עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by edeNF,

שלום, מבקש המלצה למפרט בסביביות 4,000 (ניתן לחרוג אם יש הצדקה). המפרט ישמש בעיקר לצפיה בסרטים\סדרות, לכן חשוב לי הארד דיסק גדול. שימוש נוסף זה תכנות (ב-JAVA בעיקר אם זה משנה..). אני לא גיימר גדול אבל לפעמים בא לי ככה לשחק באיזה COD חדש אז אשמח אם הוא יוכל להריץ אותו טוב. אין צורך בציוד היקפי\מסך. תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. הדבר היחיד שאני לא בטוח לגביו זה ה-HDD שכתוב עליו Low Power, מקווה שזה בסדר: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤861 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤498 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤399 ספק כוח: SeaSonic M12 500W A.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤398 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤385 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 1TB 16MB **Low Power כמות: 1 - מחיר: ¤622 כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1279 כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 Lig…

• 9 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by sagi_10,

אני מחפש מפרט : דרישות מנימום: בלי תוספת קירורamd 64 bit 3200 sata 2 160 gb 2x512 ram צורב דיוידי כונן תקליטונים ספק כוח לא גנרי 350 וואט +- geforce 6600gt בלי מארז מסך מיקלדת וכאלה ב4400 שח

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. תגידו ראיתי שהנטייה פה היא להמליץ על שילוב של Geforce 8800GT 512MB+Quad Core עם לוח עם ציפסט של P31. לא עדיף את השילוב הבא? Geforce 8800GTS 620MB+Core due 2 E6750 בסופו של דבר הארבע ליבות לא באמת מתעלות על הליבה הכפולה E6750 ולעומת זאת הכרטיס מסך הרבה יותר חשוב למשחקים, ועם ההפרש שאני חוסך פה על המעבד אני יכול לקנות את הGTS8800 620, כמעט באותו מחיר סופי. ומה בנוגע ללוח? איך האינטל P35? לא עדיף על הגיגהבייט P31 בהנחה ואני לא עושה אוברקלוקינג? VS

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במעט ככל הניתן, אם יש שיפור ניכר בביצועים, למשל.2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. 2. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.L.A Noire, Skyrim, Wargame: European Escalation, Battlefield 3, The Darkness 2, etc. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך "24, 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by moshe_ha,

צריך מפרט למשחקים מ-www.lamir.co.il פשוט החנות ליד הבית והיא אמינה אז אני יקנה ממנה! אני חשבתי על דבר כזה: AMD Athlon 64 BIT 3000+/1.8 GHz 512KB Socket 939 BOX Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard MUSHKIN DDR 512MB SP3200 400Mhz X 2 = 1024MB LEADTEK WINFAST PX6600GT THD EXTREME GF FX6600GT PCI-E 128MB DDR3 3Y COMPUCASE HEC CI-6A19 W/2* FANS WHITE MIDI ATX 300W WD 160GB S-ATA II 7200RPM 8MB BUFFER WD1600JS 3Y NEC ND-3540 DUAL LAYER DVD WRITER WHITE OEM 2Y מה אתם אומרים והאם יש פה במה לחסוך?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by serg90,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה מחובר לטלוויזיה בסלון, שישומש לסרטים ומדי פעם גיימינג. הטלויזיה היא HDReady, אך משום שבהמשך תשודרג ל-4K, הייתי מעדיף כ. מסך שלא מיועד אך ורק ל-720p. לא מתכוון OC, לא צריך ציוד עקפי, מעדיף מפרט עם אפשרות לשידרוג עתידי, ולכן מתמקד בעיקר ב-AM4 שלפי הבנתי תשרוד יותר זמן מהתושבות של אינטל. התקציב בכותרת, עם נטיה לרדת במחיר כמה שאפשר (לא יותר ממה שמצורף כאן למטה), אך לא על חשבון החלפת חלקים איכותיים בג'ינרים. מבחינת המארז יש חשיבות לשקט, מאוורר ואיכותי. ברשותי כיום Antec Three Hundred שאני מבסוט ממנו מאוד ורוצה משהו דומה. כרגע זה מה שחשבתי, אשמח לשיפורים וחות דעתי: מק"ט …

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  8. Started by Forza Milan,

שלום , אני צריך מפרט ב-4000 גג בלי מסך, מטרות המחשב: א. עבודה שוטפת על המחשב, כניסה להרבה אתרי אינטרנט בו זמנית , צפייה בסרטים מתוך האינטרנט, בלי להוריד. ב. משחקים פה ושם, כמו פיפ"א ו-NBA אבל זהו בערך... ג. עבודה משרדית רגילה, אם זה וורד וכל השאר... רק תצילו אותי מהפנטיום 3 450MHZ שאני סוחב איתו שנים! לפני שאתם סתם נותנים לי מפרטים עם AMD , תסבירו לי בכמה מילים למה הוא עולה על הפנטיום 4 כי אני רגיל איתו.

