עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הכנתי מפרט מחשב ואני צריך את חוות דעתכם עליו. המחשב מיועד לאחי שנשרף לו המחשב השבוע (גם ככה הוא לא היה משהו - פנטיום 3 500 מ"ה) הצרכים העיקריים הם גלישה (1.5) , אופיס פה ושם , העברת תמונות ממצלמה דיגטלית ותוכנות מסרים. המחשב לא מיועד למשחקים או דברים שמעמיסים על המערכת. התקציב הוא 2000 ש"ח עם חריגה (אבל ממש קטנה). אין צורך בציוד עיקפי (מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים...) ובכוננים (תקליטורים ודיסקטים) בנתיים הרכבתי מפרט בעזרת מדור המפרטים באתר - מה דעתכם?: הכנתי את המפרט בלוג'יק פיסי. בבקשה תגידו מה כדאי לשנות. (-) המארז בא עם ספק? אם כן אז אל תחשיבו את הספק ששמתי. (-) בקשר למארז אני לא בטוח כלכך, איך הוא? (-) האם הספק של המארז יספיק בשביל המערכת? ויש לי עוד שאלה קטנ…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. המחשב נועד למשחקים וגם OC , ובכן זה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤963 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤657 כרטיס מסך: XFX - XFX GeForce 8800 GTX 768MB DDR3 PCI-E מחיר: ¤3159 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤391 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מחיר: 686 ¤ מארז: ANTEC P150 QUIET PC CAES + 430W PSU מחיר: ¤1028 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm מחיר: ¤261 מחיר סופי: ¤7366 (פלוס מינוס) האם הכל יפעל טוב כלומר מצוייין לא יהיו בעיות?

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Jules Winnfield,

מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ₪454 לוח אם: ALBATRON KM61S-AM2 מחיר: ₪349 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ₪2316 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 256 BIT DUAL DVI TV/O- GV-RX195P256D-RH - ZALMAN COOLING - RETAIL מחיר: ₪1048 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ₪368 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ₪572 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר: ₪401 מחיר סופי לאחר הנחה: ₪5302 (שווי ההנחה: ₪206) המחיר כולל הרכבה ובדיקה …

4. Started by erez_hazan,

שלום, כבר זמן מה (קרוב ל3-4 חודשים) יש לי בעיה עם הבטריה. המחשב מראה שהוא מלא עד הסוף (87% משום מה), אך ברגע שאני מנתק את המטען המחשב מתכבה. וכשאני מנסה להדליק אותו בלי המטען אני לא מצליח. בתחילה כשקנינו את המחשב בטעות נשפך על המחשב קולה, אבל לא קרה שום דבר למחשב חוץ מהמקשים הדביקים, אך לאחר שהוצאתי את הבטריה אני רואה כתמים של קולה עם כל רוחב הבטריה (כמעט שנה אחרי הקנייה). יש הצעות? מישהו יודע מה הבעיה? ד"א הדגם של המחשב אם זה עוזר באופן כלשהו הוא ACER 5810TZ (מסדרת ה-time line)

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  5. Started by bigkatan,

אני מתכוון לקנות מחשב נייד לקראת שנת הלימודים הקרובה, קצת לפני שאני ארשום בדיוק מה המטרות של המחשב אני רוצה לנסות להגדיר תקציב(באזור 3000 ש"ח כנראה שאחרוג) ואז אחליט מה יותר חשוב לי(אם נייד כבד ביצועים גבוהים או נייד קל ביצועים פחות טובים), בכל אופן הייתי שמח לדעת מה לדעתכם יהיו הפרשי המחירים מהארץ לארה"ב ? ובאיזה מקומות קונים מחשב בארה"ב? תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך - מעדיף לסגור את זה בפחות מ-2,000 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (OFFICE), אינטרנט, הזרמת סרטים ע"ג WIFI לסטרימר/RPI שמחובר לטלוויזיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג כלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

