עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by -R-E-L-,

מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,097.00 ¤ לוח אם Asus P5L-VM 1394 מחיר לפריט - 602.00 ¤ צורב NEC-4550A DVD±R/RW X16 מחיר לפריט - 280.00 ¤ * צבע שחור זכרון למחשב SUPER TALENT 1G 667MHZ מחיר לפריט - 550.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS מחיר לפריט - 420.00 ¤ 420.00 ¤ סך הכל 2950 ש"ח המחשב מיועד לאינטרנט ובעתיד גם עריכת וידאו ללא OC. אגב הוא לא כולל מארז מכיוון שהמארז שאני רוצה לא נמצא בחנות (COMPUCASE CI-6c29 300w) . תודה לכל המגבים

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  2. טוב ככה אני מחפש לקנות מחשב נייד עד 3800 ש"ח אין לי בעיה להזמין את המחשב מebay. אני מחפש מחשב שאני יוכל לשחק בו משחקים, אני לא מחפש להריץ את המשחקים בנתונים הגבוהים ביותר. אין לי שום כיוון לשום חברה, מלבד כמה מפרטים שראיתי. לדוגמא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5194&CatCode=315 הבנתי שבמחשב נייד הגימור חייב להיות גבוה, ושלא מספיק רק להסתכל על מפרט. הבנתי שיכול להיות מצב ששני מחשבים עם אותו מפרט יהיו שונים לגמרי בביצועים שלהם. כמובן שבמחשב חייב להיות כרטיס מסך, אז בבקשה לא לתת לי לינקים עם מחשבים עם i7. כי אין שום סיכוי שיהיה גם כרטיס מסך במחיר שאני מחפש. תודה מראש, אני אשמח לקבל כל הצעה, אבל בבקשה תפרטו למה בחרתם באותו מחשב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Myt0s,

אם אפשר את הייעוץ שלכם במפרט הבא: (לא כולל מסך, לא כולל עכבר, ולא כולל רמקולים) CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1115.79 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 779.58 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory w/Heat Spreader [ ¤ 636.28 ] 2 Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 501.49 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1564.18 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 82.29 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ! [ ¤ 221…

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by saharcom,

קודם כל שלום אני מחפש מחשב מKSP כי זה ממש מתחת לבית שלי ואין לי בעיה איתם יש לי כבר מחשב אחד שלהם והוא עובד סבבה לגמרי אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כמו PES 2010 נגיד שייצא בקרוב פחות או יותר על MED-HIGH ומשחקי ספורט בעיקר.. שיהיה מעבד טוב עם קירור טוב אני מעדיף על בסיס INTEL אבל אם אתם חושבים ש AMD יותר יתאים פה אז אין בעיה אם אפשר גם כונן קשיח גדול לא יודע בערך כמה יש אם יש משהו יותר מ500 והוא במחיר סביר אז למה לא כמה שיותר יותר טוב כל עוד המחיר טוב ובלי ציוד היקפי תודה מראש לעוזריםם!! נ.ב שהכרטיס מסך יהיה תומך HDMI + HDTV שוב תודה

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  5. תקציב עד $750, אני מחפש לפטופ שהמסך לא קטן מ11 אינץ ולא גדול מ12.5 אינץ.מה שמצאתי בנתיים שגם נכנס לתקציב זה: Lenovo U160 $750 Screen Size 11.6" Screen Mode WXGA Standard Memory 4 GB Memory Technology DDR3 SDRAM Hard Drive Capacity 500 GB Processor Speed 1.20 GHz Processor Type Core i7 Processor Model i7-640UM תמונות: http://www.google.co.il/search?um=1&hl=iw&rlz=1C1CHMB_iwIL332IL332&biw=1024&bih=673&tbm=isch&aq=f&aqi=&oq=&q=LENOVO%20U160 Asus UL20FT $670 12.1" HD LED Display 500GB SATA Hard Drive Intel Core i3-380UM Processor; 4GB of DDR3 1066MHz Processor: 1.33 hertz Intel Core i3 תמונות: http://www.google.co.il/search?um=1&hl=i…