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם, אני רציתי שמשהו ימליץ לי על מפרט מחשב בסביבות ה-4000 ש"ח המפרט לא כולל מסף אבל אם מקלדת ועכבר תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  10. Started by ofir667,

מחשב חזק למשחקים בתקציב של 4000 כולל מקלדת, עכבר, רמקולים ובלי מסך

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by prince8900,

הייתי בחנות וזאת הצעת המחיר שהציעו לי, תגידו מה אתם חושבים עליה: לוח אם- Gigabyte GA-P35-DS3 מעבד- Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz/8MB(CONROE מארז- ATX COMPUCASE CI 6A19/450W SLI HEC מאוורר נוסף למארז Compucase 6A19 זיכרון- 2GB DDR2 800MHZ דיסק- WD 3200 AAKS 320 GB/7200/16MB SATA II כרטיס קול וכרטיס מסך משולבים בלוח האם (יש לי כבר כרטיס מסך Geforce 7900 Gs ) צורב LG GSA-H62NK Dual Layer X18 S.ATA DVD כרטיס רשת משולב על לוח האם סה"כ מחיר 3,933 ש"ח אני לא מתכנן OC, מה אתם חושבים על ההצעה, התקציב שלי הוא 4,000 ש"ח, האם יש מה לשפר במסגרת התקציב.

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by לירון ס.,

1) תקציב?3900-4000 ש"ח 2) מטרות ? הרבה גלישה באינטרנט והרבה משחקים כבדים. 3) האם אתה צריך ציוד הקפי ? לא 4) האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? הראד דיסק וכרטיס קול. 5) האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, סומך עליכם. 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת ? (אם כן פרט איזו) לא 7) האם אתה רוצה רכיב נוסף שיהיה במחשב ? כן, במקום צורב רגיל, צורב DVD 8) האם נושא הקירור והיופי במחשב חשובים לך ? עדיף שיהיה שקט, כי אני ישן איתו כשהוא פועל. 9) האם אתה צריך הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה ? הרכבה בלבד 10) כיצד אתה תשלם על המחשב ? מזומן. אין מקום לחריגות. תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by glotis,

אהלן, אני צריך מפרט ב-4000 (אפשר לחרוג קצת) שלא כולל מסך וצורב. שכן יכלול רמקולים, עכבר ומקלדת, אבל שיהיו בסיסיים. הידע שלי בנושא די מוגבל (בגלל זה גם אני מעדיף לא לנסות OC), אבל קראתי ביקורות והרכבתי מפרט, אז תגידו מה דעתכם. הכרטיס מסך זול מתוך כוונה לשדרג בעתיד, אבל אם איכשהו אפשר להכניס אחד חזק יותר באותו סכום אז בכיף. מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T ¤ 1070 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים ANTEC SONATA II SONATA2 ¤ 681 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600JS ¤ 302 1 כרטיסי מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 Dual…

• 12 תגובות
    • 984 צפיות
  14. חברה מבקש מפרט למחשב עד 4000 אלפ לא כולל מסך,צורב וציודד כמו עכבר מקלדת ורמקולים. המחשב מיועד למשחקים אני מהקריות. תודה רבבה.

• 6 תגובות
    • 529 צפיות
  15. Started by shahar77,

אני קונה מחשב חדש, אני צריך שיהיה בו צורב דיוידי וכונן 1.44.לא צריך ציוד היקפי ומסך. המחשב למטרת משחקים!! לא מתכנן OC

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  16. היי אני רוצה לפנק את עצמי במחשב שיהיה חזק כי אני פשוט סובל ובוכה עם הפנטיום 4 שלי והג'יגה זיכרון. בעיקרון אני לא גיימר או משהו, משחק פה ושם. רוצה שיהיה אפשר לנסות משחקים חדשים ולהריץ אותם על מסך רחב גדול (22-24 אינטש). הבנתי שאין טעם ללכת על I7 כי זה כרוך בזיכרונות ובלוח אם יקרים יותר. אז מה עדיף, CORE2DUE עם מהירות שעון גבוהה או QUAD עם מהירות שעון נמוכה יותר (המחירים זהים לפי מה שאני רואה). אני לא מתכנן אוברקלוק - האם ניתן להסתפק בזכרונות VALUE? מה הסטדנרט היום? 4 ג'יגה? איזה תוספת ביצועים ניתן לקבל מזכרונות איכותיים? תודה.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by LCD,

שלום אני צריך מפרט ב-4000 ש"ח לעבודות משרדיות כגון: אופיס, אינטרנט פה ושם סרטים ומשחקים... המפרט צריך לכלול: מסך LCD HD 80 GB יספיקו מקלדת ועכבר פשוטים כ. מסך לא מובנה אבל לא יקר מידי מארז+ספק(לא משנה הצורה רק שלא יהיה ג'נרי) צורב DVD(אם יכנס בתקציב) אין צורך בהרכבה או כל חלק נוסף. תודה.

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  18. אני קונה את המפרט הזה (תמונה מצורפת), ויש לי התלבטות בין הלוח אם שבחרתי ללוח EPOX 8RDA3+ אומנם לפי כמה השוואות שראיתי כמו זאת : http://www.tomshardware.com/motherboard/20030721/nforce2_ultra_400-01.html הביצועים של ה-ABIT טובים יותר, בעיקר בכל מה שקשור לזכרון: http://www.tomshardware.com/motherboard/20030721/nforce2_ultra_400-01.html אבל ברוב הבנצ'מארקים ההבדלים ממש זניחים. לעומת זאת מבחינת פיצ'רים ובאנדל, ה-EPOX לוקח (שני כרטיסי רשת - משהו שאני צריך, כבלי IDE מעוגלים, כבלי חשמל ל-SATA ועוד כמה דברים, שחוסכים לקנות אותם בנפרד אח"כ) השאלה שלי היא אם יצא למישהו פה להתעסק מספיק עם שני הלוחות כדי לדעת האם באמת מרגישים הבדל בביצועים, או שאפשר לקחת את ה-EPOX רק בשביל הפיצ'רים ו…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם אני מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט לשותפה שלי (היא 'קצת' נודניקית אז אני חייב לעזור לה). אז זה מה שהיא רוצה: התקציב: 4000 ש"ח המטרה: מחשב לגלישה באינטרנט ותוכנות אופיס ואולי מדי פעם צפיה באיזה סרט ב-dvd (במחשב) דרישות מיוחדות: צורב dvd ,מסך LCD תודה מראש על העזרה

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by _Daniel_,

ומישהו יודע איפה יש חברה טובה שאפשר לקנות ממנה מחשבים?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  21. Started by yotam360,

מפרט בשביל חבר... מסך CRT, לא כרטיס מסך חזק בינוני מעבד AMD מקלדת ועכבר של לוג'יטק ואת כל שאר הדברים שצריך... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  22. אני צריך מפרט טוב, אמין ופשוט לסוקט AM2 וקונרו. אני לא מעוניין ב-OC. חובה לכלול כונן קשיח. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  23. שיהיה צורב DVD, ושמקום הקנייה יהיה אמין ובאזור רמת-גן - גבעתייים - פתח תקווה. נ.ב. - תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by noodle,

מחפש המלצה למפרט ב-4000 ש"ח לשימוש יומיומי של אינטרנט, סרטים. כולל מסך (ביקשו ממני לחפש 17" אבל לא יודע אם זה משתלם מבחינת המחיר ואולי כבר אפשר לקחת 19"). לגבי המסך אין צורך ב-22" אלא אם כן ממש לא יהיה משהו אחר להשקיע בו ואז אפשר לשדרג ל-20" או 22". לא ישחקו במחשב שום משחקים אולי ברמת הסולטייר. לגבי תוכנות נאמר לי שישתמשו בתוכנות לעיצוב (אחד מהם בשם אוטוקאט או משהו כזה) לא יודע אם אלו תוכנות כבדות. דגש על מהירות ונפח הארד דיסק. נפח הייתי אומר מינימום 500GB. כולל מערכת הפעלה (XP מאחר ועל ויסטה שמעתי רק דברים רעים) השקט חשוב אבל לא במחיר של חריגה מהתקציב. כולל ציוד היקפי - עכבר, רמקולים ומקלדת. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  25. שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם בהרכבת מפרט ב-4000 ש"ח לחבר שישמש בעיקר לעריכות סאונד מתקדמות. חברי היקר טוען שהוא רוצה את ה-Q9550 ומתלבט אם כדאי לו ללכת על core i5 במקום. אנא עזרו.... הערה: כרטיס מסך יקר וחזק אינו נחוץ ,ניתן להסתפק באחד פשוט יותר. תודה, ענאן

• 1 תגובה
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.