עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אורח מצעמם
    Started by אורח מצעמם,

אז שלום יש לי שני שאלות הראשונה היא האם לפי דעתכם ה RX460 2gb הוא הכרטיס הכי משתלם במחיר שלו? (הוא הולך להחליף את הGTX 440) אז יותר חזק זה בטוח אבל האם הוא הכי משתלם ? והשאלה השנייה שלי היא לגבי מפרט בתקציב של עד 3000 חריגה 0 בדקתי קצת בעצמי ומצאתי כמה הצעות משתלמות שני ההצעות שמשכו את העין שלי במחיר סביר אלה http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=86044 או אותו הצעה רק בכרטיס מסך GTX1060 ועוד זיכרון SSD 120 אבל כמובן שעולה יותר 3450 מה שעובר את התקציב יש לכם הצעות יותר משתלמות? אשמח אם תתנו לי

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by or81322,

אני מתכנן לבנות מחשב htpc שישב בסלון ויריץ בעיקר סרטים full bluray וכו'. עלה לי הרעיון שהמחשב אולי ישמש כnas וישמור עליו את כל המידע, כשכרגע יש לי כונן 2 טרה מלא במידע ואני מתכנן להגדיל. כנראה שהמערכת הפעלה תהיה וינדוס 8.1 למרות שלא חשבתי על זה לעומק ואני פתוח להצעות. המפרט שיצרתי בksp (לא כולל דיסק קשיח): [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]27393[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד AMD[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏AMD Richland A6-6400K Dual Core 3.9GHz Radeon HD 8470D FM2 - Box‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]399[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]24016[/TD] [TD=bgcolo…

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by speakspeak288,

שלום, יש לי שתי שאלות: 1. לגבי שדרוג וינדוס 7 ל-10, כאשר אני לוחץ על הלינק להורדת האימג' של וינדוס 10 https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10, אני לא מגיע לאפשרות של הורדת האימג'. האם יכול להיות שמיקורוסופט חסמה את האפשרות? 2. לגבי התקנת דיסק של וינדוס 10, יש לי מחשב intel core i-3 6100 3.7GHZ , RAM- 8GB DDR4 , system type - 32bit opereating system מערכת הפעלה WIN7. א. מה תהיה ההשפעה של התקנת WIN10 על מהירות המחשב שלי? ב. איזה סוג של דיסק עליי להתקין - WIN10 OEM, או WIN10 RETAIL, ומה ההבדלים ביניהם? ג. האם משנה האם אקנה WIN10 של 32 או 64 BIT? אודה לעזרה …

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by OrenRos,

שלום, אבקש עזרתכם בבניית מפרט המתאים לעבודה משרדית, גלישה ותכני HD. המחשב מיועד להיות בחדר שינה ולהיות מחובר גם למסך וגם לטלוויזיה, כאשר המסך ישמש לעבודה וגלישה והטלוויזיה תשמש להרצת XBMC במקביל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אלא אם יש איפה לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 אם מהווה שינוי משמעותי בלבד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, עבודה משרדית, גלישה, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד להיות מחובר גם למסך וגם לטלוויזיה, כאשר המסך ישמש לעבודה וגל…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by bah10,

היי, המחשב שלי שהוא חדש יחסית עובר לבן משפחה ואני רוצה להרכיב לעצמי מחשב ורציתי לשמוע מה דעתכם ומה כדאי לשנות: המחשב מיועד למשחקים בעיקר מעבד פנטיום 4 2.53 מגה"צ לוח ASUS P4T 533 RAID 32 ביט + IPANEL זכרונות 512 RDRAM הפועלים ב32 ביט כרטיס מסך RADEON 9700 מתלבט לגבי החברה כרטיס קול נשאר מהמחשב הישן -> AUDIGY דיסק קשיח WD מסדרת הJB מה כדאי 80, 100 או 120 ג'יגה? DVD ASUS E616 או TOSHIBA SD-1612 ללכת על אמינות (toshiba) או על מהירות (asus שעובד על ATA100) כרטיס רשת נשאר מהמחשב הישן -> 3COM 10\100 מארז CHIEFTEC DRAGON FULL TOWER שחור + חלון ספק ENERMAX 430W או ANTEC 430W צורב YAMAHA F1 או PLEXTOR ללכת על חידושים (YAMAHA שיודע לעשות תוויות על הדיסקים) או על אמינות (P…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by kalabasa,

אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט אם כדי לי לחכות לnforce4 או לקנות עכשיו את ה nforce3 כי אני יודע שאפשרויות שידרוג יותר טובות יהיו לי בnforce4 אבל מצד שני המחיר וגם עד שהם יגיעו השאלה שלי אם כדי ושווה לקנות nforce3 עכשיו או לא. השימוש שלי הוא משחקים סרטים מעט קידוד ועריכה אני יודע שאינטל יותר יציבים לעריכה וקידוד אבל גם עד עכשיו היה לי amd ואני מתלבט כי ממש נהנהתי ממנו. הייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח שהוא טוב שאני לא סתם יתקע איתו מעבד כמו שצריך זיכרון ומארז והכי חשוב כרטיסי מסך כי זה לא כל כך התחום שלי... התקציב עומד על 4300 כי אני קונה צורב והארדיסק שזה יוצא עו איזה 1000 שקל שבזה אני הסתדרתי ולא צריך עזרה תודה אבל עדיף כמה שפחות כי אולי אני אקנה גם מסך אם ישאר כסף..…

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by Ryzor,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעקרון עד 7.. אולי אחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, וכנראה הפקת מוזיקה בעתיד הלא רחוק.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קראו בהמשך.. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Photoshop CC (תדיר) - Illustrator (מזדמן) - Visual Studio 2015 (מזדמן) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בתקציב צריך לכלול גם מסך... למרות שאני יכול להסתדר עם מה שיש לי, זה פשוט ישן -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות, אני מניח 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח לכל החלקים פרט לספק ומארז. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל מקרה לגופו. חריגה של כמה מאות שקלים באה בחשבון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפיה בתכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - GTA V , משחקי ספורט, BF4 ו Assassin's Creed הם המשחקים שעולים לי כרגע לראש. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -רזולוציית 1920*1080 ,המסך האמת בן 4-5 שנים, הוא בגודל של 23.7'' , חברת LG דגם M237WA (מסך מחשב המשמש גם כמסך טלוויזיה) , במפרט כתוב …

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by Murmur,

שלום, אני מנסה להרכיב מפרט וחושב אולי כדאי בראש שקט לקנות מחשב מותג עם אחריות כוללת לשלוש שנים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=866902 זה מפרט מתאים מבחינת הדרישות באופן כללי. יש סיבה למה לא?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. שלום לכולם וסופ"ש מהנה . ראיתי בעיתון של היום פרסום למחשב כולל מסך של סמסונג 22" מדגם 2253 אשר יש ברשותי אותו ואני מרוצה ממנו . אם אני לא טועה המסך כיום עולה כ1400 שקל בקירוב . שאר המפרט נראה לי סביר לחלוטין בהתאם למה שאני אקבל. אציין כי המחשב מיועד לאחי אשר לא עושה בו שימוש מטורף ולא משחק משחקי תלת מימד . בעיקר גולש וכל הדברים הבסיסים ככה שאני לא חושב שהוא יזדקק ליותר מזה. מצורף בכך הפרסומת מהעיתון אנא תנו חוות דעת על כך , האם משתלם? האם ניתן לרכוש את המסך ואת המחשב בנפרד ולהגיע למחיר יותר זול? לפי איך שזה נראה לי ומשתמע המחיר ממש אטרקיטבי רק בגלל שהוא כולל את המסך המדובר... תודה מראש , גל נ.ב. סימנתי במסגרת אדומה את הפרטים הרלוונטים. מחיר המחשב עצמו כולל המסך הוא 2000 …

12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 8000 יש אפשרות לחריגה עד 1000 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות, משחקים, סרטים, סטרימינג. משחק - GTA/Marvel’s Spider-Man Remastered 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ-1 עד 10, חשוב לי במידה 8 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, חשוב שיהיה כמה שיותר קטן! , אורות לא…

13. Started by moshe212,

מה זה sli

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. היי מה דעתכם על המחשב נייד הזה למטרת פוטושופ ברמה חצי מקצועית (ואולי קצת אינטרנט) בלבד: HP ProBook 4520s XT988UT i3-380 4G איך המחשבים הניידים של HP כיום? היה לי pavilion ותוך שנה קרס בדיוק אחרי תום האחריות. מישהו יודע כמה זמן הסוללה תחזיק? והאם זה אכן יריץ פוטושופ CS3 ברמה טובה מאוד?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by avinking,

