עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מספר הצעות ייעול בנוגע למחשב נייח (רגיל): 1. עדיף לקנות מחשב בעלות שלא פחותה מ- 2,400 ש"ח כי אז יש סבירות גדולה שרכיבי המחשב יהיו באיכות כזאת כך שיתפקדו מספר שנים טובות. 2. עדיף לקנות מחשב לפי התקציב והצרכים של האדם. 3. ייתכן ולפעמים אפילו מחשב בסכום של 3,000 ש"ח לא יספיק לאדם שצריך מחשב יותר חזק לצרכיו, כגון גיימר (אדם המשחק משחקי מחשב), משום שכאן נדרש מחשב עם רכיבים משוכללים (יקרים יותר). 4. ביחס לרכיבי המחשב (לוח אם, זיכרון RAM, מעבד, כרטיס מסך, כונן קשיח, כונן SSD, חיבור USB, כונן DVD, מאוורר וכדומה) אפשר לבדוק באינטרנט בכל מיני חיפושים בנוגע למחשבים, מה המחיר של כל רכיב, אבל לקחת בחשבון שמדי פעם ותלוי איפה קונים את המחשב, שהמחשב יעלה פ…

2. מחשב נייח: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, וירטואליזציה (VMWARE workstation), סרטים, מוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE workstation, Visual Studio, Python, Eclipse, DataBase (MySQL, SQL Server, ..) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד למשחקים אך רצוי שמשחקים נפוצים יפעלו בו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקס…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. שלום, האם מישהו מכיר מקום בצפון שאפשר לעשות את חריטת העברית על אסוס 1201N? (עפולה\נצרת\טבריה\חיפה) ראיתי פה בפורומים שאמרו שחריטה מבטלת את האחריות או משהו בסגנון, האם מישהו יודע לגבי רונלייט והאם הם עושים בעיות על מחשבי אסוס שעברו חריטה?

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 5K ל-6K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פוטשופ, קצת PREMIERE, קצת גיימינג קל (FIFA), וכמובן משרד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא שיקול מרכזי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? קל - 14"? (יחובר למסך חיצוני) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…

5. קודם כל סליחה על הכותרת באמת שלא ידעתי איך לתאר את זה וגם לא ידעתי לאן לשייך את הנושא כי הוא לא שייך לחלק ספציפי פשוט תקראו ותבינו היה לי מחשב שאם אני לא טועה תכף תראו בחתימה. כרטיס המסך נשרף, שמתי 8400GS וגם הוא נשרף.. המחשב היה גמור.. כל פעם תקלה אחרת, הרבה בעיות של חום, קריסות, מתח וכו'. אמא שלי הביאה מחשב חדש מהמשרד בעבודה כי הוא חזר מתיקון (פירמוט) והוא לא בשימוש. אז ככה: המחשב רץ על XP ואני עמדיף להתקין ווינדוס 7 מעבד i3 550 שרץ על 3.2GHZ 1.8GB ראם, DDR3 לוח חדש יחסית וכרטיס מסך מובנה בלוח.. הארד דיסק חצי טרה Western digital caviar blue או משהו כזה (עד כמה שאני יודע זה אמור להיות הארד דיסק טוב הקוויאר) עכשיו יש לי כמה התייעצויות: אני רוצה להוסיף לו כרטיס מ…

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. לשימוש משרדי, ללא ציוד היקפי. המארז צריך להיות כמה שיותר קטן (לא mini\midi\full tower) לא צריך דיסק קשיח, אבל שיהיה אפשר לשים אחד בגודל 3.5. משהו כזה: http://www.coolermaster-usa.com/upl...2935/intro1.jpg

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by ptyahoo,

שלום חברים. אני עומד בפני קניית מחשב נייד חדש, אחרי שהאחרון עושה סימני מוות כבר כמה שבועות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) שימוש נורמטיבי. לא גיימר, אך מידי פעם צריך לעבוד עם תוכנת עריכה Pro Engineer,תוכנה סופר כבדה גרפית, סרטים ומתחיל להכנס לתחום יצירת סאונד, אז Cubase. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מניח שאעבוד עם FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (ל…

