ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שניהם של LG, ההבדל הוא בגודל ההרדיסק, ובמערכת ההפעלה. אז ההתלבטות שלי נובעת מכיוון שבראשון יש 2 סלוטים של זכרון תפוסים, ככה שאם ארצה להוסיף בעתיד אצטרך להוציא את הקיימים. P1-JPROE http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=163&keySearch= או P1-KP11E http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=195&keySearch= תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ביתי לשם הפעלת תוכנות אופיס, משחקים רגילים לילדים (לא גרפיקה מורכבת מדי), חיבור לטלויזית פלזמה לצורך צפיית תכני אינטרנט, קריאת קבצי דיוי די אני מחפש ציוד היקפי מלא-כולל רמקולים וצורב דיוי די ומסך 22 אינץ נפח דיסק קשיח-320 ג'יגה, 4ג'יגה זיכרון
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה על המפרט הבא של חברת איי אם טכנולגיות ב1650 ש"ח במידה וארצה להוסיף widows 7 premium זה יעלה כ2120 ש"ח: http://www.imshops.co.il/pl_product~i32100~2~1.htm המחיר שווה? ורציתי לשאול האם שווה גם לקנות אותו יחד עם הwindows 7 primum. רציתי גם חוות דעת על המפרט הבא שיחד עם windows 7 premium יעלה 1820 ש"ח: http://www.imshops.co.il/pl_product~DCE6600~2~1.htm תודה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ויש לכם מפרט יותר טוב להציע במסגרת המחיר אשמח לדעת. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד ל1750 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מי…
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
Hi Guys, I connected my Sony Vaio (model: VGN-FZ340E) to my LCD TV (supports 1366 x 768) and I cant watch the original TV resolution The desktop is going out the screen sides. The only thing I can think of to fix it its to download new drivers, but I cant seem to find them (GPU 8400M GT). Thank you and hope to get help.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה היכלות של המחשב להריץ משחקים. אני גם ישמח לשמוע את דעתכם הכללית על המחשב. תודה מראש! מעבד סוג: Intel® Core™2 Duo Processor מהירות המעבד: 1.6 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T5200 BUS SPEED: 667 MHz כונן: צורב DVDRW DL ד.קשיח נפח איחסון: 160 GB חיבור ד.קשיח: S.ATA זכרון נפח: 2048 MB מהירות: 667 MHz סוג זכרון: DDR 2 כרטיס מסך: nVidia G72MV-256MB מה העלות הממוצעת של מחשב כזה?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי, אני איש היי-טק המעוניין להתעסק בתכנות גם בזמנו החופשי. אני רוצה לקנות מחשב נייח, אשר ימוקם בסלון, וישמש בתור מחשב עבודה כללי (בעיקר אופיס ואינטרנט, עם הרבה חלונות וטאבים פתוחים בו"ז), וכן מחשב עבודה (תכנות ב- Java, C++, Python ב- IDE Visual Studio, Eclipse & Wing).בנוסף, המחשב נדרש להריץ מכונות וירטואליות (ווינדוז XP, ווינדוז 7 וכן לינוקס), לא יותר ממכונה אחת בו"ז). המחשב לא ישמש כלל למשחקים. בבחירת המפרט אני מעדיף להבין אילו החלטות ניתן לדחות מבלי לשלם מחיר. דוגמאות טובות: 1. ניתן לקנות 4GB של RAM, ורק אם זה לא מספיק אז להרחיב ל- 8. 2. ניתן לקנות תחילה HD רגיל, ורק אם רוצים לשפר את ביצועיו להוסיף SSD, מכיוון שגם ככה בנוסף ל- SSD צריך HD רגיל. בנוסף, ניתן לדעתי …
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבנות מחשב פתוח,(בלי מארז, בלי סיבה מיוחדת , לא אוהב מארזים..)וכמה שיותר קטן. מבקש המלצה ללוח אם (micro atx או כל לוח אם קטן ממנו , אני לא מכיר תקן קטן יותר), מעבד וספק כוח(sfx או כל תקן קטן יותר ועדיפות לספק עם קירור פאסיבי עד צריכת חשמל מסויימת). לגבי כרטיס מסך- https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19404&iszap=1 חשבתי עליו , קטן וביצועים טובים (משחקים ב1080p אבל אני רוצה תמיכה בVR בעתיד אז בלי 1050/ti) אשמח לקבל הצעה אחרת לכרטיס מסך קטן (אני מאוד אוהב את ה r9 nano אבל אני לא בטוח אם הוא חזק יותר , וגם הוא יקר בהרבה וכמעט לא זמין) לגבי מחירים- בעקרון אין מגבלה כלשהיא אבל, אני רוצה שהמערכת תיהיה זולה ככ…
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
זה המפרט שהרכבתי: 1-מעבד אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB, Life Time Warranty 2-לוח אם GIGABYTE EP35-DS3L 775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 3-זיכרון 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC DDR II 800Mhz 4-כרטיס מסך EVGA 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 5-ספק גנרי 520W כול זה יצא לי ב-2169 ש"ח השאלה עכשיו -1.האם הספק כוח יזין את המערכת הזו כמו שצריך ללא שום בעיות? 2.האם המערכת הזו לא תעשה לי צוואר בקבוק ענק? 3.האם המערכת הזו תתן את מירב הביצועים במשחקים החדשים היום?
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
רוצה עזרתכם בבניית מפרט למחשב,השימוש הוא לצילום ועיצוב גרפי, ( תוכנות של ADOBE ) , ואוטוקד , Corel VideoStudio Pro, וגם לפעמים משחקים !! התקציב הוא 7000~7500 ש"ח , לא כולל מסך, המסך יהיה DEEL U2410 . תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 2.5K ; האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן, אפשר 3K במקסימום. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב נייד שישמש ללימוד תכנות (כרגע לומד פייתון עצמאית, אולי בהמשך אתפתח לשפות נוספות) + לימודים (באקדמיה) + צפייה בסדרות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה לי 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אני חושב שאקנה קוד באיביי ואתקין בע…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אז ככה, הלך לי הלוח אם(ישן, תומך רק P4) וכבת המון זמן חשבתי לחליף מחשב אז עדיף להחליף הכל. בכל מקרה אני קונה אותו מסקאי פיסי לעבודה יומיומית בפוטושופ, ולפעמים קידודי XVID. וגם צפייה במחשב בHD. לא למשחקים. לא צריך בכלל HDD, יש לי 2 מהמחשב הישן. גם צורה וציוד הקפי לא צריך. רק מעבד, לוח אם, זיכרונות, מארז+ספק(אפשר גם בנפרד) וקירור למעבד. ושיהיה INTEL! וחשוב שהוא יהיה שקט, לא סופר שקט אבל שקט... וגם שהמארז יהיה איכותי וקצת "יפה/אורות". תקציב 2500 ש"ח מ-SKYPC. עדיף כמה שפחות!! תודה
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעתכם למפרט שאצרף,מגדיר את עצמי משתמש ביתי,גלישה באינטרנט,צפייה בסרטים,איחסון חומרים במחשב(יש לי הארדיסקים בנפחים גבוהים מחוץ למחשב),כן חשבתי להשקיע יחסית בלוח אם שהוא קצת מעל לבסיסיים שיש,אשמח באופן כללי לתובנות שלכם,ואשמח לדעת מה אני צריך להוסיף בשביל שאוכל לצפות בקבצי וידאו 4k(מעבר למסך שתומך ברזלוציה הזאת).
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך מחשב נייד עד 4000 ש"ח לעריכה בפוטושופ ואינטרנט שהביצועים והשמירה בפוטושופ יהיו מהירים. תודה, אורן
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהודעה המקורית חיפשתי מחשב חזק לתיכנות, ההודעה מצורפת, קיבלתי את המפרט שרשום למטה, רק שמאז גם עבר קצת זמן וגם נוספו שתי שאלות 1. DIABLO3 הולך לצאת מה שאומר שהמחשב חייב להריץ אותו 2. האם תוכנות עריכת וידאו ותלת מימד ירוצו על המפרט הזה Adobe® After Effects® ,Adobe® Premiere® Pro, Maya 3dMax נוספו לתקציב עוד 1000 שח ועכשיו הוא 4000 שח מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤922 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤450 מארז: Tagan Monolize II 250mm Side Fan Black Rubber Coating כמות: 1 - מחיר: ¤261 קירור למארז: Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36…
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי מחשב נייד של HP DV6186 בן 3 שנים פלוס מינוס , הסוללה שהגיעה עם המחשב שבקה חיים לכן לפני כשנה קניתי סוללה חדשה ומקורית. הסוללה בערך בת שנה , היא נטענת רק עד 72% ולא נטענת מעבר לכך, במחשב כתוב (מחוברת/נטענת72%) וזה לא זז למעלה לעולם. מה יכולה להיות הבעיה/הצעה לשיפור?
