עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, המחשב הנוכחי שלי מרעיש בצורה שאי אפשר להשאיר אותו דלוק בלילה ובנוסף גם פולט הרבה חום אשר משפיע בצורה משמעותית על הטמפרטורה בחדר (כן כן ) . לא יצא לי לשחק במשחקי מחשב כבר שנה+ ואני לא מרגיש ממש צורך,לכן החלטתי שאין לי צורך במחשב משחקים מרעיש ורותח והגיע הזמן להתמסד עם מחשב קטן ושקט לכן אני מתכוון למכור את המחשב שלי,להוסיף קצת כסף ולקנות חדש המלצה למפרט שדרישותיו : *תקציב של 3000 ש"ח (אני יכול לשלם במזומן ) *שקט *קריר *בעל חיבור לטלויזיה (HDMI) באיכות גבוהה (לצפייה בסרטים במסך ה- 37' שלי ) *רצוי שהמארז יראה סולידי ולא מקושקש כמו הקיים (טרנספורמר) *נפח הארדדיסק של 500GB + *אין צורך במסך,מקלדת,עכבר ורמקולים תודה רבה

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  2. שלום רב חבר שלי קונה מחשב חדש שיהיו לו מספר שימושים. השימושים הם : עבודה שוטפת עם המחשב ( אינטרנט , הורדות , תוכנות לעריכת סרטים ) , מידה סנטר ( צפיה בסרטים ) ומשחקים ( קלים עד בינוניים ) , כמו כן , רצוי שהמחשב יהיה שקט ככל היותר מכיוון שהוא נמצא בחדר השינה . התקציב הוא כפי שרשמתי בכותרת עד 4500 ש"ח לא כולל מסך , עכבר ומקלדת וכרטיס קול . חברי קונה טלויזיה של 31 אינץ שתשמש לו גם כטלויזיה בחדר , גם לצפיה של סרטים דרך המחשב וגם כמסך למחשב לשימושים שפירטתי למעלה . המפרט שחבר שלי חושב עליו הוא כדלקמן : מחנות ksp : מעבד : intel core 2 due e4300 = מחיר 650 לוח אם : asus p5b s755 conroe , p965 , ddrII 800 , pci-e = מחיר 660 כרטיס מסך: evga 8500gt 256mb ddrII , hdtv , dvi , pci-e …

• 13 תגובות
    • 997 צפיות
  3. שלום, לאחר הרבה חישובים והרבה שאלות והרבה שיקולים.... הזמתי את המיפרט הבאה ללא ציוד הקפי אשמח לקבל חוות דעת... אני צריך מסך מחשב 24/23 עד 1000 ש"ח אני יזמין את זה בסוף... מסך מחשב Envision G2461 LCD - מה אתם אומרים? זה הכול תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי אפשרות לקבל מחשב ב800 שקל יש מבצע של אלקטרה.. עכשיו זה המפרט שלו מצורף למטה.. מקבלים XP HOME ואופיס לשנה מתנה.. שווה לקנות אותו ? המחשב הזה ישמש לICQ שירים לא למשחקים.. שווה להשקיע עליו ? זה הדגם של המחשב Hasee MJ122 [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום. אשמח אם תעזרו לי לבנות מחשב לפי הפרמטרים הבאים: פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? - עד 2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? - לא (לא מסך לא מקלדת לא עכבר לא רמקולים וכו') 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? - כונן דיסקטים, 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - מעבד של אינטל בלבד. ושכרטיס המסך לא יהיה אונבורד 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? - העיצוב לא חשוב בכלל, השקט חשוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעב…

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  6. אני יתחיל בזה שהגעתי למפרט הזה לאחר המון התלבטויות , התייעצות , שינויים ולמרות זאת אני לא שלם ב100% ואני זקוק לחוות דעת מאנשים מקצועיים כמו שאפשר למצוא בפורום הזה . אני מבקש שתתנו את המילה שלכם על כל רכיב שלא ניראה לכם ותעזרו לי לסגור כבר על המפרט לפני שאני מזמין אותו . אז ככה , מטרת המחשב מוכוונת בעיקר לגיימינג אינטרנט וסרטים , הלכתי על רכבים טובים וטיפה יקרים , למרות שבנושאים מסוימים יש לי קו אדום שבחרתי לא לעבוד מבחינת תקציב . התקציב כרגע עומד על 5000 פלוס מינוס בלי ציוד היקפי ( מסך , מקלדת , עכבר , ראוטר ורמקולים ) . Intel Core 2 Due E6750 Box ¤ 1140מעבד GIGABYTE GA-P35C-DS3R לוח אם 880 ¤ OCZ DDR II 2048MB (1024MBx2)…

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  7. Started by dash1,

אני סוף סוף עומד לקנות מחשב חדש אחרי 7 שנים... צריך עזרתכם למפרט למחשב ב 8000 שח לשימוש כללי פלוס עריכת וידאו ותמונות. מה דעתכם על: מעבד Intel Core i7-920 Box לוח אם Gigabyte GA-EX58-DS4 כונן קשיח לתוכנות ומערכת הפעלה 320G כונן קשיח Seagate ST31000340AS 1000GB SATA2 32MB זיכרון -G.Skill DDR3 1333Mhz 3x2G [מתכנן בעתיד לעבור לWIN7 64BIT כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 9800GT/GTX 512MB/1G PCIe צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD מארז ללא ספק Antec Three Hundred ספק כח Enermax Pro82+ 525W סט מקלדת ועכבר אלחוטי Logitech Cordless Desktop MX 3200 Laser או עכבר G5 רמקולים למחשב לוגיטק X540 איזה SAMSUNG 24" ??

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  8. אני צריך מפרט ב1500-2000 ש"ח למשחקים רצוי מהאתר http://www.ksp.co.il תודה.

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  9. אני רוצה לקנות מחשב עד 5000 שקל (ללא מסך) המחשב יהיה למשחקים ואני מעדיף אינטל תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום אני מחפש מפרט לחבר שכולל מעבד לוח אם זיכרון (לפחות ג'יגה ועדיף שיהיה עם לוח שתומך בdual ddr) וכרטיס מסך. המחשב מיועד לעריכת וידאו וקידוד וידאו בכמות גדולה, ולמשחקים חדשים. תודה...

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  11. אין צורך בציוד היקפי\כוננים מה שהרכבתי בינתים: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1089 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 ¤705 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39209 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤428 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤687 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO ULTIMATE 256MB PCIe ¤1070 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950PRO-256U מארז ללא ספק Raidmax SMILODON ¤426 http://skypc.co.il/product.asp?pid=612WB ספק כח Enermax Liberty 400W ¤423 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ELT400AW…

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  12. -תקציב מקסימאלי 7k -לנצל את כל התקציב -חריגות של מקסימום 300 שח -שימוש: עיצוב גראפי וגיימינג - תוכנות: כל מיני תוכנות עריכה, עבודה מזדמנת ולא תמידית ומשחקים תדיר - השקט לא קריטי לי אבל שחשוב לי שיהיה עם מערכת קירור טובה ומסך טוב וגדול העדפה שלי 17 אינץ, אבל מוכן להתפשר אם ההבדל גדול על 15 - מעדיף כרטיס מסך nividia 1060+ לא הצלחתי להעתיק את ההודעה, אני משתמש דרך סמאטפון מקווה שזה מספיק פרטים

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by bz_amir,

אני רוצה לקנות מחשב בין 6000 ל7000[כמה שפחות]... קיצור אני רוצה מעבד קונרו 6600 או 6400. כרטיס מסך טוב בסביבות ה2000 2 ג'יגה זיכרון בסביבות ה1000שקל מארז טוב שקט יעיל ויפה שלא יעלה יותר מידי.. כל השאר לא משנה לי ממש אז יאלהה תנו לי במפרטים.. *בלי מסך ובלי ציוד הקפי.