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by ALAKEFAK,

שלום כולם, ראיתי פה המלצות על מפרטי מחשב שכוללים מוצרים שבמבצע עד ה30 לחודש ב TMS. בפרטי המבצע רשומים שני דברים מעניינים: 1. רק לחברי הפייסבוק 2. מוגבל למוצר אחד ללקוח לכן המלצות של מארז בהנחה עם ספק בהנחה ו SSD שבהנחה במפרט אחד אולי לא ריאליות. בנוסף, לפרופיל הפייסבוק של החנות מקושרים 21 חברים בלבד. וכמו כל בקשת חברות, מנהל הפרופיל צריך לאשר אותה. האם מישהו הזמין מהם למרות זאת? ספרו שתפו בבקשה

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן, +/- 1000 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - כללי, משחקים במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? DELL U2410 רזולוציה 1920/1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? סימולטור - IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימאליות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים,דיסקים, צורב . 5. במידהויש צורך במפרט חל…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Roeebaeloha,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000-4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימום 4,500 שקלים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית-תמונות,הדמיות תלת בעתיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). after effects photoshop,adobe premiere,revit,3D Max אופן השימוש-פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות- עריכה גר…

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by Eli236,

בס"ד שלום לכולם, אחותי מתחילה ללמוד באוניברסיטה בעוד כמה ימים והיא רוצה לקנות מחשב נייד, בגדול לא יהיה לו שימוש מעבר ללימודים, אולי פה ושם סרטים אז טוב שתהיה אפשרות ל1080P. צריך מסך שלא יהיה קטן מדי כדי שהיא לא תתאמץ יותר מדי. עדיף שתהיה סוללה ארוכה. לא קריטי שהוא לא יהיה מסוג המחשבים שהם גם טאבלטים (הזה שהמסך מתפרק) והתקציב הוא בערך עד 2000. אני גם יכול להזמין מהאינטרנט אם זה יוצא יותר זול משמעותית. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. המבוקש בכותרת . ניתן למצוא משהו בתקציב הזה ? תודה רבה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך לא לגרוע. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/וירטואליזציה של סביבות רשת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE WORKSTATION, (תדיר). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS, MMO, RPG וכו' הכי חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).29" 2560X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בצי…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש לסבתא שלי מחשב חדש לקראת יום הולדתה. כרגע היא מקרטעת עם מחשב שבקושי מפעיל לה אינטרנט על WINXP (היא מתכתבת עם חברות) וסקייפ בכלל לא עובד. מאחר ואלו כל השימושים שהיא עושה, ואין לה כל רצון לעשות מעבר לכך, אני מחפש מחשב כמה שיותר זול שמסוגל להריץ את התכניות הנ"ל בצורה חלקה. ראיתי את המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132262&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 אך לא היה רשום מהיכן ניתן לרכוש אותו. עריכה: לבקשת b00h 1. מה התקציב המקסימלי? אין כזה, מבקש שיהיה כמה שיותר זול תוך ענייה על הצרכים שפירטתי 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) …

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by ydd,

שלום וברכה. ברצוני להתקין וינדוס ואופיס למחשב שישמש אותי בעסק. אממה המחיר בחנויות כאן הוא בערך 2000 לשתי התוכנות.- יקר! מצאתי אתרים שמוכרים רשיונות בערך ב17 דולר לרישיון ריטייל (ניתן להעברה ממחשב למחשב) מצורף אתר ששמעתי שאמין. השאלה היא האם זה חוקי/אפור לא מצאתי תשובה ברורה למרות ההיגיון שאם זה רשיון שניתן להעברה לכאורה הוא חוקי. https://psngames.org/software/windows/microsoft-windows-10-professional

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Toshiba satellite c855d לא מצליח למצוא דרייברים לUSB3 ולכרטיס הרשת (לא האלחוטי) ניסיתי להתקין גם דרייברים מהאתר שלהם - אבל משום מה ההתקנים עדיין לא מזוהים.

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by skylink,

היי, בתהליך מחשבתי לגבי רכישת מערכת חדשה לגיימינג, תקציב באזור ה6.5-7 א'. יש כבר SSD של 500 ג'יגה (יש גם של 120 למערכת אבל הוא ישן מאוד). כרגע גיימינג ב1080 אבל רוכש לטווח ארוך אז כנראה שעם השנים יעלה. http://www.rsm.co.il/product.asp?u=בנה-מחשב&product_system=1035 אשמח לשמוע את דעתכם, עיקר ההתלבטות היא ברמת הלוח אם, זכרונות ומארז (מחפש מארז פשוט בלי אורות וקשקושים), כמו כן לא מתכנן אוברקלוק אבל הבנתי שהמאוורר שמגיע עם המעבד רועש בטירוף אז גם על הגדר בנושא הקירור. רב תודות.

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. שלום יש לי מחשב נייד חדש של אסוס S450. אחרי חודשיים הלך הדיסק הקשיח והוא הוחלף במסגרת האחריות. בזמן האחרון יש בעיה חדשה, אחרי שלוחצים על כיבוי או הפעלה מחדש המערכת הפעלה נסגרת, המסך הופך שחור ואז המחשב נשאר כך למשך דקה או 2, ורק אז מופיע הלוגו של אסוס אם הפעלתי מחדש או שהמחשב נכבה לגמרי אם בחרתי בכך. הנורית של פעולת הדיסק קשיח מהבהבת בכל הזמן הזה וכמה שניות לפני שהמחשב ממש נכבה היא דולקת רצוף (אם זה אןומר משהו) עשיתי איחוי לדיסק, השתמשתי בתוכנות לניקוי רג'יסטרי, התקנתי עידכונים למערכת ההפעלה, ביטלתי את כל התוכנות שעולות עם המערכת הפעלה. אני די אובד עצות. המחשב משמש ללימודים, ובסוף היום אני צריך לחכות למחשב שייכבה, אלא אם כן אני לוחץ על לחצן הכיבוי ואז הוא נכנס למצב שינה ד…

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוטב שלא 2. מה שימושי המחשב - גיימינג - ממינקרפט, אנדרטל ועבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 17 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - בינוניות 3. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. הגיע הזמן לשידרוג, מפרט קיים: CPU: C2D e6850 3.0ghz RAM: 4GB G.Skill DDR2 800 HDD: 2TB+250GB+500GB SATA Seagate GPU: Radeon HD 5850 1GB MB: GA-965P-DS3 rev. 3.3 CASE: Enermax Chakra ATX Mid Tower PSU: Corsair TX750 v2 Monitor: LG FLATRON W2252TQ 22" 1680x1050 מחפש לשדרג את המעבד, לוח אם וזיכרון ואם יש צורך אז גם כרטיס מסך. עריכה: *חייב שיהיה בלוח כניסות PCI רגילות (לכרטיס טלויזיה) *הקירור למעבד חייב להיות שקט

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CALL OF DUTY\BATTLEFIELD 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גם גודל 23 וגם גודל 42 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by boim,

היי, אני מחפש לקנות את ה LENOVO X200 וגם את תחנת העגינה שלו. אני מחפש חנות מוכרת ואמינה. אפשר לקבל המלצה?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by roia007,

Quad Core i7 6700K Skylake 4.0Ghz S1151 מעבד Asus MAXIMUS VIII HERO GAMING ROG S1151 לוח אם 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 זכרון GeForce Gigabyte GTX980Ti EXTREME 1216Mhz 6G DDR5 פלוס 2 כרטיס מסך Samsung SSD 512GB 950 PRO M.2 PCI-E X4 דיסק קשיח Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warrantyדיסק קשיח LG DVD-RW X24 GH24SCO כונן אופטי Corsair Graphite 780T Black מארז Seasonic X-Series 1050W GOLD Modular ספק כוח Corsair Hydro H110i GTX Extreme קירור מים למעבד Logitech Hyperion Fury FPS G402 עכבר corsair strafe mechanical gaming keyboard מקלדת תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by -=HOLY=-,

שלום . חבר שלי מצא במחסן כרטיס מסך ורציתי לדעת אם הוא עדיין שווה משהו. זה המפרט של הכרטיס: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 350, align: center][/TD] [TD=width: 342, align: right][TABLE=width: 342] [TR=bgcolor: #999999] [TD=class: bk8, width: 45%, align: right]Product Name : [/TD] [TD=class: bk8, width: 55%, align: left]Gainward 9600GT 512MB GS[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #666666] [TD=class: bk8, width: 45%, align: right]Barcode : [/TD] [TD=class: bk8, width: 55%, align: left]471846200-9115[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #999999]…

25. Started by Masasa,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5010#shidrug http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kiryatono&uin=11365 אני יכול להשיג הצעות יותר טובות? ומחשב כזה יכול להחזיק משחקים חדשים שיוצאים ל2011?

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים