עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, ברשותי כיום מחשב שיפורט להלן וברצוני לשדרג אותו. המחשב מיועד לפיתוח תוכנה (צרכי עבודה). אני מעוניין במפרט שיאפשר להריץ משחקים מודרנים בהגדרות מקסימליות כך שכרטיס המסך יוכל להתמודד עם כל משחק בשנה-שנתיים הקרובות. כמו כן, אני מעוניין לשדרג את הזכרון ל-8 ג'יגה ואת המעבד לאינטל. המפרט הנוכחי: מארז: Cooler Master 690 ספק: SeaSonic S12II-430 430Watt 80Plus Bronze לוח אם: Gigabyte GA-880GA-UD3H מעבד: AMD Athlon II X4 640 זכרון: G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ 3 דיסקים קשיחים בגודל 1 טרה סמסונג, 1.5 טרה סיגייט, 1.5 טרה ווסטרן דיגיטל סדרה ירוקה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אך אם יש…

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  2. Started by aloneg,

מה כדאי בקניית לאפטופ חדש? core 2 duo או Turion x2 מדובר בלאפטופ לשימושים בסיסיים, לא למשחקים, כן להשמעת מוזיקה, אינטרנט, וגרפיקה בסיסית.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  3. אני רוצה לקנות לדוד שלי את את המחשב המשרדי ב3500 עם LCD או ב4000 בשביל המעבד עם ליבת הVenice יכול להיות שבעתיד הוא יחליף כרטיס מסך כדי שיהיה אפשר לשחק במשחקים כבדים רציתי קודם כל לדעת אם שווה להשקיע במעבד וניס 3200 במקום הסמפרון, או שיש משהו חדש שאפשר להציע? אני ממש לא מעודכן. דבר שני, אני כבר לא מבין בלוחות אם שיש היום עם כל הPCI-E וזה.. אני רוצה לקנות את כל המחשב בKSP, אבל את לוחות האם שיש במפרטים המומלצים אין בKSP רציתי לבקש שתציעו לי שני שילובים של לוח אם+כרטיס מסך (ושתהיה אפשרות להחליף לכרטיס מסך טוב בעתיד), שילוב אחד של s939 שיתאים לווניס והשני של s754 שיתאים לסמפרון אה שכחתי משהו, אין לי מושג גם איזה מארז וספק לקנות... כבר אין את הקומפיוקייס עם הHEC 300W :\ תודה רב…

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  4. שלום, יש לי מחשב נייד HP 530 עם זיכרון 1GB ומערכת הפעלה Windows Vista Basic. אני רוצה עכשיו להרחיב את הזיכרון ל-2GB (אפשרי). הזיכרון שיש לי עכשיו (לפי cpu-z - מצורף) הוא: Samsung PC2-5300 (333MHz) 1024MB בסלוט מס' 1 וסלוט מס' 2 ריק. יש לי מספר שאלות? 1. האם אמורה להיות בעיות לקנות זיכרון כלשהו של 1GB או שצריך זיכרון עם תכונות זהות ו/או של אותה חברה? 2. עד כמה זה מסובך, אם בכלל, להוסיף זיכרון (יש לי נסיון של התעסקות עם חומרה של מחשבים נייחים אך לא עם ניידים)? 3. אם זה מסובך ו/או צריך זיכרון זהה לחלוטין, כדאי לעשות את זה דרך HP? בתודה מראש, רון. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Dean110,

הטופס: מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח, אפשר עם חריגות. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה עם לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 שקל. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. מידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): - במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Grand Theft Auto V, Battlefield 4, The Division מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1080 * 1920 לאי…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. שימוש במחשב בעיקר אינטרנט ומוסיקה אבל המחשב צריך ליהיות מאוד חזק לעבודה ממושכת , זכרון 1024 והרד דיסק 120 , לא צריך כרטיס מסך , מקלדת ועכבר לא צריך.. תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  7. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

