ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
חולמים על טאבלט חלונות ראוי אבל מתבאסים מהתמחור ומהזמינות של הגירסה מבית מיקרוסופט? ללנובו יש הצעה מעניינת מאוד עבורכם לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-miix-700-הוא-האח-הבינלאומי-של-ה-surface-pro-3/
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שופרסל יצאו במבצע לשלושה ימים עבור מחשב נייד Lenovo G570-4334-6FG במחיר של 1990 ש"ח עם המפרט הבא:מעבד: Intel b940, זכרון: 4G, דיסק: 500GB, שנה אחריות יבואן האם מישהו מכיר את המחשב? האם עסקה כדאית? אשמח לחוות דעת עליו
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מקלדת, עכבר, מארז, מסך, מ"ה וגם 2 זכרונות (1G +2G). אני רוצה לשמוע חו"ד לגבי החלפת המעבד, לוח אם, ספק כח חלש, ודיסק קשיח (אין לי צורך בדיסק ענק. 250G יספיקו). ואם צריך אז גם 4G זכרון (האם צריך להוסיף למה שקיים או שקונים זכרונות חדשים לגמרי?) כמו שאמרתי המחשב מיועד לאינטרנט, (אופיס אני משתמש בשירותי אינטרנט) ועבודה עם קבצים במחשב
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המחשב שלי נהיה קצת איטי גם בשימוש בכונן קשיח וגם במעבד. המעבד חלש כשאני מתכנת דברים כמו אנדרואיד (ללא שימוש בדברים גרפים כבדים מדיי) והכונן הקשיח מכל מיני סיבות איטי ובכל מאט את כל המחשב ומעמיס עליו. בנוסף אני חובב פוטושופ (כנראה לא מצריך התייחסות מיוחדת). האם שווה לשרג את המפרט הקיים או שעדיף כבר לקנות מחשב חדש, הייתי הולך כנראה על מחשב נייד כל שהוא הרבה יותר נח ולא טופס הרבה מקום. הרעיון שלי הוא פשוט לחבר אותו למסך הקיים שיש לי + מקלדת ועכבר ובבית הוא ישמש כמחשב רגיל וחוץ מזה הוא יהיה נייד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן …
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי מחשב לפי מפרט שהציעו לי בFXP ותכננתי אחרי כמה זמן לשדרג טיפה. המפרט כפי שהוצע וקניתי אותו. מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪858 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-PH67-DS3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪394 מארז: SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪540 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 1 - מחיר: ₪103 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪444 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מח…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה : המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט . אבל צריך שהוא יוכל להריץ גם משחקים בצורה סבירה , לא משהו רציני . אני מעוניין לקנות מקסימום ביצועים במינימום מחיר .כמו כן יש לציין שאני מעוניין לעשות OC נחמד בעתיד... החלקים שצריך הם : מעבד , לוח אם , זכרון , כרטיס מסך , הרדיסק , כונן סידירום , מארז + ספק , מקלדת , עכבר . מה שחשבתי עליו הוא : CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-M nForce2 Motherboard (ATA133, GF4MX VGA, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 670.86 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Golden Dragon Value Memory [ ¤ 307.89 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA…
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ההודעה הבא נשלחת בשם חברי עמית הגין ולא בשמי חלילה. אחיי, ברצוני לרכוש מחשב נייד שמטרתו העיקרית עריכת וידאו והקלטת מוזיקה (חיבור של כלי נגינה עם כרטיס קול מתאים). גודל המסך, משקל המחשב וזמן הסוללה לא חשובים במיוחד. באשר ליציאות המיוחדות - לא בטוח, אם יש לכם המלצות לדברים שיועילו לצרכים שפרטתי, אנא ציינו זאת. חשוב: צורב DVD, כרטיס קול טוב, הארד דיסק מהיר שיתאים לעריכת וידאו, מעבד מספיק חזק. חשוב לי מאד שהמחשב יהיה ללא בלוטות ע"מ שאוכל להכניסו לקייס סטנדרטי (ללא בלוטות, מלבני רגיל כזה שחור). תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד 3K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטריטור, לייט-רום, תיכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כרטיס מסך GEOFORCE 210, השאלה אם הוא מספיק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא ידוע לי, אם כן אז קל 7. האם האם יש …
