עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by jon_e,

שלום אני מתלבט בין שני לפטופים, השימוש העיקרי יהיה לעריכת תמונות (lightroom/photoshop) ועריכת וידאו (premiere). מצד אחד יש את הDELL 7559 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=N7559-7101 כאמור עם I7 6700HQ 8GB RAM nvidia 960 4gb 1920*1080 מסוג truelife, לא בדיוק IPS אבל כן מאפשר זוויות צפייה רבות יותר ממסך TN. 1TB SHDD ומצד שני יש את ה HP pavilion gaming http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P5P47EA שעולה פחות מאה שקל בערך אבל בנוסף למעבד 6700 יש לו: 16GB RAM 1080*1920 IPS 128 SSD 1TB HDD אבל כרטיס מסך חלש יותר: nvidia 950 4GB צורב DVD לDELL כבר קיימות ביקורות ברשת, הוא קיבל ציון 82% באתר notebookcheck והחסרונות שלו מביקורות זו ומאחרות הם מסך סביר+…

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. שלום חברים, יש לי מחשב נייד חדש של סמסונג (סדרה 3, מפרט בצד). לוקח לו המווון זמן לעלות - בערך דקה וחצי עד שהכל עולה, ניסיתי להעיף ולמחוק את כל התוכנות של סמסונג שמותקנות במחשב, אבל עדיין לא עוזר. יש אפשרות לזרז אותו? בנוסף לזה טמפ' המעבד במנוחה היא 50+ מעלות ובד"כ 55 מעלות, במאמץ לא גדול הוא עובר בקלות את ה80 מעלות. האם זה בסדר? יש מה לעשות עם זה? תודה רבה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by dpa,

שלום, רציתי לבקש המלצה למפרט למחשב גיימינג קל - בינוני עבור ילד בן 10 . צרכים : יוטיוב, גלישה , תוכנות משרדיות (אופיס וכו׳), הקלטה ועריכה בtik tok studio, גיימינג קל-בינוני) רובלוקס, ברולסטרס ושתהיה יכולת להריץ גם משחקים עם גרפיקה כבודה יותר כמו GTA , לא צריך בצורה הכי טובה, פשוט שיוכל להריץ סבבה. תקציב עד 4k ללא מסך וציוד הקפי. אם יש משהו ממש טוב שיתן יכולת גיימינג גבוהה , מוכן לעשות סטרצ׳ בעוד 500 ש״ח. אפשר לשים 2 מפרטים אופציונליים. תודה רבה לעוזרים!

4. Started by tnd.art,

שלום לכולם, צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד לטובת תכנות וגיימינג. המחשב אמור להתמודד עם הרמת סביבת VM לעבודה (דורש לפחות quad-core ו-GB8 זיכרון). ומשחקים בסגנון COD ו-BF (גם אם ירוצו לא על האיכות הכי גבוהה). אני מעדיף בכלליות מסך 13-14, אבל אם זה לא אפשרי, אתפשר ל15.6. שטח אחסון גדול לא מעניין אותי ולכן אעדיף 128GB SSD ולא 1T HDD. ודיי ברור, אבל צריך להיות חיבור HDMI. עדיפות לקריטריונים הבאים (מהחשוב לפחות חשוב): משקל זמן סוללה אחריות כל השאר לא מעניין אותי לגבי תקציב, עד 8,000 ש"ח. תודה מראש לכל העוזרים!

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by YanivRot,

אני מעוניין לקנות את המחשב הזה - אני בתקציב של 10-11 אלף שקל לקנייה באילת. רציתי לדעת האם אמור לצאת דגם חדש בקרוב מכיוון ואנחנו כבר בספטמבר.. אני הכי יתבאס בעולם לקנות מחשב ב10 אלף שקל וחודש אחרי יצא דגם חדש. תודה :).. נב: המלצות\מסקנות על המחשב?

6. Started by Sagi Shtainman,

שלום, יש לי מחשב נייד חזק יחסית שקניתי לפני כמה שנים אך לא מריץ טוב כבר משחקים. אני מעוניין לקנות מחשב לצרכי משחקים בסגנון של battlefield 1 וכ'ו על הגדרות בינוניות + חלק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? )לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battlefield 1,cod וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…

7. לאחרונה חיפשתי ברחבי הפורום ובאינטרנט מחשבים ניידים למולטימדיה ומשחקים בעלי מפרט חזק. הוא אמור להיות השימוש כנייח משני ולכן אין יותר מדי חשיבות לסוללה או משקל וכדו' למרות שזה יתרון במידה וקיים... מעבד i7 SB, כרטיס מסך חזק למשחקים, עיצוב קשיח ולא פלסטיקי, מסך 15.6 FULL HD, מסך LED מט, חברה טובה ואמינה. USB3, זכרון של 8G. יתרון להארדיסק 7200RPM. תקציב עד 5.5K. מצאתי מפרט של ASUS מדגם N55SF שעונה על כל מה שחיפשתי וגם דגמים של חברות אחרות אבל קצת יותר יקרים ו/או נופלים ממנו בחלק מהנתונים: VOSTRO שמחיפושים בפורום הבנתי שהיו קצת בעיות עם החומרה הגרפית והדרייברים שלה ובכל מקרה סדרה קצת יקרה לתקציב (ולא כל כך מכוונת מראש לשוק המולטימדיה אלא לעסקי), תקנו אותי אם אני טועה. כמו כן ג…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום, הודעה זו מופנית לכל מי שמתכנן להרכיב בעצמו מחשב, מבוסס מעבד AMD Ryzen מסדרה 3000 החדשה, בשילוב לוח עם צ'יפסט 4xx ( או סדרה 3xx) שאמורים לתמוך במעבדים החדשים. מי שבוחר לקבל מחשב מורכב זה לא רלוונטי, כי המעבדה תבצע את מה שמתואר בהמשך. רכשתי השבוע לוח ASUS TUF B450M-PLUS GAMING עם מעבד Ryzen 3700X דרך חנות האינטרנט של אחת החנויות למחשבים. לאחר שהרכבתי בעצמי את החלקים והדלקתי את המחשב לא הופיעה כלל תצוגה במסך. בד"כ זה אופייני למצב שיש בעיה במעבד. ווידאתי שהתקנתי את המעבד נכון וכל הפינים תקינים. זה גרם לי לחשוב שגרסת ה-BIOS איננה עדכנית ולא מזהה את המעבד. חיפשתי באינטרנט איזכור לבעיה ומצאתי פוסטים במס' פורומים מהשב…

9. Started by tomer_,

. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש ביתי סטנדרטי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין…

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. שלום, אבקש המלצה למחשב נייד חדש - תשובות במודגש : * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים ומשחקים. * גודל המסך ? 14"-15" , לגבי עניין מט או מבריק לא סגור על זה אבל חודש שמעדיף מט. * רזולוציית המסך? מניח שFULL HD זה בסדר, לא חובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? HDMI * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? כונן SSD מינימום 128GB (אין צורך בכונן קשיח רגיל, יש כונן קשיח חיצוני). * כונן אופטי ? אין צורך, יש חיצוני. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? במידה ויירכש בארה"ב, עדיף שתהיה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by wilken43,

שלום, אני מדריך אינטרנט לגיל השלישי אשר נהנה לספק למבוגרים שמעולם לא השתמשו ברשת נגישות והבנה - בשורה התחתונה זה משפר את איכות חייהם (פשוטו כמשמעו) כחלק מהפעילות אני עומד בקרוב לתת הרצאות במועדוני גמלאים ובתי אבות אשר מטרתם לשכנע מבוגרים ללמוד לגלוש וליהנות מכל השפע שהאינטרנט מציע. אשמח לקבל המלצה למפרט מחשב אשר לא עולה על 2000 שקלים. (אם יש אפשרות לפחות אז זה יהיה נהדר) השימוש העיקרי (אפילו הבלעדי אפשר להגיד) של המחשב הוא - אינטרנט!! המחיר צריך לכלול מסך (עדיפות ל19 אינץ'), מקלדת ועכבר לא אלחוטיים (לחסוך החלפת סוללות), מערכת הפעלה ואחריות. בנוסף אשמח לקבל הצעה למחשב אשר אוכל להגיד בבטחה למבוגרים כי יוכל לשרת אותם לפחות חמש שנים ללא דאגה.. תודה

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LOL, CS:GO וכו', אבל פתוח להתנסות במשחקים חדשים ואף כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. לאלה המבינים בוידאו- אני עורך וידאו במקצועי,ועובד עם מחשבים וכרטיסי עריכה יקרים מאוד (CANOPUS למי שמכיר) יש לי 3 מערכות עריכה ממוחשבות, אני רוצה לבנות רביעית חזקה. אינני משחק משחקים בכלל , כך שהכל לצרכי עבודה של עריכת וידאו , אז התיחסו בהתאם: אני רוצה לקנות מחשב חדש,ויש לי התלבטות: 1. מעבד- האם לקנות מעבד פנטיום 3.2 64 ביט, או 2.8 DUAL CORE? האם ההבדלים יהיו מורגשים? אם כן עד כמה? (אחוזים) 2. לוח אם - אני נעול רק על ASUS למיניהם בלבד- במידה ואני ייקח DUAL CORE, הבנתי שלוח תומך הוא רק עם ציפסט 955/945. האם לקחת את דגם P5WD2 PREMIUM, או P5LD2 DELUX? מה הבדלים מבחינת עבודה? 3. כרטיס מסך- כמובן PCI E - לוידאו חשוב שבב רק של ATI. חשבתי לכיוון של ה X800 GTO או סדרת ה 1300/1600…

• 44 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. שלום רב, לאחר 5 שנים עם המחשב הקודם הגיע הזמן להחליף כרגע אני לומד ומקים סביבות וירטאליות לצרכי לימוד MCSA שימוש משני - משחקים WOW, חשבתי על המפרט הבא: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, al…

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. אוקיי אז ככה חבר שלי המליץ לי על המפרט הבא: -מעבד: AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX > מחיר 969 שח. -לוח אם: Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard > מחיר 619 שח. -זיכרונות: GeIL 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory > מחיר 719 שח. -דיסק קשיח: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD > מחיר 494 שח. -כ.מסך: Gainward Geforce 6600GT Ultra/1980 PCX 256MB DVI Video Card > מחיר 1199 שח. -מארז: Sunbeam Samurai Gaming P/S not include Silver Case > מחיר 339 שח. -ספק כח: Antec SmartPower SL350 Power Supply > מחיר 329 שח. -צורב דיוידי: NEC ND-3520AW 16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW > מחיר 289 שח. -כונן 1.44: Citizen/…

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. שלום לכולם, עניתי על השאלות המצורפות, אשמח לתגובות עם הסבר למה ואיזה מחשב יהיה טוב עבור הצרכים שלי. תודה רבה !

17. Started by ohad46v,

1. התקציב המקסימלי למחשב הוא 9000 ש"ח רצוי לחסוך 2. השימוש של המחשב הוא משחקים כמו football manager world of warcraft simcity 5 וגם משחקים חדשים שיצאו בעתיד שימוש רציף בתוכנות של מוסיקה כגון ווינאמפ ותוכנות הודרה כגון utorrent חיבור הכרטיס מסך ל 2 מסכים שאחד זה טלווזיה 3D לצפייה בסרטי 3D דרך המחשב חשוב לי שהמחשב ירוץ חלק תוך כדי שעובד ברקע אקספולורר פתוח תוכנות הורדה ומשחקים 3.אין צורך בציוד היקפי 4.אין צורך לא בכרטיס קול ולא בארדיסק 5.חשיבות השקט של המחשב היא בין 7 ל 10 6.OC מתוכנן בעתיד 7.יש צורך לכלול במפרט ווינדוס 8 64 ביט 8.הכוונה שלי היא לרכוש את המחשב מרשת KSP באשדוד 9.רוצה מחשב חזק שלא יצטרך שדרוג בקרוב זה המפרט הלא מאוזן שהרכבתי אשמח שתתכנו וגם תסבירו …

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. מחשב נועד לילדה בת 14, שימוש ב- אופיס, אינטרנת, סרטים, משחקים כגון Sims3 מארז IN WIN שחור מנוקד עם USB וסאונד קדמי ספק כח 3Y JSP-TECH 450W 12CM FAN EZCOOL לוח אם G41M4-F מעבד אינטל 2.50GHz 4MB CORE 2 QUAD Q8300 זכרון 2GB DDR2 800Mhz כ.מסך Nvidia GeForce 9300GS 512MB דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 16MB HITACHI צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS מחנות Ivory תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. אין לי מושג בשרתים אז אני פונה אליכם. שהתקציב יהיה מינימלי... במה שונה השרת מהמחשב הרגיל ? (הבייתי)..?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. אני צריך מחשב לצורך עבודה עם תוכנות כגון: Maya, Premiere, After Effects... אפשר בבקשה מפרט טוב? תודה

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. ברצוני לשדרג את המחשב הבא : מעבד PIII 667mHz לוח אם ASUS CUV4X-csVIA694-133mHz כרטיס מסך VOODOO 5 5500 ;D זיכרון 128mB דיסק קשיח 20gB מסך MAG 786FD מארז נראה לי ש-MIDI TOWER ספק נראה לי 300W זהו בערך... ***-******-******-******-******-******-******-******-******-******-******-******-*** **עכשיו אני רוצה את עזרתכם, איך אני יכול לשדרג את המפרט הנ"ל למפרט של "מכונת משחקים" ב-כמה שפחות $$$(ירוקים-כסף). ***האם בשביל לשדרג את המעבד והכרטיס מסך לATHLON XP 2200+, וREADON 7900 PRO אצטרך לשדרג עוד דברים ??? כמו ***לוח אם,ספק, מארז ? ****האם לפי ניסיונכם יש "שוק" למוצרי משחב בודדים כמו לוח אם,מעבד ? כלומר האם יש מצב למכור את המעבד הנ"ל בנפרד ואו את ****הלוח אם בנפרד ? **האם לדעתכם…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by elkaboi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, צפייה בתכני HD ושימוש רגיל יומיומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -האימולטורים הרשומים למטה, חוץ מזה אין משהו רציני- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים מהשנים האחרונות: nier automata, tw3, fortnite, mhw, sf5, poe2 בנוסף אימולטורים לקונס…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by LmanYan,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כול הדור הנוכחי פלוס מה שעתיד לבוא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4,COD,AC -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. שלום , אחרי אחרי חקירה וחפירה כולל פה באתר בחיפוש מחשב נייד לתלמיד עבור עבודות ,אינטרנט וצפיה בסרטים יש 2 מועמדים סופיים. התקציב עד 3500 . המועמדים Lenovo e490 https://www.pc365.co.il/product-19077-Lenovo_ThinkPad_E490_20N8000RIV_הפעלה_יבואן_רשמי_במלאי או dell vostro 5481 https://www.pc365.co.il/product-18621-Dell_Vostro_5481_V5481_5152_במלאי שניהם זה הדגם עם מערכת הפעלה . אם נלך על הלנובו ניקח עוד שנתיים אחריות. ה dell כבר מגיע עם 3 שנים הלנובו עם 3 שנים אחריות יעלה כ 250 ש"ח יותר מה Dell. הדל עולה 3225 והלנובו 3469. השאלה אם יש הצדקה לשלם עוד 250 ש"ח עבור הלנובו ? כדי לבלבל - יש אולי עוד מועמד ששוה ל…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by IKatz1989,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועוד (אינטרנט וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Lineage 2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינונית-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.