בזמן האחרון אני רואה פה רצים תגובות כמו "סמפרון ביכלל לא מתאים למישחקים והוא לא שווה" האם היה נכון להשקיע 1400 שקל על מעבד+256MB זיכרון+לוח אם? או שהמעבד הזה חרא למישחקים כי הוא לא סוחב לי מישחקים כמו BF2 [משחק הכול על LOW] וSA אני משחק על בינוני. האם המפרט שלי חרא או מה?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  8. שלום לכולם, אני זקוקה לעזרתכם בבניית מפרט למחשב ניייח עבור אבי: 1.תקציב - כ-3500 ש"ח (חריגה כ 200 ש"ח) 2. שימושים: א. מסחר יומי בבורסה - כעת לפרנסה נוספת ובעתיד הקרוב כפרנסה עיקרית. (חיבור ל2 מסכים ובהמשך ל4 מסכים, הרצת תוכנות מסחר..) ב. עריכת תמונות ווידאו - כתחביב. שימוש בתוכנות: פוטושופ, אשמפו, פינקל, פיקסה..) ג. צפייה בסרטים והאזנה למוסיקה (גם באינטרנט) ד. שימושים רגילים - אינטרנט, עבודות משרדיות, שיחות וידאו צ'אט וכו' 3.ציוד הקפי - מסך (כ -21 אינצ', רמקולים מובנים) 4.עדיפות למחשב שקט (7/10) 5.מערכת הפעלה - כן 6.אופק שדרוג - ייתכן קל , אך לא מאסיבי כאמור, המחשב נועד לפרנסה, לכן חשוב שיהיה אמין ומהיר. כמו כן, חשוב שניתן יהיה לחבר ל2 מסכים בעתיד המאוד קרוב …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by roma4k,

שלום, לפני כחודשיים קניתי נייד של HP DV6790, היום התקנתי תוכנה לבדיקת טמפ' HWMONITOR והופתעתי לגלות שהכרטיס מסך (8400GS) במנוחה עומד על 57 מעלות.. הייתי שמח לשמוע מה הטמפ' אצל אנשים אחרים בניידים עם כרטיס זהה והאם זה לא מעט חם מידי? 9600GT אצלי במחשב נייח עומד על 42 מעלות במנוחה.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  10. Started by ארנוןבורנשטין,

אני רוצה לקנות מחדש שיעוד שלו יהיה לעריכת קטי ווידאו. אני אשתמש בפרימייר ואפטר אפקטס. אני לא כ''כ מבין במפרטים וחלקים בתוך המחשב והייתי מאוד שמח לקבל עזרה.

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  11. Started by FthkuMeis,

היי כולם! אני סטודנטית עם עוד שנתיים לתואר, מחפשת להחליף מחשב נייד שכבר לא עובד טוב בכלל במחשב יחסית איכותי שיחזיק כמה שנים טובות. אני מחפשת מחשב עם מסך טוב בגודל 13 אינץ' שלא יהיה קשה לבהות בו מספר שעות, שיהיה יחסית קל (משקל), שיהיה עמיד לנשיאה יומיומית בתיק ומאוד חשוב לי חיי סוללה ארוכים. בנוסף אני מחברת למחשב מיקרופון וכרטיס קול חיצוני לשם הקלטות ללימודים. תודה מראש! לין 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסוות ולחסוך אם אפשר, אבל לא אם זה פוגע באיכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בע…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. היי, אשמח אם מישהו יוכל להרכיב לי מפרט מחשב עד 2000 ש"ח בלי ציוד היקפי ובלי בסך. המטרה העיקרית היא גיימינג. תודה.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by beitaron,

I7 3770 GIGABYTE B75 4096MB-DDR3-1600Mhz-Patriot/KINGSTON כפול 2 [TABLE=width: 100%] [TR] [TD]ד.קשיח-500GB SATA3-Segate Toshiba 7200Rpm[/TD] [/TR] [TR] [TD]כונן-DVDRW X24 SAMSUNG/HP-המהיר בעולם בטכנולוגית SATA[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] כרטיס מסך 7950 GIGABYTE מארז CORSAIR 400R ספק SS 620 W קירור למעבד זלמן פשוט ב47 שח