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
טוב ישנם כמה שאלות בקשר למפרט הדברים שממש מציקים לי זה הספק כוח - האם הוא יחזיק את המערכת כולל את מספר המרבי של כמויות המאוררים קירור מעבד - האם הקירור הזה טוב . ראיתי שאפשר להוסיף עוד מאוררים אליו (4 בזמן נתון עד גורם לעומס משקל על המעבד והלוח אם ) כונן קשיח - יש לו באפר יותר גדול . יוצא יותר זול . אז למה אנשים עדיין מעדיפים WD (מניסיון אצלי כל 3 שנים ה JD נדפק , בידיוק לפי השעון) זיכרון - האם מתאים ל OC כרטיס המסך - חח נאי לא בידיוק משחק אבל חשוב לי לחבר שני מסכים לאותו כרטיס מסך המפרט לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L P35 CHIPSET מעבד Intel Core 2 Duo E5200 2.5Ghz Tray מארז Cooler Master Centurion 590 Black זיכרון G.Skill 2GB Kit DDR2 800Mhz F2-6400CL5S-2GBPQ כונן קש…
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הנה המפרט אחרי הרבה גלגולים ושיחה עם הטכנאי בבקשה תביעו את דעתכם ותעזרו לי! המסך שלי 22" 1680*1050 ואני לא צריך צורב וקירור למעבד כי יש לי כבר. מתוכנן OC בעתיד ואני קונה מ KSP. מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray 535 1 535 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 430 1 430 זכרונות DDR II 800Mhz Price Units Total 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 485 1 485 כרטיסי מסך GIGABYTE Price Units Total HD 4870 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 910 1 910 דיסקים קשיחים Seagate Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS 245 1 245 …
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היום שדרגתי את מערכת ההפעלה בלפטופ של ASUS מדגם X54LY והתקנתי עליו windows 8.1 pro x64 עם כל הדרייברים המעודכנים ביותר בעזרת תוכנת דרייברים driverpack solution לכאורה הכל טוב ויפה למעט בעיה מוזרה אחת שקשורה לתצוגה - אם אני מנמיך את בהירות המסך מתחת ל 65% לדוגמא כדי לחסוך בסוללה - המסך פשוט נכבה לחלוטין ולא רואים תמונה בכלל!!! זה מאוד הזוי, תקלה מסוג כזה לא הייתה לי כלל ב windows 7 מה לדעתכם הסיבה לתקלה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי מסך של סמסונג 22" T220P , אני מעוניין לקנות מחשב לשימושים כלליים , מדי פעם גם לשחק. תודה !
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מהחיסרונות שקראתי על סדרת הDV6000, עניין הרעש הכי מרתיע אותי. עד כמה הוא רועש באמת? והאם קיימים ניידים של יצרניות אחרות אשר זהים לנ"ל מבחינת מפרט ומחיר (6K)?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני רואה הרבה מפרטים (לדוגמה) בהם יש לוח אם עם chipset H410 / H510 שאיתו מגיע גם כרטיס מסך. האם באמת יש בו צורך? הרי בלוח עצמו יש גם כן יציאה למסך (VGA + HDMI)
-
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לא משנה מה אני עושה תמיד הhdmi בהגדרות קול מראה שהוא לא מחובר הקטע הוא שאני מחבר אותו לטלויזה הוא מעביר תמונה מצויין אבל לא מעביר קול ניסיתי כבל אחר עידכנתי את כרטיס המסך עידכנתי את ההתקן עצמו בהגדרות במנהל ההתקנים הכול תקין ואין שגיאות מה עושים?? המחשב הוא asus n550 וכרטיס המסך הוא 750m gt מצרף תמונה התמונה צולמה שהטלויזיה מחוברת ויש תמונה של המחשב בטלויזיה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מחשב לבית לשימושים רגילים הכוללים הרבה אינטרנט ויישומי Office, קצת סרטים, קצת משחקים לילד בן 5 וקצת עריכת וידאו, ובעתיד אני ארצה להריץ Windows Vista בלי שיהיה למחשב קשה מדי! חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ולא יצרוך יותר מידי חשמל מכיוון שהוא הולך להיות דלוק באופן קבוע. בתקציב צריך להיכנס מסך (19"), מקלדת, עכבר ורמקולים (2.1) קראתי קצת בפורום והתבלבתי לגמרי... מה לדעתכם המפרט שאני צריך לרכוש? באיזה חנויות כדאי לרכוש ומאילו להתרחק? אם לא הכל נכנס בתקציב, על מה כדאי להתפשר? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני צריך לקנות נייד למטרת עבודה, המחשב יאלץ לצערו להריץ אוטוקאד ותכנות תלת מימד שונות כגון מאיה. תקציבי מוגבל ונע בין 5500 ל7000 ש"ח במחיר זה ניתן לקבל מעבד כפול ליבה, 2 גיגה זכרון, מסך "15.4 לא רע מדי וכרטיסי מסך שונים: 7300, 8400, 8600, 1600, 2600 כידוע ההפרשים בין הזול ביותר (7300) ליקר ביותר (8600 או 2600) עוברים את 1000 השקלים. ביחס בין מחיר ליכולת המעבד הגרפי, מה הייתם בוחרים?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום ויום טוב. ברצוני לבנות מחשב שישמש אותי כשרת איחסון ברשת הביתית שיש לי. הכוונה שלי לבנות מחשב שיהיו בו כל ההרדיסקים הרבים שיש לי + חדשים. אין צורך במערכת לגיבוי המידע כדוגמת RAID בשל חוסר תקציב. כמו כן ברצוני שתהיה למחשב לפחות 2 מגירות של הרדדיסקים אחד של SATA ושל ATA התקציב כאמור 2500 ש"ח. מחכה לדעתכם המקצועית.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-