7. Started by DarkSight,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש כרגע ואני צריך טיפה ייעוץ, השימוש העיקרי של המחשב יהיה לתכנות (בעיקר java,php) ופה ושם למשחקים לא כבדים. לדוגמא, wow שבעבר שיחקתי ואם יום אחד יהיה לי זמן אני אחזור אליו. חשוב לציין שיהיה עליו dual boot, גם linux וגם windows. דברים בסיסים שצריך להיות למחשב מבחינתי: - חובה שיהיה עליו 8 gb זיכרון - לפחות 500 gb הארד דיסק - ואני חושב גם שכדאי שיהיה מעבד עם 4 ליבות (לא יודע אם עדיף i7 או את ה core 2 quad) תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by roeesnir,

ראיתי נטבוקים עם סוללה פולימרית. לא כתוב כמה תאים, ונתונים נוספים. מה ההבדל בן סוללה כזו לסוללה רגילה? ומה זה בכלל?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. מכיוון שיש לי כבר ארדיסק IDE של 80 ג'יגה של WD וג'יפורס 4 agpX8 אני צריך רק לוח אם, זיכרון ומעבד על מנת שהמחשב יוכל לעבוד כמו שצריך. אם תוכלו לתת לי הצעות ולדעת שהמחשב יהיה עמיד, לא למולטימדיה כבדה כמו BF2 . ושהלוח יתאים ל agpX8 ושהלוח יתאים לארד דיסק שהוא - wd 80 giga IDE . תודה לעוזרים ויום טוב! ניר.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  10. מה דעתכם על המחשב ‎Gigabyte W576V-84R2‎ ? חשוב שיוכל להריץ משחקים קלים ותהיה אפשרות לחבר אותו לT.V . המלצות ואפשרויות אחרות יתקבלו בשמחה .

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  11. מה תגידו על מפרט הבא? שיפורים? כרטיס מסך? MSI CHIPSET INTEL 915P עם כרטיס רשת 10/100/1000,עם כרטיס קול 8 ערוצים (7.1),תומך בזכרון DUAL DDR2 533 מעבד אינטל פנטיום 4 3GHZ 530 HT800 1MB cache SOCKET LGA 775 דיסק קשיח 120GB SATA 7200 RPM 8MB CACHE 1024MB 533MHZ DUAL DDR כרטיס מסך - ???? PCI EXPRESS ATI X300SE 128MB DVD +-16 DUAL LAYER מסך19 או יותר טוב 21 אינץ' - נא המליצו על מסך טוב.. ואיפו כדאי לקנות, אם אפשר. בתודה, graffx

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. למה שמים במחשבים נ ידים 6GB בזכרון ? אם ווינדוס מזהה מקס' 4 ? סתם בשביל להטעות אנשיםשאין להם מושג במחשבים או שיש משהו שפספסתי ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Naquada,

אני מנסה משהו חדש אני מחפש מפרט למחשב עד 5 אלף המחשב לא מיועד למשחקים (איןצורך בכרטיס מסך חזק בכלל) יש צורך ב 2 GB RAM וב 2 HD שיעבוד ב RAM של הזכרונות שלהם 8 מ'ב (Cache) זהו בעיקרון תודה מראש Naquada

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום... אני צריך מפרט חזק למשחקים לא מתוכננן לOC כולל מסך עם קונים מסך שיהיה LCD ומחברה טובה.. יש לי כרטיס GEFORECE 7600GT עכשיו אני לא יודע מה לעשות איתו עם לקנות חדש יותר או להשאר עם אותו כרטיס עד שירדו המחירים של כרטיסי המסך. הוא גם צריך די עוצה כדי שיחזיק לכמה שנים טובות וערכית סרטים ותמונות (PHTOSHOP AFFTER EFFECTS) עד 6500-6000 שקל.. תודה לעוזרים-

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  15. (אפשר לחרוג קצת מהתקציב, השאלה היא לאיזו מטרה) ייעוד - אני מתכנתת מחשבים שעובדת מהבית, וצריכה "סוס עבודה" בנוסף לכך אני אוהבת לשחק קצת במשחקי מחשב, אבל לא משהו עם דרישות מחמירות עוד שימוש נוסף רציני למחשב הוא צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה דרישות חומרה עבור התוכנות שאני מריצה: Visual Studio 2008 SQL Server 2008 2.2 GHz or higher CPU 1024 MB or more RAM 1280x1024 display 7200 RPM or higher hard disk משחק Age Of Empires - 1.4 gigahertz (GHz) processor 256 megabytes (MB) of system RAM 32x speed CD drive A 64 MB video card that supports Hardware Transform and Lighting DirectX 9.0c מעבר לכך שימוש בייתי סטנדרטי - שמיעת מוזיקה, גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס של מיקרוסופט וכו' מערכת הפ…

• 12 תגובות
    • 906 צפיות
  16. הלוח אם הזה H61 based Motherboard with support of USB3 Sata3 יש לו יצאת דולבי דיגיטל למוזיקה5.1 ערוצים צריך להוסיף עוד משהוא שאני לא יודע ???

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  17. Started by fp581,

ממ אין דרישות מסוימות זה בשביל משהו שאני מכיר והוא צריך עזרה בבחירה אזז בבקשה תעזרו כי אני לא כל כך מבין בניידים ד"א הוא קונה בארץ

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  18. אני צריך מפרט לאחי, עד 2000 ש"ח מעבד AMD 4200, לוח אם עם צ'יפסט NFORCE 520 לפחות (כמו M2N-X) כ"מ עדיפות לATI(אלא אם לNVIDIA יש מתחרה חזק יותר במחיר טוב), ולא חייב 2 ג'יגה זכרון, אפשר גם 1. דיסק קשיח 160GB של היטאצ'י, זה חשוב של היטאצ'י כי אני קונה מחנות ליד הבית ששם ההיטאצ'י הכי זול. המפרט ישמש אותי למשחקים קלים ובינוניים כמו: מ-MU ISRAEL ועד COUNTER STRIKE SOURCE. מארז בעל סירקולציה טובה ולא משהו משוגע, משהו פשוט ומודולורי, וספק 400W מכובד (כמו ה400TRT של HEC.) תודה.

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by Nparker,

אני מתלבט בין המחשבים lenovo x200 ו ה toshiba r500 כפי שאתם רואים חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה קל מבין שניהם מה עדיף לקנות? תודה

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  20. לא מתוכנן OC. המחשב מיועד לשימוש ביתי ומשחקים פה ושם. חשוב לי רק שיהיה מסך 19". ועוד הערה - בבקשה לתת לי רמקולים ב-100 ש"ח מקסימום, כי אני ההפך מאודיופיל וחבל להשתגע בעניין הזה.

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  21. Started by boynet2,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש צורך אשמח לשמוע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תיכנות(ide כבדים), עריכה גרפית(בקטנה), עיבוד וידאו(בקטנה), טיפה משחקים, וצפייה בסרטים, זה מחשב שעושה כמעט הכול א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים אבל זה הדבר הכי נמוך ברשימת העדפות ואין לי בעיה לשחק משחקים באיכות נמוכה וכאלה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by palpatine66,

1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop,illustrator,3dmax,maya ירוץ על רזולוציה 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא צריך מערכת הפעלה או מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4-5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by MadManiii,

בכוונתי לרכוש נייד בחו"ל, כאשר חשוב שיכבדו את האחריות כאן בארץ. מה אתם ממליצים? איך עושים זאת?

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  24. Started by Nemesis,

בחירה טובה, אבל איפה מצאת אותו במחיר כזה?

• 25 תגובות
    • 3.8k צפיות
  25. מטרת המחשב - עריכת וידאו בסיסית. כיום משתמש בתוכנה Pinnacle Studio אך מעוניין להתקדם לתוכנות מתקדמות יותר, פשוט אין לי את הפלטפורמה. יציאות - HDMI כונן קשיח - מינימום 500GB כונן אופטי - עדיף צורב DVD אך לא קריטי מערכת הפעלה - אין צורך ברשיון חוקי חברה - מעדיף שלא יהיה Apple אך אם אני אבין שמק זה האופציה הטובה ביותר אני אתפשר. תקציב - אני צריך מחשב שימלא את הצרכים שלי בצורה חלקה. אני לא עורך סרטים לקולנוע ולא יוצר סרטוני 3D - אני משתמש ביתי פלוס. אם יש צורך אני אחרוג מעל 8,000.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.