עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by n-o-a-m,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים וHD עריכה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22" 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?סימס כרגע ובעתיד עוד (אני רוצה כרטיס מסך חזק ושיהיה חזק לאורך זמן) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מס…

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by X-It,

^^^כותרת^^^ בבקשה מעבד אינטל ומסך דק

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  3. Started by cool_man,

. מה התקציב המקסימלי? 3000עם חריגה של כמה מאות שקלים במידת הצורך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? תכני HD ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? ממסך של סמסונג CRT מציג כרגע על 1024 על 768 ושוקל לקנות חדש... אבל במפרט כרגע לא. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? דברים חדשים והכבדים בעיקר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול ב…

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by Yair Fishbein Korn,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שנראה לכם... אני זורם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב? סרטים, וורד(סטודנט), אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? ראיתי שאתם אוהבים להמליץ מפלונטר... אין לי בעיה כל כך למרות שאני גר בנתניה ומעדיף בksp, א…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by levihaim,

הי, אני בונה מפרט ויש לי כמה שאלות של מתחיל בכח מה שקשור לחומרה בת שנה שנתיים ומבין בעולם המחשבים בכלל (לא להתבייש להשתמש במושגים "מפחידים"). המחשב יהייה משפחתי שזה אומר אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים ומוזיקה ומשחקים (בעיקר אסטרטגיה אבל לא רק). אני לא מעוניין בתותח על (אין תקציב) אבל בהחלט ברכיבים טובים מותאמים בעלי יכולת שידרוג. התחלתי כך : Athlon XP 2500+(512k 333) 8RDA3 (n-force2)sb,lan,USB2.0 או NF7 (nForce2)lan,usb2 256MB Kingston DDR 333 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 2/3 Lang. Rus or Arb Optical PS2 + roll transparent/black 17''V.M. PRO1403 או MAG מקביל אין צורך ב-CD או כונן 1.44 ההתלבטויות הן: 1. מה האבדל בין שני לוחות האם ? ה-chipset זהים אז מה האבדל ומה עדיף? 2. כמה ק…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by omert,

המחשב אמור לשמש לאינטרנט משחקים(לא כבדים כמו NBA וכו') וזהו אני צריך בו מסך ומעבד 3 ג'יגה הרץ לא משנה AMD או אינטל כדאי מה שיותר טוב אין צורך בדיסק קשיח של יותר מ80 ג'יגה תודה מראש אשמח אם תגידו לי מאיפה המפרט

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by xZiPeR,

שלום, אבא שלי רוצה לקנות מחשב חדשהואני רוצה שתבנו לי מפרט בבקשה. הוא ישתמש במחשב לצורכי עבודה משרדית (מסמכי WORD, אימיילים וגלישה באינטרנט), תוכנות ניווט (NeviGuidev ודומיה) והוא רוצה גם לראות טלוויזיה איתו. לא מתוכננים משחקים (אולי משחקי FLASH מקסימום) ולא OC, גראפיקה (אולי עריכת תמונות בסיסית) או כל דבר אחר ... חשוב שהמחשב יספיק לזמן ארוך ככל האפשר. התקציב לכל המחשב כולל מקלדת, עכבר ורמקולים הוא כ3000 ש"ח. בנוסף אשמח אם תמצאו לי גם מסך אשר יתאים למערכת (הוא רוצה 19" דק), המחיר שלו הוא בנוסף למחשב עצמו. הוא רוצה לקנות את המחשב עוד השבוע אז זה דיי דחוף. בתודה רבה, אור

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  8. Started by liorronen,

היי חברים אני צריך עזרה בבנית מפרט למחשב משחקים בלי OC ושיחזיק משחקים בנוסף שיהיה לו HD של 320 ושיהיה שקט וקריר ובלי חריגות מיותרות

9. Started by tazok,

אני צריך מפרט ב3000 שקל כולל מסך 17 בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט.. מה אפשר להוציא מהסכום הצנוע הזה? יש עדיפות מצד הקונה לאינטל אבל אם אין ברירה אני ישכנע אותה ללכת על AMD...