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by rockerr,

אוקיי,דבר ראשון,אני כבר ממש לא יודע מה לעשות וממש אודה למי שיוכל לעזור. דבר שני,אני אידיוט,למה?ככה... 1.קניתי לנובו S10E עם XP שמותקן עליו ועם כל הדרייברים,רציתי לנסות את WIN 7 אז פרמטתי את הכונן והתקנתי את 7. לפני הפרמוט,היתה אפשרות לrecover אוטומטי בלחיצת כפתור בהדלקת המחשב מבלי צורך בדיסקים (שחזור מחדש של כל ההתקנה של הווינדוס) עכשיו - לא פירמטתי את מחיצת הRecovery,היא מוסתרת ולא נגעתי בה. דבר נוסף - לפני שפרמטתי את הכונן עשיתי גיבוי גם בגוסט וגם בDrive image xml. 2.אחרי הפרמוט והתקנת WIN 7,נעלמה לה האופציה לRecovery. נסינות שחזור בגוסט ובDrive image xml לא צלחו. בDrive image xml אני לא מצליח לשחזר ומקבלת הודעת שגיאה "target partition must be at least the size of the o…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by lipact,

האתר SKYPC מוכרים את המעבדים וכרטיסי המסך והמארזים עם מאווררים? כי אני לא רוצה אחרי שאני קונה להוסיף פתאום עוד כסף סתם ככה כי אז לא יצא לי מזה כלום

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  16. שלום יש לי מחשב נייד LG LE50 - 5SLE והוא תומך בזיכרונות DDR2 533mhz. עכשיו לי סטיק אחד בתוך המחשב של 512M ואני רוצה להוסיף והבעיה שלמצוא עכשיו זכרונות של 533 זה בעיה יחסית לפחות בעיר שלי. נאמר לי שאם אני שם שני סטיקים בעלי תדרים שונים הם יורידו את התדר להתאים אחד לשני? השאלה שלי אם זה יהווה בעיה או לא? יבגני

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by 123Mike,

אני רוצה לקנות מחשב גימינג טוב(עד 4000 ש״ח) ורציתי לדעת אם שווה לקחת כרטיס מסך gtx1060 או לקנות אחד יותר טוב. תודה

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  18. Started by yuvalm2,

אני מעוניין להריץ על המחשב Windows 7, את גרסת ה-Office העכשווית. (וכמובן לגלוש באינטרנט) בונוס מבחינתי יהיה אם יהיה ניתן לראות סרטים בהבחנה גבוהה, אבל אסתדר גם אם המחשב לא יתמוך בזה. מה המחשב הזול ביותר שיוכל לעשות את העבודה? אציין שאני לא זקוק לכונן אופטי, או לכונן קשיח. (אשמור את הכונן של המחשב הקודם)

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  19. שלום, אשמח לקבל חווד על מפרט המחשב הבא, שמיועד לצרכי שימוש בייתי, לצורכי גלישה באינטרט, הורדת סרטים/מוזיקה, שימוש בתוכנת שירטוט אוטוקד. מעבד: אינטל Core 2 Quad Q8400 לוח אם: ח Asus דגם P5G41C-M LX או לוח Gigabyte דגם GA-G41M-COMBO (מה עדיף?) זכרון פנימי: Ceon/Kingston 2GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח: Western Digital 500GB SATA2 16MB Buffer 7200RPM כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GeForce 8400GS 512MB (האם אין בעיה כרטיס מסך כזה עם לוח ASUS?) צורב: צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 או צורב Optiarc SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 (מה עדיף?) ספק כח: IN-WIN Power Man 450W Real או Seasonic SS-500ET 500W (מה עדיף?) סה"כ כ 1750 ש"ח תודה,

20. * מטרות המחשב? מטלב\סוליד ווארקס * גודל המסך? 13.2--->14 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב? צורב. אך הבנתי שברוב האולטרה בוקס זה לא קיים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ברמת העיקרון, אין לי העדפה לחברה מסויימת, אך חשוב שתיהיה אחריות לפחות ל3 שנים, ושרמת הגימור תיהיה גבוהה(לא מחשבי פלסטיק למינהם שברגע שמרימים אותם מהאזור של הבטריה שומעים קליקים - היה לי נ…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by pasofiso,

יש לי מחשב די ישן.. רוצה לעדכן שאני יוכל לשחק battlefield 3 בהגדרות גבוהות....השאלה כמה זה ראלי בתקציב של סביב ה1500 יש לי כרטיס מסך nvidia 550 GTX 1GB לוח אם EVGA 680I זיכרון-2GBddr2 ocz *4 מעבד- E6750 650w Antec purpower חשבתי לעדכן את הלוח אם, מעבד וזיכרון... מה אתם חושבים כדאי לקנות? האם כדאי לשקול SLI.? בנוסף אם התקציב נמוך מדי , כמה צריך להשקיע עוד שיהיה ראוי?

22. Started by RedEyez,

אז ככה אני צריך מפרט למישחקים בלבד, לא משהו מיוחד גם ככה עוד שנתיים אני קונה מחשב (מחכה לנהלם). התקציב הוא 3500, אני משחק ברזולוציה נמוכה ובלי אובקלוק. דיי חשוב שקט (רק שלא יהיה טרקטור ) אממ.. מה עוד ( אה כן עדיפות לחנויות באזור המרכז). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by My Gnexi,

שבוע טוב, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח קוד בפרויקטים גדולים (שלוקח שעות לקמפל), גלישה כבדה (עשרות לשוניות פתוחות), אולי בעתיד הרצת Win 8 ב VM (או להפך, הרצת Linux מתוך Windows) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse/Browsers/Compilers under Ubuntu ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום אני גרפיקאי ואפטריסט שמחפש נייד טוב המחשב יהיה נייד אבל גם הפיסי שלי (כלומר מה שניקנה זה מה שנעבוד איתו) כמובן שאני ירחיב ל 1 GB זיכרון הנה המפרטים וקישורים: Toshiba Satellite A100-237 1.83GHz Intel® Duo® T2400 1.83GHz Clock Speed 2MB L2 Cache 667MHz Front Side Bus 65nm Architecture Dual Core זכרון פנימי : 512MB DDR2 ניתן להרחבה עד 2048MB במהירות 667MHz מסך רחב : "15.4 Toshiba TruBrite® WXGA TFT display 1280x800 דיסק קשיח :80GB 5400Rpm SATA כרטיס גרפי :ATI Radeon® X1600 128 Up to 256MB http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3354&catcode= ACER ASPIRE 5672WLMi 1.73GHz Intel® Core Duo Processor T2250 1.73GHz Clock Speed …

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. היי אני מתלבט בכמה רכיבים ואני רוצה עזרה המפרט שבניתי ב KSP בתמונה הבאה: השאלות הן: 1) האם המארז והספק בסדר גמור או לא מבחינת אוורור, החומרה שבניתי, OVERCLOCK, שקט. 2) כ.מ. : לשנות ל- SAPPHIRE HD4770 512MB GDDR5 - RETAIL במחיר 566 ש"ח 3)הזכרונות עם צלעות קירור OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 4-4-4-15 - REAPER HPC : OCZ2RPR800C44GK נכון לכן זה לא אמור להרעיש אפילו ב-OVERCLOCK 4) קרור למעבד:OCZ VENDETTA 2 CPU COOLER שמעתי שהוא לא מרעיש וממש טוב ב-OVERCLOCK 5) האם לקנות מ KSP או מ IVORY או בכלל לא? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים