עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by speakspeak288,

שלום, יש לי שתי שאלות: 1. לגבי שדרוג וינדוס 7 ל-10, כאשר אני לוחץ על הלינק להורדת האימג' של וינדוס 10 https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10, אני לא מגיע לאפשרות של הורדת האימג'. האם יכול להיות שמיקורוסופט חסמה את האפשרות? 2. לגבי התקנת דיסק של וינדוס 10, יש לי מחשב intel core i-3 6100 3.7GHZ , RAM- 8GB DDR4 , system type - 32bit opereating system מערכת הפעלה WIN7. א. מה תהיה ההשפעה של התקנת WIN10 על מהירות המחשב שלי? ב. איזה סוג של דיסק עליי להתקין - WIN10 OEM, או WIN10 RETAIL, ומה ההבדלים ביניהם? ג. האם משנה האם אקנה WIN10 של 32 או 64 BIT? אודה לעזרה …

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. שלום לכם, אני מאד אשמח לעזרה עם השאלה הבאה... רשת מגה יצאה במיבצע שמאפשר מתנה (כוללת התחייבות כמובן) של הנייד הבא: Lenovo IdeaPad s10-3 CPU - intel Pineview N455 1.66 Ram - 1024MB HDD - 250G Lan - 10/100M Dispaly - 10.1 Battery - 3cell OS - Win7 הצרכים שלי מהלפטופ: - גלישה באינטרנט. - סדרות ב - Streaming (בעיקר מאתר מאקו). - מצגות של תמונות וסירטונים. - בונוס יהיה אם אוכל לפתוח עליו קבצי פוטושופ פשוטים. שאלות: לא ראיתי התייחסות במיפרט לכרטיס מסך. 1) האם יש לכם מושג אם כרטיס המסך המובנה בשילוב עם המסך יוכלו לספק תצוגה של תמונות באיכות טובה (אני מתכוון תמונות ממצלמה דיגיטלית)? 2) איזה סוג של חיבור לאינטרנט יש בד"כ לניידים הקטנים האלה? האם אני אוכל להתחבר בבית לראוטר של…

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. מה דעתכם על המפרט הבא, עבור גיימינג קל (משחקי תפקידים ואסטרטגיה) ופיתוח תוכנה האם כדאי להחליף למעבד AMD עם 6 ליבות תקציב שעומד לרשותי כ- 3500 ש"ח מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪873 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪47 לוח אם: Gigabyte GA-PH67-DS3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪386 מארז: Gigabyte GZ-G1 Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN כמות: 1 - מחיר: ₪213 ספק כוח: FSP Aurum 600W Gold 90+ כמות: 1 - מחיר: ₪510 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 קשיח למחש…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by Jaman,

היי, בהמשך לחיפושי אחר מחשב נייד, אני מתכנן לקנות בארץ את Asus N550JK-CN065H שעונה על רוב צרכי, מלבד כונן SSD. לפי מה שהבנתי מהמלצות פה בפורום, אמור להיות קל להחליף את כונן הדיסקים בSSD במחשב הזה. כמה שאלות בנוגע לזה: 1. האם זה יסיר את האחריות על המחשב (במידה ואעשה את זה בעצמי)? 2. צריך מתאם מיוחד בשביל שהכונן ישב במקום הצורב? 3. מהירות הכתיבה/קריאה לא תפגע אם הSSD ישב בסלוט של הצורב? 4. אולי כדאי בכלל להחליף את הHDD ב SDD, ולשים את ה HDD במקום הצורב? כמוכן, אשמח להמלצה על כונן SSD בגודל 256GB, ועל האביזרים הנלווים (מתאם לכונן אם צריך, וקייס USB לצורב). אשמח גם לחוות דעת על החנות "מגה מחסני מחשב"' ממנה אני מתכנן לקנות את המחשב: http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by idan233,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני חושב שהתקציב מספיק אבל אם יש צורך אפשר לחרוג גם ב 1000 שקל חקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הולך להריץ הרבה מכונות וירטואליות הרבה מהדרים שימוש גם בMATLAB מידי פעם ישוחקו בו משחקים כבדים כמו CALL OF DUTY BATTELEFIELD וחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ישוחק בFHD ו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך ש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 השקט מאוד…

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?(משחקים ואינטרנט לילד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי ספורט למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.( לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות?( בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת וידאו, תכני וידאו Full hd (לא 4k), א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר בתוכנות אדובי פוטושופ ואדובי פרימייר. בגלל השימוש התדיר בפרימייר, כרטיס המסך צריך לתמוך בcuda וmercury playback engine בתוך פרימייר. ב) מחשב לא מיועד לגיימינג. מחובר לשני מסכים 1080p. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך…

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by lirikl,

שלום לכולם, עד כמה משטח קירור הכרחי ושימושי? האם כדאי לקנות? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by domuzy,

אני מחפש לדעת איך משנים תפקידי מקשים מסויימים בלפטופ שלי. הבעיה העיקרית היא מיקום כפתור הFUNCTION אבל בכלל, אעדיף לשלוט בתפקיד המקשים ומיקומם. האם האפשרות קיימת? אם כן- האם האפשרות כבר על המחשב שלי? האם אדרש להוריד תוכנה עבור פעולה זו? לא הצלחתי למצוא תשובות בשום מקום, אז אודה על תשובה מפורטת. תודה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by Teknik,

שלום, רציתי לדעת בכמה אפשר למכור את המעבד הזה ? http://ark.intel.com/products/30720/Intel-Core2-Extreme-Processor-QX6800-8M-Cache-2_93-GHz-1066-MHz-FSB תודה

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. שלום, שבוע הבא אני ינצל הזדמנות שאני נמצא באילת על מנת לקנות מחשב נייד חדש. השימוש העיקרי של המחשב זה גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים לא יהיה שימוש כלל של משחקים ככה שאין צורך עם כרטיס מסך מפוצץ יותר חשוב שהמחשב ירוץ חלק בלי תקיעות. הארד דיסק גדול גם יתן לי עדיפות למחשב. התקציב בגדול 2000-2200, עדיפות לאייבורי\KSP. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. היי, אבא שלי ביקש את עצתי. הוא צריך לקנות מחשב חדש למשרד והוא קיבל הצעה למפרט (תמונה מצורפת). אשמח לביקורת על המפרט והצעות לשיפור. אמרתי לו שאני ממליץ לו לשדרג את המסך למסך 24 אינץ' במקום 21.5, שנוח יותר לעבודה משרדית, אקסלים, וכו'. אני לא בטוח איזה דגם מסך מומלץ לעבודה משרדית (איזה פאנל למשל). מעבר לזה, אני לא יודע אם i3 יספיק או שיהיה אולי חלש מדי. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, עדיף ב-3000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תוכנות להנהלת חשב…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1307 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤648 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ¤2383 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2200 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS מחיר: ¤395 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK מחיר: ¤554 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מחיר: ¤40 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU מחיר: ¤416 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤426 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE ENTRY BEAR…

• 40 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by !elad!,

הנה מפרט תותח סתכלו בסוף אני עשיתי כמה שידרוגים : מפרט טכני: מארז כולל ספק: 400 וואט כניסות USB מלפנים: 2 כונן DVD סוג כונן: צורב X16 DVD מבית SAMSUNG מעבד: סוג מעבד: Intel P4 64bit LGA775 HT Prescott מהירות מעבד: 2.66GHz מהירות FSB: 533 MHz זכרון מטמון cache: 1 MB אחריות 3 שנים זכרון נפח: 1024MB מהירות: 400MHz אחריות: 3 שנים דיסק קשיח נפח איחסון: 160GB SERIAL ATA 8MB מהירות: 7200 RPM אחריות: 3 שנים לוח אם: ASUS P5S800-VM מהירות:800MHz צ'יפסט SIS 661FX chipset כרטיס קול 6 ערוצים כולל כרטיס רשת 10/100 כרטיס מסך 661 3D תמיכה בדיסקים SATA יציאת AGP X8 6 יציאות USB 2.0 תמיכה ב- Hyper-Threarding הנה השדרוג : שדרוג כרטיס המסך ל ATI Radeon 9250 128MB ב 255 ש"ח תוס…

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. שלום לכולם! אז כמו שכבר אמרתי , אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני נותן לכם לבחור לי את המחשב שהכי כדאי לקנות! עם כל הציוד, כל השיכלולים וכל הקירורים שרק יכולים להיות! אתם תבנו את המפרט, ואני יבחר את המפרט שהכי מוצא חן בעייני. ותוך 10 ימים אני מבטיח לכם לקנות אותו ואני יפרסם כאן תמונות של המחשב שאתם בניתם!! המפרט שאתם בונים חייב לכלול (אם יש תמונות אז יהיה מצויין אם תוסיפו אותם : - מסך - מארז - ספק - לוח אם - מעבד - כרטיס מסך \ SLI \ CF - זכרונות - דיסק קשיח (GB...) - צורב \FLOPPY וכו ... - קירור נוסף - ציוד הקיפי (מקלדת עכבר אוזניות כו...) וכמובן לכלול את הסכום הסופי של המפרט. מקווה לראות יתעניינות , ואשמח לראות מה יש לכם להציע. תודה רבה מראש לכולם!

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. אני מעוניין לקנות בארה"ב - dell e6400 או dell e4300. בחנות של dell outlet יש הצעות רבות על מחשבים אלה, עם אחריות לשלוש שנים (שבדקתי שתקפה בארץ אם מוסיפים את האפשרות של NBD ב 99 דולר). רציתי לשאול האם מישהו התנסה בקניית מחשב מחודש מדל או מחברה אחרת? מה הסיכונים לדעתכם? האם ההפרש במחיר (שמגיע עד ל500 דולר בערך) שווה את זה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. 1 Intel Pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K Box 1,135 ש"ח 1 ABIT IC7 Intel 875P 978 ש"ח 1 Corsair CMX512-3200C2 733 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8 MB special versionשלוש שנים אחריות 597 ש"ח 1 GIGACUBE Radeon9600 Pro 128MB DDR Game Buster 1,140 ש"ח 1 LITE ON 52X24X52 RETAIL 295 ש"ח 1 Toshiba 16x48 OEM 248 ש"ח 1 Mitsuni floppy 1.44 51 ש"ח 1 Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6920 Front USB 300W Case 430 ש"ח 1 Microsoft® MultiMedia Keyboard 87 ש"ח 1 Explorer OPTICAL USB OEM rev 3 149 ש"ח סה"כ לתשלום: 5,841 ש"ח מה אתם אומרים על המפרט הזה ל-OC די חזק (בוא נעריך את זה בהעלאה של עד 2.8GHz לפחות.…

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש לסבתא שלי מחשב חדש לקראת יום הולדתה. כרגע היא מקרטעת עם מחשב שבקושי מפעיל לה אינטרנט על WINXP (היא מתכתבת עם חברות) וסקייפ בכלל לא עובד. מאחר ואלו כל השימושים שהיא עושה, ואין לה כל רצון לעשות מעבר לכך, אני מחפש מחשב כמה שיותר זול שמסוגל להריץ את התכניות הנ"ל בצורה חלקה. ראיתי את המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132262&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 אך לא היה רשום מהיכן ניתן לרכוש אותו. עריכה: לבקשת b00h 1. מה התקציב המקסימלי? אין כזה, מבקש שיהיה כמה שיותר זול תוך ענייה על הצרכים שפירטתי 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) …

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. שלום לכם! אני פתחתי נושא חדש בגלל כמה סיבות - שינויים בתיכנון וחוסר פרטים\ארגון בנושא הקודם... אני הולך לקנות חלקי מחשב ולהרכיב בעצמי - אני צריך חוות דעת לגביהם, הינה הפרטים: 1. מה התקציב המקסימלי? 8500 ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב גיימינג רנדרינג קידוד ועריכת קליפים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש ווגאס, קריסיס, 4VIDEOSOFT, כל משחק חדש - וחושב להתחיל מודלים תלת מימדיים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? FULLHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי חדשים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימ…

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. אהלן , כבר בדקתי לא מזמן פה מפרט והכל ובדקתי את העניין ואני דיי סגור על מפרט שאני רוצה לגיימינג אז אין צורך בעזרה במפרט עצמו -זה בערך המפרט http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=108380 בגלל שזה באילת אם אפשר להוזיל עוד יכול להיות יותר טוב (או להשאר במקסימוםתקציב והמחשב יהיה חזק יותר אבל לא קריטי) השאלה באמת היא איפה כדאי לי לרכוש את החלקים \ מאיפה כדאי לי להרכיב את המחשב שאני באילת . כי בכללי KSP ו BUG הם יקרות רצח בלי קשר.. לא יודע כמה ההנחה באילת תהיה משמעותית עם הרשתות האלו . אשמח אם מישהו יודע או התנסה כבר ברכישה \ הרכבת מחשב נייח באילת

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. שלום חברים ראיתי לא מזמן המליצו פה למישהו על המפרט הזה לגיימינג מחנות IQPC והמפרט הזה גם נראה לי כמו שכתבתי המחשב יהיה לגיימינג והמסך שלי הוא 1080. לא מעניין אותי ראש ,OC וכל הדברים האלה פשוט לגיימינג של כל המשחקים החדשים והכבדים , כמו BF3,SKYRIM...... הארדיסקים יש לי וגם כונן DVD הנה המפרט שחסר לו לוח ואני מבקש שתעזרו לי איתו. הפרטים למטה מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY ₪926 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123 כמות:2 כרטיס מסך: [..] PNY GTX570 1280MB DDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3500 ש"ח ! ₪1473 מארז: [..] COMPUCASE 63R3-NPS w/o PSU ₪185 ספק כוח: [..] HEC COUGAR RS 550W - RETAIL - זמין במלאי ₪315 קרו…

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. שלום, אני מחפש מחשב לאשתי, היא צלמת וזקוקה למחשב ומסך בהקדם. להלן התשובות לשאלות: מה התקציב המקסימאלי? 5000 או 6500 כולל מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא על חשבון איכות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם אין ברירה מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לצלמת עריכת תמונות (photoshop, lightroom, bridge) - פרנסה, שימוש כבד עריכת וידאואים קצרים לעיתים רחוקות (premier) - שימוש מזדמן מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? לא יודע, מסך שיתאים לעריכת תמונות, שיהיה אפשר לכייל אותו ושיראו טוב לאילו הגדרות גרפי…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by NeptuneMB,

שלום רב, אני יכול להשיג את המיני לפ טופ הזה של LG עם שנתיים אחריות. הדגם הוא X130 , ולא מצאתי ביקורות עליו ברשת! כל מה שראיתי הוא שיש לו מפרט זהה לחלוטין כמו של שאר המיני ניידים - ואני יכול להשיג אותו ב 1700 שח' עם 12 תשלומים ללא ריבית. תוספת קטנה : הבנתי שהוא רק כרגע יצא לשוק, וזמן הסוללה שלו עומד על משהו כמו 7 שעות. וגם תומך בתקן n. יש עדכונים?!?!?! אודה לתגובות, מוטי

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  24. ראיתי את המחשב הזה בסביבות ה-5600 שקל (כולל ההרחבה ל-1GB) בעיקר איך הוא מול HP Pavilion DV5269EA (מעבד T5500 וכרטיס GeForce Go 7400, עם תוספת של שנתיים אחריות עולה 6700 שקל) ומול Dell Inspiron 6400 (מעבד T7200 וכרטיס X1400 Mobile, עם תוספת ל-1GB זכרון עולה 6800 שקל, בתשלומים בסביבות 7000) מבדיקות של דגמים אחרים של Champion אני מבין שהם מגיעים עם שנה אחריות, למי שיודע - האם יש אפשרות להרחיב את האחריות? הדבר הכי מושך ב-Champion הוא הגודל (12" ומשקל 1.95KG) לעומת ה-15.4" רחב של שני הדגמים האחרים הפחות מושך זה החוסר היכרות עם המותג והכרטיס הגרפי (GMA950 המשולב)

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. שלום, יש לי מחשב דיי ישן (בן 6 אם אני זוכר נכון מתי קניתי אותו) שלאחרונה שידרגתי מספר חלקים, המפרט הוא כזה: מעבד: E8400 (נקנה באיביי לפני שנה) לוח אם: ASUS P5Q זכרונות: GSKILL 2*4GB + 2*512MB ספק: SEASONIC 750W (שודרג גם לפני שנה) כ.מסך: Gigabyte 460GTX אחסון: SSD Samsung 840 128GB + WD 1TB Green (הSSD נרכש גם לפני שנה) כונן אופטי \ צורב: לא נדרש, יש משהו חיצוני למקרה הצורך. כרטיס קול: Auzentech Brauvera 7.1 קירור: רדיאטור: XSPC RX360 משאבה: MCP655 בלוק מעבד: Swiftech Apogee HD אלה הדברים העקריים. מה שאני צריך זה כרגע שילוש (מעבד, לוח אם, זיכרון) ובעתיד אני ישדרג כ.מסך\יוסיף כ.מסך. הנה גם השאלון שיהיה קל להבין את המטרה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקצ…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.