איטי מידי גורם לבעיות עם מצגות כבדות מידי אז בבקשה שיהיה מספיק חזק בשביל להריץ כל מצגת] וכמובן שלא יתקע כל תוכנה אחרת כמו שאמרתי כתוצאה מאיטיות וגם שההפעלה שלו תהיה ממש קצרה. כמובן שתהיה אופציה להוסיף עוד זיכרון ושהזיכרון יפעל ב דידיאר [מומלץ לא פחות מ 256 מגה על 400hrz ] כרטיס מסך - כמו שאמרתי, המחשב ממש לא מיועד …

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K-8K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Gaming 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מקלדת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך, Zotac GTX-1080 Mini 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? nice to have, לא deal breaker 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? OC קל, לא קיצוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפ…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by kalabasa,

אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט אם כדי לי לחכות לnforce4 או לקנות עכשיו את ה nforce3 כי אני יודע שאפשרויות שידרוג יותר טובות יהיו לי בnforce4 אבל מצד שני המחיר וגם עד שהם יגיעו השאלה שלי אם כדי ושווה לקנות nforce3 עכשיו או לא. השימוש שלי הוא משחקים סרטים מעט קידוד ועריכה אני יודע שאינטל יותר יציבים לעריכה וקידוד אבל גם עד עכשיו היה לי amd ואני מתלבט כי ממש נהנהתי ממנו. הייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח שהוא טוב שאני לא סתם יתקע איתו מעבד כמו שצריך זיכרון ומארז והכי חשוב כרטיסי מסך כי זה לא כל כך התחום שלי... התקציב עומד על 4300 כי אני קונה צורב והארדיסק שזה יוצא עו איזה 1000 שקל שבזה אני הסתדרתי ולא צריך עזרה תודה אבל עדיף כמה שפחות כי אולי אני אקנה גם מסך אם ישאר כסף..…

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by yesitsme,

שלום, קכשתי מחשב hp pavilion dv6 1230US ופרמטתי אותו. עכשיו אני רוצה להתקין דרייברים, אך היצרן לא נתן דיסק עם דרייברים ומה שמצאתי בעזר לא עבד.. מישהו יכול לעזור לי עם זה? (הבעייה העקרית היא הדרייבר של ה"עכבר"-הפס גלילה לא מתפקד כפס גלילה, אלא כחלק משאר המשטח...) תודה.

25. Started by Sunny Jim,

שלום, ביקשתי כאן עזרה בבניית מפרט לפני כשבוע אך עכשיו לאחר ירידת המחירים של AMD, לא חובה מפרט מבוסס CONROE, ואני פשוט מעדיף את המפרט שיתן לי את הביצועים הטובים ביותר(גם במשחקים וגם בישומי מחשב...). המחשב גם צריך לכלול ציוד היקפי... אין שום תכנון לאוברקלוק, אז אני מקווה שלא תשימו רכיבי מחשב שמיועדים לאוברקלוק(אלא אם כן ניתן לשים את המעבד במהירות ב50-30 אחוז יותר גבוהה בלי להסתכן בכלל ובלי לבדוק כלום, אבל אני בספק שמישהו כאן יכול להבטיח שניתן לעשות כזה דבר...) אז אני רוצה מקסימום ביצועים בסטוק. מאד חשוב לי גם שהמחשב יהיה יחסית שקט... אם אפשר. אבל לא צריך להשתגע עם קירור מים זה המפרט שהוצע לי: מזיגזאג מחשבים : 1 Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W - LGA…

• 40 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.