ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,444 דיונים בפורום זה
-
לאינטרנט משחקים סבבה לא כבדים יותר מידי וסרטים (חשוב חיבור לטלויזיה) חשוב מאוד שיהיה אמין אין לי מושג במחשבים ניידים אני זקוק לעזרה נואשות אם מישהו יכול להמליץ אני ישמח . מחכה לתגובות.. תודה לעוזרים! יש לי אפשרות לקנות גם באירופה אבל הבנתי שהמחירים דומים תקנו אותי עם אני טועה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
המפרט הוא לכל הדברים שציינתי למעלה. כשאני אומר משחקים אני ממש לא מתכוון ל-F.E.A.R אלא מקסימום פיפא 2006 אם ממש בא לי להשתולל. המפרט חייב לכלול מסך LCD 17 אינץ' וצורב DVD רצוי של NEC. כרטיס קול ורשת יכולים להיות מובנים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
1080 Intel Core 2 Duo E6750 ASUS P5K SE 685 OCZ 2048MB DDR2 800MHZ SLI-Ready Edition Dual Channel 4-4-4-15 425 WD 320GB 480 Sapphire ATI Radeon HD2400 PRO 290 DVD-Recorder X18 Bulk 160 FOXCONN TW-093 CASE WHITE 350W 315 הרכבת מחשב 170 סה"כ = 3605 ש"ח אני מתלבט לגבי כרטיס המסך. המחשב אינו מיועד לגיימניג ברמות גבוהות ולכן חשבתי לקחת במקום הכרטיס מסך לוח אם עם OB כמו G33 של ASUS. האם זה כדאי או עדיף כרטיס מסך נפרד ואם כן, האם מה ששמתי מספיק טוב. חשוב לי שהמחשב ישרת אותי הרבה שנים, וגם שיהיה שקט יחסית. אשמח לתשובותיכם והערותיכם תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
ראיתי את המפרט הזה באחד הנושאים בעיקרון השימוש שלי יהיה למשחקי רשת בינונים nba2k10 cod 6 pes 2010 אני לא צריך שום OC אבל אני ירצה לשדרג בעתיד מעבד כרטיס מסך וזכרון במפרט שהוא הביא לו יש 500 gb זכרון ולי זה מיותר אם משהו יכול להביא לי זכרון 320 אולי שיתאים להכול אני ישמח תודה לעוזרים 446 446 1 מעבד AMD Athlon II X3 435 Box ADX435WFGIBOX 272 272 1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB WDC1115 282 282 1 זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value OCZ3201 612 612 1 כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce GTS 250 512MB DDR3 PCIe SGTS250512 216 216 1 מארז ללא ספק HEC 6A19B Black CI-6A19B-NPS 235 235 1 ספק כח HEC Raptor 450W RAPTO…
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
ה SURFACE של העכבר עובד רגיל, אבל ה SCROLL לא מגיב.. על חלק מהמשטח בצד ימין יש כמו קו כזה, שתמיד היה נותן תאפשרות של SCROLL כמו בעכבר שולחני. כרגע זה לא מתפקד ופועל כמו חלק רגיל במשטח.. הנייד: HP DV6.. מהסדרה הזו. תודה לכולכם.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, אני חייל משוחרר ומתעסק בעיצוב גרפי ובעריכת סאונד, לא באופן מקצועי עדיין אבל רוצה להפוך ליותר מתחביב. 1. תקציב: 1500 ש"ח, ניתן לחרוג ל-1800 אם באמת יש סיבה. 2. תוכנות בשימוש: Photoshop - תדיר, Indesign - לעיתים, Cubase - תדיר. 3. התקציב מיועד למחשב עצמו בלי מקלדת/מסך/עכבר. 4. לא חשוב שקט. לא צריך לכלול מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת, הכל כבר יש לי. 5. חשוב שהחנות תהיה באזור רמת גן לצורך תיקונים. מתלבט על המחשב הזה (רוצה להוסיף לו זיכרון ואולי קירור קצת יותר טוב). אשמח אם תתייחסו גם לשאלות: 1. ממה שקראתי הבנתי שלצרכי חשוב מעבד 4-ליבתי. מה דעתכם? האם כדאי להשקיע במעבד דו-ליבתי מהיר יותר באותו מחיר? 2. יש מחשבים דומים עם המעבד אינטל המקביל לדור החדש - i5 אבל המחיר יקר יות…
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4 - 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא אם זה ממש משתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת תמונות (לא וידאו), תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שיוצאים היום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). על המפרט לכלול גם מסך 23 - 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
זה המפרט מאתר Memory PC: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={697700C3-80E9-4415-96FA-F432D9CF9052}&details_type=1&itemid={0A21AE60-BE8D-486B-BA49-E5A423D96735} שאלות: א. רציתי לדעת עם המפרט הזה טוב למשחקים כגון: CS:S, Far Cry, BattleField 2 וכו'. ב. צריך להחליף משהו, או כדי לקחת מפרט אחר? ג. בקשר לספק כוח, מישהו יכול לתת לי פה הצעה של ספק כוח שמתאים למפרט הנ"ל? בתחום ה500 שקל. אני מתכנן לקנות אותו מחר אז זה קצת דחוף. תודה!
-
- 39 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לי לפטופ (Acer Aspire 9424) עם ווינדוס XP עליו. מלפני מספר ימים, ללא שום טריגר נראה לעין, הוא נכשל ב-boot ומבצע אתחולים חוזרים בלולאה. ניסיון להעלות אותו ב-safe mode כשל גם, אבל ברשימת הקבצים שנטענים בביצוע safemode, הקובץ האחרון שנטען לפני האתחול הוא agpcpq.sys מה שיכול להצביע על בעיית תצוגה כלשהי. ניסיתי להעלות אותו מדיסק של ווינדוס XP, אבל הוא טוען "No Operating System Found" אע"פ שאותו דיסק מאתחל מחשב אחר ללא בעיות. לשם הניסיון, בדקתי גם דיסק נוסף של Win7 (לא הצליח) ושל Win98 (שם אני מצליח להגיע לתפריט האתחול של הדיסק שמבקש לבחור בין אתחול מה-HD לאתחול מהדיסק. אם אני מאתחל מהדיסק כלום לא קורה ובמקרה השני, אני שוב נכנס ללולאת אתחולים). לפני שהוא מבצע אתחול מופיע מסך כח…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך מיפרט למחשב למשחקים ב7000 גג כולל ציוד הקפי (עדיף לבנות את המיפרט מksp כי שם אני הולך לקנות חח) עדיף שיהיה במחשב: *מעבד AMD *כרטיס מסך עד 2500 ש"ח *זיכרון גי'גה או יותר איך שאתר רוצים *200 -250 ארד דיסק *מסך דק אפשר לחרוג מהתקציב עדיף שלא יותר מדי (100-200 ש"ח) תודה
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אז ככה, כל החומרה הגיע כבר, העמסתי כבר על טרה חומר. אני מתכונן להחבר את המחשב היום ולהתקין מערכת הפעלה. איזה מערכת מומלצת ? מה אתם אומרים על FreeNas? מה שאני צריך מהמחשב הוא 2 דברים. 1. אכסון תכני HD והזרמתם למזרים מדיה\מחשב HTPC 2. גיבוי מסמכים חשובים מ2 מחשבים נוספים.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי, בשבוע הקרוב אגיע להונג קונג ואני מחפש המלצה למחשב למטרת לימודי עיצוב תעשייתי (בצלאל). התקציב הוא עד 6K אבל אפשר לקבל גם חריגות קטנות כלפי מעלה. תודה! * מטרות המחשב? לימודי עיצוב תעשייתי, עבודה משרדית, עריכה גרפית, אינטרנט וסרטים. צפוי להריץ פוטושופ, אילוסטרטור, סולידוורק, ריינו קישוט וכו'. * גודל המסך? 15 אינץ' ומעלה * משקל רצוי? נמוך. מקסימום 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB. עדיפות לSSD. * כונן אופטי? כדאי - אך לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או Lenovo, אך אשמח גם להמלצות על מחשבים מחבר…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, אינטרט, מסמכים, פגישות, פיתוח בסיסי, כלים כמו vscode, eclipse 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. אין צורך באורות. 7. האם האם יש צורך לכל…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
חברה אני יודע שהתקציב נמוך אבל אין מה לעשות... לא צריך ==> ציוד היקפי, מסך, צורב די וי די.... אפשר לקחת הארד דיסק של 160 ג'יגה כדי לחסוך.... תודה על העזרה... הערה חשובה! המפרט צריך להיבנות מiqpc (גרים צמוד לאשדוד)...
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לא צריך מסך, ציוד הקפי, הארד דיסק. זה לא הרבה, אבל תעשו מה שאתם יכולים תודה.
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי אני צריכה המלצה למחשב שיהיה למשחקים הכי חדשים עכשיו זה הדברים העיקריים נכון ? אני יכולה להביא נייר רשום עם החומרה הבאה בלבד וכל השאר שהוא יסדר נראה לכם בסדר? AMD ATHLON 512 mb ram Geforce 5 128 mb 120 gb 3ghz איך נראה לכם?? בבקשה תרשמו לי המלצה או תיקון למשהו מה יותר טוב .... מה פחות טוב... בבקשה עזרה... :s05:
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב בעיקרון יותר לגרפיקה אבל בגלל שזה עונה על צרכים גם של משחקים, כנראה שאתחיל לשחק קצת סוף סוף דרישות למפרט למחשב חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך כמובן אך לא מחייב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב מעדיף שלא, יש לי עוד לקנות מסך חדש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גרפיקה: Adobe photoshop, after effects , Indesign, AfterWorks, ותוכנות עריכה למיניהן.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - ל"פנאי" לפרנסה חלקית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אממממ אז אני צריך מפרט ב9K. יש כמה דברים שאני סגור עליהם אז תוסיפו לי את זה במפרט. מסך : samsung 226BW מארז : GIGABAYTE3D AURORA אמממ אז אני משחק הרבה במשחקים,רואה סרטים ובקיצור אני רוצה מחשב חייה שיעבוד לי טוב. אממממ ואני מתכנן לעשות OC.
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב משרדי לצרכי עבודה. התקציב המקסימלי הוא 2,000 ש"ח. אם אפשר להוריד אותו לכיוון 1,500, יותר טוב. המחשב מיועד כאמור לשימוש משרדי, כאשר הדברים הכי תובעניים שצפויים לרוץ עליו הם ווינדוס 7 64 ביט ופוטושופ. אין צורך בציוד היקפי. חשוב שהמחשב יהיה שקט (8 בסולם חשיבות 1-10). (יש חתול משיר שערות בבית) סביר שהוא יירכש מ-r.s.m, שיתבקשו גם להרכיבו. תוכנות יש לי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום רב לפני כשבוע רכשתי מחשב מדגם asus v451lb ca100h . נתקלתי בתופעה מוזרה שלפעמים המאווררים מתחילים להאיץ את פעולתם ועושים רעש גם כשמחשב במנוחה.. האם זה תקין..?
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
התקציב עד 5000 ש"ח למשחקים ללא ציוד היקפי: מחשב מולטימדיה ביתי מפרט: מעבד: Intel CORE 2 QUAD Q6600 2.4GHZ 8MB BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 הכולל כרטיס קול, וכרטיס רשת מובנים זכרון: OCZ 4GB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Vista Performance Gold 4GB 5-5-5-18 כרטיס מסך GIGABYTE GEFORCE 8800GT 512MB PCI-E G92 ! דיסק קשיח: 250GB SATA2 16Mb Buffer RAID 7200RPM צורב: LG GSA-H62 SATA צבע שחור או לבן מארז COMPUCASE 6A21 400W כולל ספק איכותי ויציאות USB וסאונד קדמיות המחיר כולל הרכבה ובדיקות מאמץ במעבדת החברה! קישור לחנות ולמפרט מחשב: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9481
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לכל העונים והעוזרים! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 שח גבול עליון. מוכן להתגמש קצת במחיר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה סטודנטיאלית, עריכה גרפית של תמונות ובעתיד אני ארצה ליצור מוזיקה אלקטרונית על המחשב 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיז…
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך המלצות בנוגע למפרט מחשב תקציב: 6500 כולל כל שידרוג או שכלול של כרטיס קול כרטיס מסך וכדומה.. כמו כן רציתי לבקש עזרה בהמלצות כמובן לקניית לוח אם יציב + מאווררים בהתאם תודה על העזרה StorM FighteR :s05: :jump: 8) ;D
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על ההדגשים שאני צריכה להתעקש עליהם. המחשב צריך להריץ את כל התוכנות הרלוונטיות: אילוסטרייטור פוטושופ ואינדיזיין וכן פלאש ביחד בלי להתאמץ יותר מידי אבקש גם מידע על כרטיס מסך אם צריך ואיזה כמובן שאם אפשר לקבל הכל בלי לנצל את כל התקציב - עדיף אני מדברת על מחשב בלי מסך. תודה
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-