1. התקציב המקסימלי הוא 8,000 ניתן לחרוג במידת הצורך עד 9,000 ואם אפשר כמובן לחסוך 2. השימוש העיקרי הוא עריכת וידאו א)השימוש העיקרי הוא בתוכנת פרימייר בצורה תדירה\פרנסה ולאפטר בצורה מזדמנת לא ברמה גבוהה. ב) המחשב אינו מיועד גם למשחקים ואינו כולל מסכים בתקציב. ההגדרות הגרפיות הן גבוהות (Nvidia qoudro fx 3800) 3. יש צורך בציוד היקפי: שני מסכים, מקלדת ועכבר 4. אין צורך ברמקולים 5. החלקים עליהם ארצה לבסס את המערכת הם שני הארדיסקים 500GB ו-1-TERA, כרטיס גרפי Nvidia qoudro fx 3800, מעבד I5 או I7 שיתאים במהירותו (BUS) למהירות הזיכרון 12GB RAM (אלא אם אין צורך ואני סתם מפריז והמעבד והכרטיס יספיקו לעבוד גם עם GB8) כלומר חשוב לי הניצול המרבי בין כל הרכיבים שלא ייווצר צוואר ב…

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. שלום לחברי הפורום . חבר בעבודה ביקש שאני אעזור לו עם מפרט עבור גראפיקה , ואני פונה אליכם שמבינים יותר טוב ממני באספקטים מסויימים שתעזרו לי אז ככה , אני לא אלך לפי השאלון שבסטיקי כי תמיד כאשר חבר מבקש עזרה למפרט , לא מקבלים את כל הפרטים ממנו ;D אז אני פשוט ארשום את הפרטים והדרישות כמה שיותר מדויק . 1. אז התקציב הוא עד 3000 ש''ח ולהשתדל לא לחרוג , אלא אם כן יש איזה פריט שישפיע רבות לטובת המפרט ולביצועים שלו , אז אני אשמח לדעת מה וכמה , וכן , לנצל את התקציב , כי גם ככה נראה לי שהתקציב לא גדול מידי . 2. ציוד היקפי - אין צורך בשום ציוד היקפי , רק המארז ומה שבתוכו . 3. רמת שקט - נגיד שיהיה באמצע (5) בערך . 4. על איזה רזולוצייה יעבוד ? - גם כן לא ידוע לי , אבל אם זה קר…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by raucher,

שלום לכולם, אני חדש פה וראיתי את כל ההודעות בנושא הרכבת מחשבים ואני אשמח אם תעזרו לי גם בנושא. אני מחפש מחשב שיהיה בסלון. בעיקר לצפיה בסרטים, גלישה וגם קצת משחקים כמו פיפא או GTA. חשוב לי שיהיה מארז קטן, משהו בסגנון הזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=Sohoos603 ורצוי יותר קטן אם יש.. בינתיים יצרתי את המפרט הזה במגבלות המלאי שלהם: מעבד Intel Pentium G860 3.0Ghz Tray ₪334 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IG860T לוח אם Gigabyte GA-H77M-D3H ₪444 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=95H7701 כונן קשיח Seagate Barracuda ST1000DM003 3.5" 1000GB SATA3 64MB ₪375 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST1000DM003 מארז Sohoo s603 Media Center+S…

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by OR007,

קודם כל קציתי להגיד ששימו לב לירדית המחירים במעבדים ובזכרונות ! (ירידה דרסטית ביותר !) AMD axp 2700 (333 mhz) - 1355 thermalright sk-7 extreme + cooler master 4 lad fan 80mm - 228 epox 8rda+ -699 ddr ram 256mb 3200 winbond (bh-5) X2 -292 x 2 WD 80GB 7200 RPM 8MB CACH- לא רוצה את המקסטור, רעש מידי לטעמי. SAMSUNG BLACK FLOPPY LITEON CD-ROM X48 CHIEFTEC DRAGON DX-01BD HEC- 300W ???????????????????????? 4318 ש"ח ! אז מה דעתכם ? עזרה נוספת שלה אני זקוק ממכם, איזה סטפינג לקחת למעבד (אם תיהיה לי אפשרות כזאת) ולאילו דברים אני צריך לשים לב לפני שאני מזמין את כל החלקים האלו ? הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה. עריכה: המהרה כן תתבצע, השאלה אם אני יגיע יותר ב-O/C עם ה-2700 מאשר מה שאני …

