ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
למה שמים במחשבים נ ידים 6GB בזכרון ? אם ווינדוס מזהה מקס' 4 ? סתם בשביל להטעות אנשיםשאין להם מושג במחשבים או שיש משהו שפספסתי ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה משהו חדש אני מחפש מפרט למחשב עד 5 אלף המחשב לא מיועד למשחקים (איןצורך בכרטיס מסך חזק בכלל) יש צורך ב 2 GB RAM וב 2 HD שיעבוד ב RAM של הזכרונות שלהם 8 מ'ב (Cache) זהו בעיקרון תודה מראש Naquada
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום... אני צריך מפרט חזק למשחקים לא מתוכננן לOC כולל מסך עם קונים מסך שיהיה LCD ומחברה טובה.. יש לי כרטיס GEFORECE 7600GT עכשיו אני לא יודע מה לעשות איתו עם לקנות חדש יותר או להשאר עם אותו כרטיס עד שירדו המחירים של כרטיסי המסך. הוא גם צריך די עוצה כדי שיחזיק לכמה שנים טובות וערכית סרטים ותמונות (PHTOSHOP AFFTER EFFECTS) עד 6500-6000 שקל.. תודה לעוזרים-
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
(אפשר לחרוג קצת מהתקציב, השאלה היא לאיזו מטרה) ייעוד - אני מתכנתת מחשבים שעובדת מהבית, וצריכה "סוס עבודה" בנוסף לכך אני אוהבת לשחק קצת במשחקי מחשב, אבל לא משהו עם דרישות מחמירות עוד שימוש נוסף רציני למחשב הוא צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה דרישות חומרה עבור התוכנות שאני מריצה: Visual Studio 2008 SQL Server 2008 2.2 GHz or higher CPU 1024 MB or more RAM 1280x1024 display 7200 RPM or higher hard disk משחק Age Of Empires - 1.4 gigahertz (GHz) processor 256 megabytes (MB) of system RAM 32x speed CD drive A 64 MB video card that supports Hardware Transform and Lighting DirectX 9.0c מעבר לכך שימוש בייתי סטנדרטי - שמיעת מוזיקה, גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס של מיקרוסופט וכו' מערכת הפ…
-
- 12 תגובות
- 910 צפיות
-
-
הלוח אם הזה H61 based Motherboard with support of USB3 Sata3 יש לו יצאת דולבי דיגיטל למוזיקה5.1 ערוצים צריך להוסיף עוד משהוא שאני לא יודע ???
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
ממ אין דרישות מסוימות זה בשביל משהו שאני מכיר והוא צריך עזרה בבחירה אזז בבקשה תעזרו כי אני לא כל כך מבין בניידים ד"א הוא קונה בארץ
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לאחי, עד 2000 ש"ח מעבד AMD 4200, לוח אם עם צ'יפסט NFORCE 520 לפחות (כמו M2N-X) כ"מ עדיפות לATI(אלא אם לNVIDIA יש מתחרה חזק יותר במחיר טוב), ולא חייב 2 ג'יגה זכרון, אפשר גם 1. דיסק קשיח 160GB של היטאצ'י, זה חשוב של היטאצ'י כי אני קונה מחנות ליד הבית ששם ההיטאצ'י הכי זול. המפרט ישמש אותי למשחקים קלים ובינוניים כמו: מ-MU ISRAEL ועד COUNTER STRIKE SOURCE. מארז בעל סירקולציה טובה ולא משהו משוגע, משהו פשוט ומודולורי, וספק 400W מכובד (כמו ה400TRT של HEC.) תודה.
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מתלבט בין המחשבים lenovo x200 ו ה toshiba r500 כפי שאתם רואים חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה קל מבין שניהם מה עדיף לקנות? תודה
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לא מתוכנן OC. המחשב מיועד לשימוש ביתי ומשחקים פה ושם. חשוב לי רק שיהיה מסך 19". ועוד הערה - בבקשה לתת לי רמקולים ב-100 ש"ח מקסימום, כי אני ההפך מאודיופיל וחבל להשתגע בעניין הזה.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש צורך אשמח לשמוע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תיכנות(ide כבדים), עריכה גרפית(בקטנה), עיבוד וידאו(בקטנה), טיפה משחקים, וצפייה בסרטים, זה מחשב שעושה כמעט הכול א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים אבל זה הדבר הכי נמוך ברשימת העדפות ואין לי בעיה לשחק משחקים באיכות נמוכה וכאלה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop,illustrator,3dmax,maya ירוץ על רזולוציה 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא צריך מערכת הפעלה או מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4-5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכוונתי לרכוש נייד בחו"ל, כאשר חשוב שיכבדו את האחריות כאן בארץ. מה אתם ממליצים? איך עושים זאת?
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
בחירה טובה, אבל איפה מצאת אותו במחיר כזה?
-
- 25 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מטרת המחשב - עריכת וידאו בסיסית. כיום משתמש בתוכנה Pinnacle Studio אך מעוניין להתקדם לתוכנות מתקדמות יותר, פשוט אין לי את הפלטפורמה. יציאות - HDMI כונן קשיח - מינימום 500GB כונן אופטי - עדיף צורב DVD אך לא קריטי מערכת הפעלה - אין צורך ברשיון חוקי חברה - מעדיף שלא יהיה Apple אך אם אני אבין שמק זה האופציה הטובה ביותר אני אתפשר. תקציב - אני צריך מחשב שימלא את הצרכים שלי בצורה חלקה. אני לא עורך סרטים לקולנוע ולא יוצר סרטוני 3D - אני משתמש ביתי פלוס. אם יש צורך אני אחרוג מעל 8,000.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי מחשב דיי ישן ורציתי לשדרג,השימושים העיקריים שלי הם גלישה וצפייה בסרטים וממש מעט משחקים,בזמן האחרון הוא דיי איטי במיוחד שאני פותח הרבה כרטיסיות בדפדפן,המפרט שלי [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 300]Mainboard Model[/TD] [TD=align: center]GA-MA770-UD3 (0x000002DA - 0x4CB49E60) [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 300] manufacturer[/TD] [TD=align: center]AMD[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 300] model[/TD] [TD=align: center]AMD Athlon II X2 240 Processor[/TD] [/TR] [/TABLE] NVIDIA GeForce GT 730 amd ddr2 4 gb ומארז [h=2]Antec Three Hundred Two Midtower Case[/h]זיכרו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברי HWzone נכבדים. זקוק לעזרתכם. אני זקוק למפרט שמיועד לעבודת Photoshop וישומים משרדיים אחרים באופן בלעדי. לא למשחקים לא לאובקלוקינג או שום דבר אחר. לא נדרש כרטיס מסך בעל אי-אלו יכולות מדהימות בגלל שכל הישומים לא משתמשים בתלת מימד. כרטיס MX יספיק כמה שיותר זול אבל מחברה שאין לה בעיות עם איכות תמונה. זה כן חשוב. מפרט מבוסס פנטיום 4. מסך 19' - לא משהו יקר, אבל משהו שניתן לעבוד זמן רב עליו והוא נעים לעיין. זיכרון 512Mb. כרטיס רשת חובה. אין צורך בשום דבר נוסף פרט למארז. עדיף מארז Midi. תקציב - 5500. תודה!
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
היי, אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי - ASUS X555L, וגיליתי שאי אפשר לנתק את הסוללה כך שהמחשב יהיה מחובר לחשמל ישירות. זה קצת מבאס בהתחשב בזה שכנראה שהסוללה שלי תמות דיי מהר. מישהו יודע אם יש דרך (אולי בהגדרות וכו') לגרום למחשב להתחבר ישירות לחשמל מבלי הבטרייה? או שיש דרך להוציא את הסוללה ואני איכשהו מפספס אותה? ואם לא - אז לפחות טיפים איך לשמור על חיי הסוללה כך? תודה!!
-
- 15 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות מחשב נייד מסויים שקיים רק בחו"ל. האם יש אתר ישראלי שמטפל במשלוח והזמנה ואני אשלם כבר לאתר הזה? משהו כמו נט-ביבר או משהו כזה...
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
-
זכרון: 1GB DDR -2 800MHZ לוח אם: MSI P965 NEO -F 7.1 1GLAN כמות: 2 מעבד: e6600 דיסק קשיח: 250GB 16MB SATA2 כ. מסך: MSINX8800GTST2D320EOC PCIE קניתי גם שרוול איוורור למאוורר המארז מגיע עם ספק כוח מסויים לא יודע איזה אבל הוא יחזיק את המחשב מצויין. דרך אגב קניתי את זה מאיוורי ב 5K הטכנאי שלי קונה משם הכל 5 שנים ואין לו בעיות דרך אגב הציעו לי על המחשב 6K (קיי אס פי) דרך אגב המחיר כולל כרטיס רשת ראוטר סט מקלדת ועכבר רמקולים ועוד משהוא שאפשר יהיה ליהיות מחובר למסך אחד עם 2 מחשבים דרך איזה כפתור או משהוא מבקש חוות דעת רציניות ולא תת תתחדש , אחלה וכאלו. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
1.תקציב עד 1800 2.שימושים - מחשב לסבתא שלי, אני חושב אינטרנט ואני יודע WORD או כדומה. 3.יש צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך בכונן דיסקטים. 5. - 6. עדיף שקט, לא קריטי. 7.8.9.10.11 לא 12.לפי דעתכם. אני רוצה לקנות אותו בספטמבר אם יש משהוא שכדי לחכות לו. תודה. *עברתי קטת בפורום ומצאתי: אז זה בערך מה שיש?
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
המפרט הנכחי שלי הוא: מעבד amd phenom ii 940 לוח gigabyte GA-MA78GM-UD2H זיכרון 2*2G 800Mhz כרטיס מסך gainward radeon 4850glh ספק כח pc power&cooling silencer 500 למחשב מחובר מסך ברזולוציה 1680x1050 וטלויזיה ברזולוציה 1920*1080 ורוב הזמן אני אשחק על המסך 1680x1050. האם בשביל להריץ את המשחק בצורה טובה מספיק להוסיף SSD ולהחליף את כרטיס המסך או שאין ברירה ובשביל לשחק אני חייב להחליף את כל המחשב ?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום.צריך מפרט למחשב עד 4300 למשחקים כולל ציוד הקפי ומסך בלי O.C רק מ-IQPC תודההה
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
ברצוני לקבל חחות דעת לגבי מחשב msi gx700 ,מטרת המחשב היא עיקר אינטרנט סרטי full hd ומשחקים מידי פעם לא מעוניין בהכי הכי אבל מעוניין לשחק ב call of duty האחרון שיצא ואולי גם ב black ops ,מעוניין לדעת גם אם המחשב הנ"ל יכול לשדר לי לטלוויזיה סרטים באיכות FULL HD קיימת יציאת HDMI!! יש לציין שבכוונתי להגדיל את הזיכרון ל 4GB אז ככה:Operation system support Genuine Windows 7® Ultimate (Retail), basic CD/DVD Recording software. For testing only. No Installation Disks, nor LICENSES are included. Processor Intel® Centrino® 2 Dual Core Processor Technology T9300 2.5Ghz/6 Mb/800 MHz Chipset Intel® PM965 + ICH-8M Graphics & Video Module NVIDIA® 8600M-GT 512MB Main Memory 2GB D…
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
חברה אני צריך מחשב למשחקים: עד 4000 לא לחרוג בבקשה נ.ב שהחנות תהיה באזור המרכז רמת השרון/הרצליה/רמת גן/תל אביב. תודה ד"א ללא ציוד הקיפי.
-
- 8 תגובות
- 593 צפיות
-