עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Klayhamn,

שלום, כמו שכתבתי בפוסט אחר - הזמנתי את ה-UL30A של אסוס והוא מעולה הבעיה היחידה כאמור היא זמזום מעצבן שהוא משמיע כל פרק זמן מסויים - שנע בין 15~30 דקות הזמזום הוא לעיתים חלש וממושך, או חזק וקצר אני חושד שמדובר במאורר, כי הוא והכונן הקשיח הם שני הרכיבים הנעים היחידים בנייד (אין לו כונן דיסקים). יש למישהו מושג איך אני יכול לוודא שמדובר במאוורר - ויותר מכך - מה לדעתכם הבעיה או איך ניתן לפתור אותה? האם לדעתכם כדאי לפנות לרונלייט היבואנים הרשמיים כדי שיבדקו את המכשיר - או שמישהו מכם מכיר איזה טכנאי/מעבדה נורמלית שאפשר לגשת אליהם עם המחשב ועל המקום הם יעיפו מבט? (אני יוצא מנקודת הנחה שאני עצמי לא יכול להגיע למאורר בלי לפתוח את המארז כולו, מה שלא כל כך מתחשק לי לעשות) מה שבאמת מע…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Pentium 4 3.06GHz HT 512K 533MHz 3,924 ש"ח 1 Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 854 ש"ח 1 GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel 952 ש"ח 1 Maxtor 80GB 7200RPM 640 ש"ח 1 Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO 2,048 ש"ח 1 CREATIVE VIBRA 128BIT 4.1D 125 ש"ח 1 ARTEC X 56 RETAIL 144 ש"ח 1 SONY CDRW 52X24X52 RETAIL 399 ש"ח 1 Mitsuni floppy 1.44 57 ש"ח 1 3R SYSTEM AIR Blackהמארז החכם בעולם 456 ש"ח 1 Antec 350 Watt 433 ש"ח 1 FLATRON 19 F900B 1,875 ש"ח 1 hp psc 2110 all-in-one 1,235 ש"ח 1 Creative Inspire 4400 (4.1) black 535 ש"ח 1 S…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by OR007,

קודם כל קציתי להגיד ששימו לב לירדית המחירים במעבדים ובזכרונות ! (ירידה דרסטית ביותר !) AMD axp 2700 (333 mhz) - 1355 thermalright sk-7 extreme + cooler master 4 lad fan 80mm - 228 epox 8rda+ -699 ddr ram 256mb 3200 winbond (bh-5) X2 -292 x 2 WD 80GB 7200 RPM 8MB CACH- לא רוצה את המקסטור, רעש מידי לטעמי. SAMSUNG BLACK FLOPPY LITEON CD-ROM X48 CHIEFTEC DRAGON DX-01BD HEC- 300W ???????????????????????? 4318 ש"ח ! אז מה דעתכם ? עזרה נוספת שלה אני זקוק ממכם, איזה סטפינג לקחת למעבד (אם תיהיה לי אפשרות כזאת) ולאילו דברים אני צריך לשים לב לפני שאני מזמין את כל החלקים האלו ? הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה. עריכה: המהרה כן תתבצע, השאלה אם אני יגיע יותר ב-O/C עם ה-2700 מאשר מה שאני …

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by Daniel_Mil,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעקר סרטי HD, קצת CS6 לעריכת תמונות בסיסית. קצת פיפא 2012 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 2012, לא על הגדרות גרפיקה גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3.…

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. שלום לכולם! אשמח לעזרתכם בנוגע למפרט מחשב נייח לטובת עיצוב גרפי וגיימינג. מצורף מפרט שכבר עבדתי עליו (KSP) ואשמח לדעתכם.. 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 5K ל-6K. לא יכול לחרוג מה-6K כי גם ככה התקציב לא כולל ציוד היקפי שאצטרך לרכוש.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. 4200 שקל בלי חריגות צריך את מלוא הציוד ההיקפי שזה עכבר מקלדת ורמקולים ומסך LCD 19 אינצ' למשחקים בעיקר והורדות המחשב יפעל הרבה.. דחוףףףףף ברמות.. תודה==]

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by snorrow,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם אפשר אבל אני לא מתקמצן אם השינוי הוא מהותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגות קלות, לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר CS:GO, TF2, UNREAL TOURNAMENT וכאלה בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון לעכשיו 1920X1080, אבל יכול להיות שזה ישתנה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by Sunny Jim,

שלום, ביקשתי כאן עזרה בבניית מפרט לפני כשבוע אך עכשיו לאחר ירידת המחירים של AMD, לא חובה מפרט מבוסס CONROE, ואני פשוט מעדיף את המפרט שיתן לי את הביצועים הטובים ביותר(גם במשחקים וגם בישומי מחשב...). המחשב גם צריך לכלול ציוד היקפי... אין שום תכנון לאוברקלוק, אז אני מקווה שלא תשימו רכיבי מחשב שמיועדים לאוברקלוק(אלא אם כן ניתן לשים את המעבד במהירות ב50-30 אחוז יותר גבוהה בלי להסתכן בכלל ובלי לבדוק כלום, אבל אני בספק שמישהו כאן יכול להבטיח שניתן לעשות כזה דבר...) אז אני רוצה מקסימום ביצועים בסטוק. מאד חשוב לי גם שהמחשב יהיה יחסית שקט... אם אפשר. אבל לא צריך להשתגע עם קירור מים זה המפרט שהוצע לי: מזיגזאג מחשבים : 1 Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W - LGA…