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. היי (: אני צריך מחשב נייד לעריכת תמונות ועריכת סרטונים (לא מדובר על וידאו רציני ברזולוציה גבוהה, אלא סרטונים פשוטים ליוטיוב). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, מעדיף פחות, אבל טיפה גמיש. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות: Photoshop Lightroom עריכת סרטונים: Sony Vegas טיפה גיימינג וצפייה בסרטים ואם יש רמקולים סבירים זה יהיה בונוס (ממש לא חובה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא (: 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לגמרי צר…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. הי חברים, אני בחיפוש אחרי מחשב נטבוק/נייד לעבודה ולבית, עם כמה דרישות : - חשוב שיהיה קל, עד 2 ק"ג, לא מעבר. - מסך 12 אינץ', אין לי צורך ביותר. - סוללה שתחזיק לפחות 4 שעות - ניידות באור יום (חיבור לGPS, הרבה תקשורת ו-WiFi) וטיסה. - מקלדת נוחה (מספרים בעיקר, מדובר בהרבה שעות). - שימוש ביתי לגלישה ואופיס, אחרי שעות העבודה. מחיפוש ראשוני בפורום מצאתי בעיקר המלצות על ה-ASUS 1215N, שנראה (בחנות) חביב אבל האחריות שלו בעייתית (בעדינות), וביקורות שראתי באינטרנט קצת קטלו את איכות המקשים/מסך וציינו בעיות פליטת חום, מישהו יכול לאמת ממקור ראשון ? זהו, אם יש המלצות נוספות/עדיפות/זולות יותר, אשמח לשמוע ... תודה לכל מי שיטרח לקרוא/ לעזור

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. היי, מתלבטת בין שני המחשבים הבאים של לנובו. מילאתי טופס כאן למטה. בגדול אחרי שיטוטים רבים ומחקר הגעתי למסקנה שאני מחפשת מסך בגודל 14", מעבד I5, זיכרון 8G לפחות, מערכת הפעלה 8.1. כמו כן, המשקל חשוב -עד 2 ק"ג עם סטייה קלה ביותר מעלה. אלה המחשבים שאני מתלבטת לגביהם, תוכלו לעזור לי לבחור ולנמק למה? אם הייתם בוחרים משהו אחר תוכלו בבקשה לומר לי מה ולמה? תודה מראש! https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14025 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12021 1) יירכש בארץ, תקציב עד 5000 ש"ח רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? אני מתחילה לימודים באוניברסיטה אז המחשב הוא לצורך עבודות, גלישה, צפיה בסרטים (מעט). * גודל המסך? הגעתי למ…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. שלום לכולם אחרי שנים של חוסר פעילות בפורמים חזרתי ובגדול ! לא באמת .. אני חסיד גדול של כפתור חפש, אבל טרם מצאתי פתרון. אז אחרי החפירת הקדמה... אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש . יש לי דודים אמריקאים אסליים שמגיעים מארה"ב חודש הבא. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים במיוחד), צפיה בסרטים. * גודל המסך : 15.6 מסך מאט או 17.3 * רזולוציית המסך : HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט : סטנדרנט קבלן * משקל רצוי? לא משנה ... לשימוש ביתי בלבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth : רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 ג'יגה * כונן אופטי? רצוי - לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. מה כדאי להוסיף או לשנות באזור התחום הזה? http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=500171&sid=127 אני לא צריך את הרמקולים ואני יכול להסתפק בכרטיס קול פחות מזה אני צריך 5.1 שיהיה איכותי

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by שניצל,

שלום לכולם, המחשב של חברתי מסוג Acer 3810T מסרב להידלק. מדליקים אותו, רואים את מסך הכניסה (איפה שאפשר ללחוץ F2 כדי להיכנס ל-bios או F8 כדי להיכנס לתפריט ההפעלה של windows), אבל מיד אחרי זה יש הודעה כזו: Check cable connection! PXE-M0F: Exiting Intel PXE ROM. No bootable device -- insert boot disk and press any key לפעמים אין את ההודעה וסתם יש מסך שחור. הצלחתי פעם אחת לגרום לו לעלות ב-safe mode ואז הוא הציע לעשות תיקון, אבל זה לא עבד. מה אפשר לעשות?

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by AEROsand,

אין צורך ב- DVD. הכוונה היא לשדרג לכרטיס DX10 בעוד שנה בערך. קירור מארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 מחיר: ¤54 אחריות:שנה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1038 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤682 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 BIT TV/O - RETAIL DVI - RETAIL מחיר: ¤756 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA ES 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620NS מחיר: ¤498 אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤793 אחריות: ללא הג…

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים