ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מירבי - 6000 עם אופציה לחריגה מינורית (500 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנות עיצוב ועריכה שונות בין היתר תוכנות Adobe כגון Photoshop, Premiere, Illustrator, וכן עבודה עם Blender, ו Unreal שימוש קל לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות נמוכה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופי…
-
- 7 תגובות
- 14.6k צפיות
- 2 followers
-
-
המפרט הוא כזה: ASUS "A8N-SLI Deluxe" nForce4 SLI Chipset Motherboard For AMD Socket 939 CPU -RETAIL - $269.00 AMD Athlon 64 3200+, 512KB L2 Cache, Socket 939 64-bit Processor - Retail - $215.00 CORSAIR XMS Xtreme Memory Speed Series, Xtra-Low Latency 184-Pin 1GB(512MBx2) - $247.25 DDR PC-3200 w/ Heat Spreader, Model TWINX1024-3200XL - Retail Albatron nVIDIA GeForce 6600GT Video Card, 128MB GDDR3, 128-Bit, DVI/TV-Out, PCI-Express, Model "PC6600GT/128" - Retail - $194.00 אני חושב שהמפרט הוא טוב בגלל שהוא משאיר הרבה אפשרויות פתוחות...כמו להוסיף עוד כרטיס מסך וכולי... אני לא מתכוון ברגע לעשות OC אבל אולי בהמשך...אני כרגע רק רוצה מחשב מהיר שיריץ לי את כל המשחקים הח…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש לגלישה, קצת משחקים (לא כבדים מדי),עבודה משרדית, הורדות, צפיה בסרטים וכד'. אין צורך בציוד היקפי (מקלדת, עכבר,מסך) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב על קניית מחשב חדש, יש לי מחשב סביר לגמרה אבל אני חושב על לקנות חדש ולתת את הישן לאחותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (BF3) ו בתדירות 3DMAX -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב- 1920X1080 מסך SAMSUNG 2333T -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עד כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ,DVD, HDD 5.…
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום השאלה בכותרת, מחשב לשימושי אינטרנט/אופיס/צפיה בסרטים תקציב עד 2K. אשמח להמלצות או לחוו"ד על המפרט הבא. תודה מעבד AMD Athlon II X3 435 Box ₪401 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX435WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-785GMT-USB3 ₪484 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950752U כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪246 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value ₪282 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3201 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪110 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק CoolerMaster …
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:LOL,RUST,COD,BF4,PD2 וכו... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ול…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יודע אם קיימת תושבת למחשב נייד N3010 של DELL. רכשתי את המחשב באוגוסט ואני מאוד מרוצה, אבל לא מצליח למצוא לו תושבת. משיהו יודע אם קיים ואיפה לחפש? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה למחשב נייד 1.7ghz 1024m זיכרון לפחות 60G VRS SHXE חשוב שירות ואחריות בינלאומית מחיר 5000-6000 בתודה גיל
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לאישה למען עבודה ,אופיס, אינטרנט, ווינדוס,צורב, מקלדת עכבר לא צריך מסך משהו פשוט אבל שיסחוב לכמה שנים טובות..ומדפסת, סורק, פקס קשקושים הכל ביחד דיו וליזר בשביל לדעת את ההבדל מחיר בין השתיים? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
היי לכולם מפרטים לחבר למשחקים שיכלול ציוד היקיפי (ללא רמקולים) מסך 19" \ 20" HD של 320GB בחנות מראשון לציון ללא רמקולים,צורב DVD בעלות כוללת של בין 4000~6000
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעקרון אני מחפש מחשב גיימינג שיתמוך בכל המשחקים הכבדים החדשים וגם שיחזיק מעמד עוד 4 שנים(אפילו אם יריץ על מינימום את המשחקים החדשים בעוד 4 שנים) בשאיפה שאחרי הזמן הזה של 4 שנים, אחליף למחשב חדש. הסיבה שהפער בטווח המחירים גדול, בגלל חוסר הידע שלי בכל מה שנוגע לחומרה. לכן אצטרך עזרה. אם לפי הדרישות שלי, אצטרך להוסיף כסף(כמובן רק במידה וזה משתלם הרבה יותר), אז אני אוסיף. לכן, ההשקעה המומלצת היא 3000ש"ח. והחריגה היא במידה שלדעתכם המקצועית, היא כדאית יותר, 4000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. עדיפות להשקעה סביב ה 3000ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 ש"ח. אך רק אם ההבד…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?10,000+- 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים, אינטרנט, אופיס, הכל. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת+עכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי.לא צריך מסך ורמקולים וגם כרטיס קול, מספיק מובנה על הלוח אם. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא, מה שהכי טוב ומשתלם. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין…
-
- 92 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום, אני חושב לבצע שדרוג מסוים לתצורה הבאה : amd dual 4600+ 3gb ram 667\800 mhz 160 gb hitachi 8mb X2 - שירוצו ברייד (הבנתי שזה אמור להכפיל את המהירות) מה דעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
החלטתי לעשות את הקנייה של המחשב בשני שלבים.. (לנצל את המחשב הישן עד הסוף). אז בקיצור, למחשב הישן קניתי דאז Gigabyte Aurora 570 וLiberty 400W. עתה, אני לא רואה שום סיבה להחליף אותם, אני רק צריך לקנות מחשב שיתאים לעוצמת הספק שגם זה אני לא רואה כבעייתי. הנה המפרט שהרכבתי, תקנו אותי במקומות שאפשר.. בעיקר בזיכרון: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ¤1663 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤533 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 800RPM 33.5CFM כמות: 2 - מחיר: ¤82 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤523 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר:…
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680/1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? crysis,gta iv,metro 2033 בקיצור כול המשחקים הכבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?צריך הכול 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי…
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אם היה לכם בערך 13 אלף שקל והייתם צריכים להשקיע אותם במחשב חדש. עכשיו במחשב הזה, לא צריך מסך, ולא צורב dvd ולא כרטיס קול. איך הייתם מחלקים את הכסף? לא צריך להגיד את הרכיבים, אלא רק כמה הייתם שמים על כל רכיב (מעבד, לוח, זיכרון...)
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
- תקציב: 2500 ש"ח, אפשר לחרוג במעט אם יש שדרוג משמעותי כדאי, אך כמובן שההעדפה היא לחסוך - ישמש כHTPC, אך בעיקר לניגון מוזיקה (יחובר ישירות לרמקולים, ללא מגבר. על רמקולים פרסמתי תראד נפרד בפורום אדיו). לא ישמש לגיימינג. - ציוד הקפי נדרש: עכבר ומקלדת אלחוטיים פשוטים (או מקלדת עם משטח) - המחשב צריך להיות במארז נאה. - אין צורך בתוכנות כלשהן (מערכת הפעלה וכו') - המחשב יקנה בימים הקרובים, בירושלים (איזור תלפיות) - צריך לתמוך כמובן בHDMI וחיבורי אודיו עדכניים. - אין צפי לשדרוג בעתיד הנראה לעין (אולי למעט הוספת כרטיס TV, לא מעבר. כרגע אין צורך בכרטיס שכזה) תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייד של XPS של DELL אני רוצה לחבר אותו לLCD שלי דרך חיבור HDMI, אני משחק עם הרזולוציות אך עדיין אני לא מקבל תמונה בLCD. ניסיתי לעבור על ההוראות דרך הספרון של המחשב אבל לא כל הפקודות שבספרון מופיעות במחשב, יש לי גם לוח בקרה של NAVIDA שאמורה להיות בו הדרכה לחיבור HDMI אבל לא מצאתי שם (אולי בכלל שהNAVIDA שלי בעברית). מה אני יכול לעשות? אני צריך איך שהוא להפעיל את החיבור הזה במחשב אבל איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמעט כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אינטרנט אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך מסך 20# -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני ,גבוה ? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! רציתי לקנות מחשב נייד בטווח מחירים של 6000-6500... יותר בנוי למולטימידיה וקצת בשביל המשחקים.. אני צריך שיש בו 60 GB HD או יותר אבל חשוב שיהיה 7200RPM מעבד core dou, solo will do... או turion sound card איכותי והשאר לא כל כך חשוב(חשוב אבל פחות) אודה לכם אם תעזרו לי... מאוד.
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש הצעה למחשב הכי חזק שיש היום תקציב לא מוגבל, מעוניין לעשות שימוש בתוכנות עריכה של תמונות תלת מימד כדוגמאת: כל תוכנות הADOBE למיניהן, כל תוכנות הAUTODESK למיניהן, MAYA, ועוד... חשוב לי שתהיה למחשב בארץ שירות אחריות ברמה גבוהה, ושמשקל המחשב יהיה קל עד כמה שניתן תודה
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מחפש חנות עם אחריות מלאה לכל המוצרים - שלא כמו אייבורי שהבנתי שהם על הפרצוף ממכם. מחשב עם מפרט מלא - כולל מקלדת עכבר ורמקולים נחמדים. מעבד ולוח אם עם אפשרות הרחבה לאופציות עתידיות. צורב דיוידי הרד דיסק סטנדרטי ( 80 או 160) זיכרון נחמד. המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט וסרטים (אולי גם טלוויזיה), עם אפשרות למשחקים בינוניים + כמו פיפא 2008 וצפונה (כמובן לא קרייסס באיכות מלאה אבל אפשרות למשחקים בדרג של COD4ברמה סבירה)- ז"א כרטיס מסך נחמד וזול. המסך באזור תקציב של 1500-1700 לא חשוב איזה פאנל(כנראה TN) העיקר שיהיה איוכותי יחסית .
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נייד של דל, Vostro 3300 עם Windows 7 64bit. מתאם הBT הוא Dell Wireless 365 Bluetooth Module (דרייבר: http://www.dell.com/support/home/us/en/19/Drivers/DriversDetails?driverId=01JT5). כל כמה ימים הבלוטות' פשוט נעלם- אני משתמש ברמקולים BT של הרמן קרדון (Soundstick wireless) ובאמצע ההשמעה הסאונד עובר לרמקול של המחשב, הדרייבר נעלם ממנהל ההתקנים, וסמל הBT בשורת המשימות נעלם גם הוא. כשאני מנסה להתקין מחדש את הדרייברים והתוכנה, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Please turn on or plug in ypur Bluetooth device in order to continue intallation נורת הפעילות של הBT דלוקה (אין דרך לכבות אותה למיטב ידיעתי), אך התוכנה לא מזהה את ההתקן בשום דרך. בד"כ זה מסתדר לבד אחרי כמה …
-
- 10 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה לקנות לפטופ חדש לגיימינג ואני רואה 2 מחשבים שההבדל במחירים שלהם לא רציני, אבל ההבדל המשמעותי הוא: 4th Generation Intel® Core™ i5 Processor 16GB Memory מחשב שני: 5th Generation Intel® Core™ i7 Processor 8GB Memory זתומרת שלמחשב השני פחות זיכרון אבל מעבד חזק יותר השאלה שלי מה עדיף אם ההתמקדות היא לגיימינג ולמחשב שהעבודה הבסיסית שלו (גלישה וכדומה) היא לטוס כמה שיותר מהר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לאחי שהצרכים שלו ממחשב הם די מינימאלים ז"א אינטרנט, צפיה בסרטים, משחק קומפי לילדים וזהו. עכשיו קיבלתי מפרט מKSP בעלות לא גבוהה יחסית אך אני מעוניין בדעתכם: אציין רק שאין לי מושג מה זה OC או אובר קלוקיננג ואני לא חושב שאני או הוא צריכים את זה. מעבד אינטל conroe E2180 לוח אם GIGABYTE 945GCM זיכרון 1GB KINGSTON DDRII 667MHZ דיסק קשיח WD 160GB 8MB SATAII כרטיס מסך POINT OF VIEW GEFORCE 8400GS 256MB DVI צורב DVD PIONEER DVR-212DBK SATA מארז HJA-6000 כולל ספק 450W מסך CHIMEI 938D 19'' 5MS DVI כל זה ב-2400 ש"ח,האם זה יספיק לצרכים שלו? האם זה טוב לשידרוג עתידי? כרטיס מסך הוא UPTO 512MB האם זה לוקח מזיכרון RAM של המחשב? האם הוא יוכל להריץ משחק כגון פרו…
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-