• 40 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by בור ועם הספר,

שלום לכולם, המחשב עבור הבת שלי, ללימודים אקדמיים. צימצמתי את החיפוש למאפיינים הבאים: מעבד i5-8250U זיכרון 8 ג"ב דיסק SSD מסך מגע חיבוריות HDMI חובה הכרטיס הגרפי לא משנה כ"כ חיפוש בZAP נותן את התוצאות הבאות: dell inspiron http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=953063 hp pavilion http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=954706 לנובו יוגה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=955661 המפרטים די דומים והבחירה הסבירה היא לבחור את הזול מבין השלושה. האם יש סיבה נוספת להעדיף מותג או מוצר אחר שאיננה רק המחיר? איכות בנייה, ניסיון עבודה עם דגמים דומים וכו…

10. מחשב נועד לילדה בת 14, שימוש ב- אופיס, אינטרנת, סרטים, משחקים כגון Sims3 מארז IN WIN שחור מנוקד עם USB וסאונד קדמי ספק כח 3Y JSP-TECH 450W 12CM FAN EZCOOL לוח אם G41M4-F מעבד אינטל 2.50GHz 4MB CORE 2 QUAD Q8300 זכרון 2GB DDR2 800Mhz כ.מסך Nvidia GeForce 9300GS 512MB דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 16MB HITACHI צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS מחנות Ivory תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by questionman,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית (בעיקר Office) וגלישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15 אינץ'. בלי אורות. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם…

12. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוטב שלא 2. מה שימושי המחשב - גיימינג - ממינקרפט, אנדרטל ועבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 17 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - בינוניות 3. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4000 ש"ח, חריגה עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי מהמחשב הקודם ספק seasonic m12II bronze 620W , לא יודע אם אפשר להשתמש בו או לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6 מתוך 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא, ללא הרכבת המחשב בחנות, מרכ…

14. לדוגמה הדגם הזה : ‎Model‎‎ RD510-K.AD23E‎‎ CPU‎‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5800, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB‎‎ Memory‎‎2GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots)‎‎ HD‎‎250GB (SATA) 5400rpm ‎‎ Display‎‎15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology‎‎ GPU‎‎NVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *TurboCache Support)‎‎ Optical Device‎‎SATA DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM)‎‎ Wireless‎‎Intel® Pro/Wireless 3945BG(802.11b/g/n)‎‎ Bluetooth‎‎Yes (BlueCoreTM4 v2.0+EDR)‎‎ Webcam‎‎Yes (1.3 Mega Pixel)‎‎ Card Reader‎‎6-in-1 (xD/SD/MMC/MMC Plus/MS/MS Pro)‎‎ Audio‎‎Stereo Speakers (1.5W/ch), SRS WOW HD, SRS TruSurround HD, 24bit High…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. שלום , אחרי אחרי חקירה וחפירה כולל פה באתר בחיפוש מחשב נייד לתלמיד עבור עבודות ,אינטרנט וצפיה בסרטים יש 2 מועמדים סופיים. התקציב עד 3500 . המועמדים Lenovo e490 https://www.pc365.co.il/product-19077-Lenovo_ThinkPad_E490_20N8000RIV_הפעלה_יבואן_רשמי_במלאי או dell vostro 5481 https://www.pc365.co.il/product-18621-Dell_Vostro_5481_V5481_5152_במלאי שניהם זה הדגם עם מערכת הפעלה . אם נלך על הלנובו ניקח עוד שנתיים אחריות. ה dell כבר מגיע עם 3 שנים הלנובו עם 3 שנים אחריות יעלה כ 250 ש"ח יותר מה Dell. הדל עולה 3225 והלנובו 3469. השאלה אם יש הצדקה לשלם עוד 250 ש"ח עבור הלנובו ? כדי לבלבל - יש אולי עוד מועמד ששוה ל…

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by wilken43,

שלום, אני מדריך אינטרנט לגיל השלישי אשר נהנה לספק למבוגרים שמעולם לא השתמשו ברשת נגישות והבנה - בשורה התחתונה זה משפר את איכות חייהם (פשוטו כמשמעו) כחלק מהפעילות אני עומד בקרוב לתת הרצאות במועדוני גמלאים ובתי אבות אשר מטרתם לשכנע מבוגרים ללמוד לגלוש וליהנות מכל השפע שהאינטרנט מציע. אשמח לקבל המלצה למפרט מחשב אשר לא עולה על 2000 שקלים. (אם יש אפשרות לפחות אז זה יהיה נהדר) השימוש העיקרי (אפילו הבלעדי אפשר להגיד) של המחשב הוא - אינטרנט!! המחיר צריך לכלול מסך (עדיפות ל19 אינץ'), מקלדת ועכבר לא אלחוטיים (לחסוך החלפת סוללות), מערכת הפעלה ואחריות. בנוסף אשמח לקבל הצעה למחשב אשר אוכל להגיד בבטחה למבוגרים כי יוכל לשרת אותם לפחות חמש שנים ללא דאגה.. תודה

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by tabud,

מעוניין במחשב למשחקים, בעל ביצועים גבוהים. 2 ג'יגה זיכרון חובה. לוח אם חייב לכלול PCI-E + SATA II. תודה מראש,

• 46 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. שלום חברים, יש לי מחשב נייד חדש של סמסונג (סדרה 3, מפרט בצד). לוקח לו המווון זמן לעלות - בערך דקה וחצי עד שהכל עולה, ניסיתי להעיף ולמחוק את כל התוכנות של סמסונג שמותקנות במחשב, אבל עדיין לא עוזר. יש אפשרות לזרז אותו? בנוסף לזה טמפ' המעבד במנוחה היא 50+ מעלות ובד"כ 55 מעלות, במאמץ לא גדול הוא עובר בקלות את ה80 מעלות. האם זה בסדר? יש מה לעשות עם זה? תודה רבה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לצורך גיימינג 1. מה התקציב המקסימאלי? כ4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בסדרות וסרטים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of Warcraft : Wrath of the lich king & Cataclysm -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. היי אנשים, יש לי אפשרות להביא מחשב מארה"ב ללא מס כלשהו (מלבד עלות משלוח). כרגע אני משחק Archeage שהוא יחסית כבד. מאמין שיהיו אחרים בעתיד. מחוץ לבית ישמש למשחקים וכללי בבית הוא יחובר ל LCD וישמש כמחשב בסלון. * מטרות המחשב? משחקים Archeage\WOW * גודל המסך? 14-16 - מבריק * רזולוציית המסך? עדיפות ל FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי. רוב הזמן יהיה מטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה …

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by ronf6,

. מה התקציב המקסימאלי? 1600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג (לא כבד) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - החל מCOD ועד FIFA\NBA, אין צורך לכוונן להגדרות הגבוהות ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. כבר הרבה זמן לא התעסקתי עם חומרה, אז אני רוצה לבדוק שאני לא מטעה חבר. הדרישות בגדול: מחשב שולחני לעבודות משרדיות. חשוב אמינות של רכיבים, ושקט (יחסי) של המערכת. זה מה שהרכבתי אחרי שיטוט קצר בפורום ובמדור מפרטים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪540 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪123 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-DS2 כמות: 1 - מחיר: ₪253 מארז: Fractal Design Core 1000 USB3.0 Black כמות: 1 - מחיר: ₪208 ספק כוח: Seasonic 330W S12II-330 330W bulk כמות: 1 - מחיר: ₪205 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מ…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. אז ככה : המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט . אבל צריך שהוא יוכל להריץ גם משחקים בצורה סבירה , לא משהו רציני . אני מעוניין לקנות מקסימום ביצועים במינימום מחיר .כמו כן יש לציין שאני מעוניין לעשות OC נחמד בעתיד... החלקים שצריך הם : מעבד , לוח אם , זכרון , כרטיס מסך , הרדיסק , כונן סידירום , מארז + ספק , מקלדת , עכבר . מה שחשבתי עליו הוא : CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-M nForce2 Motherboard (ATA133, GF4MX VGA, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 670.86 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Golden Dragon Value Memory [ ¤ 307.89 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA…

24. Started by lolly,

היי לכולם אני חדשה כאן ומאוד זקוקה לעזרתכם, אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל לא יודעת איזה מחשב מתאים לי תקציב:2500-2900 כמה שפחות עדיף **** מטרות המחשב:סרטים hd,משחקי פייסבוק,עבודה גרפית בסיסית,גלישה באינטרנט גודל המסך: 14-15.6 מבריק או מאט הכי חשוב שיהיה מסך איכותי עם פיקסלים צפופים וצבעים חיים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?מקלדת מלאה *משקל רצןי: עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)*לפחות 3 שעות ללא טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: hdmi יואסב מרובים עדיף עד 3 כניסות וביניהם יואסבי 3 גודל מינימלי* וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה עד 750 *כונן אופטי:רצוי-לא חובה .* האם …

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by embedded,

קניתי מחשב Dell Latitude E6400 מארה"ב עם אחריות NBD. אבד לי החיבור של הBT בWIN7 ואני רוצה להפעיל את האחריות. איך הסיפור הזה עובד? מה הטלפון של התמיכה העסקית? חיפשתי קצת באתר דל ישראל ולא מצאתי. האם טכנאי מגיע אלי הביתה ומסדר את הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים