ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים ראיתי לא מזמן המליצו פה למישהו על המפרט הזה לגיימינג מחנות IQPC והמפרט הזה גם נראה לי כמו שכתבתי המחשב יהיה לגיימינג והמסך שלי הוא 1080. לא מעניין אותי ראש ,OC וכל הדברים האלה פשוט לגיימינג של כל המשחקים החדשים והכבדים , כמו BF3,SKYRIM...... הארדיסקים יש לי וגם כונן DVD הנה המפרט שחסר לו לוח ואני מבקש שתעזרו לי איתו. הפרטים למטה מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY ₪926 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123 כמות:2 כרטיס מסך: [..] PNY GTX570 1280MB DDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3500 ש"ח ! ₪1473 מארז: [..] COMPUCASE 63R3-NPS w/o PSU ₪185 ספק כוח: [..] HEC COUGAR RS 550W - RETAIL - זמין במלאי ₪315 קרו…
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מקלדת, עכבר, מארז, מסך, מ"ה וגם 2 זכרונות (1G +2G). אני רוצה לשמוע חו"ד לגבי החלפת המעבד, לוח אם, ספק כח חלש, ודיסק קשיח (אין לי צורך בדיסק ענק. 250G יספיקו). ואם צריך אז גם 4G זכרון (האם צריך להוסיף למה שקיים או שקונים זכרונות חדשים לגמרי?) כמו שאמרתי המחשב מיועד לאינטרנט, (אופיס אני משתמש בשירותי אינטרנט) ועבודה עם קבצים במחשב
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שימושים עקריים: אינטרנט, אופיס, SPSS. לא מעבר לזה. משחקים- משחקי רשת. בשביל השימושים שלי מה חשוב יותר כמות זכרון או איכות מעבד? אני מעדיף יותר מ 2 ג'יגה. אשמח להמלצות. מה שהספקתי לראות זה משהו כזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5982&CatCode=3 תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1307 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤648 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ¤2383 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2200 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS מחיר: ¤395 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK מחיר: ¤554 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מחיר: ¤40 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU מחיר: ¤416 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤426 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE ENTRY BEAR…
-
- 40 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים כבדים, בנוסף גם צפייה בסרטים (bluray) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי הגיימינג הכבדים שיצאו כגון The Witcher 3, Battlefield Hardline, Mad Max וכו' וגם כאלו שיצאו בחודשים הקרובים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 אינצ' , 1920X1080P -לאילו הגד…
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, כבר רכשתי מעבד Intel Core i5 2500K. אין צורך בכונן אופטי או כונן קשיח בנוסף ל-SSD. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חברה אני ממש צריך עזרה קניתי לפני יומיים מחשב נייד חדש מבית asus וראיתי שיש לי עדכון של הכרטיס מסך שלי שהוא: nvidia geforce gt 740m והוא מנסה להתקין את הדרייבר החדש והוא לא מצליח עשיתי לפי אחד המדריכים ברשת דרך תוכנת driver sweeper והבעיה שהוא לא הסיר לי את כול הדרייבר הקודם חסר עוד איזה 3 קבצים בהסרה והוא לא מסיר לי אותם ועכשיו אני לא יודע מה לעשות הוא עדיין לא מביא לי להתקין את העדכון החדש של הדרייבר ממש ממש תודה למי שעוזר למה זה באסה ככה לקבל במחשב חדש...
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הפנטיום המזדקן שלי כבר בקושי יכול להריץ 720p, לכן אני צריך מפרט שאני לפחות יכול להנות מהמסך שיש לי לוח-אם, מעבד, זכרונות (2GBx2), כרטיס מסך שמיועד לסרטי HD, מארז נורמלי (עם חלון צד ומאורר), דיסק קשיח 500GB מה שאני לא צריך: צורב, מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר. לגבי כרטיס מסך, המסך שלי לא תומך HDMI אבל האם יש כרטיסי מסך עם יציאת HDMI to DVI? אם כן האם זה יכול להשתוות לאיכות HDMI טהור? לפי דעתי בשביל לקודד תכני 1080 שאני אצטרך לפחות 4 ליבות, אשמח לדעות והמלצות.
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לקנות מחשב, לצרכיי שיטוט באנטרט, צפיה בסרטים אופיס, וכו. לא צריך מפרט מאוד מאוד חזק. צריךHDMI ושיוכל להריץ סרטי HD באיכות סבירה ובלי קפיצות ובעיות. הכי חשוב - מסך מט. אני לא יכול לסבול את המסכים המבריקים, הם משגעים אותי. התקציב שלי הוא מאוד נמוך, עד 3000. אם אין בתקציב הזה, אנא פרטו את הדגמים בתקציב הנמוך ביותר, עם מסך מט, כדי שאוכל להשוות בנהם ולבחור בסוף.. רוב תודות
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב. אשמח לעזרה במפרט למחשב שמטרתו העיקרית עריכת וידאו (כמובן למטרות נוספות כמו אינטרנט, מוזיקה וסרטים), שיהיה ברמה מקצועית אבל לעבודה מהבית, שיוכל להריץ באופן חלק את תוכנת Avid Media Composer 3.5 ויהיה מספיק חזק להתמודד עם חומרים שצולמו ב-HD. המחיר עד 4000 ש"ח.
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 8000 יש אפשרות לחריגה עד 1000 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות, משחקים, סרטים, סטרימינג. משחק - GTA/Marvel’s Spider-Man Remastered 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ-1 עד 10, חשוב לי במידה 8 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, חשוב שיהיה כמה שיותר קטן! , אורות לא…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שימוש: שימוש בסיסי יחסית (עבודה משרדית) ולאורך זמן. ללא משחקים או הפעלת תוכנות מורכבות. ישמש גם כמחשב ביתי, ולכן נדרש לאפשר צפייה בסרטים באיכות גבוהה. דגשים חשובים: נדרש מחשב שמסוגל 'לסחוב' לאורך זמן (אורך חיי סוללה) גם בהינתן ריבוי (!) חלונות פתוחים. נדרש מסך מגע. נדרשת התנעה מהירה. ישמש בנסיעות, ולפיכך המשקל הוא פרמטר חשוב מאוד. כמו כן, אין צורך במסך גדול (אפשר להסתפק ב-13-14). מחיר - מחד, אין מגבלה. מאידך, לנוכח הדרישות, אין צורך באוברקיל. בתודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל קצת הכוונה לגבי המפרט הנ"ל, רוב הרכיבים מוכרים בשוק ונבחנו על ידי במאמרים... מקווה שיצא משהו טוב. אשמח לשמוע כיוונים / הצעות לשיפור. מעבדי אינטלCore i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Noctua NH-D14 CPU Cooler ASUS P8Z68 Deluxe s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E 3x4GB Corsair Vengeance Triple Channel CL9-9-9-24 דיסקים קשיחיםSeagate 2TB Barracuda XT 7200RPM 64MB Sata III ST32000641AS דיסקים קשיחיםCorsair Corsair Force Series 60GB SSD Sata II MLC 2.5'' Retail לא סגור על דגם ! כרטיסי מסךASUS GTX580 DCII 1536MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורבי DVDPioneer DVR-118LBK DVD±RW x22 Bl…
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני יודע ששיגעתי אתכם עם ההודעות שלי (אחת-שתיים בשבוע וחצי ;D). אז ככה הגעתי לבחירה ממש אחרונה וחביבה לגבי שני מחשבים שאני ממש אבל ממש מתלבט ביניהם ואלה השניים האחרונים במיליון אחוז. אני צריך את העזרה שלכם בתור אנשים שמבינים בדברים האלה שאין לי מושג. HP Pavilion dv6-1260ej : מעבד - Intel® Core2 Duo T6500 2.10 ג'יגה הרץ , זיכרון מטמון של 2 MB ברמה 2 זכרון - 4GB כונן קשיח - 320GB מהירות 5,400 סל"ד כרטיס מסך - ATI Mobility Radeon HD 4530 זיכרון גרפיקה כולל של עד 1790 MB עם DDR3 ייעודי של 512 MB אחריות לשנתיים!!! HP Pavilion dv6-1299ea : מעבד - AMD Turion X2 Dual-Core Mobile Processor RM-75 2.2 Ghz, זיכרון מטמון של 1 MB ברמה 2 זכרון - 4GB כונן קשיח - …