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז בעקבות ההמלצה החמה של CHVI הצלחתי סוף סוף להשיג דל לטיטוד אי 5540, ובינתיים אני ממש מרוצה, המון המון תודה על ההמלצה! יש לי רק בעיה אחת איתו, נראה שהמקלדת רגישה מדי ויוצא לי כל הזמן כשאני מקלידה שנלחצת לי אות פעמיים בטעות. האםם (הנה דוגמא) יש דרך להתאים את הרגיישות של המקלדת? ניסיתי לשחק אם הרגישות בלוח בקרה, אך זה לא עזר. יש אולי דרייבר למקלדת בו אפשר לשלוט על זה? הורדתי דרייבר טאצ' פד אך אין בו הגדרות שקשורות למקלדת. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן , כבר בדקתי לא מזמן פה מפרט והכל ובדקתי את העניין ואני דיי סגור על מפרט שאני רוצה לגיימינג אז אין צורך בעזרה במפרט עצמו -זה בערך המפרט http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=108380 בגלל שזה באילת אם אפשר להוזיל עוד יכול להיות יותר טוב (או להשאר במקסימוםתקציב והמחשב יהיה חזק יותר אבל לא קריטי) השאלה באמת היא איפה כדאי לי לרכוש את החלקים \ מאיפה כדאי לי להרכיב את המחשב שאני באילת . כי בכללי KSP ו BUG הם יקרות רצח בלי קשר.. לא יודע כמה ההנחה באילת תהיה משמעותית עם הרשתות האלו . אשמח אם מישהו יודע או התנסה כבר ברכישה \ הרכבת מחשב נייח באילת
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ראיתי את המחשב הזה בסביבות ה-5600 שקל (כולל ההרחבה ל-1GB) בעיקר איך הוא מול HP Pavilion DV5269EA (מעבד T5500 וכרטיס GeForce Go 7400, עם תוספת של שנתיים אחריות עולה 6700 שקל) ומול Dell Inspiron 6400 (מעבד T7200 וכרטיס X1400 Mobile, עם תוספת ל-1GB זכרון עולה 6800 שקל, בתשלומים בסביבות 7000) מבדיקות של דגמים אחרים של Champion אני מבין שהם מגיעים עם שנה אחריות, למי שיודע - האם יש אפשרות להרחיב את האחריות? הדבר הכי מושך ב-Champion הוא הגודל (12" ומשקל 1.95KG) לעומת ה-15.4" רחב של שני הדגמים האחרים הפחות מושך זה החוסר היכרות עם המותג והכרטיס הגרפי (GMA950 המשולב)
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב לצורכי עיצוב גרפי - פוטושופ ופלאש, אין צורך בתלת מימד. כמו-כן אפשרות חיבור למצלמת וידאו דיגיטלית ומחשב מספיק חזק כדי לערוך בו סרטים קצרים. תקציב כ- 5,000 ש"ח ללא מסך. חשוב מאוד כרטיס גרפי טוב, הארד דיסק אמין, ומתלבט בין אינטל ל AMD. הייתם יכולים לעזור לי עם בחירת המפרט?
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד וציוד היקפי, לצורך לימודים(אופיס) (חטיבה), אינטרנט, סרטים ומשחקים (ברמה בינונית, לא משהו מיוחד...). (תחליף שולחני), כולל ווינדוס ואת האופיס אני משיג בנפרד (אבל חוקי)) גודל מסך: מעל 15.4 אינץ'. דיסק קשיח: 7200 rpm. זיכרון:4gb ram. מעבד: סדרת i5-4XX לפחות. אחר בדיקה מצאתי את המחשב הזה: HP Pavilion DV6-2130EJ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8368&perur=4 אני יודע שזה קצת אוברקיל, אבל המחשב הזה ישמש אותי לזמן רב. בקשר לרמקולים, חשבתי על Logitech z-230 2.1 מה אתם אומרים על הבחירות שלי, והאם יש לכם הצעה לעכבר? בתודה, אביב. עבר יום, 77 צפיות ולא תגובה אחת! בבקשה עזרה, אני מתכוון לקנות את המחשב בקרוב וזה המקום היחידי שבו אני יכול לקבל עז…
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 6-7 שנים שמבוסס i3 ישן ואני רוצה להחליף אותו.. בעקרון חשבתי לחכות לדור החדש של הרייזנים ואז לקנות את המחשב כדי להעלות עוד את הפער ולקבל משהו יותר טוב וחזק.. הקטע אבל גם שאני חושב שאם אני אקנה דור חדש שכזה אז שווה גם לחכות לכרטיסי מסך חדשים וכנראה הם יתעכבו.. בנוסף.. אני אומר לעצמי אולי אם כבר לקנות הכל חדש אז גם לעבור ל-ddr5 אבל הבעיה שכרגע אין צפי בשבילו.. מתי לדעתכם הזמן המתאים לקנות את המחשב? מספיק רק לחכות לדור המעבדים וזהו?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3,Crysis 2,SC2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מתכוון לקנות מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 38 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הזמנתי מפרט מTMS ואז הם התקשרו אלי ואמרו לי שהקירור מעבד לא מספיק חזק והמעבד ישרף אני ממש צריך עזרה לאיזה קירור להחליף אני לא כל כך יכול להוסיף כסף אז אם אפשר או לשנות או להוסיף בממש קצת ולא אכפת לי לשנות חוץ מהמעבד והכרטיס מסך תודה רבה הנה המפרט:[table][tr][td][table][tr][td]מק"ט[/td][/tr][/table][table][tr][td]שם המוצר[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות[/td][/tr][/table][table][tr][td] מחיר[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪485[/td][/tr][/table][/…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
צריך עזרה במפרט התקציב שלי עומד על 7400 ש"ח ואני לא יודע איזה מערכת לקחת הנה שתי המערכות האחת עם מעבד יותר חזק והשנייה עם כרטיס יותר חזר בבקשה תגובות שתי המערכות לא כוללות ספק ומארז ולא מתוכנן OC ודרך אגב המחשב מיועד למשחקים המערכת הראשונה: ונמצא בסניפים. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3500+ (S-939) 1 2390 2390 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ AV8 (s939) sata,GBL 1 690 690 זכרונות? DDR 500 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 2 610 1220 כרטיסי מסך? MSI כמות מחיר סה"כ RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 1290 1290 דיסקים קשיחים? MAXTOR כמות מחיר סה"כ 160GB (8MB) SATA 1 730 730 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.4…
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב ואני רוצה את חוות הדעת שלכם. :) המחשב מיועד למשחקי מחשבים כבדים כמו:call of duty:black ops בתלת מימד עם יש משהו משתלם יותר ששווה לשנות אז בבקשה תגידו לי מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪932 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪685 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪303 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528AS זיכרון Corsair DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 Value ₪214 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C2G1333 כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX 460 OC 1024MB DDR5 PCIe ₪1253 …
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן:) אני עושה תואר ראשון במד"מח עכשיו חייבת דחוף מחשב עדיף עד 3000 אבל אפשר עד 4000, מחפשת מחשב שיכיל תוכנות כבדות ויעמוד בפתיחת כמה דבריםם ביחד תודה לעוזרים!
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת האם קיים מנגנון כיבוי אוטומטי שמכבה את המחשב במקרה של התחממות יתר(מכל סיבה אבל במיוחד שהמאווררים לא עובדים טוב..) אשמח לדעת..אני מדבר על ניידים ספציפית.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני יודע ששיגעתי אתכם עם ההודעות שלי (אחת-שתיים בשבוע וחצי ;D). אז ככה הגעתי לבחירה ממש אחרונה וחביבה לגבי שני מחשבים שאני ממש אבל ממש מתלבט ביניהם ואלה השניים האחרונים במיליון אחוז. אני צריך את העזרה שלכם בתור אנשים שמבינים בדברים האלה שאין לי מושג. HP Pavilion dv6-1260ej : מעבד - Intel® Core2 Duo T6500 2.10 ג'יגה הרץ , זיכרון מטמון של 2 MB ברמה 2 זכרון - 4GB כונן קשיח - 320GB מהירות 5,400 סל"ד כרטיס מסך - ATI Mobility Radeon HD 4530 זיכרון גרפיקה כולל של עד 1790 MB עם DDR3 ייעודי של 512 MB אחריות לשנתיים!!! HP Pavilion dv6-1299ea : מעבד - AMD Turion X2 Dual-Core Mobile Processor RM-75 2.2 Ghz, זיכרון מטמון של 1 MB ברמה 2 זכרון - 4GB כונן קשיח - …
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד חדש לסטודנט למדעי המחשב. התקציב המשוער הוא 6000 ש״ח. על המחשב להיות נייד ובעל איכות בנייה גבוהה. המחשב לא ישמש למשחקים ולכן אין חשיבות לכרטיס מסך. מטרות המחשב? כאמור, המחשב מיועד לסטודנט למדעי המחשב וישמש לפיתוח ולעבודה משרדית כללית. כמובן שיעשה בו שימוש רגיל כמו צפייה בסרטים וכדומה * גודל המסך? עדיפות למסך מט אך לא חובה, גודל המסך ״14 או ״15.6 * רזולוציית המסך? פתוח לדיון * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיוכל לעמוד ביום לימודים שלם, כ 8-10 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eS…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אלא אם כן יש סיבה טובה שלא לשים את התקציב. הטרדים מהווים DATABASE חי לניידים לפי תקציב לבאי הפורום. בנוסף, קשה לעזור בנייד שתקציבו אינו ברור. לצערנו, לא מעט מתעלמים מהבקשה הברורה שלנו ולכן התקנה החדשה.
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-