ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
קודם כל , תודה מראש לכל מי שיעזור. אז ככה , אני מחפש מחשב בסביבות ה7,000 ש"ח למטרות משחקים , המשחב חייב להיות חזק ,מבחינת מסך אני רוצה 19" רגיל לחלוטין לא LCD ולא בטיח אני מעדיף מסך רגיל ולבזבז את שאר הכסף על חלקים יותר טובים. עדיפות לגיג'ה זכרון פנימי, כונן DVD וצורב DVD+- , כרטיס מסך איכותי (מאוד) , כונן קשיח 200GB SATA. בתודה רבה אלעד
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני צריך שלושה מפרטים, שמכילים רק את הרכיבים הבאים: מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך, מארז וספק המחשב לא צריך להפעיל משחקים על הצד הטוב ביותר, אבל רצוי שיוכל להפעיל משחקים באופן כללי. תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי, הסתכלתי פה קצת בפורום ונראה לי שאתם מבינים במחשבים (בלשון המעטה) הטכנאי שלי נתן לי הצעה על מפרט כלשהו ורציתי לדעת מה דעתכם עליו, ובנוסף לדעת איפה אתם חושבים שכדאי לקנות את החלקים הללו. אם יש למישהו הערות לשיפור ועצה איפה אפשר להשיג את החלקים אני אשמח מאוד שיכתוב. אגב, המחשב הוא לצרכי צפייה בסרטים, משחקים לא כבדים במיוחד, ואינטרנט. תודה, נטע. מעבד Intel Core 2 Duo - 8400 מאוורר למעבד Intel - For 775 לוח אם Intel - Eva Cove זיכרון Kingston - DDR2 - 2048MB 800MHz כונן קשיח WD/Hitachi/Segate - 500GB 16MB Sata-2 צורב Phillips X20 Sata DVD כרטיס מסך Intel - X3500 onboard graphics כרטיס קול SigmaTel - SLC888S audio codec כרטיס רשת Intel - 82566DC Gigabit …
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מכיוון שאני סובל ממזל נאחס היתה לי קפיצת מתח בבית בדיוק כשהתעדכן לי הביוס ואיכשהו שני! הביוסים של לוח האם שלי ה-x99-sli-plus נהרסו והbootloader לא עובד גם כשאני עובר בינהם ולא עולה לזכרון (בדקתי את שאר הרכיבים זה בוודאות הביוס). מתברר שבגלל שבישראל כמו בישראל החנויות מנוהלות על ידי נוכלים אין הבדל בין המחיר של לוחות האם מהמשפחה של הX99 בין מתי שקניתי אותם לבין היום מה שאומר שאני צריך לקנות את הזוג של המעבד ולוח האם מחדש כי זה יעלה לי את אותו המחיר בערך כמו לקנות לוח אם חדש מהמשפחה הישנה וזה כבר לא משתלם. לקנות מחו"ל ייקח לי יותר מידי זמן כרגע. אז בקיצור המעבד שלי היה ה5820K עם קצת אוברקלוק ואני צריך להחליף אותו ואת לוח האם שלי (יש לי DDR4 ). אז מה…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי היום את המפרט הבא: אינטל i7 2600 Gtx 980ti 16gb ram 1333 mhz ddr3 לוח אם h67ma-usb3-b3 הארד דיסק קשיח sata 3 לא sss. אני מתלבט אם לשדרג את המחשב בתקציב של עד 3000 שח, כאשר את כרטיס המסך שלי אני רוצה להשאיר. עיקר השימוש של המחשב זה משחקים כבדים ברזולוציה גבוהה. אני חובה איטיות של הוינדוס אפילו אחרי פירמוט. חושב לקנות לוח אם MSI H370 GAMING PRO CARBON LGA1151v2, Intel H370, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP מעבד Intel Core i7 8700 3.2Ghz 12MB Cache s1151v2 זיכרון Hyperx fury2x8 2400mhzcl 15 kit השאלה שלי האם זה קנייה טובה? האם זה מתאים אחד לשני הלוח אם החדש לזיכרון החדש ולמעבד החדש
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ או מהאינטרנט מתי מתוכננת הרכישה: תחילת ספטמבר תקציב: 3000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 300 מקסימום זמן סוללה: כמה שיותר, יותר טוב.. מטרת שימוש המחשב: מחשב לצרכי לימודים לסטודנט(אינטרנט + עבודות) + גיימינג אילו משחקים תרצו להפעיל ובאיזה איכות(low-high-medium): פרו אבולושן סוקר 2013 על HIGH, וPES 2014 על מדיום, לא פחות... אז המחשבים ביניהם אני מתלבט הם: HP Pavilion 15-e051ej E0Z10EA Intel HD Graphics 4000 Intel Core i5-3230M מחיר: 2659 ש"ח (מחיר מיוחד שאני יכול להשיג) Dell Inspiron 3521 IN-RD09-6890 AMD Radeon HD 7670M 1GB Intel Core i5-3337U 1.8Ghz מחיר: 2760 ש"ח Lenovo G580 59375598 I7-3612QM 2.9GHZ 8GB = 4X2 DDR3…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הודות לחברי הפורום הגעתי למפרט סופי, אני מקווה, אבל צריך את אישורכם... 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 עם חריגה מתבקשת.. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים, אינטרנט, תוכנות CAD, סרטים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. solidworks, matlab, pro engineer ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך 19" 1280X1024 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צו…
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם המפרט הרצב שכולל GTX1070 גודל מלא אני מחפש להחליף את המארז למארז הקטן והקל ביותר שיוכל להכיל את המרכיבים בשאיפה מארז מספיק קטן וקל שאוכל להעלות אותו למטוס
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט למשחקים בינוניים שהרכבתי, תנו חוות דעת בבקשה. שימו לב שהכמות של הראם היא 2 מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤561 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-P31-S3G ¤312 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39275 כונן קשיח Hitachi Deskstar 320GB SATA2 16MB ¤244 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar320S זיכרון Exceleram DDR2 1024MB 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤84 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-1800P1-SK כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 9600GT Sonic 1024MB PCIe ¤755 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28625 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤125 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH2…
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי, מדובר במחשב הנ"ל: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF4778D5 בעזרת 'ה הוא אמור להגיע אליי תוך מספר ימים.. אני מתכוון בעיקר לשמוע במחשב מוסיקה,מסנג'ר,ובעיקר בעיקר בעיקר,הרבה מאוד גלישה על האינטרנט. תודה.
