עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by lipact,

האתר SKYPC מוכרים את המעבדים וכרטיסי המסך והמארזים עם מאווררים? כי אני לא רוצה אחרי שאני קונה להוסיף פתאום עוד כסף סתם ככה כי אז לא יצא לי מזה כלום

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  2. שלום יש לי מחשב נייד LG LE50 - 5SLE והוא תומך בזיכרונות DDR2 533mhz. עכשיו לי סטיק אחד בתוך המחשב של 512M ואני רוצה להוסיף והבעיה שלמצוא עכשיו זכרונות של 533 זה בעיה יחסית לפחות בעיר שלי. נאמר לי שאם אני שם שני סטיקים בעלי תדרים שונים הם יורידו את התדר להתאים אחד לשני? השאלה שלי אם זה יהווה בעיה או לא? יבגני

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by 123Mike,

אני רוצה לקנות מחשב גימינג טוב(עד 4000 ש״ח) ורציתי לדעת אם שווה לקחת כרטיס מסך gtx1060 או לקנות אחד יותר טוב. תודה

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  4. Started by yuvalm2,

אני מעוניין להריץ על המחשב Windows 7, את גרסת ה-Office העכשווית. (וכמובן לגלוש באינטרנט) בונוס מבחינתי יהיה אם יהיה ניתן לראות סרטים בהבחנה גבוהה, אבל אסתדר גם אם המחשב לא יתמוך בזה. מה המחשב הזול ביותר שיוכל לעשות את העבודה? אציין שאני לא זקוק לכונן אופטי, או לכונן קשיח. (אשמור את הכונן של המחשב הקודם)

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  5. שלום, אשמח לקבל חווד על מפרט המחשב הבא, שמיועד לצרכי שימוש בייתי, לצורכי גלישה באינטרט, הורדת סרטים/מוזיקה, שימוש בתוכנת שירטוט אוטוקד. מעבד: אינטל Core 2 Quad Q8400 לוח אם: ח Asus דגם P5G41C-M LX או לוח Gigabyte דגם GA-G41M-COMBO (מה עדיף?) זכרון פנימי: Ceon/Kingston 2GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח: Western Digital 500GB SATA2 16MB Buffer 7200RPM כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GeForce 8400GS 512MB (האם אין בעיה כרטיס מסך כזה עם לוח ASUS?) צורב: צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 או צורב Optiarc SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 (מה עדיף?) ספק כח: IN-WIN Power Man 450W Real או Seasonic SS-500ET 500W (מה עדיף?) סה"כ כ 1750 ש"ח תודה,

6. * מטרות המחשב? מטלב\סוליד ווארקס * גודל המסך? 13.2--->14 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב? צורב. אך הבנתי שברוב האולטרה בוקס זה לא קיים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ברמת העיקרון, אין לי העדפה לחברה מסויימת, אך חשוב שתיהיה אחריות לפחות ל3 שנים, ושרמת הגימור תיהיה גבוהה(לא מחשבי פלסטיק למינהם שברגע שמרימים אותם מהאזור של הבטריה שומעים קליקים - היה לי נ…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by pasofiso,

יש לי מחשב די ישן.. רוצה לעדכן שאני יוכל לשחק battlefield 3 בהגדרות גבוהות....השאלה כמה זה ראלי בתקציב של סביב ה1500 יש לי כרטיס מסך nvidia 550 GTX 1GB לוח אם EVGA 680I זיכרון-2GBddr2 ocz *4 מעבד- E6750 650w Antec purpower חשבתי לעדכן את הלוח אם, מעבד וזיכרון... מה אתם חושבים כדאי לקנות? האם כדאי לשקול SLI.? בנוסף אם התקציב נמוך מדי , כמה צריך להשקיע עוד שיהיה ראוי?

8. Started by RedEyez,

אז ככה אני צריך מפרט למישחקים בלבד, לא משהו מיוחד גם ככה עוד שנתיים אני קונה מחשב (מחכה לנהלם). התקציב הוא 3500, אני משחק ברזולוציה נמוכה ובלי אובקלוק. דיי חשוב שקט (רק שלא יהיה טרקטור ) אממ.. מה עוד ( אה כן עדיפות לחנויות באזור המרכז). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by My Gnexi,

שבוע טוב, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח קוד בפרויקטים גדולים (שלוקח שעות לקמפל), גלישה כבדה (עשרות לשוניות פתוחות), אולי בעתיד הרצת Win 8 ב VM (או להפך, הרצת Linux מתוך Windows) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse/Browsers/Compilers under Ubuntu ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום אני גרפיקאי ואפטריסט שמחפש נייד טוב המחשב יהיה נייד אבל גם הפיסי שלי (כלומר מה שניקנה זה מה שנעבוד איתו) כמובן שאני ירחיב ל 1 GB זיכרון הנה המפרטים וקישורים: Toshiba Satellite A100-237 1.83GHz Intel® Duo® T2400 1.83GHz Clock Speed 2MB L2 Cache 667MHz Front Side Bus 65nm Architecture Dual Core זכרון פנימי : 512MB DDR2 ניתן להרחבה עד 2048MB במהירות 667MHz מסך רחב : "15.4 Toshiba TruBrite® WXGA TFT display 1280x800 דיסק קשיח :80GB 5400Rpm SATA כרטיס גרפי :ATI Radeon® X1600 128 Up to 256MB http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3354&catcode= ACER ASPIRE 5672WLMi 1.73GHz Intel® Core Duo Processor T2250 1.73GHz Clock Speed …

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. היי אני מתלבט בכמה רכיבים ואני רוצה עזרה המפרט שבניתי ב KSP בתמונה הבאה: השאלות הן: 1) האם המארז והספק בסדר גמור או לא מבחינת אוורור, החומרה שבניתי, OVERCLOCK, שקט. 2) כ.מ. : לשנות ל- SAPPHIRE HD4770 512MB GDDR5 - RETAIL במחיר 566 ש"ח 3)הזכרונות עם צלעות קירור OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 4-4-4-15 - REAPER HPC : OCZ2RPR800C44GK נכון לכן זה לא אמור להרעיש אפילו ב-OVERCLOCK 4) קרור למעבד:OCZ VENDETTA 2 CPU COOLER שמעתי שהוא לא מרעיש וממש טוב ב-OVERCLOCK 5) האם לקנות מ KSP או מ IVORY או בכלל לא? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  12. * גודל המסך? 15.6 ומעלה * משקל רצוי? לא קריטי, עדיף קל מן הסתם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כל המרבה הרי זה משובך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - HDMI חובה. * בלוטות? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) כמה שיותר, לא פחות מ350 * כונן CD/DVD? צורב? עדיף, לא חובה * כונן Bluray? ממש לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אכפת לי אם מהארץ או מחו"ל, אני מודע שבתקציב הזה לא אוכל …

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  13. Started by micglo26,

שלום, אני נוסעת שבוע הבא לניו יורק, ואני מעוניינת לקנות שם מחשב עקב המחיר הנמוך, ברצוני לשאול מספר דברים: 1. הבנתי שהמחשבים באים עם מערכת הפעלה VISTA - האם תיהיה בעיה עם העברית, האם אני אוכל להתקין בארץ תוכנות בעברית ולראות ולהקליד עברית בכלל? 2. האם יש למישהו חנויות ממולצות במנהטן? 3. מחשבים מומלצים עד 800 דולר? תודה מראש בלה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. קיבלתי הצעה מפרט של מחשב נייד MSI CR620 2.0GHz מאפייני מפתח תצורה המידע אינו רלוונטי סדרה המידע אינו זמין יציאות •USB •RJ-45 (רשת) •HDMI כונן אופטי כולל -------------------------------------------------------------------------------- מידות גודל מסך 15.6 אינטש משקל 2.5 ק"ג נתונים טכניים סוג מעבד Intel Pentium נפח זכרון(RAM) 2048 MB סוג הזכרון DDR3 דיסק קשיח 320 GB מהירות דיסק קשיח 5400 RPM מצלמת רשת כולל סוג מסך המידע אינו זמין רשת אלחוטית •802.11g •802.11b •802.11n Bluetooth לא כולל מודם סלולארי לא כולל דגם מעבד P6100 הערות לגבי המפרט הזה וכמובן הצעות חלופיות - יתקבלו בברכה. אפרת

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by עידו צור,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אבל איפה ששווה להשקיע - תשקיעו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקס' 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CoD החדשים (כסטנדרט עליון) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לרכוש מסך בנוסף -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

16. Started by curdi1,

היי , מיועד בעיקר למוסיקה וסרטים וקצת משחקים לא כבדים (fifa) מעבד - core 2 e6320 לוח אם - abit ab9 p965 זיכרון - ocz 2 gb ddr2 800 pc2-6400 5-5-5-12 כ. מסך - leadtek winfast px8400gs tdh 256mb pci-e דיסק - WD 160gb sata 2 wd1600js צורב דיוידי - samsung X18 מארז+ ספק - compucase 6c28 midi tower true 300w psu קירור למעבד - artic cooling freezer 7 pro תודה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  17. Started by רון רומי,

לא ציינתי תקציב מכמה סיבות: 1. הייתי רוצה לדעת מה סדר גודל של המפרט שאני צריך. אני צריך ביצועים טובים שיתנו סביבת עבודה חלקה. 2. התכנון לקנות בחול. סדר המחירים שונים לגמרי. לכן מה שההיתי מבקש זה שמות של דגמים. 3. התקציב הוא פתוח בשביל המטרה, אך כמו שציינתי בסעיף אחד המטרה העיקרית היא לקבל סביבת עבודה חלקה, ללא צורך "בביצועי על". * שאר המפרט(RAM,PSU, MOTHER BOARD,SSD וכו' הרכיב לבד) אני מתכנן לפתח משחק בunity3d (עם זאת, לא משחק עם רמת גרפיקה גבוהה). התוכנות שאני אשתמש בהן בו זמנית יהיו: Photoshop Chrome (למשל, 15 טאבים פתוחים) 3dmax/ belnder Visual studio וכמובן unity. לעניות דעתי אני צריך כרטיס מסך …

18. מארז ANTEC שוכב 380W NSK2480 לוח ג'יגהבייט GA-EG41MF-S2H מעבד אינטל 2.6GH 2MB PENTIUM D.CORE E5300 מאוורר למעבד FREEZER 7 PRO AR 775HEAT-PIPE זכרון CEON 2GB DDR2 800MHZ דיסק קשיח פנימי 320GB SATA2 Western Digital מאיץ גרפי INTEL X4500 OB ב-1750ש"ח

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by MasterOr,

לצרכים של אינטרנט, עבודות משרדיות וקצת משחקים. כולל מסך LCD. תודה.

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  20. שלום נעלם פורום מחשבים ניידים שהיה פעם? אני עכשיו מבקר את אמא שלי בלונדון, והיא צריכה מחשב נייד לעבוד איתו (עבודה משרדית פשוטה), התקציב הוא עם עדיפות לכמה שפחות, אפילו אפשר ידשנייה אם אתם מכירים בלונדון.. מה שחשוב זה שמהירות העבודה שלו תהיה זורמת לגלישה באינטרנט, צפייה במיילים ועריכת מסמכים. עדיף SSD לדעתי. חייב מצלמת לשיחות וידיאו. גודלמסך לא חשוב. עדיף קומפקטי. תודה רבה רבה מראש 3>

21. קודם כל שלום. כבר כמה זמן שלא התחברתי. אני מעוניין בנייד חדש, הבעיה היא.. שאני באמת מיואש כבר משוק זה, כולם בסה''כ אותו הדבר, ותמיד זה פיקסל שרוף, מתחמם, נתקע.. ובקיצור.. נראה שעדיין לא למדו לייצר ניידים אז עכשיו הגעתי למצב שאני באמת צריך נייד חדש, אין צורך למשחקים, שימוש משרדי. חשבתי בהתחלה על סדרת XPS של DELL, שהבנתי שנהדרת (מה שחשוב לי בעיקר זו איכות הבניה, ומחשב שיחזיק לטווח הרחוק) אך אני רואה שבארץ המותג הזה לא ממש חזק, והגרסאות שקיימות הן עם NVIDIA G8 המלווים במחלת הכ.מסך. החברות שכרגע אני מכוון עליהן הן ASUS או DELL. מה שבטוח לא LENOVO, LG, TOSHIBA וכ'. מכאן הפניה שלי אליכם, איזה נייד יוכל לתת לי בניה איכותית (ממה שהתנסיתי - TOSHIBA ו-DELL סדרת INS האיכויות …

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל עד 2500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -,Crysis וכו, BF3,COD MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20" ViewSonic 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר לתקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברק…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אורח עומר
    Started by אורח עומר,

צריך מחשב נייד חזק- מעבד 4 ליבות לפחות, ראם 16 לפחות, נפח זיכרון רצוי 256ssd+tera. דרוש מחשב שיצליח להריץ ביעילות תוכנת סוליד וורקס (להנדסת מכונות), כרטיס גרפי ברמה גבוהה. תקציב- עד 4.5 אלף תודה מראש! עומר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by drago,

קבלתי הצעה לקנות את המחשב הזה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=XXM1_3DUOE מישהו יכול להגיד לי איך המחשב הזה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.