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המחשב שלי נהיה קצת איטי גם בשימוש בכונן קשיח וגם במעבד. המעבד חלש כשאני מתכנת דברים כמו אנדרואיד (ללא שימוש בדברים גרפים כבדים מדיי) והכונן הקשיח מכל מיני סיבות איטי ובכל מאט את כל המחשב ומעמיס עליו. בנוסף אני חובב פוטושופ (כנראה לא מצריך התייחסות מיוחדת). האם שווה לשרג את המפרט הקיים או שעדיף כבר לקנות מחשב חדש, הייתי הולך כנראה על מחשב נייד כל שהוא הרבה יותר נח ולא טופס הרבה מקום. הרעיון שלי הוא פשוט לחבר אותו למסך הקיים שיש לי + מקלדת ועכבר ובבית הוא ישמש כמחשב רגיל וחוץ מזה הוא יהיה נייד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן …
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני חושב שהתקציב מספיק אבל אם יש צורך אפשר לחרוג גם ב 1000 שקל חקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הולך להריץ הרבה מכונות וירטואליות הרבה מהדרים שימוש גם בMATLAB מידי פעם ישוחקו בו משחקים כבדים כמו CALL OF DUTY BATTELEFIELD וחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ישוחק בFHD ו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך ש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 השקט מאוד…
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי כולם יש לי את אותו מחשב 7 שנים בארך והחלטתי להתחדש, אני לא מבין גדול בחומרה אז אני אשמח שתעזרו לי לבנות מפרט אני צריך מחשב נייח למטרת עיצוב: פוטושופ, אילוסטרייטור, פרמיר וכו' ולמטרת גיימינג שישרוד לי לשנים מחשב נייד גם אופצייה כי יכול להיות שאתחיל ללמוד ואצטרך את המחשב, אבל אני מאמין שזה יעלה הרבה יותר וזה בעיה, כמו שאמרתי אני לא מבין בזה כלכך לגביי כרטיס מסך, אני מחבר אותו לטלוויזיה גדולה, אז אצתרך כרטיס שיוכל להתאים לרזולורציה (לא יודע אם הפרט הזה חשוב אבל עדיף שאכתוב) אשמח אם זה יריץ משחקים חדשים בהגדרות גבוהות, אם זה אפשרי בתקציב הזה תודה 1. 4000-5000 2. שימוש לגיימינג עריכה גרפית ועריכת ווידיו …
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם לכל הוא מIVORY זיכרון 2 סטיקים של 1GB 667 צורב DVD של LG H10 מעבד E6300 ספק כוח של EZCOOL 400W אני יודע שהוא לא משהו אבל אם יקרה משהו יחליפו לוח אם של גי'גה בית 965 S3 דיסק קשיח 160GB של WD כרטיס מסך 7900GS מארז של THERMALTAKE SOPRANO כסוף אין מה לעשות לא ישנו את דעתי מארז יפה רמקולים CYBER ACOUSTICS 3095 2.1 איך הרמקולים מוציאים צליל טוב? סה"כ 6,050
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד חדש לסטודנט למדעי המחשב. התקציב המשוער הוא 6000 ש״ח. על המחשב להיות נייד ובעל איכות בנייה גבוהה. המחשב לא ישמש למשחקים ולכן אין חשיבות לכרטיס מסך. מטרות המחשב? כאמור, המחשב מיועד לסטודנט למדעי המחשב וישמש לפיתוח ולעבודה משרדית כללית. כמובן שיעשה בו שימוש רגיל כמו צפייה בסרטים וכדומה * גודל המסך? עדיפות למסך מט אך לא חובה, גודל המסך ״14 או ״15.6 * רזולוציית המסך? פתוח לדיון * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיוכל לעמוד ביום לימודים שלם, כ 8-10 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eS…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן חברים פתחתי כבר אשכול לפני פסח לגבי מפרט, וכבר עבר זמן מאז ואני מאמין שהחומרה התעדכנה קצת מאז. אני רוצה להרכיב מפרט וללכת כבר בימים הקרובים להזמין. אז ככה... יש לי עד 6000 ש״ח חשוב לא לחרוג מזה המחשב אמור לשמש בעיקר לגיימינג. וכל השימושים שמסביב כמובן אבל לא יודע כמה זה רלוונטי כמו מוזיקה וגלישה באינטרנט וכל זה. לא חשוב לי אם המארז ירעיש, יהיה מכוער, יפה, לא משנה לי העיקר שהמחשב יהיה הכי טוב שאפשר להוציא מהתקציב הזה, מבחינת יעילות וביצועים. תתפרעו עד כמה שניתן אני צריך מפרט מלא, כולל מסך. בנוגע לעכבר ופאד ומערכת סאונד, לא צריך לכלול, אני כבר אעשה בדיקה וארכוש את זה בנפרד. אז מפרט מלא כולל מסך עד 6000, גיימינג. תודה מראש חברים! :-)
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בניית אתרים ופה ושם גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. …
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב אז זה החלקים: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe OEM Stepping G0 *Full 1 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L מארזים Gigabyte Aurora 570 ספק כח enermax libety קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤1 / tuniq]לא מוכרים את הטוניק בTMS] זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA 1 מסך מחשב ViewSonic 19" LCD VX922 עכבר מתצוגה Logitech MX518 Gaming Edition מקלדת 1 logitech g15 מערכת הפעלה vista WINDOWS VISTA HOME BASIC DVD 64BIT HE…
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי את המחשב הנייד עם mcafee והיום נגמר התקופת ניסיון ניסיתי לרכוש אבל משום מה זה מבקש משתמש וסיסמא ואין לי ואני לא יודע איפה יוצרים כי זה לא נותן עשיתי בדיקה בין הMCAFEE לבין bitdefender החדשים ומקאפיי דורש 2GB זיכרון והביטדפנדר דורש 1.5GB לא עדיף כבר לקחת את הביטדיפנדר שהוא גם טוב יותר?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1 Intel Pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K Box 1,135 ש"ח 1 ABIT IC7 Intel 875P 978 ש"ח 1 Corsair CMX512-3200C2 733 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8 MB special versionשלוש שנים אחריות 597 ש"ח 1 GIGACUBE Radeon9600 Pro 128MB DDR Game Buster 1,140 ש"ח 1 LITE ON 52X24X52 RETAIL 295 ש"ח 1 Toshiba 16x48 OEM 248 ש"ח 1 Mitsuni floppy 1.44 51 ש"ח 1 Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6920 Front USB 300W Case 430 ש"ח 1 Microsoft® MultiMedia Keyboard 87 ש"ח 1 Explorer OPTICAL USB OEM rev 3 149 ש"ח סה"כ לתשלום: 5,841 ש"ח מה אתם אומרים על המפרט הזה ל-OC די חזק (בוא נעריך את זה בהעלאה של עד 2.8GHz לפחות.…
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז בעקבות ההמלצה החמה של CHVI הצלחתי סוף סוף להשיג דל לטיטוד אי 5540, ובינתיים אני ממש מרוצה, המון המון תודה על ההמלצה! יש לי רק בעיה אחת איתו, נראה שהמקלדת רגישה מדי ויוצא לי כל הזמן כשאני מקלידה שנלחצת לי אות פעמיים בטעות. האםם (הנה דוגמא) יש דרך להתאים את הרגיישות של המקלדת? ניסיתי לשחק אם הרגישות בלוח בקרה, אך זה לא עזר. יש אולי דרייבר למקלדת בו אפשר לשלוט על זה? הורדתי דרייבר טאצ' פד אך אין בו הגדרות שקשורות למקלדת. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-