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  6. טוב אז אני משתחרר עוד חודש ויוצא ללימודים עכשיו אני צריך את ההמלצות שלכם לגבי מספר דברים. -איזה שילוב עדיף יש לי 10000 שקל לבזבז על המחשב עכשיו מה עדיף מחשב גיימינג שיהיה בבית בסביבות 5K ונייד נוח לעבודה בסביבות 3-4K או נייד שיהיה גם ללימודים וגם למשחקים?(יש לציין שאת הנייד אני קונה מארה"ב אז התקציב לנייד גיימינג 2K ולנייד רגיל 1K). עכשיו בקשר לנייד גיימינג,האם המחשבים של alienware מומלצים ?יש באתר שלהם את המחשב הבא - http://www.dell.com/us/p/alienware-m18x/pd.aspx יש גם את המחשב הבא שמומלץ שם http://www.dell.com/us/p/alienware-m11x-r3/pd.aspx?ref=M11x - מה אתם אומרים עליו ?יש להם שם עוד מספר מחשבים האם יש אחד יותר מומלץ ? - האם מחשבים עוצמתיים לגיימינג יהיו נוחים גם …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם! אז ככה, המחשב שלי כבר בן 4-5 שנים, והגיע הזמן להחליף אותו. אני לא יודע כ"כ על מה ללכת, ואשמח להכוונה. בגדול, אני לא משחק יותר מידי במחשב (בגדול SC2 כשיצא, ושהCAMPAIGN הבא יצא אז אשחק בזה שוב). אבל חוצמזה, אני לא משחק. אני תוכניתן, אז יש לי את כל הvisual studios + אקליפס, נטבינז וכו'. וזהו, בעיקר גולש באינטרנט, ורואה/מוריד סרטים. לגבי אביזרים נלווים, לדעתי אני אחליף רק את המסך שלי, חוצמזה יש הכל. חשבתי גם אם כדאי לקנות לפטופ במקום, ושאני בבית לחבר אותו בתחנת עגינה. זה כדאי? התקציב נגיד עד 4,000. תודה! אריאל.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by mderazon,

שלום לכולם ! אני מנסה להחליט בין 2 המחשבים הנ"ל. שניהם באים עם המעבד SU9400 החדש יחסית של אינטל ואותו כרטיס גרפי -Intel GMA X4500MHD. אני קונה את המחשב בארה"ב, שימושים עיקריים יהיו משרדיים, ומולטימדיה עד רמה של לנגן סרטי HD (לא למשחקים וכו) ה-ASUS עולה קצת פחות ובא עם אחריות גלובלית של שנתיים. אשמח אם מישהו יעזור לי להחליט ביניהם או סתם יאמר מה הוא חושב וגם לדעת אם הכרטיס הגרפי שלהם מספיק חזק לשימושים שלי ולגבי האחריות - אם זה תופס ביבואנים בארץ כל מידע שתוכלו לספק יעזור, תודה רבה ! מיכאל מפרט אסוס : http://www.laptopmag.com/review/laptops/asus-ul30a.aspx?mode=specs מפרט אייסר: http://www.laptopmag.com/review/laptops/acer-timeline-as3810t-6415.aspx?mode=specs

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by אדר39,

אני רוצה ליקנות מחשב ואני מבין מאוד במחשבים אז לא לזלזל אבל אני לא ממש בטוח במפרט הזה מישהוא יכול לעזור לי בינתיים כולם אומרים לי שהוא טוב אבל אני לא בטוח כרטיס מסך:SAPPHIRE RADEON X1950 PRO 256MB מעבד: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 מארז:ATOP Gladiator Silver/black 500W זכרונות:ELIXIR 1024B DDR 400MHZ לוח אם:GIGABYTE GA-M55SLI-S4 מה אתם חושבים על המחשב ב4000

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  10. Started by davido,

מעבד E5300 לוח אם INTEL DG41RQ L775 זיכרון DDR2 PC 800 2GB דיסק קשיח 320GB צורב DVD כולל הרכבה נקנה באיזור הגולן תודה

11. הי חברים, אני אמנם בחו"ל אבל אני צריך מחשב חדש ואני ממש מתלבט בין 3 מחשבים, השימוש העיקרי זה עבודה רגילה בלי עיבוד גרפי רציני, לפעמים חיתוך בסיסי של סרטון או עיבוד בסיסי של תמונה... אין לי צורך במקדלת/עכבר/אנטי-וירוס, אבל אני כן אצטרך יכולת WIFI (אפשרי להוסיף כסטיק חיצוני). * שני הזולים נראים אותו דבר אבל רשום שיש להם CPU SPEED שונה * האם הפער ביניהם ליקר מצדיק הכפלה של המחיר? * דולר קנדי זה בערך 2.5 שח אם זה מעניין או משפיע https://www.newegg.ca/Product/Productcompare?CompareItemList=83-230-578%2C9SIAN47BTC9352%2C9SIAN47BTC9351

12. Started by guy81,

יש לי מחשב נייד של asus 1005ha מהסדרה eee-pc. לפי דברי הטכנאי הלך הזיכרון הקשיח. הוא הציע לי מחיר של 300 ש"ח לזיכרון+150 התקנת ווינדוס. האם זה משתלם? כמה עולה דיסק קשיח שיתאים למחשב זה כיום? לא ידעתי מה בדיוק לחפש בזאפ... (במחשב היה לי זיכרון 160GB. אני מסתפק גם ב-100 ואפילו פחות אם קיים..) אגב, מה המספר טלפון העדכני של מעבדות asus? כנראה שהמספר השתנה מאז קניתי את המחשב

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינוניים, אינטרנט, צפייה בתכני HD, עריכת מוזיקה ועריכת וידאו (לא משהו רציני) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase, PowerDirector - משתמש מדי פעם, לא שימוש עיקרי למחשב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch Dogs COD BLACK OPS, GTA IV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. חבר שלי רוצה לשדרג את הרכיבים הבאים : מעבד לוח אם כרטיס מסך זכרון אני הצאתי לו את המפרט הבא : Intel Core 2 Due E4500 GIGABITE P35DS3L SHAPPIRE HD3850 256MB 2GB מה אתם אומרים על המפרט הבא ? והאם הוא נכנס בתקציב ? תודה .

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  15. Started by bat sheva,

שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב עד 5000 עם סטייה עד 5500 לעבודה בפוטושופ לייטרום אינדיזיין וכו' תודה מראש..

16. Started by icebreak,

יש לי שאלה, בכמה נראה לכם אפשר למכור מחשב עם: AMD ATHLON XP 1700+ PALMINO ASUS A7V-266E 512+256MB (OCZ DDR RAM ספק 300W + מארז SIMBADDA ATI RADEON 9600PRO 256MB כונן DVD-ROM ASUS *12 מאורר AEROCOOL XCOOL למעבד

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  17. שלום אני חדש בפורום לכן הנסיונות בכל אופן אני עומד לרכוש מחשב חדש המחשב מיועד בעיקר לעריכת וידאו עיבוד תמונות סטילס שימוש באופיס הורדת סרטים גלישה באינטרנט לא מתכוון לעשות o.c ולהלן המיפרט מעבד אינטל E6600 לוח אם asus p5b deluxe שני זיכרונות 1GB kingston כרטיס מסך geforce NX7900GS שני H.D של seagate 250GB 16MB שני צורבים sony nec 170 מארז compucase ספק 500W סדר גודל עלות 7000 ש"ח אודה לכולם על הצעות לשיפור והערות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  18. Started by imrioz,

שלום. אני מעוניין להרכיב מחשב שיריץ תוכנות כבדות ( לתכנות C++ ותכנון חומרה). פעם או פעמיים בשנה אני אשחק בו America's army אם זה לא יצריך כרטיס מסך מיוחד. כרטיסי המסך והאודיו יכולים להיות On board מאחר ולא רואים סרטים או שומעים מוזיקה על המחשב. צורב, זכרון וכונן קשיח (320 GB) סטנדרטיים. יש לי כבר מקלדת עכבר ומסך 19 רחב של LG. הבעיה היא לבחור מעבד שיתאים לצרכים שלי ולוח אם תואם. אשמח לקבל המלצות למפרטים, או סתם המלצות למעבד + לוח אם תואם. תודה.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  19. שלום לכולם, אשמח לעזרה - אני מעוניין לרכוש מחשב מחר על הבוקר, לאחר בדיקות וחיפושים נרחבים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה (פוטושופ), משרדית, עריכת סאונד (סוני וגאס) ועריכת וידאו (בצורה חובבנית בלבד, מתכוון לעבוד עם תכנות פרימייר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- עריכת סאונד (סוני וגאס) - תדיר, עריכת וידאו (פרמייר) - מזדמן, עריכה גרפית (פוטושופ) - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  20. בבקשה מפרט למחשב משחקים ושימוש ביתי ב- 2700 ש"ח ללא מסך, ציוד הקפי וללא OC... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by omerdav,

שלום,קיבלתי מחשב נייד עם ויסטה והפעלתי אותו. כשהגעתי ל"יצירת חשבון משתמש" רציתי להפסיק את התהליך,אבל לא ראיתי כפתור יציאה או כיבוי. ביצעתי ריסט למחשב. האם עדיין אוכל להשתמש במחשב? מדובר במחשב דל סטודיו. תודה, עומר.

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  22. Started by elad-k1,

שלום!!בבקשה לא מהמפרטים הממולצים......... ללא הארד דיסק וללא צורב .. המחשב בעיקר לאינטרנט ולא למישחקים ואם איפשר שהמסך יהיה 17 אינץ (וגודל הנקודה במסך יהיה 0.21) וגם מארז יפה כאיךו מואר

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  23. שלום ושבת שלום אני מעוניין בהמלצות למפרט חלקי שיכלול : מעבד, לוח, אם, זיכרון, ספק, מארז(איני יודע אם אני צריך אני אסביר בהמשך) תקציב:4000 ש"ח מטרות: מולטי טסקינג, משחקים כבדים בסגנון(farcry. moh, וכל המשחקים הכי חדשים והכי כבדים גם בעתיד [שנתיים לפחות]), אני מעוניין שבסופו של דבר יהיה לי מחשב שיהיה ניתן לשידרוג מקסימלי בעתיד(שנתיים קדימה) ואם ניתן שיהיה מספיק טוב ובשביל לעמוד בשוק ולתמוך בכל משחק או תוכנה שימוש בתוכנות כגון: all adobe softwares cs4, autocad, maya, 3dmax, ועוד תוכנות עיצוב תמונה ווידאו רכיבים קיימים שיש לי שאני מועניין לשלב במחשב: msi geforce 9800GT, שני הארדיסקים + חיצוני (סה"כ 800 GB), כרטיס רשת, כרטיס קול(תומך 7.1 ערוצים עם יציאות אופטיות), כרטיס ער…

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  24. Started by xroil,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעיקר למטרות של גיימינג (בינוני - כבד). יש את המחשב הזה שהוא נראה סבבה אבל הוא קצת ישן... מכל הבחינות האחרות לדעתי הוא טוב. האם זה שהמעבד מסוג ישן משנה איכשהו? האם כדאי כבר להשקיע ולקנות משהו כמו זה(איזה הבדל יש)? נ.ב יש לי קרוב בארה"ב שכנראה יכול להזמין לי מAMAZON ולשלוח לי. תודה לעוזרים.

25. התקציב עדיין לא סגור אז להלן 2 מפרטים עם תקציב פוטנציאלי, אשמח לתגובות על 2 המפרטים : מעבד AMD Athlon II X4 640 Box ₪505 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX640WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-880GM-UD2H ₪435 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950800 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪192 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Samsung DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪235 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=D32G1333SA כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5750 Display Port 512MB DDR5 PCIe ₪620 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5750M5 צורב Asus DRW-24B1LT X24 SATA DVD ₪162 כמות: 1 htt…

• 3 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.