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  10. Started by DakloN,

שלום אני צריך מפרטי תקציבי.. התקציב הוא 3000 ש"ח כולל המסך.. 19 (לא WIDE).. המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס, מוסיקה וסרטים.. (לא למשחקים) ישנה אפשרות לחריגה קלה.. ועוד שאלה שקצת סוטה.. יש באייבורי מפרט של Q6600 ב1800 בערך... וככה ישאר עוד 1200 להשלים לי למסך מחברה מותג.. הבעיה שממה ששמעתי אני דיי פוחד לקנות מהם.. אבל פשוט מכל חנות אחרת הכי טוב שהצלחתי להרכיב זה מחשב כגון E2180 וכו'... מה פשר המחירים האלה אצלם? ועד כמה זה סיכון להנות ממחשב הרבה יותר טוב על חשבון הזולות\פיקפוק אצלם...?

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by harara,

שלום וערב טוב. אחותי צריכה מחשב לעריכה גרפית, צפייה בסרטים, האזנה למוסיקה והורדות. 1. מה התקציב? 3K 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, עריכה גרפית 3 . האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן, הכל 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?צריך הכל 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא אם זה גורם למחיר לעלות 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן להכל 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? זה בחדר שלה אז שלא יהיה בלת…

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  12. עדיפות לחנות באיזור הצפון אם כבר לאיזור המרכז, אז יותר לכיוון החנות LogicPC

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  13. אני זקוק למפרט במקסימום 3000 הכולל איתו : לוח אם, מעבד, זיכרון , כרטיס מסך, צורב DVD , דיסק קשיח, ספק ומארז. ללא מסך. השקט לא חשוב לי. האיכות חשובה והביצועים. אני רוצה שהמשחקים החדישים יפעלו חזק אבל לא על הרזולוציות הכי גבוהות. שיעמוד בעומס ושלא יקרטע. האם זה אפשרי במחיר כזה? רכיבים מומלצים. עוד פחות משנה אני מתגייס.ככה שאני לא אגע במחשב שלוש שנים ככה. בגלל זה התקציב הנמוך. תודה לכולכם.

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by S.T.M,

התקציב הוא 3K ללא מסך, זה מה שחשבתי עליו ויש לי מספר שאלות: מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤632 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300 לוח אם Asus P5QL ¤450 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31254 כונן קשיח Samsung HD321KJ 320GB SATA2 16MB ¤241 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD321KJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤326 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤829 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28300 צורב LG GSA-GH22L X22 IDE DVD ¤149 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22LP20 מארז כולל ספק Antec …

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  15. ראיתי במדור המפרטים המומלצים את המפרט הבא: מעבד Athlon 64 X2 5400+ Socket AM2 Box AMD גוף קירור למעבד Scythe Ninja Plus Rev. B AM2\S775 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-S2H - AMD 780G Socket AM2+ - HDMI - mATX זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb (2GB) PC 6400 - OCZ 800mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty כרטיס מסך Radeon HD4850 512MB 256bit - Gigabyte\Sapphire\Palit\Gainward\Asus דיסק קשיח 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD3200AAKS - 3Y Warranty 250 צורב LG GSA-GH20NS10 \ Samsung SH-S223F DVDRW 125 מארז Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black+ 120mm Fan יש חלקים שהזמנתי כבר- 2 זכרונות של OCZ, וכרטיס מסך- לקחתי כרטיס שונה מהמומלץ: SAPPHIRE R…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Burned,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים (PES, NBA2K, MW2), סרטי HD, שימוש משרדי א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280*1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? …

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  17. המפרט מיועד למשחקים כבדים, גלישה באינטרנט סרטים וכו' חשוב שיהיה הארדיסק של לפחות 250GB 2GB RAM מעבד חשבתי יותר בכיוון של AMD 5200 בגלל המחיר החדש שלו...אבל גם מעבדים חלשים יותר יהיו בסדר לא משנה לי OC אם יש משהו חזק יותר בפחות מחיר באמצעות OC אז בכיף... ספק ומארז חשוב שהמארז יהיה יפה ושלא יהיה HEC 6A19 ללא מסך וציוד היקפי.

18. Started by arkady,

שלום הרכבתי לחבר שלי מפרט ב3000 ש"ח, אבל הייתי רוצה דעה נוספת על המפרט, כולל עצות לשיפור וכו'. הנה המפרט שהרכבתי לו, מKSP, מצפים לעצות לשיפור אם יש http://i15.photobucket.com/albums/a355/Aragorn-GT/shai.jpg

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by spezik,

אז ככה דוד שלי קונה מחשב חדש ויש לו תקציב 3000 ש"ח ואין אפשרות לחריגה אפילו ב100 ש"ח כי כבר מ2700 הגענו ל3000. מה צריך לכלול המחשב: מקלדת + עכבר + רמקולים = כ-100 ש"ח (פשוטים). מעבד AMD. מארז וכו', אני מאמין שאתם יודעים אז יש 3000 ש"ח בקופה, תנסו לארגן משהו יציב, תודה

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  20. Started by artyom,

LanParty (S-754) Nforce3 250, GBL, Fwire - 520 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 - 570 gigabyte gf6600gt agp - 980 western digital 80 gb 7200 8mb - 340 AMD SEMPRON 3100 BOX 754 - 735 3145 למשחקים, אינטרנט, משחקי רשת והורגות

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by Idanp,

אני צריך את הטוב ביותר שתוכלו להרכיב בתקציב הזה תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by skuki1,

שלום! חבר שלי רוצה להזמין מחשב בתקציב של 3000 שקל. התקציב הוא רק מארז ללא ציוד היקפי. הוא לא עושה אוברקלוק. המחשב מיועד בעיקר לסרטים, עריכת מוזיקה וקצת משחקים (לא צריך כרטיס מסך חזק מדי)- נבא, GTA וכו' המגבלה: המחשב נקנה מKSP וכל החלקים צריכים להיות משם. אני ניסיתי לבנות לו מפרט, אבל יש שתי בעיות: 1. אני לא יודע איזה לוח M לקחת לו. 2. אין ספקים זולים נורמליים בKSP. בכל מקרה, הנה המפרט שאני חושב שהוא צריך לקחת ואם אפשר לקבל תגובות מה צריך לשפר תודה

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  23. Started by amitostos,

היי, בניתי לחבר מפרט שהתקציב שלו הוא עד 3000 שקל באתר של KSP, אני אשמח להערות הצעות, במיוחד לגבי הקירור והמארז אותם אני לא מכיר. הנה המפרט (בססוף המחיר יצא 2941 או 2900 במזומן): מעבד: Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB מאוורר למעבד: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם:Asus P8H61-M LX R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA זכרון : G.Skill 1x8GB DDR3 1333Mhz כרטיס מסך: Sapphire HD 6570 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX ו- Transcend SSD320 2.5'' 128GB SSD SATA III Retail צורב: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM ספק כוח: SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-5…

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  24. Started by skuki1,

אהלן! אני צריך מפרט במחיר של בערך 3000 שקל. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)- עבודות משרדיות,משחקים מאוד קלים (פיפא מקסימום),סרטים,פוטושופ וקצת פלאש. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.-כלום. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי- נסתפק בכרטיס קול מובנה, צורב יש, כונן דיסקטים יש, לא צריך DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 64 BIT ש…

25. Started by arkady,

* תקציב: 3000+- * זקוק לציוד היקפי? אם כן, ציין איזה. רק מארז * מטרות המחשב: משחקים, אינטרנט, מסמכים וכו'. * האם מתוכנן ביצוע OC? לא * האם יש אפשרות שהחנות תבצע OC? לא * האם יש דרישה לחלק מסויים? לא * האם יש חלק מסויים שאינו דרוש במחשב? רק הארד דיסק גדול. * אזור מגורים: מומלץ מKSP לא צריך מסך, מומלץ מארז חדש, ספק כוח. צריך רק את הקופסא עצמה של המחשב. תודה :]

• 2 תגובות
    • 510 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.