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני צריך מחשב למשחקים לצפייה בסרטים לתוכנות (לא כבדות במיוחד) לגלישה ומוזיקה בקיצור רגיל כזה... אז חשבתי על amd 3200 64bit MSI K8N Neo Platinum או +EP-8KDA3 A-DATA 512 radeon 9800 pro msi אני זקוק גם למארז סביר לא יקר מדי ושיהיה ספק טוב שיספיק לי וגם קרור מאורר שלא יהיה הרבה רעש במחשב כתוצאה מהקירור זה הכוונה תודה !! לפני סיום עוד שאלה קטנה האם ה250 -300 שקל בין 3000 ל3200 amd 64 שווים? תקציב 4000-5000 לא יותר מזה
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני לא ממש מתמצא במחשבים ו הייתי רוצה את העזרה שלכם.. הסכום שלי הוא עד 4000 שח, לא צריך ציוד הקפי .אם אפשר שיהיה גם פחות מ 4000. צריך מארז ו כל החלקים האחרים.. המחשב צריך להחזיק לתקופה דיי ארוכה של שנתיים - שלוש. הוא צריך להיות שקט כי הוא יהיה דלוק כל הזמן, יום ולילה. המחשב הוא לא למשחקים כבדים . שיריץ משחקים כמו need for speed carbon לא חובה על הגרפיקה הכי גבוהה.אבל שיהיה חלק. המחשב צריך להיות מ KSP. אני ממש צריך את העזרה שלכם ! באמת תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט מחשב עבור חבר, שיש לו כמה דרישות בסיסיות אבל קריטיות מבחינתו. אני אמלא את השאלון של הפורום, ולאחר מכן אציין מספר נקודות נוספות ואת המפרט עליו אני חשבתי. אשמח אם תוכלו להביע דעה, לשנות, או להציע משהו אחר בהתאם לדרישות. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח כולל מסך וציוד היקפי (אין צורך ברמקולים) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי, אין צורך לבזבז סתם, מצד שני לא צריך לחסוך, יש תקציב שאמור להספיק למשהו טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך לחרוג, מה שלא נראה לי הכרחי, ניתן לחרוג בעוד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, אינטרנט, דואר אלקטרוני, כמו …
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אבקש חוות דעת: כונן קשיח wd250aajs 250gb לוח אם gigabyte ga-p31-ds3l מעבד entel e4500 box זכרון kingston 1024mb 667 mhz ddr2 cl5 כרטיס גרפי sapphire ati randeon hd2400pro hdmi 256m pcie צורב samsung sh-s183l X 18 dvd מארז כולל ספק hec 6k 31 300w הרכבת מחשב+בדיקת מעבדה+בדיקת מאמץ סה"כ- 2370 ש"ח האם ההרכבה נכונה ? האם המחשב מתאים למטרות שהוגדרו עבורו? מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה לעוזרים, אני מחפש מחשב נייד לשימושים הבאים: צפייה בHD גם במחשב וגם במסך "46 אז חשוב שתיהיה לו יציאת HDMI ותמיכה טובה בHD, משחקים לא משהו מאמץ יותר מדי הבנתי שיש בעיתיות עם זה שהמחשב מתחמם, עריכה גרפית ורינדור סרטים. גודל במחשב אינו מעניין אותי אני יעדיף מסך גדול. חריגות בתקציב עד 5500 ש"ח. מחשבים שעניינו אותי בחנויות: http://skypc.co.il/pl_product~71611~14~0.htm http://ivory.co.il/product.asp?productid=2291&CatCode=315 נראה לי שהמחשבים החדשים של אפל מצויינים לדעתכם יש אחריות בארץ מ-http://www.idigital.co.il/ אם קונים מחו"ל? מעניין אם אפשר למצוא מחיר סביר וגם כ.מסך טוב במאק בוק החדשים... וגם לא הבנתי אם אפשר לחבר את המאק בוק לפלאזמה אין שמה HDMI נראה ל…
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWINFINITY_M660SE4 איך המחשב הזה ... האם הוא יחזיק תוכנות כמו AUTOCAD וREVIT (לא מיועד למשחקים או דברים אחרים עבודה נטו)... ומה זה המעבד הזה DUAL CORE CELERON אף פעם לא ראיתי סלרון כפול ליבה...
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למחשב נייד עבורי. שימושים: אופיס, אינטרנט, סרטים, Adobe Premiere, Photoshop. דרישות: מעבד- לפחות T7100 (למהירות עיבוד וחיסכון בסוללה). זיכרון- 2 ג'יגה. דיסק קשיח -לפחות 120 Gb . מהירות 7200 (חשוב, לא?) כרטיס גרפי- תמיכה ב DX10. מסך-14.1" משקל- עד 3 ק"ג . מערכת הפעלה- ללא. תודה!
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לא משנה AMD או אינטל... יהיה מחובר 8600GT המחשב ישמש בעיקר לעריכות וידאו... כמובן שיציג ביצועים כמה שיותר טובים לכסף... תודה ;D
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא הרבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חשבתי גם על לעשות לייב סטרימים עם המחשב, אז לקחת בחשבון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן מיועד לגיימינג ואולי גם לייב סטרים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CSGO, BF4, SKYRIM וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בצי…
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) שימוש בתוכנה sketchup * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) גבוהה ככל האפשר, עדיפות לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיפות לכך שהמקלדת תכלול numpad * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציא…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אבקש מפרט למחשב HTPC בתקציב של 2000 עד 2500 ש"ח. חשוב לי כי בלוח האם יהיו 2 יציאות DVI/VGA כך שאוכל לצפות ב-2 מסכים במקביל. בנוסף חשוב לי כי למחשב יהיו 4 גיגה זיכרון. אין עדיפות לאינטל או AMD. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום רב, זאת הפעם ראשונה שאני מפרק מחשב נייד והתקשתי מעט "לפרק" אותו, בעיקרון אני רוצה להחליף לו את הבטריה של הלוח, העלתי תמונה של הנייד עם משהו שנראה כמו בטריה קטנה שמחוברת ללוח, השאלה האם זאת הבטריה של הלוח? [br]פורסם בתאריך: 21.01.2009 בשעה 20:28:28 לאחר שוטטות באינטרנט הבנתי שזאת אכן הבטריה....מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותה? כמובן שמחר אני אתקשר למעבדה של hp ונראה עם הם מוכרים אותה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
קונה מחשב שאמור לשמש להכל ובין היתר למשחקים, את המחשב שלי קניתי לפני 5 שנים, ומאז הפסקתי להבין במחשבים יותר מידי, הרכבתי מפרט בעזרת המפרטים המומלצים פה אני חייל ואין לי זמן להתעסק בזה יותר מידי אז אשמח אם תוכלו לעזור לי התקציב יחסית דינאמי, אם יש שדרוג שמאוד כדאי במחיר קצת יותר גבוהה אז אפשרי, וגם להפך אם אפשר לחסוך כמה מאות שקלים על ביצועים מעט ירודים אני גם אשמח **כנראה אני אוסיף למחשב הזה שני כוננים קשיחים של SAMSUNG של 1TB כל אחד מהמחשב הישן שלי- זה יגרום להאטה? רעש? או משהו כזה? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K 2. מה שימושי המחשב? משחקים ושימוש כללי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל משחק חדש שיצא, שיריץ כמה שיותר טוב 5. עד כמה חש…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי הצעה כזו מעבד פנטיום 4 2.6 800 מגה"ץ באס לוח אסוס P-4S800 זיכרון 512 מגה 333 של קינגסטון והארד דיסק WD עם 40 ג'יגה 2 מגה קאש כל זה ב- 2300 2000 בלי הזיכרון יש לי ווינבונד 3200 אז מה אתם אומרים שווה?
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב לחדר שישמש אותי לשימושים הבאים: * שימושים ביתיים סטנדרטיים (אינטרנט, צפייה בסרטים על מסך הטלוויזיה וכו') * משחקים דוגמת nfs,civilization,heroes,fifa,nba (אני משחק ברזולוציות סטנדרטיות , כלומר לא מעל ל-1024X768) חשוב לי מאוד כרטיס Directx10 כיוון שאני לא משדרג בתכיפות וכיוון שמחשב אצלי מחזיק מספר רב של שנים. (שכן המשחקים שאני משחק לא דורשים ביצועים שמימיים ואין לי שום בעייה לשחק ברזולוציות הנמוכות). ההתלבטות הגדולה ביותר שלי היא: א. בנוגע לכרטיס מסך, האם יש לי צורךב8600GTS או ש8600GT תהיה בחירה טובה יותר. ב. האם כדאי להשקיע עוד 100 שקלים לE4400 או אפילו להשקיע למעבד מסדרת ה6000. מספר דגשים: * אוברקלוקינג לא בא בחשבון * אני לא גיימר ואני לא משחק ב…
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-