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  14. אני קונה בקרוב מחשב חדש (לא כולל צורב, מסך, מקלדת ועכבר). מטרת המחשב - סרטים, יישומים רגילים (אינטרנט, אופיס וכו'), משחקים. אין לי כוונה לעשות אוברקלוקינג, והתקציב מוגבל. הייתי רוצה לקבל הערות לגבי המפרט שיצרתי: Athlon XP 2500 Barton, tray Thermaltake TR2 MR3 Cooler 2X256MB DDR400 (by some namebrand, nothing special) ABIT AN7 Compucase-HEC 6A19 Case Radeon 9600XT 160GB, 8MB Buffer HDD ועוד כמה שאלות קטנות: 1. לפי הנתונים, ההיטסינק שלקחתי אמור להיות ממש שקט. הוא באמת שקט? יש משהו אחר, במחיר סביר, שיהיה יותר שקט? 2. הרדיאון - אני חושב לקחת של ג'יגהבייט, או ספיר. יש משהו אחר שיותר כדאי? 3. שווה לקחת במקומו ג'יפורס 5900XT? אני ארגיש בהבדל? שמעתי שאיכות התמונה של הג'יפורס …

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  15. Started by arad gonen,

שלום! יש לי מחשב נייד של HP COMPAQ דגם NX9030 עם מעבד Intel Pentium® M processor 1.60GHz וכרטיס מסך Intel® 82852 זכרון 1GB ורציתי לדעת כמה פחות או יותר עולה להחליף את כרטיס המסך למשהו קצת יותר חזק. לגבי תקציב אין לי יותר מדי מגבלות <אז בקיצור לא משנה באיזה סכום מדבר תודה מראש! ארד גונן

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם יש לידידה שלי מחשב ישן ממש של IBM מהסדרה העסקית השינה מאוד שלהם פתרום הוא החליט לנעול את עצמו. הכוונה שמדליקים את המחשב עולה כמו מנעול ומבקש ססמה. הביוס נעול פתחתי את המחשב הוצאתי את הסוללה (הליטיום הקטנה) מתוך כוונה לאפס את הביוס אבל כלום המחשב שוב עולה ומראה שהוא נעול. למשהו יש רעיון מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by knight27,

שלום לכולם אבקש את דעתכם המלומדות לגבי המפרט הנ"ל מחשב נייד Lenovo ThinkPad Edge מעבד : מעבד Intel Core i3-380UM מהירות 1.3GHz זכרון מטמון 3MB מהירות FSB 800MHz זיכרון : נפח 4GB מהירות זיכרון 1066MHz DDR3 קיבולת זכרון מקסימלית 8GB אחסון : גודל דיסק 500GB מהירות דיסק 5400RPM כוננים : צורב DVD Multi Burner מסך : סוג HD Anti Glare מסך מט (לא מבריק) גודל מסך 15.6'' רזולוציה 1366X768 מצלמה מובנית תקשורת : כרטיס רשת Realtek Gigabit Ethernet (RTL8111DL) Bluetooth WiFi 802.11 גרפיקה : כרטיס מסך INTEL GMA HD סאונד : כרטיס קול Conexant Azalia Audio Codec רמקולים מובנים מיקרופון מובנה HDMI X1 V…

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by GalPcTech,

לפטופ Presario 2800 עם Win-XP, לא מכבה את עצמו כשעושים Shutdown. הווינדוס נשאר על המסך עם ההודעה: מערכת Windows מבצעת כיבוי.... למישהו יש רעיון איך מתגברים על התופעה הזאת???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Gilo2005,

מפרט למשחקים איך הוא התקציב שלי הוא 3000 שח תגידו איך הוא ואם אפשר לשפר תשפרו אז ככה: AMD 3000+64BIT ווינס Gigabyte K-8N-SLI(NF4 939 2*PCIE) POwerColer X800GT 256MB DDR 3 PCIE 1024MB DDR TWINMOS CL 2.5 הכול ביחד שווה 3100 שח תנו הצעות לשיפור ותגידו איך המפרט הזה האם שווה ללכת על SLI או לא? והאם אולי עדיף לקחת כרטיס מסך Radeon X800 GTO 256MB DDR III, PCI-E והאם הספק כוח הבא יחזיק כזו מערכת :KSP 400W (True Watts) PFC והאם הכרטיסי מסך האלה תומכים ב SLI

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  20. שלום לכולם, אני חדש באתר ואני לא מתעסק כל כך בחומרה ואשמח לקבל הצעות למפרט למחשב החדש שלי . העיסוק העיקרי שלי על המחשב הוא בעריכת גראפיקה ומשחקים. אני לא משתמש ב OC בכלל . אין צורך במסך יש לי 3 מסכי 17" של LG בבית ואני לא רואה סיבה לקנות עוד כמה. אין לי העדפה של INTEL או AMD . מה שכן חשוב לי : צריך כרטיס רשת של 10/100/1G כ. מסך ממוצע למשחקים כמו HEROES5, HALO, וכדומיהם . זיכרון של לפחות 1G HDD של 200G לפחות SATA II 7200 אפשרות לחיבור לטלויזיה ולשני מסכים בו זמנית כ. קול של לפחות 5.1 (רמקולים קיימים אין צורך ולקנות חדשים) המחשב צריך להיות לא רועש במיוחד (נא לא להוסיף 5-10 מאווררים כי יש דברים שדורשים קירור מסיבי) צורב DVD ___________ אני משתמש המון ב PHOTOSHOP ו PAINTSHO…

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  21. Started by elior021,

שלום לכולם יש לי מחשב לינובו 3000N200 עם מערכת הפעלה xp חוקית כמובן וחסר לי דרייבר ethernet חיפשתי באתר של לינובו ולא ממש מצאתי אותו אני יודע שזה משהו שקשור ב LAN אם אני לא טועה אבל עדין לא הצלחתי למצוא תדרייבר הזה אם מישהו יכול לתת לי קצת מידע מה לעשות אני ישמח. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  22. תיראו הזמנתי את המחשב הזה מ Ksp אבל המוכר אמר שהוא לו בטוח שהכרטיס יתחבר ללוח הינה המיפרט תגידו עם הוא צודק e8400 asus p5ql-e 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader zotac 9800gtx+ WD 500GB NZXT TEMPEST CORSIAR 550WTT בהתחלה הייתי אמור ליקנות את ה ep43 ds3l של gigabyte המוכר אמר שהוא לו בטוח שהזיכרון ששמתי יתאים אז אמרתי טוב אני ישדרג ל asus p5ql-e גם שמעתי שהוא יותר טוב אז לו היה אכפת לי והוא אמר שפו יש יותר סיכויים שיתאים זה יתאים בלוח הזה? הוא אמר שפשוט יש בעיה עם ocz אז בקיצור כל החלקים יתחברו כולל הזיכרונות ששמתי?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  23. אהלן, זה הולך להיות קצת ארוך אז מקווה שתשרדו. יש לי לפטופ דל וסטרו 1310 שהתחילה לו בעיה בתאורת המסך. המסך היה כבה כשהייתי מזיז אותו כלפי חוץ והיה נדלק בחזרה כשהייתי מזיז אותו חזרה כלפי פנים (כיוון סגירת המסך) תוכלו לקרוא על הבעיה כאן בפירוט. (מסתבר שזה כנראה "מחלה" של הדגם הזה) הבעיה היתה שהכבל שמחבר בין הלוח למסך עצמו היה שחוק מעט - מה שגם הסביר מדוע המסך נכבה ונדלק כשהייתי מזיז את המסך. בכל אופן ובהתאם למה שהומלץ בלינק, קניתי מאייבי שני כבלים שמחברים בין הלוח למסך. (אחד קניתי ספייר) כשחיברתי את הכבל הראשון והדלקתי את הלפטופ המסך נדלק אבל התחיל לרצד במצב הזה למי שלא הבחין בסרטון שצירפתי, המסך נדלק והתצוגה עובדת (רואים את הלוגו של דל ואחר כך את הלוגו של הוינדאוס) אבל כאמ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Lenya,

שלום רב! דרוש מפרט מחשב למשחקים בתקציב 5000+/- כולל מסך טוב . תודה!

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  25. שלום אני עובד בתחום הגרפיקה וברצוני לרכוש מחשב ביתי די פשוט כרגע ,אשר תיהיה לו אופציה לשדרוג בעתיד הדברים החשובים לי הם: מסך dell 22" 2209 מעבד I5 מערכת הפעלה windows 7 יכול להיות אפילו 64BIT זכרון 4 ומעלה כרטיס מסך

• 3 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.